Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg."

Transkript

1 Hovedgeneralforsamling den 8. maj Formandsberetning: Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg. Indledningsvis skal lyde en stor tak til alle i og omkring Tune IF for den store, frivillige, ulønnede indsats der ydes dag efter dag, uge efter uge, ja år efter år. I en tid hvor egoismen vinder frem mange steder, er det en glæde at være formand for en forening, der stadig er funderet i det frivillige arbejde. Medlemsudvikling: Med et antal medlemskaber på 4555, hertil kommer ca. 50 passive medlemmer, de findes også, for året der gik, kan Tune IF notere en fremgang i forhold til sidste år. En fremgang der selvfølgelig kan have flere årsager: befolkningsgrundlag, flere der dyrker idræt., men det kan jo også være det miljø, der er i Tune IF, der gør vores forening til det samlende sted i Tune. En forening hvor dialog og samarbejde både indadtil og udadtil er kendetegnende for det daglige virke. Vi kan i hvert fald godt tillade os at glæde os over de ca medlemsskaber, hvoraf ca er under 25 år. Med medlemmer følger også indtægter. Dorthe vil senere komme ind på det, men Hovedforeningen kommer ud med et positivt resultat på kr og Tune IF med kr Greve Kommune: Vi lever, bor, i en kommune hvor idrætten har en høj prioritet. Tune IF og Tune Skole har med midler fra Greve Kommune et rigtig godt samarbejde til gavn for mange elever på skolen. Det rækker fra en fodboldlinie i valgfag, springgymnastik i afgangsklasserne til Faglig fordybelse og motion for 2. og 3. klasserne.

2 I forbindelse med budgettet for 2018 blev der afsat midler til etablering af en Multibane ved Tune Hallerne. I den forbindelse er det værd at takke Kommunalbestyrelsen med Per Lund Sørensen i spidsen for opbakningen til projektet, der gerne skulle kunne tages i anvendelse til sommer. Tune Hallerne og Tune IF har sammen fundet en løsning, der ikke alene tilgodeser Tune IF men hele Tune og er også med i finansieringen, som aftalt med Greve Kommune. Tune Skole: Der er nu gået 3 år med projektet : Faglig fordybelse og motion. Flere end 40 frivillige er med i projektet, der ikke alene tilgodeser det idrætslige, men hvor lektiecafeen er en fast bestanddel. Projektet løber fra uge 43 til slutningen af marts måned, hvor flere af eleverne starter i Tune Ungdomscenter. Instruktører fra Fodbold, Håndbold, Badminton, Tennis og CBL har bidraget på det sportslige område, og der er altid fyldt med hjælpere i Lektiecafeen med engagerede voksne hjælpere. Som de andre år er det 2.- og 3. klasserne fra Tune Skole, der deltager henholdsvis mandag og fredag. Vi har haft skolechefen på besøg, og der blev uddelt megen ros til indholdet af projektet. Ikke alene indholdet men også det, at generationer mødes på tværs. Projektet støttes af Greve Kommune, og der arbejdes på, at det fast kommer med i de kommende budgetter, således at der ikke hvert år skal søges om midler til gennemførelse. Der er kun positive tilbagemeldinger. Samarbejdet med Tune Skole omfatter desuden også aftaler med Fodboldafdelingen om valgfag i Fodbold, der kan føre til en minitræneruddannelse til gavn for Fodboldafdelingen på længere sigt. Gymnastikafdelingen har en aftale om instruktørhjælp til springgymnastik for afgangsklasserne, der således står bedre rustet til den afsluttende eksamen. Tunegrupperne, klasser på Tune Skole for børn med særlige behov, har en aftale med CBL. I det kommende skoleår tages der hul på et nyt samarbejde med Tennisafdelingen og skolen. Der vil således blive oprettet et nyt valgfag, således at elverne vil blive tilbudt tennis for- og efterår efterfulgt af basketball i vinterperioden.

3 Således tilgodeses mange forskellige børn på Tune Skole i et godt og frugtbart samarbejde Tune Skole og Tune IF imellem. Tune Ungdoms Center ( TUC): Det blev også året, hvor et samarbejde med TUC tog sin begyndelse. Flere positive møder med den nye leder, Jeppe Madsen, resulterede i en samarbejdsaftale med flg. Indhold: Det gode børneliv Trivsel for børn i og omkring Tune Inklusion af børn i og omkring Tune Parathed til foreningslivet Fastholdelse i foreningslivet Opsamling af børn fra målgruppen når de forlader foreningstilbud Samarbejde om oprettelse og afvikling af foreningstilbud for sårbare børn Samarbejde omkring tilgængelige faciliteter Samarbejdet foregår i en fælles forståelse for de udfordringer, der kan være for unge i dag og har foreløbig resulteret i oprettelsen af esport i Tune. TUC stiller lokaler og computere til rådighed, og Tune IF har skaffet tovholder og coach på projektet. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde. Stafet for livet: Det er nu 4 år siden Stafet for livet startede gennem Tune Trim. Det er således blevet en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor vi deltager sammen med Greves øvrige foreninger. I 2017 deltog Tune IF med ca. 85 løbere/ gængere og var dermed det 3. største tilmeldte hold. Vi solgte 73 lysposer og kom også her ind på en flot tredieplads Målet var at gå/ løbe 2500 runder, og det blev indfriet. Alt i alt formåede vi at indsamle kr til Kræftens Bekæmpelse. Et godt resultat som kun kan lade sig gøre med lokal sponsorstøtte i form af naturalier, trøjer og rundesponsorer og sidst men ikke mindst folk fra Tune Og Tune IF. Tune IF er glade for at støtte op om et formål, som alle er eller kan blive berørt af.

4 Idræt i natten: Idræt i natten blev i september 2017, afholdt i Tune hallerne for 10. År i træk. Takket være 30 frivillige instruktører blev arrangementet som altid en kæmpe succes! Omkring 175 børn og deres forældre besøgte Tune Hallerne fredag aften, hvor der var fuld gang i alle 3 haller. Børnene løb fra hal til hal og fik prøvet kræfter med både Fodbold, Håndbold, Badminton, Tennis, Karate og Gymnastik, hvorefter alle sluttede af med en fest i hal 3, hvor Zumba pigerne fyrede den af på bedste Zumba maner. Idræt i natten er med til at øge kendskabet til foreningens tilbud, både for forældre og børn, og vi er glade for den store opbakning fra vores lokale sponsorer. Tune Posten: Det er til gavn for både Tune IF og Tune Posten at have et godt samarbejde. Også her er dialog og forståelse en farbar vej. Samarbejdet startede efter Tune Posten havde set dagens lys for nu flere år siden, og Klubnyt er blevet en naturlig del af avisen. Da Tune Posten havde problemer med udbringningen, opstod ideen om Tune IF kunne hjælpe. Det har ført til en aftale med årgange fra fodboldafdelingen, der så står for udbringningen. De kan således få et bidrag til ture m.m., og Tune Posten er sikker på, at uddelingen er i sikre hænder. Der har i årets løb været flere møder med Dan Bjerring om opsætning m.m. Vi er nu endt op med at have 8 sider fast i Tune Posten. Et godt resultat for alle parter. Ved årsskiftet forlod Anne Kaas arbejdet med Klubnyt, og der skal lyde en stor tak til Anne for det store arbejde, hun har udført. Samarbejdet med Tune Posten/ Klubnyt varetages nu i det daglige af Randi Stendal Andersen. Vi håber på et godt samarbejde i årene frem til gavn for begge parter og takker for den store, indirekte økonomiske støtte fra Tune Posten til Tune IF, samarbejdet også indebærer.

5 Idrætsrådet i Greve: Tune IF er startet på en frisk i forhold til arbejdet i Idrætsrådet. Det har i adskillige år været præget at dårligt samarbejdsklima. Imidlertid må det være naturligt, at Tune IF også deltager her for at være med til at præge udviklingen ikke kun i Tune men i hele Greve. Således har Tune IF deltaget i arbejdet med en facilitetsstrategi for Greve Kommune. At tro kun Tune IF ligger inde med De Vises Sten, må være skudt over målet. Samarbejde må også her være vejen frem. Brian Hemmingsen er blevet valgt som næstformand og Pauli Christensen som formand for puljeudvalget, der i år har uddelt ca kr. til idrætten i Greve, hvoraf Tune IF blev tildelt ca kr. Brian Hemmingsen har ugentlige møder med formanden for rådet, og puljeudvalget har haft flere møder, hvor der er fastlagt en procedure for arbejdet og kriterier for ansøgninger. Alt i alt en god start. Conventus: Tune IF har i årevis anvendt regnskabssystemet Tirush. Da Lillian Loftager stoppede I CBL efter i flere år at have gjort et fantastisk arbejde med dette system, blev det hurtigt klart, at det var på tide at overveje nye veje, der kunne lette arbejdet for fremtidige kasserere. Ikke alene i CBL, men i hele Tune IF. Det har været en lang og sej proces. Vores hovedkasserer, Dorthe Toftebjerg, har, i samarbejde med DGI, arbejdet på at implementere det nye system. Det har været gennem hovedbestyrelsen, og det er besluttet, at det er op til de enkelte afdelinger, om de på nuværende tidspunkt ønsker at tilslutte sig. Allerede nu er flg. afdelinger/ udvalg med eller forventes at komme det:

6 Hovedafdelingen Karate Billard Gymnastik Bridge Håndbold TRIM CBL Tune Hallerne har startet op og udtrykker stor tilfredshed med skiftet til Conventus. Udvalg : CBL blev et år med store udfordringer og opgaver for CBL. Hovedforeningen prøvede sammen med Greve Kommune at blive en del af projektet : Fitness for alle. Et projekt der ville medføre en udbygning af de nuværende lokaler til gavn for handicappede brugere. Det medførte mange møder, involverede de lokale handicapforeninger, Tune Fysioterapi m.m. Tune IF og dermed CBL nåede blandt de sidste 5 projekter, men ikke blandt de sidste tre, der fik del i de midler, der kunne have hjulpet til med en udbygning af CBL til gavn for alle i Tune. Lillian Loftager stoppede sit arbejde i CBL og selve overdragelsen af arbejdet krævede så mange ressourcer, at det blev klart, at det var på tide at se på et andet system end Tirush. Tune IF skylder Lillian en stor tak for den hjælp hun har ydet. Uden hendes hjælp, havde det set sort ud. Først i marts måned har vi kunne sige farvel til Lillian. CBL vil i den nærmeste fremtid overgå til Conventus. Hovedafdelingen og adskillige afdelinger overgår samtidig i Vi forventer os meget af det ny system, der vil lette arbejdet i CBL. Der arbejdes fortløbende med strukturen i CBL. Der er nedsat et nyt, valgt, udvalg, hvor Hovedformanden og Hovedkassereren deltager. Tanken er, at udvalget skal være selvkørende som andre udvalg/ afdelinger under Tune IF.

7 Som noget nyt i CBL blev der indkøbt Slynger. Et projekt der har sit udspring i Norge og som Tune IF er blandt de første i Danmark til at tage i anvendelse. En stor investering. Men også en investering der har været til gavn for hele Tune IF. Håndboldafdelingen vil eksempelvis sende interesserede på kursus, så de kan bruge slyngerne i deres træning. Efterfølgende kan de uddannede instruktører i samarbejde med CBL hjælpe med udviklingen af projektet. I samarbejde med Tune IF s Hovedafdeling arbejdes der med udvikling af begges hjemmesider. Laila og/ eller Jo deltager i møderne med Lise Persson som tovholder og DGI som relevant medspiller. Laila har været på Facebook kursus og benytter Facebook i den daglige information. En ny men nødvendig og hurtig møde at kommunikere på. CBL har aftaler med Greve Kommune om personer med nedsat funktionsniveau og visiteret motion, der gældende til Det er dejligt at Tune IF kan løfte en sådan opgave. Udover dette er der indgået an aftale med Tune Skole, hvor elever fra Tunegrupperne kommer ugentlig i CBL med en uddannet lærer. Året har budt på en medlemsfremgang på nær 100 medlemmer og CBL kommer ud med et overskud på ca kr. med en investering på de ny slynger på ca Et resultat CBL kan være stolt af, men også et resultat der er nødvendig for udviklingen fremadrettet. Ventilationen i lokalerne lever ikke op til medlemmernes forventninger, men alene en udskiftning af det nuværende kan løbe op i et beløb, der overstiger en million. Samtidig skal der løbende tænkes nyt, da konkurrencen fra forskellige Fitnesscentre ikke bliver mindre i årene, der kommer. Der bliver også i det nye år nok at tage fat på i udvalget. Til slut skal lyde en stor tak til alle de frivillige, der i det daglige får CBL til at fungere. Det er et helt fantastisk arbejde, der bliver udført. I har grund til at være stolte af jer selv. Tune IF er stolte af jer.

8 Flygtningeudvalget: Udvalget har holdt møder efter behov. Medio februar holdes møde, hvor forår/ sommeraktiviteter planlægges. Der er afholdt fællesspisning på Tune Skole, og der har været private sammenkomster. Vi har deltaget i Tune Festen ( Sct. Hans, fodbold, cykelløb ) og været på Christiansborg og i Tivoli. Hver mandag har der været undervisning i dansk på Tune Skole. Det er nu ophørt og erstattet af undervisning til de personer, der læser på VUC. Vore beboere har løbende udfordringer med at forstå breve fra kommunen og lignende, hvorfor der også bruges tid på kontakt til kommunen for at løse problemerne. Vi har stadig kontakt til erhvervslivet i Tune for at hjælpe med jobpraktik. Vi formidler kontakt til sportsaktiviteter bl.a. fodbold og gymnastik. Der er kommet nye flygtninge til gruppen, 2 personer fra Iran. Samtidig er der flyttet personer fra pavillonerne, men der er stadig kontakt til de en del af dem. Ydermere er der flere, som har fået arbejde. Rigtig dejligt. Karateudvalget: Generelt: Karate er medlem af IOGKF, der er organisationen for Okinawa GoJu-Ryo Karate. Karate har en jævn aktivitet med træning fordelt på mandage og onsdage. Udover dette har vi deltaget i Gasshuku og diverse stævner dog ikke med så mange deltagere som tidligere. Men, de vi havde med til stævne kom hjem med et flot udbytte i form af medaljer. Vi vil gerne opfordre vores medlemmer at til deltagelse på Gasshuku, som er hele træningsdage med de bedste instruktører fra hele verden. Her får man virkeligt lært noget og gået i detaljer med træningen. Det kan være med til at skabe yderligere interesse for sporten, som muligvis kan hjælpe med til at holde på udøverne, så de ikke stopper efter få års træning. Og dermed ikke rigtigt får det fulde udbytte. På bestyrelsessiden har vi desværre mistet et par udvalgsmedlemmer i løbet af året, hvorfor vi rigtigt gerne vil have suppleret for en bedre fordeling af opgaver.

9 Tigerungerne: Vi har igennem nogle år haft mange forespørgsler på meget unge aldre, som ville starte til karate. Men, vi har været meget tvivlende om vi skulle tillade start fra yngre alder end 9-10 år, da det er meget vigtigt at budskaber kan modtages og forstås af udøvere. Vi træner jo alle aldre sammen på samme tid! Men, fra efteråret 2017 har vi på forsøgsbasis haft opstartet udøvere fra 7 års alderen via vores hold Tigerungerne Hvor instruktion foregår som en blanding med leg. Dette har været en god succes med 9 deltagere, hvorfor vi har forsat dette i Administration: Vi har løbende haft lidt udfordringer med styring af medlemmer og dermed også opkrævninger af kontingent. Men, da hovedforeningen i 2018 har besluttet at indføre Conventus, er karate, som et af de første udvalg hoppet med på vognen. Conventus er et internet baseret medlems- og regnskabssystem, som tillader både bestyrelse og trænere at logge ind med forskellige rettigheder. Hovedforeningen har yderligere valgt af betale drift for de små afdelinger som vi hører ind under, så er det jo bare en yderligere fordel. Udøverne har måske fra 2018 mistet lidt sort bælter at se op til, da vores højest graduerede er taget videre på uddannelse og derfor ikke bor hjemme mere. Vi håber på, at de kommer tilbage når uddannelsen er ovre, samt at nogle af de nuværende kan blive nye rollemodeller for de øvrige. Derfor, har vi faktisk på budgettet afsat et beløb til tilskud for deltagelse på Gasshuku for vores udøvere. Vi synes, at de skal prøve den fede oplevelse det er at få så intensiv træning, samt mulighed for autografer på bælterne af dan graduerede instruktører fra hele verdenen. Hovedforeningen: Der er også stor aktivitet i hovedforeningen. I det foregående år har fået ny hovedformand Pauli Christensen, som har overtaget arven efter Sven Edelman. Der kommer også til at ske en hel del ved hallen i løbet af sommeren Den gl. skate rampe og multibane er blevet nedlagt og en ny gummibelagt bane med lyd, lys og meget mere bliver bygget. Vi håber, at der bliver taget vel i mod tilbudet, så vi får noget levende aktivitet ved hallen. Imageudvalget: Aktiviteter i 2017/2018 TUNE IF Magasin Deltagere: Lotte, Frederik, Anne, Bent, Lise, Claus (referent)

10 I foråret 2017 begyndte vi arbejdet på et nyt Magasin om idrætslivet i Tune for husstandsomdeling i Tune i juli/august måned. Vi fik fin opbakning fra erhvervslivet i Tune, og afdelingerne leverede nogle med lidt hjælp fra os flotte indlæg og billeder. Magasinet blev udgivet som planlagt, og kørte økonomisk i sig selv, dvs uden tilskud. Vi har her i foråret igangsat tilsvarende proces, som kører fint, så vi regner med igen i år at kunne uddele et opdateret magasin i juli/august. Igen stiler vi mod, at projektet økonomisk hviler i sig selv. Det skal nævnes, at magasinet er blevet yderst positivt modtaget af såvel de erhvervsdrivende som vore medlemmer. TUNE IF Hjemmeside Deltagere: Lene, Jeanette, Lotte, Frederik, Bent, Lise, Claus (referent) Der er et stort ønske om at få renoveret og gjort vor hjemmeside mere brugervenlig og indbydende. Vi har holdt møde med Henrik fra DGI, og vi vil med ham som mødeleder holde et brainstormingmøde den 14. maj, hvor vi indbyder 1-2 fra hver afdeling/udvalg, og hvor vi vil få samlet alle de ideer og ønsker, der er. Vi vil derefter i udvalget, sammen med Henrik komme med et samlet udspil, så der snarest kan ske noget effektivt. Nye tiltag: 3 nye tilbud i Tune IF er det blevet til i det forgangne år. Det startede med Basketball som tilbud til klasser på Tune Skole, hvor en lærer på Tune Skole varetager opgaven, der i det kommende år forsøges tilbudt en bredere kreds af elever. esport er startet op med Aleksander Schamburg-Müller som Tovholder. Vi tror, vi her har et tilbud til unge, der ikke nødvendigvis har deres naturlige gang i en idrætsforening.

11 Floorball er sidste skud på stammen i Tune IF og er allerede etableret som et udvalg under Tune IF med formand, kasserer og 2 bestyrelsesmedlemmer. Tilbuddene henvender sig i første omgang til bestemte aldersgrupper, men vi håber selvfølgelig på at få så mange med som muligt. Sponsorer: En stor tak skal lyde til alle de sponsorer, der bidrager til Tune IF. Det være sig med bidrag til hold i de forskellige afdelinger. Til rejser, til nye priser eller til vores flotte magasin : Idrætslivet i Tune, der i år udkommer for anden gang. Sponsorstøtten er uundværlig for Tune IF, så det er dejligt, at så mange bakker op om vores idrætsforening. Tune Hallerne: Som sponsorstøtten er uundværlig for Tune IF er personalet i Tune Hallerne det også. En stor tak til jer. Alle elsker at komme i Hallerne. Ikke mindst takket være jer. Emilie: Det blev også året, hvor Tune IF også på eliteplan brød igennem. Emilie Beckmann bidrog med sine vundne medaljer ved EM i svømning til at sætte fokus på Tune. Tune IF fejrede, sammen med Greve Kommune med borgmesteren i spidsen, Emilie. Det var en fantastisk dejlig dag, ikke alene for Emilie, men også for Tune IF, der med sine mange breddeidrætsmedlemmer også har været med til at få en svømmer i verdenseliten. Idrætsfest: Umiddelbart før Idrætsfesten fik vi besked fra TV Øst, om vi var blandt de nominerede i Fantastiske Fællesskaber. Alle afdelinger/ udvalg bidrog i timerne op til festen i produktionen af en lille film, der viser alt det gode Tune IF bidrager med.

12 Tune IF har gjort sit bedste for at sikre sejren den 29.september. Filmene vil blive vist på TV, Web og FaceBook og afstemningen vil foregå på : tv2lorry.dk/ff. Som sædvanlig var det en fantastisk fest, og der skal lyde en stor tak til festudvalget for deres arbejde og til alle de, der har været involveret i borddækning, opsætning og meget mere. Det var jo også aftenen for prisuddelinger. Tune IF indstiftede sammen med SuperBrugsen i 2017 en ny pris : Årets Præstation. Den gik i år til : Emilie Beckmann Jubilæumspokal: Dorthe Toftebjerg Årets kammerat: Britta Frederiksen Dagbladets Idrætslederpris: Nancy Lykkegaard Ny Frivillig Ildsjæl: Finn Søgaard Ung Ildsjæl i Tune: Mathias Jessen og Ida Wang Nielsen Nordea Idrætstrænerpris: Tina Boyd Nordea idrætslederpris: Aleks Blankholm Desuden var der pokaler fra fodbold, håndbold og billard. Æresmedlemmer: Det er dejligt at kunne sige velkommen til to nye medlemmer, der til festen fik overrakt nål og diplom: Tillykke til Ruth Hess fra håndboldafdelingen og Søren Petersen fra fodboldafdelingen. Fremtid: Da jeg sidste år blev valgt som formand, var det med en erklæring om, at Vi tegner Tune IF. Vi er alle os, der i det daglige arbejder på mange planer for vores enestående forening.

13 Der bliver brug for det i fremtiden. Mange foreninger mangler frivillige. I vores ERFA gruppe, Kr. Hyllinge, Viby, Vindinge, Osted og Tune, er det p.t. for en af foreningerne ikke muligt at samle en bestyrelse. Vi skal fortælle den gode historie : Glæden ved at være sammen. Glæden ved at se børn trives. Glæden ved vores flotte anlæg. Glæden ved at kunne bidrage/ hjælpe hinanden Egoismen trives fint i disse år. Man skal profileres. Der findes snart ikke et land, en by, hvor enevælden ikke søges. Lad os i stedet profilere et Vi. Lad ikke værdierne være ord skrevet på et stykke papir, men værdier der bliver ført ud i livet. Lad Vi være Tune IF. Tak til forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle de mange frivillige der igen i år har ydet en formidabel indsats. Jeg overgiver hermed beretningen til forsamlingen.

Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg.

Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg. Hovedgeneralforsamling den 9. maj 2019. Formandsberetning: Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg.

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Dorthe Morten og Lotte

Dorthe Morten og Lotte Referat fra hovedbestyrelsesmøde den 31. januar 2019. Til stede: Formand Kasserer FU Badminton Billard Bridge CBL E-sport Floorball Fodbold Gymnastik Hallerne Håndbold Svømning Tennis Trim Pauli Dorthe

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

Tune Idrætsforening. Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten

Tune Idrætsforening. Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl.18.00. Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten 2. Valg af referent: Christina 3. Godkendelse af dagsorden: Børneattester u/evt. 4. Hallens

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe.

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe. Dagorden til repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. april 2015 kl. 18.00 i Viby Idrætscenters Cafe. Vi begynder kl. 18.00 med at spise lidt og derefter uddeles følgende idrætspriser: Super Best Vibys idrætspris

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Tune Idrætsforening. Civilsamfundet Tune IF tager ansvar

Tune Idrætsforening. Civilsamfundet Tune IF tager ansvar Civilsamfundet Tune IF tager ansvar Hovedforening Tune den 4. februar 2015 Samarbejde med Tune skole: Samarbejdet, som etableres mellem Tune Idrætsforening og Tune Skole herunder Tune SFO har som mål:

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Denne undersøgelse af DGI magasinet Udspil er foretaget i efteråret 2010 og i vid udstrækning parallel med en læserundersøgelse, foretaget i efteråret 2007. Så når der i tabellerne

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2017 til maj 2018

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2017 til maj 2018 AIF har godt ca. 3000 medlemmer ultimo 2017 Generalforsamlingen den 16. maj 2017 Jørn Jensby blev genvalgt til Hovedformand for de kommende 2 år. Lars Østenfjeld blev valgt som Hovedkasserer i 1 år. Hovedafdelingen

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Beretningen omhandler året 2017 samt en del af 2018 for så vidt angår de sportslige resultater.

Beretningen omhandler året 2017 samt en del af 2018 for så vidt angår de sportslige resultater. Formandsberetning til hovedgeneralforsamlingen i Brønderslev Idrætsforening, den 16. april 2018 kl. 20.00. Indledning: Det forgangne år har i stort omfang været præget af projekt Bygningssættet BI-Centeret

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018

Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018 Tune Lokalråds generalforsamling Tirsdag d. 13. marts 2018 Indledning Det år vi har været igennem har været et anderledes år end jeg havde forventet, der har været og der er rigtig mange vigtige opgaver

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017 LUI GENERALFORSAMLING 30.marts 2017 GENERALFORSAMLING 30. MARTS 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Foreningens beretning 3. Planer for næste års aktiviteter 4. Afdelingernes årsberetninger 5. Foreningens

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre.

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. Kegler for alle 2020 Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. KKUs baner i Nørrebrohallen er

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Submission #71 Roskilde Kommune

Submission #71 Roskilde Kommune Submission #71 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/9029 Side 1 af 1 02-08-2016 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Håndbog / Forretningsorden Rev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5

Håndbog / Forretningsorden Rev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5 Håndbog / Forretningsorden ev. 4. marts 2015 Sådan gør vi i LUI s. 1 af 5 Generelt om LUI LUI organiserer den største del af idrætten i Lynge-Uggeløse. Det er foreningens formål at tilbyde et bredt udvalg

Læs mere