CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK"

Transkript

1 CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK

2 CARLSBERG BYEN P/S 1 NÅR DU KØBER DIN DRØMMEBOLIG I CARLSBERG BYEN... En guide til køb af projektlejligheder Det er en stor beslutning at købe en ny bolig, og de fleste af os vil kun få gange i livet skulle træffe denne beslutning. Der er mange overvejelser, og det kan være svært at træffe de rette valg. Når du køber en projektlejlighed, vil boligen ikke være færdigopført, når du køber den. Ofte er der ikke engang taget første spadestik, og du har kun tegninger, beskrivelser og dine forventninger at forholde dig til. I denne vejledning vil vi forsøge at guide dig igennem de enkelte faser i boligkøbet, og du vil forhåbentlig kunne finde svar på mange af de spørgsmål, der melder sig undervejs i forløbet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

3 KØBERVEJLEDNING Bliv registreret som interesseret Er du interesseret i en bolig i Carlsberg Byen, kan du blive skrevet op på vores interesseliste. Det gør du ved at udfylde blanketten på vores hjemmeside www. carlsbergbyen.dk. På den måde sikrer du dig, at du er blandt de første til at høre om nye og igangværende projekter i Carlsberg Byen. Besøg showroomet Vi anbefaler dig også at besøge vores showroom i Carlsberg Byen. Her kan du finde mere materiale om lejlighederne, og du vil kunne se køkkener og badeværelser. Det er også i showroomet, at du vil kunne se de mange tilvalgsmuligheder, vi tilbyder på de enkelte projekter. 2

4 3 CARLSBERG BYEN P/S Køb din drømmebolig Salget af boliger i Carlsberg Byen udføres enten af vores egne boligrådgivere eller af eksterne ejendomsmæglere. Du kan på vores hjemmeside og i den løbende annoncering af vores projekter se, hvem du skal henvende dig til, hvis du vil købe en bolig i Carlsberg Byen. Uanset om du møder en af vores egne boligrådgivere eller en ekstern ejendomsmægler, vil betaling af købesummen ske i et direkte forhold mellem dig og Carlsberg Byen P/S som sælger, og processen vil altid være den samme: 1. Du aftaler et møde med boligrådgiveren eller mægleren, hvor du i detaljer bliver ført igennem projektet og boligen. Er du stadig interesseret i at købe boligen, vil du sammen med en købsaftale få udleveret et ringbind med alle relevante dokumenter, således at du har det bedst tænkelige beslutningsgrundlag. 2. Hvis du ønsker at købe boligen, underskriver du købsaftalen. Vores købsaftale er en standard, der anvendes ved salg af vores boliger. Købsaftalen er udarbejdet af Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, der er en af Danmarks førende advokatkontorer inden for fast ejendom. Det er også Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, der står for håndtering af skøde og de øvrige ekspeditioner vedrørende dit køb. Det er Carlsberg Byen P/S, der betaler advokatsalæret du skal kun betale afgiften til staten for tinglysning af skødet. Selvom dit køb foregår på en standardiseret købsaftale, anbefaler vi dig alligevel at få en advokat til at gennemgå den. Det giver dig ekstra tryghed, og advokaten vil også kunne rådgive dig om andre forhold, som det kan være fornuftigt at forholde sig til i forbindelse med køb af en bolig.

5 KØBERVEJLEDNING 4 Du kan fortryde Carlsberg Byen P/S vil, straks efter vi har modtaget købsaftalen fra dig, underskrive den og fremsende en kopi heraf sammen med en bekræftelsesskrivelse. Når du modtager den bekræftede købsaftale, har du 6 hverdage til at fortryde købet. Det er gratis at gøre brug af fortrydelsesretten. Hvis du fortryder købet, får du dine deponerede beløb udbetalt med tilskrevne renter. Har du som alternativ til deponering stillet bankgaranti, vil denne blive frigivet til dig. Deponering af købesummen Når du køber bolig i Carlsberg Byen, er der altid tale om en kontanthandel. Det betyder, at Carlsberg Byen P/S ikke har optaget lån i boligen, som du skal overtage. Du vælger altså selv sammen med din finansielle rådgiver, hvilken type belåning, der passer dig bedst. Senest 5 hverdage efter, at du har underskrevet købsaftalen, skal du deponere hele købesummen på den deponeringskonto som Carlsberg Byen P/S har anvist. I stedet for kontant deponering kan du vælge inden samme frist at stille en bankgaranti. Bankgarantien skal i så fald ombyttes til kontant deponering senest 14 dage før overtagelsesdagen. De renter, der eventuelt tilskrives deponeringskontoen til og med overtagelsesdagen, er dine mens renter efter overtagelsesdagen tilfalder Carlsberg Byen P/S.

6 CARLSBERG BYEN P/S 5 Få indflydelse på din bolig Når du køber en projektlejlighed, der endnu ikke er færdigopført, har du indenfor visse frister ofte fordelen af at kunne få indflydelse på indretningen og materialevalget. Carlsberg Byen tilbyder på mange boliger en bred vifte af designlinjer og tilvalgsmuligheder lige fra køkkenelementer til gulve, fliser og dørhåndtag. Valgmulighederne varierer fra projekt til projekt nogle valg kan foretages uden beregning, andre medfører en merpris. Når du har underskrevet købsaftalen, vil du blive indkaldt til et tilvalgsmøde, hvor du sammen vores boligrådgiver eller den eksterne mægler gennemgår dine ønsker. Forud for mødet vil du modtage et tilvalgskatalog, således at du i ro og mag kan træffe dine valg. På mødet udfylder og underskriver du en tilvalgskontrakt, hvor de nærmere vilkår er beskrevet.

7 KØBERVEJLEDNING Af hensyn til tilrettelæggelsen af byggeriet af din bolig vil det være nødvendigt at lukke for tilvalg og designlinier på et tidspunkt, der kan forekomme at ligge forholdsvist tidligt i forhold til din overtagelsesdag. At opføre en bygning er en kompliceret proces, der kræver nøje planlægning og stram styring af processerne. Derfor er det nødvendigt at fastlægge materialevalg forholdsvist tidligt i byggeprocessen. Jo før du køber din bolig, jo bedre er dine muligheder altså for at få indflydelse på indretning og materialevalg. Boligrådgiveren eller ejendomsmægleren kan oplyse dig nærmere om, hvornår der lukkes for tilvalg og valg af designlinier på netop din bolig. Når man har købt boligen, kan det være svært at vente på at flytte ind, og det kan være svært at forstå, at der tilsyneladende ikke sker meget på byggepladsen. Projektsalg foregår typisk på den måde, at der skal sælges en vis andel af boligerne, før byggeriet påbegyndes. Erfaringsmæssigt tager det typisk 4-6 måneder at sælge et passende antal boliger. Derefter tager det måneder at opføre ejendommen og færdiggøre udearealer. 6

8 CARLSBERG BYEN P/S 7 Nøglefærdig bolig Når vi siger, at vi leverer en nøglefærdig bolig, så mener vi det! Før den første beboer flytter ind, har vi sørget for at stifte en ejerforening, udarbejde vedtægter og lave et budget for foreningen. Vi sørger også for, at der er indgået aftaler med administrator og revisor, ligesom vi sikrer, at der er indgået driftsaftale med vicevært og ejendomsinspektør samt serviceaftaler om tilsyn med og pasning af alle ejendommens tekniske installationer. Vi har kort sagt taget hånd om alle de praktiske og formelle forhold, der skal være på plads for, at ejerforeningen fungerer fra dag 1.

9 KØBERVEJLEDNING 8 Vi overrækker dig nøglerne Du vil blive indkaldt til en afleveringsforretning, der skal afholdes senest på overtagelsesdagen. Ved afleveringsforretningen gennemgår vi boligen sammen med dig og registrerer eventuelle mangler, der måtte være undsluppet vores og entreprenørens opmærksomhed. Derudover aflæses forbrugsmålere, og du vil få udleveret nøglerne til boligen samt en drifts- og vedligeholdelsesmappe indeholdende beskrivelse og manualer for pasning og pleje af boligens installationer. Eventuelle mangler tilstræbes udbedret inden 8 uger efter afleveringsforretningen. Henholdsvis 1 og 5 år efter byggeriets færdiggørelse indkaldes du til gennemgange af boligen, hvor der sker registrering og udbedring af eventuelle opståede mangler. Sidst i denne vejledning kan du læse mere om afleveringsforretning, 1 og 5 års gennemgangene, samt hvorledes vi forholder os til eventuelle mangler.

10 9 CARLSBERG BYEN P/S Lidt mere om afleveringsforretning, 1 og 5 års gennemgange og mangler Her kan du læse mere om, hvordan henholdsvis afleveringsforretningen og gennemgangene 1 og 5 år efter byggeriets færdiggørelse foregår. Du kan også læse om, hvorledes mangler registreres og udbedres. Vær opmærksom på, at der for alle boligejendomme vil være tegnet lovpligtig byggeskadeforsikring i den udstrækning, der er krav om det i den gældende lovgivning. Afleveringsforretningen Ved afleveringsforretningen gennemgås boligen for eventuelle mangler, der registreres i en afleveringsprotokol. Afleveringsprotokollen underskrives af køber og sælger og udgør grundlaget for opfølgning og udbedring af de registrerede mangler. Mangler tilstræbes udbedret inden 8 uger efter overtagelsesdagen. Mangler, der først påpeges efter afleveringsforretningen, vil som udgangspunkt blive udskudt til bedømmelse og eventuel udbedring ved 1 års gennemgangen. Dog vil funktionsmangler samt mangler, der må antages at blive forværret ved udskydelse, blive bedømt og eventuelt udbedret ved påpegning i perioden mellem aflevering og 1 års gennemgang. Det er vigtigt, at du påpeger manglerne, selvom der ikke måtte ske en umiddelbar bedømmelse heraf, idet du ellers kan tabe retten til senere udbedring. Ved afleveringsforretningen foretager vi i fællesskab en grundig visuel gennemgang af gulve, vægflader og overflader i øvrigt, og eventuelle mangler registreres i mangelprotokollen. Synlige mangler ved gulve, vægflader og øvrige overflader, der ikke er registreret i afleveringsprotokollen og først påpeges efterfølgende afleveringsforretningen, må forventes at blive afvist. Der gælder såkaldte fagopdelte norm- og udfaldskrav for håndværksmæssige ydelser,og således også for udførelsen af indvendige arbejder i din bolig. Bedømmes et specifikt forhold som værende i overensstemmelse med en håndværksmæssig korrekt udførelse og overensstemmende med norm- og udfaldskrav, må mangelindsigelsen som udgangspunkt forventes at blive afvist. Ved bedømmelsen af gulve gælder, at disse visuelt skal synes fra en stående position uden brug af tekniske hjælpemidler.

11 KØBERVEJLEDNING 10 Ved bedømmelsen af vægflader (malerarbejde) gælder, at disse visuelt skal bedømmes i en afstand af 1,5 meter uden brug af tekniske hjælpemidler. 1 års gennemgang 1 år efter færdiggørelsen af ejendommen bliver du indkaldt til 1 års gennemgang. Her synes og bedømmes forhold, der måtte være udskudt til behandling ved 1 års gennemgangen. Du kan ved 1 års gennemgangen påpege eventuelle skjulte mangler og funktionsmangler. Du kan ikke påpege synlige forhold, der kunne eller burde have været opdaget og påpeget i forbindelse med afleveringsforretningen. Nybyggeri er kendetegnet ved, at der i bygningens første 3-4 leveår sker en udtørring. Udtørringen viser sig i de enkelte boliger i form af svindrevner typisk der, hvor 2 forskellige materialer støder op mod hinanden. Antallet af svindrevner og karakteren af disse vil variere fra bolig til bolig og vil blandt andet afhænge af boligens indeklimaforhold og beboeradfærd. Svindrevner er sædvanligt forekommende og betragtes ikke som en mangel. Carlsberg Byen P/S tilbyder dog at udføre en kulancemæssig udbedring af svindrevner ved 1 års gennemgangen. Udbedring sker ved påføring af plastisk fugemateriale i revnen og eventuel nødvendig malermæssig efterbehandling. Malermæssig efterbehandling udføres alene som pletreparation der udføres ikke fuldmaling af hele vægflader. Reparationen vil ofte være synlig. Efter 1 års gennemgang udføres ikke yderligere reparation af svindrevner, uanset om disse måtte opstå igen, samme eller andre steder i boligen. Efter afsluttet 1 års gennemgang kan du alene påpege væsentlige mangler. 5 års gennemgang Cirka 4 år og 10 måneder efter byggeriets færdiggørelse vil du blive indkaldt til 5 års gennemgang. Ved 5 års gennemgangen kan der alene påpeges væsentlige mangler.

12

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. KØBERVEJLEDNING En guide til køb af projektboliger Det er altid spændende at købe ny bolig. Og særligt når det drejer sig om en bolig i projektsalg. Når du køber bolig i Carlsberg Byen, står vi og vores

Læs mere

HVORDAN KØBER JEG ET HUS? //

HVORDAN KØBER JEG ET HUS? // HVORDAN KØBER JEG ET HUS? // Det er en stor beslutning at købe et rækkehus. Du har måske slet ikke prøvet at købe en bolig før, eller kun prøvet at købe en andelslejlighed. Vi har i andre projekter oplevet

Læs mere

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN 122/02 01.01.2015 Køb af bolig bør primært handle om, at du og din familie får opfyldt et konkret boligbehov, der her og nu, men også på længere sigt opfylder så mange af jeres

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

Klagerne. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Husbørsen ApS v/ advokat Tom Bramminge Christensen Albanigade 30, 1 5000 Odense C

Klagerne. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Husbørsen ApS v/ advokat Tom Bramminge Christensen Albanigade 30, 1 5000 Odense C 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Husbørsen ApS v/ advokat Tom Bramminge Christensen Albanigade 30, 1 5000 Odense C Sagen angår spørgsmålet, om klagerne har krav på, at indklagede tilbagebetaler

Læs mere

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig GODT I HUS - en guide til dig, som skal købe ejerbolig Det er spændende at købe ny bolig. Men det er også forbundet med beslutninger, som kan få økonomiske konsekvenser i mange år fremover. Derfor er det

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Stig Rimaas Violvangen 3 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har undladt at udføre det aftalte mæglerarbejde og derfor skal tåle en salærreduktion,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 2. marts 2010 blev der i sag 92-2009 KK og BB mod Ejendomsmægler CC og Ejendomsmægler DD og Ejendomsmæglervirksomheden MM afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 19. maj 2009 har KK og BB indbragt ejendomsmægler

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE XXXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber)

BETINGET KØBSAFTALE XXXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber) BETINGET KØBSAFTALE Mellem XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX CPR nr. XXXXXX-XXXX og XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber) og Smedefabrikken ApS c/o P. Holm ApS Vesterbrogade 124B 1620 København

Læs mere

Når du vil sælge din andelsbolig

Når du vil sælge din andelsbolig Når du vil sælge din andelsbolig Her finder du en kronologisk gennemgang af processen for salg af din andelsbolig samt forhåbentlig svar på de mest almindelige spørgsmål i den forbindelse. Du kan bruge

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og indgik derfor den 28. april 2008 en formidlingsaftale med de indklagede. 1 København, den 26. november 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes de indklagede, at skødets tinglysning blev

Læs mere

Sådan foregår eftersynet. Dine opgaver som ejer. Sådan bruger du eftersynsrapporten

Sådan foregår eftersynet. Dine opgaver som ejer. Sådan bruger du eftersynsrapporten BvB information 2011 5-års eftersyn Sådan foregår eftersynet Dine opgaver som ejer Sådan bruger du eftersynsrapporten Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse Ny Kongensgade 15, 1472 København K Telefon

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal tåle en salærreduktion på grund af dårligt mæglerarbejde.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal tåle en salærreduktion på grund af dårligt mæglerarbejde. 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Westermann A/S Labæk 10 4300 Holbæk Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal tåle en salærreduktion på grund af dårligt mæglerarbejde.

Læs mere

Kendelse. I november og december 2010 fulgte korrespondance mellem klageren, klagerens advokat og indklagede.

Kendelse. I november og december 2010 fulgte korrespondance mellem klageren, klagerens advokat og indklagede. Den 29. februar 2012 blev der i sag 149-2011 KK mod Ejendomsmægler AA og Ejendomsmæglervirksomheden PP afsagt sålydende Kendelse Ved klage af 12. februar 2011 har KK indbragt ejendomsmægler AA og ejendomsmæglervirksomheden

Læs mere

Dit boligkøb. Trin for trin. Køb. Byggeri. Aflevering. Efter Aflevering

Dit boligkøb. Trin for trin. Køb. Byggeri. Aflevering. Efter Aflevering Dit boligkøb Trin for trin Køb Reservation Købsaftale Aftale og betaling Købertilvalg & materialevalg Fastlæggelse af kvalitetsniveauer og forventningsafstemning Byggeri Bygherre Køber-indsigt Vores tilsyn

Læs mere

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris.

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris. Boligkøberguide 10 gode råd inden du køber bolig: 1. Lav en grundig prisanalyse af boligen sammenholdt med andre lignende boliger. Det gælder både kontantprisen, men også ejerudgifter. 2. Vær sikker på

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret)

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) Til sikkerhed for [andelsboligkøbers navn]s (køber) opfyldelse af tegningsaftale af [xx.xx.xxxx]

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN. Sådan foregår eftersynet. Deres opgaver som ejer. Sådan bruger De eftersynsrapporten

BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN. Sådan foregår eftersynet. Deres opgaver som ejer. Sådan bruger De eftersynsrapporten BvB BvB INFORMATION 2004 5-ÅRS EFTERSYN Sådan foregår eftersynet Deres opgaver som ejer Sådan bruger De eftersynsrapporten Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse Ny Kongensgade 15, 1472 København

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom

Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom Til sikkerhed for [købers navn]s (køber) opfyldelse af købsaftale af [xx.xx.xxxx] vedrørende køb af ejendommen

Læs mere

kr. [x.xxx.xxx,xx] skriver [xx] 00/100 kroner

kr. [x.xxx.xxx,xx] skriver [xx] 00/100 kroner Bilag 6.4 21. november 2016 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom (ÆNDRINGER TIL STANDARDGARANTIEN ER MARKERET VED OVERSTREGET RØD SKRIFT FOR SLETTET TEKST, OG RØD,

Læs mere

Boligsælgerens Guide. Når køberen er fundet. Sådan afsluttes dit boligsalg

Boligsælgerens Guide. Når køberen er fundet. Sådan afsluttes dit boligsalg Boligsælgerens Guide Når køberen er fundet Sådan afsluttes dit boligsalg Indholdsfortegnelse 01 Køberen er fundet! 02 Boligen er solgt - hvad nu? 03 Gode ressourcer 01 Køberen er fundet! Denne e-bog er

Læs mere

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL

SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL SÅDAN FÅR DU EN SIKKER BOLIGHANDEL JURIDISKE TIPS OG GODE RÅD NÅR DU KØBER BOLIG SIDE 2 Du bestemmer selv, hvor sikker din bolighandel skal være. I princippet kan du godt sørge for det meste selv, hvis

Læs mere

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb.

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. KØBERVEJLEDNING Til dig som køber Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. Købervejledningen giver dig et overblik over hele forløbet og indeholder en alfabetisk ordliste,

Læs mere

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden 1. Kontakt Når en andelshaver finder ud af at han/hun vil flytte, skal andelshaveren henvende sig skriftlig eller i kontortiden til bestyrelsen. Fra den dag bestyrelsen

Læs mere

4.2. Tilvalgte ydelser Indhentelse af tilbud på ejerskifteforsikring 100 125

4.2. Tilvalgte ydelser Indhentelse af tilbud på ejerskifteforsikring 100 125 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Mæglerne Jesper Hardahl ApS Bredgade 107 9700 Brønderslev Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført et mangelfuldt arbejde og derfor skal

Læs mere

Klager. Hermed bekræfter jeg som køberrådgiver for [køber], der har afgivet købstilbud af. J.nr. 2012-0221 UL/bib. København, den 14.

Klager. Hermed bekræfter jeg som køberrådgiver for [køber], der har afgivet købstilbud af. J.nr. 2012-0221 UL/bib. København, den 14. 1 København, den 14. marts 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Lotte Høj Andersen Egemosen 2 2942 Skodsborg Nævnet har modtaget klagen den 30. oktober 2012. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

Andelsboligens kendetegn

Andelsboligens kendetegn Andelsboligens kendetegn I Danmark er der fire 'store' boligformer: Andelsbolig Ejerbolig Almen bolig Privat udlejning Andelsboligen udgør godt 7 % af det samlede boligmarked og findes i hele landet, men

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg. Af indklagedes salgsprospekt fremgik, at der var tale om en nedlagt landbrugsejendom.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg. Af indklagedes salgsprospekt fremgik, at der var tale om en nedlagt landbrugsejendom. 1 København, den 31. maj 2018 KENDELSE Klager mod Ejendomsmægler Tom Pedersen Butikstorvet 9560 Hadsund Nævnet har modtaget klagen den 17. november 2017. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske

En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske Salgsprocedure 2009 Fra vedtægterne 21 og 13: 21. Opsigelse: En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske skriftligt med 3 måneders varsel

Læs mere

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst Salget sker i henhold til reglerne i Økonomi- og indenrigsministeriet bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0004 UL/bib. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2012-0004 UL/bib. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. Ejendomsmæglere MDE John Oppermann Wentzlau og Steen Grosen Fisketorvet 11 4200 Slagelse Nævnet har modtaget klagen den 12. januar 2012. Klagen

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 21. september 2016 blev der i sag 356 2016-2876 AA og BB mod CC og Ejendomsmægler Peter Norvig [Adresse] [By] og Ejendomsmæglervirksomhed Living Homes A/S [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved

Læs mere

KENDELSE. Den 29. juni 2009 underskrev klager og de indklagede en formidlingsaftale om salg af klagers ejendom til en kontantpris på kr. 1.395.000,00.

KENDELSE. Den 29. juni 2009 underskrev klager og de indklagede en formidlingsaftale om salg af klagers ejendom til en kontantpris på kr. 1.395.000,00. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Henning Ulriksen og Flemming Hansen Bredgade 5 5450 Otterup Nævnet har modtaget klagen den 18. januar 2010. Klagen angår

Læs mere

Ejendommen er kun i 3 plan hvilket giver en god nærhed i ejendommen mellem beboerne. Hver opgang er opdelt som ideelle anparter.

Ejendommen er kun i 3 plan hvilket giver en god nærhed i ejendommen mellem beboerne. Hver opgang er opdelt som ideelle anparter. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens Bjerregaard og Jens Saugstrup Vesterbrogade 43 1620 København V Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede skal

Læs mere

ADVOKATER REFERAT. fra. stiftende generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III

ADVOKATER REFERAT. fra. stiftende generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III NIELSEN 4.THOMSEN REFERAT fra stiftende generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III Ar 2004, den 14. april blev der afholdt stiftende generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby

Læs mere

Klagerne. København, den 27. maj 2008 KENDELSE. ctr. Kaarde, Præstmark & Erland ApS Ahlgade 3 Postboks 173 4300 Holbæk

Klagerne. København, den 27. maj 2008 KENDELSE. ctr. Kaarde, Præstmark & Erland ApS Ahlgade 3 Postboks 173 4300 Holbæk 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Kaarde, Præstmark & Erland ApS Ahlgade 3 Postboks 173 4300 Holbæk Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes de indklagede, at tinglysningsfristen

Læs mere

Denne handel. er på betingelse. af min advokats

Denne handel. er på betingelse. af min advokats HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af min advokats godkendelse Et skøde er kun en kvittering for det du allerede har købt... HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres fritidshus og indgik derfor den 8. maj 2008 en formidlingsaftalen med indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres fritidshus og indgik derfor den 8. maj 2008 en formidlingsaftalen med indklagede. 1 København, den 4. oktober 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Blomstrøm Havnegade 47 5500 Middelfart Nævnet har modtaget klagen den 16. oktober 2009. Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 17. marts 2009 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Lars Hyldgaard Sallinggade 2 7800 Skive Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udleveret en ikke gyldig tilstandsrapport

Læs mere

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre Nævnet har modtaget klagen den 15. december 2009. Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0288 UL/aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2010-0288 UL/aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Maivi Herup v/chartis Insurance Kalvebod Brygge 45 1560 København V. Nævnet har modtaget klagen den 24. november 2010.

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

BOLIG BYG NY ELLER BYG OM

BOLIG BYG NY ELLER BYG OM BOLIG BYG NY ELLER BYG OM Her kan du få råd om dit byggeprojekt uanset om du skal bygge nyt eller bygge om. 116/07 14.05.2013 Mange af vores kunder vælger at bygge eget drømmehus eller at ændre væsentligt

Læs mere

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Denne vejledning beskriver fremgangsmåden i forbindelse med salg af andelsbolig og giver svar på de mest almindeligt forekommende spørgsmål i forbindelse

Læs mere

Klager. København, den 16. november 2009 KENDELSE. ctr. Flemming Bohn Algade 59 C 4760 Vordingborg

Klager. København, den 16. november 2009 KENDELSE. ctr. Flemming Bohn Algade 59 C 4760 Vordingborg 1 København, den 16. november 2009 KENDELSE Klager ctr. Flemming Bohn Algade 59 C 4760 Vordingborg Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har forsømt at udarbejde en provenuberegning til klager i forbindelse

Læs mere

Ønsker ingen andelshaver at erhverve andelen, kan andelshaveren afhænde til andre interesserede erhververe.

Ønsker ingen andelshaver at erhverve andelen, kan andelshaveren afhænde til andre interesserede erhververe. Fremgangsmetoden ved salg af andelslejligheder (boliger) i AB Kornblomsten Under henvisning til vedtægternes 13. udarbejdet 26.5.08 af administrator Bente Naver Ejendomsadministration v/bente Naver Statsaut.

Læs mere

STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE. Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene.

STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE. Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene. STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE Kære (sælger), Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene. Da der føres intern venteliste i foreningen, skal boligen

Læs mere

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet fejlagtige oplysninger i forbindelse med klagers afgivelse

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1033

Revideret af administrator Ejd. 1033 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i Andelsboligforeningen Herregårdsparken II Under henvisning til vedtægternes 12-14 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. nr. 1030

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. nr. 1030 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Emilievej 13-30 Under henvisning til vedtægternes 14, 16, 20 og 23. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Medens du har holdt ferie har jeg fået mig noget af et luxus problem.

Medens du har holdt ferie har jeg fået mig noget af et luxus problem. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Lars Kjærgaard og Marianne Christensen v/ AIG Europe S.A. Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klager ctr. Manja Conrad Torvegade 7B. 1 7100 Vejle Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet mangelfulde oplysninger til køber vedrørende en kommende

Læs mere

Undertegnede skal herved forespørge foreningen om tilladelse til overdragelse af andelsbevis [sælgers navn og boligens nr.] til [klagers navn].

Undertegnede skal herved forespørge foreningen om tilladelse til overdragelse af andelsbevis [sælgers navn og boligens nr.] til [klagers navn]. 1 København, den 28. juli 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Jørgen Steve Storegade 20 9560 Hadsund Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning for en difference i

Læs mere

5-års eftersyn. efter AB 92

5-års eftersyn. efter AB 92 5-års eftersyn efter AB 92 Senest ajourført den 20. september 2017 Indhold Indledning... 3 Indkaldelse til eftersynet og frister... 3 Regler for 5-års eftersyn... 4 Mangler... 5 Generelt om 5-års eftersyn...

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. maj 2012 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/ Tryg Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 11. august 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1021

Revideret af administrator Ejd. 1021 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Willemoesgade 35 Under henvisning til vedtægternes 11-14. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

CALUM CONCEPT CONCEPT

CALUM CONCEPT CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM ConCEpT CALUM Concept er totalkonceptet for jer, der vil bo ikke bare godt, men bedst. I som ønsker et spændende, individuelt drømmehus på en attraktiv grund i et attraktivt

Læs mere

Jeg har besluttet mig for at acceptere det fremsendte købstilbud på kr. 1.800.000 samt overtagelse 01.11.2010 [ ]

Jeg har besluttet mig for at acceptere det fremsendte købstilbud på kr. 1.800.000 samt overtagelse 01.11.2010 [ ] 1 København, den 6. juni 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Gert Stokkendal Dæmningen 64 7100 Vejle Nævnet har modtaget klagen den 9. december 2010. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Jeg skal nok sørge for, at få disse tilvalg med i skøderne Af salgsopstilling dateret den 28. september 2006 fremgår ikke noget om P-plads.

Jeg skal nok sørge for, at få disse tilvalg med i skøderne Af salgsopstilling dateret den 28. september 2006 fremgår ikke noget om P-plads. 1 København, den 30. juni 2011 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Lars Elbæk og Kim Haubjerg Johansen Holmbladsgade 76 2300 København S Nævnet har modtaget klagen den 8. september 2010.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Når du har planer om en ny bolig

Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig At blive boligejer er en stor begivenhed i livet og derfor sjældent noget, man beslutter fra den ene dag til den anden. For hvad er der

Læs mere

Handlen er betinget af, at købers advokat kan godkende handlen i sin helhed, idet købesummen dog er fastsat mellem parterne. [ ]

Handlen er betinget af, at købers advokat kan godkende handlen i sin helhed, idet købesummen dog er fastsat mellem parterne. [ ] 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. Place2live Høegh Bolig A/S v/ Tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 19. september 2012. Klagen angår

Læs mere

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015 Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015 Følg denne fremgangsmåde når du skal sælge din andelslejlighed. ønsker du at komme mere i dybden henvises til DEAS standardprocedure, der kan findes

Læs mere

Andelsoverdragelse Vejledning if. med køb/salg af andelslejlighed

Andelsoverdragelse Vejledning if. med køb/salg af andelslejlighed Vejledning if. med køb/salg af andelslejlighed A/B VED MØNTEN Amagerfælledvej 4-8 Ved Mønten 11-19 Ved Stadsgraven 1-9 www.abvm.dk CVR. 21 77 28 87 Formål Vejledning ved andelsoverdragelse/salg af en andelslejlighed

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016 Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016 Følg denne fremgangsmåde når du skal sælge din andelslejlighed. ønsker du at komme mere i dybden henvises til DEAS standardprocedure, der kan findes

Læs mere

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. 1045

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. 1045 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Nørrebrogade 233-237 Under henvisning til vedtægternes 13, 14 og 15. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Fremgangsmåde for forberedelse og gennemførelse af overdragelse fremgår af vedtægternes 15.

Fremgangsmåde for forberedelse og gennemførelse af overdragelse fremgår af vedtægternes 15. A/B Magasingården Maj 2019 Vejledning til sælger og køber om overdragelser I forbindelse med et salg skal køber have udleveret en lang række dokumenter. Det forudsættes at disse dokumenter er læst, da

Læs mere

KENDELSE. Den 1. februar 2005 indgik indklagede og klagerne en formidlingsaftale om salg af klagernes ejendom.

KENDELSE. Den 1. februar 2005 indgik indklagede og klagerne en formidlingsaftale om salg af klagernes ejendom. 1 København, den 8. januar 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Lokalbolig Frederikssund ApS v/aig Europe Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over

Læs mere

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig.

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig. Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig. Denne vejledning beskriver fremgangsmåden i forbindelse med salg af andelsbolig og giver svar på de mest almindeligt forekommende spørgsmål i forbindelse

Læs mere

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG I dette faktaark kan du læse meget mere om, hvad en andelsbolig er for noget. Hvis du mangler svar på spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad er en andelsbolig?

Læs mere

Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus

Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus Side 2 Undertegnede Carlsberg Byen BA 13 P/S CVR-nr. 36 90 37 59 Olivia Hansens Gade 2 1799 København V (benævnt sælger) overdrager hermed til (benævnt

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1033

Revideret af administrator Ejd. 1033 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Herregårdsparken II Under henvisning til vedtægternes 12-14 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 6. december 2016 blev der i sag 364 2016-4936 Klagenævnet for Ejendomsformidling mod Ejendomsmægler Søren Bregnhøj [adresse] [by] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 6. juni 2016 har Klagenævnet

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1037

Revideret af administrator Ejd. 1037 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Nørrebrogade 239-243 Under henvisning til vedtægternes 14-17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1012

Revideret af administrator Ejd. 1012 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Kornblomsten Under henvisning til vedtægternes 13, 14 og 15. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 Bolig nr. 0490-0223-05 OVERDRAGELSESAFTALE Undertegnede Navn: Louise Risager Christensen

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 31. maj 2018 KENDELSE Klager mod Holm & Hauberg Valby ApS Valby Langgade 114 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 14. januar 2018. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3 KØB AF ANDELSBOLIG Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 128/01 19.06.2015 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 Bilag 9 Busoverdragelse 9.1 Beregning af overtagelsespriser for busser ved kontraktudløb... 2 9.2 Procedure og tidsplan for busoverdragelse... 2 9.3

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 15. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Assens ApS Østergade 45 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klagerne ikke overholdt 6-dages fristen for fortrydelse

Læs mere

Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser

Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser Vil du købe bolig? ADVODAN hjælper dig, så du køber det rigtige hjem uden ubehagelige overraskelser Gør det rigtige køb At købe bolig er ofte den største investering i livet, og faldgruberne er mange.

Læs mere

Kom trygt i hus. Guide til husbyggeriets faser. Rådgivning Styring Økonomi

Kom trygt i hus. Guide til husbyggeriets faser. Rådgivning Styring Økonomi Kom trygt i hus Guide til husbyggeriets faser Rådgivning Styring Økonomi Inspirationsfasen Lad idéerne spire frem Høst inspiration Hvad ønsker I jer? Økonomifasen Hvad må det koste? Få lavet et budget

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1013

Revideret af administrator Ejd. 1013 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i Andelsboligforeningen Falkoner Allé 102/Franckesvej 1 Under henvisning til vedtægterne 14-17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration

Læs mere