SKØNSERKLÆRING J.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr. 13045"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Besigtigelsesdato: 15. maj 2013, kl. 9,00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab / F.S.) Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): Datering, navn og underskrift:

2 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Efter aftale er punkterne lagt sammen som følger: Forhold der er udbedret: 1a-b, 3a-b, 4a-d og 5. Forhold der ikke er udbedret, som forsikringen dækker: 2 Forhold som ikke er udbedret, som forsikringen ikke dækker: 6, 7a-c, 8, 9, 10 og 11 1a: Vinduer: Råd i skydedørsbundskinne i vinduesparti i spisestue. 1b: Vinduer: Råd i vinduesparti i stue. 2. Badeværelse 2: Knækket afløbsskål. 3a: Værelse 4: Knækket fodbøjning/afløbsbrønd ved tagnedløb i hjørne med opfugtning af væg i værelse 4 tilfølge og heraf følgende skimmelvækst på indervæg. 3b: Værelse 4: Ventilationsriste under terræn i værelse 4. 4a: Tag: Tydelige afskalningen i overfladen af bølgeeternit-plader. Punktvis så alvorlig, at vand trænger igennem pladen, med vandskade på indvendige lofter til følge. Forårsaget af konstruktionsfejlen beskrevet i 4b. 4b: Tag: Konstruktionsfejl ved tagfod og i tagryg, hvor skumklodser hindrer ventilation mellem tagplader og isolering. 4c: Tag: Manglende fodblik, som medfører at regnvand løber bagom tagrende. 4d: Tag: Utæt zinkinddækning omkring skorsten. 5: Badeværelse 1: Mørtelfuge mellem gulv af væg i bruseniche i badeværelse 1, med opfugtning af bryggersvæg til følge. 6: Murværk:

3 Stærkt nedbrudte fuger medrevner og huller, som på steder er gennemgående til hulrummet i hulmuren, samt huller på grund af murbi-angreb. 7a: Gulve: Fejlkonstruktion af stavparketgulv i stue medfører et på visse steder ekstremt gyngende gulv. 7b: Gulve: Gulv i køkken ved adgang til krybekælder er sunket pga. manglende understøtning. 7C: Gulve: Sunket gulv i spisestue, værelse 1 og værelse 3. 8: Fundament: Revne i fundament v. vinduesparti på vestvendt terrasse. 9: Krybekælder: Mangelfuld ventilation. Efter opførelse af tilbygning er der ikke blevet sørget forat genetablereeffektiv ventilation af krybekælder. Visse steder mangler der ventilationhuller. Enkelte sokkelriste sidder for tæt på terræn, mens andre riste sidder for højt ift. Bygningens gulvniveau. 10: Lofter: Manglende dampspærre i stueloft. Klagers påstand: 11: Carport: Carport har for lav taghældning og sammenbygning med beboelsen er forkert udført med manglende inddækning. Der er fundet et utal af fejl og mangler uden at disse var nævnt i rapporten. Dermed er rapporten ikke retvisende. KK vil gerne have dækket udgifter til selvrisiko, rådgivning, ubekendte udgifter og arbejder som ejer selv har, måtte bekoste. KK har sorteret i klagerne, således at der kun er de store hovedpunkter der medgår i klagen. Den bygningssagkyndiges forklaring: Ingen. Vejret på besigtigelsestidspunktet: 15 C og solskin.

4 Øvrige forhold: Under syn- og skønsforretningen oplystes, at huset var møbleret ved BSes besigtigelse.

5 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 1a-b, 3a-b, 4 a d og 5. 1a: Vinduer: Råd i skydedørsbundskinne i vinduesparti i spisestue. 1b: Vinduer: Råd i vinduesparti i stue. Der kunne konstateres følgende: Forholdene er udbedret og skønsmanden har derfor ikke taget stilling til forholdene. Vedrørende punkt 3b er der en ventilationsrist, der ikke er ændret, men her har terrænet været gravet op, således at højden fra terræn ikke kan vurderes. 3a: Værelse 4: Knækket fodbøjning/afløbsbrønd ved tagnedløb i hjørne med opfugtning af væg i værelse 4 tilfølge og heraf følgende skimmelvækst på indervæg. 3b: Værelse 4: Ventilationsriste under terræn i værelse 4. 4a: Tag: Tydelige afskalningen i overfladen af bølgeeternit-plader. Punktvis så alvorlig, at vand trænger igennem pladen, med vandskade på indvendige lofter til følge. Forårsaget af konstruktionsfejlen beskrevet i 4b: Tag: Konstruktionsfejl ved tagfod og i tagryg, hvor skumklodser hindrer ventilation mellem tagplader og isolering. 4c: Tag: Manglende fodblik, som medfører at regnvand løber bagom tagrende. 4d: Tag: Utæt zinkinddækning omkring skorsten. 5: Badeværelse 1: Mørtelfuge mellem gulv af væg i bruseniche i badeværelse 1, med opfugtning af bryggersvæg til følge. Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Konklusion:.

6 Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Fejl og forsømmelser: Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Forbedringer: Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1 a-b, 3a-b, 4 a d og 5. Eventuelt:... Ingen..

7 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 2. Badeværelse 2: Knækket afløbsskål. Ad 2. Konklusion: Ad 2. Fejl og forsømmelser: Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kunne konstateres følgende: Afløbsskålen er den oprindelige fra tilbygningen blev opført i Afløbsskålen er udtjent. Det ene tilløb er uden rør med adgang direkte til den omkringliggende konstruktion. Der er en vandret revne hele vejen rundt i overdelen af afløbsskålen. Baderummet er indeliggende og gulve ved siden af er af trækonstruktion. Hvis der stuver vand op i gulvafløbet vil vandet kunne løbe direkte ind i de ved siden af liggende konstruktionerne. Afløbsskålen er ikke nævnt i tilstandsrapporten. Afløbsskålen er defekt og burde være angivet med en K3 i tilstandsrapporten, idet der vil kunne ske en opfugtning af omkringliggende konstruktioner. Gulvafløbet udskiftes og gulvet repareres. Optage eksisterende gulvafløb incl. omkring liggende gulvstifter ,00 Etablering af nyt gulvafløb og montering af nye klinker 7.000,00 Sum kr. incl. moms 9.250,00 Overslagspris er regnet på grundlag af V&S prisdata. Ad 2. Forbedringer: Levetiden for et gulvafløb i støbejern er 60 år. %-vis forbedring Kr. incl. moms Nyt gulvafløb 67% 4.690,00 Forbedring er vurderet i henhold til levetidstabeller fra forsikring og pension. Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt: Ingen

8 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 6: Murværk: Stærkt nedbrudte fuger med revner og huller, som på steder er gennemgående til hulrummet i hulmuren, samt huller på grund af murbi-angreb. Ad 6. Konklusion: Ad 6. Fejl og forsømmelser: Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kunne konstateres følgende: Huset er opført i gule sten. Fuger er sandsynligvis de oprindelige. Der er mange defekte fuger, nogle steder er der tegn på angreb fra murbier. I tilstandsrapporten er nævnt at Tegl i top til venstre for terrassedør er løse og fuger (vest) bag nedløbsrør er mangelfulde. K2. Dette forhold har KK udbedret. Men den resterende del fugerne i den oprindelige del af facade er af ringe kvalitet. Der er mange huller, revner og spor efter murbier. SS prøvede at stikke sin tommestok ind i nogle af hullerne og der er korrekt at der er gennemgående huller ind i hulrummet. BS burde have ændret beskrivelse af fugerne i tilstandsrapporten til et generelt punkt der dækkede hele facaden. Ved kun at nævnte problemet et sted, forventer forbruger, at de andre steder er intakte. Når fugerne er så defekte, at der er adgang for vand / fugt til hulmuren er der tale om en K3 skade, idet isoleringen i hulmuren kan blive våd. Udkradse eksisterende fuger og fuge med ny trykket fuge. Kr. incl. moms ,00 Overslagspris er regnet på grundlag af V&S prisdata. Ad 6. Forbedringer: Levetiden for en mørtelfuge er 100 år. %-vis forbedring Kr. incl. moms Ny trykket fuge 44% ,00 Forbedring er vurderet i henhold til levetidstabeller fra forsikring og pension.

9 Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt: Ingen Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 7a: Gulve: Fejlkonstruktion af stavparketgulv i stue medfører et på visse steder ekstremt gyngende gulv. 7b: Gulve: Gulv i køkken ved adgang til krybekælder er sunket pga. manglende understøtning. 7c: Gulve: Sunket gulv i spisestue, værelse 1 og værelse 3. Der kunne konstateres følgende: Ad 7a: Hele gulvet i stuen knirker og gynger meget. Flere steder har stavene løsnet sig. Der var ikke adgang til krybekælderen idet der kun var 35 cm højde ved indgangen til krybekælderen. Ad 7b: Gulvet i køkkenet under adgangen til krybekælderen ligger af på en udveksling. Den ene ende af udvekslingen hviler af på murværket den anden ende bliver holdt oppe af bjælken der går over mod facaden. Denne ende af udvekslingen burde også hvile af på murværket evt. via et beslag. Ad 7c: Gulv i spisestue bag klaver er sunket i forhold til fodpanelet. Gulv i værelse 1 er ligeledes sunket. Gulv i værelse 3 (soveværelse) er også sunket i forhold til fodpanelet så der er udsyn til risten der giver udluftning i krybekælderen. Der var ikke adgang til krybekælderen på grund af for lille højde.

10 Ad 7. Konklusion: 7a: Gulvet i stuen ligger forkert. Da der ikke var adgang til krybekældere var det er ikke muligt at sige om klodserne har forskubbet sig hvilket er sandsynligt, da gulvet muligvis er opklodset på masonite. Hvis problemet skal udbedres skal gulvet tages op og lægges om. 7b: Gulvet ved døråbning over indgangen til krybekælderen er sunket i den ene side. Grunden til problemet er umiddelbart synlig uden at skulle ned i krybekælderen. Den underliggende udveksling mangler understøtning i den ene side. 7c: Gulvet i de 3 rum. Gulvet i spisestuen: Langs væggen med klaveret var det synligt, at gulvet havde sat sig, ca. 12mm. Langs de øvrige vægge var afstanden mellem fodpanelet og gulvet af en størrelsesorden, der er almindelig for huse af denne alder. Gulvet er stabilt at gå på. Værelse 1: Problemet er lokalt ud mod entreen lige i gangarealet. Fodpanelet er fjernet. Men afstanden mellem bundstykket i døre og gulvet er mellem 0 og 14 mm. Gulvet er lidt uden af vage. Det øvrige gulv er stabilt at gå på. Gulvet i værelse 3: Fodpaneler sidder uændret. Langs facaden er der en jævn sætning af gulvet på ca. 10 mm i forhold til fodpanelet. Sætningen gør at risten, der skal udlufte krybekælderen, nu er synlig indefra værelset. Hvilket kan give et dårligt indeklima på grund af træk. Gulvet er stabilt at gå på.

11 Ad 7. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der ingen bemærkninger til gulve. Der er ikke taget forbehold for adgang til krybekælder, hvilket ville være acceptabelt idet højden ind til krybekælderen var 35 cm., således mindre end 60 cm der er adgangsstørrelsen. 7a: BS burde have opdaget at gulvet i stuen lå forkert og gyngede. Gulvet burde være nævnt i tilstandsrapporten i det problemet er generelt for hele gulvet og det skønnes at problemet var det samme da tilstandsrapporten blev udført. Karakter K2. 7b: BS burde have opdaget at gulvet ved døren var skævt på grund af mangelfuld understøtning. Forholdet skønnes uændret. Karakter K2. 7c: Gulvet i de 3 rum. Gulvet i spisestuen: Almindelig møblering kan have gjort at problemet ikke var synligt. Ændret møblering kan have forstærket problemet, idet gulvet sandsynligvis er opklodset med bløde masonite brikker. Forholdet burde være nævnt i tilstandsrapporten. Karakter K2. Værelse 1: I tilstandsrapporten bemærkninger punkt 2. Bygningsdele der normalt er tilgængelige, som ikke har kunnet besigtiges. Er gulvet i værelse 1 nævnt som med væg-til-væg tæppe. Dermed har problemet sandsynligvis ikke været synligt i dette rum, og der er taget forbehold for gulvet. Altså kan det ikke forventes at BS har medtaget fejl ved dette gulv. Karakter K2.

12 Gulvet i værelse 3: Forholdet skønnes at have været det samme da tilstandsrapporten blev udført. Forholdet burde være nævnt i tilstandsrapporten. Karakter K2. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: 7a: Nyt gulv i stuen. Eksisterende gulv optages, opklodsning udbedres, der etableres ny isolering og nyt gulv. Kr. incl. moms ,00 7b: Montering af beslag for understøtning af udveksling. Kr. incl. moms 2.000,00 7c: Gulv i spisestue: Montering af hvidmalet liste. Kr. incl. moms 1.800,00 Gulv i værelse 1: Montering af hvidmalet liste. Kr. incl. moms 1.600,00 Gulv i værelse 3: Udluftning til terrændæk flyttes længere ned. Er incl. i punkt 9. Montering af hvidmalet liste. Kr. incl. moms 1.600,00 Overslagspris er regnet på grundlag af V&S prisdata. Ad 7. Forbedringer: Der er kun forbedring på punkt 7a: Gulvet er 54 år. %-vis forbedring Kr. incl. moms Nyt trægulv 59% ,00 Forbedring er vurderet i henhold til levetidstabeller fra forsikring og pension. Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ingen

13 Ad 7. Eventuelt: Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 8 Fundament: Revne i fundament v. vinduesparti på vestvendt terrasse. Ad 8. Konklusion: Ad 8. Fejl og forsømmelser: Der kunne konstateres følgende: I facaden mod den vestvendte terrasse er der et stort vinduesparti fra gulv til loft. Partiet er flyttet ind til bagkant af fundamentet. Hvorved den vandrette forkant af fundamentet vender ud mod det fri. Revnen er i den vandrette del af fundamentet og dermed umiddelbar åben for vandindtrængning med efterfølgende vand og frostskader til følge. I tilstandsrapporten er der ingen bemærkninger til Fundamenter/sokler. Revnen burde være nævnt i tilstandsrapporten, i det der kan trænge vand ind. Revnen skønnes i ro og det skønnes, at den er uændret siden tilstandsrapporten blev udført. Der vil ikke ske skade på andre bygningsdele derfor K2. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 8. Forbedringer: Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 8. Eventuelt: Skøn udskære og udfylde revnen. Kr. incl. moms 1.700,00 Ingen forbedring. Ingen

14 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 9: Krybekælder: Mangelfuld ventilation. Efter opførelse af tilbygning er der ikke blevet sørget for at genetablere effektiv ventilation af krybekælder. Visse steder mangler der ventilationshuller. Enkelte sokkelriste sidder for tæt på terræn, mens andre riste sidder for højt ift. bygningens gulvniveau. Ad 9. Konklusion: Der kunne konstateres følgende: Værelse 4 har KK ændret fra krybekælder til terrændæk, derfor kan ventilation ikke vurderes i denne del af bygningen. Værelse 1: 2 ventilationsristen. Den ene rist er defekt, hvilket kan give adgang for skadesdyr. Den anden rist sidder meget tæt på terræn og kan give utilsigtet fugt i krybekælderen. I værelse 3 sidder ventilationsristen så højt at den både udlufter rummet og krybekælderen. Se venligst punkt 7c. I spisestuen mod øst sidder ristene så højt at det ikke er muligt at isolere over ristene, hvilket giver kuldebro på gulvet. På østfacaden ud for bad og brygger sidder risen umiddelbart over terræn. Ad 9. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten punkt 2 er der ingen bemærkninger. BS burde have bemærket at en del af ristene til udluftning af krybekælderen sidder for lavt, en rist er defekt og nogle riste sidder meget højt, det er ikke normalt at man kan se kanten af gulvbrædderne gennem risten. Forholdet er generelt. Karakter K3. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Foran samtlige riste udføres en stenseng således at terrænet sænkes lokalt.

15 Forsænkningen afgrænses ved hjælp af fliser på højkant. I bunde af stensengen lægges et stenlag. Herefter kan de for højt siddende riste flyttes ned og de lave riste får større afstand til terræn. Kr. incl. moms ,00 Overslagspris er regnet på grundlag af V&S prisdata. Ad 9. Forbedringer: Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt: Ingen Ingen Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 10: Lofter: Manglende dampspærre i stueloft. Ad 10. Konklusion: Ad 10. Fejl og forsømmelser: Der kunne konstateres følgende: Der er tale om stueloftet der er beliggende i den oprindelige del af huset. Der er parallellofter og dermed ikke adgang til loftkonstruktionen. Jævnfør tidligere byggeskik er disse lofter ikke udført med dampspærre. Hvilket også stemmer overens med den oprindelige snittegning der viser 80 mm mineraluld, forskalling og puds. Ved 80 mm mineraluld er der ikke behov for dampspærre, men ved øget isolering vil der være behov for dampspærre. Ingen. Punktet er ikke nævnt i tilstandsrapporten og skal ikke nævnes. Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Af- og genmontering af tagplader. Optagning og nedlægning af isolering. Etablering af dampspærre. Kr. incl. moms ,00

16 Overslagspris er regnet på grundlag af V&S prisdata. Ad 10. Forbedringer: Da der ikke er en dampspærre vil forbedringen være 100%. %-vis forbedring Kr. incl. moms Dampspærre 100% ,00 Ad 10. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt: Ingen Skønsmandens erklæring Klagepunkter: 11: Carport: Carport har for lav taghældning og sammenbygning med beboelsen er forkert udført med manglende inddækning. Der kunne konstateres følgende: Taghældningen er uændret. Trapetzplader mod huset er skåret af da udhænget på taget af hovedhuset er blevet forlænget i forbindelse med udskiftning af taget på hovedhuset. Forholdene er ændret og skønsmanden har derfor ikke taget stilling til forholdene. Ad 11. Konklusion: Ad 11. Fejl og forsømmelser: Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 11. Forbedringer: Ad 11. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 11. Eventuelt: Ingen

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17043 Besigtigelsesdato: Torsdag den 6. juli 2017 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14098 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 25. september 2014, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) I SKØNSERKLÆRING J.nr. 12065 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indkiagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1.

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1. SKØNSERKLÆRING J.nr. 9134 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse Klagers påstand: 1. Fundamenter: Der er revner i fundamenter. Revnerne går op i murværk i ydervægge,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 Besigtigelsesdato: 2014-09-04 torsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 Besigtigelsesdato: Den 27.02.2013, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17075 Besigtigelsesdato: 28/8-2017, kl. 9,30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15182 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17042 Besigtigelsesdato: 30/6-2017, kl. 15,00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17010 Besigtigelsesdato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 8. august 2013 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 12.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16192 Besigtigelsesdato: 5/4-2017, kl. 9,00. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16109 Besigtigelsesdato: Onsdag den 9. november 2016 kl. 13:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16095 Besigtigelsesdato: Fredag den 19. august 2016 kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 Besigtigelsesdato: 10.10.11 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 06-07-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11039

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 Besigtigelsesdato: Mandag d. 09-09-13 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17144 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. januar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14079 Besigtigelsesdato: 2014-09-16 tirsdag, kl. 14.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16157 Besigtigelsesdato: Onsdag den 4. januar 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16161. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 25-09-2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag den 9. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16170 Besigtigelsesdato: Mandag den 10. april 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 Besigtigelsesdato: 03.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12121 Besigtigelsesdato: 13. november 2012 kl. 9,00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 Besigtigelse d. 25. januar 2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 Besigtigelsesdato: 2013-06-14, fredag kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. januar 2013, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Tilstandsrapport pkt. 1.2 angiver med K3 ældre sætningsrevner i sokkel mod nord, syd og vest, hvilket giver risiko for vandindtrængning. 2. Tilstandsrapport

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 15127 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16189 Besigtigelsesdato: 15. marts 2017, 12:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14010 Besigtigelsesdato: Den 10.03.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13026 Besigtigelsesdato: 2. maj 2013, kl. 14.15 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 Besigtigelsesdato: Fredag den 23. august 2013 Kl. 9.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: ( Ansvarsforsikringsselskab: ( Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16046 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 8. juni. 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13068 Besigtigelsesdato: 2013-08-27 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 8. januar 2018 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 10:45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift: Skønsmandens

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14065

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14065 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14065 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 19.08.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17139 Besigtigelsesdato: Torsdag den 14. december 2017 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17026 Besigtigelsesdato: Tirsdag, den 11. juli 2017, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16085 Besigtigelsesdato: Mandag, den 14. november 2016, kl. 14:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 Besigtigelsesdato: 15.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8024 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Har ikke uddybet, hvor sten- og fugerevner er i husets murværk. 2. På læmuren er der også sten- og fugeudfald i høj del. 3. Karmen

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17046 Besigtigelsesdato: Mandag den 12.06.2017, kl. 11 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 11.06.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere