BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER"

Transkript

1 BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet Illum, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet ILLUM A/S, CVR nr , Østergade 52, 1100 København K, der administrerer den overordnede drift af ILLUM (dog ikke den enkelte Koncessionshavers drift), herunder ILLUM KEY Fordelskort og den fælles markedsføring, på egne og Koncessionshavernes vegne. Ved Koncessionshavere forstås i det følgende de selvstændige erhvervsdrivende, der fra stande, shops in shops eller andre afgrænsede arealer sælger varer, ydelser mv. i ILLUM. Det bemærkes, at ikke alle Koncessionshavere er tilknyttet ILLUM KEY Fordelskort. Ved henvendelse til ILLUM A/S servicecenter kan kortindehaver få oplyst hvilke Koncessionshavere, der er tilknyttet bonusordningen. Ved medlemmer forstås personer til hvem det private ILLUM KEY fordelskort er udstedt eller medlemskab opnået via online registrering af telefonnummer og . Kortet og medlemskabet er personligt og må ikke overdrages, overleveres, eller bruges af tredjemand. ILLUM Silver KEY. Det bonusniveau alle medlemmer starter på. Når der er samlet mere end bonuspoint inden for en optjeningsperiode opgraderes medlemskabet til ILLUM Gold KEY. ILLUM Gold KEY. Det bonusniveau et medlem bliver opgraderet til, hvis medlemmet indenfor en optjeningsperiode samler mere end bonuspoint. Ved optjeningsperiode forstås en sammenhængende periode på 12 måneder. HVAD ER ILLUM KEY ILLUM KEY er en fordelsklub, hvor medlemmer optjener point på køb af varer ved Koncessionshavere i ILLUM A/S, tilknyttet fordelsklubben. Det er betinget af, at Koncessionshavere er en del af ILLUM KEY bonusprogrammet. Derudover modtager ILLUM KEY medlemmer s med målrettet indhold ift. interesser og særlige tilbud. BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY 1. Deltagelse 1.1. Alle medlemmer deltager automatisk i optjeningen af bonuspoint. Bonusprogrammet ejes og drives af ILLUM A/S. Alle krav på optjent bonuspoint skal rettes mod ILLUM A/S.

2 1.2. ILLUM A/S har på vegne af Koncessionshaverne til enhver tid ret til at bringe bonusoptjeningen til ophør med 3 måneders varsel. ILLUM A/S er ligeledes berettiget til at ændre nærværende betingelser med 2 måneders varsel til kortindehaverne, jfr. pkt Bonusoptjening/-overførsel /-udbetaling 2.1. Bonuspoint optjenes ved køb af varer hos de Koncessionshavere i ILLUM A/S, der deltager i ILLUM KEY bonusprogram. Bonuspoint tildelt ved købet af en vare, vil ved returnering af den pågældende vare medføre tilsvarende fradrag af bonuspoint. Se listen over hvilke koncessionshaveres brands i ILLUM, som udløser ILLUM KEY point her. Det er ILLUM KEY medlems ansvar at medbringe sit ILLUM KEY kort eller oplyse telefon nummer ved indkøb i ILLUM og i umiddelbar forbindelse med købet at få registreret point ved bonusgivende køb. Såfremt et ILLUM KEY medlem ikke får registreret bonuspoint i forbindelse med købet, kan bonuspoints efterregistreres ved personligt fremmøde hos Koncessionshaveren forudsat dette sker senest 30 kalenderdage efter købsdatoen og ved fremvisning af original kvittering for købet. Det er ikke muligt for ILLUM KEY medlemmer at optjene bonuspoint på køb, hvor efterregistreringen finder sted senere end 30 kalenderdage efter købet Betalingstransaktioner der modtages efter at ILLUM A/S, jf. pkt har givet meddelelse om, at ILLUM A/S i henhold til pkt. 1.2 stopper for yderligere optjening af bonus, er ikke bonusgivende Bonusoptjening: KORT BONUSPOINT VED 1 DKKS FORBRUG Gold KEY kunde > point ILLUM KEY fordelskort 1,5 point Silver KEY kunde point ILLUM KEY fordelskort 1 point Der henvises til hjemmesiden hvor der til stadighed er en oversigt over alle tilknyttede bonusoptjeningsmuligheder I særlige kampagneperioder kan værdien af bonuspoint der optjenes pr. DKK 1, forhøjes. På tilsvarende vis kan der i kampagneperioder ydes bonus på køb, der normalt ikke berettiger til bonuspoint.

3 2.5. Bonuspoint opspares på en ILLUM KEY konto. Ved at oprette din egen personlige adgang til KEY.illum.dk under Login kan du løbende se dine køb og din bonuspointsaldo på ILLUM KEY Optjente bonuspoint i ILLUM kan bruges dagen efter optjeningen er registreret til betaling for varer hos ILLUM A/S og Koncessionshaverne. Ved anvendelse af bonuspoint til betaling har 1 bonuspoint en værdi af 2 øre. Ved køb med bonuspoint reduceres bonuskundens bonussaldo med det antal point, der svarer til prisen for varen, med henholdsvis den del af varens pris der ønskes betalt med bonuspoint. Den resterende del af varens pris betales på anden måde, f.eks. via kontanter eller Dankort. Se listen over hvilke koncessionshaveres brands i ILLUM, der tillader ILLUM KEY point som betalingsmiddel her ILLUM KEY medlemmer er ikke berettiget til at ombytte bonuspoint til kontanter. 2.8 Ved optjening eller forbrug af bonuspoint er ILLUM A/S eller Koncessionshaveren berettiget til at se billedlegitimation for at sikre, at ILLUM KEY kortet ikke misbruges. 2.9 ILLUM A/S er ikke ansvarlig for tredjeparts misbrug af bonuspoint medmindre det pågældende ILLUM KEY medlem kan dokumentere, at misbruget skyldes ILLUM A/S misligholdelse af sine forpligtelser. 3. Opgradering / nedgradering 3.1. Optjeningsperioden starter på indmeldelsesdatoen og slutter ved udgangen af kalendermåneden, 12 måneder senere. Herefter starter en ny 12-måneders optjeningsperiode. Alle bonuskunder starter på Silver niveau. Så snart der er optjent bonuspoint inden for en 12-måneders optjeningsperiode, opgraderesbonuskunden til ILLUM Gold KEY bonuskunde. 4. Bortfald af bonuspoint 4.1. Ubrugte bonuspoint forældes ved udgangen af optjeningsperioden + 3 år fra registreringstidspunktet, hvorefter de fjernes fra bonuskontoen. Ved anvendelse af bonuspoint anvendes de tidligst optjente bonuspoint forud for senere optjente bonuspoint. 4.2 Såfremt et ILLUM KEY medlem i en sammenhængende periode på 3 år ikke har optjent bonuspoint og såfremt samtlige optjente bonuspoint er forældet efter pkt. 4.1, så er ILLUM A/S berettiget til at nedlægge det pågældende ILLUM KEY medlems bonuskonto. Det vil medføre at det pågældende ILLUM KEY medlem ikke kan anvende sit ILLUM KEY kort eller medlemskab til optjening af bonuspoint. ILLUM A/S er ikke forpligtet til at give ILLUM KEY medlemmer særskilt meddelelse herom. Ønsker

4 medlemmer på ny at optjene bonuspoint, skal der ansøges om et nyt ILLUM KEY kort. 4.3 Ved mistanke om misligholdelse af ILLUM KEY vilkårene eller misbrug af rettigheder herunder overdragelse af ILLUM KEY kortet til andre, er ILLUM A/S berettiget til uden varsel at inddrage ILLUM KEY kortet og lukke bonuspoint kontoen for fremtidig indtjening. 5. Generelt 5.1. Ved tilmelding til ILLUM KEY bonusprogram accepterer bonuskunden: at det registreres hvilke varer bonusmedlemmerne har købt - herunder varernes specifikke EAN nummer (stregkode). at oplysningerne kan bruges til at sende tilbud fra ILLUM A/S inklusivt de til enhver tid værende Koncessionshavere i ILLUM Kortindehaverne accepterer, at ILLUM A/S og Koncessionshaverne i ILLUM er berettigede til at anvende de under 6.1. nævnte oplysninger som led i markedsføringstiltag iværksat af ILLUM A/S og/eller Koncessionshaverne i ILLUM. 6. Overdragelse af rettigheder 6.1. ILLUM A/S er berettiget til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser iht. nærværende aftale med ILLUM KEY medlemmer uden at skulle indhente forudgående samtykke fra medlemmerne. 7. Ændringer 7.1. ILLUM A/S er berettiget til når som helst at foretage ændringer af nuværende betingelser dog således, at sædvanlige ændringer skal meddeles med mindst 1 måneds varsel mens væsentlige ændringer skal meddeles med 2 måneders varsel. 8. Reklamationer 8.1. ILLUM KEY medlemmer accepterer, at ILLUM A/S ikke hæfter for fejl og mangler ved varer og services købt hos Koncessionshavere. Der kan ikke reklameres over for ILLUM A/S for varer og services købt hos Koncessionshavere, idet Koncessionshaverne udgør selvstændige erhvervsdrivende i ILLUM. Koncessionshaverne hæfter derfor alene for samtlige fejl og mangler ved solgte varer og services. Henvendelse vedrørende varer og services, klager og reklamation skal derfor rettes direkte til Koncessionshaveren, hvor varen eller servicen er købt. ILLUM A/S servicecenter vil være behjælpelig med at lokalisere rette Koncessionshaver.

5 9. Force Majeure 9.1. ILLUM A/S er bundet af sine forpligtelser i henhold til nærværende bestemmelser medmindre opfyldelse heraf besværlig- eller umuliggøres af force majeure lignende omstændigheder. 10. Personlige tilbud eller gaver En voucher er et personligt gave- eller rabatbevis, som berettiger ILLUM KEY medlemmer til det tilbud eller den gave, som voucheren beskriver. Den enkelte vouchers særlige vilkår vil fremgå af voucheren. 11. Generelle vilkår for Vouchers ILLUM og ILLUM KEY kan til enhver tid og uden varsel annullere udsendte vouchers En voucher, der er udstedt af ILLUM KEY, kan kun indløses i ILLUM eller anden virksomhed eller ILLUM partner, hvis det fremgår af voucheren. En voucher kan kun anvendes én gang. Medbring voucheren i butikken, som print eller elektronisk (smartphone/tablet) sammen med dit gyldige ILLUM KEY medlemsnummer (mobiltelefonnummer). Voucheren kan KUN indløses af det pågældende ILLUM KEY medlem, der fremgår af voucherens følgeskrivelse ( , brev eller push-besked). ILLUM KEY medlemmer kan kun indløse én voucher pr. ekspedition, og en voucherrabat kan ikke kombineres med andre tilbud, ligesom voucheren ikke kan ombyttes til kontanter. Bestillingsvarer og udgåede varer er ikke omfattet af vouchers. Hvis en vare på indløsningstidspunktet har en lavere værdi end oplyst ved bestilling af voucheren (f.eks. hvis varen er kommet på tilbud) eller hvis der er overskydende værdi på voucheren ved indløsning, udbetales den overskydende værdi IKKE, og den overskydende værdi er tabt ILLUM KEY erstatter ikke mistede eller stjålne vouchers Ønsker et ILLUM KEY medlem at bytte eller returnere en vare, der er købt med en voucher, skal det ske jf. ILLUMs gældende bytte- og returregler. Bemærk, at du ved returnering af en vouchervare kun får det beløb retur, som du reelt har betalt for varen. ILLUM KEY medlemmer får ikke ILLUM KEY point tilbage ved returnering. Hvis en vare er behæftet med fejl, gælder den almindelige 2 års reklamationsret. I så fald skal det pågældende ILLUM KEY medlem henvende sig ved den kasse eller afdeling i ILLUM, hvor du har fået varen udleveret/købt varen.

6 12. Særlige regler for 10% på første køb voucher Denne voucher berettiger til at få 10% rabat på en række mærker, se listen over mærker her, første gang medlemmet køber efter oprettelse som ILLUM KEY medlem. Første køb defineres således: Første køb i ILLUM dateres efter ILLUM KEY medlemsoprettelsen, af en eller flere varer fra et eller flere af mærkerne på denne liste. Se i øvrigt generelle vilkår for vouchers ovenfor. Hvilke mærker der er med på listen over mærker hvor vouchers med 10% på første køb berettiger til 10% rabat kan ændre sig uden varsel, ligesom ILLUM tager forbehold for fejl i listen. Se øvrige vilkår og betingelser. 13. Fødselsdagsgave ILLUM KEY medlemmer får en fødselsdagsgave hvert år, så længe medlemskabet af ILLUM KEY varer. ILLUM kan til enhver tid vælge at stoppe med at sende fødselsdagsgaver til medlemmerne, eller ændre reglerne for hvilke medlemmer der modtager disse. Der gælder samme regler for Fødselsdagsgaven, som for enhver anden voucher udsendt af ILLUM KEY. 14. Udmelding af ILLUM KEY Alle medlemmer kan uden varsel melde sig ud af ILLUM KEY. Det eneste man som medlem skal gøre er, at finde det korrekte link i bunden af enhver ILLUM KEY og følge instruktionerne på det website der linkes til. 15. Forespørgsler og klager over ILLUM KEY ILLUM tager forbehold for fejl i priser og vilkår,. Forespørgsler og klager behandles af ILLUM kundeservice, og alle afgørelser truffet af ILLUM er endelige. PRIVATLIV & BEHANDLING AF PERSONDATA Cookie- og privatlivspolitik Når du besøger et ILLUM website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge din brugeroplevelse på illum.dk. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

7 Cookies Alle ILLUM websites benytter cookies til at indsamle og lagre oplysninger, der bruges til markedsføring og optimering af forretningen og brugeroplevelsen. Dette indbefatter også cookies, der kan anvendes til at følge brugere på tværs af flere websites. Sådanne cookies kan indsamle oplysninger om f.eks. din placering (IP-adresse), præferencer, anvendelse af digitale tjenester og adfærd på illum.dk og undersider. Disse oplysninger muliggør, at brugeren kan blive præsenteret for relevant marketing-indhold på andre websites end illum.dk. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil din brugeroplevelse kunne blive forringet ved at blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Således bruges vores cookies blandt andet til: Adfærdsbaseret målretning via forskellige medieplatforme, således at det er muligt at vise så relevant indhold som muligt. Til at forbedre den tekniske funktionalitet og brugeroplevelsen Til at føre statistik og måle trafik bl.a. via Google Analytics Personoplysninger Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og SMS-service, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som nyhedsbrevsmodtager, tilmelder dig events, melder dig ind i vores kundeklub ILLUM KEY, eller i øvrig gør brug af vores services. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, mobiltelefonnummer og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb i butikken. Oplysningerne bliver eksempelvis brugt til at målrette vores annoncering, til at levere de(n) ønskede service og/eller varer, til statistik og til at kontakte dig i forbindelse med opfølgning på bestillinger, konkurrencer, tilmeldinger, events og lign.

8 Cookies kan indsamle yderligere personoplysninger om dig, f.eks. din IP adresse, dine præferencer eller din anvendelse af digitale tjenester. Disse oplysninger kan bruges til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncering, redaktionelt indhold samt til profilering af brugerne. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og sikre at du bliver vist information, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du framelder dig ILLUM KEY, bliver alle oplysninger vi har registreret om dig slettet. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke sider du har kigget på og evt. klikker på, din geografiske placering, dit køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter. Undtaget er dog udvalgte samarbejdspartnere. Du kan se hvilke samarbejdspartnere, der er tale om, her [Liste over de koncessioner vi kunne tænke os at dele info med]. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

9 Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Opdatering af privatlivspolitik Vores privatlivspolitik kan blive opdateret for eksempelvis at følge med udviklingen i lovgivningen, udviklingen i teknologiske muligheder eller andet. Hvis der er sket væsentlige ændringer, så meddeler vi dette ved synlige kommunikation på vores website. Modtagelse af markedsføring Ved tilmelding til ILLUM har du accepteret at modtage s og SMS er omkring nyheder, events, konkurrencer, tilbud m.m. fra ILLUM af. Hvis du ikke længere ønsker at modtage pågældende markedsføring, så kan du fravælge hvert enkelt medie via link i e- mails og instruktioner i SMS er.

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR)

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR) COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR) 1.0. BAGGRUND 1.1. Nedenstående har til formål at oplyse dig som registrerede om, hvordan vi behandler din persondata. 2.0. BRUG AF COOKIES 2.1. Når du besøger vores

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises

Læs mere

1 Cookie- og privatlivspolitik for Dalum Landbrugsskole Cookie-politik Cookies Cookies på hjemmesiden...

1 Cookie- og privatlivspolitik for Dalum Landbrugsskole Cookie-politik Cookies Cookies på hjemmesiden... Notat Til: Dalum Landbrugsskole Fra: Anders Normann-Nielsen cc: Dato: 21. januar 2019 Vedr.: Cookie- & Privatlivspolitik Erhvervsskolernes IT Samarbejde Seebladsgade 1 5000 Odense C Danmark Indholdsfortegnelse

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik

Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik Phone: 32 21 70 00 1 Indholdsfortegnelse Vi tager din databeskyttelse alvorligt... 3 Kontaktoplysninger:... 3 Fair og transparent databehandling...

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK Dataansvar og kontaktoplysninger Helicopter v/lisbeth Schelde ejer projektet Bag for en Sag og er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget

Læs mere

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke til at Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig meddelelser Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig tilbud på anfordring, samt emails, nyhedsbreve,

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL GÆSTER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr. 38881809. Som følge af din aftale

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik.

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik. Persondatapolitik, Smart Lift A/S - 1. Indledning Dataansvarlig: Smart Lift A/S N. A. Christensensvej 39 DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 72 29 11 www.smartlift.dk CVR DK 31 41 96 38 Smart Lift A/S behandler

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding PRIVATLIVS POLITIK BALLERUP Tempovej 18-22 2750 Ballerup 7026 0636 KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding 7022 9933 AARHUS Johann Gutenbergs Vej 11-13 8200 Aarhus N 7020 0122 www.armadan.dk info@armadan.dk

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger )

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger ) KØGE BONUSKORT BRUGERVILKÅR gældende for KØGE BONUSKORT(herefter Betingelserne ), der udbydes af: Udbyder: Køge Handelsstandsforening Vestergade 1 DK-4600 Køge Cvr 85279416 (herefter Foreningen ) Overfor

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger.

Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger. Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger. Opdateret 7. september 2018 Ved oprettelse af forespørgsel på onlinebasen.dk bliver du bedt om

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik 1. Generelt 1.1. Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvorledes NemTilmeld.dk ApS, Strømmen 6, 9400 Nørresundby, CVR-nummer 27673120 indsamler og behandler

Læs mere

Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagenævnet for Ejendomsformidling 1 KLAGESKEMA VEDRØRENDE SALG Dato: Navn og adresse på samtlige klagere: Tlf.nr.: Mobil tlf.nr.: E-mail: Ejendomsmæglerens navn og adresse: Tlf.nr. og e-mail: Klagen angår? Ejendomsmæglerens faktura/afregning

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. PRIVATLIVSPOLITIK FOR BILFORUM SVENDBORG 1. DATAANSVARLIG 1.1. Formål Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Læs mere

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 1. Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine

Læs mere

Privatlivspolitik Arriva Version Privatlivspolitik

Privatlivspolitik Arriva Version Privatlivspolitik 1. Indledning Privatlivspolitik Hos Arriva værner vi om dine oplysninger og behandler derfor dine personoplysninger ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i fuld overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen

Læs mere

Club Nord er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne gode oplevelser, rejser, foredrag,

Club Nord er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne gode oplevelser, rejser, foredrag, VORES PRIVATLIVSPOLITIK 1 Behandling af personoplysninger hos Club Nord Privatlivspolitik Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) beskriver hvilke personoplysninger, Club Nord indhenter fra dig

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla

Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

Læs mere

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik for Amma-Danmark. Om Namah Shivaya. 1. Hvornår indsamler og anvender Amma-Danmark dine personoplysninger?

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik for Amma-Danmark. Om Namah Shivaya. 1. Hvornår indsamler og anvender Amma-Danmark dine personoplysninger? Privatlivspolitik Om Namah Shivaya Kære du Der er nye regler for behandling af persondata, som foreningen Amma-Danmark fra 25. maj 2018 skal overholde. I Amma-Danmark har vi i koordinationsgruppen forberedt

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d PERSONDATAPOLITIK Version 1.2 - Publiceret d. 30.07.2018 Din datasikkerhed er vigtig for Shipley. I vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data: Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Hernings brugere og medlemsforeninger

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Hernings brugere og medlemsforeninger Cookies- og privatlivspolitik Ajourført den 30. august 2018 Anvendt cookie Den anvendte type cookie er udelukkende til brug for statistik til Google Analytics, der anvendes i forbindelse med at øge brugervenligheden

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Dataansvar. Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Kontaktoplysninger. Vi sikrer fair og transparent databehandling. Behandling af persondata

Dataansvar. Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Kontaktoplysninger. Vi sikrer fair og transparent databehandling. Behandling af persondata PRIVATLIVSPOLITIK Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt CJ A/S indsamler og registrerer persondata i forbindelse med salg til dig som kunde, ansættelse af dig som medarbejdere og dine besøg

Læs mere

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr. 29398763 I det følgende kaldet Selskabet Vilkår og Persondatapolitik. 1. INDLEDNING. 1.1. Selskabet har til formål at drive entreprenørvirksomhed, fortrinsvis

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

Privatlivspolitik for Wihlborgs A/S

Privatlivspolitik for Wihlborgs A/S Privatlivspolitik for Wihlborgs A/S Dataansvarlighed Vi tager din persondatabeskyttelse alvorligt Wihlborgs behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj.

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj. Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej 6 4130 Viby Sj. Privatlivspolitik for Viby Musikforening 25.Maj 2018 Viby Musikforenings CVR 33235232 dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet.

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet. Indhold 1. Generelt 2. Bestilling og betaling 3. Ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse 4. Kampagner 5. Fragt 6. 14 dages fortrydelsesret 7. Returnering 8. Tilbagebetaling 9. Reklamation 10. Refundering

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej 5-048 2450 København SV Danmark CVR-nr.: 28292139 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet.

Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet. Juridisk information om Budget Buddy fordelsprogrammet. Udbyder Budget Rent-a-Car A/S Vester Farimagsgade 7 1606 København V Tlf.: 33550500 CVR: 27638295 Administrator absi as Gl. Kongevej 123 DK-1850

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik Databeskyttelsespolitik for Rasmus Gissel, tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser 1. Indledning I denne databeskyttelsespolitik kan du læse følgende: hvordan, hvornår og hvorfor jeg indsamler persondata

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver PRIVATLIVSPOLITIK FOR DIABETESFORENINGEN 1 Generelt 1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led

Læs mere

Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik Persondata- og cookiepolitik Indledning Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Petersson er en ejendomsmæglervirksomhed, der tilbyder dig vurdering og salg af boliger. Som led i vores forretning registrerer og bruger

Læs mere

Persondatapolitik. Side 1 af 5

Persondatapolitik. Side 1 af 5 Persondatapolitik EJBY MOSEVEJ 219 2600 GLOSTRUP TLF 44 85 70 00 FAX 44 85 70 01 MAIL VESTFOR@VESTFOR.DK WEB WWW.VESTFOR.DK EAN 5798009042118 CVR 1086111 Side 1 af 5 1. Indledning 1.1 Hos I/S Vestforbrænding

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Privatlivspolitik CBS Executive

Privatlivspolitik CBS Executive Privatlivspolitik CBS Executive Indhold 1. Hvorfor er CBS Executives Privatlivspolitik vigtig?... 1 2. Ordliste over de vigtigste juridiske udtryk, der anvendes i dette dokument... 2 3. Hvem er ansvarlig

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for Salling Group A/S

Privatlivspolitik for Salling Group A/S Privatlivspolitik for Salling Group A/S Version: 27-06-2018 Indhold 1. Din databeskyttelse bliver taget alvorligt 2. Dataansvarlig og kontaktoplysninger 3. Databehandling sker på oplyst grundlag 4. Data

Læs mere

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os.

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. NORD er en digital investeringsrådgiver

Læs mere

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK Formålene med og retsgrundlaget for FynBus behandling af dine personoplysninger FYNBUS BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER FynBus behandler personoplysninger om dig (den

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik Ved at benytte Dansk Tandforsikring Administration ApS tandforsikring (herefter Forsikringen ) samtykker du til denne privatlivspolitik (herefter Privatlivspoltikken ), og dermed

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere