Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere."

Transkript

1 Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden. Lars Bo blev kun 50 år. Igennem mere end 20 år var Lars Bo en stor del af fodbolden her i HFIF. Først som spiller, senere som træner, holdleder og dommer. Eller som en trofast tilskuer til mange af Fårvangs kampe. Lars Bo var en venlig mand, som havde mange venner her i klubben og er en person, som vi ikke vil glemme. Må jeg bede jer rejse jer og mindes Lars Bo Schmidt. Ny hjemmeside For næsten 10 år siden lancerede Fårvang Fodbold sin hjemmeside. Det er en side som gennem tiden er blevet set af utrolig mange mennesker og med flere hundrede tusinde hits. En stor del af denne ære kan vi tilskrive først Rasmus Juul Christensen og senest Viggo Tinning, som har udført et flot stykke arbejde som webmaster. I disse dage lancerer vi en ny og forbedret hjemmeside og samtidig tager Kenneth Kristensen over som ny webmaster. Vi synes at resultatet er godt, men glæder os til at høre jeres reaktion, uanset om den er af positiv eller negativ karakter. Basisopgaver og fodboldskole Herefter vil jeg gennemgå nogle af de væsentligste aktiviteter, der har fundet sted i årets løb. I den forbindelse må vi selvfølgelig ikke glemme det som man kan kalde vores basisopgaver, nemlig den daglige træning og kampe for de næsten 30 hold, som vi har i klubben.

2 Men fodboldskolen i 2011 var igen en kæmpe succes med mere end 200 deltagere. Noget må vi gøre rigtigt, når mere end halvdelen af deltagerne kommer fra andre byer, som f. eks. Thorsø, Ans og Silkeborg. Teamet bag fodboldskolen er parat igen i uge 27 i år. Indendørs stævner Vi har igen i 2011 manifesteret os på indefodboldfronten med rigtigt mange stævner, nemlig Nytårskuren i januar, 2 x Fårvang Cup i november og Fårvang JuleCup mellem jul og nytår. Alt sammen nogle stævner som er veletablerede, men som i alle andre sammenhæng skal der løbende evalueres og tjekkes op på om tingene kan optimeres. Silkeborgmesterskabet Vores klart største arrangementet afvikles hvert år i Pinsen, nemlig Silkeborgmesterskabet. Siden starten i 2006 er stævnet bare vokset og vokset, senest med 229 hold og knap 4000 mennesker sidste år. Dette mesterskab er simpelthen knaldgod reklame. Ikke bare for klubben, men også for byen. Tilbagemeldingerne fra klubberne er rigtig gode. Nye tiltag Igen i 2011 havde vi nye tiltag. Her tænker jeg først på sponsorcykelløbet ved Skovvænget, som blev afviklet i juni måned og som gav et flot økonomisk tilskud til klubben. Et virkelig godt arrangement, som heldigvis bliver gentaget den sidste weekend i juni måned. Det andet større tiltag, julefrokosten i hallen i november måned gik godt. Mere end 450 billetter blev solgt og rigtig mange havde en god aften. Der kunne godt have været flere, men mon ikke det sker, når Kandis spiller igen fredag den 23. november? Af andre nye tiltag vil jeg da også nævne Fårvang Fodbold TV, som ganske vist ikke er et projekt, som klubben er økonomisk involveret i, men som har givet os masser af opmærksomhed og det har været så godt, at andre klubber er begyndt og lave noget tilsvarende. Stor ros til Mads Frandsen og Kenneth Kristensen for det. Afslutningsarrangementer

3 Ungdomsafdelingen har gennem nogle år holdt sin afslutningsfest i Fårvang-hallen i oktober måned med fin tilslutning fra både spillere og forældre. Andre klubber er begyndt at holde deres afslutningsfest i juni måned, da sæsonen jo nu sluttes op til sommerferien. Det er selvfølgelig også en mulighed for os. Vi synes ikke, at vi har fundet rette form endnu, men vi vil løbende se på denne mulighed. Tidligere blev der holdt afslutningsfest i Skovhuset for at markere seniorernes afslutning på sæsonen. Med begrænset succes blev den i 2011 forsøgt afviklet i klubhuset samme dag, som der var sponsorcykelløb. Måske der skal findes en anden løsning og det skulle glæde mig at høre noget fra seniorerne, hvad man foretrækker. Kan vi finde en løsning, der er god for både spillere og klubben? Det håber jeg. Klubhus For nogle år siden gik vi væk fra at køre klubhuskiosken med frivillig hjælp. Vi lavede i sin tid den nuværende aftale med Per Larsen for at undgå at drive rovdrift på den frivillige arbejdskraft fra forældrene, da vi hellere ville udnytte denne i forbindelse med især Silkeborgmesterskabet. Aftalen indebar også at der ikke vil være åbent i klubhuset hver eneste træningsaften i efterårssæsonen. Den aftale har vi som klub været godt tilfreds med, men måske vi ikke har informeret godt nok, da vi med jævne mellemrum har fået stillet spørgsmålstegn ved, at der er lukket i kiosken. Lad mig i den forbindelse udtrykke glæde over, at der arbejdes på at skabe sammenhæng mellem hal og klubhus, ja forhåbentlig ender man ud i et projekt, hvor de bliver bygget sammen. Og så vil vi i hvert fald ikke længere opleve at have to udsalgssteder med 50 meters afstand. Fantastisk stor tilgang af nye spillere Sidste år var vi omkring 345 medlemmer i Fårvang Fodbold, nu er vi omkring 370. Det sidste år har således budt på rigtigt mange nye spillere især i U-15, U-17 og U-18 årgangene for både piger og drenge.

4 Det er utrolig dejligt, at vi f. eks. nu kan stille med to hold i både U-15 og U-17 drenge og opgaven er herefter at sikre os så gode forhold for disse spillere, at flest mulige har lyst til at fortsætte som seniorspillere her. For drengenes vedkommende ved at blive rykket fra U- 17 til senior eller ved at gå et år eller to over et U-19 hold. For pigernes vedkommende vil det formentlig være et mål at kunne få et U-18 hold igen i forårsturneringen. Helt usædvanligt regner vi også med at kunne stille med to hold i U-15 piger i foråret. Vore trænere og andre gør et godt stykke arbejde for at sikre at overgangen fra ungdom til senior bliver så gnidningsfri som muligt. En fælles træningslejr for de ældste U-17 spillere kan være et middel. Gode sociale tiltag i ungdomsrækkerne som årligt tilbagevendende stævner i ind- og udland er andre gode midler. Jeg hilser også med tilfredshed, at der er andre yngre ungdomshold der har taget handsken op og nu vil arrangere træningssamlinger her som opstart til den udendørs sæson Nye sportslige tiltag Med ansættelsen sidste år af Mikael Bach fra Viborg har vi fået formaliseret målmandstræning i klubben. Vi har også fået nye muligheder i forbindelse med fitnessfaciliteter i kælderen i hallen, ligesom vi har mulighed for at booke tider i begrænset omfang på kunstgræsbanen i Silkeborg. Kunstgræsbane nr. 2 i kommunen er særdeles velkommen! Jeg tror også snart den kommer, enten i Kjellerup eller på Søholt. Kan vi holde det høje niveau? Vores aktivitetsniveau i fodboldafdelingen er utrolig højt. Rigtig mange mennesker gør virkelig en forskel! Rent ledelsesmæssigt har vi hele tiden brug for flere hænder. Vi har brug for nogle mennesker der har lyst til og evner at stille sig i spidsen for arrangementer eller som træner for et hold. Vi er konstant på jagt. Det er ind i mellem godt og grundigt træls, når man føler at ikke alle trækker på samme hammel. Er det i orden, at man bare betaler sit kontingent og så sætter sig ned og får noget service eller er man reelt forpligtet til at hjælpe til bare en gang i mellem?

5 Skal vi bruge pisk eller gulerod? Kan vi som hidtil motivere folk til at give en hånd med eller skal vi hæve kontingentet ret så voldsomt for at vi fortsat kan holde niveauet? Personligt synes jeg det er drønærgerligt at så mange ikke engang gider at svare om man kan hjælpe eller næsten endnu værre at vi er nogle stykker der skal bruge adskillige timer på at rykke voksne mennesker som skylder kontingent og som i sidste ende er skyld i om klubben ender med under- eller overskud. På seniorsiden har vi for nogle år siden fjernet salget af målaktier, så det nu klares andetsteds i klubben. Måske seniorspillerne kan bruge denne tid på et andet tidspunkt af året, hvis vi skal bruge en dommer eller lignende? Målsætninger Vi har ikke tidligere været forvænt med at komme med bastante udmeldinger om at vi skulle nå det ene eller det andet mål før end vi for to år siden meldte ud, at vores mål var at 1. holdet for herrer senest ved udgangen af 2012 skulle være i serie 2. En drøm som i øvrigt lever i bedste velgående. Men tiden er måske kommet til at vi godt kunne formulere nogle andre målsætninger. Det kunne være et mål om at være et af områdets mest attraktive fodboldklubber, at nå 400 medlemmer eller opnå et vist træningsgennemsnit på de forskellige hold. Det er i al fald relevant og diskutere hvilken vej vi skal gå. Med de mange ungdomsspillere i klubben, hvor af rigtig mange er dygtige kunne et fremtidigt indsatsområde være tiltrækning af dygtige veluddannede trænere i alderen U-13 U-19. Vi har i forvejen dygtige trænere i disse årgange, men har vi også det i fremtiden? Pligter i et fælleskab Jeg nævnte for lidt siden det med pligter i et fællesskab. Det synes jeg vi skal have bedre fokus på fremover. Noget af det er ret banalt. At sige tak. At rydde op efter sig. At betale sine regninger til tiden. Ja helt ærligt hvor svært kan det være? I må gerne tage det som en lille opsang fra min side. Det dræner desværre folk for energi, hvis man ikke er i stand til at gøre dette.

6 Sponsorater Der er ikke planer om væsentlige nye tiltag i dette år. Dog har vi fået sponsoreret et ishus til Stadion, som vi forhåbentlig kan indvie ved den første hjemmekamp i denne sæson. Det ser jeg meget frem til, da vi fortsat har mange tilskuere til vores hjemmekampe og det skal gerne blive endnu bedre. Ellers kan vi også mærke den generelle krise i samfundet, så for at kunne opfylde vores budget i forhold til sponsorer er vi i øjeblikket på jagt i hele kommunen. I må gerne byde ind, hvis I har gode relationer, der kan hjælpe klubben. Sportslige resultater I 2011 har der været mange gode resultater rent sportsligt. Jeg tillader mig at fremhæve nogle frem for andre. I efterårets sæson er både U-15 og U-17 drenge rykket en tak op. Flot gået af begge hold. U-15 Pigerne vandt også deres pulje og rykker op. Også U-13 og U-12 Pigerne vinder alt hvad de kommer i nærheden af, så der har været mange ting at glæde sig over. Vi havde også 3 hold der vandt Silkeborg-mesterskabet, alle på pige-siden. Afslutning og tak På falderebet vil jeg takke Pia Demuth for hendes indsats som kampfordeler. Desværre har hun valgt at stoppe, men heldigvis har vi sikret os en god erstatning i Nicki Christiansen. I øvrigt vil jeg takke mine kollegaer i bestyrelsen for samarbejdet. En særlig tak til Per Larsen for et godt samarbejde. Også en tak til sponsorer, alle hjælpere og naturligvis tak for at I lyttede!

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning - 2014 Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Den 30. april døde Jørn Jonassen. Han blev 69 år gammel. Jørn var kendt

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris.

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris. Formandens beretning - 2015 Indledning Gennem flere år har jeg startet min beretning med at fortælle lidt om vores hjemmeside. Den har i mange år været det sted, hvor man sådan lidt på afstand har kunnet

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2006 Indledning Så er det igen tid til at se tilbage på året, der er gået og måske lige så meget kigge frem i det år, som er næsten en måned gammel. Som tidligere år har jeg benyttet

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Formandens beretning 1998

Formandens beretning 1998 Formandens beretning 1998 For en 3 ugers tid siden satte jeg mig ned og gjorde mig en række notater, mens jeg bladede bestyrelsesreferater fra det sidste år og Per Larsens beretninger fra 96 og 97 igennem.

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Formandens beretning 2000

Formandens beretning 2000 Formandens beretning 2000 At have været med i bestyrelsesarbejdet i fodboldafdelingen gennem det sidste år har været en fornøjelse! Glæderne har været mange, selv om der selvfølgelig også altid er skuffelser.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning?

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Formandens beretning 2004 Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Jeg gik ind på vores hjemmeside og bladrede nyhedsarkivet for 2004 igennem. Det synes jeg selv var en genial løsning for så

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold Fodbold Nr. 1 - marts 2014 Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold Så er vinteren endelig ved at gå på hæld, og selv om det er for tidligt at aflyse den for i år med den hårde

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+.

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+. Formandens beretning Sæsonen: 2017/18 Af: Torben Lang Tak for den sæson, der nu er ved at lakke mod enden. Året der gik Det har været et godt år - endnu engang. Efter en medlemsnedgang blandt ungdomsmedlemmerne

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Mod nye mål - med et stærkt hold

Mod nye mål - med et stærkt hold Mod nye mål - med et stærkt hold Fodbold handler om mål. Det hold der scorer flest mål vinder. Det er også sjovt at lave mål. Arbejdet på at score mål skaber energi, fællesskab og gode oplevelser. På og

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand Beretning sæson 2012 Endnu et år er gået, og i Team Vest er der igen sket meget rundt på forskellige håndboldbaner i det danske land, men også uden for banen er der igen sket og ydet en flot indsats. Efter

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere