1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt."

Transkript

1 Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d kl hos Charlotte Til stede: Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Maiken Dreier og Peter Plett Dagsorden: Forhandling: 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden To nye punkter blev tilføjet: 13.1 Godbidden 13.2 Mailbox 3. Opfølgning på sidste referat Konfirmation Anne Klitgaard blev konfirmeret d. 9/5 og fik et gavekort på ½ års gratis medlemskab. Trævippen Den gamle trævippe blev solgt på auktion på Facebook. Majken Thomsen købte den for 225,50 kr. 4. Kommende aktiviteter Der blev taget udgangspunkt i den vedlagte aktivitetskalender DGI-turnering agility (arr. DAF Silkeborg) Der bliver lagt en hjælperliste i Hundehuset, hvor folk kan skrive sig på. Mad kan bestilles på listen i Hundehuset. Vi har pt. 24 hunde tilmeldt DAF-cup i Aalborg (NB! samme dato som DGI-turn.) Maiken har indleveret pokalen til indgravering. Der er mulighed for at aflevere den til deltagere fra Støvring til DcHs DM d /9, så de kan tage den med til Ålborg DGI-turnering rally (arr. SHK, Herning) Rallypokalen er indgraveret for både 2011 og Vi har vundet den de tre sidste år. Charlotte undersøger om vi har vundet den til ejendom Sporkursus (arr. Linda Lehmann) Holdet er fuldt booket op efter at der blev åbnet op for deltagere udefra. Kurset foregår hos Dorit.

2 27.10 Løvfaldstur (arr. aktivitetsudvalget) Gurli og Ejgil har solgt gården, så vi mangler et sted at gå tur. Det blev foreslået at man kunne tage i forskellige hundeskove (helst indhegnede). Peter bringer forslaget videre til aktivitetsudvalget Juleklubmesterskabet (arr. stævneudvalget) Intet nyt om dette.?? Julefrokost Maiken tager sig af dette og finder tid og sted. Julefrokosten er for bestyrelse, trænere, aspiranter og føl inkl. vedhæng. Øvrige arrangementer: - Indendørs agilitystævne: måske i februar/marts - Indendørs rallystævne: ikke pt. 5. Budgetposter med forbehold Jens fremlagde regnskab for første halvår 2013 (se vedlagt) Økonomien ser positiv ud i forhold til budgettet. Indkøb og reparation af forhindringer: - 4 trillebøre er indkøbt til at transportere tunneller i (1750 kr.) - Den gamle balance er repareret, malet og har fået sand. Støttebenene tjekkes og der sættes hjul under (i alt kr.) - Det gamle A-brædt er ok. - Tøndespringene repareres så de kan sættes i diverse springhøjder - En lang tunnel er kasseret og den korte tunnel er blevet væk. To andre tunneller er temmelig slidte. En af dem kan evt. kortes ned til 3 meter. Vi mangler flere tunneller og spring. Regnsæt Det blev besluttet at købe regnsæt til trænere og aspiranter i år. I alt 13 stk. Evt. med et lille logo på en lomme. Der er afsat kr. på budgettet. Grunduddannelser/Agilityteknik DGI har pt. ikke planer om at afholde disse i år Der var afsat kr. på budgettet til deltagergebyr. 6. P-plads Etablering af P-plads Vi har fået en ny stikvej til Viborgvej. Desværre gravede kommunen den gamle vej op (trods aftale om at lade den ligge), så parkering ved FH-banen er nu vanskelig uden at køre fast i mudderet. Pris for grus på vejen og en del af græsset er 35 kr. pr. m2 + moms. To forslag blev diskuteret med plads til enten 1 eller 2 rækker biler. Pris er hhv (10x50 m) og kr. (20x50 m) cm. Allan indhenter alternativt tilbud. Vi skal som minimum have den lille løsning. P-pladsen skal være etableret inden DGI-turneringen d. 28/9.

3 7. Seniordispensation Seniordispensation Det blev besluttet at hunde, der har problemer med springhøjden pga. højde eller bygning kan få dispensation til at springe på seniorhøjde til klubmesterskaberne og andre interne stævner. Dette gælder ikke til eksterne stævner som DGI-turneringen og DAF-cup, hvor hundene skal springe på normal højde. Formålet er at hundene ikke bliver overbelastede eller miste modet. Hundene skal vurderes af min. 2 trænere eller trænerudvalget. Det er vigtigt at trænerne bliver enige om nogle klare kriterier for hvornår der kan gives dispensation. Dette tages op på næste trænermøde. 8. Udlån af telte Udlån af telte De to røde telte (ikke det blå/grønne) kan lånes af medlemmerne. Det blev besluttet at udlån fra 1/8 koster 100 kr. pr. stævnedag. Udlån er fortsat gratis til DGI-turneringer, DAF-cups og andre arrangementer, hvor foreningen deltager. Teltet skal afleveres senest næste træningsdag, med mindre det skal bruges til andre arrangementer. I så fald skal det afleveres med det samme. Der hænger en seddel i Hundehuset, hvor man skal skrive sig på, når man låner eller afleverer et telt. Udlån af telte sker kun efter aftale med bestyrelsen. NB! Det ene røde telt hænger ikke fast i stængerne i to af hjørnerne. 9. Nye rallyregler Der er kommet udkast til nye rallyregler/øvelser i DcH og DKKregi. Det forventes at DGI følger efter. Der er infomøde om de nye regler på Fyn d. 2/10. Det vil betyde 3 sæt nye skilte printet og lamineret samt to felter i elektrikerrør. Pris i alt ca. 600 kr. Marianne undersøger muligheden for at laminere skiltene hos DGI. 10. Leje af Hundehuset Vi har fået en forespørgsel udefra angående udlejning af Hundehuset og banen til et kursus. Det blev diskuteret om vi må udleje til anden side, samt spørgsmål som slitage, uheld og pris. Det blev besluttet at som udgangspunkt lejer vi ikke Hundehuset eller banen ud til eksterne undervisere/arrangører. I tilfælde af at vi får tilbudt et arrangement som er aktuelt for vore egne medlemmer, vil vi dog tage spørgsmålet op igen. 11. Hundehuset mm. Fyret Fyret er gået i stykker pga. lynnedslag. Det blev besluttet at købe en ny brænder til ca kr. + moms. Forsikringen vil dække ca kr. Der er en selvrisiko på 3580 kr. Allan sørger for dette inden det bliver for koldt. Øvrige reparationer - Toilettet skyller dårligt pga. manglende vandtryk men er ok - Køleskabet smides ud og hylder sættes op i stedet - Hjulene flyttes til den nye stikvej. De skal evt. flyttes igen senere.

4 12. Nyt fra udvalgene Baneudvalget - Lysmasterne er blevet malet og lamperne rettet op - Der er blevet sat en lampe op i den 5. pæl på AG-banen - Holderne til de gamle spring opbevares hos Allan - Der er indkøbt 2 tunneller + 4 sæt holdere - Der er lagt fliser i skuret - Der er lavet to målepinde til flyvet, så de passer til de nye AGregler (der er en pind på hver bane) Biblioteksudvalget Der er indkøbt en ny DVD: Agility foundation training med Gregg Derrett. Den står i Hundehuset til udlån. Bladudvalget Der har ikke meldt sig en ny redaktør til Godbidden. Nyt føl: Betina Hedegaard med Fenja. Tøjudvalget - Salg af foreningstøj (bestilt før sommerferien, leveret i august) Desuden har vi fået en ny muldvarpefanger: Trine Aagaard. Der var ikke noget nyt fra græsslånings- sponsor-, stævne- og aktivitetsudvalget 13. Aktiviteter siden sidst Arrangementer siden sidst blev kort evalueret: DGI-turnering agility (+ 7/5, 22/5) Vi deltog med 18 begyndere og 14 let øvede d. 24/4 i Herning. 8 øvede (i alt 15) deltog d. 7/5 hos os (et meget lille stævne) Vi deltog med 17 begynder og 15 let øvede d. 22/5 i Herning. Vi fører pt. turneringen med 368 point foran Herning med 327 point og Ikast med 209 point DGI-turnering rally (+ 28/5) Vi deltog med 17 ud af 52 d. 30/4 i Silkeborg Vi deltog med 12 ud af 42 d. 28/5 i 28/5 hos DcH Herning. Vi fører pt. turneringen med 371 point foran Viborg med 281 og Herning med 275 point Løvspringstur (arr. aktivitetsudvalget) Ingen bemærkninger Undgå skader hos din hund (arr. Lone) Rigtig fint og informativt arrangement med 14 deltagende hunde. Alle hunde blev følt igennem og der blev givet masser af gode råd til udstrækningsøvelser til de enkelte hunde.

5 23.05 Rallyvenskabsstævne (Heidi) Fælles træningsaften med dommerbedømmelse for os, DcH Herning og Schæferhundeklubben i Herning. Det foregik denne aften hos DcH Herning Rallykursus m. Pia Johnsen (arr. Inger) 14 deltog i dette DGI-kursus, heraf 5 af vore trænere/medlemmer. Der var masser af ideer til træning og et kik på nogle nye skilte Arbejdsdag (arr. Allan) 3-4 deltog. Der blev lagt fliser i skuret Klubmesterskab (arr. stævneudvalget) 88 hunde deltog (3 hvalpe, 4 FH, 9 rally, 16 nybeg, 19 begyndere, 19 let øvede og 18 øvede) DAF-cup i Randers 27 hunde deltog fra os (9 begyndere, 12 let øvede og 6 øvede). Vi vandt pokalen DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg (arr. DGI) Vi deltog med ca. 20 personer, 14 agilityhunde og 5 rallyhunde. Hyggelig tur med teltovernatning, gåture, konkurrencer, workshops og fælles aftensmad i teltlejren Agilityopvisning, Smingegården (arr. Inger) Opvisningen tog ½ time og foregik i en indhegning. Det gik fint. Der var ikke så mange tilskuere. Der deltog 9 hunde/førere og Inger speakede undervejs. Vi tjente 200 kr. og de spurgte om vi ville komme igen næste år Hundemassage (arr. Lone) 7 hunde deltog. God og grundig massør. Specialpris i august måned: 175 kr. pr. hund Rally-venskabsstævne (arr. Heidi/SHK Herning) Denne gang var det hos Schæferhundeklubben i Herning. Vi deltog med 6 hunde. Alle fik to gennemløb på samme bane. Der var én begynder/ultrabegynderbane og én bane for hunde på øvet eller højere niveau. Fin aften Hundemassage (arr. Lone/Kristina) 9 hunde deltog. Karina vil gerne komme igen, hvis vi kan samle min. 6 hunde. Pris pr. hund fremadrettet er 250 kr. Agilitykonventionen 8/6 blev aflyst pga. for få tilmeldte. 14. Orientering Foredrag med B.S. Christiansen Jens har modtaget en invitation til foredrag med B.S. Christiansen d. 10/10 kl i Silkeborg. Emnet er socialt udsatte unge. Målgruppen er ledere i foreningerne. Jens sender invitationen til resten af bestyrelsen pr. mail. Deltagelse er gratis.

6 Træning af Kvik Charlotte er nu færdig med at træne Kvik (Barca), som skal deltage i musicalen Matador i Silkeborg. Premieren er d. 19/10. Der er både blevet trænet tricks samt tilvænning til tilskuere der klapper mm. Nyt tag Karen er ved at få nyt tag på inkl. over Hundehuset. Stopure Der er blevet sat batterier i to af stopurene. Vi har nu 7 ure der virker. Fanepose Merete har syet en fin fanepose til at beskytte fanen. Posen er også broderet med DAF Silkeborg. Kaffemaskine Vi har fået en brugt kaffemaskine af Lone Bech. Men den er desværre for stor til vores brug. Allan smider den ud. Oprykningspokaler Der er bestilt i alt 29 pokaler inkl. til fremtidige oprykninger. De står i Hundehuset og de fleste er blevet udleveret til rally- og agilityoprykkerne. Pris ca kr. 15. Tilføjede punkter 13.1 Godbidden Da der ikke har meldt sig en redaktør til Godbidden blev det besluttet at vi i fremtiden ikke har et medlemsblad. Med brug af hjemmesiden, Facebook og mails er behovet for et blad også begrænset. - Jens fjerner info om bladet på hjemmesiden - Inger udsender regninger til annoncørerne i bladet - De eksisterende annoncører tilbydes et lille logo med link fra forsiden af hjemmesiden 13.2 Mailbox Der er krav om at alle foreninger med CVR-nr. skal have oprettet en elektronisk postkasse / mailbox til info fra kommunen, børneattester mm. Man logger ind via NemID. Jens skaffer adgang. 16. Til trænermødet/udvalg Bl.a. pkt. 7. Seniordispensation skal diskuteres på næste møde. 17. Næste møde Onsdag d. 4. december kl hos Allan. Her laves budget og handlingsplan for Eventuelt Agility begynder 1 og 2 er slået sammen og træner mandag kl Slut Referent Dagsorden udsendt Mødet sluttede ca. kl (hvorefter der var kaffe). Inger L. Drengsgaard 1. udgave d. 13/9 2013, 2. udgave d. 18/ Bilag vedlagt: Aktivitetskalender 2013 pr. 18/9 2013

7 Aktivitetskalender for DAF Silkeborg 2013 (revideret d ) Dato Kl. Aktiviteter 2013 Arrangør Man Man søn Bestyrelsesmøde Hos Inger Rengøring i Hundehuset Marianne og Merete Arbejdsdag banerenovering Træningspladsen Foredrag om hundeadfærd med Irene Jarnved Dybkjærskolen, Silkeborg Generalforsamling Medborgerhuset, sal C, Bindslev Plads, Silkeborg Trænermøde Arbejdsdag skur og bane Træningspladsen Bestyrelsesmøde Hos Bent DGI-turnering i agility - 1. del (aften) - begynder/let øvet Hos DcH Herning, Nakskovvej 15, Herning DGI-turnering i rally -1. del (aften) På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg Løvspringstur v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven DGI-turnering i agility - 2. del (aften) - øvet På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg Trænermøde DGI-turnering i agility - 3. del (aften) - begynder/let øvet Hos DcH Herning, Nakskovvej 15, Herning Rally-venskabsstævne Hos DcH Herning Undgå skader hos din hund Rallykursus med Pia Johnsen På træningspladsen DGI-turnering i rally -2. del (aften) Hos DcH Bjerringbro Arbejdsdag belægningssten i skuret På træningspladsen Klubmesterskab forår På træningspladsen DAF-cup I Randers DGI Landsstævne Esbjerg Agilityopvisning DHE-træf v. Smingegården Hundemassage m. Karina Hartmann Maiken og Allan Heidi Allan DcH Herning DAF Silkeborg Aktivitetsudvalget DAF Silkeborg DcH Herning DcH Herning Lone Knudsen Inger DcH Bjerringbro Allan Stævneudvalget DAF Randers DGI Inger Lone Knudsen

8 ?? ?? Hundemassage m. Karina Hartmann Rally-venskabsstævne Hos DcH Herning Bestyrelsesmøde Hos Charlotte Trænermøde DGI-turnering i agility - 4. del (heldagsstævne) - alle På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg DAF-cup Hos DAF Ålborg NB! samme dag som DGI-turn. DGI-turnering i rally -3. del (heldagsstævne) Hos Schæferhundeklubben Herning, Lollandsvej Sporkursus m. Martine Lafrenz Hos Frisenborg Hunde- og katttepension Trænerkursus: agilitybegynder Træningspladsen Arbejdsdag Træningspladsen Jule-klubmesterskab på træningspladsen Bestyrelsesmøde Hos Allan?? Julefrokost for bestyrelse, trænere, aspiranter og føl Kursuscenter Lyngbygade, Silkeborg Lone Knudsen / Kristina DcH Herning DAF Silkeborg DAF Ålborg SHK, Herning Linda Lehmann Allan Stævneudvalget Maiken og Marianne

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d. 03.01.13 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt.

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2013 d. 04.12.13 kl. 18.30 hos Allan Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2015 d. 08.04.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud)

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud) Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2014 d. 09.04.14 kl. 18.30 hos Peter Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 kl. 18.30 hos Inger Til stede: Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj Til stede: Afbud:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2011 d. 05.09.11 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d. 18.01.12 kl. 18.30 hos Jens Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud).

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud). Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14 kl. 18.30 hos Maiken Til stede: Formand

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede: Fra bestyrelsen: formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2012 d. 06.09.12 kl. 18.30 hos Peter Til

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens visionsarbejde: Foreningssammenhold Allerede i beretningen for 2016 nævnte jeg, at vi i bestyrelsen i starten af 2017 havde en drøftelse af, hvilken forening vi

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Resultatliste, Hvalpe

Resultatliste, Hvalpe Tunnel Førerens timing Tilbyde adfærd Indkald Dæk/klik (5 gange) Sit/klik (5 gange) Baglæns gang Hundens navn (kontakt) Resultatliste, Hvalpe Arrangement: klubmesterskab 2011 Total Hundenavn Førernavn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller () Pia Knudsen () Karina Jensen (KJ) Kathrine Bauditz () Shannon Viuf () kasserer Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen

Læs mere

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår.

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår. Indhold Bestyrelsesmøde... 3 Generalforsamling... 3 Kandidater til bestyrelsen... 3 Pokaler for årstitler... 3 Vedtægter... 3 Gaver til jubilarer... 3 Mad... 3 Emner til drøftelse på generalforsamlingen...

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening Odder DcH er en hundesportsforening for ALLE. Vi skeler ikke til racer, stor som lille. Uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund, er alle velkomne. Dog

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Onsdag d. 17 juni kl. 19:00 Afholdt hos Chriss Stormgade 8, 4 sal th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset 1. Konstituering Første punkt på mødet var jf. dagsordenen godkendelse af referaterne fra hhv. seneste bestyrelsesmøde samt for generalforsamlingen.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 1 år og 25 år I år er en speciel situation, da vi i bestyrelsen ikke bare skal se tilbage på 2011 og gøre status på det netop forgange år. Vi skal også se tilbage på 25 år.

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 7. maj 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jan Werner Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen,

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 9. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 9 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 14. juni 2010 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen og Steen Foged. Afbud: Morten Hou Christensen.

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund.

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Månedens Hund - Fia Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Vanilla Joy Feeling Free, kaldenavn Fia er en engelsk Cocker Spaniel på 2 år og 3 mdr. Fia 7 uger gl. 1 Fia er en særdeles

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset 1. Valg af mødeleder a)benny blev valgt Dagsorden: 2. Nyt fra Formanden a)torben, Spar Nord Fonden Torben oplyser at han har kontaktet

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Jens Christian Clausen (suppleant) Lisbet Nielsen (suppleant) Fraværende: Niels Essemann

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere

I hallen. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud:

I hallen. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud: Løbenr.: 451 Bestyrelsesmøde den 19. oktober kl. 19.30 I hallen. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 17. august 2011. 2. Regnskab Udeladt i online version 3. Kommende aktiviteter Arrangement

Læs mere