Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af."

Transkript

1 DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. Kursets 3 dele: 1. Titlen Den generelle beskrivelse af, hvad et kursus indeholder. T A 2. Formen En beskrivelse af, hvordan kurset skal afholdes. 3. Aktiviteten Den detaljerede beskrivelse af, hvor og hvornår kurset afholdes. F Under oprettelsen af en titel, er der seks faneblade med felter der kan udfyldes; Hoved, Opgaver, Relateret info, Politikker, Former og Notifikationer. De fem sidstnævnte faneblade, kommer først til syne, når der er trykket Udfør første gang. Oprettelsen af en titel foregår på følgende måde: 1. Log på Campus som katalogadministrator 2. Vælg Titler under fanebladet Læringselementer 3. Klik på Opret titel 4. Udfyld de obligatoriske samt ønskede felter 5. Tryk Udfør 6. De andre faneblade kommer nu til syne og kan udfyldes Side 1.

2 HOVED Faneblad nr. 1 Titel Navnet på kurset. *Krævet felt Titelnr. Et unikt selvvalgt serienummer for titlen. *Krævet felt Version Angiver titlens version. Domæne Angiver hvilket domæne titlen er synlig på. Den generelle regel er, at en titel skal placeres i det domæne, der automatisk står angivet i formularen. *Krævet felt Indhold Titlens indhold beskrives.. Formatering af feltet sker med HTML-tags. Se evt. mere på www. info-campus.dk Formål Titlens formål beskrives.. Deeplink til titel Direkte link til titlen. Fremkommer først, efter titlen er gemt første gang. Deeplinks kan indsættes i dokumenter, mails, m.m. og dirigerer brugeren direkte hen til beskrivelsen af titlen. SSO Deeplink til titel Direkte link til Single Sign On. Fremkommer først, efter titlen er gemt første gang. Anvendes ikke p.t. Side 2.

3 HOVED Faneblad nr. 1 Ejer Tilgængelig fra Ikke længere tilgængelig fra Ejeren af en titel vil automatisk modtage notifikationer vedrørende aktiviteter der er oprettet på baggrund af den pågældende titel. Ejeren er typisk den, der er ansvarlig for titlens (kursets) indhold. Her angives en dato for, hvornår det er muligt at oprette nye aktiviteter ud fra titlen. Her angives en dato for, hvornår man ikke længere kan oprette aktiviteter ud fra titlen. Fremkommer først, efter titlen er gemt første gang. Ejere på læringstitlen kan til enhver tid slettes eller udskiftes. Ejeren overføres til aktiviteten. *Krævet felt. Datoen angiver ikke en startdato for selve kurset. Man kan ikke oprette aktiviteter, der har startdato før den dato der er angivet i dette felt. Datoen angiver ikke en slutdato for selve kurset. Man kan ikke oprette aktiviteter, der har startdato efter den angivende dato i dette felt. Vis for registrator (ordrer) Vis i Kataloget Angiver om titlen er synlig for registratorrollen. Registrator kan oprette efterspørgsler og massetilmeldinger til titler. Angiver om titlen er tilgængelig for søgninger. Tillad efterspørgsler Publikumstype / publikumsundertype Pris Angiver om det er muligt at oprette efterspørgsler på titlen. Her angives der en publikumstype for titlen. Her angives en basispris for titlen. Prisen arves til aktiviteten, hvis der ikke angives en anden pris der. *Krævet felt. Er titlen gratis, skrives 0,00. Side 3.

4 HOVED Faneblad nr. 1 Min. Antal Her angives det mindste antal deltagere for oprettelsen af kurset. Dette overføres til aktiviteten, men kan redigeres. Max. Antal Her angives hvor mange deltagere, der maksimalt kan være på kurset. Dette overføres til aktiviteten, men kan redigeres. Max. Antal på venteliste Udbyder Her angives hvor mange deltagere, der kan stå på venteliste til kurset. Her kan det angives, hvis kursusindholdet har eksterne udbydere. Dette overføres til aktiviteten, men kan redigeres. Anvendes ikke p.t. Kundeservice repræsentant Efterspørgselsadministrator Her kan man angive, hvis man har en særlig kontaktperson mht. indholdet af kurset. Den angivne bruger vil få en notifikation, hver gang en titel bliver efterspurgt. Hvis samme bruger skal reagere på efterspørgslen, skal vedkommende være katalogadministrator eller registrator. Anvendes ikke p.t. Antal dage til gennemførelse Her angives, hvor mange dage en aktivitet, baseret på denne titel, vil vare. Det er udelukkende en oplysning, som katalogadministratoren kan bruge som rettesnor for planlægningen. Tillad framelding indtil x dage før start Varenummer Her angives hvor mange dage før kursusstart at det er muligt for deltageren at framelde sig. Hvis man anvender fakturering af kurser, skal man angive det varenummer, der benyttes til kurset i ens eget økonomisystem. *Krævet felt. Hvis man ikke anvender fakturering, skrives der 0 i feltet. Side 4.

5 HOVED Faneblad nr. 1 Faktureringssted Billed ID Niveau Beskrivelse Målgruppe Faktureringsstedet er en aftalt kode for, hvem modtageren er. Dette hænger sammen med afstemningsrapporten. Her indsættes ID et for det ønskede billede. Billedernes ID findes i en huskeseddel på Her kan et niveau for titlen angives. Fx begynder, øvede, avancerede etc. Anvendes til kort beskrivelse, teaser, resumé eller tagline. Anvendes til en beskrivelse af den målgruppe, som titlen henvender sig til. *Krævet felt. Anvendes fakturering ikke, skrives der 0 i feltet. Hvis feltet ikke udfyldes, vil Campus vise et standardbillede. Vises i Faktaboksen Forudsætninger Anvendes til en beskrivelse af de forudsætninger, som deltagerne forventes at have for at få det fulde udbytte af at deltage på aktiviteten. Metode Anvendes til at beskrive et eventuelt metodeapparat, som knytter sig til titlen. Fx PRINCE2 for projektledelse. Forberedelse Evaluering Bemærkninger Anvendes til at gøre deltagerne opmærksomme på, hvilken indsats der forventes, inden aktiviteten påbegyndes. Anvendes til bemærkninger, der knytter sig til evalueringen. Anvendes til bemærkninger som ikke passer ind under et af de øvrige felter. Vises i Faktaboksen Side 5.

6 OPGAVER Faneblad nr. 2 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Tilføj opgaver Tilføj evaluering Anvendes til at tilføje opgaver, som deltageren kan bruge til at fuldføre den pågældende titel. Her kan evt. også tilføjes e-læring. Anvendes til at tilføje evalueringer, som deltageren skal fuldføre, når alle opgaver er fuldført. Opgaver kan være valgfrie eller obligatoriske. Evalueringen er elektronisk og kan gøres tilgængelig for brugeren ved kursusafslutning ved at afkrydse Start evaluering ved fuldførelse RELATERET INFO Faneblad nr. 3 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Tilføj vedhæftning Tilføj note Anvendes til at vedhæfte filer med relevant information for titlen. Fx en kørselsvejledning til afholdelsesstedet. Dette felt anvendes til at angive egne noter vedrørende titlen. Noterne vises ikke for slutbrugeren. Vedhæftningen overføres til aktiviteten. Vedhæftningen kan ikke slettes fra aktiviteten, men der kan tilføjes yderligere vedhæftninger her. Noter kan ikke slettes. Noterne overføres ikke til aktiviteten, men der kan tilføjes særskilte noter på aktiviteten. Side 6.

7 RELATERET INFO Faneblad nr. 3 Tilføj emne Emnet er delt op i Navn og Beskrivelse. Dette kunne fx være N: Socialt B: Sammenkomster Emneordene er kategorier i Kataloget. Hvis der er knyttet emneord til en titel, så vil aktiviteter, der er lavet ud fra titlen, blive vist i Kataloget. Tilføj kompetence Tilføj forudsat titel Tilføj tilsvarende titel Anvendes for at angive, hvilken kompetence, der opnås og på hvilket niveau, hvis man gennemfører en aktivitet baseret på den pågældende titel. Her kan det angives om det er enten anbefalet eller krævet, at deltageren på aktiviteten har gennemført en anden aktivitet forinden denne tilmelding. Her tilføjes andre titler, der betragtes som tilsvarende for den pågældende titel. Anvendes kun, hvis man arbejder med kompetenceprofiler i Campus. Kompetencer kan kun tilknyttes titler og de overføres til aktiviteten. Forudsatte titler overføres til aktiviteten. Man kan kun vælge eksisterende titler som tilsvarende. Tilføj nøgleord Nøgleord kan hjælpe slutbrugeren ved søgninger i Kataloget. Nøgleord overføres til aktiviteten, men vises ikke. Nøgleord kan ikke redigeres på aktiviteten. Tilføj anbefaling Her er det muligt at tilføje anbefalinger. Anvendes ikke p.t. Tilføj kursusbevisskabelon Hvis man ikke foretager nogen valg, vil Campus standardkursusbeviset blive anvendt. Hvis man vil anvende egne kursusbeviser, skal dette angives i stedet. Side 7.

8 POLITIKKER Faneblad nr. 4 Under fanebladet Politikker kan reglerne om titlen ændres. Pr. default er de indstillet efter det pågældende domæne. Politikkerne der kan ændres omhandler: - Hvilket sprog, titlen kan afholdes på - Ledergodkendelse - Gentaget tilmelding - Gennemførelse - Efterspørgsler - Deltagerens igangværende læring - Deltagerens historik FORMER Faneblad nr. 5 Fanebladet Former er en information til slutbrugeren om, hvilken form aktiviteten afvikles som (e-læring, tilstedeværelseskursus, online møde etc.), dvs. hvordan titlen bliver til en aktivitet. Det er ikke nødvendigt at foretage tilføjelser eller ændringer under dette faneblad, da alle formerne vil være tilgængelige, når aktiviteten oprettes. NOTIFIKATIONER Faneblad nr. 6 Fanebladet Notifikationer omhandler de s, der bliver udsendt fra Campus til brugerne. Både administratorer, ledere og medarbejdere modtager disse. Her er det muligt at tilog fravælge de notifikationer, der udsendes i forbindelse med anvendelsen af titlen. Side 8.

9 VIDERE FORLØB Når en titel, form og aktivitet er oprettet, er næste trin at overveje hvilken form, der skal anvendes på aktiviteten. Altså om det skal være e-læring, tilstedeværelseskursus, online møde etc. Når formen er på plads, oprettes aktiviteten. Her henvises til vejledningen omkring oprettelse af en aktivitet. er en hjemmeside der henvender sig til brugere af Campus, medarbejdere såvel som administratorer. På denne side, findes der huskesedler, vejledninger og andet materiale der kan hjælpe til forståelsen samt anvendelsen af Campus. Fejl, rettelser og ændringsforslag til vejledningen kan sendes til I emnefeltet skrives Ændringsforslag til vejledninger. Side 9.

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde:

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde: INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en aktivitet består af. Eksemplet er baseret på, at formen på aktiviteten er et tilstedeværelseskursus.

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet med læringsformen

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

IndFak Kontrakt manual

IndFak Kontrakt manual IndFak Kontrakt manual 1. Kontraktadministratorens arbejdsopgaver... 3 1.1 Login... 3 1.2 Personlige forside... 4 1.2.1 Hurtig menu... 4 1.3 Personlige indstillinger... 5 1.3.1 Opsætning... 5 1.3.2 Automatisk

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere

Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde.

Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde. Beskrivelse Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde. Opret Webformular En webformular oprettes i fire trin:

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite Manual Skive Kommune Umbraco subsite Du logger ind i Umbraco via adressen: subsite.skive.netmester.dk/umbraco uden at skrive https:// http:// eller www. foran. Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige

Læs mere

1. Google Analytics integration

1. Google Analytics integration Brugervejledning 1. Google Analytics integration 1.1. Google Analytics Med HostedShop s Google Analytics integration bliver alt trafik på din webløsning gemt og analyseret i et avanceret online statistik

Læs mere

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&...

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&... Side 1 af 9 Vejledning til det elektroniske ansøgningsskema Alle felterne skal udfyldes, før det er muligt at gå til næste side. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Hvis et eller flere felter ikke

Læs mere

Indberetning af en ny lokalplan

Indberetning af en ny lokalplan Indberetning af en ny lokalplan Sker på http://indberet.plansystem.dk/ Hvis en bruger ønsker at indberette en ny lokalplan i forslag (i høring), så start med at markere kladde og forslag som status, samt

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

OPRETTELSE AF ET KURSUS

OPRETTELSE AF ET KURSUS Denne vejledning viser, hvordan du opretter et kursus i Campus. Første del af denne vejledning viser hvorledes du hurtigst muligt kan oprette et kursus. Efterfølgende forklares betydningen af nogle af

Læs mere

OPRETTELSE AF EN KLASSE

OPRETTELSE AF EN KLASSE Denne vejledning viser, hvordan du opretter en klasse i Campus. Du har mulighed for at udfylde mange flere felter end dem, der er beskrevet nedenfor. Denne vejledning beskriver den mest normale oprettelse

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Vejledning, indberetning af kursustilskud

Vejledning, indberetning af kursustilskud Vejledning, indberetning af kursustilskud Horsens Kommune har taget et nyt digitalt indberetningssystem i brug for ansøgning om tilskud til de frivillige folkeoplysende foreninger. I løbet af de næste

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE Sådan ser du svarprocenten og rykker for eller tilbagekalder besvarelser I denne vejledning kan du læse, hvordan du kan følge arbejdspladsens svarprocent på spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Version: 2.0 Forfatter: Kurt Nikolajsen, Gunner MacIntyre, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Indhold 1 Indledning...

Læs mere

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016 Vejledning om dybe links i Digital Post Februar 2016 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du vil indsætte et link til myndighedens postkasse i Digital Post som kontaktoplysning

Læs mere

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER Denne vejledning viser de trin man skal igennem for at oprette en uddannelse (et læringsforløb) og tilsvarende beskrives hvordan man efterfølgende opretter et program til uddannelsen. En uddannelse består

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger

Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger Denne guide henvender sig til brugere, der er oprettet med en administrator- eller superbrugeradgang, og som har behov for at oprette andre brugere med tilknytning

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringstitel

Vejledning: Oprettelse af en læringstitel Vejledning: Oprettelse af en læringstitel Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringstitel i Campus. Manualen forklarer hver

Læs mere

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning for SAP løsninger mm. Moderniseringsstyrelsen SAP fakturering 2016 1

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning for SAP løsninger mm. Moderniseringsstyrelsen SAP fakturering 2016 1 Integrationsmanual Campus faktureringsløsning for SAP løsninger mm. Moderniseringsstyrelsen SAP fakturering 2016 1 1. Indholdsfortegnelse l 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Introduktion... 3 3. Campus Marked...

Læs mere

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning Arbejdsmiljøgruppens problemløsning En systematisk fremgangsmåde for en arbejdsmiljøgruppe til løsning af arbejdsmiljøproblemer Indledning Fase 1. Problemformulering Fase 2. Konsekvenser af problemet Fase

Læs mere

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen.

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. En uddannelse er opbygget af ét eller

Læs mere

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB DEN 15. DECEMBER 2011 INDHOLD Undervisningsbeskrivelser og studieplaner Grundbegreber Forskellige arbejdsgange Forløb først Forløb sidst Arbejde via skemabrikker (parallelle forløb)

Læs mere

Uddannelses- parathed. Vejledning om processerne ved vurdering af uddannelsesparathed (UPV) og ansøgning til ungdomsuddannelserne.

Uddannelses- parathed. Vejledning om processerne ved vurdering af uddannelsesparathed (UPV) og ansøgning til ungdomsuddannelserne. Uddannelses- parathed Vejledning om processerne ved vurdering af uddannelsesparathed (UPV) og ansøgning til ungdomsuddannelserne Titel 1 Indhold Forord 3 Uddannelsesparathedsvurdering (UPV) 4 8. klasse

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 2: Blog for begyndere

Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013. Modul 2: Blog for begyndere Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 2: Blog for begyndere Ana Acosta og Christoph Schepers Indholdsfortegnelse Gloseliste... 2 Log på bloggen (punkt 1-3) 3 Opret og rediger en side med undersider

Læs mere

VEJLEDNING Smartphone Applikation

VEJLEDNING Smartphone Applikation VEJLEDNING Smartphone Applikation Side 1 Vejledning til LOCKONs iphone/ Android App Her er en vejledning til hvordan du downloader, installerer og bruger LOCKONs applikation. Forudsætning for brugen af

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Kom godt fra start som ny leder Introduktion til ledelse er for dig, der gerne vil træne ledelse på ufarlig grund samtidig med, at du får svar på nogle af de grundlæggende spørgsmål,

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

CD-DIRECT Eksport til MS-Office

CD-DIRECT Eksport til MS-Office CD-DIRECT Eksport til MS-Office Indhold 1. Kom godt i gang med eksportfunktionen... 3 2. Eksport fra CD-DIRECT... 4 2.1 Angivelse af filformat...4 2.2 Valg af datafelter... 5 2.3 Angivelse af filnavn samt

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2014.1

Nyheder og vejledning til version 2014.1 Indledning - Magnus:Revision 3 Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde 3 Løbende opdatering 3 Stærkt fagligt indhold 3 Stor fleksibilitet 3 Nyheder og vejledning til version

Læs mere

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger.

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger. Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på IT-Universitetets masteruddannelser og kvalifikationsforløb til masteruddannelse.

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2 Sitecore Foundry 3.0 Kom godt i gang 20. november 2009 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

søgaard co Hvad er sider og afsnit? Her forklares, hvad der forstås ved sider og afsnit i Dynamicweb.

søgaard co Hvad er sider og afsnit? Her forklares, hvad der forstås ved sider og afsnit i Dynamicweb. Quickguide til Dynamicweb v.7 Denne Quickguide er skrevet med henblik på at give nye brugere et hurtigt overblik over de mest gængse funktioner i Dynamicweb, således at de hurtigere kan komme igang med

Læs mere

Versionsopdatering Epos HR 1 Highlights version November 2010

Versionsopdatering Epos HR 1 Highlights version November 2010 1 Highlights version November 2010 I denne versionsopdatering gennemgås de væsentligste ændringer pr. modul. Highlights gælder for både (Oracle), build 3504, samt (SQL), build 7880. 1.1 Basismodulet 1.1.1

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Opgaveproduktion og kvalitetssikring af opgaver til de nationale test

Opgaveproduktion og kvalitetssikring af opgaver til de nationale test Afdeling for Almen Uddannelse og Tilsyn Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR nr. 29634750 Opgaveproduktion og kvalitetssikring

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Spørgeskema på HVAL.DK

Spørgeskema på HVAL.DK Skive, d. 24-05-2006 Journal nr. 7.5.286 Spørgeskema på HVAL.DK Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med Videndeling. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 2

Læs mere

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects - generelt 1. Hvad er My Prospects? 2. Hvor kan jeg finde My Prospects-appen, og hvordan downloader jeg den? 3. Hvilke anordninger kan jeg

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER... 2 2 UDFYLDELSE AF ESPD SOM TILBUDSGIVER... 2 2.1 START... 2 2.2 PROCEDURE... 4 2.3 UDELUKKELSE... 7 2.4 UDVÆLGELSE... 11 2.5 AFSLUT... 12 Side 1 af 14 1 Indledende

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Brugermanual. YouSee Voicemail

Brugermanual. YouSee Voicemail Brugermanual YouSee Voicemail Indholdsfortegnelse 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 16 Introduktion Ikoner Login Afspil Spol i Del og lås Skift mellem Søgning Indstillinger Indtal FAQ Version 1.0 Android version:

Læs mere

EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT

EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT EPOS REKRUTTERING BRUGERVEJLEDNING TIL JOBAGENT APRIL 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Generelt om jobagent... 2 3 Administration af jobagent... 2 3.1 Jobagenter oprettelse og redigering...

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet i Campus.

Læs mere

Rekvirent Opret en rekvisition

Rekvirent Opret en rekvisition Rekvirent Opret en rekvisition Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 12.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.3 Personlige forside... 3 2. Opret ny rekvisition...

Læs mere

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Indhold Adgang og opstart... 2 Registrering af opgave... 3 Registrering af opgave med fysisk prøve... 3 Registrering af

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

Fra Fælles Mål til læringsmål for forløbet:

Fra Fælles Mål til læringsmål for forløbet: Mein Sport Af Christian Falkesgaard Brendholdt Kompetencenområder: Mundtlig kommunikation og skriftlig kommunikation Færdigheds-vidensområder: Lytning (trin 1, fase 3) Læsning (trin 1, fase 3) Tekster

Læs mere

Android mobil app manual Version 170516

Android mobil app manual Version 170516 Android mobil app manual Version 170516 Indhold Introduktion... 2 Installation... 2 Gå ind på Google Play... 2 Gå ind på Mobil app en... 3 Indstillinger... 3 Telefonnummer... 4 Favorit udgående id... 4

Læs mere

Indhold. Indledning. Opsætning af rykkerprocedure

Indhold. Indledning. Opsætning af rykkerprocedure Indhold Indledning... 1 Oprettelse af rykkerprocedure... 2 Test af rykkerprocedure... 4 Tilkobling af rykkerprocedure... 6 Opsætning af gebyrprodukt... 8 Opsætning af rykkerproces... 10 Indledning Vejledningen

Læs mere

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen Sa dan udfylder du ansøgning om optagelse pa en 2- faglig kandidatuddannelse med kandidattilvalg i Russisk, Religionsvidenskab eller Oldtidskundskab- Vinteroptag Hvis din bacheloruddannelse er blevet forlænget

Læs mere

Manual til de lokale webredaktører

Manual til de lokale webredaktører Skolelederne.org marts 2007 Manual til de lokale webredaktører Nedenstående er en kort udgave af manualen til hjemmeside systemet Webupdate 5 med enkelte personlige erfaringskommentarer.. Mvh Søren Thomsen.

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Opgave 1: Log ind og skift password m.m.

Opgave 1: Log ind og skift password m.m. Opgaver i Typo3 Opgave 1: Log ind og skift password m.m.... 2 Opgave 2: Opret flere filmapper og upload diverse filer... 3 Opgave 3: Opret en ny side som denne her... 4 Opgave 4: Opret fotogallerier med

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser.

Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser. Eksempler på skabeloner til situationsbeskrivelser. I forhold til de forløb hvor deltagerne skal tage udgangspunkt i selvoplevede kommunikationssituationer, har vi afprøvet skabeloner hvori deltagerne

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 28. august 2015 Side 1 af 27 Indhold Generelt...3 Sådan kommer du i gang...3 Mine data...5 Sådan vedligeholder du informationer...5 Sådan ændrer du data i DEF s medlemssystem...6

Læs mere

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK KOMPUTER FOR ALLE Få helt styr på Gå på netbank og borgerservice med Her viser vi, hvordan du bestiller og bruger, så du kan bruge netbank og de mange offentlige internettjenester. Når du vil logge på

Læs mere

Undervisning Planner. 23. oktober 2015 Star

Undervisning Planner. 23. oktober 2015 Star Undervisning Planner 23. oktober 2015 Star 1 Forventninger til i dag Formålet er, at I kan bruge Planner I jeres jobcenter i morgen dvs. I skal i dag have praksiserfaring Selve funktionaliten i Planner

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 25. maj 2016 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Filer... 3 Billede... 4 Foredragsholdere... 5 Annoncering... 6 Pris for annoncering... 6 Spørgsmål... 7 Publicer

Læs mere

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du:

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: har haft arbejde i perioden har fået reguleret din pension er begyndt at få udbetalt en pension fylder 65 år i den periode du skal udfylde ½-årserklæring

Læs mere

Brugerguide. Undervisere

Brugerguide. Undervisere Brugerguide Undervisere Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Registrer fravær 6 2. Tilføj ny kursist 10 3. Underviser på flere skoler 12 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk Undervisere

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse Indledning kort om digitale uddannelsesaftaler... 3 Hvordan logger jeg på?... 5 Hvordan fremsøges eksisterende aftaler?...

Læs mere

Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010

Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010 Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010 Denne udgave er opdateret i forhold til den, der blev udsendt sammen med efterårsudsendelsen i 2009. Opdateringen vedrører specielt datoer

Læs mere

Herningegnens Lærerforening E-MAIL 121@dlf.org WWW.DLF121.DK DLF KREDS 121 PONTOPPIDANSVEJ 4 7400 HERNING TLF. 97 12 31 33

Herningegnens Lærerforening E-MAIL 121@dlf.org WWW.DLF121.DK DLF KREDS 121 PONTOPPIDANSVEJ 4 7400 HERNING TLF. 97 12 31 33 Herningegnens Lærerforening E-MAIL 121@dlf.org WWW.DLF121.DK DLF KREDS 121 PONTOPPIDANSVEJ 4 7400 HERNING TLF. 97 12 31 33 ANALYSENOTAT Medlemsundersøgelse November 2015 Baggrund Herningegnens Lærerforening

Læs mere

VERSION 3.1.20 JULI 2013

VERSION 3.1.20 JULI 2013 HIGHLIGHTS EPOS LØN VERSION 3.1.20 JULI 2013 Indholdsfortegnelse 1 Tag skærmprint af gemte kriterier... 3 2 Nyhed: Definér lønseddel pr. lønseddelgruppe... 4 3 Ny importskabelon lønkonteringsfordeling...

Læs mere

Arrangementsoprettelse via ida.dk

Arrangementsoprettelse via ida.dk Arrangementsoprettelse via ida.dk 22. januar 2016 Indhold Log ind og link til arrangementsoprettelse... 2 Opret dit arrangement... 3 Titel og datoer... 4 Fakta om afmeldingsfrist... 4 Sted og Region...

Læs mere

Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv.

Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv. Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv. Contents Hvordan opretter man en ny kontaktperson?... 2 Oprettelse af ny kontaktperson fra kontaktpersoner-menuen... 2 Oprettelse af ny kontaktperson

Læs mere

Beskatning af fri telefon den systemmæssige understøttelse

Beskatning af fri telefon den systemmæssige understøttelse Beskatning af fri telefon den systemmæssige understøttelse Version 1.1 1. Beskatning af fri telefon Med virkning fra 1. januar 2012 er beskatning af arbejdsgiverbetalt telefon, computer m.v. blevet ændret.

Læs mere

Digital post. AMU-nr. 47774

Digital post. AMU-nr. 47774 Digital post AMU-nr. 47774 Undervisningsministeriet. Oktober 2013 Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse i samarbejde med Ann-Vibeke Mose,

Læs mere

E-læring for sygeplejersker og andre der varetager transfusionsblod

E-læring for sygeplejersker og andre der varetager transfusionsblod E-læring for sygeplejersker og andre der varetager transfusionsblod Vejledning Vælg billede Kvalitet Døgnet Rundt Vælg farve Laboratoriecenter Indhold Baggrund... 3 E-læringskursus for sygeplejesker &

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

HåndOffice Foreningsdata

HåndOffice Foreningsdata HåndOffice Foreningsdata Indledning... 3 Stamdata... 3 Spillesteder... 5 Foreningshverv... 5 Hold... 8 Personer... 12 Side 2 af 14 Indledning Denne vejledning gennemgår de menuer, der ligger i HåndOffice

Læs mere

Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv.

Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv. Kontaktpersoner Vejledere, programudvalg, skoleudvalg mv. Indhold Hvordan opretter man en ny kontaktperson?... 2 Rollen... 5 Accounten... 6 Tildeling af rollerne Main supervisor og Co supervisor... 8 Hvordan

Læs mere

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN.

VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. VEJLEDNING I HVORDAN MAN LÆGGER ARRANGEMENTER OP PÅ HJEMMESIDEN. FOR AT LETTE PROCESSEN FOR DIG, DER SKAL TIL AT LÆGGE ARRANGEMENTER OP PÅ WWW.LUNGE.DK, HAR VI UDARBEJDET DENNE GUIDE. PÅ DEN MÅDE KAN DU

Læs mere

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet Brugervejledning ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet 1 Manual til overførsel af Ordre i ETKA til KT15 i onlinesystemet Introduktion Semler IT har udviklet en integration imellem ETKA og Onlinesystemet.

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

KONCEPTBESKRIVELSE - INTEGRATION MELLEM GEOENVIRON BYGGESAG OG DIGITAL POSTKASSE

KONCEPTBESKRIVELSE - INTEGRATION MELLEM GEOENVIRON BYGGESAG OG DIGITAL POSTKASSE INDLEDNING Konceptbeskrivelsen er udarbejdet på foranledning af Odense Kommune og skal betragtes som et oplæg til, hvordan integrationen mellem GE Byggesag og Digital Postkasse kan etableres i forbindelse

Læs mere

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori Ny Nordisk Skole Arbejdshæfte til forandringsteori Introduktion Ny Nordisk Skole handler om at styrke dagtilbud og skoler, så de har de bedste forudsætninger for at give børn og unge et fagligt løft. Dette

Læs mere

Til Uddannelsesforbundets tillidsrepræsentanter på EUD og AMU ANBEFALINGER OG KOMMENTARER TIL IMPLEMENTERINGEN AF PD I ERHVERVSPÆDAGOGIK

Til Uddannelsesforbundets tillidsrepræsentanter på EUD og AMU ANBEFALINGER OG KOMMENTARER TIL IMPLEMENTERINGEN AF PD I ERHVERVSPÆDAGOGIK Til Uddannelsesforbundets tillidsrepræsentanter på EUD og AMU ANBEFALINGER OG KOMMENTARER TIL IMPLEMENTERINGEN AF PD I ERHVERVSPÆDAGOGIK Fra d. 15. januar 2010 er ansættelseskravene til lærere på AMU og

Læs mere

Umbraco manual Skolelederne.org. Manual for lokale foreninger 1 / 12

Umbraco manual Skolelederne.org. Manual for lokale foreninger 1 / 12 Umbraco manual Skolelederne.org Manual for lokale foreninger 1 / 12 Indhold 1. Umbraco grundfunktioner... 3 1.1. Login... 3 1.2. Overblik over Umbraco... 4 1.3. Kontektsmenuen... 5 1.3.1. Flere funktioner...

Læs mere

Vejledning PROPHIX 11. Brug af cellekommentarer i Prophix. Systemansvarlige Michael Siglev Økonomiafdelingen 9940 3959 msi@adm.aau.

Vejledning PROPHIX 11. Brug af cellekommentarer i Prophix. Systemansvarlige Michael Siglev Økonomiafdelingen 9940 3959 msi@adm.aau. PROPHIX 11 Systemansvarlige Michael Siglev Økonomiafdelingen 9940 3959 msi@adm.aau.dk Daniel Nygaard Ricken Økonomiafdelingen 9940 9785 dnr@adm.aau.dk Vejledning Opdateret: September 2015 Version: 4 1.

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Ansøgning om gravetilladelse i Hjørring Kommune

Ansøgning om gravetilladelse i Hjørring Kommune Ansøgning om gravetilladelse i Hjørring Kommune Følgende notat er en vejledning i brug af WebGT til ansøgning af gravetilladelse i Hjørring Kommune. Vejledning beskriver hvilke oplysninger Hjørring Kommune

Læs mere

Google Analytics. Sitecore Foundry 4.0. 4. januar 2013 - Version 1.2

Google Analytics. Sitecore Foundry 4.0. 4. januar 2013 - Version 1.2 Sitecore Foundry 4.0 Google Analytics 4. januar 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere