KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:"

Transkript

1 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade Postboks Odense C (i det følgende kaldet sælger), købe p-anlæg beliggende ved Klosterbakken 12, 5000 Odense C del af mr.nr. 317 a og 327 n, samt 318 d, Odense Bygrunde, som udgør ca m2. 1 Udbud. I henhold til den Kommunale Styrelseslov udbydes ejendommen efter Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Jfr. bekendtgørelsens 4 skal købstilbuddet være skriftligt. Alle indkomne købstilbud er fortrolige indtil salg har fundet sted. Jfr. 6, stk. 1 og 2 er sælger berettiget til, vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle. 2 Vilkår. Overtagelsesdagen fastsættes til 6 måneder efter underskrift på købsaftale, dog senest 31. december 2014.

2 2 Køberen overtager ejendommen med de samme rettigheder og byrder, hvormed den hidtil har været ejet og besiddet af sælger, idet der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Udenfor købesummen overtager køber med undtagelse af hvad der følger af nærværende købsaftale ingen gældsposter vedrørende ejendommen. Ved ombygning eller anden anvendelse af ejendommen, er køber pligtig til selv sørge for de fornødne godkendelser. Alle de på ejendommen hvilende skter og afgifter af enhver art betales af køberen fra overtagelsesdagen. Med overtagelsesdagen som skæringsdo udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse over de af ejendommen gående indtægter og udgifter. Refusionsopgørelsen udfærdiges af sælger, og saldoen berigtiges kontant. Sælger oplyser: 3 Ansvarsfraskrivelse. eksisterende parkeringskælder er i dårlig stand, jfr. rapport fra COWI, vedlagt som bilag 10 og 11 der tidligere blev drevet benzin/servicestion på grunden der ligger mange og store forsyningsledninger på ejendommen grunden er forurenet der må påregnes ekstraomkostninger til funderingsforhold. På baggrund heraf, har køber mulighed for, få refunderet op til 3,5 mio. kr. incl. moms for dokumenterbare afholdte udgifter til ekstrafundering, oprensning og omlægning af eksisterende ledninger. Overstiger udgiften til ekstrafundering, oprensning og omlægning af eksisterende ledninger de 3,5 mio. kr. incl. moms, afholdes alle udgifter herudover af køber. Ovennævnte forpligtigelser for sælger gælder i en periode på 2 år regnet fra overtagelsesdagen. Køber erklærer, have taget højde for sælgers ansvarsfraskrivelse ud over de 3,5 mio. kr. incl. moms ved tilbudsafgivelsen. Ejendommen sælges uden ansvar af nogen art for sælger og sælger medhjælpere, herunder mangler af enhver art, såvel retslige som faktiske, bortset fra vanhjemmel.

3 3 Accept af købsaftale er samtidig accept af overtage ejendommen med de nuværende bundforhold, og køber kan ikke efterfølgende påberåbe sig godtgørelse eller yderligere afslag i købesummen på grund af ejendommens bundforhold, bortset fra de 3,5 mio. kr. incl. moms til ekstrafundering, oprensning og omlægning af eksisterende ledninger. 4 Forurening. Sælger oplyser, ejendommen er kortlagt med jordforurening V1 og V2, samt områdeklassificeret. Sælger er ikke yderligere bekendt med ejendommens jordbundsforhold. Køber er for egen regning berettiget til og opfordres til inden accept af købsaftalen, gøre sine egne undersøgelser vedrørende ejendommen i nødvendigt omfang. Inden undersøgelser iværksættes, skal det aftales nærmere med sælger. Køber skal sørge for reetablering, når undersøgelsen er tilendebragt. Arealerne er omftet af lokalplan nr Lokalplanen er vedlagt og skal respekteres. 5 Arealets anvendelse. 6 Forsyningsvirksomheder. For oplysninger om forsyningsledninger mv. skal de respektive forsyningsvirksomheder kontaktes. 7 Arkæologi. Hvis køber på et tidspunkt måtte ønske bebygge ejendommen yderligere, foreligger der tilbud på forundersøgelser af ejendommen fra Odense Bys Museer, jfr. velagte bilag. Såfremt der på et senere tidspunkt konsteres fortidsminder på arealet, skal køber straks indhente overslag fra Odense Bys Museer på undersøgelsesafgiften. Købers udgift til arkæologiske undersøgelser kan maksimalt andrage kr. incl moms. Hvis undersøgelsesudgiften udgør 1 mio. kr. incl. moms eller derunder, er sælger forpligtet til, betale differencen fra købers egenbetaling på kr. og den faktiske udgift.

4 4 Hvis undersøgelsesudgiften udgør mere end 1 mio. kr. incl. moms, har sælger ret til annullere handlen, men kan også beslutte fastholde handlen mod, betale den fulde udgift til undersøgelserne, med fradrag af købers andel på kr., som forlods skal betales. Ovennævnte forpligtigelser for sælger gælder i en periode på 2 år regnet fra overtagelsesdagen. Hvis undersøgelsen ikke er foretaget indenfor denne frist, kan der ikke senere rettes krav mod sælger. Beslutningen om hvorvidt handlen i givet fald ønskes annulleret skal træffes af sælger senest 1 måned efter, dokumention for undersøgelsesudgiften er fremsendt til sælger. Såfremt handlen annulleres af sælger, sker det uden godtgørelse til køber for købers afholdte omkostninger af enhver art. 8 Videresalg. Såfremt køber måtte ønske videresælge ejendommen eller en del heraf i samme stand, som den er overtaget fra sælger, dvs. med underjordisk parkeringsanlæg og terrænparkering, har køberen pligt til, tilbyde ejendommen til sælger til samme pris som køber har betalt ved nærværende aftale. Sælger har i så fald forkøbsret til ejendommen eller en del heraf. Dette gælder dog ikke, såfremt købers salg sker som led i et projekt salg, hvorved køber overdrager ejendommen mod, køber har ret og pligt til, bygge et byggeprojekt på ejendommen for den pågældende køber. Såfremt ovennævnte overdragelse finder sted, skal sælger orienteres, men der er ingen begrænsninger i forhold til købers fastsættelse af pris eller lign. Der tinglyses servitut om videresalg på ejendommen med sælger som påtaleberettiget. Udgiften til en eventuel tilbageskødning er sælger uvedkommende. Sælger er ikke forpligtet til tilbagekøbe ejendommen. 9 Parkering. Køber er forpligtet til stedse, opretholde antallet af offentlige parkeringspladser (64 stk.) på ejendommen, medmindre sælger midlertidigt måtte tillade andet. P-pladserne må dog i en eventuel byggeperiode nedlægges, men skal hurtigst muligt genåbnes for offentligheden.

5 5 Købers manglende opfyldeles af kravet om stedse opretholde antallet af offentlige parkeringspladser, bortset fra en eventuel byggeperiode, er ansvarspådragende. Såfremt køber ikke opfylder kravet, om opretholdelse af offentlige tilgængelige parkeringspladser, er sælger forpligtet til betale dagbod til sælger. Dagboden er aftalt til kr ,00 pr. kalenderdag. Køber er således ikke forpligtet til betale dagbod til sælger under en aktiv byggeperiode, hvor byggeriet fremmes mest muligt. Fremmes byggeriet ikke mest muligt, vil køber skulle betale dagbod til køber for denne periode. Ovenstående vedrørende krav om dagbøder tinglyses på ejendommen med prioritet forud for al pantegæld. Ved en eventuel senere udnyttelse af byggemuligheden efter gældende lokalplan skal parkering i henhold til samme lokalplan etableres under terræn. Parkeringsanlægget skal etableres med lyse rum med god loftshøjde således, der opnås sikkerhed, tryghed, overskuelighed og kort vej til centralt placerede ind- og udgange (op-og nedgange) for gående. I forbindelse med eventuelt fremtidigt byggeri på Klosterbakken skal der som minimum etableres 42 offentlige parkeringspladser i det forudste underjordiske parkeringsanlæg. Parkeringspladser på terræn vil ikke kunne tillades. Køber forpligter sig til, de i henhold til lokalplanen offentlige parkeringspladser i parkeringsanlægget, til enhver tid er offentlige tilgængelige, det vil sige, adgangen til anlægget ikke må lukkes permanent med porte, bomme eller lignende, medmindre det sker af sikkerhedsmæssige hensyn. Der skal opsættes skilte, der markerer, parkeringsanlægget er privejet. Farven på disse skilte skal følge de til enhver tid gældende vejregler for parkeringsvejvisning. Ejer har til enhver tid den fulde ejerforpligtigelse, herunder vedligeholdelse, fornyelse og renholdelse mv. Køber udnytter parkeringsanlægget kommercielt ved opkrævning af parkeringsbidrag fra brugerne af anlægget. Der må alene opkræves betaling for den faktiske parkeringstid. Der skal etableres og til enhver tid være et entydigt betalingssystem, således der for brugerne ikke opstår tvivl om, det er den rigtige parkeringsbillet, der er købt. Køber forpligter sig til holde parkeringsanlægget åbent som minimum i tidsrummet I tidsrummet hvor parkeringsanlægget er lukket, skal det være muligt køre sin bil ud af parkeringsanlægget. Køber forpligter sig ved indgåelse af nærværende aftale til, en evt. kommende bygherre på Studenterhusejendommen, Munkemøllestræde 20, mod betaling til den tid værende markedspris, kan disponere over/leje det nødvendige antal projektafledte plader i p-kælderen på Klosterbakkenarealet (område A), som kærves i forbindelse med en byggetilladelse til Munkemøllestræde 20.

6 6 Der tinglyses deklarion vedrørende ovennævnte forpligtigelser, som byrde på det overdragne areal med Odense Kommune som påtaleberettiget. 10 Afgivelse af bud samt sikkerhedsstillelse. Købesummen (tilbuddet) andrager i alt kontant kr. Skriver kr. NB: Der skal ikke svares moms af købesummen. Ved sælgers godkendelse og dermed accept af nærværende købstilbud stiller køber sikkerhed for købesummens betaling. Senest 5 kalenderdage efter sælger har meddelt ovennævnte accept af nærværende købstilbud, stiller køber således sikkerhed i form af sædvanlig uigenkaldelig bankgaranti på købesummen udstedt af anerkendt bank eller finansieringsinstitut, idet sælger skal kunne godkende garantistiller. Garantiteksten skal godkendes af sælger, der ligeledes opbevarer den originale garanti indtil frigivelse kan ske. Køber har endvidere mulighed for, stille betryggende sikkerhed for købesummens betaling ved moderselskabsgarni, såfremt sælger vurderer, købers soliditet er tilstrækkelig. Hvorvidt køber kan godkendes til dette, afgøres suverænt af sælger. På overtagelsesdagen erlægges købesummen kontant i sælgers pengeinstitut på løbende konto i Nordea, reg.nr. 2206, kontonr Køber betaler: - samtlige omkostninger til egen advok, herunder udfærdigelse af skøde. Det er en betingelse, køber repræsenteres ved en bestallingshavende advok. - halvdelen af omkostningerne til tinglysning og registreringsafgift af skøde. Sælger betaler: - den anden halvdel af omkostningerne til tinglysning og registreringsafgift af skøde - samtlige omkostninger til evt. egen advokbistand - udstykningsudgifter.

7 7 11 Bilag. Køber erklærer have fået udleveret og gjort sig bekendt med salgsopstilling/udbudsmerialet og købstilbud, samt følgende af ejendommens dokumenter: - Elektronisk tingsbogstest deret 25. november 2013 (bilag 1) - Ejendomsdarapport (bilag 2) - Udskrift fra Region Syddanmarks dabase over forurenede ejendomme (bilag 3) - Plan over fremtidig skel (bilag 4) - BBR-ejermeddelelse (bilag 5) - Ejendomssk/ejendomsvurdering (bilag 6) - Kopi af not fra Odense Bys Museer (bilag 7) - Forundersøgelsesbudget fra Odense Bys Museer (bilag 8) - Kopi af Kulturstyrelsens accept (bilag 9) - Rapport fra COWI (bilag 10) - Mail angående stus for p-anlæg (bilag 11) - Lokalplan (bilag 12) - P-norm for Munkemøllestræde 20 (bilag 13). 12 Budfrist. Købstilbuddet skal, for være konditionsmæssigt være udfyldt korrekt, herunder med angivelse af navn på tilbudsgiver, adresse, kontant købesum mv., og afleveres i en lukket kuvert, der i nederste højre hjørne er mærket med ejendommens adresse. Tilbuddet skal sendes eller afleveres til Odense Kommune, By- og Kulturforvaltningen, Plan og Byg, Køb og Salg, Nørregade 36-38, 5000 Odense C senest den 11. juni 2014 kl Der er ikke adgang for de bydende til overvære åbningen af modtagne købstilbud. Den tilbudsgiver, der af sælger vælges som køber blandt de modtagne købstilbud, vil snarest muligt efter beslutningen herom blive underrettet af sælger. Nærværende tilbud er bindende til 1. oktober Indtil sælgers accept af købsaftalen foreligger, anses nærværende købsaftale som et uigenkaldeligt tilbud fra køber til sælger. 13 Misligholdelse Køber er i tilfælde af ophævelse af handlen erstningsansvarlig overfor sælger efter danske rets almindelige regler.

8 8 Det bemærkes, enhver forsinkelse med betaling af købesummen og garantistillelse, er betragte som væsentlig misligholdelse, med de dertil hørende misligholdelsesbeføjelser for sælger. 14 Lov om forbrugerbeskyttelse. Nærværende handel er ikke omftet af reglerne i Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom., den 2014 Købers underskrift og stempel (for selskab vedlægges tegningsudskrift) Købers advok Købers pengeinstitut

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen.

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 Oplysninger om ejendommen. 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning. Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj Salgsmappe Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.dk Indholdsfortegnelse: 1. ERHVERVSOMRÅDET... 2 2. BYGGEMODNING

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme.

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme. Odense, den 7. juni 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Udbud af landbrugsarealet matr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe

Udbud af landbrugsarealet matr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe Udbud af landbrugsarealet mr. nr. 1z, Bjødstrup By, Gjellerup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling og Salg Nørregade

Læs mere

Udbud af del af landbrugsparcel matr. nr. 3a, Skovby By, Gjellerup. Salgsmappe

Udbud af del af landbrugsparcel matr. nr. 3a, Skovby By, Gjellerup. Salgsmappe Udbud af del af landbrugsparcel mr. nr. 3a, Skovby By, Gjellerup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes projektgrunde Udbud af projektgrunde til opførelse af boliger på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 25. august 2015 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20.05.2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.09.2019. Snedronningen

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 BOLIGSOCIAL HENSYN... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 4 PLANFORHOLD /

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne:... Adresse:...

KØBSTILBUD. Underskrevne:... Adresse:... 1 Odense, den 30. september 2013 KØBSTILBUD Underskrevne:... Adresse:... tilbyder herved, for det anførte bud, at købe byggegrunden beliggende på hjørnet af Æblevænget/Ejlstrupvej, del af Ejlstrupvej litra

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen Ejendom, bolig/erhverv, bebygget. KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendom, del 2 af matr. nr. 165a, Køge Bygrunde, beliggende Nørregade

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR:

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR: K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til (i det følgende benævnt køber) Matr. nr. 5gc Troelstrup by, Haslev. Ejendommen

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. 1. Generelt. Køber har fået udleveret kortrids inkl. kurve-/koteplan af 14. september 2006 fra Bonefeld & Bystrup A/S.

BETINGET KØBSAFTALE. 1. Generelt. Køber har fået udleveret kortrids inkl. kurve-/koteplan af 14. september 2006 fra Bonefeld & Bystrup A/S. Tinglysningsafgifter: 0,6 % registreringsafgift til skøde 0,00 kr. Fast afgift til skøde 1.660,00 kr. I alt 1.660,00 kr. Matr. nr.: (se liste i pkt. 1), Alle Brædstrup By, Ring Beliggende: Galgehøj og

Læs mere

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 12. marts 2014. Herning Kommune.

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 36iu Kibæk By, Assing.

Udbud af del af matr. nr. 36iu Kibæk By, Assing. Udbud af del af mr. nr. 36iu Kibæk By, Assing. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning kommunes hjemmeside

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål.

Udbud af del af matr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål. + Udbud af del af mr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål. Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

Sagsid: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg

Sagsid: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Areal: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg 1.226 m² heraf vej 418 m2 Køber betaler alle

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af kommunale byggegrunde til opførelse af byhuse på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede. 15.08.2007 Rev. 11-11-2014

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede. 15.08.2007 Rev. 11-11-2014 Salgsbetingelser for Boliggrunde i Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede 15.08.2007 Rev. 11-11-2014 S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Kildebakken, 3. etape i Ikast-Brande

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene For salg af ejendommene matr. nr. 1mn og 1mm, Buddinge, beliggende Søborg Hovedgade 79 og Wergelands Allé 3, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 1ba, Nørrelandet, Skarrild

Udbud af ejendommen matr. nr. 1ba, Nørrelandet, Skarrild Udbud af ejendommen mr. nr. 1ba, Nørrelandet, Skarrild i Kibæk. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. marts 2019 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående ejendom. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale.

Læs mere