Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2"

Transkript

1 Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Henrik Søgaard blev valgt som dirigent. Til stede fra bestyrelsen Formand Vagn Madsen Kasserer Lene Birkholm Bestyrelsesmedlem Torben Buchna Bestyrelsesmedlem Per Thelin Bestyrelsemedlem Anne - Grethe Madsen Bestyrelsesmedlem Klaus Jensen 32 fremmødte medlemmer. Henrik konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Opslag i klublokalet, Glostrup Hallen, Hvissinge Hallen, d og på hjemmesiden.gbc-badminton.dk Facebook. Medlemmer fik indkaldelsen på mail d Genudsendt Valg af stemmetællere Blev ikke nødvendig Formandens beretning Vagn Madsen Vi har holdt 7 bestyrelsesmøder i år, hvor der blev diskuteret om alt muligt. Vi startede den nye sæson med at holde et arrangement for Glostrup 825 års jubilæum. Vi havde aftalt med Yonex om bane og spiller, vi fik lagt banen om fredagen og var så klar til lørdag. Vi startede ved rådhuset med morgenmad og gik så til stadion, vi var ca. 10 personer. Vi skulle have arrangement kl. 14, hvor der kom 2 unge damesingler til opvisning, det skulle være Anna Thea og Mia Blichfeldt. Anna Thea var blevet skadet, så Irina Andersen trådte til, der var ca personer som var inde og se på, vejret var vist for fint til at sidde inden for. Vi fik ros for vores arrangement og tak fra borgmesteren.

2 Ved vores bestyrelsesmøde i december havde vi besøg af Mathias fra DGI om hvordan vi kan skaffe flere medlemmer og beholde vores hal tid i flere år frem, han vil tale med kommunen om, hvor vigtig det er, at havde fast tid i flere år, med henvisning om flere medlemmer skal vi bruge flere frivillige til ungdommen, det bliver nok svært Vi har også haft et projekt med Skovvangskolen om at introducere børn i foreningslivet. Det skulle holdes i ugerne , men blev flyttet til ugerne 5-6-7, vi havde træning 3 tirsdage fra kl med en 3. klasse ca. 20 stk. børn, de var meget tilfredse med vores indsats, tak til Torben og Niclas for deres indsats. Torben har igen været på Bornholm med ungdommen ca.15 stk. de vandt 25 forskellige medaljer, han har også været i Lalandia. Torben fortæller mere om det. Vi har ikke holdt nogen juleturnering da der ikke kom nok sidste år. Vi har haft et træningstræf for piger, hvor der kom en pigetræner som hedder Debbie, der kom 10 piger fra Glostrup og 1 fra en anden klub, hun trænede dem i 2 timer med stor succes, hun søger nu andre klubber, som vil afholde et lignende træningstræf. Vi har snakket mest om vores underskud og hvordan vi kunne dække det ind. Vi blev enige om at vi måtte hæve kontingent og boldpenge, det kan I se på indkaldelsen og stemme om det. Til sidst vil jeg takke Bente for sit arbejde med formiddagsholdet og Torben for hans arbejde med ungdommen.. Ungdomsafdelingen v. Torben Buchna Foråret sluttede vores U13 pige hold nr 1 deres gruppe skulle spille både om sjællandsmesterskabet, men også skulle spille om (DBU) Danmarks bedste ungdoms hold, så det blev en travl April måned. Først til Holsted og spille DBU som vi vandt med meget dramatik, (vi fik en spiller skadet) så hjem og til Tåstrup ugen efter og spille om sjællandsmesterskabet mod Målev som vi trods en skadet spiller vandt så 2 pokaler til Glostrup og 2 gange Guld. Tillykke til Pigerne. I maj var vi i Lalandia (Rødby) 3 dage hvor vi spillede både formiddag og eftermiddag og dasede om aftenen, men ikke forlænge for vække uret ringede kl børn + træner / forældre deltog. Efter sommerferien var vi spændt på starten af sæsonen, for der ville vi få resultatet af skolereformen at se, og den slog hårdt igennem i Badminton klubben da vi har mange tidlige trænings timer. Alle timerne kl 1500 måtte vi droppe da børnene mange gange først fik fri fra skolen kl 1500, og selv kl 1600 er for tidlig så vi er nok nød til, at lave om på nogle trænings timer til næste år.

3 Vi har fået Nicklas Jensen som træner (Glostrup spiller) tirsdag eftermiddag kl 1600 og det har fungeret fint hele året. Vi var på Bornholm i efterårsferien. I Aakirkeby til stævne i alle rækker. 18 spiller og 3 leder (Nicklas og Minh) 4 dage med spil hele dagen. Mange op og nedture, men meget hyggeligt vi fik da 25 medaljer med hjem der af de 9 af guld så alt i alt en god tur. men jeg vender mig aldrig til, at sove på gulvet på en skole. Turen til Bornholm er noget mere besværgelig med den nye grænse kontrols stopning af alle busser, men det må vi tage med godt humør. Ming havde, til Bornholmer turen brugt et par timer på, at taste alle navne og tider ind og lagt på facebook så alle kunne se hvornår, at de skulle spille også dem der hjemme. Holdturneringen startede i september måned, men med de gode resultater vi havde i sidste sæson og at alle rykkede en aldersgruppe op, fik vi en meget hård start, så alle holdene sluttede under midter stregen, på nær vore 2 hold i U 15 som sluttede som nr 1. De skal nu til, at spille semifinale mod Næstved, så det bliver spændende. Vi har i vinter været i Hvissingehallen og undervise en 3 klasse i badminton. 4 Tirsdage kl var vi i Hvissingehallen - en noget sjov oplevelse, men jeg fik god hjælp af Nicklas. Den 11 Marts havde vi pige træning i Glostrup Hallen, det Var DGI som stillede med 2 trænere i 2 timer det var en åben træning så alle piger var velkommen, Glostrup stillede med 10 piger og 2 Trænere. Formiddagsafdelingen v. Bente Elkjær Hende I april havde vi sæsonafslutning først med spil og derefter med god mad og hygge med blandt andet lotteri. Den første onsdag i hver måned har vi en intern turnering, hvor vi bliver mixet på kryds og tværs i tre omgange. Herefter hygger vi os med kaffe, brød, pålæg og ost. Der er altid god tilslutning også fra de passive medlemmer. I november måned var det Glostrup s tur til at afholde 4 kants turneringen. Vi var 100 spillere. Bagefter hyggede vi os med smørrebrød i lokalerne ovenpå Hal 1. I Karlslunde har vi deltaget med 2 herrehold og 2 mixhold i november, januar og februar måned. Vi har også haft spillere med til de åbne turneringer i Karlslunde. Juleturnering blev traditionen tro holdt den første onsdag i december. Efter dejlige kampe var der dækket fint op til dejlig frokost. Der var underholdning og lottteri. En dejlig dag.

4 I februar måned har vi deltaget i 4-kants turneringen i Greve Den 5. april skal vi igen til CUP turnering og denne gang i SB50. Vi havde afslutning sidste onsdag i april, hvor næsten alle spillere og passive medlemmer i formiddagsafdelingen havde tilmeldt sig. Vi starter kl 9.00 med turnering. Derefter er der dejlig mad og underholdning. Alle møder med godt humør. Så er der sommerbadminton, indtil skolernes ferie. Det er meget populært. I maj måned gik vores udflugt Ud i det blå. En fantastisk dag, vi startede fra Glostrup, blev hentet i bus lige ved hallen og kørte til Dragør. Her blev vi opdelt i 2 hold, og fik en guidet rundvisning i Dragør meget interessant. Frokosten blev indtaget på Dragør badehotel som ligger lige med udsigt til havnen. Bussen hentede os. Vi havde haft en dejlig dag. Til slut en tak for al hjælp vedr. div. arrangementer ude og hjemme. Veteran v. Per Thelin Der er ikke så meget at sige, vi blev nr. 3 i vores række, som spiller +40 år. Så mange af os har mange år at gi af, da vi er 60 og der over. Næste år spiller vi +50 år, måske er det lidt nemmere. Vi havde en del gode kampe og vandt 2 og tabte to 5-4 det giver to og et point så alt ialt er vi meget godt tilfredse. Forelæggelse og godkendelse af regnskab af Lene Birkholm Lene havde lagt regnskab og budget på bordene så alle kunne følge med. Regnskabet blev godkendt. Forelæggelse og godkendelse af næste års budget. Der var lidt forhøjelse i kontingenterne, Kurt Kondrup syntes at der var en stor stigning for passive medlemmer fra 80 kr til 150 kr. Hvor mange er passiv? Der er 10 passive medlemmer i formiddagsafdelingen. De kan komme med til fester og udflugter og med til kaffe/hygge på vores spilledag en gang om måneden. Der blev stemt om det var i orden med håndsoprækning. Forhøjelsen blev vedtaget. Der var lidt diskusion rundt omkring. Ann Lassen meddelte, at der var større kontigenter i de andre klubber.

5 Søren Birkholm, der har ikke været stigning i kontingentet i flere år. Næste års budget blev vedtaget. Indkomne forslag Der var kommet et forslag fra Bente Hende. Formiddagsafdelingen søger om et tilskud til vores 50 års jubilæum. Vi skal 4 dage til Sønderjylland. Vi søger om kr. Anne-Grethe Madsen ville gerne svare på det. Vi er en enig bestyrelse, som ikke vil give tilskud til den ferie, da det kun er en 1/3 af medlemmerne der skal med. Men vi vil gerne give 5000 kr til vores afslutningsfest, så flere kan få glæde af det. Ændring af vedtægter 8 stk.2 eller ændres til og. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Vagn Madsen på valg genopstiller. Lene Birkholm ikke på valg. Vi søger en ny kasserer, da Lene kun fortsætter et år endnu. Torben Buchna på valg genopstiller. Anne-Grethe Madsen på valg genopstiller. Per Thelin - ikke på valg. Klaus Jensen på valg genopstiller. Hans Otto Sørensen fortsætter som revisor. Der blev ikke fundet en ungdomsformand ej heller suppleanter. Eventuelt Tak for god en god og informativ generalforsamling. Tak til bestyrelsen for dygtigt frivilligt arbejde. Glostrup Badminton Club

6 Venlig Hilsen Referant Medlem Lise Andersen Formand Vagn Madsen Kasserer Lene Birkholm Bestyreslsesmedlem Anne-Grethe Madsen Bestyrelsesmedlem Torben Buchna Bestyrelsesmedlem Klaus Jensen Bestyrelsesmedlem Per Thelin

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club. Den 5. marts 2018 kl. 19:00. Glostrup Idrætspark Hal 2.

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club. Den 5. marts 2018 kl. 19:00. Glostrup Idrætspark Hal 2. Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club Den 5. marts 2018 kl. 19:00 Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Henrik Søgaard blev valgt som dirigent. Til stede fra bestyrelsen: Formand

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 9. marts 2015 kl. 19.00 Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 9. marts 2015 kl. 19.00 Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 9. marts 2015 kl. 19.00 Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Henrik Søgaard blev valgt som dirigent. Til stede fra bestyrelsen: Formand

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Referat af generalforsamling i. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt på skydebanen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra formanden 3. Fremlæggelse

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Din stemme din klub Bronzeholdet

Din stemme din klub Bronzeholdet Kære læser Velkommen til GSB Nyt nr. 2. Der er forår og en masse fjer i luften. Foråret byder som altid på masser af god badminton, og det gælder om at få det hele med, inden sæsonen går på hæld. Her kan

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 4 medlemmer og 6 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere