REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse"

Transkript

1 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: Internet: Spar Nord Reg. Nr Kontonr november 2018 DAGSORDEN: REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Valg af dirigent 2) Valg af mødesekretær 3) Prøvelse af mandater 4) Bestyrelsens beretning til godkendelse 5) Ordensudvalgets og Sports- og Appeludvalgets beretninger til orientering 6) Regnskabsaflæggelse til godkendelse 7) Vedtagelse af politikkatalog 8) Indkomne forslag 9) Forslag til vedtægtsændringer 10) Rapportering fra temamøderne jvf. 5 11) Fremlæggelse af budget til orientering. Godkendelse af gebyrer og kontingenter. 12) Valg 13) Eventuelt DDBU s formand, Flemming B. Knudsen bød de fremmødte velkommen. Formanden bad om stilhed, for de billardkammerater der er gået bort siden sidste årsmøde, og gik herefter over til den udsendte dagsorden. Pkt. 1 Valg af dirigent. DDBU s bestyrelse foreslog Søren Gøtzsche, som blev valgt uden modkandidater. Pkt. 2 Valg af mødesekretær. Generalsekretær Jan Bemmann blev valgt. Turneringssekretariat Tlf.: hanne@ddbu.dk Udviklingskonsulent Tlf.: nuchel@ddbu.dk

2 Pkt. 3 Prøvelse af mandater. 21 klubber var tilmeldt. 44 af de fremmødte havde stemmeret. Pkt. 4 Bestyrelsens beretning til godkendelse. Filmen Min Klub, som er optaget i Ølstykke Billardklub i samarbejde med TV2 Lorry, blev fremvist i salen, som optakt til formandens kommentarer til de udsendte beretninger. Formanden begyndte med at udtrykke sin bekymring over, at så få klubber var mødt frem. Specielt i denne tid, hvor vi har brug for klubberne i forbindelse med de påbegyndte strategier, brug for en tæt dialog, og brug for at klubberne i samarbejde med DDBU, tager ejerskab i de aktiviteter der er planlagte. Som et godt eksempel nævnte formanden Vordingborg Billardklub, som gennem en strategisk og visionær tilgang, har skabt udvikling og medlemsfremgang. Herefter stillede formanden 3 spørgsmål til debat: Hvorfor er så få klubber mødt op? Burde man ikke som klubbestyrelse prioritere, at være til stede på årsmødet? Skal DDBU overveje alternative afviklingsformer, f.eks. årsmøder hvert andet år? Hvad angår organisationsudvikling, samarbejde mellem klubber og DDBU, har jeg i det forgangne år været i kontakt med mange klubledere, og overfor dem givet mit bud på, hvad klubberne skal arbejde med, hvad angår nutidens og fremtidens problemstillinger. Jeg har fremhævet 4 vigtige forhold: Strategisk ledelse Kompetenceudvikling Relationer Aktiviteter Derudover har jeg ved flere lejligheder understreget, at klubberne er en meget vigtig brik og samarbejdspartner for DDBU. Der bliver nødt til at være en sammenhæng mellem DDBU og klubberne i såvel sportslig, organisatorisk og udviklingsmæssig henseende. I forbindelse med VM i 3-Bande Carambole næste år i Randers kan jeg nævne, at vi samarbejder med Randers Kommune og Sport Event Danmark. Vi satser på i DDBU, at få afviklet et flot stævne til gavn for billardsporten i hele Danmark. DDBU s strategiplan fra 2014 Synlighed afsluttes i år, hvorefter vi skal etablere en ny strategiplan, der skal løbe fra 2019 til Her er det vigtigt, at klubberne byder ind med, hvad de mener DDBU skal vægte af indsatsområder. Klubberne er meget velkomne til at sende forslag enten til mig direkte, eller til sekretariatet. Strategiplanen vi har indgået med DIF, og som løber fra 2018 til 2021, den er synlig på DDBU s hjemmeside. Senere i juni måned har vi et evalueringsmøde med DIF, hvor vi skal afrapportere, hvor langt vi er i forhold til processen i de 3 spor, og hvad vi er i gang med i forhold til planen. På næste årsmøde vil vi i beretningen orientere om, hvor langt vi er nået i DIF s strategiplan.

3 DDBU går efter at have indflydelse på den internationale scene. Vi går efter at hæve overliggeren for good governance, og vi går efter at bruge vores internationale relationer til at skubbe tingene i den rigtige retning. Vi er tilstede ved møderne, og vi sender forslag, som vi argumenterer for på møder rundt omkring i verden. Vi er et lille forbund i sammenligning, men vi har indflydelse. DIF/DGI puljen er søsat og jeg vil kraftigt opfordre klubberne til ansøge om midler fra puljen. Til slut i sin mundtlige beretning gav formanden en orientering om tendenser i Idrætten, problematikker i idrætsforeningerne og om de faresignaler der skal registreres og bearbejdes. Herefter blev der åbnet for kommentarer fra salen: Ove Jensen Formand for Ordensudvalget: Bringer spørgsmålet om Matchfixing på banen. Er den sag der omtales blevet behandlet efter vore egne vedtægter? Hvis det er et turneringsspørgsmål, burde sagen behandles af Sports-Appel Udvalget, hvis det er en hændelse der falder ind under vore vedtægter, burde sagen være forelagt Ordensudvalget. Sagen har været behandlet af Snookerudvalget og af DDBU s bestyrelse. Men ikke af de andre ovennævnte udvalg. Formanden nævnte i sin mundtlige beretning problemet med at så få klubber møder op til årsmødet. I gamle dage stod folk i kø for at komme på talerstolen. Det var i de dage, da mødet varede 2 dage og turneringsspørgsmål var på dagsordenen. Det er de så heldigvis ikke mere. Men jeg er af den opfattelse at klubberne primært er interesserede i emner, der berører deres hverdag og ikke i strategier. Ikke at Formanden ikke skal beskæftige sig med disse, det er hans pligt som formand. Brug eventuelt Niels Nüchel som foredragsholder om klubbernes aktiviteter. Det kunne måske bringe flere klubber til årsmødet. Formanden Flemming B. Knudsen: Vi har indenfor de sidste 3 år haft 2 sager om matchfixing. Begge sager har været i DIF regi først, og derefter tilgået DDBU. En normal procedure vil være, at det pågældende udvalg bringer sagen til DDBU`s bestyrelse, som så igen viderebringer sagen til DIF. Det er meget beklageligt for billardsporten, at vi har haft disse 2 sager, og jeg håber bestemt ikke at vi vil få flere sager i fremtiden. Hvad angår tilslutningen til årsmødet ville forslag fra klubberne være mere end velkomne. Det kunne måske trække flere klubber til årsmødet, hvis en klubformand ville holde et foredrag eller et oplæg. Søren Hartner Terp Bristol-Odense: Takker for en god beretning og bemærker at denne indeholder et afsnit vedr. kodeks for god afvikling af turneringskampe. I unionens katalog over sanktionsmuligheder savner jeg en fyldestgørende beskrivelse af, hvordan eventuelle sager behandles.

4 Formanden Flemming B. Knudsen: Det vil vi kigge på snarest muligt Rene Hendriksen CCB: RH holdt et længere indlæg om sponsorpleje, specielt vedr. forholdet mellem Simonis og Royal Pro klæder, og stillede spørgsmål om, hvorvidt CEB kunne bestemme klædevalg til f.eks. tours. Kan man pålægge en klub som holder et DM, at spille på Simonis klæder, hvor DDBU ikke stiller sponsorerede klæder til rådighed? Formanden Flemming B. Knudsen: Sponsorpleje er et vigtigt område for DDBU. Vi vurderer i hvert enkelt tilfælde både de sportslige og de økonomiske aspekter, når vi indgår samarbejdsaftaler med sponsorer. Hvad angår Simonis contra Royal Pro, er det således at UMB/CEB ikke anerkender brugen af syntetiske klæder, til turneringer godkendt af de 2 instanser. Vi har en fordelagtig aftale med Simonis som løber over 3 år, og som indeholder sponsorering af både klæder og også baller fra Aramith. Derudover holder vi kontakten til Royal Pro i en god dialog. Vi er i et dilemma i forhold til mange af vores elite og førstedivisionsklubber som spiller på syntetiske klæder. Omvendt er det betingelsen for vores spillere som spiller i udlandet til World Cups, EM og VM, at der spilles på uldklæder fra Simonis. Vi har vurderet samarbejdet med Simonis som den bedste for DDBU og vore klubber. I dette samarbejde er der indgået en aftale om at samtlige Danske Mesterskaber i Keglebillard, Carambole og Pool afvikles på Simonis klæder. Dette forhold bliver informeret til den arrangerende klub, som også vinder på aftalen, idet klubben kun skal betale for pålægningen. RH fulgte op med bemærkninger om, hvad DDBU vil gøre, hvis der ikke kan findes arrangører af DM. RH oplever en stigende problemstigning med klubber, der ikke vil skifte klæder flere gange på grund af kravet om Simonis klæder til DM finaler. Formanden svarede, at kom det så vidt måtte DDBU forsøge at finde en pragmatisk løsning på problemet. Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt uden indvendinger. Pkt. 5 Ordensudvalgets og Sports- Appeludvalgets beretninger til orientering. Formanden for Ordensudvalget Ove Jensen gav en information om den sag som er omtalt i udvalgets beretning. Derudover opfordrede OJ klubberne til at gennemgå og indskrive i deres vedtægter krystalklart, hvordan eksklusioner og karantæner af klubmedlemmer håndteres. Formanden for Sports- Appeludvalget Leif Rasmussen havde ikke indsendt en skriftlig beretning, hvorfor de 2 sager som udvalget har behandlet, blev omtalt på årsmødet. Den ene sag omhandler en ansøgning om at tilmelde en kvinde til DM for mænd i keglebillard.

5 Turneringsudvalget afviste ansøgningen, idet der i vores reglement udskrives DM i Keglebillard for hhv. mænd og kvinder. Denne afgørelse blev anket til Sports-Appeludvalget som stadfæstede Turneringsudvalgets afgørelse. Den anden sag omhandlede en klage fra en klub vedr. et holdgennemsnit som ikke var korrekt anvendt i en tidligere runde i turneringen af en anden klub i puljen. Turneringsudvalget afviste sagen som forældet, idet hændelsen var 3 måneder gammel. Klubben ankede til Sports-Appeludvalget der stadfæstede turneringsudvalgets afgørelse. Udvalgenes orientering blev taget til efterretning uden kommentarer. Pkt. 6 Regnskabsaflæggelse til godkendelse. Regnskabet blev gennemgået af Jan Bemmann i Erik Søndergaards fravær. Resultatet for 2017 blev et overskud på 85 t.kr. primært på grund af højere indtægter. Egenkapitalen i forbundet er nu på 856 t.kr. En rimelig solid egenkapital der også er nødvendig for at kunne imødekomme de fremtidige udfordringer og aktiviteter. Ølandshusfonden er nu endelig nedlagt. Vi har for vores værdipapirer indkøbt et tidssvarende streamingsudstyr. Regnskabet godkendt uden bemærkninger. Pkt. 7 Vedtagelse af politikkatalog. Der var ikke indsendt forslag. Pkt. 8 Indkomne forslag. Der var ikke indsendt forslag. Pkt. 9 Forslag til vedtægtsændringer. Bestyrelsen foreslår at Aktivitetsudvalget nedlægges, for i stedet at blive erstattet af et Ungdomsudvalg. Begrundelsen er at Aktivitetsudvalget mere eller mindre er blevet overflødigt. Flere af de forskellige aktiviteter ligger nu fastlagt i de forskellige strategispor. Det vurderes at vi har større behov for et Ungdomsudvalg der kan eksekvere på de tiltag der er i fuld gang. Der var ingen bemærkninger til forslaget. Dirigenten gav administrationen mandat til at sørge for de forskellige administrative ændringer i vores vedtægter der påvirkes af forslaget. Pkt. 10 Rapportering fra temamøderne jvf. 5. Der forelå ingen rapporter. Formanden omtalte de 5 regionsmøder, der har været afholdt i vinter, og takkede de klubber der var mødt frem for en god og spændende dialog. Indlæggende fra Niels Nüchel og formanden selv findes på DDBU s hjemmeside under menupunktet Strategi. Pkt. 11 Fremlæggelse af budget til orientering. Godkendelse af gebyrer og kontingenter. Det fremlagte budget udviser et overskud på kr. Budgetstrukturen er lidt forskellig fra tidligere, idet vi har opdelt budgettet således at omkostningerne i de 3 spor i strategiplanen er opgjort separat. Vi mister 75 t.kr. om året de næste 4 år i tilskud fra DIF.

6 Vi orienterede i januar måned om en kontingentforhøjelse på 100 kr. pr. klub, og en forhøjelse af licensen fra 225 kr. til 250 kr. pr. licens. Der er ingen forslag om at hæve turneringsgebyret. Den aftalte periode på 3 år uden forhøjelse af gebyrerne er nu udløbet, og de fremsatte forslag vil ligeledes blive faste over en ny periode på 3 år. Pkt. 12 Valg til bestyrelsen. Formand for bestyrelsen, Flemming B. Knudsen for 2 år. Formand for Turneringsudvalget, Jan Mortensen for 2 år. Formand for Pooludvalget, Jakob Lyng for 2 år. Formand for Aktivitetsudvalget for 2 år. Udvalget er nedlagt. Marianne Mortensen vælges som formand for Ungdomsudvalget for 2 år. Formanden for Snookerudvalget, Per Micki Christensen afgår uden for tur. Ny formand for dette udvalg skal vælges for 1 år. Bestyrelsen opstiller: Juan Castell som vælges for 1 år. Medlem af Ordensudvalget, Mikael Toft for 3 år. Suppleant til Ordensudvalget, Henning Nielsen for 1 år. Suppleant til Ordensudvalget, Per Jensen for 1 år. Medlem af Sports & Appeludvalget, Niels Øland for 3 år. Medlem af Sports & Appeludvalget, Johnny Mogensen for 3 år. Intern revisor, Steen G. Hansen for 1 år. Intern revisor, Niels Chr. Kjær for 1 år. Genvalgt Intern revisorsuppleant, Harry Dahl for 1 år. Pkt. 13 Eventuelt. Jan Mortensen hilste fra Jan Olsen vedr. finalen næste år i Tenax det bliver i Bov. Vagn Andersen fra Rishøj omtalte sin software til scoretavler. Henning Nielsen vedr. klublogo på spillertøj. Ikke krav i Snooker idet klubtilhold er forskelligt

7 fra de andre discipliner. Overvejes for øjeblikket i Snookerudvalget om det fremover skal være et krav. Formanden takkede Per M. Christensen for hans glimrende arbejde som formand for snookerudvalget. Grundet uddannelsesforhold rejser PMC til USA i en periode, og har derfor valgt at træde ud af udvalget, og dermed også af bestyrelsen. Daniel Kandi fra ABK31 blev kåret som Årets Spiller 2018 og Gitte Pedersen fra Vejby BK fik tildelt DDBU s lederpris Til slut rettede formanden en tak til Thomas Bach og Martin Borch fra DIF, for deres deltagelse ved dette årsmøde. Yderligere en stor tak til vores dirigent Søren Gøtzsche og til de fremmødte. Der blev udråbt et trefoldigt leve for DDBU. Med formandens ønske om en god sommer til alle sluttede årsmødet Med venlig hilsen Jan Bemmann Generalsekretær Dirigent Søren Gøtzsche..

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019.

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Valg af mødesekretær 3) Prøvelse af mandater 4) Bestyrelsens beretning til godkendelse 5) Ordensudvalgets

Læs mere

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent SG takkede for valget og konstaterede at mødet var indvarslet lovligt

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 17. juni kl i Idrættens Hus i Brøndby.

Referat fra DDBU s årsmøde den 17. juni kl i Idrættens Hus i Brøndby. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten Den Danske Billard Union Nummer 4 Maj 2019 Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U-21 Læs om: - Nyt Fra UMB - Nyt omkring VM i 3 Bande - Uddannelsesweekend - Nyt fra DDBU - Udviklingskonsulenten

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS Den Danske Billard Union Nummer 2 Februar 2019 Læs om: - DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS - DIF OG DGI'S FORENINGSPULJE - NYT FRA DDBU - POOLCUP 2019 Dialogmøder Den Danske

Læs mere

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland.

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Den Danske Billard Union Nummer 7 August 2018 Medalje regn over dansk pool Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Bahram Lofty brillerede ved at vinde EM-guld ved

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra Årsmødet 2011 i Idrættens Hus.

Referat fra Årsmødet 2011 i Idrættens Hus. Referat fra Årsmødet 2011 i Idrættens Hus. Formanden åbnede årsmødet med at byde velkommen til de fremmødte og specielt til vores æresmedlemmer: Launy Grøndahl Fritjof Dittmann og Hans Gissel. Afbud på

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 3 April 2019 Den danske mester Charlotte Sørensen, BC Holbæk, sølv til Susanne M. Vennersdorf, Viborg BK, bronze til Marianne Andersen, Hvalsø BF og Charlotte Koefoed, Vordingborg

Læs mere

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE D 1. RUNDE

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE D 1. RUNDE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Den Danske Billard Union

Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE OLDBOYS 1. RUNDE

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE OLDBOYS 1. RUNDE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 04-2018 27. August Hotel Nyborg Strand kl. 18.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro.

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Den afgående formand Mikael Toft åbnede årsmødet, og mindedes de billardkammerater der afgik ved døden i den afvigte sæson. Specielt blev æresmedlem

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2017 27. November 2017 via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD OLDBOYS 1. RUNDE

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD OLDBOYS 1. RUNDE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MAJ 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MAJ 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 26. NOV I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 26. NOV I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Aalborg Billardklub af 1931

Aalborg Billardklub af 1931 Aalborg Billardklub af 1931 VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Aalborg Billard Klub af 1931, forkortet: ABK31. Klubben er stiftet den 6. oktober 1931, og er hjemmehørende i Aalborg Kommune.

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 04. SEPTEMBER 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 04. SEPTEMBER 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 02-2019 1. april 2019 på Hotel Nyborg Strand kl. 18.30 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael

Læs mere

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 DDBU ÅRSMØDE 2016 Dansk billards fremtid og udvikling Oplæg på Temamøde af DDBU formand Flemming B. Knudsen Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 FORMANDSPERSPEKTIVET Politisk program 2015-2020 DIF DDBU

Læs mere

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016 Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber DELTAG I REGIONALE STÆVNER OG LANDSSTÆVNE STÆVNERNE ARRANGERES AF

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

Synlighed DBBU s strategiplan

Synlighed DBBU s strategiplan Synlighed DBBU s strategiplan Den Danske Billard Union 1 Hvor befinder billardsporten sig om 5 10 år? For at DDBU skal fremstå stærkere og mere moderne, er det nødvendigt, at der arbejdes målrettet med

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Unionens navn er Den Danske Billard Union (forkortet DDBU). Stiftet den 27. februar 1934 i København. DDBU er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 5 Juni 2015 DDBU s Årsmøde Flemming B. Knudsen fra KBK/BNV blev i dag valgt som ny formand for Den Danske Billard Union på årsmødet i Idrættens Hus. Flemming

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Ny formand og nye visioner for dansk billard

Ny formand og nye visioner for dansk billard Ny formand og nye visioner for dansk billard Jeg vil indlede denne artikel med at takke for valget og takke for tilliden, da jeg på Årsmødet d. 6. juni 2015 blev valgt af forsamlingen til ny formand for

Læs mere

Nyhedsbrev. Logo for VM i Randers Læs om: Den Danske Billard Union. Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt fra klubberne

Nyhedsbrev. Logo for VM i Randers Læs om: Den Danske Billard Union. Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt fra klubberne Den Danske Billard Union Nummer 11 December 2018 Logo for VM i Randers 2019 Læs om: DIF/DGI foreningspuljen Medlemsregistrering Visionskommuner Billardens Uge Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER 2018-2019 1 NAVN OG HJEMSTED Unionens navn er Den Danske Billard Union (forkortet DDBU). Stiftet den 27. februar 1934 i København. DDBU er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MARTS 2019 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MARTS 2019 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOVEMBER 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOVEMBER 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER

DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER DEN DANSKE BILLARD UNION VEDTÆGTER 2016 1 NAVN OG HJEMSTED Unionens navn er Den Danske Billard Union (forkortet DDBU). Stiftet den 27. februar 1934 i København. DDBU er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Danske mesterskaber 2015

Danske mesterskaber 2015 Danske mesterskaber 2015 10 Ball Mænd Osted BK 05-12-2015 1. Daniel Kandi ABK 31 2. Kasper Kristoffersen Ikast BK 3. Martin Brackenbury Randers Pool Club 3. Bahram Lotfy Herlev IF Pool Club 8- Ball Mænd

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT BM 02-17 20. april 2017 på Hotel Nyborg Strand Nyborg Kl. 17.45 Deltagere fra bestyrelsen: Flemming B. Knudsen (FBK) Formand

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld Årsmøde 2019 EM Sølv EM Bronze 2 x EM guld + VM bronze EM guld Til samtlige klubber, DDBU`s bestyrelse, revisorer, udvalg og Æresmedlemmer Brøndby den 12. april 2019 I forbindelse med DDBU s årsmøde indbydes

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 21. FEBRUAR 2014 I BRISTOL *****

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 21. FEBRUAR 2014 I BRISTOL ***** Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense Repræsentantskabsmøde 2018 Volleyball Danmark Søndag den 27. maj 2018 kl. 10.00 Hotel Scandic, Odense Referat Referat 1. Valg af dirigent Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Årsmøde 2012. Den Danske Billard Union. De danske deltagere ved EM for ungdoms 2011 i pool i

Årsmøde 2012. Den Danske Billard Union. De danske deltagere ved EM for ungdoms 2011 i pool i Den Danske Billard Union Årsmøde 2012 De danske deltagere ved EM for ungdoms 2011 i pool i Fra venstre holdleder Jens Madsen, Andreas Madsen, Frederik Madsen, Joel Rosenfeldt og Haydar Falah KLÆDELEVERANDØR

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30 REFERAT BM 01-2017 Dato: 22. februar 2017 Sted: IH Tid: 17.30 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Kent Erichsen Formand for Eliteudvalget (KE) Per M. Christensen Snooker (PMC) Jan Bemmann Generalsekretær

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 24. marts 2018 kl i Idrættens Hus

Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 24. marts 2018 kl i Idrættens Hus Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde Lørdag, den 24. marts 2018 kl. 10.00 i Idrættens Hus Dagsorden, officielle medlemstal og indkomne forslag Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Søren

Læs mere