Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gode råd til samarbejdet med ambassadører"

Transkript

1 Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016

2 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler på ambassadører Kontakten til ambassadørerne Udvælgelsen og den første kontakt Den løbende dialog Opdateringer Digitalt idékatalog Materiale til ambassadører

3 Formål Vores mål er at skaffe betalende deltagere på DGI Landsstævne Det skal ske gennem en fælles indsats, hvor vi arbejder målrettet med at aktivere netværket omkring Landsstævnet - både fysisk og digitalt. Flere skal invitere hinanden med til festen. Som landsdelskonsulenter er I nøglepersoner i det arbejde. Det er jeres opgave at opbygge en relation til ambassadørerne og løbende informere dem om Landsstævnet - så de får lyst til at invitere flere med. Guiden her indeholder inspiration til det arbejde. Foruden arbejdet med ambassadører, markedsfører vi Landsstævnet gennem traditionel markedsføring. Blandt andet via kampagner til fx. forårsopvisninger og via de skabeloner, der er tilgængelige i DGI Media. Denne markedsføring kører sideløbende med ambassadørarbejdet.

4 Din opgave Som landsdelskonsulent skal du tage kontakt til en mindre gruppe af potentielle ambassadører. De bliver dine ambassadører. Det er din opgave at inspirere dem gennem dialog (fysisk og digitalt), så de får lyst til at invitere flere med. Men hvorfor nu bruge så mange kræfter på den personlige kontakt? Kan vi ikke bare opdatere dem gennem opslag på Facebook-siden? Eller sende dem nyhedsbreve om Landsstævnet? Det kommer vi også til at gøre. Men lige præcis ambassadørerne har vi brug for at opbygge en ekstra stærk relation til, så de bliver inspireret til også at invitere flere med til festen. Det begynder med, at du som landsdelskonsulent kontakter ambassadørerne - og efterfølgende holder dem opdateret. Kort fortalt er din opgave: At tage kontakt til en gruppe af potentielle ambassadører At kommunikere med dem frem mod Landsstævnet - og opbygge en god relation til dem At stå klar med hjælp, sparring og ideer

5 Ambassadørerne

6 Ambassadørerne Ambassadører er en gruppe af ekstra engagerede mennesker fra netværket omkring Landsstævnet. Der er ingen skabelon for, hvordan den perfekte ambassadør ser ud. Det er en vurdering, I må foretage lokalt. Men for at få en fornemmelse for hvem de potentielle ambassadører kunne være, udsendte vi i januar 2016 en spørgeskemaundersøgelse til tidligere deltagere. På baggrund af deres besvarelser har vi udarbejdet lister med potentielle ambassadører til alle landsdele. Dem kan I bruge som inspiration til udvælgelsen. Undersøgelsen har foruden konkrete navne givet os et billede af, hvad der er vigtigt for ambassadørerne. Derudover har det vist os, hvor stor interessen er for Landsstævnet fra tidligere deltagere, og hvor mange, der kunne have interesse for at være landsstævneambassadør. Mere end 500 tidligere deltagere har via spørgeskemaerne udvist potentiale for at blive ambassadører, og det skal vi udnytte

7 Ambassadørerne (fortsat) Ét af spørgsmålene i spørgeskemaet lød: Hvad skal der til, før du ville sige ja til at være ambassadør for et arrangement som DGI Landsstævne? Blandt de potentielle ambassadører svarede flest: 1. Jeg har de nødvendige informationer til rådighed (68%) 2. Jeg skal kunne stå inde for arrangementet (54%) 3. Jeg skal kende tidsforbruget (53%) Jeres opgave som landsdelskonsulenter er altså at give ambassadørerne de nødvendige informationer og knytte dem så tæt på arrangementet, at de kan stå inde for arrangementet og får lyst til at invitere andre med. Samtidig skal I sørge for at gøre det hele konkret og overskueligt for dem, så tidsforbruget er kendt.

8 Ambassadørernes opgave Ambassadørerne skal hjælpe med at invitere endnu flere med til festen. Det gør de ved at holde sig opdateret på Landsstævnet - og invitere deres personlige netværk med til festen. Det handler altså som udgangspunkt ikke om at uddele 1000 flyers. Vi beder ikke ambassadøren om at være en reklamesøjle for Landsstævnet, men netop om at være en god ambassadør. En person, der kan fortælle, hvad det handler om i deres personlige netværk (klubben, skolen, holdet osv.) og invitere dém med, som det kunne være interessant for.

9 Ambassadørernes opgave Ambassadørernes opgave kan brydes ned til tre punkter: 1. At invitere andre med til festen 2. At holde sig informeret om Landsstævnet. 3. At melde tilbage, hvad der virker Som landsdelskonsulent skal du hjælpe ambassadøren bedst muligt med den opgave. Ambassadørerne vil desuden modtage en guide med inspiration og en fysisk og digital pakke med materialer (se slide 21).

10 Tre fiktive eksempler på ambassadører Hanne (62) Tidligere deltager på Landsstævnet (6 gange). Har været udøver på det lokale gymnastikhold i mange år. Hun er vild med Landsstævnet, fordi holdet får en unik oplevelse sammen. Frederik (35) Har været med på Landsstævnet én gang før. Selvorganiseret landevejsrytter uden tilknytning til DGIs foreninger. Han er vild med Landsstævnet, fordi han kan deltage i konkurrenceløb Christian (18) Var med sin efterskole på Landsstævnet i Spiller fodbold og vil gerne på Landsstævne igen. Glæder sig til Landsstævnet, fordi det både er fodbold og fest.

11 Kontakten til ambassadørerne

12 Udvælgelsen Hvem der skal være jeres ambassadører, er noget I bestemmer i landsdelsforeningerne. I kan tage udgangspunkt i listen over potentielle ambassadører baseret på spørgeskemabesvarelsen kombineret med jeres egen fornemmelse for, hvem der kunne være gode ambassadører i jeres område. Vi anbefaler, at hver konsulent får en mindre gruppe på maks. 7 personer, som han eller hun bliver ansvarlig for.

13 Den første kontakt Første kontakt med ambassadørerne kan foregå gennem en telefonsamtale. Overvej hvordan du bedst gennemfører den samtale, så du både fortæller, hvad det handler om, og hvorfor det er vigtigt. Når du kontakter de potentielle ambassadører fra spørgeskemaundersøgelsen, så benyt dig af al den viden, du allerede har om personen i det tilsendte excel-ark. Gennemlæs deres svar inden opkaldet, så du er forberedt på, hvilken vinkel der er god at bruge overfor denne specifikke person.

14 Udvælgelsen og den første kontakt (fortsat) En god metode til at etablere relationen kan ex. være at stille mange spørgsmål undervejs i samtalen: Hvorfor var du med til L2013? Skal du med til Aalborg? Hvad glæder du dig mest til ved Landsstævnet 2017? Tror du nogle i dit netværk kunne have lyst til at få samme oplevelse? Hvad tænker du, at dit netværk kunne få ud af at være med til Landsstævnet? Hvad kunne du forestille dig, at du gerne selv ville vide, hvis du blev inviteret med for første gang? Er der nogen, du umiddelbart kan forestille dig at invitere med? Vil du hjælpe med at få flere med? Samtalen skal helst ende med, at man har indgået en klar aftale om, at personen gerne vil være ambassadør. Når aftalen er i hus, sender I en mail (I får skabelon fra landskontoret) og en guide samt information om at ambassadøren inden for kort tid vil modtage en fysisk og digital pakke med materiale (se slide 21).

15 Den løbende dialog Når kontakten er etableret, er det din opgave at holde ambassadørerne godt opdateret frem mod Landsstævnet gennem en løbende dialog. Dialogen kan foregå på mange forskellige måder. Det kan være, at du inviterer dine ambassadører til et møde, sender dem fysiske breve eller afholder Skypemøder med din gruppe. Det afhænger af, hvad du forestiller dig vil virke for dine ambassadører.

16 Digitale mikronetværk Derudover er det en god idé at gøre det lettest muligt for dine ambassadører løbende at kommunikere med dig og hinanden digitalt. Vi foreslår at du opretter et digitalt mikronetværk i form af en samtale på Facebook Messenger eller en fælles sms-tråd. Her kan du sende dem links, ting til social deling, hilsener og opdateringer undervejs frem mod Landsstævnet. Og fordi I kun er en lille gruppe i tråden, er motivationen til at deltage større. Bemærk, at der inden sommerferien vil lægge en overordnet strategi for L2017 og de sociale medier herunder en plan for at sprede budskabet viralt/online.

17 Opdateringer Opdateringerne til dine ambassadører kan være alt fra praktiske informationer til personlige hilsener. Samlet skal opdateringerne bidrage til, at I opbygger en god relation, og at de føler sig klædt på til at invitere andre.

18 Opdateringer (fortsat) Eksempler på opdateringer: Så er det blevet offentliggjort at L.O.C. kommer til åbningsfesten :-) + link Jeg har lige været til workshop, hvor. Vidste du, at Aalborg tilbyder følgende til landsstævnedeltagerne... Der er kommet info for efterskoleelever her + link Har I set denne fede L2017-video brug den hvis I har lyst... Bemærk, at sproget i opdateringerne gerne må være uformelt og menneskeligt - som hvis du skrev en sms til dine egne venner. Det betyder eksempelvis også, at alle beskeder ikke nødvendigvis skal indeholde en call-to-action. Opdateringerne har til formål at styrke jeres relation til ambassadørerne - og holde dem opdateret.

19 Digitalt idékatalog Hvordan inviterer vi flere med på Landsstævnet? Hvad virker for ambassadørerne i deres personlige netværk? Gennem dialogen med dine ambassadører kan du indsamle tilbagemeldinger og gode ideer. Vi opfordrer til, at gode ideer samles i den lukkede Facebook-gruppe: Sådan inviterer vi flere med på Landsstævnet. Gruppen vil fungere som et digitalt idékatalog for ambassadører. Landskontoret opretter og vedligeholder denne gruppe. Som landsdelskonsulent kan du dele dine ambassadørers gode ideer derinde - eller opfordre ambassadørerne til selv at dele, hvis de har lyst. Bemærk, at Facebook-gruppen ikke er tænkt som et sprudlende og aktivt netværk. Vi mener, det er bedre at fokusere på de små mikronetværk, hvor den enkelte ambassadør har en personlig relation til hinanden og dig som landsdelskonsulent. Facebook-gruppen er primært et digitalt idékatalog, hvor ambassadørerne skal kunne hente inspiration.

20 Digitalt idékatalog Eksempel på en opdatering i gruppen fra en landsdelskonsulent: Ida Marie Poulsen I weekenden lavede Kathrine, Ina og Lise fra Hjørring det sejeste event hele svømmeklubben var med, da de tre ambassadører arrangerede fælles udendørs (!) svømning med Læs mere

21 Guide til ambassadører Senest medio april har vi en guide klar til ambassadørerne, som I kan sende ud digitalt, når I har fået aftaler i stand med jeres ambassadører. Guiden kommer til at indeholde: Beskrivelse af opgaven Forslag til hvem de kan invitere med Hjælp og materialer Mulige grunde til at tage på Landsstævnet Liste over idrætsoplevelser Liste over sociale oplevelser FAQ Idéer til hvordan de kan invitere folk Vi arbejder desuden på en fysisk og digital pakke med materiale, som ambassadørerne kan bruge.

22 God fornøjelse!

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du!

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du! QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST Få fat i de voksne sådan gør du! Kom godt i gang! Skab et åbent fællesskab 2 Små tiltag gør en STOR forskel Denne guide indeholder gode råd og ideer til, hvordan din klub kan

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair marie@ingerfair.dk Hvem er I? Navn Hvad laver I Hvorfor er I på kurset Hvordan bruge I selv sociale medier? Sociale Medier i Danmark https://www.youtube.com/watch?v=axudlxyyawq

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback Evaluering af Håndboldens Dag 2019 Kvantitativt overblik over klubbernes feedback 4. februar 2019 BEVÆG DIG FOR LIVET [SKRIV NAVN PÅ IDRÆT ELLER SLET DENNE INFO] INDHOLDSFORTEGNELSE Resultater af evalueringen...

Læs mere

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark

Vejledning til Hjertestarterdagen Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Vejledning til Hjertestarterdagen 2017 Vær med til at vise, hvad vi sammen gør for, at flere overlever hjertestop i Danmark Opdateret maj 2017 Hjertestarterdagen 2017 I år afholdes Hjertestarterdagen i

Læs mere

REFERAT OPSTARTSMØDE I DET NATIONALE BENCHMARKNETVÆRK. 17. JANUAR 2012 Odense Centralbibliotek

REFERAT OPSTARTSMØDE I DET NATIONALE BENCHMARKNETVÆRK. 17. JANUAR 2012 Odense Centralbibliotek REFERAT OPSTARTSMØDE I DET NATIONALE BENCHMARKNETVÆRK 17. JANUAR 2012 Odense Centralbibliotek TILSTEDE: Elisabeth Kaper Buch, Herning Bibliotekerne Lone Westphall, Herning Bibliotekerne (Konsulent) Henrik

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Navn Navnesen 1. Mål 2. Koncept 3. Ansvarlig 4. Events 5. Tidsplan 6. Tilbud fra landsplan 7. Økonomi Målsætning for kampagne 2014 Synlighed og anerkendelse! Det skal

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

18. Effektiv Medlemskommunikation

18. Effektiv Medlemskommunikation 18. Effektiv Medlemskommunikation Det ser let ud, når det virker kommunikationen. Men når det ikke gør, kan det være svært at spotte, hvor det går galt. Men forskellen på, om man når og engagerer målgruppen,

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

Inspiration til Projekter

Inspiration til Projekter Inspiration til Projekter og 6 succesfulde eksempler Version 1.2 maj 2012 BetterNow Worldwide ApS Kirsten Bernikowsgade 6, sal. 1105 København K CVR.: 3205566 www.betternow.dk - Tel. 77 3 08 86 E-mail:

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

KL OKTOBER 2017 BYGGESAGSBEHANDLING EKSEMPLER PÅ DEN BORGERRETTEDE BYGGESAGSBEHANDLING

KL OKTOBER 2017 BYGGESAGSBEHANDLING EKSEMPLER PÅ DEN BORGERRETTEDE BYGGESAGSBEHANDLING KL OKTOBER 2017 BYGGESAGSBEHANDLING EKSEMPLER PÅ DEN BORGERRETTEDE BYGGESAGSBEHANDLING 2 KL Teknik og Miljø 2017 KL Weidekampsgade 10 2300 København S Tlf. 3370 3370 www.kl.dk KL Teknik og Miljø 2017 3

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2017

Medlemsundersøgelse 2017 Medlemsundersøgelse 17 Indhold Formål med undersøgelsen... 2 Metode... 2 Usikkerhed... 2 Gruppen af respondenter... 2 Brug af frivilligcentrets ydelser og rammer... 3 Kommunikationskanaler... 5 Kurser/workshops...

Læs mere

Løb og eksistentielle samtaler

Løb og eksistentielle samtaler Drejebog: Løb og eksistentielle samtaler Løb, podcastlytning og samtaler om livet Forberedelsestid: Kræver et minimum af forberedelse ud over pr. Udgifter: Indkøb af øl/vand Varighed: Ca. 1 time Person-ressourcer:

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige GUIDE Sådan rekrutterer I nye frivillige Udskrevet: 2018 Indhold Sådan rekrutterer I nye frivillige.................................................... 3 2 Guide Sådan rekrutterer I nye frivillige En inspirationsguide

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

Velkommen. Vild med Vand Workshop. Næstved 8. marts 2018

Velkommen. Vild med Vand Workshop. Næstved 8. marts 2018 Velkommen Vild med Vand Workshop Næstved 8. marts 2018 Agenda Kl. 18 18.15: Velkommen til og kort info fra sekretariatet 18.15 18.55: Facebook v. Lars Knudsen, sejlads og sejlsport 18.55 19.15: Pause:

Læs mere

Digitale Sexkrænkelser

Digitale Sexkrænkelser Digitale Sexkrænkelser AT FORTÆLLE OM DET OG BEDE OM HJÆLP LEKTION #4 Et undervisningsmateriale udviklet af Digitale Sexkrænkelser At fortælle om det og bede om hjælp INTRODUKTION 3 FORMÅL 3 LÆRINGSMÅL

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Facebookstrategi for IFS-foreninger

Facebookstrategi for IFS-foreninger Facebookstrategi for IFS-foreninger MÅLGRUPPE Nuværende og potentielle brugere af IFS-foreningen i lokalområdet. Dvs. mennesker med psykiske vanskeligheder, som også har interesse i idræt og har en Facebook-konto.

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! ZikelprinsEsserne Race 9260 Gistrup Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsormatch.dk/zikelprinsesserne-race

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi.

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi. Social media playbook En guide til afdelinger og ansatte i Tønder Kommunes tilstedeværelse på de socialee medier. 1 Indledning Kommunikationsafdelingen har udviklet et praktisk redskab til at hjælpe ansatte

Læs mere

CORPORATE VOLUNTEERING. Tryghedsopkald

CORPORATE VOLUNTEERING. Tryghedsopkald CORPORATE VOLUNTEERING Tryghedsopkald Vejledning til samarbejde mellem virksomheder og Røde Kors om tryghedsopkald foretaget af virksomhedsfrivillige. RødeKors.dk 1 INTRODUKTION OG FORMÅL Denne vejledning

Læs mere

GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger.

GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. er et nyt, enkelt løbekoncept til hele Danmark 5 kilometer hver søndag kl. 10. har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. forankres i lokale løbsorganisationer og gennemføres

Læs mere

INDDRAG, INVOLVÉR OG ENGAGÉR

INDDRAG, INVOLVÉR OG ENGAGÉR INDDRAG, INVOLVÉR OG ENGAGÉR John Pedersen INFO-NETVÆRKSKONFERENCE 7. Oktober 2013 OPERATE A/S JESPER BROCHMANDS GADE 10 2200 KØBENHAVN N TLF +45 38 16 80 90 WWW.OPERATE.DK ENGAGEMENT WWW.OPERATE.DK SIDE

Læs mere

elever en udfordring

elever en udfordring Giv dine elever en udfordring de sent vil glemme Kære Kontaktlærer Overvejer du at have elever med i Nordjyske Nyskabere eller har du allerede valgt at melde hold til? Denne folder gør både garvede kontaktlærere

Læs mere

Kommunikation i petanqueforeningen. Pixi kommunikationsstrategi. Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer.

Kommunikation i petanqueforeningen. Pixi kommunikationsstrategi. Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer. Pixi kommunikationsstrategi Kommunikation i petanqueforeningen Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer. www.dgi.dk/petanque 2 Pixi kommunikationsstrategi 3 Kommunikation er

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Julekalender introduktion

Julekalender introduktion Julekalender introduktion Gør julen lidt mere spændende for dine kunder og brug den til at skaffe en masse nye leads som du kan gøre til kunder henover december måned. Julekalenderen er for dig der gerne

Læs mere

Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket

Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket Evaluering af projekt Nye brugere? En 180 nytænkning af biblioteket Konklusion: Det er generelt lykkedes projektbibliotekerne at få nye brugere på bibliotekerne, så alle har haft udbytte af at deltage

Læs mere

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE?

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE? Mange organisationer tror, at de skal tage imod alle de frivillige, der kommer til dem. Vi mener, at når du har brugt tid på at finde ud af, hvilke frivilligroller der er behov for, så er det også vigtigt,

Læs mere

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige GUIDE Sådan rekrutterer I nye frivillige Udskrevet: 2019 Indhold Sådan rekrutterer I nye frivillige.................................................... 3 2 Guide Sådan rekrutterer I nye frivillige En inspirationsguide

Læs mere

Formidling i naturparker. Underviser: Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair

Formidling i naturparker. Underviser: Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Formidling i naturparker Underviser: Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Program for i dag Formålet med dagen er at forstå hvordan den gode historie kan være med til at engagere frivillige til

Læs mere

Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Louise Palludan Kampmann Chefkonsulent Digitaliseringsstyrelsen

Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Louise Palludan Kampmann Chefkonsulent Digitaliseringsstyrelsen Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Louise Palludan Kampmann Chefkonsulent Digitaliseringsstyrelsen Hvad er opgaven? Målet er: At borgerne informeres om overgangen til digital

Læs mere

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015 God kommunikation på nettet Hjerteforeningens landsseminar 2015 Agenda Hvilke muligheder har vi for online kommunikation på frivilligt plan? Hvordan skaber vi god og synlig kommunikation? Den lokale Hjerteforenings

Læs mere

Min forenings behov for et IT system til medlemsadministration kan udtrykkes således: Du kan angive flere svar

Min forenings behov for et IT system til medlemsadministration kan udtrykkes således: Du kan angive flere svar Side 1 af 6 Formål med spørgeskemaet Formålet med dette spørgeskema, er at finde ud af, hvad foreninger bruger IT til, og hvor der er størst behov for hjælp. Udtrykket IT værktøjer / systemer dækker bredt

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

10 principper for forældresamarbejde. - et dialogværktøj til at styrke forældresamarbejdet i daginstitutioner, skoler, SFO er og klubber

10 principper for forældresamarbejde. - et dialogværktøj til at styrke forældresamarbejdet i daginstitutioner, skoler, SFO er og klubber 10 principper for forældresamarbejde - et dialogværktøj til at styrke forældresamarbejdet i daginstitutioner, skoler, SFO er og klubber 2 Fælles om et stærkere forældresamarbejde 10 principper for forældresamarbejdet

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Frivillige på bibliotekerne

Frivillige på bibliotekerne Frivillige på bibliotekerne - 3. møde Gentofte Hovedbibliotek, d. 10. nov. 2011 Program formiddag: 08.45-09.00: Kaffe og rundstykker 09.00-10.00: Velkomst, opsamling på hjemmeopgave og arbejde i netværksgrupperne

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

Interne retningslinjer for Facebook

Interne retningslinjer for Facebook Interne retningslinjer for Facebook Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Typer af indhold... 3 5.1 Statusopdateringer... 3 5.2 Billede- /videoopslag... 3 5.3 Linkdelinger... 3 3. Behandling af sager...

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #4. Vaccination af drenge fra 1. juli Nyhedsbrev #4 MARTS Kære alle,

HPV Nyhedsbrev #4. Vaccination af drenge fra 1. juli Nyhedsbrev #4 MARTS Kære alle, HPV Nyhedsbrev #4 Kære alle, Mens vi venter på foråret, har vi skrevet Nyhedsbrev #4 fra indsatsen Stop HPV stop livmoderhalskræft. Der er sket meget siden sidst. Først og fremmest er det blevet besluttet,

Læs mere

Facebook til Medborgerskabsudvalget

Facebook til Medborgerskabsudvalget Facebook til Medborgerskabsudvalget Siden oprettes og lanceres umiddelbart efter den 18. juni. Opgaven løses af sekretariatet Færdselsreglerne for siden er de samme som er gældende for øvrige Facebooksider

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Den digitale urafstemning var nem for medlemmerne

Den digitale urafstemning var nem for medlemmerne 15. april 2015 Den digitale urafstemning var nem for medlemmerne I forbindelse med urafstemningen om overenskomsten, OK15, har FOA gennemført en undersøgelse om afstemningen generelt og den elektroniske

Læs mere

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige

GUIDE. Sådan rekrutterer I nye frivillige GUIDE Sådan rekrutterer I nye frivillige Udskrevet: 2016 Indhold Sådan rekrutterer I nye frivillige.................................................... 3 2 Guide Sådan rekrutterer I nye frivillige Dette

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE #EmployeeAdvocacy #DigitalStrategi #MedarbejderEngagement #PersonligBranding #CorporateBranding #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE Hvis du har lyst til at dele din mening om bogen, så vil jeg

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres Åbent hus-arrangement Markedsføringsmaterialer For at sikre at I får så mange deltagere til jeres Åbent

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Notat. Assens Kommune på Facebook

Notat. Assens Kommune på Facebook Notat Assens Kommune på Facebook Facebook sigter i langt højere grad end traditionelle hjemmesider på at skabe personlig dialog og netværk og er derfor en velegnet platform for digital dialog mellem borgere

Læs mere

Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt

Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt Dette er en konkret kommunikationsplan for Voksenhandicap Gentænkt i 2018. Planen tager udgangspunkt i den overordnede kommunikationsramme for Voksenhandicap

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år Evaluering af Find vej Dagen 2014 Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år 21. maj 2014 Kort om evalueringen 38 DOF-klubber og tre eksterne arrangører arrangerede 5.

Læs mere

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Indhold Introduktion... 3 Det nye KLF... 3 Landsmøde... 3 Landsstyrelse... 3 Repræsentantskab... 3 Netværk... 3 Teams... 3 Værd at vide om værktøjskassen... 4 De forskellige

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 For medlemmerne Netværket af Ungdomsråds (NAU s) medlemmer er organisationens grundlag, og det er for dem

Læs mere

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Indhold Indhold... 2 Introduktion... 3 Det nye KLF... 3 Landsmøde... 3 Landsstyrelse... 3 Repræsentantskab... 3 Netværk... 3 Teams... 3 Værd at vide om værktøjskassen...

Læs mere

Manual til national. benchmarkingundersøgelse. Udarbejdet af: Louise Broe Sørensen, Rambøll & Sara Svenstrup, Herning Bibliotekerne

Manual til national. benchmarkingundersøgelse. Udarbejdet af: Louise Broe Sørensen, Rambøll & Sara Svenstrup, Herning Bibliotekerne Manual til national 2011 benchmarkingundersøgelse Udarbejdet af: Louise Broe Sørensen, Rambøll & Sara Svenstrup, Herning Bibliotekerne Indholdsfortegnelse Kort om benchmarking Praktisk om undersøgelsen

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Event. Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning. Navne: Carina, Heise, Peter. Kommunikationsteori: Navne: Carina, Heise, Peter

Event. Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning. Navne: Carina, Heise, Peter. Kommunikationsteori: Navne: Carina, Heise, Peter Projektbeskrivelse: (ALLE) Planlægning Event Formål: Navne: Carina, Heise, Peter Vores formål var at bygge et sammenhold i afdelingen samt at lave et markedsføringsprojekt for uddannelse HTX. Grunden til

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige Udskrevet: 2019 Indhold 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige....................................... 3 2 Guide 6 faktorer, der motiverer

Læs mere

En enestående platform for markedsføring

En enestående platform for markedsføring bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kalender Kursusdage i 2014 2. halvår Trin 1 Trin 2 Trin 3 Webinars August 13. København 15. Aarhus 27. København 10. København

Læs mere

bogstart børn elsker bøger! Indhold:

bogstart børn elsker bøger! Indhold: bogstart bogstart børn elsker bøger! Indhold: Bogstart godt i gang 2 Startvanskeligheder 3 Netværksmøder 3 Bogstart på vej i fængsel 3 Nyt fra forskning 4 Nyt fra Medborgercentre 4 Børnehavebiblioteker

Læs mere

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for:

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: kampagneproces Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: At give Renosyds kunder og medarbejdere de bedste betingelser for

Læs mere

Start samtalen, styrk salget

Start samtalen, styrk salget Start samtalen, styrk salget SÅDAN SKABER DU STRUKTUR I DIN FACEBOOK-KOMMUNIKATION Brian Carlson, Partner & Client Service Director, Klausen + Partners A/S 05.10.2017 Agenda 1. Facebook i 2017 2. Facebooks

Læs mere