Trin for trin guide til Google Analytics

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trin for trin guide til Google Analytics"

Transkript

1 Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent #1 Startside #2 Rapport oversigt #3 Målgruppeoversigt #4 Anskaffelse #5 Adfærds oversigt #6 Næste skridt Introduktion Trin for trin guide der hjælper dig til at gå fra Google Analytics er for avanceret og teknisk for mig at sætte mig ind i' til Ahh, nu forstår jeg hvorfor alle siger jeg skal bruge det værktøj. Jeg ved fra erfaring med mine klienter, at Google Analytics(GA) kan være en stor mundfuld at overkomme. Alle forstår at det kan bruges til noget, men det er simpelthen for kompliceret og avanceret at sætte sig ind i, da du bliver bombarderet med informationer når du første gang kommer ind på dit GA betjeningspanel. Derfor vil jeg skære ind til benet og fokusere på de mest essentielle ting du kan bruge, for at komme godt i gang med Google Analytics. Denne guide giver dig en kort og præcis introduktion til de 3 mest basale ting som Google Analytics kan vise dig. Du lærer helt fra bunden at: Sætte din google konto op, Linke din side til Google Analytics og Derefter en rundvisning til de mest basale elementer af Google Analytics. Efter du har læst og fulgt denne guide, håber jeg at du forstår fundamentet for Google Analytics og kan se brugbarheden ved det. Denne guide er lavet til helt absolut nykommere. Spring til Google Analytics betjeningspanel hvis din side allerede er linket til Google Analytics.

2 #1 Opret bruger Først skal du ind på Google Analytics hjemmeside: Her skal du logge ind med din Google konto. Hvis du ikke har en Google konto så gør du det her: #2 Link Google Analytics til din side Når du har logget ind, kommer du til din startside hvor dine fremtidige sider vil blive vist. Til at starte med vil denne side være tom for dig. For at sætte din side sammen med Google Analytics skal du først oprette en konto. Tryk ind på 'Administrator'

3 #3 Opret konto Tryk på banneret i venstre hjørne, for at få en drop down menu frem. Herefter tryk Opret ny konto

4 #4 Udfyld informationer Vælg hvad du gerne vil spore, konto navn, website navn, website link, branchekategori og tidszone. Hvis der er elementer du ikke forstår, er du velkommen til at kontakte mig. Neden under er der indstillinger for datadeling du kan vælge til og fra. Jeg anbefaler at vælge alle til. Tryk Hent sporings id Accepter boks der kommer frem. #5 Gem sporings id Her vises dit sporings id, som du skal sætte ind på din hjemmeside for at linke din side med Google Analytics. Gem dit eget sporings id (brug ikke den som er vist her: UA ) Denne guide vil vise dig hvordan du sætter din side sammen med din WordPress side, så du skal ikke bruge den lange sporingskode der vises. Hvis du skal have hjælp til at sætte din Google Analytics side sammen med en anden slags side, så er du velkommen til at kontakte mig.

5 #6 Download WordPress plugin Login på din WordPress side. Find boksen plugins i venstre side. Tryk på add new eller tilføj nyt plugin. Søg efter Google Analytics by Yoast og installer dette. Husk at aktivere plugin efterfølgende. Tryk ind på settings og find knappen Authenticate with your Google account. Derefter tryk accepter tilladelse. #7 Vent Google skal bruge noget tid før din side linkes sammen med Google Analytics. Der kan gå op til en dag. Gå ud og gør noget der gør dig glad i mellemtiden, og vend tilbage med ny energi i morgen :)

6 Google Analytics betjeningspanel #1 Startside Find navnet på dit projekt og tryk ind på Alle websitedata. #2 Rapport oversigt Det er her de fleste giver op på grund af det bombardement af informationer, som de ikke forstår. Men bare rolig, jeg guider dig igennem til de vigtigste elementer, så kan du se bort fra de mere avanceret ting i starten. Når det er første gang du bruger Google Analytics, kommer der også en hjælpeboks frem med instruktionsvideoer. Disse kan dog godt være mere forvirrende end behjælpelige. Jeg vil anbefale dig at kigge lidt rundt på instruktionerne et par minutter, inden jeg guider dig videre. Skærmen på din computer kan derfor godt se anderledes ud på din skærm end på min skærm. Du kan lukke hjælpen ned i øverste højre hjørne. De tre elementære ting som Google Analytics kan måle er, i min optik: Målgruppe Anskaffelse Adfærd. Disse tre finder du i panelet til venstre.

7 Hvis du ikke allerede er inde på Målgruppeoversigt, så tryk ind på Målgruppe i venstre panel. Når du trykker der, popper der en drop down menu frem med endnu flere muligheder. I denne guide fokuserer vi kun på oversigt.

8 #3 Målgruppeoversigt Når du kommer ind på denne side ser du allerede det geniale ved Google Analytics. På denne side kan du se hvor mange brugere, sessioner, sidevisninger, m.m. Ved at holde musen over eksempelvis sessioner kommer der en forklaring på hvad det betyder mere i detaljer. Jeg vil forklare de vigtigste her: 1: Sessioner. Hvor mange gange nogen har været aktiv på dit site. 2: Brugere. Antallet af forskellige brugere der har besøgt din side. 3: Sider pr. session. Hvor mange sider dine kunder trykker ind på i gennemsnit. 4: Afvisningsprocent. Procentdelen af brugere der forlader din side direkte efter de er landet på den. Disse oplysninger er vigtige for at optimere navigationen af din side. Målet er at kunden skal engagere sig med indholdet på din side, læse det hele og ikke lukke din side ned. Ved at måle elementer som sider pr. session og afvisningsprocent, kan du lave ændringer på din forside og se hvilken betydning det har for dine besøgendes adfærd. Eksempelvis har jeg haft succes med at identificere en side der var populær på Google, men som bare var ren tekst, da klienten ikke vidste at den blev besøgt ofte. Den lavede vi om til at blive mere overskuelig, brugervenlig og visuel hvilket resulterede i en større kundestrøm til andre sider på klientens side.

9 Hvis du scroller længere ned er der flere vigtige oplysninger du kan drage nytte af. De første tre, sprog, land/område & by, forklarer de demografiske karakteristika af dine brugere. Nr 4 og 5 giver dig information som du kan bruge til at optimere din hjemmesides brugeroverflade, men dem springer vi over her. Hvis du tilbyder en service eller har en fysisk butik i København, er det vigtigt at se at dine besøgende på din side også kommer fra København. Visse forummer og marketing kanaler kan fokusere på forskellige demografiske grupper, så det er vigtigt at du rammer den rigtige. Samtidig er det vigtigt at din side er optimeret i forhold til det system som dine besøgende bruger, da det også har en indflydelse i forhold til din position på Google.

10 #4 Anskaffelse Denne side giver dig et overblik over hvor dine kunder er kommet fra, før de er trykket ind på din side. Har de skrevet i søgefeltet, er de kommet fra et link fra Facebook, eller hvor? Det kan du få svar på ved at trykke ind på hvert element. 1: Direct. Dette element indikerer hvor mange der har skrevet i søgefeltet. 2: Social. Dette element indikerer hvor mange der er kommet gennem de sociale medier, som eksempelvis Facebook, LinkedIn, Google+, Twitter, Instragram, m.m. 3: Referral. Dette element viser hvor mange der er kommet ind på din side gennem en anden hjemmeside der referer til dig. Det kan eksempelvis være at din forening har et link på deres side til din virksomhed eller hvis nogle andre skriver om dig. 4: Organic Search. Her kan du se hvor mange der har søgt på en søgemaskine som Google for at finde frem til dig. For at få mere dybdegående information om dette, skal du installere et andet værktøj som vi springer over i første omgang, Google Webmastertools. 5: E mail. Den bliver ikke vist på eksemplet ovenfor, men den er brugbar hvis du gør brug af nyhedsbreve og andre former for e mail marketing. Dette element viser hvor mange der har trykket på et link til din side gennem en e mail. Disse elementer kan identificere hvilke af dine marketing kanaler der er mest effektive. Hvis du eksempelvis både er til stede på LinkedIn/Facebook/Google+, kan dette element fortælle

11 dig hvilken kanal de fleste besøgende kommer fra og hvilke posts du lægger ud, konverterer mest. Referral kan være en utrolig god måde at få besøgende på. Her kan du eksempelvis se hvor mange besøgende en artikel om din virksomhed på Politiken har bragt, hvor mange gange folk har klikket ind fra din forenings hjemmeside eller hvor mange gange de er kommet fra din bedste venindes blog. Organic search viser hvor mange gratis besøgende du har fået gennem Google. Dette element er utrolig nyttigt, da de besøgende der kommer derfra selv har bedt om noget og fundet din side derfra. Det er derfor meget meget meget (jeg kan blive ved) vigtigt at have en professionel og interessant tilstedeværelse på Google, der lokker kunder til dig.

12 #5 Adfærds oversigt På denne side får du information om hvad dine kunder laver på din side. Hvis du scroller ned og kigger på Side (1) kan du se hvilke af dine sider dine kunder klikker ind på, og hvilke af dine sider dine kunder ikke klikker ind på. Under hændelser kan du se hvor mange gange dine brugere har trykket på specifikke ting på din side. Det kan være hvor mange gange de har trykket på et udgående link, hvor mange gange de har trykket tilmeld på dit nyhedsbrev, hvor mange gange de har trykket køb på dine produkter, m.m. Det er rart at vide hvem dine besøgende er og hvor de kommer fra, men det vigtigste er at de besøgende opfylder dine mål for din side, og det er her at hændelser kan hjælpe dig. Hvis dit mål er at sælge et produkt, kan du her se hvor mange der har købt dit produkt, hvilke sider de har trykket på før, men også hvor dine besøgende er faldet fra. Google Analytics har lavet en sjov video der illustrerer dette: Det er her at det kommer til at handle mere om business. Det er her du kan se din investeringsafkast (ROI) og måle hvad der virkelig konverterer og er brugbart for din virksomhed.

13 #6 Næste skridt Indsigt = essentiel viden! Indsigt + eksperiment = vækst! Nu har du lært hvordan du ser hvor dine kunder kommer fra, hvem de er og hvad de laver på din side, men det er kun toppen af isbjerget. Google Analytics giver dig mulighed for at sammenligne mange af dine elementer, og det er her at en virksomhed virkelig kan drage nytte af værktøjet og alle de data som bliver opfanget. Hvis du er blevet nysgerrig på Google Analytics og hvordan du kan bruge det, kan du læse min rapport om hvad du ellers kan bruge Google Analytics til. Hvis du er blevet nysgerrig, men gerne vil have hjælp til at forstå det bedre, er du velkommen til at kontakte mig.

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via App Store.

Start med at downloade app en Youtube via App Store. APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store).

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store). APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Installation af DATABOKS online backup manager

Installation af DATABOKS online backup manager Installation af DATABOKS online backup manager For at kunne tage fjern-backup skal du installere en online backup manager på din maskine. Den skal bl.a. bruges til at bestemme hvilke filer, databaser og

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have.

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have. Wordpress er et open source software du kan bruge til at oprette blogs og hjemmesider i. Du har mulighed for at vælge forskellig temaer og designe din side som du har lyst. Blogs og hjemmesider kan blandt

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

- søgemaskineoptimering

- søgemaskineoptimering - søgemaskineoptimering Guiden findes på bredahl-it.dk/seo Forventninger til aftenen Introduktion PageRank (og Google toolbar) Optimere webstedet (SEO) Trafikkontrol og statistikker Google Analytics Husk

Læs mere

Installation af Wordpress

Installation af Wordpress Kræver et webhotel der kører PHP og database (MySQL) Installation af Wordpress Wordpress-grund-programmet downloades fra WordPress.org det er gratis Fra webhotellet skal man have 4 informationer som skal

Læs mere

Sådan tager du grundkurset i hjv.dk

Sådan tager du grundkurset i hjv.dk Sådan tager du grundkurset i hjv.dk Hjemmeværnskompagni Jyske Ås 30. april 2015 1 Kom i gang med Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) Alle medlemmer i HJV skal tage et grundkursus i at bruge hjv.dk. Dette

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse ... øvelser Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår Konfutse 2 WORDPRESS ØVELSER ØVELSE 1: OPRET 2 POSTS OG 2 PAGES... 3 Opret posts... 3 Opret Page... 4 ØVELSE

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør.

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Du kan oprette blogs på 3 forskellige niveauer i e-learn.sdu.dk:

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Hjemmesidens andre funktioner

Hjemmesidens andre funktioner Hjemmesidens andre funktioner Observationer Når du er logget ind, ser du dagens udmeldinger. (Det er her at dine sendte udmeldinger vil blive vist). Billedet nedenfor viser at udmeldingen, som vises, kan

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Hold kontakten med dit netværk!

Hold kontakten med dit netværk! Hold kontakten med dit netværk! - Outlook er dit netværksprogram Outlook er mere end blot et mailprogram Du kan bruge Outlook til meget mere end blot at sende og modtage mails med. Eksempelvis, så er Outlook

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef

Christina Søndergaard Online Marketingchef Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid PAUSE 4. Målgruppe 5. Anskaffelse PAUSE 6. Adfærd 7. Konverteringer

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk IT Borger E-boks.dk side 1 af11 Indholdsfortegnelse Login... Side 2 Navigation... Side 3 Din postkasse... Side 3 Opret ny mappe... Side 4 Upload (gem) dine egne filer... Side 5 Adressebog... Side 7 Regler...

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Hjemmeside på SkoleKom

Hjemmeside på SkoleKom Hjemmeside på SkoleKom 1 Om vejledningen Har din lærer givet tilladelse, kan du nu lave din helt egen personlige hjemmeside på SkoleKom. En hjemmeside på SkoleKom er let at gå til, og har du arbejdet lidt

Læs mere

Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning

Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning Windows 8.1 installation og opdatering Opdater BIOS, programmer og drivere, og kør Windows Update Vælg installationstypen Installer Windows 8.1 Gå til supportwebsted

Læs mere

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Denne vejledning forklarer, hvordan man definerer en overnatningsplads

Læs mere

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere:

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: 1) Connect med Facebook, Garmin Connect etc. 2) Synligheden af ens profil. 3) Tilføjelse af nyt træningspas. 4) Tilføjelse af venner/teams.

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord)

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Videomodulet opkald Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Log ind på Remind.appinux.com med dit regionsid og din adgangskode. (Du kan lave en genvej til Remind i din bogmærkelinje

Læs mere

For at bruge Padlet, skal du oprettes som bruger. Se nedenfor, hvor vi beskriver en række muligheder.

For at bruge Padlet, skal du oprettes som bruger. Se nedenfor, hvor vi beskriver en række muligheder. Padlet På Dmjx Padlet er et online site, hvor du kan samarbejde med dine kolleger/studerende/medstuderende/eksterne brugere. Fordelen ved programmet er, at du kan forberede materiale, hvorefter i sammen

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fra november 2005 vil alle statsansatte modtage deres lønseddel i e-boks. Alle danskere kan gratis anvende e-boks. Vi anbefaler, at du benytter en digital signatur til at logge

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Christina Søndergaard Online Marketingchef Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid 4. Målgruppe

Læs mere

I denne guide vil jeg hjælpe dig med registrering af Brugerkonti og registrering af Cache.

I denne guide vil jeg hjælpe dig med registrering af Brugerkonti og registrering af Cache. I denne guide vil jeg hjælpe dig med registrering af Brugerkonti og registrering af Cache. Jeg har valgt at bruge hjemmesiden geocaching.com. Start med at gå ind på www.geocaching.com Side 1 Før man kan

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Byg web sider. Introduktion:

Byg web sider. Introduktion: Introduktion: Du kender nu nogle enkle HTML tags, så nu er det på tide, at du kommer i gang med at lave din første side! Når du har nogle HTML-sider klar skal du have dem lagt op, så dine venner kan se

Læs mere

VDI Manual v. 5 Indhold

VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5... 1 VDI Windows 7 Manual... 2 VDI Windows xp Manual... 3 Andre Browsere Manual... 4 VDI Andoid Manuel opsætning af Citrix Reciever... 6 Automatisk opsætning af

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Google Analytics Værdifuld viden om din hjemmeside Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Source: https://www.flickr.com/photos/fstoaldo/7091271377 Program 1. Velkomst og intro 2. Introduktion til Google

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Denne guide er til Keynote. Apples svar på powerpoint. Tryk på mappen Værktøj. Gå til næste side. Denne guide er lavet af Rasmus Andersen.

Denne guide er til Keynote. Apples svar på powerpoint. Tryk på mappen Værktøj. Gå til næste side. Denne guide er lavet af Rasmus Andersen. Tryk på mappen Værktøj. Side 1 Tryk på Keynote ikonet. Side 2 Keynote husker din sidst præsentation. Opret en ny præsentation, tryk på præsentationer. Side 3 Her har du en oversigt over alle de præsentationer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 12-09-2018 Indhold Indledning... 2 1. Startsiden... 3 1.1. Opret ny bruger med engangskode...

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Startside med basisindstillinger - Wordpress

Startside med basisindstillinger - Wordpress Startside med basisindstillinger - Wordpress Når WordPress er forbundet korrekt til databasen på dit webhotel kommer dette skærmbillede frem. Sidens titel f.eks. : mit testsite Titlen kan nemt ændres senere

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Vejledning til gfbook

Vejledning til gfbook Vejledning til gfbook Registrering og log ind Det første du ser når du kommer ind på gfbook er registreringsvinduet og loginvinduet. Hvis du har registreret en brugerkonto på gfbook (alle med slægtstræ

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan Hvorfor? Arbejdet med at lave etiketter i Office 365 er blevet meget besværligt. Hvis du har behov for at lave etiketter, vil vi anbefale at bruge programmet, Avery, som findes som en onlineversion på

Læs mere

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede:

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede: Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.e-boks.dk I adresselinjen Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på Log på privat Du kommer nu til det offentlige log in fællesskab

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ HUSK ingen www i adressen, skriv blot

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé Start med at downloade app en APCOA FLOW. Hvis du har iphone skal du downloade den i App Store, og hvis du har Android skal du downloade den i Google Play Butikken. Åben app en, og vælg om APCOA FLOW skal

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Inspiration, tips og tricks

Inspiration, tips og tricks Køb et helt bibliotek om WordPress ebogen om WordPress 3 er mere omfattende end nogen anden dansk vejledning om WordPress. Køber du ebogen, får du fri adgang til alle kommende versioner. Du køber altså

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign 1 Anvendelse af vejledning: Vejledningen fortæller hvordan du bruger og formaterer indlæg på Korsør Roklubs Forum.

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Telefoniansvarlig Telia Selvbetjening Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Indhold Introduktion Login............................................... 3 Velkommen til det fulde overblik...............................

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer.

Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer. Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer. Har du en Garmin 705 eller nyere har du mulighed for at få et ganske gratis MTB kort på den. Kortet kan sagtens bruges på landevejen også, men har den fordel

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Kom godt i gang med Fronter Sådan logger du på Først skal du hente dit Brugernavn på https://netid.ucl.dk/ Du skal taste dit CPR-nummer med bindestreg: (Hav tålmodighed det

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk. Versionsdato: November 2009

Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk. Versionsdato: November 2009 Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk Versionsdato: November 2009 Indholdsfortegnelse Generelt om manualer fra Skolekonsulenterne.dk...3

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

NV Manager Brugervejledning

NV Manager Brugervejledning NV Manager Brugervejledning Loganalyser og online betjening af NV Comfort DK +45 4567 0300 info.dk@windowmaster.com UK +44 (0) 1536 614 070 info.uk@windowmaster.com www.windowmaster.com DE +49 (0) 40 87

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen...

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen... Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Grafisk omstillingsbord... 2 Let at tilpasse layout... 2 Om manualen... 2 For at komme i gang... 2 Download... 2 Bruger login og password... 2 Omstillingsbord... 3

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

Kontakt Har du spørgsmål til appen eller brug for support til appen kan WildDetect kontaktes følgende steder:

Kontakt Har du spørgsmål til appen eller brug for support til appen kan WildDetect kontaktes følgende steder: Side 1 af 8 BirdAlert appen BirdAlert systemet kan overvåges og kontrolleres igennem vores app, som fås til Android telefoner på Google Play og iphones i App Store. Indholdsfortegnelse Kontakt... 1 Sådan

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere