Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma?"

Transkript

1 Værdiskabende MUS Webbaseret MUS-koncept Systematiserer hele dit MUS-forløb Støtter udvikling og forbedring af performance Skaber sammenhængskraft i hele organisationen

2 Kort fortalt 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma? 3. Hvordan oprette medarbejdere og udsende MUS-skema? 4. Hvordan forbereder man sig til MUS? 5. Hvordan afvikle MUS og lave referat? 6. Hvordan følge op på aftaler og de grafiske resultater over for medarbejdere og din chef? 7. MUS - med integreret GRUS-koncept 8. Etik, rettigheder og økonomi

3 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS?

4 Hvad kan Musskema.dk = fra Trepartsaftalen og Kvalitetsreformen 07 Afrapportering til cheflaget Afrapportering til medarbejdere Overblik: MUS bliver faktisk afholdt! Lederevaluering og dialog Troværdigt dialogværktøj Musskema.dk kan tilbyde dig denne unikke hjælp: Referat på stedet sendes automatisk Grafisk overblik over hovedtendenser Trivselsundersøgelse For alle Tværgående fordel og effekt Redskab til opfølgning på alle aftaler

5 Fra hjemmesiden kan du hente opdateret viden om og hjælp til MUS!

6 Musskema.dk 30 spørgsmål Fordelt på 5 temaer: Jobbet Kollegerne Borgerne/Brugerne Virksomheden Fremtiden Når skemaerne udfyldes, genereres automatisk gennemsnitsgraf pr. afdeling for de enkelte spørgsmål for hvert tema. Den tynde blå streg viser hele firmaets gennemsnit. Spørgsmålene og temaer kan justeres, så de netop passer til jer!

7 Fordele ved Værdiskabende MUS Dækker 3 niveauer: Chef Leder Medarbejder Kan udbygges til at dække ledelseslag, hvis det har interesse. Spørg gerne! Egne spørgsmål/temaer kan let justeres og integreres med redskabet Grafisk overblik over medarbejdernes svar afdelingsvis, over for både leder selv og leders chef (klar til leders egen MUS) Alle aftaler i afdelingen serveres på et enkelt ark i en oversigt Mulighed for at sætte deadline på aftaler, så der følges op med automatisk remindermail for både medarbejder og leder Mulighed for at alle aftaler automatisk sendes til HR eller konkret mailadresse for opload til elektronisk personalesag Mulighed for at benchmarke op mod andre afdelinger Mulighed for at sende grafiske oversigter videre til f.eks. topledelsen og/eller HR-afdelingen Kommer mere i dybden og sparer administrativ tid ved MUS (administrativ tidsbesparelse: ca min. pr. samtale!) Musskema.dk matcher præcist væsentlige opgaver og krav i Kvalitetsreform og Trepartsaftalen fra 2007!

8 2. Hvordan kommer man i gang og opretter sig som firma?

9 Oprettelse af firma Chefen opretter virksomheden i systemet via musskema.dk i højre spalte og ledes ind på den sikre server: hvor oprettelsen sker. Når man har accepteret betingelserne for MUS-skema, skal man klikke på organisationstype, privat eller offentlig, og derefter registrere sig med aktuelle data så får man det rigtige MUS-skema, som kan tilpasses dine ønsker.

10 Oprettelse af ledere Administrationssiden er chefens side. Her kan chefen oprette (og opdatere) ledere og tildele flere licenser ved flere end 30 medarbejdere pr. leder. Når lederne er oprettet med navn og mail, modtager de en automatisk mail med adgangskoder til hver deres leder-side. Chefen kan også her se statistik pr. afdeling. Ud for den enkelte leder står en K her kan der lægges en Kontrakt eller Fokusaftale, som også er synlig for Lederen, hvis der står noget i feltet.

11 MUS statistik Chefen kan se, hvor mange medarbejdere i hver afdeling, der har udfyldt MUS, f.eks. 2 ud af 4, 2/4. Fra Administrationssiden kan chefen også videresende grafer til evt. højereliggende koncern, HR-afdeling o.l..

12 MUS statistik Hvis man ønsker at opsamle alle aftaler og lægge dem på elektronisk personalearkiv, så kan Chefen indsætte en mailadresse her og alle aftaler går automatisk dertil direkte!

13 Oprettelsesbrev Når Chefen har oprettet alle lederne, modtager de hver sin mail som leder med tilhørende adgangskode. Lederen oprettes også automatisk som medarbejder i forhold til chefen og får derfor også en medarbejdermail til MUS med chefen. Mailafsender med koder er vores sikre server, som hedder: auto- -system@musskema.dk.

14 Årsskifte Når årets MUS er slut også selv om de går hen over et årsskifte skal chefen på administrationssiden med virkning for hele organisationen skifte til et nyt MUS-år Så kan et nyt års MUS begynde! Og så skal det foregående års MUS være afsluttet, for alle skemaer bliver nu låst!

15 3. Hvordan oprettes medarbejdere og udsendes MUS-skema?

16 MUS status På lederens side opretter lederen hver enkelt medarbejder med navn og mail. Ved farveskift kan lederen se, når medarbejderen har udfyldt sit skema (Se: Ikke åbnet, Begyndt, Afleveret, Afsluttet) samt en oversigt over Aftaler og dette års samt 3-års statistik for egen afdeling. Redigering eller tilføjelse af nye medarbejdere: Klik først på Rediger liste og føj så medarbejder til eller rediger allerede tilføjet! Ud for hver medarbejder er der to knapper/dokumenter: CV til løbende at opdatere medarbejders CV. Note til løbende at notere huskere!

17 Send MUS-skemaer Enkeltvis her! Lederen kan udsende MUS-skemaer til alle på én gang (Klik: Send skemaer) eller enkeltvis (Klik: Send)

18 Hjælp Få hjælp ved at klikke på symbolet med? Så kommer der en boks frem med forklarende tekst.

19 4. Hvordan forbereder man sig til MUS?

20 Forberedelse til MUS Når lederen skal udsende MUS-skemaet/koderne til medarbejderne, kan det ske individuelt ved at klikke på SEND ud for den enkelte medarbejder. Så popper en lille boks op, hvori man kan skrive en personlig meddelelse til netop denne enkelte medarbejder, som bliver indarbejdet i den mail, som medarbejderen får med sit password.

21 Forberedelse til MUS Gennem tilsendt kode går medarbejderen ind i eget MUS-skema og udfylder ca. 30 spørgsmål, inden for fem temaer. Der scores fra 1 (bund) til 6 (top). Der kan skrives kommentar til hvert enkelt spørgsmål.

22 5. Hvordan afvikle MUS og lave referat?

23 Afvikling af MUS Medarbejders forlods udfyldte Referat skrives her! Medarbejderen udfylder sit MUS-skema, så kan lederen se skemaet og nu kan selve MUS begynde. Udgangspunkt sker i det udfyldte skema, og der frem-kommer en ny kolonne til referat, som skrives på stedet. Når MUS er færdig og referatet skrevet klik: Afslut, og begge får automatisk mail med referat!

24 Afvikling af MUS Gennem selve MUS handler det meget om, at leder har skarpt fokus på, når og hvor der kan laves en konkret aftale både vedr. medarbejders kompetenceudvikling og mål for det kommende år. De føres straks ned i de to sidste punkter, som således er i spil under hele MUS. Aftaler trækkes automatisk med over til næste års MUS Under Aftaler for fremtiden har man mulighed for at sætte en deadline på til de enkelte aftaler. På den anførte dato sender systemet automatisk en reminder til både leder og medarbejder. og ved næste års MUS placeres dette års aftaler under sidste år, så man ved MUS kan evaluere sidste års aftaler og se, hvad der er sket Det sker helt automatisk!

25 6. Hvordan følge op på aftaler og de grafiske resultater over for medarbejdere og din chef?

26 Aftaler Lederen kan nu på Leder-siden klikke på Aftaler: så fremkommer samtlige aftaler, der er indgået med den enkelte i en overskuelig oversigt, som der nu kan ageres ud fra.

27 Aftaleoversigt I aftaleoversigten kan lederen afkrydse gennemførte aftaler. Aftaler om kompetenceudvikling kan videresendes til f.eks. HR. Aftaler og deres status trækkes automatisk over i næste års MUS-skema. Opfyldt med grøn farve uopfyldt med rød.

28 Grafisk fremstilling af resultater Lederen får 6 grafiske billeder af afdelingens resultat efter MUS: En for hver af de 5 temaer som den, der vises her. Og endelig en samlet oversigt, som viser karakter-spredningen for hele afdelingen på samtlige spørgsmål. De 5 drøftes ved et medarbejdermøde med handlingsplan.

29 Grafisk fremstilling af resultater Medarbejder Fortrolige MU-samtaler bliver mellem medarbejder og leder Lederen tager de 6 grafiske billeder med til sin egen MUS med Chefen, som anvender dem til overblik og som basis for lederudvikling. Chefen har adgang til de grafiske oversigter. Medarbejder Medarbejder Leder Fortrolige MU-samtaler bliver mellem leder og chef Chef Medarbejder Medarbejder

30 Chefen kan plukke relevante spørgsmål ud på tværs Musskema.dk er bygget op til at håndtere meget store koncerner med en lang række ledelseslag. Uanset mange eller få ledelseslag, så kan topchefen gå ind og udvælge ønskede spørgsmål på tværs af temaer i en afdeling, flere afdelinger eller hele koncernen og køre en grafisk statistik ud på pdf for netop disse spørgsmål

31 7. MUS med integreret GRUS-koncept

32 MUS - med integreret GRUS-koncept MUS-konceptet er også med integreret GRUS-koncept (GRuppe-Udviklings-Samtaler) Lederen vælger her blandt afdelingens medarbejdere de relevante til den enkelte gruppe kan også vælges blandt andre lederes medarbejdere i virksomheden (i f.eks. tværgående projekter) Der ligger i systemet et udkast til GRUS-koncept/spørgeramme, som kan anvendes helt eller delvist, justeres og udvides Systemet styrer udsendelse af dagsorden, forberedelsen og referatet fra GRUS, som automatisk sendes i mail til alle deltagere Der genereres oversigter til lederen over alle indgåede aftaler fra GRUS og i et enkelt ark fra alle afdelingens grupper Sikrer opfølgning på aftaler ved næste GRUS

33 8. Etik, rettigheder og økonomi

34 Etik og rettigheder Mus-skemaerne ligger på en sikker server (derfor er adressen: Selve samtalen og referatet er internt og fortroligt mellem den enkelte medarbejder og dennes leder Hvis lederen stopper er ingen anden berettiget til at få adgang til de fortrolige udsagn i MUSskemaerne men den nye leder får adgang til grafer og statistik Bl.a. derfor er det vigtigt, at gennemsnitsgraferne og Aftalerne fra årets MUS netop går videre i systemet, så opsamlet viden ikke går tabt Chefen har kun adgang til gennemsnitsgraferne

35 Økonomi Det netbaserede MUS-skema koster 1.499,- kr. pr. leder med op til 30 medarbejdere, inkl. rettelser/justeringer af op til 5 spørgsmål. Beløbet gælder oprettelse og 1. års licens. Heri er integreret GRUS-koncept Efterfølgende års licens koster 1.199,- kr. Yderligere ønsker til rettelse og justering af spørgsmålene, kan ske for 275,- kr. pr. spørgsmål Der er hurtig og effektiv support, hvis man løber ind i noget Enhver er velkommen til at trække på vores betydelige erfaring og ekspertise inden for udvikling af ledere og medarbejdere. Afregnes særskilt. Alle priser er 2011-priser og er ekskl. moms.

36 Præsentationen er slut.

Agenda for workshoppen E03. MUS er sat under pres.. Forventninger og målet med MUS. Personalepolitisk - Messe 2010 E03. - et grafisk spindelvæv

Agenda for workshoppen E03. MUS er sat under pres.. Forventninger og målet med MUS. Personalepolitisk - Messe 2010 E03. - et grafisk spindelvæv Agenda for workshoppen E03 Personalepolitisk - Messe 2010 E03 MUS og kompetenceudvikling - et grafisk spindelvæv Velkomst, præsentation og indledning Hvorfor skal MUS revitaliseres og hvordan? Vi giver

Læs mere

I GRUS kan man tildele en hvilken som helst medarbejder mulighed for at agere som GRUS- leder med rettighed fra lederen.

I GRUS kan man tildele en hvilken som helst medarbejder mulighed for at agere som GRUS- leder med rettighed fra lederen. GRUS-modulet GRUS med et væld af muligheder GRUS kan naturligvis anvendes til traditionel Gruppe-Udviklings-Samtale. Men også til mange andre ting, som fx Tværgående projekt-teams, projekt-evalueringer,

Læs mere

Værdiskabende MUS med Kompetencekatalog

Værdiskabende MUS med Kompetencekatalog Værdiskabende MUS med Kompetencekatalog Webbaseret afdækning af kompetence pr. afdeling Systema8serer selve kompetenceudviklingen Giver dit MUS dybde og perspek8v Skaber overblik og sammenhæng i hele organisa8onen

Læs mere

Når du åbner MUS modulet, kan du se de teams, du kan holde MUS samtaler med (røde pile).

Når du åbner MUS modulet, kan du se de teams, du kan holde MUS samtaler med (røde pile). MUS modulet I MUS modulet kan du udsende spørgeskemaer til dine medarbejdere, som de kan besvare før selve MUSsamtalen. Under samtalen kan du skrive referat og lave aftaler ud fra medarbejderens svar,

Læs mere

Vejledning i Avanceret CV

Vejledning i Avanceret CV Vejledning i Avanceret CV Avanceret CV giver nu dig og hele organisationen en lang række spændende muligheder for at registrere medarbejderes og lederes CV, kompetencer, kurser, certificeringer o.l. samt

Læs mere

Lederguide INNOMATE HR Medarbejderplan EASY. Log på MUS. Inviter til MUS

Lederguide INNOMATE HR Medarbejderplan EASY. Log på MUS. Inviter til MUS Lederguide INNOMATE HR Medarbejderplan EASY Log på Log på http://www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer Firma ID: sosuherning Password: (er tidligere blevet udsendt på mail, hvorefter du er blevet

Læs mere

Lederguide INNOMATE HR - Oplæg. Log på Log på https://www.innomate.com/innomate/oceanteam/default.aspx med: MUS

Lederguide INNOMATE HR - Oplæg. Log på Log på https://www.innomate.com/innomate/oceanteam/default.aspx med: MUS Lederguide INNOMATE HR - Oplæg Log på Log på https://www.innomate.com/innomate/oceanteam/default.aspx med: Bruger ID: personalenummer Password: (eget password) INNOMATE HR er et Internetbaseret system,

Læs mere

Opdateret Lederskab. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse. Kompetencer. Nr.

Opdateret Lederskab. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse. Kompetencer. Nr. Nr. 5 2009 Tema: Individuel kompetenceudvikling, et tigerspring. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker Det er et must, at man som leder skal arbejde med individuel kompetenceudvikling for sine medarbejdere.

Læs mere

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: 1. Log på 2. MUS 3. Øvrigt om Medarbejderplan 4. Rekruttering behandling af ansøgere Log på Log på www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer

Læs mere

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb Onboarding-Modulet Det handler her om onboarding-modulet (lilla pil) og det at sikre en god intro for nye medarbejdere fra det øjeblik kontrakten er underskrevet, og indtil de er godt kørt ind efter 3-6

Læs mere

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb Onboarding-Modulet Det handler her om onboarding-modulet (lilla pil) og det at sikre en god intro for nye medarbejdere fra det øjeblik, kontrakten er underskrevet, og indtil de er godt kørt ind efter 3-6

Læs mere

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb

Onboarding-Modulet. Opsætning af mit onboarding-forløb Onboarding-Modulet Det handler her om onboarding-modulet (lilla pil) og det at sikre en god intro for nye medarbejdere fra det øjeblik kontrakten er underskrevet, og indtil de er godt kørt ind efter 3-6

Læs mere

Guide til Medarbejder Udviklings Samtaler

Guide til Medarbejder Udviklings Samtaler Her får du en guide til, hvordan du kan forberede, gennemføre og følge op på en medarbejder-udviklingssamtale (MUS). Der findes et utal af skemaer og anbefalinger til, hvordan en MUS skal forløbe. Det

Læs mere

APV-modulet. OBS! At du tilgår din APV-organisation gennem APV-modulet og ikke gennem Organisation ellers.

APV-modulet. OBS! At du tilgår din APV-organisation gennem APV-modulet og ikke gennem Organisation ellers. APV-modulet APV-organisation kan bygges op helt uafhængig af hvordan, organisationen ellers er bygget op. Dvs. at du kan lave afdelinger og teams på kryds og tværs i medarbejderstaben. Du kan tage nogle

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

VEJLEDNING til BAR service og tjenesteydelsers Elektroniske APV-program

VEJLEDNING til BAR service og tjenesteydelsers Elektroniske APV-program VEJLEDNING til BAR service og tjenesteydelsers Elektroniske APV-program INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Download, installation og opdateringer... 3 1.1 Hvordan får jeg fat i det elektroniske APV-program?... 3 1.2

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Værd at vide om. 360 Lederevaluering på

Værd at vide om. 360 Lederevaluering på Værd at vide om 360 Lederevaluering på 1. Baggrund og formål I University College Lillebælt er det hensigten, både at styrke den enkelte leder og udvikle dennes lederkompetencer, og at bringe den enkelte

Læs mere

Der er noget her, som skal gøres på alle tre niveauer (se i venstre margen):

Der er noget her, som skal gøres på alle tre niveauer (se i venstre margen): Kort vejledning i brug af SYGEFRAVÆRS-DIALOG Der er noget her, som skal gøres på alle tre niveauer (se i venstre margen): Fra Chefen (Firma administration) Fra Lederen (Lederens side) Fra Medarbejderen

Læs mere

APV modulet. OBS! At du tilgår din APV organisation gennem APV modulet eller gennem APV organisation :

APV modulet. OBS! At du tilgår din APV organisation gennem APV modulet eller gennem APV organisation : APV modulet APV organisation kan bygges op helt uafhængig af hvordan, organisationen ellers er bygget op. Dvs. at du kan lave afdelinger og teams på kryds og tværs i medarbejderstaben. Du kan tage nogle

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Log på... 1 MUS... 1 Rekruttering, behandling af ansøgere... 6 Øvrigt om INNOMATE HR Medarbejderplan... 9

Log på... 1 MUS... 1 Rekruttering, behandling af ansøgere... 6 Øvrigt om INNOMATE HR Medarbejderplan... 9 Lederguide INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: Log på... 1 MUS... 1 Rekruttering, behandling af ansøgere... 6 Øvrigt om INNOMATE HR Medarbejderplan... 9 Log på Hvis du er A-netsbruger og er logget på,

Læs mere

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7 6 trin i Kompetenceevaluering i HR-systemet (alle trin har en IT-vejledning, som er trykt i denne mappe og som også ligger på intranettet HTKAlle under ledelsesevaluering) 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet

Læs mere

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model)

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model) Vejledning Systematisk opfølgning på sygemeldinger (1-5-15-model) www.regionsyddanmark.dk/sygefravær Systematisk opfølgning på sygemeldinger (1-5-15-model) Den enkelte leder vælger selv en måde til at

Læs mere

Kompetenceplatformen

Kompetenceplatformen Kompetenceplatformen KOMPETENCEUDVIKLING MED STRATEGISK FOKUS Medarbejder vælger samtaleemner angiver kernekompetencer gør status på gamle aftaler Leder og medarbejder studerer samtaleskema Leder klikker

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside under Login eller på webadressen

Brugervejledning. Adgang til Plan A: Plan A findes på ALECTIA s hjemmeside  under Login eller på webadressen Brugervejledning Version 2.2. August 2012 Hvad er Plan A? Plan A er et elektronisk webbaseret styringsværktøj, der kan samle alle virksomhedens handlingsplaner. Plan A giver nemt og hurtigt overblik over

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

16.7 Bilag 6 - E-mail-systemskabeloner og SMS-systemskabeloner

16.7 Bilag 6 - E-mail-systemskabeloner og SMS-systemskabeloner 16.7 Bilag 6 - E-mail-systemskabeloner og SMS-systemskabeloner - Bilag 6 - E-mail-systemskabeloner og SMS-systemskabeloner Følgende e-mail-skabeloner er systemskabeloner og må derfor ikke slettes! Indholdet

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Manual for Synkron hjemmesider

Manual for Synkron hjemmesider Manual for Synkron hjemmesider Denne manual tilhører: Brugernavn: (username) Adgangskode: (password) 1 Start med sitetræet: Sitetræet er centralt. Det er her, dit website er. Det er her, du bygger dine

Læs mere

UDVIKLINGSSAMTALEN. Guide til Performance Appraisal (PA) 2015

UDVIKLINGSSAMTALEN. Guide til Performance Appraisal (PA) 2015 Guide til Performance Appraisal (PA) 2015 Din udviklingssamtale får det bedste forløb, hvis både du og din leder er godt forberedt til samtalen. Derfor har Danske Kreds udarbejdet denne guide, som du kan

Læs mere

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model)

Systematisk opfølgning på sygemeldinger ( model) Vejledning Systematisk opfølgning på sygemeldinger (1-5-15-model) www.regionsyddanmark.dk/sygefravær Den enkelte leder vælger selv en måde til at følge systematisk op på sygemeldte medarbejdere ud fra

Læs mere

Medarbejderguide - grundlæggende

Medarbejderguide - grundlæggende Medarbejderguide - grundlæggende Er du i tvivl om noget i forbindelse med INNOMATE HR Medarbejderplan eller denne guide, er du velkommen til at henvende dig til Linnea Peitersen. Login Du logger dig ind

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

1. Når du skal logge på

1. Når du skal logge på 1. Når du skal logge på Du skal ind på internettet for at komme i gang. Adressen er: hrm.ika.as Herefter skriver du dit brugernavn og password i denne boks. Du kommer nu ind på en side, som kan se sådan

Læs mere

Samtale og aftaleskema for MUS på DTU

Samtale og aftaleskema for MUS på DTU Samtale og aftaleskema for MUS på DTU År: Fælles MUS-koncept for alle på DTU Gældende fra 2008 Lederinformation Medarbejderinformation Navn: Navn: Stilling: Stilling: Institut/Afdeling: Institut/Afdeling:

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her:

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her: Brugervejledning til håndtering af respondenter til MUS i SurveyXact Indledning Denne manual beskriver, hvordan SurveyXact kan anvendes til forberedelse af MUS. Der tages udgangspunkt i handlinger, den

Læs mere

Vejledning i brug af Favrskov Kommunes jobportal

Vejledning i brug af Favrskov Kommunes jobportal Vejledning i brug af Favrskov Kommunes jobportal Indledning... 3 Login til jobportalen... 3 Overblik over kandidaterne:... 5 Prioritering af kandidater:... 7 Kontaktpersoner... 8 710-2012-1424 2 Indledning

Læs mere

MUS Opsætning af spørgeramme

MUS Opsætning af spørgeramme MUS Opsætning af spørgeramme 1. Vælg Opsætning 2. Vælg MUS 3. Søg den afdeling frem, som du vil redigere (rød pil) eller vælg fra listen (grøn pil) 4. Aftaleprioritet: Systemet er født med den fremhævede

Læs mere

Evaluering på Mulernes Legatskole

Evaluering på Mulernes Legatskole Evaluering på Mulernes Legatskole Undervisningsevaluering i STX og HF 1. Optimalt bør alle forløb evalueres formativt, men som minimum skal det ske på alle hold mindst to gange om året, og mindst én af

Læs mere

CV Med sammensatte spørgsmål

CV Med sammensatte spørgsmål CV Med sammensatte spørgsmål Klik på Tandhjulet (rød pil) derefter opsætning (blå pil) og vælg CV (grøn pil). Så er du inde, hvor du kan foretage en række vigtige oprettelser og opdateringer af systemet.

Læs mere

Vejledning i sammensatte spørgsmål i CV som kan indeholde forskellige liste- og/eller andre spørgsmål

Vejledning i sammensatte spørgsmål i CV som kan indeholde forskellige liste- og/eller andre spørgsmål Vejledning i sammensatte spørgsmål i CV som kan indeholde forskellige liste- og/eller andre spørgsmål 1. Et liste-spørgsmål betyder, at du kan lave et spørgsmål, som indeholder flere svarmuligheder f.eks.

Læs mere

Opdateret Lederskab. Redskab og spørgeteknik til bedre udbytte af MUS. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse

Opdateret Lederskab. Redskab og spørgeteknik til bedre udbytte af MUS. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse ISSN 1901- Nr. 9 2008 Tema: MUS kom dybere i samtalen Redskab og spørgeteknik til bedre udbytte af MUS Vi har tidligere peget på Medarbejder- Udviklings-Samtaler (MUS) som et dynamisk og kreativt redskab

Læs mere

INNOMATE HR med fokus på kompetencestyring Temamøde, SCKK. 5. september 2008 1

INNOMATE HR med fokus på kompetencestyring Temamøde, SCKK. 5. september 2008 1 INNOMATE HR med fokus på kompetencestyring Temamøde, SCKK 5. september 2008 1 INNOMATE HR Samlet webbaseret løsning til strategisk og kontinuerligt HR-arbejde i hele organisationen Portfolio/CV MUS og

Læs mere

APV Transport quick-guide

APV Transport quick-guide APV Transport quick-guide Arbejder du indenfor transport- og engrosbranchen, og skal du i gang med APV? APV Transport hjælper dig gennem hele APV-arbejdet i 4 enkle skridt Inden du går i gang med arbejdet

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Faglige netværk for kliniske diætister

Faglige netværk for kliniske diætister Faglige netværk for kliniske diætister Kost & Ernæringsforbundet ønsker dig velkommen til det faglige netværk for kliniske diætister. Det faglige netværk er en mulighed for dig til, at dele viden og erfaringer

Læs mere

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Nu kan din klub via BadmintonPeople oprette og administrere egne events. Systemet giver dig mulighed for, at integrere modulerne med hjemmesiden, således tilmeldingerne

Læs mere

Lederens opmærksomheds-punkter her er bl.a.:

Lederens opmærksomheds-punkter her er bl.a.: Lederstøtte til MUS Her får du hjælp og guidelines til som leder at forberede dig til MUS og derved agere hensigtsmæssigt og værdiskabende i MUS. Vi tager udgangspunkt i spørgerammen fra musskema.dk, hvor

Læs mere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere

Miniudbud vejledning 2. Bestilling af håndværkere Miniudbud vejledning 2 Bestilling af håndværkere Vejledning til miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms. Eller

Læs mere

Opsætning af Rapportforsendelse

Opsætning af Rapportforsendelse Opsætning af Rapportforsendelse 10. november 2015 Ekstern Version 2.0 Dansk Denne manual guider dig igennem hvordan du sætter en rapport op til automatisk at blive udsendt til ønskede modtagere. Mosedalvej

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Medlemssystem Version 3, september 2014. Kom godt i gang

KFUM-Spejderne i Danmark Medlemssystem Version 3, september 2014. Kom godt i gang Vejledning til KFUM-Spejdernes medlemssystem efter opdatering. Vi har fået opdateret vores medlemssystemet, og vi har fået flere nye muligheder, som vi vil prøve at beskrive i denne grundlæggende vejledning.

Læs mere

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Frontend redigering af kredssider og brug af kalender Logge ind og lave simpel redigering... Side 2-3 Opret ny side... Side 4 Læg billede

Læs mere

GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS

GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS Denne guide beskriver de redskaber, skoleledere har mulighed for at benytte i Rambøll Results. På de følgende sider finder du bl.a. svar på disse spørgsmål: Hvordan

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Guide til Medarbejderplan

Guide til Medarbejderplan Guide til Medarbejderplan Indhold 1. Login og navigation i Medarbejderplan... 2 2. Guide til medarbejdere om forberedelse til og opsamling på MUS-samtalen... 2 3. Guide til MUS-ansvarlige om indkaldelse

Læs mere

Opgaver. Notater. Opgave 1: Find kursus hjemmeside og bladre lidt rundt på siderne.

Opgaver. Notater. Opgave 1: Find kursus hjemmeside og bladre lidt rundt på siderne. Opgaver Opgaverne er stillet i henhold til medleverede brugervejledning, og som er en facitliste for opgaverne. Brug den undervejs til at løse opgaverne med, og kom med de punkter som den måtte mangle,

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Medarbejderstøtte til spørgsmålene i MUS-skema, inspiration!

Medarbejderstøtte til spørgsmålene i MUS-skema, inspiration! Medarbejderstøtte til spørgsmålene i MUS-skema, inspiration! Her får du hjælp og guidelines til at give dine medarbejdere gode og præcise redskaber til at forberede sig til MUS og derved agere hensigtsmæssigt

Læs mere

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil).

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil). Offboarding modulet Offboarding er et modul, der bidrager til at opsamle vigtig viden og erfaring fra medarbejdere, som forlader organisationen, så deres input kan frugtbargøres til kollektiv fremdrift

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Evalueringsvejledning En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Indhold 1 - Respondentgruppe hentes... 2 2 Undersøgelsen oprettes i SX... 4 3.

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN!

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! For komme ind i det hjemmesidesystem (cms-system) vi anvender i fodboldafdelingen skal du

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret:

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret: VEJLEDNING Indholdsfortegnelse Hvordan tilmelder jeg mig og mine kolleger til World Firefighters Games 2020 i Aalborg... 2 Priser for deltagelse:... 3 Oprettelse af kontaktperson... 4 Log ind... 5 Glemt

Læs mere

Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer

Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer Generel vejledning i opsætning og redigering af spørgerammer 1. Vælg Opsætning 2. Vælg hvilket modul, du ønsker at redigere 3. Klik på den grønne boks her er to muligheder: A. Spørgsmålsdatabase B. Se

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj vejledning sådan arbejder du i ebg s rapportværktøj Vejledning for 2013/2014 Sådan arbejder du i EBG's rapportværktøj www.business-games.dk Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Login... 2 Rapportværktøjet...

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Paraplyprojekt Strategisk ledelse og kompetenceudvikling

Paraplyprojekt Strategisk ledelse og kompetenceudvikling Bilag KvalifikationsProfil Fokusområde i handlingsplanen: Indsatsområde: Aktiviteter i den strategiske handlingsplan af betydning for kvalifikationskrav: Nødvendige kvalifikationer til realisering af indsatsområdets

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Velkommen til fremtidens løsninger!

Velkommen til fremtidens løsninger! Velkommen til fremtidens løsninger! 1 1. Ordre side: 2-8 2. Køretøjer side: 9-10 3. Brugere side: 11-13 4. Timesedler side: 14-15 5. Beskeder side: 16 6. Oversigtskort side: 17-18 7. Theme side: 19 Del

Læs mere

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du:

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Kende til skolens netværk og drev. Specielt dit personlige H-drev 2. Kunne se dit skema og dine lektier

Læs mere

Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio, Office

Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio, Office Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio, Office 365 Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Være kommet på skolens trådløse netværk 2. Kunne se dit skema og dine lektier i

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

KIF Brugerguide Holdsider webmaster@kjellerupif.dk

KIF Brugerguide Holdsider webmaster@kjellerupif.dk Indholdsfortegnelse 1)Login på hjemmesiden...2 1.1)Oprettelse af en bruger med adgang...2 1.2)Generel login information...2 1.2.1)Glemt personlig kode...2 2)Forklaring af administrationssiden...3 2.1)Navigationsområdet...4

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet HR & Organisationsudvikling 13. marts 2008 Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) i praksis Københavns Universitet er Danmarks største vidensvirksomhed.

Læs mere

TimeRime. http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln

TimeRime. http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln TimeRime ms&tbm=isch&ei=tq6wt8zanytetaaoupzhbg&sa=x&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0c BsQ_AUoAQ&biw=800&bih=550 Præsentation

Læs mere

Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio og Office365 Efter gennemgangen af dette modul skal du:

Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio og Office365 Efter gennemgangen af dette modul skal du: Modul 1 Adgang til det trådløse netværk, Kommunikation i Lectio og Office365 Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Være kommet på skolens trådløse netværk 2. Kunne se dit skema og dine lektier

Læs mere

VTC. Vejledning til VTC-registrering. for medarbejder. Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4

VTC. Vejledning til VTC-registrering. for medarbejder. Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4 VTC Vejledning til VTC-registrering for medarbejder Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4 Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til Arbejdsmiljøsystemet...3 2. Medarbejderstartside...4 3. Udfyld

Læs mere

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Fase 2: Vejledning & Spørgeskema Vasketoiletter Parathedsmåling Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Parathedsmålingen er et redskab, der hjælper til at tydeliggøre konkrete udfordringer,

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Vejledning til egen brugerprofil og CV Virksomhedsbruger. Indholdsfortegnelse:

Vejledning til egen brugerprofil og CV Virksomhedsbruger. Indholdsfortegnelse: Vejledning til egen brugerprofil og CV Virksomhedsbruger Indholdsfortegnelse: Side 2: Min brugerprofil Side 3: Vælg din egen kode, se kolleger på MIT DANSKE ARK og se virksomhedens stillingsopslag Side

Læs mere

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Vejledning til LetRegnskab.dk Årsrapport Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Version 2010.02 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Log in 4 Vedligeholdelse af stamoplysninger

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Manual Indholdsfortegnelse Velkommen til FeedbackSystem.net Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Facilitator i FeedbackSystem.net Guide til evaluering af feedbackmodtagere

Læs mere

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Brugermanual DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Side 2 Indholdsfortegnelse Introduktion og adgang side 4 Ret kluboplysninger Redigering af klubdata side 6 Redigering af formandsoplysninger side 7

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes.

Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes. Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes. De tre trin Trin 1 Opret ny bruger Som optæller af skarvkolonier får du her mulighed

Læs mere

Miniudbud. bestilling af håndværkere

Miniudbud. bestilling af håndværkere Miniudbud bestilling af håndværkere Miniudbud Vejledning til miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms. Eller hvis

Læs mere

www.evalueringssystem.dk

www.evalueringssystem.dk Brugervejledning Indledning... 3 Log på evalueringssystemet... 4 Afprøv en evaluering... 8 Åbn en evaluering eller en øvelse... 10 Gennemfør en evaluering og en øvelse... 13 Luk en evaluering... 15 Se

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere