Maj-Juni meditation Episode 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maj-Juni meditation Episode 1"

Transkript

1 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til vores sjæl og derigennem hjælp til at få større robusthed og balance så vi kan holde til de nye indstrømninger, som kommer endnu engang, endnu en runde. I går var der ifølge Majakalenderen endnu et skrift, en vigtig dag, et skifte der åbnede for en yderlig galaktisk dimension og en yderlig galaktisk kontakt. I dag er det både Kr. Himmelfart og Nymåne og der er en kraftig indstrømning. Den del jeg har været med i, har været i arbejde med Andromeda galaksen og, samme med andre, at berede adgange til vibrationerne bedre kan integreres i vores fællesbevidsthed, i vores kollektive bevidsthed. Det det sætter rigtig mange og store ting i gang og det er også en udfordring for de fleste af os, både for vores kroppe og følelses system. For vores måde at takle stress, så det at passe på sig selv er en god ide. Sørge for at få den rigtige mad, at være ude i naturen. Nu er det jo nemt at være i naturen, fordi det er sommer så vi løber derud så snart vi kan - de fleste af os i hvert fald. Men det er rigtig, rigtig vigtigt måde at blive kalibreret- i naturen bliver du faktisk også kaliberet til at modtage disse indstrømmende vibrationer. Og det er igen Kryon, der står for transmissionen. Sæt dig godt tilrette eller læg dig ned, vær med i dit nærværd så godt som du kan. Glider du væk, forsvinder, eller falder i søvn kan du altid høre transmission flere gange inde på informationssiden. God fornøjelse. Vi er Kryon med et felt af Intergalaktiske Mestre i skikkelse af repræsentanter fra Andromeda galaksen, med hvilken bevidsthed I er mange, der har stillet jer til rådighed for villigt at støtte den integration, som kommer fra denne galaktiske dimension ind i jeres. Denne fusion skaber nærmest en kernefusion, som en atomar udvikling af en kerne i jeres bevidsthed, i jeres fælles bevidsthed, i jeres kollektive bevidsthed. Så eksplosionerne, der åbnes, er som uendelige reaktioner, som følges af den næste reaktion, som følges af den næste reaktion. Og det er sat i gang for alvor, inden for det seneste døgn, og det er derfor, denne serie er tilrettelagt således at starten er i dag, på denne meget potente første dag, i denne nye fase. Tilstedeværelsen af denne frekvens, og det at transmissionen foregår netop i dag, giver mulighed for at I kan forbinde jer til, og regulere jeres sjælsindstrømning i forhold til endnu nyere vibrationer, i forhold til yderligere dimensionsniveauer.

2 Og feltet er ved at blive bygget op, således at disse frekvenser, som egentlig er for højfrekvente til I kan forholde jer til det, kan blive omformet på en måde så kanalen og portalen, i samarbejde med I som deltager, kan intonere dem ind. Lave et samarbejde, en udveksling med din sjælsindstrømning, igennem din sjælsindstrømning, ind i dit personlige energifelt. Så transmissionen i dag er både starten på en åbning, et startskud på en ny udvidelse for dig der deltager. En ny bevidsthedsudvidelse og samtidig en yderlig styrkelse af din balance og integrering af de erkendelser, af den vej du hidtil har gået. Idet du skal åbne din bevidsthed til endnu en dimension - til endnu et niveau, er det nødvendigt, at du står bekvemt på dit fundament, på det du allerede har forbundet dig til. Og det er det, vi arbejder med netop nu. En integration af de erkendelser, af den visdom, du har en bevidst forbindelse til og et erkendt ejerskab for. Men vi arbejder også med den visdom du har til rådighed, men som du ikke bevidst har erkendt. Den visdom som ligger i din ubevidste lag, i din krops visdom, i svage signaler fra dit følelseslag som du negligerer, som tanker eller indsigter, du ikke lader komme op til overfladen. Disse visdomslag er gemte perler, vi nu arbejder på at støtte dig til at kunne integrere, nærmest vænne dig til, også er en del af dig. Dette er en ældre episode eller erindring, du har skudt væk igen. Det er kvaliteter i dig, som træder ind og nogle af jer kan mærke, hvordan du bliver mere fysisk af denne proces. Måske er det overraskende at opdage, hvordan noget så diffust kan øge fornemmelsen for kroppen og det at være tilstede. Det er fordi du, i endnu et niveau, favner sandheden i dig selv. Sandheden, hvordan du virkelig ér i alle dine lag, gør, at du er i stand til at være i endnu dybere kontakt med dig selv. Kontakt med den sandhed er en tilstand. Du skal ikke gøre noget for at være i kontakt med den tilstand, da den blot er vilkår. Dette er en metode til at skabe grounding i dig. En grounding metode, som går gennem dine talenter, dine ressourcer, det du er og som du måske blot lige har glemt, du er. Og idet det lander både i jer, som er med netop nu og i dig, der lytter senere på et tidspunkt, hvor det passer dig, vil du få nøjagtig den transmission du har brug for, til dig og din personlige proces. Dette er det vi har tiltrådt, og idet du lytter, tiltræder du, og vi starter vores samarbejde.

3 Du kan ligeledes integrere flere lag, for hver gang du lytter til transmissionen. Visdom, storhed i visdom er en kvalitet, som åbner og klinger i din sjælsvibration. Storhed i visdom er også noget, som skulle åbne og klinge i dit hjerte, men I er mange, som sætter hegn og beskyttelser op for at mærke denne storhed i visdommen. Idet der, ganske automatisk, er en erkendelse af illusion. Dette er ikke sandt. Illusionen er en illusion, idet du bærer i dit hjerte visdommens storhed, og det er din visdoms storhed, som vi vil arbejde med som i et nyt niveau i dit hjerte, som vi vil assistere og hjælpe dig med at aktivere. Således at du kan åbne for den storhed, som er i det der sker på din klode og dens bevidsthed, i disse dage, disse uger. Den storhed, som du har sagt ja til at være med til før du kom i denne inkarnation. For den storhed du har tiltrådt, igennem det arbejde du har lavet med at forfine dit lys, at øge din vibration, tiltræde dit arbejde, ved at bryde frem, at bære lyset klart. Jo flere I er som bærer jeres lys klart, jo flere er I til at holde balancen når kaos hersker, når destruktion slår til i bombeattentater, vold, krig. Og når du sidder her og mærker dit hjerte og gradvist kommer i kontakt med den storhed, du har i dine visdomslag i hjertet, så tænder du et lys. Du gør det så godt du kan, og der er ingen måder det skal være på for at det er bedst. Du gør dit bedste. Og det er vi, dine medmennesker, og de energetiske processer som folder sig ud taknemmelige og værdsættende overfor. Sagte glider arbejdet længere ind omkring dit fysiske hjerte. Og måske du kan mærke, hvordan du kommer tættere på at mærke dit hjerteslag i brystkassen. En så simpel indsats som at vende din opmærksomhed ind mod dit fysiske hjerte, åbner for en kontakt med mange lag, både i dig og i den kontakt du kan have med os og med alle de bevidstheder, som støtter dette felt.

4 I takt med, du sætter dig ind i dit hjerte og lytter, I takt med, du sætter dig ind i dit hjerte og føler, i takt med at du sætter dig ind i dit hjerte og ser, kan du åbne dit perspektiv og se mere end dig, du kan se din egen visdoms storhed. Men du kan også åbne og se den storhed, som folder sig ud i dette gruppefelt. Se hvorledes det, at I forbinder jer til hver jeres hjerte, åbnes en mulighed for at mærke den indstrømmende energi, den indstrømmende frekvens, som strømmer ind til dig og som er i nøjagtig korrekt komposition, med de nye indstrømninger som sker til alle. Og idet du er i gruppen, kan du tage imod disse indstrømninger i trygt og sikkert, uden at blive overbebyrdet, men blot åbne dit hjerte, sætte dig godt tilrette og begynde at kigge på senariet, iagttage processerne og måske vide og erkende, at du både bidrager til dem, udveksler i dem og modtager. Og dette er tre vigtige roller at have. Udveksling er en måde både at sørge for, at du selv kan rumme disse indstrømninger uden at blive ubalanceret, og samtidig er det også en måde at vække dit hjerte på, idet du i udvekslingen med andre mærker dig selv, og idet du tillader at give, får en mulighed for at mærke dig selv og dit hjertes kapacitet. Der åbnes for endnu et lag af denne frekvens, som netop er startet med at komme ind i jeres bevidsthedslag det seneste døgn. Og det er bevidstheder, som kan lægge sig ind i dig som en hel ny uddannelse, en helt ny læring, en indsigt, en forandring som kan forvandle dit liv og din sandhed, inden for de næste år. Forvandle dit liv og din sandhed, på den måde at du, at når du erkender større sammenhænge, når du erkender, at du blot har kunne se et hjørne af de sammenhænge som du pludselig begynder at kunne åbne dig for at se, så vil du forbinde dig til storheden i processerne og samtidig kan du forbinde dig til storheden i dig selv, idet du faktisk magter og har resurserne til at resonerer med disse nye bevidsthedslag.

5 Nye måder at opleve enhed på, nye måder at opleve kærlighed på, nye måder at opleve medfølelse på, Den måde du har kunne opleve enhed på har føltes nærmest to dimensionalt og idet du begynder at åbne for disse lag, vil du kunne mærke enheden tre-dimensionalt og multi-dimensionalt og dermed erkende, at alt er et og et er i alt, og du er en del af disse mekanismer du er en del af disse processer sammen med alle disse mennesker, du har inkarneret her på kloden med, sammen med alle de mennesker som du deler bevidsthedsfelt med. Vi ved det er abstrakt tale, men frekvensen er ikke abstrakt. Frekvensen er meget tydeligt, meget nærmest fast og sand og vi mærker, hvordan de allerfleste kan forholde jer til frekvensen, om end ikke til ordene og til jer siger vi, lad ordene stå. Gå ind og mærk frekvensen. Ordene er fattige, ordene er ikke tilstrækkelige, idet der ikke er bevidsthed til rådighed for at kunne beskrive disse processer, om end vi forsøger. Det er i dit hjertes kraft, at du åbner for denne udveksling i disse nye lag. Det er i dit hjertes kraft, du kan åbne for denne udveksling. Ikke blot med andre, med også med dig selv. Med en indbyrdes udveksling med din sjæl, med den visdom den bærer ind. Men den visdom, som for nogle har været sovende, men som på grund af disse forandringer der sker nu, er klar til at blive vækket - er klar til at blive aktiveret. Og det er denne proces, denne udveksling med disse sovende lag af visdom din sjæl, vi har aktiveret i dag. Vi opfordrer dig til, af kærlig omsorg, at indlede en relation til disse, måske gemte hjørner, af din sjælsvisdom. De vil vise sig i dine drømmer, de vil vise sig igennem ideer, igennem følelsesmæssige tilstande eller blot gennem velvære, i nærvær med dig selv. Prøv at tage disse episoder til dig. Prøv at anerkende dem som en respons fra dig selv.

6 Det vil være vores opfordring til næste gang Og du kan lytte til denne transmission, så ofte du har brug for det. For nogle vil det være gavnligt, hvis du falder i søvn, at du bliver ved med at lytte til transmissionen, til du kan holde dig lidt mere vågen undervejs, da dette er et signal om, at din vibration begynder at kunne akklimatisere sig, så du er klar til næste episode. Vi venter forventningsfuldt, til vi ser dig igen. Vi er Kryon i menneskehedens tjeneste og det Galaktiske Samarbejdes Udsending i denne transmission. Dette var dagens ord, god fornøjelse med dem. Hav en god aften og en god uge til vi ses igen Copyright Merethe Bonnesen

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

MENNESKE KEND DIG SELV

MENNESKE KEND DIG SELV 1 MENNESKE KEND DIG SELV 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Menneske kend dig selv 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Af Erik Ansvang Personlighedens integration I de lemuriske

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix

Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix Af Randi Green,, 2011 Hvad er en delpersonlighed? På et mere jordnært plan kender vi alle de små forskelle i vores jeg, vores personlighed. Vi har

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus 4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn...

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn... Arbejdspapir Grib dagen livet venter ikke 2017 Navn... Din bedst mulige fremtid Livet er det, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer - John Lennon Tiden er nu, og det er tid til at sætte

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Indledende Start med at spørge din partner, om hun ved, hvilken dæmon eller gud, hun vil arbejde med. Hun behøver ikke fortælle dig det,

Læs mere

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Ni Afslappende åndedrag Luk øjnene og hold dem så vidt muligt lukkede til processen er forbi. Du skal nu tage ni dybe afslappende åndedrag.

Læs mere

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR Kickstart dit år - øvelsen hjælper dig til at fokusere på de gode og succesfulde oplevelser, og mål som du har indfriet, og som du kan bygge videre

Læs mere

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~ Tvillingesjæl Lucindra. ~ 1 ~ Forsidefoto: taget af Lucindra Udgivet 1. gang i juni 2014 Udgivelser: De Tre Grale Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder Guddommelig Moderenergi Gralskongen

Læs mere

Når væren bliver terapiens fundament

Når væren bliver terapiens fundament Når væren bliver terapiens fundament I dag har vi en dyb viden om og mange erfaringer med menneskets psykiske og spirituelle udvikling, som terapeuter og spirituelle lærere over hele verden har samlet

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Den buddhistiske tilflugt

Den buddhistiske tilflugt Den buddhistiske tilflugt Af Merete Boe Nielsen Tilflugt handler om, hvor vi søger vores lykke, og begrebet er grundlæggende i buddhismen. Det gælder for alle buddhister, ligegyldig hvilken buddhistisk

Læs mere

Guddommelige kvaliteter hos det frie menneske

Guddommelige kvaliteter hos det frie menneske GITTE MELDGAARD, JANUAR 2013 Guddommelige kvaliteter hos det frie menneske Da jeg skrev teksterne til "En guide til den nye tid" på min hjemmeside, fandt jeg frem til betegnelsen et frit menneske, som

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Balance og ubalance Der forekommer ofte både psykiske og kropslige smerter og ubalancer, når vi er under spirituel og åndelig udvikling. De fysiske

Læs mere

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn Et nyt perspektiv Når du er kommet godt i gang med meditation, er du trådt ind på en sti, som kan føre dig til ny udvikling igennem hele livet. Der er mange måder at meditere på. Alle har som mål at skabe

Læs mere

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet.

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. 2.Påskedag 20132. I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. Her møder vi to af Jesu disciple, det er stadig den første dag i ugen, søndag altså,

Læs mere

Første del: Basis for stressstyring TÆM DIN STRESS

Første del: Basis for stressstyring TÆM DIN STRESS Første del: Basis for stressstyring TÆM DIN STRESS Uddrag 1. Lidt om stress 1.1 Hvad er stress egentlig? Stress skyldes hormoner, som gør, at din krop og dit sind kommer ud af balance Stress er ingen sygdom,

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Vædderen. På hovedet. På hovedet. Retvendt. Ærkeenglen Uriel styrker din tillid til din egen visdom og intelligens. Der er noget følelsesmæssigt der spøger,

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder INDHOLD: AKASHA ARKIVET af SANDRA ANNE TAYLOR...2 TERAPI I EN ÅNDELIG TIDSALDER...4 NYE ENERGIER I 2018...5 Fantasi forbindelsen mellem indre og ydre verden afsnøres

Læs mere

Fra Maslow til Barrett

Fra Maslow til Barrett Fra Maslow til Barrett Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Overblik over Richard Barrett s 7 trins Bevidsthedsmodel Grunden til at Barrett skabte bevidsthedsmodellen,

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed. Formålet med at træne din opmærksomhed på kroppen er: hed er opfyldt af.

Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed. Formålet med at træne din opmærksomhed på kroppen er: hed er opfyldt af. Lektion 2 The Power of Silence Kroppen lyver aldrig. Sådan træner du din opmærksomhed på kroppen Mindfulness handler om at være vågen og fuldt nærværende i nuet. I de næste tre lektioner skal du derfor

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Detox Coach Uddannelsen

Detox Coach Uddannelsen Detox Coach Uddannelsen Detox Coach Uddannelsen er en holistisk uddannelse så forbered dig på at se dig, dine valg, dine vaner alt dit liv indeholder med 360 grader brillerne på. Først og fremmest vil

Læs mere

Vi er her ikke. Vagn Remme B.Ø.K. en landsbyroman

Vi er her ikke. Vagn Remme B.Ø.K. en landsbyroman Vi er her ikke en landsbyroman Vagn Remme B.Ø.K. Landsbyens grænse går ved byskiltet, og hvad der sker uden for Landsbyen, bliver uden for Landsbyen. 5 De er sjældne de dage, hvor hun kan se Landsbyen

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G i Gl. Havdrup Kirke Denne folder er ment som en hjælp til at se kirken på en anden måde. Ikke blot som en fin bygning vi som turister

Læs mere

Vejen med tjeneste. Belinda Baird.

Vejen med tjeneste. Belinda Baird. 1 Vejen med tjeneste Belinda Baird www.visdomsnettet.dk 2 Vejen med tjeneste Af Belinda Baird Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Problemet er, at et rigtigt tjenestearbejde ganske enkelt er for

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

The Usui Reiki Symbols

The Usui Reiki Symbols The Usui Reiki Symbols Et symbol er simpelthen et kommunikationsværktøj, der repræsenterer netop enkompleks person, genstand, gruppe eller idé, beregnet til at flytte din bevidsthedeller bevidstløshed

Læs mere

1.s.e.Helligtrekonger Luk 2, 41-52; Sl. 84; Rom. 12,1-5 Salmer: 356; 411; ; 403; 424

1.s.e.Helligtrekonger Luk 2, 41-52; Sl. 84; Rom. 12,1-5 Salmer: 356; 411; ; 403; 424 1.s.e.Helligtrekonger Luk 2, 41-52; Sl. 84; Rom. 12,1-5 Salmer: 356; 411;417-139; 403; 424 Lad os bede! Kære Herre, vi beder dig: Lad dit lys skinne på os i dag, så vi ser hvem vi er, hvor vi hører til,

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Buddhismen. Dharma'en er Buddha Sakyamunis anvisninger, som han videregav efter sit Nirvana. Buddha's Dharma oversættes ofte som Buddha's Lære.

Buddhismen. Dharma'en er Buddha Sakyamunis anvisninger, som han videregav efter sit Nirvana. Buddha's Dharma oversættes ofte som Buddha's Lære. Buddhismen Buddhas Lære kaldes Dharma Dharma'en er Buddha Sakyamunis anvisninger, som han videregav efter sit Nirvana. Buddha's Dharma oversættes ofte som Buddha's Lære. Dharma er et sanskrit ord, som

Læs mere

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor INTRO MINDFULNESS Parterapeut og supervisor Mindfulness: hvad er det? BEVIDST NÆRVÆR At blive nærværende i det nu, hvor du befinder dig lige der hvor livet sker At være, frem for at gøre At være med det

Læs mere

LEKTIONER og ARTIKLER

LEKTIONER og ARTIKLER LEKTIONER og ARTIKLER - Baseret på bogen Menneskehedens Udviklingscyklus Jes Dietrich www.menneskeogudvikling.dk Om Bogen Menneskehedens Udviklingscyklus, 377 sider, Illustreret ISBN 978-87-994675-1-8

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB

INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB INSPIRATION TIL KRISEBEREDSKAB i menigheder og kirkelige fællesskaber Når livet gør ondt, har vi brug for mennesker, der tør stå ved siden af og bære med. Samtidig kan vi ofte blive i tvivl om, hvordan

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 21. marts 2012 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Der sker forandringer i virksomheder Eksempler: re-organisering fyringer der bliver skrevet

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Du har mistet en af dine kære!

Du har mistet en af dine kære! Du har mistet en af dine kære! Midt i den mest smertefulde og stærke oplevelse i dit liv, mangler du måske nogen at tale med om døden, om din sorg og dit savn. Familie og venner lader måske som ingenting,

Læs mere

Mirakel Kernebegrebers ABC

Mirakel Kernebegrebers ABC Mirakel Kernebegrebers ABC - en gave til dig fra Mirakelskolen A Ansvar: I Mirakelskolen arbejder vi med det perspektiv, at vi selv er ansvarlige for hvad end vi oplever i vores liv. Mange ting tiltrækker

Læs mere

Dynamisk meditation. Kenneth Sørensen. www.visdomsnettet.dk

Dynamisk meditation. Kenneth Sørensen. www.visdomsnettet.dk 1 Dynamisk meditation Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Dynamisk meditation Af Kenneth Sørensen Hvad er dynamisk meditation? Der findes utallige former for meditation, og ofte er der tale om de samme

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag.

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Mini ebog af Lina Starcke Larsen Copyright 2015 Kære Læser, Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen af min mini e-bog. Juni 2015 Med venlig

Læs mere

Familien - livets vigtigste vækstgruppe

Familien - livets vigtigste vækstgruppe 1 Familien - livets vigtigste vækstgruppe Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Familien livets vigtigste vækstgruppe Af Erik Ansvang Et menneske er sædvanligvis knyttet til familiegruppen af to årsager:

Læs mere

Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe:

Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe: Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe: Indledning: Spil evt. lidt musik, mens I samles om alteret. Mesteren Jesus siger: Jeg Er Verdens lys. Den, der følger mig, skal

Læs mere

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford.

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Fordi din livskvalitet er direkte proportional med kvaliteten af dine relationer. Hvis dine

Læs mere

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal

akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal akupunktur & balance - om at holde den normale fødsel normal INDLEDNING Det er nu anden gang, vi står her til dette forrygende arrangement, som vi kan takke Sara for eller hendes betragtelige organisationstalent

Læs mere

Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse.

Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse. Version 4.0 af den ID integrale psykoterapeutuddannelse - en faglig opgradering af din ID psykoterapeut-uddannelse. 3 moduler à 3 dage, fredag 15-21, lørdag 10-17.30, søndag 10-16 ID Academys længe ventede

Læs mere

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis!

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2017-18 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. I

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Handling uden Hænder. www.visdomsnettet.dk

Handling uden Hænder. www.visdomsnettet.dk 1 Handling uden Hænder www.visdomsnettet.dk 2 Handling uden Hænder Kompileret og redigeret af Erik Ansvang Ydre aktivitet er nemt at forstå. Det betyder, at vi som søgende mennesker skal føre de etiske

Læs mere

INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP. Charlotte

INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP. Charlotte INTRODUKTION TIL MINDFUL LEADERSHIP Charlotte Misforståelser Mindfulness = opmærksomhed Afslapning årvågenhed og opmærksomhed Skubbe tankerne væk - lade tankerne træde til side for den rene oplevelse Religion

Læs mere

DET flerdimensionelle menneske og bevidsthedens vej

DET flerdimensionelle menneske og bevidsthedens vej NY ARTIKELSERIE Liv & Sjæl bringer her den anden af fire artikler i artikelserien DEN PSYKO- SPIRITUELLE VÆRKTØJSKASSE. Hver artikel rummer en spændende indføring i et emne samt helt konkrete værktøjer

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

LIVETS MENING. Prædiken af Morten Munch 18. s. e. trin / 29. sep. 2013 Tekst: Matt 22,34-46

LIVETS MENING. Prædiken af Morten Munch 18. s. e. trin / 29. sep. 2013 Tekst: Matt 22,34-46 Matt 22,34-46 s.1 Prædiken af Morten Munch 18. s. e. trin / 29. sep. 2013 Tekst: Matt 22,34-46 LIVETS MENING Hvad er meningen? Hvad i al verden er meningen? Hvad er livets mening? Mange vil sige, at der

Læs mere