Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d kl hos Charlotte

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte"

Transkript

1 Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d kl hos Charlotte Til stede: Dagsorden: Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, medlem Allan Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Maiken Dreier og Marie Volf. Forhandling: 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Ingen bemærkninger. 3. Konstituering af bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig med posterne: Formand: Charlotte Lyrskov Næstformand: Bent Halvorsen Sekretær: Inger Drengsgaard Kasserer: Jens Sørensen Medlem: Allan Sørensen 1. suppleant: Maiken Dreier 2. suppleant: Marie Volf 4. Opfølgning på sidste referat Køb af DKK-telt: Susanne har indkøbt et nyt rødt DKK-telt pris 1600 kr. Ansøgning om udvidelse af lysanlæg: Allan har sendt en ansøgning til Silkeborg Kommune. Indgravering af rallypokal: Maiken har fået indgraveret rallypokalen. Den står nu i Hundehuset. Træner- og træningstøj: Der kan indtil 15. april bestilles t-shirts, toppe og træningsdragter. Der ligger tilmeldingslister og prøvesæt i Hundehuset. Det forventes at trænerne kan bestille trænertøj til efteråret. Pris pr. reklameside på springene: Pris for nye annoncører er 495 kr. pr. reklameside. Pris for eksisterende annoncører er fortsat 300 kr., men prisen hæves gradvist.

2 5. Kommende aktiviteter Der blev taget udgangspunkt i den vedlagte aktivitetskalender Klikkertræning 1. del (arr. Charlotte) Der er otte trænere tilmeldt med hund, hvorfor kurset ikke udbydes til menige medlemmer. Dato for 2. del besluttes i fællesskab Slalom 2. del (arr. Inger og Maiken) Fortsættelse af arrangementet d. 27/3. Tilmeldingslisten gennemgås for at sikre at folk på ventelisten kan få tilbuddet, hvis der er afbud Rallystævne (arr. Inger + DAF Randers) Stævnet er åbent for alle foreninger i DGI Midt- og Østjylland. Indbydelsen er udsendt til foreningerne, sat i Godbidden og ligger i Hundehuset. Tilmeldingsfristen er d. 17/4. Valdemar Skals fra DAF Randers og Torben Andreasen fra DcH Ikast er dommere. Betaling fra vore medlemmer sker til Inger Rallyintro (arr. Janni og Inger) Arrangementet er åbent for alle, bort set fra dem der går på rallyholdene - også trænere, der er interesseret i at lære rally at kende. Man kan deltage med eller uden hund. Der hænger tilmeldingsliste i Hundehuset Løvspringsturen (arr. aktivitetsudvalget) Turen var omtalt i marts-nummeret af Godbidden DGI-turnering i rally 1. del + 16/6 + 1/10 (arr. DGI Midtj.) Rally-turneringen løber over to aftner og et dagsstævne, som er fælles med agility. Man kan i år deltage både i agility- og rallykonkurrencerne Ungdomsagility træning og stævne (arr. Charlotte) Der mangler trænere til at hjælpe med undervisningen. Endelig beslutning om gennemføre arrangementet tages på lørdag i forbindelse med klikkerkurset DGI-turnering i agility 1. del + 8/6 + 1/10 (arr. DGI Midtj.) Agility-turneringen løber over to aftner og et dagsstævne, som er fælles med rally. Vi er arrangør af dagsstævnet d. 1/ DAF-cup hos DAF Randers (EVT.) Vi afventer endelig dato fra Randers Klubmesterskabet (arr. stævneudvalget) Der er problemer med at finde agilitydommere, da der samme weekend er stævne i bl.a. Ikast og Herning DGIs Landsmesterskaber Det vides ikke hvor arrangementet finder sted. Endnu ikke fastsatte arrangementer: - Førstehjælpskursus v. Dyrlægerne Vestergade (Inger) Arrangementet udskydes til næste forår, evt. efteråret 2011.

3 - Sporkursus (Charlotte) Afventer dato. - Klikkerkursus for trænere og medlemmer 2. del (Charlotte) Dato findes under 1. del d. 9/4. Evt. arrangeres der også et todelt kursus i efteråret. - Åbent agilitystævne Kunne evt. lægges i september. Inger tjekker stævnekalenderen for at finde et egnet tidspunkt, samt spørger stævneudvalget om de vil stå for arrangementet. 6. Kontingentfrie føl Med baggrund i diskussionen på sidste trænermøde d. 6/3, blev det diskuteret hvordan vi kan administrere de 6 måneder, som føl skal være aktive inden de er kontingentfrie. Det blev besluttet at føl skal være aktive i 6 måneder, dvs. at juli og december ikke tæller med, da vi ikke træner i disse to måneder. Føllene betaler kontingent fremadrettet (i januar og august) og får dele af kontingentet retur, når de har været aktive i 6 måneder. Trænerudvalget indberetter løbende nye føl til Jens, som sørger for opkrævninger og tilbagebetalinger. Det betyder f.eks. at føl med: - Start 1/1 er kontingentfrie 1/8 - Start 1/8 er kontingentfrie 1/3 (da december ikke tæller med) - Start 1/3 er kontingentfrie 1/10 (da juli ikke tæller med) 7. Forhindringer og banen Vi har en del ting som trænger til at blive lavet: Allan ser på disse: - Posen er i stykker - Nye tunnelholdere Medlemmerne opfordres til at hjælpe med bl.a.: - Maling af kontaktfeltsforhindringerne (haster) - Lægge fliser i skuret (kanterne) - Rengøring og oprydning i skuret - Reparation af lågen til det blå skab i skuret - Vask af tunneller og poser - Vask og opmagasinering af solcellelamper - Hestefolden (Kaj arbejder pt. på at udjævne huller med sand) - Agilitybanen (ønskes planeret med sand) Allan laver et opslag til Hundehuset med tilmelding og beskrivelse af opgaverne. Der er mulighed for at lave en fælles arbejdsdag, eller at folk kan løse opgaverne på andre tidspunkter. Desuden skal det overvejes om vi kan lave et bedre system til opbevaring af redskaber i skuret. Bl.a. slalommen er udsat, da den står på gulvet og let bliver skæv. Det skal også overvejes om vi kan opmagasinere teltene på en mere hensigtsmæssig måde.

4 8. Forsendelse af Godbidden Det blev besluttet ikke længere at udsende Godbidden med posten til de andre foreninger (DAF og DGI) da portoen stiger pr. 1/4. Inger sender i stedet bladet i pdf-format til disse foreninger. Jens udarbejder en liste med s. Bladets sponsorer får fortsat tilsendt bladet, men det tilstræbes at udleveringen sker ved at personlig omdeling og ikke via posten. Inger finder medlemmer der kan hjælpe med dette. 9. Træneruddannelsen Uddannelse af vore instruktører: Vi vil stykke en instruktøruddannelse sammen af mindre kurser og workshops, gerne i samarbejde med andre foreninger. - Uddannelsen kunne bestå af et vist antal obligatoriske og valgfrie fag, som skal gennemføres for at blive uddannet træner. - Uddannelsen kan være en blanding af interne kurser og fælles kurser med andre lokalforeninger - Underviserne kan være en blanding af interne og eksterne - Der laves et kursusbevis til deltagerne Handlingsplan: - Vi er i gang med de første kurser: klikkertræning og rallyintro - Inger laver en liste over undervisningsemner og udsender den til bestyrelsen - Listen revideres - Andre foreninger kontaktes for at høre om de er interesserede i at være med, gerne som undervisere / arrangører - Der kan evt. laves et idekatalog med emner og mulige undervisere, som kan bestilles af foreningerne 10. Aktiviteter siden sidst Arrangementer siden sidst blev kort evalueret: Generalforsamling og klikkerforedrag (arr. bestyrelsen/cl) Der deltog 30 medlemmer og forløb stille og roligt. Charlotte holdt efterfølgende et spændende foredrag om klikkertræning. Aya var med som demohund og brillerede med at kravle ind og lægge sig i serveringsvognen. Det ser ud til at være en god ide at lave et foredrag sammen med generalforsamlingen. Det vil vi gøre igen næste år, hvor vi samtidig har 25 års jubilæum! Slalomtræning 1. del (arr. Inger og Maiken) Der var meget stor tilslutning til arrangementet. Der var plads til 12 og 6 stod på venteliste. Pga. mange afbud kom alle med på 1. del. Der blev trænet efter 2+2 metoden samt lidt vippeslalom. Under evalueringen udtrykte deltagerne stor tilfredshed Leg med din hund (arr. Else og Inger) Der deltog 10 hunde/førere, hvilket var fuldt hold. De to timer fløj af sted, men deltagerne kom langt med mange forskellige øvelser. Der blev afsluttet med en lille opvisning.

5 Agilitystævne på Vilhelmsborg Vi deltog med 10 hunde og førere, som havde en god og hyggelig dag. Mange af de unge hunde skulle dog bruge noget tid til at vænne sig til at løbe indendørs i en ridehal. 11. Orientering Motorvejen og ny stikvej: Når motorvejen bliver bygget får vi en ny, kortere stikvej i stedet for den eksisterende grusvej til Viborgvej. 12. Tilføjede punkter Ingen tilføjede punkter. Vand i Hundehuset: Vandrørene har været frosne i starten af marts måned. Nu er vandtryk-ket meget lavt i køkkenet. Evt. kan det hjælpe at rense filtret på vand-hanen. Olie og olietanken: Der er fyldt olie på olietanken. Den var løbet tør. Samtidig var olietanken halvvejs væltet i stormen. Heldigvis er der ingen brud på olieledningen. Forsikring via easy.dk: I DGIs nyhedsbrev var omtalt, at det er en god ide at tilmelde foreningen TRYG-forsikring på forhånd, da det så senere er lettere at anmelde en arbejdsskade. Jens ser på det. Medlemstal Vi har for tiden rigtig mange medlemmer. Der er taget nye hvalpe ind til start d. 4/4, samt enkelte nye hunde på FH, agility begynder og rally begynder holdene. Dette har også en positiv effekt på vores konto. Hvinningdal Skole Charlotte er blevet kontaktet af elevrådet på Hvinningdal skole, som vil høre om vi vil komme på besøg og fortælle om hunde. Charlotte undersøger sagen nærmere. Reklame-kuglepenne Foreningen har modtaget en reklamekuglepen fra to forskellige firmaer med mulighed for at bestille kuglepenne med foreningens navn og evt. foto på. Vi har ikke umiddelbart behov for dette. DM i agility: Der bliver ikke noget fælles DM i I stedet arrangerer DKK og DcH hvert deres DM. 13. Til trænermødet/udvalg På næste trænermøde informeres om: - Pkt. 6. Føl er kontingentfrie efter 6 aktive måneder. - Pkt. 9. Træneruddannelsen 14. Næste møder Mandag d. 29. august kl hos Inger Her revideres visionerne bl.a.

6 15. Eventuelt Ingen bemærkninger. Onsdag d. 9. november kl Behandling af budget og handlingsplan 2012 Slut Referent Dagsorden udsendt Mødet sluttede ca. kl (hvorefter der var kaffe). Inger L. Drengsgaard 1. udgave d. 6/4 2011, 2. udgave d. 17/ Bilag vedlagt: Aktivitetskalender 2011 pr. 28/3 2011

7 Aktivitetskalender for DAF Silkeborg 2011 (revideret d ) Dato Kl. Aktiviteter 2011 Arrangør Man Man Man Tirs Weekenden Ons Ons Tors Weekenden Man Sept Bestyrelsesmøde Hos Maiken Generalforsamling samt foredrag om klikkertræning Medborgerhuset, Silkeborg Trænermøde I Hundehuset Slalom-træning (1. del) Leg med din hund / sjove tricks Bestyrelsesmøde Hos Charlotte Klikkertræning (1. del) Slalom-træning (2.del) 8.00 Rallystævne Rallyintro Løvspringstur v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven DGI-turneringen 1. del rally Hos DcH Viborg Ungdomsagility Træning og stævne (ikke endeligt fastlagt) Trænermøde I Hundehuset DGI-turneringen 1. del agility Hos DcH Ikast DAF-cup Hos DAF Randers (ikke endeligt fatlagt) DGI-turneringen 2. del agility Hos DcH Herning DGI-turneringen 2. del rally Hos DAF Silkeborg Klubmesterskab forår DGIs Landsmesterskab Bestyrelsen Bestyrelsen Trænerudvalget Inger og Maiken Else og Inger Bestyrelsen Charlotte Inger og Maiken DAF Silkeborg DAF Randers Janni og Inger Aktivitetsudvalget DcH Viborg Trænerudvalget DcH Ikast DAF Randers DcH Herning DAF Silkeborg Stævneudvalget DGI Bestyrelsesmøde Bestyrelsen DAF-cup Hos DAF Aalborg DGI-turneringen 3. del rally + agility Hos DAF Silkeborg Løvfaldstur v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven DAF Aalborg DAF Silkeborg Aktivitetsudvalget

8 Ons Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Julefrokost Jule-klubmesterskab på træningspladsen Stævneudvalget Der mangler datoer for 1 trænermøde efterår Julefrokost DAF-cup efterår (i Ålborg) 1 åbent stævne (agility) Landstræf 3 ag-kurser m. Sanne Ammtizbøll (trænere) 2 dg. Intro til klikkeren m. Charlotte (alle medlemmer) Førstehjælp til hunde (evt. m. Marie Jakobsen / Sif) (alle medlemmer) Spor m. Charlotte (alle) Skandinavisk Dyrepark (se på ulve) (alle) Klubbladet Godbidden i 2011 Nummer: 1/2011 2/2011 3/2011 4/2011 5/2011 Deadline: Udgivelse: Noter: Indkaldelse til generalforsaml. Træningstider pr. april Træningstider pr. 1/8 Træningstider pr. 1/1 2012

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2011 d. 05.09.11 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d. 03.01.13 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud)

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud) Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2014 d. 09.04.14 kl. 18.30 hos Peter Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 kl. 18.30 hos Inger Til stede: Afbud:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2015 d. 08.04.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d. 18.01.12 kl. 18.30 hos Jens Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud).

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud). Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt.

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2013 d. 04.12.13 kl. 18.30 hos Allan Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj Til stede: Afbud:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14 kl. 18.30 hos Maiken Til stede: Formand

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2012 d. 06.09.12 kl. 18.30 hos Peter Til

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede: Fra bestyrelsen: formand

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 1 år og 25 år I år er en speciel situation, da vi i bestyrelsen ikke bare skal se tilbage på 2011 og gøre status på det netop forgange år. Vi skal også se tilbage på 25 år.

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset 1. Konstituering Første punkt på mødet var jf. dagsordenen godkendelse af referaterne fra hhv. seneste bestyrelsesmøde samt for generalforsamlingen.

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH).

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Velkommen i DCH. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundes evner og færdigheder til konkurrencesport, dels

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 3. december 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise,

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens visionsarbejde: Foreningssammenhold Allerede i beretningen for 2016 nævnte jeg, at vi i bestyrelsen i starten af 2017 havde en drøftelse af, hvilken forening vi

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. 1 Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos Overgade 41 1.th 5000 Odense C 2 23.02.201 9 11.00-15.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Pernille, Kristine, Bente, Dennis, Bente W, Christian, Mette Afbud: Bente Wain

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 17.09.14. kl 18.00 22.00 Sted: Helle Engelsen, Kærvej 16, 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Ane Gleerup Afbud: Kirsten

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde Deltagere: Rune, Tessa, Jeannette, Theresa, Sonja. Afbud: Zainab og Kate.

Referat bestyrelsesmøde Deltagere: Rune, Tessa, Jeannette, Theresa, Sonja. Afbud: Zainab og Kate. Referat bestyrelsesmøde 11-02- 2018 Deltagere: Rune, Tessa, Jeannette, Theresa, Sonja. Afbud: Zainab og Kate. 1) Budget 2018 godkendt der er ingen store projekter i 2018, da plæne, hegn og tag er fikset.

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund

Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Kvartalsmøde Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Formanden bød velkommen til alle de fremmødte, der var dog en del fravær pga. at flere var syge. Punkt 1: Valg af ordstyrer Martin

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior.

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. PGD! Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. Dato: mandag 31.5.2010 kl.13 16.30 Deltagere: Jørn-Ole Hesselvig, Helle Nymann Jensen, Svend-Erik Hesselsøe, Poul Kofoed, Kurt Elfving, Anni Gram Mortensen,

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere