Middelfart Badminton Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Middelfart Badminton Klub"

Transkript

1 Middelfart Badminton Klub En vision om fremtiden Vedtaget på bestyrelsesmøde i MBK d. 22/8-2006

2 Baggrund for ny vision Middelfart Badminton Klub har igennem de seneste mange år arbejdet ud fra 3 5 årige planer, som har været vedtaget for henholdsvis senior- og ungdomsafdelingen separat. Planerne har i seniorafdelingen været begrænset til een målbar målsætning nemlig oprykning af klubbens 1. hold til 3. division. Planerne i ungdomsafdelingen har været mindre målbare, men de har gået primært på at udvikle og styrke klubbens unge spillere, således der skabes en eliteafdeling. Den seneste plan udløb i 2005 Der har tidligere ikke været sammenfald mellem cheftræner i senior- og ungdomsafdelingen hvilket har bevirket, at disse har arbejdet udfra forskellige filosofier og med forskellige interesser. Der har ikke i planerne været sat delmålsætninger, og der har været mangel på opfølgning af planerne dette skyldes primært, at de personer, som har været med til at vedtage planerne ikke længere sidder som ansvarlige i h.h.v. senior- og ungdomsafdelingen, og den manglende opfølgning skyldes primært uvidenhed.

3 MBK de seneste 2 år Senior- og ungdomsafdelingen har igennem de seneste år samarbejdet udfra en fælles målsætning om at skabe en rød tråd for håndtering af træning, træningsmetoder, holdninger og spillere fra spillerne starter i 5-6 års alderen til de er etableret på MBK s 1. og 2. hold. Samarbejdet er sket primært ved at have personsammenfald i cheftrænerstillingen i både senior- og ungdomsafdelingen. Fra sæsonen 2004/2005 har Carsten Jensen varetaget denne position. Carsten Jensen er samtidig breddekonsulent for DBF på Fyn, hvilket har givet Carsten Jensen et betydeligt antal input til senior- og ungdomsafdelingen om, hvordan vi skaber en succes i MBK Samtidig har Seniorafdelingen haft modet til i indeværende sæson at øge antallet af seniorhold fra 2 4. Dette er sket bl.a. ved at begynde at integrere ungdomsspillere fra 2. Års U15 og opefter som deltagere på alle seniorholdene. Antallet af aktive spillere i seniorafdelingen incl. De ungdomsspillere, der deltager på seniorhold er fra sæsonen 2004/ /2006 øget fra ca. 20 til 40 spillere. Den voldsomme vækst i spillerne stammer fra 3 kategorier egne ungdomsspillere egne spillere som er vendt tilbage til MBK efter at have spillet i andre klubber nye spillere, som har følt, at det er attraktivt at spille i MBK.

4 MBK de seneste 2 år Ungdomsafdelingen har haft modet til at tilmelde hold i DBF s Vestserieturnering, for at fremme klubbens bedste spillere. Ungdomsafdelingen har haft modet til at samarbejde åbent med Erritsø om selvbestaltet talentcenterarbejde. Ungdomsafdelingen etablere i sæsonen 2004/2005 DBF Satelitkraftcenter Lillebælt sammen med Erritsø, og lagde baner til centeret i MBK. Dette blev i sæsonen 2005/2006 ændret til DBF Teknikskole. Ungdomsafdelingen har investeret i at ansætte professionelle trænere på de fleste træningstrupper, således der i sæsonen 2005/2006 er professionelle trænere på 9 ud af 11 træningstrupper og derudover anvendt egne ungdomsspillere som hjælpetrænere. De professionelle trænere anvendes også hos klubbens nybegyndere, således de talentfulde spillere spottes hurtigst muligt. Ungdomsafdelingen har haft modet til at etablere kønsopdelte træninger, hvilket giver ungdomsspillerne en social dimension, som er med til at fastholde ungdomsspillernes interesse for badmintonsporten. Samtidig anvendes et stort antal hjælpetrænere på netop disse træninger.

5 Status ved afslutning af sæson 2005/06 MBK s førstehold har vundet Danmarksserien og er rykket op til 3. Division. MBK s andethold blev nr. 3 i Serie 1, og sikrede sig dermed lige netop ikke oprykning til Fynsserien MBK s tredjehold vandt sin pulje og har sikret sig oprykning til Serie 2. MBK s fjerdehold har klaret sig acceptabelt og endte midt i rækken MBK s U17 vestseriehold som er fælles med BNBK (Baaring, Nr. Aaby)nåede at vinde en enkelt kamp i sidste spillerunde i Danmarks bedste række. Under hensyntagen til holdsamarbejdet er MBK/BNBK fyns 2. eller 3. Bedste hold MBK s U15 Vestseriehold endte sidst i rækken men havde flere tætte kampe og led desværre af skader og sygdom igennem turneringen. Holdet er Fyns 3. bedste hold. MBK s U13A hold (højeste række) blev nr. 2 på Fyn og er derfor Fyns 2. bedste hold. MBK s U11B (højeste række) blev nr. 2 på Fyn, men deltog i DM for klubhold, hvor holdet fik en flot 8. Plads, hvilket var en forbedring med 2 pladser fra sidste år, hvor holdet ligeledes deltog i DM.

6 Status ved afslutning af sæson 2005/06 Ved Fyns Badminton Kreds s repræsentantskabsmøde, blev MBK tildelt hæderen som Årets Badminton Klub på Fyn Ved samme repræsentantskabsmøde fik Sigrun Smith (spiller på klubbens U17 Vestseriehold og Danmarksseriehold) tildelt hæderen Årets pigespiller på Fyn, som uddeles til en U17 eller U19 pigespiller.

7 Status Badmintonhallen Badmintonhallen blev opført for ca. 60 år siden ved hjælp af arbejdskraft fra MBK s egne spillere og venner. For ca. 20 år siden blev hallen ved kommunal hjælp udvidet med 2 ekstra baner og nye kantine og omklædningsfaciliteter, hvorefter hallen fik sine nuværende 5 baner. Hallen er i dag udnyttet til det maksimale fra kl i ugens 4 første dage og fra kl fredage. Søndag formiddag er anvendt til motionstimer. De øvrige timer lørdage og søndag anvendes til holdkampe eller stævner. Dagtimerne er udfyldt med 11 træningstrupper, hvor klubbens ca. 120 ungdomsspillere er fordelt, således nogle spillere spiller en gang om ugen (nybegyndere) og resten spiller 2-4 gange om ugen. Aftentimerne er besat med seniortræning mandag fra kl og onsdag fra kl Derudover er der solgte motionisttimer resten af dagene i alt 60 baner a 50 min. fordelt på 4 dage.

8 Status Badmintonhallen Ungdomstræningen er nået sit kapacitetsmaksimum der er venteliste for nybegyndere, for at komme til at spille badminton. Der er enkelte ledige pladser på trupper, hvor klubbens bedste spillere deltager. Seniortræningen er overbooket, hvilket betyder, at træneren må sætte sin lid til at alle ikke kommer hver gang. Der er ingen ledige motionstider (baner), udover enkelte muligheder søndag formiddag.

9 Visionen for Middelfart Badminton Klub At MBK skaber et attraktivt træningsmiljø for både elite og brede for både ungdom og senior, suppleret med traditionel motionsbadminton. Det attraktive træningsmiljø skabes ved at investere i de bedste trænere, som er i stand til at udvikle den enkelte spiller mest muligt. Det attraktive træningsmiljø skal sikre, at MBK indenfor en kortere årrække kan opnå en naturlig placering af klubbens 1. Hold i 2. Division, et 2. Hold i Danmarksserien og et 3. Hold i Fynsserien eller Serie 1. I ungdomsrækkerne skal det attraktive træningsmiljø sikre, at MBK har tilmeldt hold i DBF s vestserie indenfor U13, U15 og U17 primært med spillere fra egen klub, og som er i stand til at opnå spillemæssig succes i rækkerne. MBK skal være det naturlige valg af klub for ambitiøse spillere i den nye Middelfart kommune og MBK skal være en central spiller i den nye Region Syd og ikke alene i kraft af sin centrale beliggenhed.

10 Målsætning for Middelfart Badminton Klub Gennem visionen for MBK, skal MBK indenfor en kortere årrække manifestere sig som Fyns 2. Eller 3. Bedste klub målt på holdmæssige resultater, hvor der tages højde for resultater i senior og i de enkelte ungdomsårgange. MBK skal derudover være blandt de 8 bedste klubber i den nye Region Syd målt udfra samme kriterier. MBK skal være den klub i den nye Region Syd, hvor spillernes sociale engagement er størst både i seniorafdelingen og i de enkelte ungdomsklasser samt på tværs af klubben. MBK skal være med til at skabe elitemiljø for badmintonsporten, som kombineres med folkeskolen og de videregående uddannelser, hvor MBK vil tage initiativ til at støtte oprettelsen af specielle idrætslinier i skolevæsenet (evt. kombineret med andre sportsgrene) efter Esbjergmodellen.

11 Hvordan kan Vision og Målsætning opfyldes Der skal skabes større rammer for MBK, idet udnyttelsen af Badmintonhallen er på sit kapacitetsmaksimum. Hvorledes kan der skabes større rammer: 1. Ombygning af eksisterende Badmintonhal, hvormed der skabes 2 ekstra baner og ligeledes etableres sidebygning med nye omklædningsfaciliteter, cafeteria, mødelokaler og motionsrum. 2. Etablering af nyt badmintoncenter med min. 7 baner, omklædningsfaciliteter, cafeteria, motionsrum, mødelokaler m.v. 3. Udnyttelse af eksisterende faciliteter suppleret med haltid i andre haller i kommunen.

12 Hvordan kan Vision og Målsætning opfyldes 1. Ombygning af eksisterende Badmintonhal, hvormed der skabes 2 ekstra baner og ligeledes etableres sidebygning med nye omklædningsfaciliteter, cafeteria, mødelokaler og motionsrum. Dette fordrer følgende: At grundlejekontrakt udvides arealmæssigt og forlænges fra 2025 til 2050 eller Middelfart Badminton Klub erhverver grunden af Andelsboligforeningen. At Middelfart Badminton Klub opnår tilskud fra Middelfart Kommune, sponsorer, Fonde m.v. som tilsvarer udgiften til ombygningen At Middelfart Kommune melder sig som interesseret i forbindelse med de nye kommuners engagement i elitearbejde overfor Team Danmark/DIF.

13 Hvordan kan Vision og Målsætning opfyldes 2. Etablering af nyt badmintoncenter med min. 7 baner, omklædningsfaciliteter, cafeteria, motionsrum, mødelokaler m.v. Dette fordrer følgende: At Middelfart kommune stiller grund til rådighed for MBK evt. Skolemarken (Vestre Skole) eller grundareal i forbindelse med Lillebæltshallerne. At Middelfart Badminton Klub opnår tilskud fra Middelfart Kommune, sponsorer, Fonde m.v. som tilsvarer udgiften til investeringen At Middelfart Kommune melder sig som interesseret i forbindelse med de nye kommuners engagement i elitearbejde overfor Team Danmark/DIF.

14 Hvordan kan Vision og Målsætning opfyldes 3. Udnyttelse af eksisterende faciliteter suppleret med haltid i andre haller i kommunen. Dette fordrer følgende: At Middelfart Badminton Klub opnår haltid i andre haller i Middelfart kommune på fornuftige træningstidspunkter - fra kl på mandage til torsdage - min 6 timer ugentligt med 5 baner til i alt 3 træningstrupper i starten voksende til 12 timer ugentligt i løbet af 3 år. At Middelfart Kommune melder sig som interesseret i forbindelse med de nye kommuners engagement i elitearbejde overfor Team Danmark/DIF.

15 Hvordan kan Vision og Målsætning opfyldes Øvrige midler til opfyldelse af Vision og Målsætning: Ansættelse af fuldtids træner, som vil få en kombineret stilling som træner og sportschef. Sportschefen vil samtidig skulle have det overordnede ansvar for de fælles tiltag på tværs af forskellige sportsgrene. Elitesamarbejde på tværs af forskellige idrætsgrene i Ny Middelfart kommune. Integreret indsat med folkeskole og videregående uddannelser (gymnasie, handelsskole og teknisk skole) om etablering af eliteidrætsklasser. Træningspas i perioden dagligt, hvorved mængden af træningspas kan øges fra de nuværende maksimale 5 træningspas til nu maksimalt 10 træningspas Etablering af DBF/DIF elitetræningscenter i Middelfart for Badminton og evt. Volleyball, Håndbold, Sejlsport og Fodbold.

16 Udbytte for Middelfart Kommune 1. Profilere sig indenfor elitesporten i Danmark 2. Profilere flere sportsgrene på én gang 3. Videreudvikle de attraktive tilbud Middelfart kommune tilbyder kommunens borgere. Elitesamarbejde med Folkeskole og videregående uddannelser vil bevirke at flere børnefamilier med engagerede forældre vil flytte til kommunen. Forældre med eliteidrætsbørn er som ofte meget engagerede. 4. Tage førertrøjen på i elitesamarbejdet i Region Syd gennem engagement med udgangspunkt i sin centrale geografiske placering på etablering af de nødvendige rammer.

17 Udbytte for sponsorer 1. Profilere sig i Årets Badminton Klub på Fyn Profilere sig gennem tværsportslig samarbejde 3. Profilere sig gennem samarbejde med sport, Folkeskole og videregående uddannelser 4. Profilere sig med egen Badminton Arena 5. Medvirke til innovation i den Nye Middelfart Kommune og i den Sydlige Region. 6. Profilere sig i en klub som udover sin elitesatsning, sørger for at dette skabes gennem et socialt engagement og stor opbakning til breddeidræt. En individuel sportsgren, hvor man ikke alene måler på elitens resultater, men hvor bredden tilstedeværelse påskønnes.

18 Udbytte for Folkeskole og Videregående udd. 1. Være med til at skabe innovation indenfor uddanelsessystemet. 2. Elitesportsbørn er engagerede børn, som ligeledes er engagerede i læringssituationerne 3. Skabe en fleksibel skole, hvor skolen samtidig kan udnytte lærernes indsats på forskellige tidspunkter

19 Hvorfor skal MBK s faciliteter udvides 1. MBK s nuværende succes skal bl.a. findes i det attraktive træningsmiljø, som er skabt i klubben gennem trygge rammer, hvor klubbens sociale engagement i spilleren er fremtrædende. 2. Egne faciliteter sikrer, at klubben er i stand til på god facon at integrere spillere, som kommer til klubben fra andre klubber. 3. Sikre at Middelfart Badminton Klub kan blive en del af elitesamarbejdet i Ny Middelfart kommune 4. Opfylde alles ønsker om at kunne komme til at spille badminton i Middelfart Badminton Klub. 5. For at sikre, at MBK s vision og målsætning kan opfyldes

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Velkommen til sæsonen 16/17. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Velkommen til sæsonen 16/17 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Nye tiltag og målsætninger I uge 33 starter den nye badmintonsæson op. Fra bestyrelsens side ser

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN

VELKOMMEN TIL SÆSONEN VELKOMMEN TIL SÆSONEN 017-018 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Fælles billede ungdom Opvisning ved LBK jubilæum Side : Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Indholdsfortegnelse

Læs mere

OBK Strategi

OBK Strategi OBK Strategi 2014-2018 OBK's mission: Odense Badminton Klub skal skabe interesse for badminton for alle aldre og niveauer med fastholdelse i sociale og kammeratlige samvær OBK's vision: OBK skal være blandt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard FREMTIDENS LBK en klub med sjæl VISION, MISSION, VÆRDIER, MÅL OG STRATEGI 2017-2021 I sæsonerne 2016/2017 og 2017/2018 har et udvalg under bestyrelsen med deltagelse af ungdoms-, senior- og veteranudvalg

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Skovshoved Idrætsforening (SIF) blev stiftet i 1909 og har siden 1920 ligget på arealerne på Krøyersvej. I dag består SIF af fire afdelinger: fodbold, badminton, tennis og skydning.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 I LEVEL Academy skaber vi rammer og muligheder for, at du kan få mest muligt ud af dit potentiale som bordtennisspiller. Via vores samarbejde med Københavns BTK og

Læs mere

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+.

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+. Formandens beretning Sæsonen: 2017/18 Af: Torben Lang Tak for den sæson, der nu er ved at lakke mod enden. Året der gik Det har været et godt år - endnu engang. Efter en medlemsnedgang blandt ungdomsmedlemmerne

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden...

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden... seniorafdelingen i fremtiden... Hvad skal der til? at vi har en fælles forståelse, fælles målsætninger og en fælles vision. at vi tænker, prioriterer og agere langsigtet. at vi har en stærk økonomi og

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Contents Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive Sportscollege

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016 Vedtægter Middelfart Badminton Klub Vedtaget d. 16/3 2016 Navn 1 Foreningens navn er Middelfart Badminton Klub (MBK) Hjemstedet er Middelfart kommune 2 Klubben er gennem Badminton Fyn (BF) medlem af Badminton

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD Generalforsamling i Randers Freja Håndbold den Bestyrelsens beretning Det har igen været et spændende år for bestyrelsen, og vi har igen i år måtte tage nogle beslutninger med hensyn til vores økonomi,

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2015/ 2016 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau AMBITIONER? Idrætslinjen giver dig mulighed for: At udvikle dig i et idrætsmiljø sammen med andre talentfulde idrætsudøvere og med kvalificerede

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople!

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople! Klik www.badmintonpeople.dk 1. I boksen tilmeld dig BadmintonPeople i dag starter du 2. Indtast spillerens navn 3. Indtast forældre eller barns e-mailadresse 4. Tryk til sidst på knappen Tilmeld Herefter

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Sponsor koncept 2014/2015

Sponsor koncept 2014/2015 Sponsor koncept 2014/2015 E n k l u b f o r a l l e V a r d e B a d m i n t o n K l u b Side 1 Varde Badminton Klub (VBK) Varde Badminton Klub havde i 2011 50 års jubilæum, og har igennem de mange år dannet

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv.

Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18. Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Tak for sæsonen 16/17 Velkommen til sæsonen 17/18 Information om klub, hold, tilmelding, træningstider, stævner, aktiviteter mv. Et spændende år venter Først og fremmest skal der lyde en tak for sæsonen.

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER HÅNDBOLD STÆVNE 28 EGE CUP 2008 VARDE 13. - 14. SEPTEMBER EGE-CUP 2008 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKEBANK har hermed fornøjelsen for 28. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder

Læs mere

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER EGE CUP 2009 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKE BANK har hermed fornøjelsen for 29. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder sted den

Læs mere

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport. Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.dk Baggrund for elitesamarbejde www.holstebroelitesport.dk

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk

Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole. www.slagelse.dk Eliteidrætsklasser på Nymarkskolen et unikt samarbejde mellem idrætstalenter og skole Hvorfor? Den nye skolereform giver mulighed for at tilgodese talentudviklingen inden for idræt ved at skabe rum til

Læs mere