HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang)"

Transkript

1 september, HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) Kære Kunde, Formålet med dette brev er at informere dig om en frivillig rettelse, som HeartSine Technologies Ltd. nu introducerer angående PAD 300/PAD 300P hjertestartere med offentlig adgang. Rettelsen adresserer to problemer, som kan have indvirkning på apparatets batteri og dermed din mulighed for at yde behandling med apparatet, når det er nødvendigt. Ifølge HeartSine Technologies Ltds optegnelser har du modtaget en PAD 300 og/eller PAD 300P, de apparater, som denne indsats omfatter. Identificerede problemer Visse PAD 300/PAD 300P-apparater kan komme ud for følgende tilstande, som kan påvirke din evne til at yde en patient behandling i tilfælde af pludseligt opstået hjertestop (SCA), hvis det bliver nødvendigt: Problem 1 (Tænd/sluk-problem): Apparatet kan tænde sig selv uden input fra brugeren. Når dette sker, vil apparatet udsende den normale sekvens af hørbare klarmeldingssignaler. Hvis apparatet ikke registrerer, at der reageres på de hørbare klarmeldingssignaler (fx., at en patient forbindes til elektroderne, så apparatet kan læse patientens EKG og begynde den normale handlingssekvens), slukker apparatet automatisk efter 10 minutter for at spare energi. Denne handlingssekvens kan forekomme flere gange efter hinanden eller sporadisk. Hvis denne tilstand fortsætter, uden den opdages, vil batteriet til sidst blive helt opbrugt. I den værst tænkelige situation kan batteriet, i løbet af en uge, være helt opbrugt, med en batteristyrke under den nødvendige mininumskapacitet for at kunne yde behandling. I sådanne tilfælde vil apparatet efterfølgende kunne yde behandling, hvis der forefindes en passende strømforsyning. De apparater, som potentielt kan være påvirket af tænd/sluk-problemet, er produceret mellem august 2004 og december 2010 og har en garanteret levetid på op til 7 år. Problem 2 (Problem med batteristyrings-software): Visse PAD 300/PAD 300P-apparater, som indeholder ældre versioner af batteristyrings-softwaren, kan fejllæse et midlertidigt fald i batteriets spænding som et signal om lavt batteriniveau. Dette problem vil medføre, at apparatet viser advarslen for lavt batteriniveau for tidligt og slukker sig selv, selv om der er rigelig batterikapacitet tilbage. Dette kan forekomme, når apparatet gennemfører sin ugentlige egentest, når apparatet tændes, eller når apparatet forberedes på at give stød eller lige har givet stød. Hvis advarslen om lavt batteriniveau udløses på grund af dette problem, vil apparatet have nok energi til at give flere stød, men det er muligt, at apparatet kun vil afgive ét stød, før det slukker sig selv. Hvis dette sker, forsinkes de følgende stød, som sandsynligvis kun vil gives med det laveste energiniveau på 150 joules. Når apparatet har været i denne tilstand en gang, er det sandsynligt, at tilstanden vil forekomme igen.

2 Tilstanden kan opstå, når den installerede PAD-PAK allerede har været delvis opbrugt på grund af almindelig batteribrug, eller når den installerede PAD-PAK er et batteri med kapacitet på 800 mah. Denne softwareversion blev distribueret indtil slutningen af december Apparater, som bruger softwareversion / eller nyere, er ikke udsat for dette problem. PAD 300/PAD 300P med følgende serienumre er berørt af et eller begge af disse problemer: til ; 08A til 10A ; 10C til 10C Ingen andre automatiserede eksterne hjertestarter-produkter fra HeartSine Technologies Ltd. er berørt af nogen af de problemer, der omtales i dette brev. Fejlretninger af PAD 300/PAD 300P Problem 1(Tænd/sluk-problem): For at sikre, at du har energi nok til at yde behandling i et pludseligt opstået tilfælde af hjertestop, sender vi dig et 1500 mah PAD-PAK-reservebatteri snarest muligt efter modtagelsen af det svarkort, der er vedlagt denne Hastemeddelelse for sikker brug. Dette PAD-PAKreservebatteri skal opbevares i lynlåslommen bag på transporthylsteret til din PAD 300/PAD 300P. Installer ikke dette batteri. Det er kun leveret som en forholdsregel, i det tilfælde at batteriet i din nuværende PAD-PAK udløber tidligere end forventet. Problem 2 (Problem med batteristyrings-software): For at sikre, at dit apparat ikke udsender en for tidlig/utilsigtet advarsel om lavt batteriniveau, vil vi sende dig et datakabel, som vil gøre dig i stand til at downloade den aktuelle version af apparatets batteristyrings-software. Når du modtager dette datakabel, skal du slutte dit apparat til en USB-port i din computer ved at følge instruktionerne i Bilag 1 i denne Hastemeddelelse for sikker brug og downloade HeartSine Technologies Ltd. Samaritan PAD Universal Updater på Dette link vil automatisk opdatere dit apparat til den nyeste version af softwaren. Vi vil også sende en kopi af softwaren på cd i det tilfælde, at du ikke har adgang til internettet, samt en ny brugermanual, som afspejler den softwareversion, du nu vil komme til at bruge. Hertil finder du i Bilag III til denne Hastemeddelelse for sikker brug en grafisk hængemærkat til dit apparat. Denne hængemærkat vil instruere brugere i at installere PAD-PAK-reservebatteriet, hvis det nuværende batteri lader til at mangle batteristyrke i en patientsituation, og det leveres til dig sammen med reservebatteriet i dit opgraderingskit. Som bruger af PAD 300 eller PAD 300P skal du implementere handlegangen, som fremstillet i Bilag I af denne Hastemeddelelse for sikker brug, på brugerniveau. Din assistance er velkommen og nødvendig for at sikre, at du er i stand til at yde behandling til patienter med pludseligt opstået hjertestop ved hjælp af PAD 300/ PAD 300P. Derfor beder HeartSine Technologies Ltd. alle brugere af PAD 300/PAD 300P om med det samme at følge instruktionerne som fastlagt i Bilag I til denne Hastemeddelelse for sikker brug.

3 Vi beder dig venligst om også at udfylde og returnere svarkortet i Bilag II til denne Hastemeddelelse for sikker brug snarest muligt som bekræftelse på, at du har modtaget og forstået denne henvendelse og med oplysning om, hvor du ønsker, at HeartSine skal sende dit udstyr hen (dvs. reserve-pad-pak, cd, datakabel, brugermanual og hængemærkat). Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst ringe til HeartSine Technologies Ltd. på eller til din servicerepræsentant. Hvis du har videredistribueret dette produkt, bedes du venligst identificere dine kunder og straks informere dem om denne henvendelse. Vær venlig også at oplyse HeartSine Technologies Ltd. om kundens kontaktinformation, så vi kan foretage opfølgningen med apparatets aktuelle ejer. Efter gældende regler er disse fejlrettelser implementeret med underretning af Sundhedsstyrelsen - Enheden for lægemiddelovervågning og medicinsk udstyr. Vi undskylder for det besvær, disse fejlretninger måtte forårsage. Vi sætter dig og dine patienter højt og er taknemmelige for din forståelse, mens vi arbejder op at sikre, at vi fortsat kan forsyne dig med de pålidelige apparater, som du sætter din lid til. Med venlig hilsen, W.S. McChesney præsident og administrerende direktør HeartSine Technologies Ltd.

4 BILAG I Instruktioner til brugere af PAD 300 og PAD 300P 1. FJERN IKKE dit apparat(eller apparater) fra strømforsyningen. 2. Hvis nødvendigt, kan du flytte PAD 300/PAD 300P til et sted, hvor klarmeldingssignalet kan høres, hvis det sættes i gang. Hvis apparatet tænder og slukker af sig selv, ELLER hvis dit apparat viser en advarsel om lavt batteriniveau før den udløbsdato, der er oplyst på apparatets PAD-PAK, bedes du kontakte HeartSine Technologies på med det samme, så vi kan sikre os, at du fortsat har mulighed for at yde behandling. 3. Begynd straks at tjekke dit apparat oftere for at få bekræftet, at PAD 300/PAD 300P er funktionsdygtig og klar i standby-tilstanden, som indikeres af den blinkende grønne LED (se brugermanualer for HeartSine Samaritan PAD SAM 300/300P). 4. Bekræft, at LED'en blinker grønt. Hvis LED'en er rød eller slukket, bedes du kontakte HeartSine Technologies på med det samme, så vi kan sende dig en erstatningsenhed. 5. Når du modtager denne 1500 mah PAD-PAK, skal du sætte den ind i lynlåslommen bag på det bløde transporthylster til PAD 300/PAD 300P, så den er klar som reserve, hvis det bliver nødvendigt. SØRG FOR ALTID AT HAVE EN RESERVE-PAD-PAK KLAR. 6. Når du modtager hængemærkaten, skal du sætte den fast på håndtaget til det bløde transporthylster til PAD 300/PAD 300P for at gøre en first responder opmærksom på, at vedkommende måske er nødt til at erstatte den opbrugte PAD-PAK med den reserve-pad-pak, der findes i lynlåslommen. På hængemærkaten findes instruktionerne til at udskifte PAD-PAK. 7. Når du modtager cd, datakabel og brugermanual, skal dit apparat være forbundet til en USB-port på din computer, så den aktuelle version af softwaren kan downloades. Softwaren kan også downloades fra Cd'en eller linket vil automatisk opdatere dit apparat til den passende version af batteristyrings-softwaren. Erstat den originale brugermanual, som opbevares i det bløde transporthylster, med den nye kopi, der blev leveret med denne brugerhenvendelse. 8. Hvis LED'en på dit apparat er rød eller slukket, og du skal bruge apparatet i et pludseligt tilfælde af hjertestop, skal du erstatte PAD-PAK-batteriet med det reserve-pad-pak-batteri, du har fået, ved at følge instruktionerne på hængemærkaten. Når reserve-pad-pak-batteriet er blevet isat, vil du have mere end rigelig energi til at kunne yde behandling. Efter en sådan hændelse, bedes du kontakte HeartSine Technologies Ltd. på med det samme, så vi kan sende dig en erstatningsenhed og sikre, at du fortsat vil have mulighed for at yde behandling

5 BILAG II Svarkort DK Hjælp os venligst med at gøre denne fejlretningsproces effektiv og bekvem ved at udfylde og returnere dette kort til HeartSine Technologies Ltd. via post, eller fax. Dette kort fungerer som bekræftelse på, at du har modtaget og forstået denne henvendelse. Oplys venligst også den adresse, du ønsker udstyret sendt til. Dette svarkort kræver ikke et forblad. ADRESSE: HeartSine Technologies Ltd. 203 Airport Road West Belfast, Northern Ireland BT3 9ED FAX: +44 (0) Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst ringe til HeartSine Technologies Ltd. på mellem 9:00 og 17:00 mandag til fredag Udfyld venligst denne formular ved at sætte et kryds i de respektive felter for at indikere, at du har forstået og fulgt de anbefalede handlinger. Vi har tjekket vores apparat(er), og det/de viser ikke en advarsel om lavt batteriniveau. Vi har flyttet apparatet til et sted, hvor klarmeldingssignalet kan høres, hvis det går i gang. Vi vil begynde at tjekke apparatets status dagligt. Ved modtagelsen vil vi: o Placere reservebatteriet mah 1500 PAD-PAK i lynlåslommen på det bløde transporthylster. o Placere hængemærkaten på det bløde transporthylsters håndtag. o Opdatere apparatets(apparaternes) software ved hjælp af den medfølgende cd eller download fra hjemmesiden, ved hjælp af det medfølgende datakabel. o Erstatte den originale brugermanual, opbevaret i det bløde transporthylster, med den nye udgave, der blev leveret med denne brugerhenvendelse Apparatets serienummer(numre) Faciliteternes navn: Faciliteternes adresse: Oplys, hvor du ønsker batteriet sendt til Udfyldt af: Titel: Underskrift: Dato: Telefon: Fax: Foretrukken kontaktmåde Telefon Fax

6 BILAG III

16. februar 2018 FSN Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er

16. februar 2018 FSN Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er 16. februar 2018 FSN86100186 Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er Kære HeartStart AED-ejer Vi kontakter dig, fordi vores optegnelser

Læs mere

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (offentlig tilgængelig hjertestarter) Softwareopgradering

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (offentlig tilgængelig hjertestarter) Softwareopgradering VIGTIG PRODUKTINFORMATION HeartSine Technlgies samaritan PAD 500P (ffentlig tilgængelig hjertestarter) Sftwarepgradering Kære ejere af samaritan PAD 500P Denne infrmatin har til frmål at frtælle m en pdatering,

Læs mere

HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning

HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning INDHOLDSFORTEGNELSE HeartSine samaritan PAD KONFIGURATION HeartSine samaritan PAD Trainer 3 HeartSine samaritan PAD Trainer Tilbehør 3 Opsætning og programmering

Læs mere

Meddelelse om medicinsk udstyr

Meddelelse om medicinsk udstyr Meddelelse om medicinsk udstyr Emne: Völker 2080, 2082, S 280, S 282 senge FSCA-identifikator: MOD1242 Type handling: Meddelelse om korrigerende handling Dato: Til: Hill-Rom-forhandler Berørte modeller

Læs mere

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning samaritan PAD og PDU Informationerne i dette dokument kan ændres uden advarsel, og de udgør ikke nogen forpligtelse for HeartSine Technologies Inc. Ingen del af denne vejledning må reproduceres eller overføres

Læs mere

Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1

Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1 HeartSine samaritan PAD 360P Trainer-enhed model TRN-360-1 Brugervejledning HeartSine Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1 HeartSine samaritan PAD 360P Trainer-enhed, model TRN-360-1 Denne

Læs mere

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning samaritan PAD og PDU brugervejledning Informationerne i dette dokument kan ændres uden advarsel, og de udgør ikke nogen forpligtelse for HeartSine Technologies Inc. Ingen del af denne vejledning må reproduceres

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Vedlagt finder du det lovgivningsmæssige dokument og svarblanketten, som skal returneres for at bekræftelse modtagelsen.

Vedlagt finder du det lovgivningsmæssige dokument og svarblanketten, som skal returneres for at bekræftelse modtagelsen. Kære kunde Som en del af vores politik om løbende forbedring har Hill-Rom udviklet et partnerskab med Docapost (La Poste Group i Frankrig) vedrørende distribution af sikkerhedsvejledninger og -oplysninger

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

VIGTIGT - Korrektion vedr. medicinsk udstyr IntelliVue MX40 - Manglende advarsler i brugerhåndbogen

VIGTIGT - Korrektion vedr. medicinsk udstyr IntelliVue MX40 - Manglende advarsler i brugerhåndbogen Kære kunde Der er konstateret et problem med brugerhåndbogen til Philips IntelliVue MX40 med softwarerevisionerne B.05, B.06 og B.06.5X. IntelliVue MX40 er fortsat sikker at bruge. Disse brugerhåndbøger

Læs mere

Brugermanual til HeartSine PAD 500P Trainer-enhed 1

Brugermanual til HeartSine PAD 500P Trainer-enhed 1 HeartSine Brugermanual til HeartSine PAD 500P Trainer-enhed 1 HeartSine samaritan PAD 500P Trainer-enhed model TRN-500-1 Brugervejledning HeartSine samaritan PAD med CPR Advisor-model 500P Trainer-enhed

Læs mere

HeartSine samaritan PAD. SAM300 Brugermanual

HeartSine samaritan PAD. SAM300 Brugermanual HeartSine samaritan PAD SAM300 Brugermanual Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Pudseligt hjertestop 3 Hjerterytme 3 At opdage fibrillation 3 Træning 3 Fremtidige brugere 3 samaritan PAD model sam300 konfiguration

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Philips Model EPIQ 7 ultralydssystem

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Philips Model EPIQ 7 ultralydssystem Vigtig produktinformation Side 1 af 5 Kære kunde Der er konstateret et problem med Philips Ultrasound EPIQ 7-ultralydssystemet, der kunne udgøre en risiko for patienter og brugere. Denne vigtige produktinformation

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

OPTAC overførselsenhed Brugermanual

OPTAC overførselsenhed Brugermanual OPTAC overførselsenhed Brugermanual Telefonnummer support: +44 870 887 9256 E-Mail: optac@elc.stoneridge.com Document version 2.0 Document No. 6939-170 1 1 TERMINOLOGI... 4 2 INTRODUKTION... 4 2.1 Hvad

Læs mere

VIGTIGT - Korrektion vedr. medicinsk udstyr

VIGTIGT - Korrektion vedr. medicinsk udstyr Patientpleje og monitoreringssystemer -1/5- FSN86201749A September 2016 Kære kunde Der er konstateret et problem med Philips IntelliVue bærbar MX40-patientmonitor, der kunne udgøre en risiko for patienter,

Læs mere

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold KING-METER Bruger manual J-LCD Indhold 1. Forord 2. Udseende og størrelse 2.1. Materiale og farve 2.2. Display størrelse og installation 3. Funktionsoversigt og knap funktion 3.1. Kort introduktion til

Læs mere

95. percentil-værdier Nye implantater Ved udskiftning af implantater Model 103-Model ohm 3194 ohm Model ohm 3922 ohm

95. percentil-værdier Nye implantater Ved udskiftning af implantater Model 103-Model ohm 3194 ohm Model ohm 3922 ohm OPDATERING: Haster: Vigtig produktinformation Model 1000 SenTiva VNS Therapy generatorer (S/N < 100000) NM-HOU-2018-006 (Opdatering til FSN sendt december 2018) Handlingstype: Rådgivning fra PRODUCENTEN

Læs mere

VIGTIGT: PRODUKTINFORMATION BDDS

VIGTIGT: PRODUKTINFORMATION BDDS 19. juli 2019 VIGTIGT: PRODUKTINFORMATION BDDS-19-1579 BD MAX reagenser (forskellige REF/LOT-nummerkombinationer i henhold til bilag 1) Handlingstype: Vejledende NB: Klinisk personale, risikoansvarlige,

Læs mere

Futura Z Aktuator til radiatorstyring

Futura Z Aktuator til radiatorstyring Futura Z Aktuator til radiatorstyring Indhold 2 AA-batterier Adapter Futura Z Aktuator til radiatorstyring Produktoverensstemmelse og sikkerhedsoplysninger Futura Z Aktuator til radiatorstyring er en batteridrevet

Læs mere

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01

Startpakke-1 Dansk manual. start-dansk-2015-v04 Side 01 Startpakke-1 Dansk manual start-dansk-2015-v04 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. brænder Batteri USB oplader Vægoplader 1 x væskebeholder m. brænder 1 x batterier 1 x mundstykker 1

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårig garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Mini Mobile Phones eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti.

Læs mere

Vigtig produktinformation Connex Spot Monitor

Vigtig produktinformation Connex Spot Monitor 14-09-2018 Kære Welch Allyn-kunde: Referencenummer: WA18-01-01 Handling: Ændring af enhed Baggrund: Interne tests hos Welch Allyn har indikeret, at Connex Spot Monitors med Masimo SpO2 ikke lever op til

Læs mere

Sådan bruger du positionstræneren Nightbalance

Sådan bruger du positionstræneren Nightbalance Du skal i gang med at bruge en positionstræner til behandling af din søvnapnø. SÅDAN VIRKER BEHANDLINGEN Positionstræneren behandler positionsudløst søvnapnø og er et behandlingstilbud til dem, hvor rygleje

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! trådløs TV-forbindelse. AirTies 4641 DUO/UNO. Fiberbredbånd TV Telefoni WPS

Installationsguide. til Waoo! trådløs TV-forbindelse. AirTies 4641 DUO/UNO. Fiberbredbånd TV Telefoni WPS Installationsguide til Waoo! trådløs TV-forbindelse AirTies 4641 /UNO Fiberbredbånd TV Telefoni Velkommen Kære kunde Tillykke med din trådløse TV-løsning fra Waoo! Denne vejledning guider dig igennem opsætning

Læs mere

VIGTIGT SIKKERHEDSADVARSEL og TILBAGEKALDELSE AF MEDICINSK UDSTYR

VIGTIGT SIKKERHEDSADVARSEL og TILBAGEKALDELSE AF MEDICINSK UDSTYR 17. maj 2013 www.verathon.com VIGTIGT SIKKERHEDSADVARSEL og TILBAGEKALDELSE AF MEDICINSK UDSTYR Kære GlideScope -kunde Verathon, producenten af GlideScope-videolaryngoskoper, udsender en sikkerhedsadvarsel,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Talk Tracker eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle reparationer

Læs mere

VIGTIG PRODUKTINFORMATION SUNDHEDSPERSONALE

VIGTIG PRODUKTINFORMATION SUNDHEDSPERSONALE VIGTIG PRODUKTINFORMATION SUNDHEDSPERSONALE Handelsnavn: Flexi-Seal Control Fækalkatetersystem LOT nr.: ALLE FSCA-id: 2014-01 Handling: Tilbagekaldelse returnering af medicinsk udstyr til leverandør 28.

Læs mere

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER: RA

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER: RA 28 November 2013 Kære kunde VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER: RA2013-119 Katalognummer: 5100-088-000 : TPS-mikrodriver Se vedlagte oplysninger om en produktrelateret handling, som er blevet indledt af

Læs mere

HeartSine samaritan PAD med CPR-Advisor TM model 500P brugervejledning. HeartSine

HeartSine samaritan PAD med CPR-Advisor TM model 500P brugervejledning. HeartSine HeartSine samaritan PAD med CPR-Advisor TM model 500P brugervejledning HeartSine Indholdsfortegnelse HeartSine samaritan PAD med Genoplivningsrådgiver model 500P, konfiguration Introduktion Retningslinjer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

ADVARSEL / VIGTIGT! GENERELT OM LA GARD 3750-K ELEKTRONISK KODELÅS. Brugsanvisning Elektronisk Kodelås 3750-K LED

ADVARSEL / VIGTIGT! GENERELT OM LA GARD 3750-K ELEKTRONISK KODELÅS.   Brugsanvisning Elektronisk Kodelås 3750-K LED Brugsanvisning Elektronisk Kodelås 3750-K LED ComboGard Pro LG 39E kan konfigureres ved hjælp af ComboGard Pro Setup Software eller gennem en serie af tastaturkommandoer direkte på den elektroniske lås.

Læs mere

Air Sync Brugervejledning

Air Sync Brugervejledning Air Sync Brugervejledning Oplad din Air Sync 1. Slut Air Syncs micro USB-port (D) til din computer eller andre kompatible opladerenheder ved hjælp af den medfølgende USB eller andre kompatible micro USBtilslutninger.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. til trådløs TV-forbindelse AirTies 4641 DUO/UNO WPS

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. til trådløs TV-forbindelse AirTies 4641 DUO/UNO WPS INSTALLATIONS GUIDE til trådløs TV-forbindelse AirTies 4641 DUO/UNO Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Sådan virker DUO...6 Opsætning af DUO-bokse...7 Sådan virker UNO...8

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

TRUMPF Medizin Systeme GmbH + Co. KG. FSCA Ref.-nr.: Trumpf6. Kære kunde:

TRUMPF Medizin Systeme GmbH + Co. KG. FSCA Ref.-nr.: Trumpf6. Kære kunde: TRUMPF Medizin Systeme GmbH + Co. KG Postfach 24 44 07318 Saalfeld Deutschland TRUMPF Medizin Systeme GmbH + Co. KG Carl-Zeiss-Straße 7-9 07318 Saalfeld, Tyskland Telefon +49 3671 586-0 Fax +49 3671 586-41105

Læs mere

VENTUS GPS G730 DATA LOGGER. Brugervejledning

VENTUS GPS G730 DATA LOGGER. Brugervejledning VENTUS GPS G730 DATA LOGGER Brugervejledning 1 Advarsel Læs før brug: Det globale positionssystem (GPS) administreres af det amerikanske forsvarsministerium og de har det fulde ansvar for dets præcision

Læs mere

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Rettelse vedr. medicinsk udstyr BrightView SPECT, BrightView X og BrightView XCT

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Rettelse vedr. medicinsk udstyr BrightView SPECT, BrightView X og BrightView XCT Side 1 af 5 Kære kunde For nylig informerede Philips Healthcare dig via Vigtig produktinformation (FSN) 88200455 om problemer med produktsoftwaren på BrightView SPECT-, BrightView X- og BrightView, og

Læs mere

VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE

VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE Handelsnavn på det påvirkede produkt: Medrad Continuum MR-infusionssystem FSCA-ID: SA-13-RAD-13 Handlingstype: Inspektion af systembeslag/låsestift på ikke-trådløse systemer

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret)

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret) Kære Kunde Vi takker for valget af vores system, og vi kan oplyse, at dette produkt er et teknisk avanceret alarmsystem, der lever op til de ydelsesmæssige standarder, som er fastsat af bilproducenterne,

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

Trådløst stereo-headset 2.0

Trådløst stereo-headset 2.0 Trådløst stereo-headset 2.0 Sikkerhedsvejledning CECHYA-0083 ADVARSEL Længere tids lytning ved høj lydstyrke kan give høreskader. Sikkerhed og forholdsregler Læs oplysningerne i denne instruktionsmanual

Læs mere

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt.

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt. 12V/0.8A XS MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

HeartSine samaritan PAD SAM300P Brugermanual. HeartSine

HeartSine samaritan PAD SAM300P Brugermanual. HeartSine HeartSine samaritan PAD SAM300P Brugermanual HeartSine Indholdsfortegnelse Introduktion samaritan PAD SAM model 300P konfiguration Retningslinjer for genoplivning (CPR) 2010 Din samaritan PAD samaritan

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

HASTER: VIGTIG PRODUKTINFORMATION

HASTER: VIGTIG PRODUKTINFORMATION Krusegatan 19 Box 50425 SE 202 14 MALMÖ Sweden tel: +46 40 691 81 00 fax: +46 40 691 81 92 www.stryker.com Nordic HASTER: VIGTIG PRODUKTINFORMATION FSCA-identifikator: Handlingens art: Beskrivelse: Produktrelateret

Læs mere

Installationsguide til trådløs TV-forbindelse

Installationsguide til trådløs TV-forbindelse Installationsguide til trådløs TV-forbindelse Waoo! AirTies 4641 /UNO Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Velkommen Kære kunde Tillykke med din trådløse TV-løsning fra

Læs mere

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2 Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med Nokias ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K (herefter DC-11) kan du oplade batteriet

Læs mere

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Brugerhåndbog Plug and play - installation på et minut KÆRE KUNDE Tak fordi du valgte vores Wireless Phone Jack og/eller en ekstra

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er inkluderet Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Det er nemt at komme i gang. Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning Startvejledning Plade til vægmontering

Læs mere

Brugsanvisning AED-træner

Brugsanvisning AED-træner Brugsanvisning AED-træner VARENUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. AED (automatiseret ekstern defibrillator)-træneren er et apparat, som er beregnet til brug

Læs mere

DANSK Brugervejledning

DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning Aktivér www.tractive.com/activate TRACKER ID ABCDEFGH Oplad Download Tractive app en Sæt trackeren fast på kæledyrets halsbånd PAKKENS INDHOLD 1 Tractive GPS

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2 Hurtig start Powerline 1000 Model PL1000v2 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver dig en alternativ måde

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 Secunia PSI 3.0 Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 2 Hvad gør Secunia PSI? Danske PSI står for Personal Software Inspector. Det vil sige, at programmet holder øje med om din software er opdateret. Du slipper

Læs mere

Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet

Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet Velkommen til den fælles indberetningsløsning for indberetning af sikkerhedshændelser. Nedenfor finder du en tom blanket, som viser

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Brugervejledning. Panda Faldalarm. Energivej 3, DK-4180 Sorø version 0.3 Telefon: Side 1 af 10

Brugervejledning. Panda Faldalarm. Energivej 3, DK-4180 Sorø version 0.3 Telefon: Side 1 af 10 Brugervejledning Panda Faldalarm Telefon: +45 58 50 05 65 Side 1 af 10 Introduktion Formålet med Danish Care Faldalarm er at sikre tryghed for brugeren ved at registrere og alarmere ved fald. Alarmen genkender

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

CEKURA GO - BRUGERVEJLEDNING

CEKURA GO - BRUGERVEJLEDNING CEKURA GO - BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE MED DIN CEKURA GO CEKURA GO er din mobile Tryghedsalarm til farten som du kan tage med dig overalt. CEKURA GO er udstyret med en stedsangiver, hvilket betyder, at

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

DVI SMART CONTROL. Installationsguide og vejledning

DVI SMART CONTROL. Installationsguide og vejledning DVI SMART CONTROL Installationsguide og vejledning DVI energi Industrimarken 2C DK-9530 Støvring Tlf. +45 9835 5244 info@dvienergi.com www.dvienergi.com Sådan virker DVI Smart Control En server hos DVI

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER

VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER Kære kunde! VIGTIG PRODUKTINFORMATION HASTER Handlingstype: Teleflex-reference Handelsnavn Produktkode/partinummer Teleflex Medical IDA Business & Technology Park Dublin Road, Athlone Westmeath, Irland

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

SIKKERHEDSMEDDELELSE: HAEMONETICS TEG ANALYSESOFTWARE

SIKKERHEDSMEDDELELSE: HAEMONETICS TEG ANALYSESOFTWARE Oktober 24, 2012 SIKKERHEDSMEDDELELSE: HAEMONETICS TEG ANALYSESOFTWARE Kære forhandler, (mailfletning iflg. Oracle-database) Med dette brev vil vi informere dig om, at Haemonetics af sikkerhedsmæssige

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

Brugervejledning Alkometer IM-550

Brugervejledning Alkometer IM-550 Brugervejledning Alkometer IM-550 Introduktion Dette apparat er beregnet til måling af alkohol i den menneskelige udåndingsluft. Målinger foretaget af dette apparat, kan bruges til diagnosticering af alkohol

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

BEMÆRK: Rekvisitionen, som kommer fra LIS, indeholder prøve ID, patient ID og andre demografiske informationer.

BEMÆRK: Rekvisitionen, som kommer fra LIS, indeholder prøve ID, patient ID og andre demografiske informationer. biomérieux NORDICS Customer Service Department Direct no.: +46 31 68 58 58 Fax no.: +46 31 68 48 68 e-mail: customersupport.nordic@biomerieux.com Our Ref.: 2695 FSCA - MYLA - Mismatched results sent to

Læs mere

Vejledning i installation af chipkortlæsere

Vejledning i installation af chipkortlæsere Vejledning i installation af chipkortlæsere fra Nets P. 1-15 Indholdsfortegnelse Vejledningens formål og indhold... 3 Formål... 3 Indhold... 3 Læsevejledning... 3 Rettigheder... 3 Softwareunderstøttelse

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL OVERSVØMMELSESALARM Produktnummer: 5101-002 Udviklet af CAVIUS Oversvømmelsesalarmen er designet til at opdage vandlæk fra vaskemaskiner, vandrør eller i vaskeskabe. Kan også benyttes til at advare

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder.

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder. Debranding af Nokia mobiler! For at komme i gang skal du have din computer forbundet til nettet, have et datakabel der kan forbinde din Nokia telefon med din computer og hente disse her 3 programmer :

Læs mere

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 2 Hvad indeholder denne pakke? 1 1 2 2 3 Hvad har jeg ellers brug for? 9V 1-9 Fugtsensor (valgfri) DC IP68 AC IP65 Brugermanual M i r a c l

Læs mere

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal.

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal. Personlig sikkerhed og tryghed Lommy Personal Tillykke med din nye Lommy Personal. Denne vejledning giver dig en kort introduktion i Lommy Personals mange funktioner. Lommy Personal overblik 4 5 1. Lystårn

Læs mere

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk trådløs dørklokke DK brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECT DOOR funktion.......................... 1 DETECT DOOR indstillinger....................... 2

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Dokument: SuperSail DS Users Manual 1.0.docx Dato: 09. December - 2013 Revision: 1.0 Antal sider: 19 Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

DS-3300X Wireless Optical Deskset Produktoplysninger. Holder/receiver. Tastatur U V L M N O P Q R S T G J D E A B C

DS-3300X Wireless Optical Deskset Produktoplysninger. Holder/receiver. Tastatur U V L M N O P Q R S T G J D E A B C Produktoplysninger Mus A B C D E 2 3 4 Holder/receiver F G J I 5 6 7 Tastatur 8 K L M N O P Q R S T U V 9 0 X Y Z DK W Mus Tastatur Holder/receiver A: Højre tast B: Rullehjul Knap Indikator C: Venstre

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning DA Rider Rider er udstyret med en berøringsskærm. Du kan betjene enheden enten ved at klikke på skærmen eller bruge hardware-knappen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Strøm/Tilbage/Pause/

Læs mere

CHARGEit BRUGERMANUAL

CHARGEit BRUGERMANUAL CHARGEit BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne CHARGEit powerbank fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Problem 1: Nøjagtighed af billedposition Problem 2: Trackerbilledartefakt Problem 3: Ring-/prikbilledartefakter

Problem 1: Nøjagtighed af billedposition Problem 2: Trackerbilledartefakt Problem 3: Ring-/prikbilledartefakter Side 1 af 5 Kære kunde Der er konstateret problemer med softwareversion v3.6.1, v3.6.2, v3.6.4 og v3.6.5 på Philips Brilliance 16-Slice (Air), Brilliance CT 64, og 128,, Ingenuity Flex-produkter, som,

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Rettelse vedr. medicinsk udstyr

VIGTIGT - Vigtig produktinformation Rettelse vedr. medicinsk udstyr Side 1 af 9 VIGTIGT - Kære kunde Der er konstateret et problem på scannerne Philips Ingenuity CT, ict, Brilliance 64, IQon Spectral CT, Ingenuity TF PET/CT og Vereos PET/CT, der ville kunne udgøre en risiko

Læs mere

Trådløs aktuator til radiatorventil Model: TRV10RFM

Trådløs aktuator til radiatorventil Model: TRV10RFM Trådløs aktuator til radiatorventil Model: TRV10RFM INSTALLATIONS-/BRUGERMANUAL Indhold i æsken Æskens indhold Anvendte symboler i denne manual: Sikkerhed Vigtig info Indhold: Æskens indhold Introduktion

Læs mere