Referat Elite- og talentudvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Elite- og talentudvalg"

Transkript

1 Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg (KL), Dan Hemmingsen (DH), Kristen Trap (KT) og Anders Sode (AS) DAGSORDEN: 1. Udtagelses-regler 10m 2. Udtagelse-stævner 10m status 3. ATK og talentudviklingsuddannelse for sektionsmedlemmer 4. Udtagelse til EM til sommer Hvordan gør vi det? 5. Status på Spor2 hvor langt er vi? 6. Hvordan ser det ud med TC og TUM? 7. Orientering Kirkbi Fonden 8. Orientering

2 1. Udtagelser regler 10m Udtagelse reglerne blev gennemgået. Der var en større diskussion om, hvem der skal have ansvaret for at udtage juniorskytter til mesterskaber. LA og JBØ redegjorde hvorfor de mener, at ansvaret for at udtage junior skytter, skal flyttes så det er talentudviklingskoordinator og landstrænerne på de forskellig discipliner, der har ansvaret, og ikke som i dag, hvor det er sektionerne der har det endelige ansvar, i dialog med juniorlandstræner og sportschefen. Som det er i dag, hvor det er sektionerne der betaler for at sende juniorskytter til mesterskaber, vil de også have indflydelse på udtagelsen. Hvis det ikke var sektionerne der skulle betale, var der flertal for at det var ok, at man flytter ansvaret. LA og JB forslog at man afholdt alle udgifter for det inden for spor2, men at man selvfølgelig bliver nødt til at prioritere inden for de midler der er i spor2. De frygter at DIF/Team Danmark vil se det som et problem, at det er de frivillige der har ansvaret for udtagelserne. Det punkt kunne man ikke blive enige om. Generelt er alle enige om at, at det er den vej vi skal gå, at det er vores landstrænere og talentudviklingskoordinator, der skal have ansvaret for det i fremtiden, men at vi ikke er der endnu. Sektionerne har ikke noget problem med at bruge deres penge på noget andet. Sektionerne vil afstå fra ansvaret, hvis det betyder at deltagelse i mesterskaber skal prioriteres i mindre grad end man gør i dag. Man nåede frem til et kompromis med at det er sektionerne og juniorlandstræner/træner som i samarbejde med talentudviklingskoordinator. Som udtager skytter til mesterskaber. Der var 5 som stemte for det, og 1 imod (DH). DH synes at så længe det er sektionerne som betaler, er det også dem som skal bestemme det 100% 2. Udtagelse stævne 10m - status Sektionerne og sportschefen er ikke kommet frem til nogen datoer endnu for udtagelsesstævner til EM 2020 på 10m luft. AS gør opmærksom på at det skal være oplyst på hjemsiden inden den 1. august, og da folk snart har sommerferie, var det nok en god ide at det var på plads inden den 1. juli. Sektionerne og sportschefen vender tilbage med datoer snart.

3 3. ATK og talentudviklingsuddannelse for sektionsmedlemmer (obligatorisk) (LA) LA fremlagde en ide om en obligatorisk ATK og talentudviklingsuddannelse for sektionerne. Hun synes at det er vigtigt at vores sektioner forstår hvordan det er vi skal uddanne vores unge skytter med ATK principper, samt at de får en bedre forståelse af vores talentudvikling og hvordan det er vores elitesatsning arbejder. Generelt er der en positiv stemning omkring det, men der er mange som synes at det er et problem at det skal være obligatorisk. Mange tror at de vil have svært ved at få alle i en sektion til at deltage i de møder. KL: Der er nogen personer som kun har en lille rolle i en sektion, som at passe en turnering og lignende. KL tror at det vil være svært at få alle med. Måske var det en ide at det kun er dem som har noget med talentarbejde at gøre. LA synes det er rigtigt vigtigt at alle støtter op om det her, da det er hele sektionen, der er med til at beslutte i hvilken retning man skal med talentudvikling, og at alle får en forståelse af hvad det er man gør. DH spurgte om det er noget i vores vedtægter som gør at vi kan tvinge folk til at deltage i de her ting. AS fortalte at det er der ikke. Vi kan ikke tvinge folk til at møde op, hvis de ikke vil, vi kan kun opfordre til at de deltager. LA fik som opgave at prøve at arbejde videre med at finde en dato for sådan en uddannelse, og hvad den skal indeholde. Måske i samarbejde med Niels Pagel, JB eller en hel anden. 4. Udtagelse til EM til sommer Hvordan gør vi det? Der vil blive afholdt møder med de sektioner hvor der er juniorskytter der har muligheder for at kvalificere sig til EM. AS indkalder til møder, når vi kommer tættere på. AS foreslog at JB kommer med på møderne, selv om det ikke står i vores udtagelse regler for denne sommers EM. Det var der ingen som havde problemer med. Anne Olesen skal på ferie her i slut juli. Derfor har hun ikke mulighed for at lave vores nyheder om, hvem der er udtaget til EM. Derfor har AS aftalt med Anne, at hun laver så meget forarbejde som muligt. Så det er klart og vi selv kan udgive det. Derfor skal sektionerne inden den 15. juli, komme med navne på de skytter som de tror kan blive udtaget til EM. Det er for at Anne kan finde billeder og gøre noget tekst klar på dem. Så kan vi bare fjerne teksten og billeder på dem som ikke blev udtaget. Eller tilføje tekst og billeder af nogen som vi ikke har fået med. 5. Hvordan se det ud med vores TC og TUM? JB kom med en kort gennemgang. Det ser meget fornuftigt ud, der er mange forskellig klubber, som vi arbejder på.

4 JB har haft lidt problemer, med at få de forskellige klubber til at udfylde vores talent strategi og handleplan. JB har fundet en løsning på det. Han komme forbi de klubber som har haft problemer med at få det udfyldt, og hjælper dem med det. Det har gjort at det er blevet meget nemmere, og man har fået udfyldt nogle gode talent-strategi og handleplaner. Der er lidt problemer med, at der er nogen skytter som flytter fra et Talentcenter til et andet. Det gamle Talentcenter opfatter det som at man stjæler deres skytter. Det er en problemstilling som vi skal være meget opmærksom på. Men selvfølgelige er der nogen skytter som flytter til et andet center for at få en bedre træning, da der er flere gode skytter end der hvor de kommer fra. Det er vigtigt at man har fokus på hvad der er bedst for den enkelte skytte. Flugt Københavns Flugtskydningsklub: Handleplan for rekruttering af træner og skytter. Officiel opstart februar 2020 Aalborg Flugtskydnings Forening: Strategi næsten færdig. Mangler godkendelse fra Elite & Talentudvalg for officiel godkendelse. Pistol Nykøbing Sjællands Skytteforening: Strategi udarbejdet og officielt godkendt af E&T-udvalg. Yderligere arbejde med Strategi og handleplan skal intensiveres Fyns Skytte Forbund: Strategi er igangsat. Næsten færdig. Mangler godkendelse fra Elite & Talentudvalg for officiel godkendelse. Vejle Skytteforening: Handleplan igangsat. Langsigtet perspektiv (2020/2021). Talentcenter Øst: Officielt anerkendt som Udviklingscenter Øst. Strategi modtaget og godkendt Talentcenter Vest: Mangler færdig strategi for officielt anerkendelse som udviklingscenter Nykøbing Falster Skytteforening/Tingsted Skytteforening/Lolland Falster Skytte Forbund: Handleplan igangsat. Riffel Viborg Skytteforening: Handleplan igangsat. Stærkt miljø. Strategi skal udarbejdes for officiel godkendelse. Perspektiv: 2020 Aalborg Skyttekreds: Strategi igangsat. Stærkt miljø. Perspektiv: 2020 Fyns Skytte Forbund: Strategi er igangsat. Næsten færdig. Mangler godkendelse fra Elite & Talentudvalg for officiel godkendelse.

5 Nykøbing Falster Skytteforening/Tingsted Skytteforening/Lolland Falster Skytte Forbund: Handleplan igangsat. 6. Orientering Kirkbi Fonden Man har desværre været nødt til at aflyse den sidste samlingen på riffel. Der var ikke nok tilmeldte. JB arbejder på den næste samling som er den september. Anne-Grethe, vores gamle landstræner på riffel, har meddelt at, hun godt vil arbejde med os igen, efter en periode hvor hun ikke har haft lyst. Det er super positivt, da hun har nogle rigtigt gode egenskaber med det organisatoriske, som hun er god til at få undervist i. Hun vil komme til at blive brugt på vores flugt-uddannelse når den kommer i gang. Hun skal også benyttes på riffel. 7. Orientering Nyt fra Sportschefen? LA fortalte at man er på vej til European Games, og har forventning om en finale plads. Ellers er der VM lige bagefter. Men man har vundet 2 kvote plads allerede, og hun tror at det kun er et spørgsmål om tid, før man vinder nogle flere. Så vi skal nok klare vores målsætning Nyt fra Riffelsektionen? KL fortalte at man er ved at undersøge om at afholde et kurset for ung-skytter, efter en anbefaling de har fået fra en juniorskytte fra Fyn. Det er ikke sikkert at man kan afholde alt det som han ønsket, men man vil prøve og arbejde på det, da det er en god ide. Riffel er begyndt at mangle penge, da man har brugt for mange på at sende skytter til mesterskaber. Nyt fra Pistolsektionen? KT fortalte lidt om hvad der sker for tiden med pistolsektion, men det er lidt svært da man kun er 3 medlemmer. Men har fået Allen Borg til at stå for deres turneringen, så det hjælper meget på det. Nyt fra Flugtsektion? DH fortalte at han er i dialog med Ulrich om han skal forsætte i E&T. Men han har stillet sit mandat til rådighed. Så er det op til Ulrich og resten af flugtsektion til at tage stilling til om han skal forsætte. Men lige meget hvad vil han forsætte med sit arbejde med trap sektionenen.

6 Trap sektion er gået i gang med at kigge på hvordan man kan få nogen flere penge ind via støtteforeningen. AS har lovet at hjælpe dem med det.

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 19. Maj 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) FORSLAG TIL NY STRUKTUR af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) ORGANISATION 2017 Repræsentantskabs møde Unionsstyrelsen Aktiviteter Uddannelse og Udvikling Foreninger og Forbund Sekretariat Talent og elite

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Sted: Skytternes Hus Århus

Sted: Skytternes Hus Århus Referat fra Dansk Skytte Union Pistolsektionsmøde 24-03-2018 Sted: Skytternes Hus Århus Mødets dagsorden: 1. Valg af dirigent: 2. Sektionsformanden aflægger beretning 3; Sektionsformanden forelægger det

Læs mere

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO BUDGET 2019 REGNSKAB REGNSKAB BUDGET BUDGET DIF 2.989.340 3.006.000 3.006.000 3.013.907 Team Danmark 2.581.055 2.936.139 3.043.000 2.854.000 Forbund 992.137 1.026.410 1.088.009 1.050.000 SKUD/AKTIVITET

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN

Læs mere

Dansk Skytte Union. Lovregulativ III. Aktivitetsudvalg

Dansk Skytte Union. Lovregulativ III. Aktivitetsudvalg Dansk Skytte Union Lovregulativ III Aktivitetsudvalg Sammensætning Aktivitetsudvalget med underudvalg er af koordinerende karakter med fokus på mulighederne for at lave aktiviteterne i fællesskab, samt,

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden 25. NOVEMBER 2012 9.30 16.00 BPI SKYTTECENTER. MØDE INDKALDT AF MØDETYPE DIRIGENT REFERENT Hugo Andresen Ordinært sektionsmøde Ib Hansen Anders Sode TIDTAGER

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk!

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk! AllanB.Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk BueskydningDanmark Elite4ogtalentudvikling201542020 BeskrivelseafindsatsogstrategiforBueskydningDanmarkfrastorsamlingtillandshold

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO BUDGET 2018 REGNSKAB REGNSKAB BUDGET BUDGET DIF 3.113.615 2.989.340 2.996.197 3.006.000 Team Danmark 2.775.167 2.581.055 2.530.000 3.043.000 Forbund 967.080 992.137 975.000 1.088.009 SKUD/AKTIVITET 0

Læs mere

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Resultatmål 1 medalje til OL 2016 (5 skytter) 1 medalje + 2 finalpladser VM 2014 1 medalje+1 finaleplads EM 2014 2 finalepladser EM 2013 Prioriteringer

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Referat fra Klublederseminar

Referat fra Klublederseminar Referat fra Klublederseminar Mødedato: Til stede: 3. november 2012, Scandic Bygholm Hotel, Horsens Aars, Bjerringbro, Ellum, Falcon, Feldborg, Haderslev, Kalundborg, Klarup, Ikast, København, Roskilde,

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder

Læs mere

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år.

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år. Formandens kommentar til referat fra bestyrelsesmødet, pkt. 1: Alle udvalg havde inden mødet lagt et dokument på bestyrelsens Dropbox med det formål at beskrive udvalget ud fra punkter som baggrund, målgruppe,

Læs mere

SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER

SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER SEKTIONSÅRSMØDER 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 6 SEKTIONERNES BERETNINGER Flugtsektionen

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Formandens beretning Årets beretningen for 2015-2016 ligner jo på mange måder den samme beretning som fra tidligere år. Det ligger jo i at vi jo

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2011-2012 Tilpasning af handlingsplanen Eliteudvalget har tilpasset handlingsplanen, da tilskudsordningen i fremtidens ændres af DIF, så tilskud bliver mere orienteret

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016,

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, 17.30 22.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund 1

Dansk Sportsdykker Forbund 1 Målsætninger og retningslinjer for Undervandsrugby under Dansk Sportsdykker Forbund April 2004 FORMÅL MED LANDSHOLDSGRUPPERNE At udvikle spillerne træningsmæssigt, primært i form af taktiske oplæg der

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner

Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner 1. Generelt a. Nærværende regelsæt danner grundlag for Dansk Skytte Unions (DSkyU) skydeudvalgs (SKUD) og Dansk Skytte Union sportschef (SPC) udtagelse

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018,

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, 17.00 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Lars Møller (LDB), Dorte

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Eliteudvalget har besluttet den kommende struktur for talentudvikling og elitearbejde gældende fra 2012. Nedenstående tabel viser en oversigt over

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Velkommen 2. Valg af dirigent Jørgen Bech Bang er valgt som dirigent. 3. Årsberetning 2014-2015 V. formand Torben Brix. Nævnværdige resultater 2015: Sebastian

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 2 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Bestyrelsen... 2 Eliteudvalget... 3 Medlemmer... 3 Opgaver... 5 Formand for eliteudvalg... 5 Elitesektioner... 5 Opgaver...

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC) Referat fra BMX udvalgs møde Tid: Mandag den 14. Maj kl. 17 til ca. 20.30 Sted: Fjelsted skov kro Store landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016 Baggrund Dansk brydning er kendetegnet ved at være for resultatorienteret i præpubertet og pubertet i stedet for udviklingsorienteret. Der sker en for tidlig specialisering. Og dette ud fra meterlæreprincippet.

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, Hotel Scandic, Vejle

REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, Hotel Scandic, Vejle REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, 11.00-17.30 Hotel Scandic, Vejle Tilstede: John Hansen (JHa), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Jens Møllenberg (JMø) og Tommy Sørensen

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Velkomst ved Annette Strøm og Peter Bjerremand Annette: bød velkommen og fortalte om hvad det har betydet at Middelfart Sejlklub er blev godkendt som

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Struktur oplæg kamp Struktur oplæg 2009

Struktur oplæg kamp Struktur oplæg 2009 Struktur oplæg kamp ca.6.000 medlemmer ca. 500 kamp udøvere ca. 75 Talenter ca. 15 på landshold ca. 5 i International klasse Struktur Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Talent center Talent center

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

Plan for ungdomslandsholdene 2019/2020 (opdateret )

Plan for ungdomslandsholdene 2019/2020 (opdateret ) Plan for ungdomslandsholdene 2019/2020 (opdateret 28.05.2019) Her er den foreløbige plan for ungdomslandsholdenes aktiviteter for 2019-2020. Relevante trænere, ledere og potentielle spillere inklusive

Læs mere