Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde"

Transkript

1 Vaculex og Microlex Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde

2 Vores vakuumløftere er konstrueret til at løfte mellem 5 og 200 kg. De er enkle at installere, meget enkle at betjene og kan justeres til at løfte stort set en hvilken som helst genstand. God ergonomi er god økonomi Gentagne løft behøver ikke at være tunge for at blive både farlige og kostbare. Med vakuumløftere øger man normalt både arbejdstempo og produktivitet. Høje udgifter i forbindelse med sygemeldinger og lange genoptræningsperioder undgås. Vore vakuumløftere fjerner den slags problemer og reducerer desuden risikoen for ulykker, der kan skade både bruger og produkter. Løfter næsten alt Med en vakuumløfter kan du løfte kasser, kartoner, sække, dunke, plader, computere, bakker, tønder, TV-apparater og meget andet afhængig af udstyr og tilbehør. Konstruktionen består af pumpe, vakuumslange, løfteslange, styreenhed og sugefod eller eventuelt gribeenhed, der tilpasses efter dit behov. Meget enkle at anvende En vakuumløfter bruger vakuum til i én bevægelse at suge lasten fast og løfte den; grebene er meget lette at betjene, og vakuumløfteren følger jævnt din krops bevægelse, som om den genstand, der skal løftes, var vægtløs. Med en svingfod eller et vinkelled kan du dreje eller vende den genstand, der skal løftes efter behov, f.eks. i forbindelse med montagearbejde. Vaculex som løftehjælp ved vinduesfremstilling. Løft af vertikalt stående glasruder til horisontal placering i vinduesrammen. Ruderne vendes 90 grader ved hjælp af et vinkelled.

3 Sikkerhed Da sugefoden altid dimensioneres efter løfteslangen, risikerer du ikke at tabe genstande, der er for tunge hvis vægten er for høj, vil vakuumløfteren simpelthen ikke løfte genstanden. Dette mindsker risikoen for skader på både brugere og produkter. Hvis vakuumpumpen skulle gå i stå, bevares undertrykket alligevel, så lasten kan sænkes kontrolleret. Hvis du løfter med faste gribeenheder, kan Vaculex desuden udstyres med vores patenterede sikker-hedsventil. Let at installere og vedligeholde Kraftkilden kan enten være en elektrisk vakuumpumpe eller en trykluftsdrevet vakuumpumpe. Systemet monteres normalt i en svingkran eller I et loftstravers som vort profilsystem i letmetal, AluRail. Installationen er enkel og tilpasses efter dit løftebehov. Vakuumløfterne er fremstillet af meget slidstærke dele, der sjældent kræver service og reparation. Vaculex som løftehjælp i et bageri. Løft af melsække fra palle til blander. Microlex som løftehjælp i den mekaniske industri. Løft af plastbakke med kundetilpasset gaffelværktøj. Bakken vendes og tømmes ved hjælp af en drejeenhed med kuglelejer. Microlex som løftehjælp i et støberi. Løft af metalbarrer. Sugefoden griber uden problemer fat i produktets ujævne overflade takket være en særlig tætningslæbe. Microlex som løftehjælp i fødevareindustrien. Stabling af kartoner på paller med skræddersyet sugefod sammen med en kundetilpasset styreenhed. Vaculex som løftehjælp i bilindustrien. Håndtering af trykluftsbeholdere til bremsesystemer til busser. Buet sugefod, der er tilpasset beholderens radius.

4 Vaculex og Microlex Vaculex er vores kraftigste vakuumløfter, en stærk, alsidig og brugervenlig model med tohåndsgreb, der er beregnet til løft på mellem 30 og 200 kg. Vaculex findes med løfteslanger i 6 størrelser på mellem 100 mm og 200 mm, med 6 forskellige vakuumpumper og mange forskellige typer tilbehør og sugefødder med et utal af kombinationsmuligheder. Normalt drives Vaculex med elektrisk vakuumpumpe for at opnå den bedste ydelse og fleksibilitet, men vi kan også levere trykluftsdrevne pumper, hvis det ønskes. Microlex er en lille, smidig model, meget brugervenlig takket være éthåndsgreb, der er beregnet til en belastning på 5-30 kg. Med en trykluftsdrevet vakuumpumpe får man en enhed, der er meget let at installere, da pumpen er monteret på topdrejeenheden. Hvis der er behov for det, fås der flere forskellige elektriske vakuumpumper. Ophængsøje. Findes i forskellige udgaver, der passer til de fleste af de løbevogne til traverser eller svingkraner, der findes på markedet. Løfteslange af meget høj kvalitet. Løfteslange af meget høj kvalitet og med lang holdbarhed, som vi selv har udviklet. Vi giver 3 års garanti på løfteslangen. Effektiv beskyttelsesmuffe. Beskytter løfteslangen mod ekstern belastning. Effektivt luftfilter. Øger vakuumpumpens levetid. Som ekstraudstyr findes et ekstra stort luftfilter til lange serviceintervaller og ved arbejde i meget fugtige miljøer. Styreenhed med lydisolering og ergonomiske håndtag. Microlex har éthåndsgreb og Vaculex har tohåndsgreb. Vakuumpumpe, elektrisk eller trykluftsdrevet. Der findes flere udgaver af elektriske eller trykluftsdrevne vakuumpumper. Microlex trykluftsdrevne pumpe er indbygget i topdrejeenheden. Alle vakuumpumper har effektive lyddæmpere som standard. Microlex elektriske vakuumpumper har desuden en lydisoleringskasse som standard. (Findes som ekstraudstyr til Vaculex.)

5 Returventil for at undgå skader. Medfører at lasten og løfteenheden standser eller sænkes langsomt ved eventuelt svigtende vakuumkilde, f.eks. ved strømafbrydelse og pumpehavari. Skader på produkter og brugere undgås. Løfteslangens øvre og nedre skruemontering. Unik løsning for optimal tætning og fastgørelse af løfteslangen. Levetid Vaculex og Microlex er i princippet uopslidelige. Vi giver 3 års garanti på alle dele, inklusive løfteslangen, bortset fra sliddele som sugefodsliste, filterindsats, drivrem til pumpen osv. Vore første vakuumløftere blev installeret for mere end 10 år siden og anvendes stadig i dag. Sikkerhed Brugerens sikkerhed er et nøglepunkt for os. Vi har f.eks. en patenteret, separat sikkerhedsventil til såkaldt fast værktøj, f.eks. krog eller saks. Ventilen medfører, at løfteren ikke stiger opad med høj hastighed. I stedet standser den i princippet med det samme, f.eks. hvis lasten går i stykker, eller hvis lasten frigøres utilsigtet. Modulsystem giver en tryg investering Vakuumløfterne er modulopbyggede, hvilket giver maksimal fleksibilitet og tryg investering. Løfteslangen kan f.eks. skiftes ud ved behov for forskellig løftekapacitet. På Vaculex kan man også skifte mellem et forlænget styrehåndtag eller et kort, normalt håndtag. Automatisk affjedret balancekontrol. Lasten vender altid automatisk tilbage til den indstillede højde, uanset i hvilken højde brugeren slipper styrehåndtaget. Særligt krævende miljøer Vi har tilpasset vore enheder, så de fungerer i de mest forskelligartede miljøer. De fås i syrefast udførelse i klasse A4 til den kemiske industri, fødevareindustrien eller lægemiddelindustrien. Til arbejde i eksplosive miljøer har vi særligt tilpassede elektriske vakuumpumper eller som alternativ en trykluftsdrevet vakuumpumpe. Sugefod med optimeret sikkerhed. Løfterne kan ikke tabe en last, som de er i stand til at løfte, og de løfter ikke, hvis lasten er for tung. Alle standardsugefødder er nemlig tilpasset de respektive løfteslangediametre med en sikkerhedsfaktor på mindst 2,5. Det betyder, at lasten suges fast mod sugefoden med en kraft, der er 2,5 x større end vakuumløfterens løftekapacitet. Bundsikkerhedsventil giver højeste sikkerhed. Hvis lasten går i stykker, reducerer ventilen risikoen for skader ved at reducere løftekraften helt eller delvist. (Den opadgående bevægelse kan ellers skade brugeren.)

6 Vaculex Et udvalg af ekstraudstyr Sugefodsåg med 2 justerbare sugefødder. Velegnet til bl.a. kartoner med 2 flige. Findes i mange udgaver. Sugefodsåg med 4 justerbare sugefødder. Bl.a. til aflange genstande, f.eks. plader og kartoner. Fås i mange udgaver. Buet sugefod til håndtering af rør, aksler, tønder osv. Tilpasses efter genstandens radius. Vinkelled f.eks. til håndtering af plader fra vertikalt til horisontalt plan eller omvendt. Lydisoleringskasse. Passer til alle elektriske vakuumpumper. Storfilter. Til snavsede miljøer. Ekstraudstyr Vaculex har et stort udvalg af standardiseret ekstraudstyr, så det er muligt at skræddersy en passende løsning til mange forskellige behov. Da vore systemer er modulopbyggede, er det også let at supplere efterfølgende. Sugefødder Sugefoden er en af de vigtigste dele i en komplet løsning. Vaculex har mange forskellige sugefødder, der passer til de fleste typer produkter. Hvis én af standardsugefødderne ikke passer, kan vi altid tilbyde en kundetilpasset løsning. Microlex Et udvalg af ekstraudstyr Sugefodsåg med 2 justerbare sugefødder. Til bl.a. kartoner med 2 flige. Fås i mange udgaver. Svingfod. Så lasten kan roteres 360, imens styreenheden er i fast position. Velegnet f.eks. ved placering af kartoner i et mønster på en palle. Rund sugefod med blød gummilæbe. Velegnet til dåser, tønder, sten osv. Fås i flere størrelser. Lynkobling med bajonetfatning. Over- og underdel. Hurtigt og enkelt skift mellem forskellige sugefødder/værktøjer.

7 H-sugefod med 4 justerbare sugefødder og 2 justerbare tværåg. Til store plader, træskiver. Fås i mange udgaver. Oval sugefod med blød gummilæbe. Især til sække, men også til genstande i krympeplast. Fås i flere størrelser. Rektangulær sugefod til kartoner, plader osv. Fås i mange størrelser. Rund sugefod med blød gummilæbe til dåser, tønder, sten osv. Fås i flere størrelser. Drejefod, så lasten kan roteres 360, imens styreenheden er i fast position. F.eks. til placering af kartoner i et mønster på en palle. Lynkobling med bajonetfatning. Over- og underdel. Hurtigt og enkelt skift mellem forskellige sugefødder/værktøjer. Leddelt, forlænget styreenhed til store genstande, høje løft, f.eks. højstabling af kartoner/sække på palle. Findes i forskellige længder. Fast, forlænget styreenhed til store genstande, hvor det er vanskeligt at nå med en almindelig styreenhed. Findes i forskellige længder. Sikkerhedsventil til sikre løft med f.eks. fast værktøj (krog). Monteres mellem løfteslange og vakuumhus. Fjerner straks undertrykket i løfteslangen ved utilsigtet frigørelse af lasten. Universalled. Monteres mellem løfteslange og vakuumhus. Holder løfteslangen i vertikal stilling ved skråbelastning. Udløserventil til standard styreenhed. Letter frigørelse af lasten ved brug af store sugefødder, f.eks. ved vertikale løft. Udløserventil til forlænget styreenhed. Letter frigørelse af lasten ved brug af store sugefødder, f.eks. ved vertikale løft. Rektangulær sugefod. Velegnet til kartoner, plader osv. Fås i mange størrelser. Oval sugefod med blød gummilæbe. Især til sække, men også til genstande i krympeplast. Forskellige størrelser. Sugefodsåg med bælgsugekopper. Bl.a. til genstande med ujævne overflader eller overflader med en vis niveauforskel. Mange udgaver. Vinkelled til f.eks. håndtering af plader fra vertikalt til horisontalt plan eller omvendt. Sikkerhedsventil til sikre løft med f.eks. fast værktøj (krog). Monteres mellem løfteslange og vakuumhus. Fjerner straks undertrykket i løfteslangen ved utilsigtet frigørelse af lasten. Leddelt, forlænget styreenhed. Velegnet til store genstande eller til høje løft, f.eks. højstabling af kartoner/sække på palle. Findes i forskellige længder. Fast, forlænget styreenhed til store genstande, hvor det er vanskeligt at nå med en almindelig styreenhed. Findes i mange forskellige længder. Udløserventil. Letter frigørelse af lasten ved brug af store sugefødder, f.eks. ved vertikale løft. Fås til både standard og forlænget styreenhed.

8 Kan du forudse risikoen for skader1 Siden Vaculex startede virksomheden for mere end 10 år siden, har vores mål været at fremstille de mest ergonomiske, sikre og pålidelige vakuumløftere i verden. Vi har fokuseret på to ting: At minimere skader, der skyldes vægt, dårlige arbejdsstillinger og høje arbejdsfrekvenser. At øge prduktiviteten. Vi har bl.a. gennemført flere analyser på forskellige typer av løft ved hjælp af NIOSH (National Institute for Occupational Safety and Health - Michigan, USA), en metode, der analyserer forskellige løft, vægte og arbejdsfrekvenser. Ved hjælp af NIOSH kan vi let forudse, hvor der vil opstå skader. For eksempel kan det påvises, at belastninger på helt ned til kg i normalt arbejdstempo kan give alvorlige slidskader. Kontakt din Vaculex repræsentant, hvis du ønsker detaljerede oplysninger om forkellige løfteanalyser. Ex 1. Fra palle til bord med drejning 10 kg kasse, 1 løft/time = 14% får skader inden 2 år. 15 kg kasse, 1 løft/time = 41% får skader inden 2 år. Ex 2. Løft av kartoner fra bord til anden højde med drejning. 10 kg kasse, 1 løft/time = 25% får skader inden 2 år. 15 kg kasse, 1 løft/time = 58% får skader inden 2 år. Hvad står vi for1 Vaculex AB er førende på verdensplan mht. fremstilling af løftehjælpmidler på basis af vakuumteknik. Vores mål er dels at lette dit arbejde rent fysisk - med tryk på effektivitet, ergonomi og sikkerhed, - dels ved hjælp af vores viden, erfaringer og positive indstilling at gøre tingene lettere for dig - før, under og efter købet.

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

JLM teknik, Erhvervsparken 2, 9500 Hobro Tlf:

JLM teknik, Erhvervsparken 2, 9500 Hobro Tlf: JLM teknik, Erhvervsparken 2, 9500 Hobro Tlf: +45 9857 6060 info@jlmteknik.dk www.jlmteknik.dk ALWAYS IN MOVEMENT Vaculex TP løfter Vaculex TP løfter er meget alsidig og håndterer et stort udvalg af varer

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

Den økonomiske løsning på et ergonomisk problem

Den økonomiske løsning på et ergonomisk problem VacuMyggen VacuMyggen Den økonomiske løsning på et ergonomisk problem VacuMyggen er en manuel vakuumløfter som håndterer alle typer laster. Betjeningen er ekstremt smidig og hurtig. Samtlige funktioner

Læs mere

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett alvac tornado vakuumløftemaskine we make the impossible possible Løftekapacitet: 5000 kg Egenvægt: 180 kg Dimensioner: L575 x B630 x H1017 mm CE godkendt Sugekop: 360º rotation Sikker håndtering Let montering

Læs mere

EN HELT NY STANDARD CXT NEO KRANEN

EN HELT NY STANDARD CXT NEO KRANEN INDUSTRIKRANER KRANER TIL KERNEKRAFTINDUSTRIEN HAVNEKRANER LØFTETRUCKS TIL TUNGT ARBEJDE SERVICE VÆRKTØJSMASKINSERVICE EN HELT NY STANDARD CXT NEO KRANEN 2 Konecranes CXT Neo CXT NEO Fleksibilitet Styrke

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

ØGET EFFEKTIVITET OG FORBEDRET ARBEJDSMILJØ TIL FARMACEUTISK INDUSTRI

ØGET EFFEKTIVITET OG FORBEDRET ARBEJDSMILJØ TIL FARMACEUTISK INDUSTRI ØGET EFFEKTIVITET OG FORBEDRET ARBEJDSMILJØ TIL FARMACEUTISK INDUSTRI VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER VÆLG EN PARTNER, SOM GIVER OVERLEGEN TEKNISK SUPPORT

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er:

Industri. AL-LIFT ApS Rugmarken 2 DK-7620 Lemvig Tel.: +45 97 10 10 74 e-mail: info@al-lift.com www.al-lift.com. Vores fokus er: WE LIFT YOU WE LIFT YOU Vores fokus er: Partnerskab Helstøbt oplevelse Høj kvalitet Økonomisk fordel for dig Direktør Allan Laursen, +45 4089 4478 Industri 2014 Allan Laursen, direktør for AL-LIFT, har

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Protema elektriske løftevogne Produktoversigt

Protema elektriske løftevogne Produktoversigt Protema elektriske løftevogne Produktoversigt TAWI ergonomisk løfteudstyr Svensk kvalitet. Globale løsninger. Ergonomi handler om at tilpasse arbejdet og arbejdsmiljøet til medarbejdernes behov. Det handler

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien godt arbejdsmiljø >> STærk ryg >> glade MEDarBEjDErE >> færre MaTEriEl SkaDEr >> HurTigErE HÅNDTEriNg... gmv a/s forhandler et komplet program af

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Tillykke med købet af Genie B Gulvvaskemaskine Maskinen leveres i en kasse. Læs altid instruktionen før maskinen tages i brug. Vær opmærksom på, at kassen som

Læs mere

Centrale støvsugeranlæg

Centrale støvsugeranlæg CENTRUM TECHNIKI WENTYLA CYJ Centrale støvsugeranlæg www.flexair.dk Centrale støvsugeranlæg Vakuumpumper Alle anlæg dimensioneres til den enkelte opgave og der vælges den type vakuumpumpe der er bedst

Læs mere

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage Løsninger til solcellemontage Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og. Hilti. Outperform. Outlast. Stærk og hurtig montage på skrå tage Stærk og hurtig montage på skrå tage Montage af solceller

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg.

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. GH3 Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. Udgangspunktet for det nye GH3 lofthejsystem har været en nøje gennemgang af plejepersonalets ønsker og behov

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS INDHOLD BAHCO HYDRAULIC SORTIMENT Løft af motor og gearkasse Værkstedskran, foldbar T Justérbar løftekrog Motorbom Motorstand Gearkasseløfter

Læs mere

Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Nilfisk Smart

Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Nilfisk Smart Let og sjovt at vaske vinduer - gør det rigtigt sjovt med en Let og sjovt at vaske vinduer - efterlader ingen dråber eller striber. Den nye batteridrevne vinduesvasker giver perfekt rene vinduer - uden

Læs mere

Flerpatrons filterhuse Serie CB40.

Flerpatrons filterhuse Serie CB40. Flerpatrons filterhuse Serie CB40. Oversigt CB40 Serien Filterhus CB40 serien af flerpatrons filterhuse, har sat standarden for letvægts filterpatron opgaver i proces industrien. Designet til at være lette

Læs mere

Vacuum Unit Sensing System. Patented system 2

Vacuum Unit Sensing System.  Patented system 2 Patented system Vacuum Unit Sensing System www.vuss.dk Patented system 2 Vacuum løftesystemer med det unikke VUSS ventilsystem Vakuum løftesystemer I Predells Vacuum-division designer, producerer og sælger

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

CS700/800 B-H. En alsidig og komfortabel fejemaskine: rengøring har aldrig været nemmere!

CS700/800 B-H. En alsidig og komfortabel fejemaskine: rengøring har aldrig været nemmere! CS700/800 B-H Fejemaskiner En alsidig og komfortabel fejemaskine: rengøring har aldrig været nemmere! Den har en arbejdsbredde på op til 112 cm (med 2 sidebørster) CS700/800 fejemaskiner er meget brugervenlige

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 JB Medico Armstrong gasarm +45 70205826 kontakt@jbmedico.com Samlingsvejledning Indholdsfortegnelse Nomenklatur... 4 Nødvendigt værktøj til installationen...

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Stormbox installationsvejledning

Stormbox installationsvejledning Stormbox installationsvejledning Generelt STORMBOX-kassetterne skal installeres i overensstemmelse med denne montagevejledning samt evt. lokale forskrifter.. Store mængder af vand infiltreres på et koncentreret

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Klar til fremtiden? Vakuum-spændesæt VAC SYS: Opspænding uden grænser Opspænding uden mærker. Værktøj for de højeste krav!

Klar til fremtiden? Vakuum-spændesæt VAC SYS: Opspænding uden grænser Opspænding uden mærker. Værktøj for de højeste krav! Klar til fremtiden? Vakuum-spændesæt VAC SYS: Opspænding uden grænser Opspænding uden mærker Værktøj for de højeste krav! Ny form for kraft Vort mål: At finde løsninger, der begejstrer Stræben efter perfektion

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER

HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER HÅNDTERING AF RULLER VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER STOR ELLER LILLE, KORT ELLER LANG, HØJ ELLER LAV Hovmands løsninger til løft og håndtering af ruller.

Læs mere

KÄRCHER HØJTRYKSRENSERE. Ingen opgave er for lille, for stor eller for svær! HOME & GARDEN HØJTRYKSRENSERE

KÄRCHER HØJTRYKSRENSERE. Ingen opgave er for lille, for stor eller for svær! HOME & GARDEN HØJTRYKSRENSERE KÄRCHER HØJTRYKSRENSERE Ingen opgave er for lille, for stor eller for svær! HOME & GARDEN HØJTRYKSRENSERE HØJTRYKSRENSER FULL CONTROL EN KLASSIKER FORNYES Kärcher har udviklet højtryksrensere I mere end

Læs mere

Få plads til mere med. Linkstor reoler

Få plads til mere med. Linkstor reoler Få plads til mere med Linkstor reoler Muligheder ud over det sædvanlige: fleksibilitet Linkstor er det bærende reolsystem i en lang række løsninger, der er specielt tilpasset individuelle krav til opbevaring.

Læs mere

Anlæg løfter fiskekasserne

Anlæg løfter fiskekasserne Anlæg løfter fiskekasserne Thyborøn-trawler har været med til at udvikle et løfte-anlæg, der gør det let at stable 50 kilo tunge fiskekasser i lasten. Hermed slipper besætningen for de tunge løft, som

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D- 88 454 Hochdorf Tel. 073 55-9314- 0 Fax 931415 Brugsanvisning 80 000 072/000 Blumenweg 8 D-88454 Hochdorf Telefon 07355-9314-0 Fax 07355-931415 e- mail: medica-

Læs mere

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET ENERGY Med Firet Energy er pludseligt opståede ildebrande hurtigt under kontrol. Firet Energy

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og håndleddene. Derfor har vi udviklet Jobmate en produktserie,

Læs mere

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG Følg sikkerhedsinstruktionerne for at undgå skader eller skader på omgivende elementer. Følg betjeningsvejledningen for at undgå beskadigelse af værktøjet. Håndtag

Læs mere

PRISLISTE 2012. Indholdsfortegnelse. AL-vac 1600 FLEX... 2 AL-vac 1600 FLEX - TILBEHØR... AL-vac 3500 FLEX... 5 AL-vac 3500 FLEX - TILBEHØR...

PRISLISTE 2012. Indholdsfortegnelse. AL-vac 1600 FLEX... 2 AL-vac 1600 FLEX - TILBEHØR... AL-vac 3500 FLEX... 5 AL-vac 3500 FLEX - TILBEHØR... Indholdsfortegnelse AL-vac 1600 FLEX... 2 AL-vac 1600 FLEX - TILBEHØR... 3 AL-vac 3500 FLEX... 5 AL-vac 3500 FLEX - TILBEHØR... 6 AL-vac Cosmo 2000... 7 AL-vac Cosmo 2000 - TILBEHØR... 8 AL-vac Tornado...

Læs mere

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop! OPSPÆNDNINGS UDSTYR

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop!  OPSPÆNDNINGS UDSTYR PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / 2017 Bestil nu i Online Shop! www.meusburger.com Gnist med system R OPSPÆNDNINGS UDSTYR System R Opspændnings udstyr til gnist, nu også med system R til eksisterende

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliske aftrækkere og aftræksplader for rulningslejer og andre maskinelementer

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliske aftrækkere og aftræksplader for rulningslejer og andre maskinelementer FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliske aftrækkere og aftræksplader for rulningslejer og andre maskinelementer A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Kraftig, enkel og hurtig Brugervenlig hurtig

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

LØFTEVOGNE - MULIGHEDER & EFFEKTIVITET

LØFTEVOGNE - MULIGHEDER & EFFEKTIVITET LØFTEVOGNE - MULIGHEDER & EFFEKTIVITET VI EFFEKTIVISERER ARBEJDSPROCESSER MED INTELLIGENTE LØFTE- OG TRANSPORTLØSNINGER 0M HOVMAND ( KUNDER ) Vores udstyr, mobile batteridrevne løfteenheder - vi kalder

Læs mere

chromophare F-generation

chromophare F-generation chromophare F-generation Suveræn fleksibilitet Unikt Den innovative hybridlysteknik giver en enestående lyskvalitet, når man skal koncentrere sig om arbejdet. Sikkert Lysdioderne har en gennemsnitlig levetid

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

HUSDYRSARTIKLER NSH NORDIC A/S

HUSDYRSARTIKLER NSH NORDIC A/S HUSDYRSARTIKLER NSH NORDIC A/S Side 1 3 4 6 7 8 Indholdsfortegnelse Produktgruppe Husdyrsartikler > Skadedyr Husdyrsartikler > Hund Husdyrsartikler > Kreatur > Husdyrsartikler > Skadedyr Fluefanger elektrisk,

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

TUNGE LØFT GODE LØSNINGER

TUNGE LØFT GODE LØSNINGER TUNGE LØFT GODE LØSNINGER Inspiration til brug af tekniske hjælpemidler Arbejdsmiljø i industrien 3 Denne publikation er udgivet af BFA Industri, som er et fælles forum for arbejdsmiljø for arbejdsmarkedetsparter

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER 1 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDENS HISTORIE Virksomhedens historie...s. 3 Multistripper...s.

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

1 bord 1000 muligheder

1 bord 1000 muligheder 1 bord 1000 muligheder Arbejdsbordet MFT 3: Nok den mest alsidige arbejdsbænk i verden Værktøj for de højeste krav! Klar til brug overalt: Det nye MFT 3 For nogle er det bare et bord Praktisk til fralægning

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Bring Home the POWER

Bring Home the POWER Bring Home the POWER Cyclo Vac Centralt støvsugersystem bringer Dem Specielt designet til hverdags brug Cyclo Vac s centrale enhed er let at installere i et opbevarings areal i deres hjem så som garage,

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Tillykke med din nye Carbon Ultralight rollator. Det er verdens letteste rollator. For at udnytte alle de muligheder Carbon Ultralight giver, er

Læs mere

Optimer dit lager med palleudtræk

Optimer dit lager med palleudtræk Optimer dit lager med palleudtræk Visit www.constructor.dk/produkter/pallehandtering/palleudtrak/ for the latest information. Bonusinfo Pallereol P90 produceres på vore fabrikker i Laubach, Tyskland &

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Oversvømmelse? Så Flygt...

Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse... Hvad kan vi gøre ved det? Danskerne må fremover indstille sig på mere af det, som eksperterne kalder monsterregn. Det eksisterende kloaksystem er ikke dimensioneret

Læs mere

LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD

LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD LAYHER LIGHTWEIGHT FEM SIKRE PLETSKUD HURTIGT ØKONOMISK ERGONOMISK SIKKERT FLEKSIBELT LAYHER L I G H T W E I G H T LAYHER LIGHTWEIGHT FILOSOFIEN VORE KUNDERS SUCCES ER VORES VIGTIGSTE MÅL For at gøre stilladsbyggeri

Læs mere

a lway s i n m o v e m e n t

a lway s i n m o v e m e n t always in movement altid klar til at løfte opgaven Indhold Indledning...4 Kontakt...5 Aluminium lette kran system...6 Kran system / El-taljer...7 Svingkraner...8 Svingkraner med Alu-arm...9 Vaculex ML

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere