Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den"

Transkript

1 Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne introduktion til dagen? Ja : - 29 Nej: Synes godt, der kunne have været sendt en kort mail med lidt information. Der var lagt en tidsplan for dagen ud, men den sagde ikke meget. - Ikke megen introduktion disposition over dagen tilsendt. - En smule langtrukkent og for lidt involvering af studerende. - Vi blev fint fulgt på plads, men vi kunne godt have fået mere info. fra universitet før fremmøde. - Skønt at man mødes med Conni og går samlet. - Manglede bare info. forinden (måske fra universitets side?). Det var i hvert fald ikke møde med den svangre! - Rigtige gode oplæg. - Jeg læste programmet hjemmefra. - Kunne dog godt have brugt lidt mere info. forinden. - Både og. Vi kunne have fået et hurtigt overblik. - Jeg synes, der har været forvirring om, hvad præcist vi skulle. - Men mangel på information fra universitet. - Men manglede info.fra universitet om dagen. - Men jeg ville gerne have vidst mere, inden jeg kom, samt hvorfor vi er her. - Kun et program med en masse forkortelser, vi ikke kender. - Planen var skrevet med en masse forkortelser, som gjorde det uforståeligt, hvad man skulle læse. - Men tilstrækkelig info. i mail inden besøget. - Meget lidt info., men det var nok. - Fint at vi blev hentet og vist hen til Auditoriet. - Dejligt at blive taget imod af Conni. - 2: Oplevede du at undervisningen var relevant for dig? Ja: - 24 Nej: - 11 Ikke besvaret: Der var intet, som jeg kan relatere til den teori, vi læser. - Både og. meget relevant for medicinerne vi skal organisere og udvikle, men lægerne er dem i marken og er vigtige. - Men det er mindst lige så relevant for medicinerne! Spændende indslag til eftermiddag, men det kan være svært i nogle forbindelser at se relevansen for industriel medicinerne! - Jeg kunne ikke se sammenhængen mellem Medis og patientsikkerhed. - Dele af undervisningen var repetition.

2 - Synes at det er spændende emne, men ville hellere have mødt patienter. - Men lige så relevant for medicinstuderende. - Jeg synes, det var helt fin undervisning, men det havde nok været mere relevant for kandidaten eller medicinstuderende. - Men ligeså relevant for de medicinstuderende. - Men mere relevant for BÅDE Medis og medicinstuderende. - Men også dem, der læser medicin. - Jeg forstår ikke opdelingen af Medis og medicinstuderende, da jeg mener, at det er meget relevant for medicinstuderende. - Men nok i højere grad for medicinerne! - Er i tvivl om, hvordan det er relevant for min uddannelse. - Jeg synes, det var mere henvendt til folk, der læser lægevidenskab. - Det var meget spændende, men ikke modulrelevant! - Kan ikke helt se, hvad jeg skal bruge det til i min uddannelse. Det er selvfølgeligt vigtigt, men jeg kommer nok ikke til at bruge det til noget. - Det var dejligt med gruppearbejde. - Vi er Medis, men læren var om lægens interaktion med patient. - Dejligt med undervisning i noget, der ligner vores fremtidige arbejde. Mere relevant end samtaler med patienter. I forhold til det, ville det være bedre at vi f.eks. kom på stuegang med en læge. - Det passer fint til min studieretning, men skulle måske have haft det på et senere tidspunkt, måske omkring kandidaten. 3: Svarede niveauet i undervisningen til dine forventninger? Ja: - 24 Nej: - 9 Ikke besvaret: Jeg synes vi lærer om sundhedspolitik og alt for tidligt for os. - Meget omfattende og kunne forkortes meget. - Jeg havde ingen forventninger. - Vi havde fået undervisning i det før. - Det virkede lidt, som noget man selv skulle læse sig til. - Troede niveauet var lidt højere, og vi ville få mere ukendt materiale. - Måske lidt højere med kerneårsagsanalyse. - Mere spændende end forventet. - Det var meget højere, end jeg havde forventet. - Havde ikke rigtigt nogen forventninger. - Meget interessant og på godt niveau. - Ikke helt sikker på, hvad niveau, der tales om? - Jeg vidste ikke rigtigt, hvad det omhandlede, så havde ingen forventninger. - Svært at have forventninger, når man ikke ved, hvad vi skulle undervises i. - Havde ikke rigtigt nogen forventninger. - For lavt niveau og for langtrukkent; måske relevant senere på uddannelsen, men på vore bachelor virker det irrelevant. - Det er jo meget arbejdsrelateret, så om det lige svarer til vores niveau, er svært at sige, når man tager i betragtning af vores basis grundundervisning, men generelt, jo, så var det da brugbart info. 4: Har du forslag til ændring af undervisningen?

3 Ja: - 26 Nej: - 14 Ikke besvaret: Hvis ja, hvilke ændringsforslag har du? - Gør det lidt mere til diskussionsforum. - Få 2 undervisere til AAU i stedet for 50 studerende til Hjørring. - Mere diskussion og få undervisere ud til AAU. - Det behøvede ikke nødvendigvis at være en heldagsforestilling. Vi havde fået de samme pointer med herfra ved et 2-3 timers forløb. Mere inddragelse af de studerende end eftermiddag. - Kort foredragene. - Det kunne have været lidt kortere, fordi vi lærer ikke ret meget efter 6 timers undervisning. - Involver de studerende noget mere, det vil optimere undervisningen noget mere og øge praksis af info. - Lidt højere niveau. Kort dagen lidt af, da det er for lang tid, og man simpelthen mister fokus og koncentration. - Flere gruppediskussioner om cases. - Lidt bedre intro. til opgaveløsningen. - Flytte det til Aalborg, så 40 studerende ikke skal til Hjørring. - Flyt undervisningen til Aalborg. Ingen grund til, at vi skal til Hjørring. - Flyttes til AAU. Lidt langtrukkent. - Der er ingen grund til, at få et helt hold til Hjørring, når to mennesker kan tage til Aalborg og holde forelæsning. - Det kunne være holdt i Aalborg. En patient havde været rart. - Undervisningen kunne foregå i Aalborg, da der ikke er inddraget noget specifikt fra hospitalet. - Jeg synes, at de medicinstuderende også skal have denne vigtige viden! - Knap så meget tid til gruppearbejde. - At den foregik i Aalborg, så kun 2 personer behøvede køre efter det - i stedet for Den skulle foregå på AAU. - Det var en meget lang dag med meget lidt indhold, hvor relevansen var svær at få øje på. - Kan casen filmen ud fra et dansk sygehusstruktur. - Kortere undervisningstid både forelæsninger og gruppearbejde. - For lang tid til gruppearbejde. - Gør det Medisvenligt, - noget vi kan bruge til vores specialisering. - I hensyntagen til miljøet, burde underviseren køre til AAU frem for at alle de studerende skal køre til Hjørring. I denne sammenhæng skal vi jo alligevel ikke bruge sygehuset til noget. - Kan sagtens være erstattet af en times forelæsning, - alt for langtrukkent. - I stedet for at sende en kæmpeflok studerende til Hjørring, så send da de få forelæsere til AAU! 5: Havde du gjort dig overvejelser over dagens forløb? Ja: - 23 Nej: - 18 Ikke besvaret: Var meget overrasket over, at vi ikke ville modtage egentlige kliniske ophold (patient + undersøgelse).

4 - Over hvad vi skulle. 6: Ville du gerne have haft mulighed for at læse relevant litteratur forud for undervisningsseancen? Ja: - 13 Nej: Kunne ikke inden dagen forudse, hvad der er relevant at læse. - Synes ikke, at det var nødvendigt. - Jeg synes ikke det var nødvendigt, da vi havde fået for nylig en foredrag fra en PhD.- sygeplejerske. - Det kunne være rart at vide, hvilke bøger man kan læse noget om sikkerhed i, - så man ikke er helt blank, når man kommer herover. - Når niveauet var som det var, er det for mit vedkommende ikke nødvendigt med forberedelse, men læg evt. materialet/dagens slides ud per mail eller på hjemmesiden. - Både ja og nej ikke nødvendigt med den grundige intro., men svært at vide, hvad det ville handle om inden. - Vi havde haft en forelæsning i UTH. - Men det kunne være rart, hvis det blev inkluderet i vores klinikbog. - Har haft en forelæsning om UTH. - Jeg synes, det er fint, at jeg nu kan gå hjem og læse om baggrundsviden. - Så skulle det have været en introduktion. - Lige indenfor dette område ville jeg ikke foretrække, vi selv læser hjemmefra. - Tror ærligt talt ikke, at jeg ville have læst det, hvis der var opgivet noget inden. - Men dog var det godt, at vi allerede har haft en undervisning i utilsigtede hændelser i forvejen. - Vi fik en god introduktion på dagen. - F.eks. om kerneårsagsanalyse og Den Danske Kvalitetsmodel. - Så man havde mulighed for at være bedre forberedt på dagens emne, som vi ikke før er blevet introduceret til. - Så længe jeg får forelæsning og evt. kilder til læsning bagefter. - Niveauet var for lavt og langtrukkent, så videre læsning på dette niveau virker fuldstændigt irrelevant. - Kun hvis der er noget, som er dybt relevant. Meget af det omhandler en verden, som vi endnu ikke har det fulde overblik over. Derfor vil det være en svær mundfuld at gøre sig de nødvendige refleksioner/perspektiveringer ved at læse store mængder artikler først. 7: Andet: - Kunne godt tænke mig, at der blev arbejdet i forskellige cases med forskellige work-shops, så man havde mere diskussion ind over alle emner. Kakao! - Meget mere relevant for læger dog også os Medis. Flyt det til AAU. Kortere tid. Men godt at høre om denne side af den hvide verden og forskning og udvikling. - Kakao til kaffen. - Vi kunne lige så godt have haft undervisningen på Aalborg Universitet, så det kun var to undervisere, der skulle betale transport, frem for 45 studerende( vi er fattige!!) - Mangler altså lidt klinisk undervisning, men meget brugbar undervisning. Dog gerne begge dele! Hvorfor får vi ingen klinik? - Alt i alt et godt in-put men vi ville i vores gruppe gerne have mere kontakt med patienter og personale på afdelingen.

5 - Det ville have været rart/smart, hvis de søde damer var kommet til Aalborg i stedet for 50 elever skulle til Hjørring, for noget, der sagtens kunne være holdt udenfor sygehuset. - Rigtigt spændende og gode diskussioner. - Jeg synes godt, at det kunne have foregået i Aalborg, da det kræver mere at få alle os herop, end at få undervisere til Aalborg. - Jeg er meget ked af, at kvalitetssikring bliver på bekostning af et andet klinikophold især når vi allerede har haft de kliniske øvelser til emnet. Jeg ville virkeligt gerne have haft mødet med den svangre. Det har været en spændende, men en lang dag. - Lidt skuffet over dagens undervisning. Tiden kunne have været givet bedre ud. - Første del af undervisningen var lidt lang. Det havde været rart med flere, små pauser. Det var rart med eftermiddagskaffe/-kage, - det havde også været godt at det om formiddagen under forelæsningerne i stedet for. - Ikke så megen relevans for vores uddannelse! - Jeg synes godt, undervisningen kunne have fundet sted på Aalborg Universitet. Og så synes jeg, der skal stilles spørgsmålstegn ved, hvor relevant det er for Medis. Underviserne gjorde det godt. Og det var interessant, men knap så relevant.. - Det var meget godt og spændende, men det havde ikke så meget med mødet med den svangre. - Det er lidt svært at forstå, hvorfor 40 studerende skal køre til Hjørring for at få undervisning af 2 undervisere, der ligeså godt kunne køre til Aalborg. Og endnu sværere at forstå, hvorfor kun Medis skulle have denne undervisning, når det umiddelbart har større relevans for medicinere. Det virker lidt som en dårlig trøstepræmie, fordi vi ikke fik set patienter. - Det har været en spændende dag med gode diskussioner. Dette kunne man måske gøre mere i løbet af studiet, så man er opmærksom på det inden man kommer på klinik og ud til patienter. - Hvad er grunden til at dette kursus bliver afholdt i Hjørring? Medis har ikke patienter. - Kan forløbet holdes i Aalborg i stedet? - Ville have fået mere ud af klinikopholdet, hvis jeg havde talt med en patient (gravid kvinde) og undersøgt denne. Jeg forstår ikke, hvorfor undervisningen skulle foregå på Hjørring Sygehus. Det var der absolut ingen grund til undervisningen kunne godt have foregået på Aalborg Universitet i AALBORG! - Det ville være godt at flytte undervisningen til UNI. Og en introduktion hjemmefra, så vi vidste, hvorfor vi skulle møde op. - Dejligt med noget specifikt til Medisuddannelsen. Gerne mere af det!!!! - Fint planlagt interessant læring, men mangler relevans for Medis (kun teorien) Årsagsanalyse var fint. - Kan ikke se fornuften i, at ben halv klasse skal tage til en forelæsning i Hjørring, frem for at foregå i et auditorium i AA på AAU, og så kan de to forelæsere tage til AAU. - + søde og kompetente forelæsere! - Forelæsningen er generelt for langtrukken, - der snakkes for at snakke!

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Antal tilbagemeldinger: 179 af 183 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Antal tilbagemeldinger: 152 ud af 169 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb 236 besvarelser af 247 mulige svarende til 96% 1: Havde du problemer med at

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 16.02 03.03.2017 Antal tilbagemeldinger: 194 ud af 199 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Antal tilbagemeldinger: 179 af 179 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Antal tilbagemeldinger: 155 ud af 167 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12.16 til 08.12. 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 ud af 226 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12.17 til 07.12. 2017 Antal tilbagemeldinger: 206 ud af 220 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 30.03.2016 til 04.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 178 ud af 200 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Antal tilbagemeldinger: 136 tilbagemeldinger af 148 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12. 2014 til 12.12. 2014. Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12. 2014 til 04.12. 2014 Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 19.02-04.03 2016 Antal tilbagemeldinger: 182 ud af 201 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Kvalitativ og kvantitativ evaluering De studerende har evalueret semestret både kvalitativt gennem forretningsudvalgsmøder (FU-møder) og kvantitativt

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor Når først

Læs mere

Evaluering, Markedsgørelse af den offentlige sektor, F15

Evaluering, Markedsgørelse af den offentlige sektor, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Kommunikation og ledelse, E12

Kommunikation og ledelse, E12 Kommunikation og ledelse, E12 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på?

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på? Teknologiske og organisatoriske forandringsprocesser: Jeg synes i meget høj grad, at tekster og modeller mangler at blive sat ind i en akademisk sammenhæng. Altså hvilken videnskabelig position skriver

Læs mere

Modulet Evaluering, E13

Modulet Evaluering, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. november 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 af 226 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema Strategisk ledelse, MPG-uddannelsen, F11 Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

Evaluering, Strategisk ledelse, F15

Evaluering, Strategisk ledelse, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af 2010 Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Annette Rungstrøm Indholdsfortegnelse Spørgsmål

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

Evaluering Sundhedsvæsenets organisation og ledelse, MPG/MPA-uddannelsen, F10 Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Evaluering Sundhedsvæsenets organisation og ledelse, MPG/MPA-uddannelsen, F10 Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? gode interessante oplæg. Meget relevante for mig. Det har givet overblik over den hverdag jeg arbejder i, og en sikkerhed i, hvad jeg vil, fremadrettet. Godt

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? 1 19.06.2018/Pia

Læs mere

1.1 Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige?

1.1 Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Titel: Intern E05-2.år (2nd year) - Økonometri 1 - Forelæsninger Holdkode: Undervisere tilknyttet dette hold: Antal modtagede svar: 16 Antal respondenter 0 tilknyttet: Svar procent: 0 Evaluerings periode:

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation

Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Uddannelsesevaluering Bachelor i kommunikation Samlet status Forventer du at afslutte uddannelsen denne sommer? Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Jeg læser

Læs mere

Evaluering 7. semester efteråret 2012

Evaluering 7. semester efteråret 2012 Evaluering 7. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 7. semester: Evaluering af modul 1: Videregående makroøkonomisk teori og økonomisk politik Hvordan vurderer du dine forudsætninger

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Personligt Udviklingsforløb (PUF), E : Distributionsmail sendt til 41 respondenter : Rykkermail sendt til 35 respondenter

Personligt Udviklingsforløb (PUF), E : Distributionsmail sendt til 41 respondenter : Rykkermail sendt til 35 respondenter Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 06.02.2016/Lis

Læs mere

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst?

1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? 2. Hvor meget af det udleverede pensum har du læst? 1. Hvor stor en del af forelæsningerne på dette modul har du deltaget i? Ingen eller næsten ingen (0-20 %) 1 6,7% Få (21-40 %) 0 0,0% En del (41-60 %) 1 6,7% En stor del (61-80 %) 2 13,3% Alle eller næsten

Læs mere

Semestergruppemøde - MedIS1

Semestergruppemøde - MedIS1 Semestergruppemøde - MedIS1 Dato: 26. november 2012 Semesterkoordinator: Mette Dencker Johansen Referent: Louise Klit Deltagere: Mette Dencker, Johannes Struijk, Helene Nørgaard, Louise Klit, studerende

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? 1 Var kurset fagligt interessant? Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi Jeg havde håbet at der var tættere forbindelse

Læs mere

Stofskiftets afhængighed af temperatur og aktivitet hos ektoterme dyr.

Stofskiftets afhængighed af temperatur og aktivitet hos ektoterme dyr. Evaluering af elever af besøg på Århus Universitet. Stofskiftets afhængighed af temperatur og aktivitet hos ektoterme dyr. Hvordan var besøget struktureret? o Hvad fungerede godt? 1. At vi blev ordentligt

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Organisation og innovation, E13

Organisation og innovation, E13 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering 5. semester efteråret 2012

Evaluering 5. semester efteråret 2012 Evaluering 5. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 5. semester: Evaluering af modul 14: Makroøkonomi Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette spørgsmål

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Udarbejdet af Hugo Alrøe på basis af DJFs online kursusevaluering (11 af 12 mulige besvarelser) og en mundtlig evaluering med de studerende

Læs mere

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne:

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Fokuspunkter Elevcentrering Informanternes svar -Føler du dig aktiv eller passiv i opgaverne - hvorfor? -Føler du mere eller mindre ejerskab over

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Almen

Læs mere

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100%

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100% Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering, Ledelse af reform og forandring E14

Evaluering, Ledelse af reform og forandring E14 du planlægningen af modulet? du modulets relevans for dig? du modulets faglige indhold? 1 08.02.2015/Lis Carlsen du modulets pædagogiske indhold? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet:

Læs mere

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Organisationspsykologi, F14. Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14

Evaluering Arbejdsmiljøledelse, F14 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Kirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Da det er ledelse i det offentlige, der er i fokus, vil det forbedre udbyttet, hvis der

Læs mere

Evaluering 3. semester efteråret 2012

Evaluering 3. semester efteråret 2012 Evaluering 3. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 3. semester: Evaluering af modul 4: Makroøkonomi 1 Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette spørgsmål

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: University of Kent at Canterbury Land: Storbritannien Periode: Fra:

Læs mere

Rejsebrev Uganda modul 6

Rejsebrev Uganda modul 6 Malene Schwarz Primær klinik 1 Rejsebrev Uganda modul 6 Vejen fra vores hjem i Awir, Apac til hospitalet Forberedelse: Jeg havde inden min studiestart besluttet at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering, Offentlig styring, F15

Evaluering, Offentlig styring, F15 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering 8. semester foråret 2011

Evaluering 8. semester foråret 2011 Evaluering 8. semester foråret 2011 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 8. semester: Modul 4 Arbejdsmarkedsøkonomi 3 75,0% Modul 5 Velfærdsstatens politiske økonomi Modul 6 Valgfag A - Supplerende økonometri

Læs mere

Evaluering 8. semester foråret 2012

Evaluering 8. semester foråret 2012 Evaluering 8. semester foråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 8. semester: Evaluering af modul 4: Arbejdsmarkedsøkonomi Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Almen Basisgrammatik

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? jeg synes, at det var et rigtigt godt semester med engagerede undervisere og relevant materiale og diskussioner, og

Læs mere

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Socialrådgiveruddannelsen Aalborg Universitet Køn Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter Din alder 3,00 57,00 27,16 38 Hvilket semester

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk.

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11. Antal respondenter: 8 stk. Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA10, 3. semester, F11 Antal respondenter: 8 stk. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til de opstillede formål? Jeg har været

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema LFG, hold 1, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg er

Læs mere

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af semestret? Forelæsninger ville have godt af flere input med cases, samt højere grad af deltagerinddragelse Virkede uorganiseret og usammenhængende Det var unægteligt

Læs mere

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer

Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Kurset: Elektriske og magnetiske felter i nanostrukturer Gruppe: Nano 3 Grp. 64 OK Bogen: Ganske udemærket, den virker dog lidt tør. Et andet forslag til en bog er: "Introduction to Elctrodynamics, af

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema Strategisk HRM, MPG-uddannelsen, E11

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema Strategisk HRM, MPG-uddannelsen, E11 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema Strategisk HRM, MPG-uddannelsen, E11 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning.

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning. Mundtlig evaluering modul 3.1 SOB15 basisgruppe 1 1. Hvordan oplever I at have opnået modulets/semesterets læringsudbytte? (læringsudbyttet findes frem) Umiddelbart fyldestgørende, til trods for at der

Læs mere

Evaluering 6. semester foråret 2011

Evaluering 6. semester foråret 2011 Evaluering 6. semester foråret 2011 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 6. semester: Modul 18 Valgfag 2A Finansielle Markeder Modul 18 Valgfag 2B Economics, Business and Politics Modul 18 Valgfag 2C

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba Land: Canada Periode: Fra: Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk Hvorfor har du

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Psykiatrisk afdeling, Middelfart Sygehus, Middelfart 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Universität Zürich.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Universität Zürich. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Universität Zürich Land: Schweiz Periode: Fra: September 2011 Til: Januar 2012 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning.

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning. Fra d. 17 marts 2011 og et par måneder frem indledte Ester Kyed Lundager Jensen, studerende på Kunsthistorie ved Aarhus Universitet, et samarbejde med bibliotekar Jette Bohn ved Æstetikbiblioteket ved

Læs mere

Forelæserne har alle virket meget engagerede og generelt set været gode til at formidle deres respektive emner.

Forelæserne har alle virket meget engagerede og generelt set været gode til at formidle deres respektive emner. Nævn noget, som har været godt ved kurset: Take home eksamen Mange forskellige emner giver en god ide om hvad studiet omhandler Undervisningen har generelt set været god. Og Rolf har været god til at ligge

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på modulet Pædagogisk-psykologisk teori. På dette

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552)

Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) Side 1 af 5 Resultater af spørgeskemaundersøgelse: Mikroøkonomi 1 - Forelæsninger - Claus Thustrup Kreiner (skemanr = 24, evalid=1552) 1.a: (enr=573) Er dine generelle forudsætninger for at følge faget

Læs mere