MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser."

Transkript

1 P-pladserP-pladser P-pladser P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser P-pladser P-pladser N

2 Stueetage Boligtype A BOLIGTYPE A Stuen 68 m² Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt gennemlyst og funktionelt køkken, som er i åben forbindelse med alrum/stue. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra alrum/stue er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne. Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt gennemlyst og funktionelt køkken, som er i åben forbindelse med alrum/stue. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra alrum/stue er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne.

3 Stueetage Boligtype B Sammensæt Sammensæt huset så det huset passer så det til passer jeres behov til jeres behov du, når du køber Vælg tidligt mellem i byggeprocessen. 4 forskellige indretninger for stueetagen, og 4 forskellige indretninger for BOLIGTYPE B Stuen 68 Arkitektens m² kommentar: Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt gennemlyst og funktionelt køkken, som er Stuetagen består i åben af forbindelse entré med indbyggede med stort skabe. alrum. Skønt Herfra gennemlyst udgang til og sydvendt funktionelt hyggelig køkken, lille som have er i åben med forbindelse flisebelagt med stort alrum. terrasse. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Denne planløsning Denne har planløsning også et værelse har også med et værelse vindue og med udgangsdør vindue og til udgangsdør terrassen. Badeværelset til terrassen. i stueetagen har væghængt toilet, Badeværelset håndvask med i stueetagen underskabe har og væghængt bruseniche. toilet, Dette håndvask badeværelse med er kombineret underskabe med og husets bruseniche. teknik, Dette som er diskret afdækket badeværelse med flotte er kombineret skydelåger fra med gulv husets til loft. teknik, Fra alrum som er er der diskret trappe afdækket til 1. sal. Rummet med flotte under skydelåger trappen er udnyttet til depotrum fra gulv med til loft. plads Fra til alrum opbevaring. er der Ved trappe husets til 1. indgangsside sal. Rummet er under både trappen eget udhus er udnyttet og overdækning til depotrum til f.eks. cykler og med barnevogne. plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne.

4 Stueetage Boligtype C BOLIGTYPE C Stuen 68 m² Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt stort og funktionelt L-formet køkken, som er i åben forbindelse med alrum og stue. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra alrum/stue er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne. Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt stort og funktionelt L-formet køkken, som er i åben forbindelse med alrum og stue. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra alrum/stue er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne.

5 Stueetage Boligtype D BOLIGTYPE D Stuen 68 m² Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt stort og funktionelt L-formet køkken, som fungerer som køkken/alrum. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra køkken/alrum er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne. Stuetagen består af entré med indbyggede skabe. Skønt stort og funktionelt L-formet køkken, som fungerer som køkken/alrum. Herfra udgang til sydvendt hyggelig lille have med flisebelagt terrasse. Badeværelset i stueetagen har væghængt toilet, håndvask med underskabe og bruseniche. Dette badeværelse er kombineret med husets teknik, som er diskret afdækket med flotte skydelåger fra gulv til loft. Fra køkken/alrum er der trappe til 1. sal. Rummet under trappen er udnyttet til depotrum med plads til opbevaring. Ved husets indgangsside er der både eget udhus og overdækning til f.eks. cykler og barnevogne.

6 1. sal Boligtype 1 Sammensæt huset så det passer til jeres behov BOLIGTYPE 1 1. salen 68 m² Arkitektens 1. salen kommentar: udnyttes optimalt der er ingen skråvægge, som tager plads. Den ensidige taghældning 1. salen medfører, udnyttes at optimalt lofthøjden der mod er ingen indgangssiden skråvægge, er som ca. tager 2,25 plads. m og stiger Den ensidige mod havesiden, taghældning hvor medfører, den er at ca. lofthøjden mod 2,80 indgangssiden m. er ca. 2,25 m og stiger mod havesiden, hvor den er ca. 2,80 m. Fra trappen Fra trappen kommer kommer du op du i fantastisk op i fantastisk stue/aktivitetsrum. stue/aktivitetsrum. Her er ekstra Her er højt ekstra til loftet, højt skønt til loftet, lysindfald skønt og lysindfald og udgang til dejlig sydvendt altan. Herudover soveværelse med indbygget skabsvæg og stort udgang til dejlig sydvendt altan. Herudover soveværelse med indbygget skabsvæg og stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskemaskine i afskærmet med mulighed for at placere tørretumbler oven på vaskemaskinen. badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskemaskine i afskærmet niche med mulighed for at placere tørretumbler oven på vaskemaskinen. Denne planløsning kan du vælge til stueplan A, B, C og D

7 1. sal Boligtype 2 Sammensæt Se priser huset på indstiksark så det passer til jeres behov BOLIGTYPE 2 1. salen 68 m² 1. salen udnyttes 1. salen optimalt udnyttes der optimalt er ingen skråvægge, der er ingen som skråvægge, tager plads. som Den tager ensidige plads. taghældning Den ensidige medfører, taghældning at lofthøjden mod indgangssiden medfører, at lofthøjden er ca. 2,25 mod m og indgangssiden stiger mod havesiden, er ca. 2,25 hvor den m og er stiger ca. 2,80 mod m. havesiden, hvor den er ca. Fra trappen 2,80 kommer m. du op i en lys og hyggelig stue eller et aktivitetsrum, afhængig af hvordan man indretter sig. Her er ekstra højt til loftet, skønt lysindfald og udgang til dejlig sydvendt altan. Herudover soveværelse med indbygget Fra trappen kommer du op i en lys og hyggelig stue eller et aktivitetsrum, afhængig af hvordan skabsvæg. I denne planløsning der et ekstra værelse, eventuelt kontor og et stort badeværelse med både badekar man indretter sig. Her er ekstra højt til loftet, skønt lysindfald og udgang til dejlig sydvendt altan. og bruseniche samt vaskemaskine i Herudover soveværelse med indbygget skabsvæg. I denne planløsning er der et ekstra værelse, eventuelt kontor og et stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskemaskine i Denne planløsning afskærmet niche kan med du mulighed vælge til for stueplan at placere A, tørretumbler B, C og Doven på vaskemaskinen.

8 1. sal Boligtype 3 Sammensæt Se priser huset på indstiksark så det passer til jeres behov BOLIGTYPE 3 1. salen 68 m² 1. salen udnyttes 1. salen optimalt udnyttes der optimalt er ingen skråvæge der er ingen som skråvæge tager plads. som Den tager ensidige plads. taghældning Den ensidige medfører, taghældning at lofthøjden mod indgangssiden medfører, er at ca. lofthøjden 2,25 m og mod indgangssiden havesiden er den er ca. 2,80 2,25 m. m og mod havesiden er den ca. 2,80 m. Fra trappen Fra kommer trappen du kommer op til en du gang, op hvorfra til en gang, der er hvorfra adgang der til to er store adgang børneværelser til to store og børneværelser et stort soveværelse og et stort med skabe og udgang til udgang til dejlig sydvendt altan. I soveværelset og det ene værelse er der ekstra højt til loftet og soveværelse med skabe og udgang til udgang til dejlig sydvendt altan. I soveværelset og det ene et skønt lysindfald. Herudover stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskemaskine i afskærmet værelse er der ekstra højt til loftet og et skønt lysindfald. Herudover stort badeværelse med både niche med mulighed for at placere tørretumbler badekar og bruseniche samt vaskemaskine i afskærmet niche med mulighed for at placere tørretumbler oven på vaskemaskinen. Denne planløsning kan du vælge til stueplan A, B, C og D

9 1. sal Boligtype 4 BOLIGTYPE 4 1. salen 68 m² 1. salen udnyttes 1. optimalt salen udnyttes der er optimalt ingen skråvæge der er som ingen tager skråvæge plads. Den som ensidige tager taghældning plads. Den ensidige medfører, taghældning at lofthøjden mod indgangssiden medfører, er ca. 2,25 at lofthøjden m og mod mod havesiden indgangssiden er den ca. er 2,80 ca. m. 2,25 m og mod havesiden er den ca. 2,80 m. Fra trappen kommer Fra trappen du op til kommer en gang, du hvorfra op til en der gang, er adgang hvorfra til i der alt 4 er værelser adgang - til hele i alt tre 4 børneværelser - hele og tre et børneværelser skabe og et udgang stort soveværelse til dejlig sydvendt med altan. skabe I og soveværelset udgang til og dejlig det sydvendt ene børneværelse altan. I soveværelset er der ekstra og stort soveværelse med højt til loftet og det skønt ene børneværelse lysindfald. Herudover der badeværelse ekstra højt til med loftet bruseniche og et skønt og vaskemaskine lysindfald. Herudover i afskærmet badeværelse niche med mulighed for at med placere bruseniche tørretumbler og vaskemaskine i afskærmet niche med mulighed for at placere tørretumbler oven på vaskemaskinen. Denne planløsning kan du vælge til stueplan A, B, C og D

Allerød - Grev Moltkevej

Allerød - Grev Moltkevej 10 12 14 16 18 20 Grev Moltkevej 22 24 26 Regnvandsbassin 28 30 N N www.lr-hus.dk Kombineret entré og bryggers med håndvask, teknik og vaskemaskine gemt bag skydedørslåger. åbent køkken/alrum og stuemiljø

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

Allerød, Møllemoseparken

Allerød, Møllemoseparken Allerød, 130 132 136 138 140 142 144 N Udbydes senere www.lr-hus.dk Boligindretning A 140 m² (retvendt) Allerød, - med 4 værelser med 4 værelser og endnu et badeværelse. Tagarkitekturen giver en fantastisk

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer til detailhandel,

Læs mere

Boligtyper SUNDHOLM SYD / UDLEJNINGSMATERIALE. Boligtype AS1. Boligtype A12. Brydes Allé. Boligtype A11. Boligtype B12. Parcel 2.

Boligtyper SUNDHOLM SYD / UDLEJNINGSMATERIALE. Boligtype AS1. Boligtype A12. Brydes Allé. Boligtype A11. Boligtype B12. Parcel 2. Boligtyper Boligtype AS1 Boligtype A12 Brydes Allé Boligtype A11 Boligtype B12 Parcel 2 Boligtype BS1 Boligtype B11 Amagerfælledvej Boligtype BS2 Parcel 1 Side4 BOLIGTYPE AS1 Indretning A Indretning B

Læs mere

Boliger i Rygaark Park Lindholm Brygge

Boliger i Rygaark Park Lindholm Brygge Boliger i Rygaark Park 36-68 Lindholm Brygge Rygaard Park Rygaard Park ligger på Lindholm Brygge,der er et gammelt industriområde, som over de seneste år har undergået en stor forandring til i dag at være

Læs mere

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV Kun 20 min. fra Aalborg Tegnet af arkitekt Jacob Blegvad 309 m2 beboelse Mulighed for udstykning af grund Denne unikke arkitektegnede villa er højt beliggende i udkanten af villakvarter i Brønderslev.

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

ALLERØD, STATENEVEJ. www.lr-hus.dk

ALLERØD, STATENEVEJ. www.lr-hus.dk www.lr-hus.dk L144/144 m² Inspiration til længehus på 144 m². (L144) Køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Forældreafdeling med badeværelse. Separat børneafdeling med eget badeværelse. Herudover

Læs mere

UDKAST. Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41

UDKAST. Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Gr KA ST en l da e n øn UD -C

Læs mere

Oenshøj Horsens

Oenshøj Horsens Oenshøj 5 8700 Horsens Oens Sag: 87104257 edc.dk Ejendoms Centret A/S Ejendomsmæglere, Valuarer,MDE Strandkærvej 30-8700 Horsens Tlf. 75622300-871@edc.dk Boligen Opført: 2007 Rum/Værelser: 5/4 Bolig: 225

Læs mere

SOLHØJVEJ, HILLERØD. Regnvandsbassin Fællesareal. Sti. Salpetermosevej. www.lr-hus.dk

SOLHØJVEJ, HILLERØD. Regnvandsbassin Fællesareal. Sti. Salpetermosevej. www.lr-hus.dk Regnvandsbassin Fællesareal N 5 6 4 7 3 8 2 9 Sti 1 10 Salpetermosevej www.lr-hus.dk 159 m² længehus Inspiration til længehus på 159 m². (L159) Køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Forældreafdeling

Læs mere

STENSBJERGVEJ, SLANGERUP

STENSBJERGVEJ, SLANGERUP 6 7 5 8 9 27 21 26 10 4 20 22 1 18 23 24 12 13 2 19 25 11 3 14 15 16 17 N www.lr-hus.dk 150 m² vinkelhus Inspiration til vinkelhus på 150 m². (V150) 150 m² vinkelhus Stort sammenhængende køkken/alrum og

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af

Læs mere

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG ARKADERNE 45 ALMENE BOLIER I TINBJER 2 INDHOLDSFORTENELSE Side 3 Oversigt og beskrivelse Side 4 Oversigt blok 19 Side 5 Oversigt blok 20 Side6 Oversigt blok 21 Side 7 Lejlighedsplan type E Side 8 Lejlighedsplan

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk 9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk Et moderne liv i historiske rammer De bedste fra to verdener Ombygningen til de 9 eksklusive lejligheder er i fuld gang - og den foregår med

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2015

Nye boliger til leje i efteråret 2015 Nye boliger til leje i efteråret 2015 Vejlevej 4A-L Kontakt os! Lejerbo udvider byggeriet på Vejlevej med endnu flere lækre boliger! Har du drømt om, at bo tæt på grønne områder og alligevel bo centralt?

Læs mere

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Sneppevej Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Afdeling 1238-0 Lejerbo Næstved Regionskontor Næstved Brogade 6 4700 Næstved Telefon 7012 1310 Lejerbo Næstved bygger nye, moderne, lyse boliger

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

LIEBHAVERVILLA I LØKKEN

LIEBHAVERVILLA I LØKKEN LIEBHAVERVILLA I LØKKEN NØRREGADE 36-9480 LØKKEN LIEBHAVERVILLA I LØKKEN Gennemrestaureret i bedste kvalitet Totalmoderniseret i 2010 Kun 150 m fra Vesterhavet Ugenert grund LIEBHAVERVILLA I LØKKEN NØRREGADE

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN Nørregade 14, Holstebro 18.12.18 OM EJENDOMMEN Nyd bylivet i Holstebro! Byens flotteste lejligheder med tagterrasse og udsigt udlejes. Mulighed for indflytning fra 1.

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser Langkilde Have 9 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser www.langkildehave.dk Nu opføres 9 rækkehuse i to fulde plan til forventet indflytning foråret 018... Rækkehusene er beliggende i et roligt

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster 23 attraktivt beliggende lejligheder i lige i centrum Boligtyper: 2-3 - 4 rums boliger på mellem 70 og 110 m² Adresser: Søndergade 2, 4, 6 og 8, 1.1-1.10 og 8,

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader KATTEGAT SERIEN Planer Facader LILJE-HUSE SIDEN 1970 Siden 1970 har Lilje-huset udviklet, solgt og opført fritidsboliger. Det har altid været intentionen at være foran og bygge kvalitetshuse i et unikt,

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE

SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE Amagerfælledvej SUNDHOLM SYD / UDLEJNINGSMATERIALE Et urbant landskab Sundholm Syd ligger i den nordlige ende af Amager med kun10 minutters cykelafstand til Rådhuspladsen.

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

Røndegaard. Smuk udsigt over Kaløvig FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt Skønne ferielejligheder og Luksus ferieboliger Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører ind på den gamle

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Trempelhus - serien 134

Trempelhus - serien 134 Trempelhus - Serien 134 Moderne linjer fra kælder til kvist Drømmer I om en moderne bolig lidt ud over det sædvanlige, er TrempelHus et spændende alternativ til de traditionelle 1½ -planhuse. Her får I

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

13/09/ & 1 af 149

13/09/ &   1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 2 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 3 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk

Læs mere

Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN

Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN Kongens Punkt set fra gaden. Visualisering: Skala arkitekter. Velkommen til Kongens Punkt Byens historiske centrum

Læs mere

30 ALMENE BOLIGER VED KÆRET Præsentationsfolder Udvalgte inspitaionsbilleder

30 ALMENE BOLIGER VED KÆRET Præsentationsfolder Udvalgte inspitaionsbilleder 30 ALMENE BOLIGER VED KÆRET ------------------------ Præsentationsfolder 2017-09-22 Udvalgte inspitaionsbilleder OVERSIGTSKORT Ortografisk luftfoto der viser området omkring gadekæret i landsbyen Remmerslund

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

Dato: 30. november 2018 Brutto ydelse:

Dato: 30. november 2018 Brutto ydelse: Salgsopstilling Adresse: Kunuuteralaap aqq. 6, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.900.000 Bolig areal: 150 m2 Udbetaling: 95.000 Dato: 30. november 2018 Brutto ydelse: 11.600 Sags nr.: B nr. 804, Sisimiut Netto

Læs mere

Gårdhavehusene. 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling Boligselskab Afd

Gårdhavehusene. 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling Boligselskab Afd Gårdhavehusene 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling oligselskab fd. 141 11 26-10-2018 Tlf.: 76 64 64 64 Skriv dig op til lejlighederne på: www.lejeboligen.nu visualisering Jelling

Læs mere

ØLSTYKKE, STORKEVEJ. Støjvold. Udlejrevej. Støjvold. Støjvold. Grønning / leg. Grønning / leg. Grønning. Støjvold. Frederikssundsvej.

ØLSTYKKE, STORKEVEJ. Støjvold. Udlejrevej. Støjvold. Støjvold. Grønning / leg. Grønning / leg. Grønning. Støjvold. Frederikssundsvej. N Udlejrevej 18 19 20 21 39 40 41 42 1 2 5 6 22 23 24 31 32 33 Grønning / leg 43 44 45 49 50 51 52 3 7 Fælleshus 25 34 35 36 46 53 8 9 10 11 12 4 15 16 17 26 27 28 Grønning / leg 29 30 37 38 47 48 54 13

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG salgsprospekt I # sagsnr. 1515JIB Stilren og smuk villa Rummelig Klassisk Beliggenhed www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK EXNERSVEJ 30 2 klassisk & fakta Adresse: Exnersvej 30 2930

Læs mere

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg Bjerg-, Skov- og Stenkløvervænget 02 TULIPANHAVEN TULIPANHAVEN 03 VELKOMMEN TIL STRANDHUSET 61 TULIPANHAVEN I et velbeliggende nybyggerkvarter i

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

Lind D. Lind 1D - 180 Perspektiv set fra havesiden

Lind D. Lind 1D - 180 Perspektiv set fra havesiden Perspektiv set fra havesiden 6830 7990 6830 Evt. carport / garage 41,0 m² Teknik 9470 TV Soveværelse 13,7 m² Bad 6,2 m² Walk-in-Cl. 5,2 m² Opholdsstue 23,4 m² 1260 5690 2520 Terrasse Køkken-alrum 29 m²

Læs mere

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje 2 Se detaljer om materialevalg og plantegninger på side 10-11 Velkommen

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej FællesBo afd. 114 Teglparken Adresse Teglparken, Ringkøbingvej 64 boliger Boligtyper 10 boliger af boligtype 1-112 m 2 22 boliger af boligtype 2-69,5 m 2 32 boliger

Læs mere

lundhilds Tegnestue ARKITEKTHJÆLP FOR EN DAG tegnestue OMBYGNING - TILBYGNING - ENERGIRENOVERING

lundhilds Tegnestue ARKITEKTHJÆLP FOR EN DAG tegnestue OMBYGNING - TILBYGNING - ENERGIRENOVERING lundhilds Tegnestue tegnestue ARKITEKTHJÆLP FOR EN DAG OMBYGNING - TILBYGNING - ENERGIRENOVERING lundhilds tegnestue vitus berings plads 1, 1. 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

LEH. lavenergihuse.net arkitekttegnede huse

LEH. lavenergihuse.net arkitekttegnede huse LEH LEH 21 Horsens 145 m2 Byggeår 2012 LEH 21 Horsens 145 m2 Minimalistisk stil med ensidig tag hældning. Et hus, der åbner sig op, med store glaspartier, som giver optimalt lysindfald i living områderne.

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster

Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster Boligselskabet Vendersbo Nykøbing Falster 23 attraktivt beliggende lejligheder i lige i centrum Boligtyper: 2-3 - 4 rums boliger på mellem 70 og 110 m² Adresser: Søndergade 2, 4, 6 og 8, 1.1-1.10 og 8,

Læs mere

Facade mod nord. Idékatalog. THN Byg. Facade mod syd. Facade mod Nordvest. Facade mod Sydøst. Facade mod Nordøst

Facade mod nord. Idékatalog. THN Byg. Facade mod syd. Facade mod Nordvest. Facade mod Sydøst. Facade mod Nordøst Facade mod nord Idékatalog THN Byg Facade mod syd Facade mod Nordvest Facade mod Sydøst Facade mod Nordøst 1 Stue 30,6m2 Redskabsrum 18,4m2 14,8m2 Køkken/alrum 31,7m2 12,5 m2 Mellemgang 5 m2 Carport 48,1m2

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG Flo e og funk onelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme 1 BYGGERIETS PARTER Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Arkitekt og Byggerådgivning:

Læs mere

Nørre Søpark. Nye tagboliger på Nørrebro i København. Afdeling Ryesgade København N

Nørre Søpark. Nye tagboliger på Nørrebro i København. Afdeling Ryesgade København N Nørre Søpark Nye tagboliger på Nørrebro i København 6 nye familieboliger tæt på søerne - forventet indflytning 1. februar 2017 Afdeling 457-0 Ryesgade 15-17 2200 København N Udlejning Hovedstaden Telefon:

Læs mere

BRYRUPVEJ 29, 2770 KASTRUP SALGSKATALOG UDGAVE 2 - OKTOBER 2018 DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG ÆNDRINGER

BRYRUPVEJ 29, 2770 KASTRUP SALGSKATALOG UDGAVE 2 - OKTOBER 2018 DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG ÆNDRINGER BRYRUPVEJ 29, 2770 KASTRUP SALGSKATALOG UDGAVE 2 - OKTOBER 2018 DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG ÆNDRINGER KONGERÆKKERNE // KONGERÆKKERNE er en ny boligbebyggelse, som opføres på den gamle Bygma grund

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere

Vi kender 'typen' men giver dig altid. originalen

Vi kender 'typen' men giver dig altid. originalen Vi kender 'typen' men giver dig altid originalen Vores vision er at bygge fremtidens huse på jeres præmisser De kunder der henvender sig til os, med deres ønsker, får de fleste ønsker opfyldt, inden for

Læs mere

SkagenhuS - Serien 118

SkagenhuS - Serien 118 Skagenhus - Serien 118 Klassisk dansk arkitektur Alle kender Skagenhusene. De karakteristiske, gulmalede huse, som har deres oprindelse på toppen af Danmark, hvor de to have mødes. Her ligger de med marehalmen

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN Stor 4V på 117m2 med stort Køkken-alrum og skøn lukket gård Stor 4V lejlighed på en af Amagers bedste Handelsstrøg - tæt på det hele på Amager. En lejlighed med mange muligheder - der skal opleves!

Læs mere

SPÆNDENDE NYT UDLEJNINGSPROJEKT

SPÆNDENDE NYT UDLEJNINGSPROJEKT På Tapdrupvej i Viborg SPÆNDENDE NYT UDLEJNINGSPROJEKT FÅ MINUTTERS KØRSEL FRA OVERLUND - MIDT I NATUREN NYHED 26 LEJEMÅL 98-115 M 2 VI GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED Kvalitet fra ende til anden MATERIALEBESKRIVELSE

Læs mere

idé Murermestervilla 157 + 96

idé Murermestervilla 157 + 96 Murermestervilla 157 + 96 Fuldmuret murermestervilla i høj kvalitet udført i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Villaen har en klassisk dansk arkitektur, samt en optimal og moderne indretning. Desuden

Læs mere

BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE

BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE BOHOLTEPARKEN - 85 LAVENERGI-BOLIGER MED FÆLLESHUS I KØGE BOLIGSELSKABET DOMEA KØGE - AFD. 139.03 DATO: 02.10.2013 A Boholteparken i Køge Boholteparken ligger tæt på Køge centrum, hvor den tidligere tekniske

Læs mere

KONGSBERG PARK KJELDSKOV & CO. Plantegninger. Oversigt: 2 rums lejligheder 5, 10, 13, 14, 18. 3 rums lejligheder 4, 9, 11, 12, 15, 17, 19

KONGSBERG PARK KJELDSKOV & CO. Plantegninger. Oversigt: 2 rums lejligheder 5, 10, 13, 14, 18. 3 rums lejligheder 4, 9, 11, 12, 15, 17, 19 KONGSBERG PARK Plantegninger Oversigt: Antal rum: Se side: 2 rums lejligheder 5, 10, 13, 14, 18 3 rums lejligheder 4, 9, 11, 12, 15, 17, 19 4 rums lejligheder 2, 3, 6, 7, 8, 16 KJELDSKOV & CO 01 4-vær.

Læs mere

AABYEN, VEJLE. Eksklusive lejligheder ved Vejle å

AABYEN, VEJLE. Eksklusive lejligheder ved Vejle å AABYEN, VEJLE Eksklusive lejligheder ved Vejle å BELIGGENHEDSPLAN Bebyggelsen kaldes Aabyen og består af 5 tårne Tårn 1 og 4 er opført af privat bygherre Domea opfører tårn 3. Tårn 3 består af 60 lejligheder

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

KYSTPARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ

KYSTPARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ KYSTARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ INDHOLDFORTEGNELSE INTRO INTRO / rojekt beskrivelse side 02 / lacering side 03 SITUATIONSLAN

Læs mere

Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100

Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100 Salgsopstilling Adresse: Sisit 2, 3911 Sisimiut Kontantpris: 2.150.000 Udbetaling: 215.000 Dato: 11. marts 2015 Bruttoydelse: 9.100 Sags nr.: B 1412, Sisimiut Nettoydelse: 7.575 Kvalitetsejendom på 138

Læs mere

Viaduktvej 6 6360 Tinglev

Viaduktvej 6 6360 Tinglev Viaduktvej 6 6360 Tinglev Tinglev Sag: 62300435 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført/Ombygget: 1943/1996 Rum/Værelser: 7/6 Bolig/kælder:

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT Sommerhus og grund ligger i et dejligt veletableret sommerhusområde med masser af træer. Her er blot 800 m til den fine børnevenlige

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed...

GrønBo...huse med personlighed... GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Du/I sidder sikkert lige nu og drømmer om et helårs hus til familien, eller et sommerhus, der kan rumme alle Jeres

Læs mere

Søby Park. 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09

Søby Park. 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09 Søby Park 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09 Byggeforretningsfører: Boligkontoret Danmark Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 1. Februar 2012 s 2 søby park Søby Park Børnehave Skole

Læs mere

Lind B. Lind 1B - 180 Perspektiv set fra havesiden

Lind B. Lind 1B - 180 Perspektiv set fra havesiden Perspektiv set fra havesiden 6830 7990 6830 Evt. carport / garage 41,0 m² Teknik TV Soveværelse 13,7 m² Bad 6,2 m² Walk-in-Cl. 5,2 m² Opholdsstue 23,4 m² 1260 5690 2520 Terrasse Køkken-alrum 29 m² opv

Læs mere

VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON

VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON Udarbejdet UDARBEJDET i AF: samarbejde med: Gravensgade 10, 1. sal DK- Aalborg TEGNINGSLISTE 101 201 202 203 204 SITUATIONSPLAN PLANTEGNING, BOLIGTYPE A INDREINGSPLAN,

Læs mere

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj Fasanvangen Lækre rækkehuse i Ishøj Afdeling 957-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam 1 18 moderne, energivenlige rækkehuse med egen have og sydvendt altan Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012

Læs mere

PILEVANGEN SOLBJERG AFD. ALBOA BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse

PILEVANGEN SOLBJERG AFD. ALBOA BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse AFD. 79 PILEVANGEN SOLBJERG ALBOA PILEVANGEN BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse INDHOLD: Generelt om afdelingen... side 3 Boligtyper, størrelser og priser... side 4 Materialer

Læs mere