DM i Skolefodbold den maj 2014 i Kalundborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DM i Skolefodbold 2014. den 20.-22. maj 2014 i Kalundborg"

Transkript

1 DM i Skolefodbold 2014 den maj 2014 i Kalundborg

2 VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolefodbold i Kalundborg. Vi håber, at I får nogle både sjove og oplevelsesrige dage. Der er ingen tvivl om, at der vil blive spillet mange spændende kampe, men husk at spille fair. Fair Play er en vigtig ting for Dansk Skoleidræt, og derfor uddeler vi bl.a. en Fair Play pokal til et pigehold og et drengehold. Jeg håber, at I alle spiller så fair, at vi får svært ved at udnævne en vinder. Velkommen til DM i Skolefodbold 2014 og god fornøjelse! Finn Kristensen Formand for Dansk Skoleidræt VELKOMMEN TIL KALUNDBORG KOMMUNE Det er med stor glæde, at Kalundborg Kommune i 2014 kan være vært for DM i skolefodbold for 7. klasserne. Skolen I skal bo på er forholdsvis ny, men har allerede stolte traditioner i skolefodbold. Her i 2014 spillede pigerne sig helt i finalen i Ekstrabladet skolefodboldturnering! Selvom I alle først og fremmest kommer til Kalundborg på grund af jeres fælles sportslige interesse fodbold, håber jeg, at I vil tage jer tid til at se, opleve og gøre brug af de mange tilbud, Kalundborg har til vores gæster. Uanset om I interesserer jer for shopping, historie, kultur eller natur, så har Kalundborg noget at byde på. Fra fodboldbanerne kan I spadsere til byens gågade og sidegader med mange detailbutikker, supermarkeder og butikscenter. Eller hvorfor ikke hvile benene og få ny energi på en af vores cafeer eller restauranter? I kan også på turen til bymidten gøre holdt ved vores nye aktivitetsplads, hvor både store og små kan udfolde sig fysisk under åben himmel. Fodboldstadion ligger op ad den gamle bydel Kalundborg blev grundlagt af Esbern Snare, som omkring år 1170 byggede borgen Kalundborg. Omkring denne opvoksede byen af samme navn. Desuden lagde han grunden til den femtårnede kirke "Vor Frue Kirke", der blev bygget af hans børn. Benyt noget af jeres tid imellem kampene til at spadsere en tur i denne smukke gamle bydel. I kan blandt andet komme op i bydelen ad "Dronningebroen" hen over voldene, der fører jer direkte til vores museum og den femtårnede Vor Frue Kirke. Uanset om I kommer til Kalundborg over vand eller land, så læg mærke til vores smukke og varierede natur med både skove, marker og lange kyststrækninger. I Kalundborg har vi en ambition om, at motion og idræt skal være en naturlig del af alle børn og unges dagligdag. Vores rige foreningsliv afspejler i høj grad dette, blandt andet ved afholdelse af store arrangementer som Kalundborg Svømmeklubs Novo Cup, hvor deltagere fra mere end 40 svømmeklubber deltager, og Lions Cup (fodbold) med over deltagende årligt.

3 Dejligt er det nemlig, når byen er fyldt af glade idrætsudøvere og deres familier. Jeg håber, I kommer i stort antal både som aktive spillere og tilskuere, og at I vil kombinere besøget med andre turistoplevelser. Bliver det kun til fodboldspillet denne gang, er I velkomne tilbage. Martin Damm, borgmester VELKOMMEN FRA SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN Det er en glæde, at vi på Skolen på Herredsåsen har fået opgaven at være værter ved årets danmarksmesterskab i skolefodbold. Skolen på Herredsåsen er en stor byskole med ca. 900 elever fordelt fra 0. til 10. klasse. Skolen er knapt 13 år gammel, og ligger med en dejlig udsigt over de nordvestsjællandske landskaber. På skolen vægter vi idræt og motion højt. Vi sætter en ære i, at deltage i mange forskellige idrætsstævner og gøre en god indsats, ligesom vi tilstræber, at det skal foregå i en fairplay-ånd, hvor den gode tone og samværet med elever fra andre skoler vægtes højt. Jeg ønsker jer rigtig hjertelig velkommen og håber, at vi får nogle gode dage sammen, hvor fysisk aktivitet og konkurrenceelementet kan gå hånd i hånd med nogle gode sociale oplevelser. Per Kensø Skoleleder, Skolen på Herredsåsen

4 Program Tirsdag den 20. maj kl kl kl Ankomst til Skolen på Herredsåsen, hus 2. For hold som ankommer med tog, vil der være modtagelse på stationen og bagagetransport (kræver tilmelding med melding om ankomsttid til Aftensmad for de skoler der har bestilt holdet spiser samlet MED lærer. Fodboldevent på Herredsåsen (udendørs). Kl Boden er åben i hus 3 Kl kl kl Onsdag den 21. maj kl kl kl Kl Kl Mulighed for bordtennis, filmfremvisning m.m. Lærermøde på lærerværelset på Skolen på Herredsåsen, hus 2. Godnat og ro i lokalerne. Vækning. Klasseværelser rømmes og fejes. Borde og stole sættes på plads. Bagagen sættes i de fleste klasselokaler op på hemsen. I enkelte lokaler er der ikke hems, og I vil derfor få et rum til opbevaring af bagagen HUSK DE TING I SKAL BRUGE I LØBET AF DAGEN. Morgenmad på skolen. Der smøres madpakke. holdet spiser samlet MED lærer. Først spillende hold spiser først. Kampe i Munkesøen (holdene går derned). Kalundborg Svømmehal er åben (LÆRER SKAL VÆRE TILSTEDE) Aftensmad på Skolen holdet spiser samlet MED lærer. Kl Mulighed for bordtennis, filmfremvisning m.v. i hus 3 og 4. Boden er åben. Kl Mulighed for banko i kantinen, hus 2 Kl Lærermøde på lærerværelset, hus 2 Kl Godnat og ro i lokalerne

5 Torsdag den 22. maj Kl Kl Kl Kl Kl Vækning. Klasseværelser rømmes og fejes. Borde og stole sættes på plads. Bagagen medbringes til Munkesøen, hvor der vil være bagageopbevaring. Der er bagage transport fra skolen til Munkesøen. Morgenmad på skolen. Der smøres madpakke. holdet spiser samlet MED lærer. Først spillende hold spiser først. Kampe i Munkesøen FINALE både piger og drenge. Præmieoverrækkelse derefter afsked.

6 Øvrige praktiske oplysninger Indkvartering Skolen på Herredsåsen, Klosterparkvej 175, 4400 Kalundborg, Tlf Spillested Omklædning Stævneledelse: Stævnejury: Munkesøen, Stadion Alle 13, 4400 Kalundborg Al omklædning og badning foregår ved Munkesø Stadion. Dog mulighed for lærerbad på skolen. Lars Engel, Ann-Karina Overlade. Lars Engel, Mette Elmelund. NØDTELEFON: Ann-Karina Overlade ( ) Stævneform: Øl/spiritus: Rygning: Medbring: VIGTIGT Andet: Betaling: Se under turneringsplanen. Al køb/indtagelse af øl og spiritus er forbudt for eleverne. Evt. overtrædelse medfører, at hele holdet bliver bortvist fra stævnet. Stævnet er røgfrit Alle deltagerne skal medbringe sovepose og liggeunderlag, spilletøj m.m. Medbring ikke dyre smykker o. lign.! Lav en aftale på holdet, hvordan I garderer jer imod tyveri! Skolen på Herredsåsen er en skole for indendørs sko der må ikke bruges udendørs sko på skolen derfor medbring sutsko, badesandaler, uldstrømper eller andet indendørs fodtøj. Alle tilmeldte hold SKAL sove på skolen. Mindst én lærer SKAL sove sammen med sit eget hold. Læreren er ansvarlig for holdets opførsel under opholdet. Der vil være nattevagter. Faktura på deltagergebyr tilsendes efter stævnet, hvor der også bliver afregnet for evt. bestilte madpakker og aftensmad.

7 Deltagere Amt Drenge Piger Københavns omegn Rosenlundskolen Hareskovskolen Nordsjælland Espergærde skole Espergærde skole Gl. Roskilde Amt Krogårdskolen Mosedeskolen Mosedeskolen Tjørnegårdskolen Jyllinge skole Storstrømmen Sjølundskolen Sjølundskolen Vestsjælland Nyrupskolen Bobjergskolen Nyrupskolen Fyn Sct. Hans skole Sct. Hans skole Midt og Vestjylland Nr. Nissum skole Sønderlandsskolen Sydvestjylland Østerbyskolen Højmarksskolen, Holsted Bornholm Kongeskærskolen Paradisbakkeskolen Værter Skolen på Herredsåsen Skolen på Herredsåsen

8 TURNERINGSREGLEMENT For alle puljekampe gælder følgende: En kamp kan ende uafgjort. Er der pointlighed i en pulje, når vinderen skal findes, er holdet med den største positive målforskel vinder. Er dette også lige, er holdet med flest scorede mål vinder. Er dette også lige, sparkes straffespark efter reglerne for cupkampe. For cupkampe gælder: Såfremt den ordinære kamp ender uafgjort, forlænges spilletiden med 2 x 5 minutter. Er kampen herefter uafgjort, sparkes straffespark - 5 spillere fra hvert hold. Er kampen fortsat uafgjort, fortsættes med en spiller fra hvert hold, indtil en vinder er fundet. Et drengehold består af 11 spillere og indtil 3 udskiftningsspillere og et pigehold består af 7 spillere og indtil 4 udskiftningsspillere. Udskiftningsspillere kan indsættes når som helst i en kamp. En udskiftet spiller kan genindtræde, der spilles altså med flydende udskiftning. Udskiftning kan dog kun finde sted under stop i kampen. En advaret spiller bliver udvist i 5 minutter! Bliver en spiller udvist pga. 2 advarsler, må denne ikke deltage i holdets næste kamp. En forseelse, der direkte er til udvisning giver normalt 2 kampes karantæne. En udvist spiller kan ikke erstattes af en udskiftningsspiller. Alle spillere skal benytte benskinner! I tilfælde af ens spilledragter skal sidstnævnte hold skifte trøjer. Holdene bedes foretage udskiftninger fra hver sin sidelinie, og en lærer fra hvert hold skal fungere som linievogter (dog ikke markere for off-side). Der vil ikke blive stillet bolde til rådighed ved opvarmning. Der spilles efter DBU s regler for drengespillere med de ændringer, som ovenstående turneringsregler foreskriver. Specielle regler for piger: Der spilles på en halv fodboldbane med et målfelt, der er 10 m fra målstolperne og går 8 m ind på banen. Alle frispark er direkte. Afstandsregel er 5 meter. Ved frispark begået i målfeltet dømmes straffespark. Dette tages 8 meter fra mållinien. Der spilles ikke med off-side.

9 DINE FORÆLDRE OG SKOLEKAMMERATER KAN FØLGE JERES RESULTATER PÅ: Vi opdaterer på hjemmesiden, lige så hurtigt det kan lade sig gøre.

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

DM i Skolefodbold d maj i Ishøj

DM i Skolefodbold d maj i Ishøj DM i Skolefodbold 2019 d.27.-29. maj i Ishøj VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde elever og lærere velkommen til DM i Skolefodbold i Ishøj. Vi håber, at I

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2015-16

DM i Skolehåndbold 2015-16 DM i Skolehåndbold 2015-16 8.-10. december 2015 i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Vejen

DM i Skolebasketball den april i Vejen DM i Skolebasketball 2019 den 9.-11. april i Vejen VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Vejen. Vi håber,

Læs mere

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød DM i Skolevolleyball 2018 Den 13.-15. marts i Solrød VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Solrød.

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Næstved

DM i Skolebasketball den april i Næstved DM i Skolebasketball 2018 den 17.-19. april i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Næstved.

Læs mere

DM i Skolevolleyball Den marts i Kalundborg

DM i Skolevolleyball Den marts i Kalundborg DM i Skolevolleyball 2019 Den 19.-21. marts i Kalundborg VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skolevolleyball i Kalundborg. Vi håber,

Læs mere

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast DM i Skolevolleyball 2015 Den 9.-11. marts i Ikast VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Ikast.

Læs mere

DM i Skolehåndbold januar i Randers

DM i Skolehåndbold januar i Randers DM i Skolehåndbold 2019 29.-31. januar i Randers VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Randers. Vi håber,

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2018

DM i Skolehåndbold 2018 DM i Skolehåndbold 2018 23.-25. januar 2018 i Helsinge Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Helsinge.

Læs mere

DM i Skoleatletik juni i Næstved

DM i Skoleatletik juni i Næstved DM i Skoleatletik 2019 12.-13. juni i Næstved Velkomst fra Dansk Skoleidræt Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skoleatletik i Næstved. Vi håber, at I får nogle både

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2017

DM i Skolehåndbold 2017 DM i Skolehåndbold 2017 24.-26. januar 2017 i Sønderborg Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

DM i Høvdingebold 2015. den 12.-13. maj 2015 i Ballerup

DM i Høvdingebold 2015. den 12.-13. maj 2015 i Ballerup DM i Høvdingebold 2015 den 12.-13. maj 2015 i Ballerup VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Høvdingebold i Ballerup.

Læs mere

DM i Skoleatletik den juni 2017 i Lyngby

DM i Skoleatletik den juni 2017 i Lyngby DM i Skoleatletik 2017 den 13.-14. juni 2017 i Lyngby Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skoleatletik i Lyngby.

Læs mere

DM i Høvdingebold maj 2019 i Grenå

DM i Høvdingebold maj 2019 i Grenå DM i Høvdingebold 2019 14.-15. maj 2019 i Grenå VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde elever og lærere velkommen til DM i Skolehøvdingebold i Grenå. Vi håber,

Læs mere

DM i Skoleatletik den juni 2018 i Silkeborg

DM i Skoleatletik den juni 2018 i Silkeborg DM i Skoleatletik 2018 den 12.-13. juni 2018 i Silkeborg Velkomst fra Dansk Skoleidræt Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skoleatletik i Silkeborg. Vi håber, at

Læs mere

DM i Høvdingebold den maj 2018 i Støvring

DM i Høvdingebold den maj 2018 i Støvring DM i Høvdingebold 2018 den 15.-16. maj 2018 i Støvring VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde elever og lærere velkommen til DM i Skolehøvdingebold i Støvring.

Læs mere

VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT VELKOMMEN FRA FAVRSKOV KOMMUNE VELKOMMEN FRA HAMMEL IDRÆTSCENTER

VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT VELKOMMEN FRA FAVRSKOV KOMMUNE VELKOMMEN FRA HAMMEL IDRÆTSCENTER DM I SKOLEHÅNDBOLD 2014 13.-15. JANUAR 2014 VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Hammel. Dette

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober

Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober Velkommen til Handelsskole DM i Fodbold 2010 Svendborg Onsdag d. 27. oktober og torsdag d. 28. oktober Arrangører: Svendborg SportsCollege, Svendborg Erhvervsskole & Svendborg Forenede Boldklubber Velkommen

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Landsmesterskaber i indefodbold for: - 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Den 20.-22. februar 2009 i Jyllinge Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Bjert Cup. Program Program

Bjert Cup. Program Program Program 201 7 Program Velkommen Bjert IF s fodboldafdeling byder velkommen til et hyggeligt, udendørs fodboldstævne, hvor vægten ligger på Fair Play på børnenes præmisser. Sideløbende med stævnet kan nævnes

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for:

Landsmesterskaber i indefodbold for: Landsmesterskaber i indefodbold for: - 7.-8. klasse piger (U14-U15) - 7. og 8. klasse drenge (U14-U15) Den 19.-21. februar 2010 i Fuglsøcentret Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB JB CUP 2016 Lørdag den 13. august og søndag den 14. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN JB CUP 2016 Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte.

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

- Old boys - Old girls

- Old boys - Old girls Landsmesterskaber i udefodbold: - Old boys - Old girls Den 01.-02. september 2007 i Tved Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI s landsmesterskab i fodbold. Tillykke

Læs mere

Velkommen til Hellebjerg

Velkommen til Hellebjerg Velkommen til Hellebjerg Kæredeltager, TillykkemedjereskvalifikationtildetteårsFodboldDMforEfterskoler,somiårafholdes påhellebjergidrætsefterskole. Viharplejetogklargjortvoresfodboldbaner,sådeliggerklartilatgivejernye

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14).

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14). Sct. Jørgens skole fodbold afd. Byder velkommen til Jule stævne. Lørdag og søndag den 13. og 14. december i hallen på Sct. Jørgens skole, Hans Jørgens Færchs Plads, med indkørsel fra Åderupvej, 4700 Næstved

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Danske Politimesterskaber i. 7-mands fodbold. 24. september 2013. Arrangør: PI Århus. Dansk Politiidrætsforbund

Danske Politimesterskaber i. 7-mands fodbold. 24. september 2013. Arrangør: PI Århus. Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold 24. september 2013 Arrangør: PI Århus Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Jeg er glad for at kunne byde deltager og officials velkommen til DM i 7-mands fodbold

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 Der har i næsten 25 år

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 Der har i næsten 25 år

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub 18024 12.2009 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Bank Cup Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming Arrangør: Bramming Boldklub Bramming Boldklub og Danske Bank byder

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U11 Årgang 2007 Lørdag d. 16. december 2017 U11-A-Pulje 1 U11-A-Pulje 2 U11-B-Pulje

Læs mere

- U12 drenge - U12 piger

- U12 drenge - U12 piger Landsmesterskaber i udefodbold: - U12 drenge - U12 piger Den 29.-31. august 2008 i Skærbæk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI s landsmesterskab i fodbold.

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 I har tilmeldt/kvalificeret

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Parkering og trafik

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008

DM i Firmaidræt Volleyball. PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 DM i Firmaidræt Volleyball PROGRAM Hillerød den 15. marts 2008 1 Velkommen til DM i Hillerød På vegne af Hillerød Firmasport skal jeg hermed byde alle deltagere i DM i håndbold og volleyball hjertelig

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt.

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt. VEJEN TROLDE CUP 2018 Vejen Idrætscenter Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end 1.000.000 årligt. Der afholdes mange store internationale og nationale

Læs mere

Sct. Jørgens skole fodbold afd.

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Sct. Jørgens skole fodbold afd. Byder velkommen til Jule stævne. Lørdag og søndag den 12. og 13. december I hallen på Sct. Jørgens skole, Hans Jørgens Færchs Plads, med indkørsel fra Åderupvej, 4700 Næstved.

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Regstrup Ny Auto Cup 2017

Regstrup Ny Auto Cup 2017 Regstrup Ny Auto Cup 2017 Velkommen til Regstrup Ny Auto Cup 2017 Vi har igen i år haft stor tilmelding til vores årlige ungdomsstævne, som henvender sig til drenge og piger i årgangene U5 til U16. Vi

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U8 Årgang 2010 Søndag d. 17. december 2017 U8-A U8-B-Pulje 1 U8-B-Pulje 2

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369 INVITATION 2014 Kære fodboldleder Det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at invitere til elite stævne på Frederiksberg, under navnet: Danbolig Niels Hald Cup 2014 I år har vi den glæde

Læs mere

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014.

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. 2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. Mandag d.13. og onsdag d.15. januar i Sundby Idrætspark. Tilmeldingsfrist senest onsdag d. 18.

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5 Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

HARTE MINI CUP i samarbejde med

HARTE MINI CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE MINI CUP 2016 i samarbejde med AFHOLDES I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL HOLDET MELDE SIG VED STÆVNEBORDET - ER TILGÆNGELIGT

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere

Kværkeby Idrætsforening byder velkommen til..

Kværkeby Idrætsforening byder velkommen til.. Kværkeby Idrætsforening byder velkommen til.. Lørdag d. 13. september 2014 Kværkeby Stadion, Kværkebyvej 6a, 4100 Ringsted Praktiske oplysninger: Alle hold skal melde deres ankomst på stævnekontoret senest

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD INVITERER TIL BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE En turnering for sjov i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 25. februar 2018 TAK for jeres tilslutning og vi glæder os til en hyggelig

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub Velkommen til indendørsstævne 2009 Igen i år har vi fornøjelsen af at afholde indendørs

Læs mere

Fun4Kids Pokal Cup 2015

Fun4Kids Pokal Cup 2015 KFUM s Boldklub Roskilde præsenterer: Fun4Kids Pokal Cup 2015 Lørdag den 5. september 2015 KAMPPROGRAM KFUM s Boldklub Roskilde og Fun4Kids brænder for at give børn gode og sjove oplevelser, så derfor

Læs mere

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm DGI badminton byder alle deltagere velkommen til Østersøcup 2008. Dette stævne er en fortsættelse af et stævne tilbud på Bornholm som indledtes i 1999

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U9 Årgang 2009 Søndag d. 17. december 2017 U9-A-Pulje 1 U9-A-Pulje 2 U9-B-Pulje

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2017

Velkommen til Vinding CUP 2017 Velkommen til året Vinding Cup 2017. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2016. Ser frem til en dag med flot vejr og masser gode fodboldkampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

HARTE CUP i samarbejde med

HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 18. august Søndag d. 19. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række. Velkommen til 7-mands indendørsstævne for piger U11 a og b, U13 a og b og U15b 28. - 29. januar 2012 i Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby For femte år i træk byder vi jer velkommen - med håbet

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Holstebro den september 2009

DM i Firmaidræt Håndbold. PROGRAM Holstebro den september 2009 DM i Firmaidræt Håndbold PROGRAM Holstebro den 19. - 20. september 2009 1 2 Velkommen til DM i Holstebro I Holstebro modtager vi hvert år mange gæster fra nær og fjern, f.eks. når der er store idrætsbegivenheder

Læs mere