Bestyrelsesberetning 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesberetning 2011"

Transkript

1 Bestyrelsesberetning 2011 Bestyrelsens beretning Det har været et dejligt år, hvor vi i VARK har markeret os både sportsligt og socialt. Vi er en klub der holder fast i vores værdier: Venskaber bærer klubben. Børn er venner med andre børn på samme alder, yngre eller ældre. Forældre og andre voksne knytter venskaber, og venskaberne rækker ind i klubbens bestyrelse og klubbens udvalg, hvor der samarbejdes om konkrete opgaver. Anerkendelse af hinanden trods forskelighed bygger på tillid. Tillid er en forudsætning for langvarige sociale relationer og for en klub, hvor medlemmerne har lyst til at blive rigtig længe. Respekt for hinanden skal give klubbens medlemmer lyst til at være sammen på tværs af niveau og alder. Respekt går begge veje, dvs. at nybegynderen har respekt for eliteskateren, og eliteskateren har respekt for begynderen. Gæster, der respekterer klubbens værdier, er velkommen i klubben, også de der løber for andre klubber. Klubliv kommer ikke af sig selv. Alle klubbens medlemmer har noget, de kan bidrage med. Det skal der støttes op om, så klubbens medlemmer føler, at de gør en forskel, når de får ideer og påtager sig opgaver til klubbens bedste. Der skal ske en dynamisk udvikling, der tilgodeser alle i klubben. Med værdierne i hånden er vi også den klub i Vallensbæk der bidrager mest til kommunens aktiviteter. Derfor er vi også en klub der bliver spurgt. Vi er glade for samarbejdet med kommunens ansatte og vi bidrager til hinandens success og hjælper hinanden så godt vi kan.

2 Super sportslige resultater har for VARK været et stort sportsligt år og det store højdepunkt for klubben, var da Stefan hjembragte 2 europamesterskaber og 2 bronzemedaljer ved Junior Europamesterskaberne i Italien. Det er første gang en dansk rulleskøjteløber har præsteret at blive Europamester. VARK havde udover Stefan 6 andre løbere med til EM som gjorde det rigtig godt, det var Nikolaj, Philip, Nicoline, Elena, Lukas og Mikkel. Tilsammen udgjorde de over halvdelen af det samlede EM hold. EM for juniorer og kadetter var et underligt EM for både løbere, trænere, ledere og tilskuere. Baneløbene fungerede fint, på en gennemprøvet bane og alt forløb planmæssigt. På hviledagen, efter afslutning af baneløbene, inspicerede truppen vejbanen. Det var noget af en overraskelse. Asfalten var lagt kun 3 dage før EM og banen blev først tegnet op dagen før vejbaneløbene. Temperaturen var høj og det gjorde at olie trængte op igennem asfalten. Det var farligt, men intet at regne for hvor farligt banens sving var. I det ene sving skulle den ca. 8 meter høje bymur, beklædt med en 3 cm tyk madras tage imod løberne lige efter målstregen og med en fart på over 35 km i timen. Det svarer til et møde med over 1 ton. I det andet sving, skulle et metalhegn tage imod. Allerede i time-trial blev de første kørt på skadestuen. Det var ikke så svært at regne ud, at når det kan ske, når der kun er 1 løber på banen, så kan det kun blive værre når der er 20 der kæmper om at komme først. Det internationale rulleskøjteforbund nægtede at se problemet i øjnene, trods protester fra 80% af landene. Trænere, ledere og forældre trak deres løbere, så der var kun Italien og 4 mindre betydningsfulde lande der stillede op til start. Det var politik i et mafia land, så det var på den ene side utroligt synd og skam for børnene og på den anden side meget lærerigt. Løbene blev gennemført med nedsat fart og mens de 4 lande fortsatte EM, tog de 11 andre ud til fællestræning, på en fantastisk bane kun få kilometer fra det sted hvor EM blev gennemført. Alle lande var dog med igen på Marathon distancen og trods det at ledelsen havde nævnt at de der ikke stillede op på vejbanen ikke var dygtige nok, så var det Danmark og Stefan der tog den prestigefyldte titel hjem som Europamester på Marathondistancen. Anderledes ordentlige forhold var der for Mikkel ved senior EM. Ingen dramatik og i stedet gode præstationer. Tillykke til alle EM deltagerne.

3 Udover EM har VARK markeret sig både i indland og udland. VARK er toneangivende i Danmark og det ses på antal løbere og antal medaljer ved både indendørs og udendørs stævner. Medaljerne er fordelt på rigtigt mange løbere og det er skønt at se om sommeren når alle træner sammen ude på Vallensbæks stadions bane. Det har sportsligt været et rigtigt godt år for klubben. Samarbejdet mellem rul og is deltagere i Worldcups og Junior OL OL løber Cathrine Grage har inspireret vores eliteløbere til at prøve kræfterne på longtrack is. Det er gået rigtigt godt og VARK fik udtaget Philip til Junior OL og Philip, Nicolai Nordli, Nicoline og Stefan til Junior World Cups. Det er et fremragende resultat og der er flere løbere på vej. Jesper kalder holdet for sit Jamaicanske bobslæde team og det er ikke helt uden grund. Den eneste longtrack isbane i Danmark lukkede allerede før den blev åbnet. Vejret har simpelthen vejret for godt og det blev for dyrt for Københavns kommune at forsøge at holde isen som is og ikke vand. Trods udfordringer med at finde longtrack is at køre på, så håber vi, at endnu flere af vores unge og ældre får lyst til at prøve isen af og der er træningen i Hvidovre skøjtehal en gang om ugen en god løsning. Longtrack klubben HLF og shorttrackklubben Hvidovre skøjte klub tager meget gerne imod flere løbere. Træningsforhold i 2011 Vi har fortsat samarbejdet med RulNord i vinter halvåret, hvor vi har fået mulighed for at træne i Farum arena. Det samarbejde er vi utroligt glade for, dels p.g.a. muligheden for haltid, men ikke mindst fordi RulNord er gæstfrie mennesker, der har plads til alle. Det er dejligt at se at så mange klubbers løbere kommer langvejs fra for at rulle med i RulNord om vinteren og i Vallensbæk om sommren. Vi håber at de åbne døre kan fortsætte, så endnu flere klubber ønsker at træne sammen. Det styrker vores sport at have fællesskabet. Udover Farum Arena og banen på Vallensbæk stadion, så har vi igen i år været heldige at få træningstid indendørs i Vallensbæk og i en mindre svømmehal bag Vallensbæk station. Mountainbike cykling i Hareskoven har stået stille i år og det skyldes mest af alt, at flere af vores elitebørn er startet på is-skøjter og nu lægger meget af deres tid på andre træningsaktiviteter. Da cykelholdet mest har bestået af elitebørnene og deres forældre, så har der ikke været nok deltagelse til at opretholde søndagsudflugten.

4 Igen i år skal alle trænere have en meget stor tak for det uvurderlige arbejde I gør. Per der år efter år træner eliten og de dygtigste motionister i Farum 2 gange om ugen, Nicholas der hjælper vores letøvede børn til at komme videre, Catrine, Louise og Pia der træner og hygger om vores begynderbørn, Børge og Tina der tager sig af vores voksne motionister. Uden jer, er der ingen klub. Aktiviteter i 2011 VARK har traditionen tro haft gang i mange aktiviteter i Vi startede med et meget vellykket BC stævne i marts, hvor nybegyndere, let øvede og øvede fik konkurreret, uden at skulle sammenligne sig med eliteløberne. Det blev en god dag, med mere end 100 glade børn og voksne fra hele landet. Der blev kørt rigtig mange fine løb, som indikerede en stor og dygtig talentmasse, ikke mindst blandt vores egne løbere. Dagen sluttede af med 10 mandsstafet og hvor kriteriet var at stille hold med den største aldersspredning. Alle løbere skulle løbe 1 runde på skift og der var spænding til det sidste. VARK afviklede en Sommer camp for is-skøjteløbere fra Sverige og Finland, samt vore egne danske løbere, der også løber på is. Deltagere fra Sverige og Danmark var de løbere der i vintersæsonen har deltaget i det ungdomsarbejde som International Skating Union støtter for de lande der ikke er så store i sporten. VARK havde inviteret ekstra børn med fra VARK til at deltage i arrangementet og svenskerne og finnerne fik lært at løbe på rulleskøjter. Der var dog 3 løbere fra Finland som også er med ved EM på rulleskøjter, så det var ikke alle der var nybegyndere. Arrangementet var samtidigt også en opfordring til VARKs løbere om at løbe på is-skøjter i vinterhalvåret. Det er meget let at skifte fra rul til is og omvendt og flere og flere af de dygtigste internationalt, gør det samme. Det blev et super arrangement, hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side. Planlægningen for VARK Summercamp 2012 har været i gang længe og vi glæder os til endnu engang at se børn og voksne fra mange klubber komme på ferie her hos os. Vallensbæk rundt blev afløst af VARK s rulletime, der var et ½ og 1 times løb for børn og voksne. En ny type løb hvor man skal løbe konstant en time. Borgmesteren og hans datter deltog i stævnet og klarede det fint. Der var ikke så mange der deltog, men dem der var der, havde en hyggelig dag.

5 Arrangementet var godt gennemtænkt og håbet er, at vi også de dette år, kan lave et lignende arrangement og hvor vi kan tiltrække endnu flere af kommunens borgere til at deltage. Til gengæld var der stor tilslutning til North European Inline Cup, hvor det blev en fantastisk dag. De udenlandske løbere så vi ikke meget til, men de fleste klubber havde sendt deres dygtigste elite løbere og motionister. Derudover var der lokale og motionister kapret ved Friday Night Skate. Vallensbæk landsby støttede op om arrangementet og det gjorde kommunen også. Trods det at politiet havde takket nej til at hjælpe til, så var der alligevel 1 betjente, der sikrede at alt forløb roligt. Kommunen havde stillet an med et Jazzband og morgenmad i telt til Vallensbæk Landsbys beboere og vejlauget var så imponeret og glade over arrangementet, at de ønsker at stå for aktiviteterne i landsbyen til næste år. Det var en af årets store positive oplevelser med stor opbakning fra alle. FO børnene var igen i år indbudt til en uge med træning på rulleskøjter. Nogle af vores dygtige børn store som små bakkede op som hjælpetrænere i hele ugen. Det er et godt arrangement og en af vores fødekanaler for nye medlemmer. Berlin Marathon var igen i år det helt store tilløbsstykke for både motionister og elite. Samarbejdet mellem VRK og VARK på denne tur er enestående. Vi kørte i fælles bus til Berlin og boede på samme hotel. Den ene aften var også med fællesspisning. Det er utroligt hyggeligt, at mødes på den måde i en weekend. Det er både hygge og ramme alvor. Vejret var super og der var mange personlige bedste tider på den tur. Dansk Rulleskøjte Forbunds udlandsture tiltrak også i år mange løbere, både fra toppen af eliten og til de helt unge løbere, der skal prøve et løb for første gang. Trois Piste i Frankrig og Gross-Gerau og Gera i Tyskland er de foretrukne udenlandske løb og der er plads til alle. De tyske løb er normalt billige i pris, med fælles bus og varer kun en weekend. Det er et godt sted at starte, når man skal ud på den store internationale arena. Hjemme i Danmark har VARK både arrangeret og deltaget i utallige samlinger. Bruttotruppen, Talenttruppen og Rulletræf er trupper hvor børnene får skabt et sammenhold på tværs af klubber og

6 får mange nye venner. Selvom de bor i hver sin ende af landet, så er der en lystig trafik på facebook henover året. De samlinger er uundværlige for sporten og for at knytte tætte bånd mellem klubberne. Året sluttede vanen tro med juleafslutningen, hvor mange børn og voksne sloges om karameller og hyggede sig med æbleskiver, kaffe /te chokolade mælk og ikke mindst med det store bankospil med præmier fra mange lokale forretninger. Karin G og Trine har deltaget i planlægningen af en ungdomskonference i Vallensbæk kommune for børn og unge fra 13 til 25 år. Formålet er at idrætsudøverne bliver hørt. Trine har gjort et stort indtryk på de øvrige i planlægningsgruppen og håbet er at denne konference vil bidrage til at foreningens unge bliver hørt i endnu større grad. Tak til kommunen for initiativet og tak til Trine for at være de unges repræsentant. Desværre måtte arrangementet aflyses, der var ikke nok tilmeldte. Rulleskøjtesporten er fortsat lille og VARK en stor klub. Vores ansvar som stor klub kan vi bære et langt stykke af vejen på vores stærke værdier. Værdier alene er desværre ikke nok. Der er fortsat brug for frivillige kræfter og det vil nok aldrig gå af mode i så lille en sport. Vi har brug for bestyrelseskræfter, trænere dommere og dommerhjælpere. Klubben støtter økonomisk både trænere og dommere til at få den nødvendige uddannelse. I løbet af året har der også været en opfordring til at lære at bruge DRsUs tidtagningsudstyr og den opfordring står stadigvæk. Til slut skal blikket også rettes mod de der bidrager udenfor klubben til sportens og ikke mindst VARKs udvikling. Vi har Per Jensen der som formand for DRUs Sportskomite, gør et uvurderligt arbejde for at sporten udadtil skal stå stærkt. Jesper Carlson er assisterende landstræner, nu landstræner, samtidigt er han landstræner for longtrack is. Han har holdt vores elitebørn til ilden og været en stor årsag til de sportslige resultater. Lars Mødekjær er medlem af sportskomiteen og samtidigt den ene af 2 i DRUs dommerudvalg. Derudover lægger Lars også mange kræfter i at være kasserer. Søren Helmsøe er Manager for bruttotruppen og igen og igen arrangerer han Berlin Marathon, er Manager på Bruttotruppen og holder liv i vores hjemmeside. Karin Gudbergsen er vores ansigt ud mod kommunen og deltager i vigtigt foreningsarbejde i kommunen på vegne af VARK. Et utrætteligt hold der år efter år stiller op på disse poster. Vi kan ikke takke jer nok.

7 Tak også til alle turguider, ledere, dommere, de der arrangerer ture, aktiviteter og styrer vores tøjlager og alle jer der på en eller anden måde giver jeres bidrag til, at VARK er en dejlig klub at være i. Sidst men ikke mindst, tak til alle i bestyrelsen. Det har været et dejligt år sammen med jer og vi har udrettet meget og har haft mange gode stunder. Desværre måtte vi også sige farvel til Preben som bestyrelsesformand. Vi har savnet dit lederskab og dine mange ideer til hvordan VARK kan blive endnu bedre. Jeg ved at tiden med bestyrelsesarbejde ind i mellem ikke harmonerer med andre opgaver i livet og jeg håber at nye og gamle kræfter vil melde sig på banen og hjælpe til i det kommende år. Vi siger også tak til Karin Rigas, der fik for travlt med at starte sit eget firma, til at der var overskud til klubarbejde. Du har været en stor støtte for klubben og for mig. Heldigvis kan jeg stadig bruge dig som sparringspartner og det har benyttet mig meget af. Også en stor tak til Tina Ertbjerg, der har deltaget i bestyrelsen gennem mange år. Du er altid den, der har styr på historikken, vi kan altid spørge dig, hvis vi er i tvivl. Dit store arbejde med at få VARKs camp til at fungere og få alle aftaler på plads og dit arbejde med at holde bestyrelsen fast på de aftaler, der var indgået. Der er altid orden på tingene. Og til sidst også en stor tak til Eva for dit bestyrelsesarbejde gennem mange år, du har deltaget i festudvalget og har sørget for supplering at tøjlageret. Du er også den, der har stået for udlevering af DRsUs landholdstøj og ikke mindst at få det samlet ind igen. Du er også den, der stiller op for klubben som dommer til alle stævner. På vegne af bestyrelsen Konstitueret formand Leni Schärfe

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Bestyrelsens beretning VARK Bestyrelsesberetning for 2012 Det har igen været et godt år, hvor vi i VARK har markeret os både sportsligt og socialt. Vi har haft den største andel af landsholdet, vi er løbet

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2009

Bestyrelsens beretning 2009 Bestyrelsens beretning 2009 Indledning 2009 har været en hændelsesrigt år for VARK. På det sportslige plan er vi blandt de bedste speedskatingklubber i Danmark, men hvad der måske er mest kendetegnende

Læs mere

VARK - kalender 2014/2015

VARK - kalender 2014/2015 VARK - kalender 2014/2015 I skemaet nedenfor ses en oversigt over aktiviteter, herunder løb, stævner og træningssamlinger, i sæsonen 2014/2015. Hvis du kender til interessante løb, stævner eller træningssamlinger

Læs mere

VARK Vallensbæk Rulleskøjteklub

VARK Vallensbæk Rulleskøjteklub Nyhedsbrev, september 2009 DM VARK var vært for DM sidst i juni måned. Et kæmpe arrangement, som har krævet en længere tids planlægning. Der var deltagelse af de bedste rulleskøjteløbere i Danmark i alle

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Vi kan snart se tilbage på endnu en udendørssæson, hvor der har været stor aktivitet, hvilket også vil fremgå af de forskellige beretninger i dette nyhedsbrev. Har du oplevet noget sjovt eller

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsen har igen arbejdet godt sammen om de store og små udfordringer i hverdagen for FKK. Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder gennem

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Beretning for Igen et godt år for VARK.

Beretning for Igen et godt år for VARK. Beretning for 2016 Formandsberetning Først vil jeg mindes Michael, som gik bort i december. Det var et sjok for alle, at Michael gik bort så brat. Mine tanker har siden gået til familien, som er hårdest

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1: 2012. Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

Børnepanelrapport nr. 1: 2012. Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL Børnepanelrapport nr. 1: 2012 Det gode børneliv BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 Kære læser Hvad er et godt liv for børn i Danmark? Det vil vi rigtig gerne vide i Børnerådet. For hvis vi ved det, kan

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015 Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015 Overblik over dagen 1. Velkomst og præsentation 2. 3. Udviklingslandshold og planerne for 2015 4. Afslutning Velkomst og præsentation Præsentation Tankerne

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Formandsberetning periode 22. sept. 2017 31. december 2017 Selv om det er meget kort periode jeg skal aflægge beretning for, så har bestyrelsen haft

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Bestyrelse- og ledelses beretning

Bestyrelse- og ledelses beretning Bestyrelse- og ledelses beretning 2018-19 Året startede med vores arbejdsdag i hytten i april måned, hvor vi fik ryddet op og gjort rent inde i hytten og udenfor fik vi startet på at bygge vores overdækning

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere