Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen 3. Nyt fra formanden Opfølgning på mail fra klubchefen efter sidste møde Christian sendte en mail ud efter sidste møde omkring opgavefordelingerne i bestyrelsen. Det har flere i bestyrelsen ikke været enig i var den optimale løsning, og har efterfølgende haft et møde med Christian herom, hvordan man organiserer sig i bestyrelsen. Astrid og Anja tilføjer, at de ikke har opfattet mailen som andre i bestyrelsen, mere som en oplagt mulighed for, at vi skal have opgaverne fordelt. Christian vil gerne fremover begrænse sine 25 timers ugentligt arbejde, jf. kontrakten og forventer bestyrelsen selv tager øvrige opgaver. Der er dialog om, hvordan vi tackler de pressede situationer, så de ikke bliver misforståede. Orientering om trænerskifte i K Per orienterer om situationen ift. trænerskifte. Der blev efterfølgende holdt et møde for de berørte svømmere og deres forældre, hvor Per og Heidi deltog. Der var et stort fremmøde med en positiv stemning med en god dialog. Den nye cheftræner blev introduceret. Morten Bo orienterer om opstarten som forælder til hans søn, som svømmer på minitalent. Han havde et godt indtryk af trænernes møde med svømmerne og som forældre på sidelinjen. Ønsker fra k om mere vandtid Der er kommet et ønske om mere vandtid fra k-afdelingen. Der er et ønske om mere tid bl.a. om lørdagen fra kl både i bassin samt landtræning. Dette vil medføre en driftsmæssige forøgelse på kr. Der er forslag fra cheftræneren om, at kontingenten øges, for at driften er i balance.

2 I de tilsendte regnestykke fra cheftræneren fremgår den/de ekstra træneres løn ikke. Bestyrelsen finder det acceptabelt, at de nye talentsvømmere øges i kontingent fra at svømme én gang om ugen til tre gange. Men de andre holds kontingent fastholder vi på nuværende niveau. Bestyrelsen nævner, at de flere kontingenter var øremærket nyansættelsen af cheftrænerens løn. Dette forslag indbefatter ikke dette regnestykke, hvilket kræver, at man er nødt til at tænke anderledes ift. at finansiere de flere timer på eksempelvis ved at lave nogle sponsorpenge. Alle er enige om, at man skal investere for at kunne se en effekt dog er bestyrelsen samstemmig enigt i, at de nye minitalenter stiger pr.1/1-18 men de andre hold stiger først pr. september Cecilie tilføjer, at hvis S-afdelingen ønsker flere timer, om det så vil være samme vilkår? Dette bekræfter bestyrelsen, at hvis Synkro ønsker mere tid, så bliver det påregnet i en kontingentstigning. Der er ikke flere penge hverken til S eller K-afdelingen det skal finansieres i afdelingerne, og kan kun komme ind via kontingenter eller ved sponsorstævner. Hvad er status på E-Sport tilskuddet, og hvordan skal det anvendes? Der gives udtryk for, at E-Sport ikke har medført den forventede medlemstilgang. Christian synes det går godt, vi har fået meget omtale ift. opstart af E-Sport, hvilket har stor betydning for at få nye medlemmer generelt. Vi er oppe på 90 medlemmer på godt to måneder, og hvis vi får 20 pc er i gang, er vi de eneste, som har så stort et Set-Up, hvilket betyder vi kan blive uddannelses sted. Christian er meget tilfreds med dette, og alle de frivillige har gjort et særdeles stort arbejde ift. at få lokalerne klar samt holdene op at køre. Christian nævner, at de nu er tilmeldt en turnering og at der er rigtig skarpe CS spiller, hvilket også er det som er mest tiltrækkende. Tilskuddet benyttes til leje blandt andet. Desuden skal der bruges en arkitekt til indretning det er et af kravene for at få tilskuddet bevilliget. Astrid vil gerne sammen med Brian fra E-Sport og Christian være tovholder på fornyelserne. Per vil gerne deltage i et første møde med arkitekten sammen med Christian og Brian. Der skal efterfølgende laves en rapport hvad pengene er benyttet til, som dokumentation. 4. Nyt fra klubchefen Status på efteråret D.d. har vi 1128 medlemmer samt 80 ledere/instruktører registreret. Efter efterårsferien, hvor kontingenten blev sat ned kom der godt 25 medlemmer mere, så det har effekt, at lave et prisnedslag. Vi er blevet overrasket over, at eksempelvis Frøhold har været tomme eller med større huller da det tidligere har været meget attraktivt.

3 Der er desuden sket en forøgelse på holdene i alderen år samt på voksenholdene og vi har måtte oprettet yderligere hold. Vi kan være stolte af vores instruktører, hvilket har stor betydning for, at børn/voksne kommer sæson efter sæson i undervisningsafdelingen. Ligeledes en stor ros til de forældre, som gentagne gange stiller op i både S og K-afdelingerne. Der er en udfordring ift. S-afdelingens medlemstal. Der er lige nu en status på 17 medlemmer i S-afdelingen, hvilket bestyrelsen finder bekymrende. Christian har meldt ud, at der er gratis resten af året, for at tiltrække nye medlemmer. Vi kan ikke forsvare, at der er halv tomme bassiner i flere timer. Cecilie nævner, at hun har været ude at se efter nye svømmere, da hun er bekendt med udfordringen. Vi afventer året ud, om der kommer flere medlemmer i S-afdelingen, ellers er bestyrelsen nødt til at gå i dialog med S om hvorvidt de griber forårssæsonen an. Christian understreger, at det har intet med det nuværende engagement at gøre fra hverken svømmere og forældre. Det er en gave, hvad der lægges af tid i Synkro for at få det til at køre, og fordi de altid er repræsenteret hvad enten det er til engagementer i hallen eller nede i byen. Det er udelukkende medlemstallet og bassintiden, som er bekymrende, og hvor det kan blive nødvendigt at finde mere økonomisk holdbare løsninger, til der igen kommer flere medlemmer. Forårssæson Der er tre uger til, at vi åbner for tilmeldingen til forårssæsonen. De huller der måtte komme, må der være løbende justering på. Vi starter fredag i uge 1, for at det går op. Astrid ønsker, at der kun er 10 svømmere på vandskræk-holdene i den kommende sæson efter sommer. Vi fortsætter med det samme antal i forårssæsonen. Christian har kontaktet Sport24 ift. samarbejdet. Han har forgæves fået noget materiale om noget nyt. Det er i et halvt år, som vi har rykket for et tilbud og vi finder det ikke fortsat ikke acceptabelt. Hvis vi skal fortsætte samarbejdet skal beløbes øges til kr. Heidi tager direkte kontakt til New Line for at høre, hvorvidt de oplever de samme udfordringer, som vi gør i klubben. 5. Nyt fra næstformanden, kassereren og sekretæren Heidi har været i dialog med halpersonalet ift. indretning i teorilokalet. Cecilie tilføjer, at hun har nogle ideer til indretning. Cecilie og Heidi tager en snak om det.

4 Heidi har kigget i kælderen og det kræver en trailer og så oprydning. Heidi tager fat i bestyrelsen hvis hun har behov for hjælp til dette. Heidi har lavet en indbydelse til Jutlanderbank ift. svømmedag/sponsordag. Heidi, Per og Christian deltager i et møde med Jutlanderbank tirsdag d.14 november. Opfølgning på mail fra E-Sport ift. anerkendelse (Anja) Bestyrelsen er enig i, at det frivillige arbejde som instruktørerne har lagt i at få E- Sport op at køre. Instruktørerne får ikke løn for deres tid på holdene. Christian er i dialog med Brian herom. Anja påtager sig opgaven med at få købt en anerkendelse til dem. Christian aftaler yderligere med Brian, hvordan vi honorerer det. Anja nævner, om vi igen i år skal sponsere maden til en eventuel julefrokost for instruktørerne. Det er en god måde, at de nye får en relation til dem, som har været her i flere år. Der er enighed om, at vi giver tilskud til dette. Cecilie vil gerne stå for at arrangere det. Der er ligeledes enighed om, at bestyrelsen og udvalgene skal prioritere flere tiltag sammen i forhold til at styrke relationerne på tværs. 6. Økonomi v. Christian Der er udleveret et budget, som det ser ud d.d. Hvis vi sammenligner det estimerede forbrug resten af 2017 med sidste år på samme tid vil vi komme ud med et overskud, her er medregnet Annes og Johans løn. Dog mangler der afregning for leje af E-Sport lokale, men på baggrund af det, så er det et meget fornuftigt budget, og godt styret, som status er nu. Der er enighed om, at kontingenter på undervisningsholdene ikke stiger før sæson efterår Der er ikke yderligere spørgsmål til budgettet. Som noget nyt, skal man lave et estimeret budget på 2018, som skal være tilgængeligt. Christian har lavet dette. 7. Evt. Der er dialog omkring, hvorvidt de forskellige hold har tid til det fastsatte tidspunkt, dvs. hvis man har tid til kl så er det først kl man skifter. Det giver lidt uro, at man ikke føler, at man kan gå i dialog med de andre instruktører om dette. Bestyrelsen opfordrer til at man går i dialog omkring de udfordringer, som opstår på bassinkanten. Er dette ikke muligt, vil bestyrelsen Hallens fødselsdag Christian orienterer om, at knap 50 deltagende børn var repræsenteret fra svømmeklubben samt E-Sport hvilket vi er meget glade for. Beklageligvis var der ikke så mange ældre svømmere og instruktører, som ønskede

5 deltagelse. En stor tak til de instruktører, som havde lavet et SetUp fredag aften samt lørdag. Christian er glad for at bestyrelsen samt E-Sport afdelingen deltog ved festen om aftenen, da det er med til at skabe nogle relationer på tværs hvilket er en gevinst for både svømmere og udvalg. Der er en oplevelse af, at nogle instruktører/hjælpeinstruktører ikke aktivt deltager i undervisningen. Det kan være svært for instruktøren at sige til og fra der er behov for bestyrelsens hjælp til dette. Der er en forventning om, at alle instruktører er forberedte med program til hver undervisningstime Der er et ønske om, at der kommer en hjælpeinstruktør på om lørdagen sammen med Cecilie og Ellen. Der mangler en backup samt en hjælp. Bestyrelsen er enige om, at vi for eftertiden ikke kan bruge instruktørerne hvis ikke de er fleksible ift. de skæve tider og dage. Cecilie nævner, at vi har en kultur blandt instruktørerne idet det ikke er alle som svarer på fælles beskeder eller tilbyde sig ved forskellige engagementer dette er både ift. det sociale men også for at signalere, at man vil det her. Vi ønsker i bestyrelsen at italesætte dette. Cecilie takker for at bestyrelsen betalte for dommer ved stævnet. Det har stor betydning for egenbetalingen. Forslag til næste bestyrelsesmøde er onsdag d. 17 januar 2018 fra kl Der skal til næste bestyrelsesmøde være en afklaring fra medlemmerne om hvorvidt de ønsker genopstilling. Desuden er et forslag til møde onsdag d.14 marts 2018 fra kl Generalforsamlingen er onsdag d.21 marts Bestyrelsen takker alle frivillige i HSK for deres indsats i efterårssæsonen vi håber, at alle har lyst til at fortsætte samarbejdet med bestyrelsen. Selvom det er tidligt ønsker vi alle svømmere, instruktører og deres familier en glædelig jul

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 1. Godkendelse af referat fra sidste møde - Referatet er godkendt 2. Bemærkninger til dagsordenen - Punktet økonomi rykkes frem 3. Nyt fra formanden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april Kl.17.00-20.00 Afbud: Heidi 1. Velkommen til den nye bestyrelse Kort velkomst ved formanden til de to nye bestyrelsesmedlemmer. 2. Bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts Kl

Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts Kl Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts 2018 Kl.19.00-21.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Jens Kjær - Det er der enighed om. 2. Aflæggelse af beretning (formand, klubchef og udvalg) V. formand;

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere:

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED t Punkter på dagsordenen: Deltagere: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra d. 15.02.17, samt fra november og december 3. Opfølgning fra seneste

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019 Bestyrelsesmøde Mandag den 11. februar 2019 Nicolai, HRØ a. Opfølgning på strategi/vision: Da vi ikke er så langt med vores vision og strategi, afventes der en opfølgning. Vi arbejder videre og inviterer

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl.19 Referat

Bestyrelsesmøde kl.19 Referat Bestyrelsesmøde 15-08-16 kl.19 Referat Referat: Steen Isdahl 1. Breddeansvarlig (15 min) 1052 tilmeldte dags dato, med 42 på venteliste og der er manglende tilmelding torsdag og især fredag. De nye hold,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe.

FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. FORÆLDREFOLDER SÆSON 2015/16 Biersted håndbold ønsker, at bidrage til en positiv og støttende adfærd i forbindelse med klubbens kampe. Derfor opfordrer vi alle til at bakke op omkring denne folder til

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Gesagervej 68, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 25. november 2015, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Inviterede Lene Høybye, formand Martin Okkerholm, næstformand Lisbet Holten Lambert, kasserer Steffan Stæhr Jørgensen,

Læs mere