Talentløbet den 17. juli.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Talentløbet den 17. juli."

Transkript

1 Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige dicipliner. Diciplinerne var følgende: En runde på tid Udskildningsløb Handicapløb Landevejsløb over 5 omgange Vinderen af hver diciplin fik 1 point, nr. 2 2 point osv. Den samlede vinder var den rytter som fik færrest point. Ved pointlighed ville den bedst placerede rytter i sidste diciplin være afgørende. Resultatet af En runde på tid : 1. Mads Tækker 1.04 minut 2. Patrick Wildenradt Rasmus Tækker (U13) Tobias Mai (U15) 1.14 Resultat af Udskildningsløb : 1. Tobias Mai (efter en tæt spurt) 2. Mads Tækker 3. Patrick Wildenradt 4. Mads Tækker Resultat af Handicapløb over 5 omgange 1. Tobias Mai (handicap 0 sekunder) 2. Mads Tækker (handicap 55 sekunder)

2 3. Patrick Wildenradt (handicap 45 sekunder) 4. Rasmus Tækker (handicap 15 sekunder) Resultat af Landevejsløb over 5 omgange 1. Patrick Wildenradt (rykkede på sidste omgang) 2. Rasmus Tækker (efter endnu en tæt spurt) 3. Tobias Mai 4. Mads Tækker Samlet resultat: 1. Patrick Wildenradt ( ) 9 point 2. Tobias Mai ( ) 9 point 3. Rasmus Tækker ( ) 11 point 4. Mads Tækker ( ) 11 point Præmier i Rødekro Efter at Sønderborg Cykle Klub havde deltaget med 2 hold til DM i Holdløb om lørdagen i Horsens var det tid til lidt revance..

3 7. plads til Simon Madsen. I et blæsende løb i Rødekro blev det til 2 sprintpræmier. I H50 var der kørt 3 udbrydere uden at Sønderborg Cykle Klub var med da løbet skulle afgøres. Sven Magnussen og Lars Bo Marcussen havde ellers forsøgt sig undervejs i løbet. Da hovedfeltet så skulle afgøre kampen om 4. pladsen var det med Lars Bo Marcussen forrest i feltet. Så der blev sat endnu 4 point ind på kontoen. I D-klassen er Simon Madsen også ved at vise spurt-evner. Efter en 7. plads i Thorsager blev det til endnu en 7. plads i Rødekro. Undervejs havde Simon Madsen ellers forsøgt sig mange gange uden at ramme det rigtige udbrud. Så de sidste 1200 meter blev en land modvindsspurt, hvor Simon Madsen på et hængende hår lige klarede at holde hovedfeltet bag sig. Løkkefonden besøger

4 Sønderborg Mandag den 30. juni gæster Løkkefonden Sønderborg.. I forbindelse med at Løkkefonden cykler Danmark Rundt har 3. etape mål i Sønderborg. Alt i alt går turen fra Aalborg til København over 5 etaper. Det er muligt for alle at deltage i hele løbet eller de enkelte etaper. Mere om det kan læses her Etapen til Sønderborg begynder i Kolding. Fra Aabenraa køres der via Varnæs/Blans ad små veje til Ragebøl/Dybbøl inden Dybbøl Banke nås. Etapemålet er så rådhustorvet ca. kl unge mennesker som støttes af Løkkefonden har trænet hele foråret og kører alle 5 etaper. 4. plads til DM Sønderborg Cykle Klub havde 3 ryttere med til veteran-dm.. Løbet blev afviklet omkring Kettinge på Lolland på en 10 kilometer rundstrækning. Så det var ligefør rytterne blev rundtossede. H50 skulle gennemføre 80 kilometer (8 runder) inden der var opløb. Allerede fra start var der aktivitet. 7 ryttere rev sig hurtigt løs fra feltet som virkede passivt. Feltet fik dog lukket hullet og løbet kunne begynde påny efter 25 km. Herefter kom ryttere af sted i smågrupper af 1-2 ryttere og

5 pludselig var der igen samlet 7 ryttere i en frontgruppe. Påny var feltet passivt og kun enkelte ryttere fandt ind i et samarbejde. I 4. position befandt Lars-Bo Marcussen sig dog konstant, idet Klaus Haaning havde fundet vej frem til frontgruppen. Feltet lå og forfulgte frontgruppen med en afstand der svingende mellem 3 sekunder og 2 minutter. Men det lykkedes aldrig af få lukket hullet, da de få ryttere der var intereserede i at lukke hullet også blev trætte. Hermed skulle afgørelsen findes blandt de 7 ryttere i front. Trods de få ryttere lykkedes det dog også at få et styrt med i spurten, hvor Klaus Haaning tog midterplaceringen med en 4. plads og første mand til ingen medalje. Lars-Bo Marcussen kom med feltet hjem, hvor han valgte ikke at spurte med. (på billedet kan man se at Klaus Haaning er lidt uerfaren med nærhed af podiet, åbenstående tricot og solbriller) I H30 havde Thomas Jepsen fundet vej til Lolland efter hans debut i C-klassen om lørdagen i Thorsager. H3 lagde også hårdt fra land, så feltet blev splittet i mange grupper. Thomas Jepsen fik dog ikke lagt så hårdt ud, så i begyndelsen var han ikke at finde i front. Men ved egenhændigt hårdt arbejde lykkedes det han at kæmpe sig alene tilbage til fronten.i finalen var der så ikke de store spurtkræfter tilbage, så Thomas Jepsen måtte tage til takke med en 9. plads. Igen point til Sønderborg Cykle Klub I dag var det så igen Simon Madsens tur til at få præmie..

6 Høj hårføring i Thorsager Som den nye supersprinter fik Simon Madsen i D-klassen i Thorsager sprintet sig til en 6. plads, da hovedfeltet skulle afgøre sejren mellem sig. Simon Madsen kom bagfra i den stigende spurt op mod mål, hvor det er let at overvurdere ens kræfter. Den bakkede rute havde ikke formået at splitte feltet, så 28 ryttere skulle afgøre sejren mellem sig. Patrick Wildenradt kørte sig til en 20. plads. Point og oprykning i pinsen Traditionen tro deltog Sønderborg Cykle klub i 3 løb i pinsen..

7 Som tidligere år blev pinseløbene afholdt i Silkeborg (Kjellerup), Herning (Ikast) og Hammel. Årets løb var så præget af sol, varme og en vind der ikke fik indflydelse på løbene. Løbene var samtidig et 3-dages etapeløb, hvor placeringen i løbene var afgørende og ikke den kørte tid. Silkeborg I D-klassen skulle Thomas Jepsen vise om de seneste ugers gode form stadig holdt ved. Det gjorde den på en dag hvor de fleste felter kom samlet til mål. I opløbet får 2 ryttere dog nogle sekunders forspring til et 44 mands stort hovedfelt, hvor Thomas Jepsen vinder spurten og kommer i mål som nr. 3, mens Simon Madsen bliver nr. 29. Smil hos Rasmus Tækker I H50 står den ved opløbet også på massespurt blandt 54 ryttere. Her får Lars-Bo Marcussen spurtet sig frem til en 5. plads, mens Klaus Haaning må tage sig til takke med en 35. plads.

8 I henholdsvis U17 og U13 var Nicolai Clausen og Rasmus Tækker til start. Det blev så ikke til Podiet i Silkeborg, D- klassen præmier i denne omgang, men en omgangs løbserfaring kom dog i hus. Herning På en rute der nærmest er fladere end den i Tønder var der lagt op til endnu en dag med massespurter. Det holdt også stik i de fleste felter. Men i H50 kom det afgørende udbrud afsted på allerede første omgang. Lars-Bo Marcussen fik sendt Klaus Haaning med som sidste mand i udbruddet. Efter en god omgang holdløbs-træning, skulle det hele afgøres på målstregen. En træt Klaus Haaning kom i mål som nr. 4 i den 6 mands gruppe der gennem ca. 7 kilometer havde fulgtes ad. I hovedfeltet fik Lars-Bo Marcussen spurtet sig til en samlet 13. plads. I D-klassen skulle Thomas Jepsen så forsvare sin placering i etapeløbet. Det mest bemærkelsesværdige i løbet var så at D- klassen havde dagens højeste gennemsnitshastighed (42,8 km/t). Helt så høj var hastigheden dog ikke hos Thomas Jepsen idet han kom med hovedfeltet i mål ca. 4 minutter efter vinderen. I et hovedfelt bestående af 51 ryttere, valgte Thomas Jepsen af få vind på snuden og vinde den spurt og komme i mål på en samlet 6. plads. Hjælperytterne Simon Madsen og Patrick Wildenrath bliver henholdsvis nr. 32 og 55.

9 I et totalt samlet felt i H40-klassen bliver Christian Faber den eneste point-scorende rytter med en 9. plads, mens Azael Larsen og Ole Mikkelsen henholdsvis bliver nr. 38 og 60. I U17 klarede Nicolai Clausen sig så bedre end i Silkeborg ved at komme med feltet hjem. En lille sejr, og med lidt erfaringer med spurter kan det også blive til mere end en 60. plads. Hammel Finaledagen i etapeløbet. Dette bar løbene så også præg af. De ryttere den kunne blive top 3 i etapeløbet lurede generelt på hinanden. Disse ryttere havde så alliancer med andre ryttere. Nogle af de ryttere som ikke kunne blive noget i etapeløbet fik så af og til lov til at køre fra felterne uden det store besvær. Nr. 1 2 og 3 i etapeløbet i D- klassen I D-klassen skulle der uheld til for den førende rytter fra Århus for at Thomas Jepsen skulle have en realistisk chance for sejr. Med bjergtræning i benene fra Malloca lykkedes det for første gang i karrieren for Thomas Jepsen af besejre Pøt Mølle og komme med over knolden alle gange. På den måde skulle en spurt igen afgøre dagens løb for et usædvaneligt stort

10 hovedfelt. 3mand var dog kørt fra hovedfeltet inden da inkl. den samlede etapeløbsvinder, som også fortjent vandt løbet i Hammel. At Thomas Jepsen så igen vandt hovedfeltets spurt kan jo ikke komme som den store overraskelse efterhånden. Dermed blev Thomas Jepsen også en samlet nr. 2 i etapeløbet og sikrede sig også i pinsen en oprykning til C-klassen. Mon ikke også der skal spurtes lidt der. I H50 var kampen om at blive 2-4 i etapeløbet meget tæt. Så tæt at kun en enkelt placering skilte rytterne ad inden løbet. Inden opløbet havde 5 ryttere fået lov til at køre fra hovedfeltet og kæmpe om sejren. Ved meter mærket blev Lars-Bo Marcussen noget forhindret i sin kørsel og måtte nærmest op at stå på bremsen. Så i opløbssvinget var placeringen ikke helt hensigsmæssig og det blev i løbet til en 15. og sidste præmie-plads. I etapeløbet trak Lars-Bo Marcussen derfor nitten og måtte tage til takke med en samlet 4. plads. Havde Lars-Bo Marcussen placeret sig 2 pladser bedre i Hammel var det blevet til en samlet 3. plads i etapeløbet. I H40 viste Christian Faber igen sprinter-ben og blev nr. 13 i et ret begivenhedsløst løb. BGI Grand Prix BGI Akadamiet arrangerede onsdag den 4. juni gadeløb i Horsens..

11 Thomas Jepsen viser bjergben Gadeløbet var for udvalgte klasser. Herunder U-17 og D- klassen. Således havde Nikolai Clausen og Thomas Jepsen valgt at stille op i den for Sønderborg Cykle Klub efterhånden uvante diciplin. Ruten i Horsens er noget bakket, idet der er en stejl bakke på den kun 1,1 km korte rute. Efter en hård start kørte Nicolai et fint løb og endte på 18. plads i det 37 mands store felt. Kræfterne slap op til sidst, men Nicolai Clausen præsterede dog at komme i mål med frontgruppen. Ligesom U17-klassen skulle D-klassen også køre 22 km. Efter at have vundet en sprint-præmie, var der også ved at være ebbe for kræfter hos Thomas Jepsen skulle køre spurt om slutplaceringen. Så i slutspurten endte Thomas Jepsen i midten af den gruppe der kørte om 2. pladsen på en 7. plads. Dette gav så endnu en præmie til samlingen.

12 Nicolai Clausen og Thomas Jepsen gør sig klar

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i landevejscykling 26 Politiidræt nr. 6 2014 Der blev gået til stålet, kørt på små klinger og flere styrt i dette

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Danske politimesterskaber i Cykling

Danske politimesterskaber i Cykling Danske politimesterskaber i Cykling Vejle lavede et rigtig Tekst og foto: Henrik Poulsen, DPIF cykeludvalget. Efter et enkelt års pause, hvor det ikke var muligt at finde en forening som ville påtage sig

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Vores træningstur (1994)

Vores træningstur (1994) Vores træningstur (1994) Af: Michael Størtzer (SCK-Nyt 2/1994). Jeg har haft fornøjelsen at træne sammen med licensrytterne et par gange. Det er altid den samme tur. Men indtil nu har det bestemt ikke

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

SSC indledningsløb, Kolding den 31. marts

SSC indledningsløb, Kolding den 31. marts 2012 SSC indledningsløb, Kolding den 31. marts Som sædvanlig åbnes den hjemlige sæson med et indledningsløb for de syd- og sønderjyske klubber. Denne gang var Kolding BC vært og løbet blev afholdt i en

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Champagneløbet 2013 afgørelsen

Champagneløbet 2013 afgørelsen Champagneløbet 2013 afgørelsen Traditionen tro afsluttede Champagneløbet året i Sønderborg Cykle Klub.. Årets løb havde 5 poster placeret på Kær Halvø, 5 poster på Sundeved og en enkelt på Ringridderpladsen.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM)

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) 1 Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) Dateret 27. 08. 2007 Regelsættet redigeret og opdateret d. 06-02-2011 Indhold: Vedtægter Regler for kontingent indbetaling Regler for tilmelding til arrangementer

Læs mere

Antal hjælpere: 1. Andet: Klubben betaler tilmeldingsgebyret Hjælpere: Mads Tækker Peter Aerts. Antal hjælpere: 5-6+ 2-3 biler

Antal hjælpere: 1. Andet: Klubben betaler tilmeldingsgebyret Hjælpere: Mads Tækker Peter Aerts. Antal hjælpere: 5-6+ 2-3 biler Hjælperplan 2015 Dato: 6. 8. marts Horsens Andet: Klubben betaler tilmeldingsgebyret Hjælpere: Mads Tækker Peter Aerts Dato: 14. marts 5-6+ 2-3 biler Formentlig Hørup Centralskole Andet: 3-4 personer skal

Læs mere

Trafik Official Uddanelse

Trafik Official Uddanelse Trafik Official Uddanelse Mange steder i landet oplever vi at cykelløb må aflyses på grund af at Politihjemmeværnet ikke har mulighed for at assistere ved vores arrangementer. Derfor bliver det mere og

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I & HCC Møde afholdt ved Kurt Brandi, P. Nørkjærs Plads 5, 3.sal, lejl1 Mødetidspunkt: Tirsdag den 3. November kl. 19:00 Indkaldte: Fra A-holdet: Brian Jensen Lars Asmussen Thomas

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 10. februar 2016:

Referat af den ordinære generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 10. februar 2016: 2016 Referat af den ordinære generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 10. februar 2016: 1. Valg af dirigent Patrick Wildenradt blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var

Læs mere

1000 meter og Handicap afgørelsen

1000 meter og Handicap afgørelsen 1000 meter og Handicap afgørelsen I dag havde nogle ryttere fundet anledning i oktober solen at konkurrere om 1000 meter pokalen og afgøre hvem der skulle vinde handicappokalen. 1000 meteren blev afgjort

Læs mere

Ændring for tildeling af Årets Crossrytter

Ændring for tildeling af Årets Crossrytter Ændring for tildeling af Årets Crossrytter Bestyrelsen har vedtaget at ændre på tildelingen for årets crossrytter.. Tidligere skete tildelingen på følgende måde: Bedste rytter fra Sønderborg Cykle Klub

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU DcH Bjerringbro D - Programmet Gældende fra marts 2015 TU og KU Rev. 19/3 2015 D-klassen D-klassen er ikke en officiel klasse indenfor DcHs lydighedsprogram. Dette vil sige, at det kun er muligt at stille

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr Klar til dagens løb 3. afdeling af Vintercup 2013 i Assens» 11 Af Kim Løvkvist, Midt og Vestsjællands Politi Fotos Kurt Petersen, Fyns politi Hr. Kurt Petersen alias mr. Vintercup.dk indbød her i starten

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Paris -Brest-Paris (1991).

Paris -Brest-Paris (1991). Paris -Brest-Paris (1991). Af: Arne Brændmose (SCK-Nyt 5/1991). Personligt havde jeg været lidt skeptisk over for de artikler og beskrivelser, der har været tilgængeligt om sidst afholdte Paris-Brest-Paris

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/pakkeasletregler.html Indhold:

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/pakkeasletregler.html Indhold: 1 / 5 25.6.2008 9:00 Indhold: 1 bro, 1 æsel i træ med plastik kurv, 55 kort, 4 bakker til at samle frugt på, 9 tosidet bro-stykker., 9 æbler, 9 pærer, 9 appelsiner, 9 blommer Før spillet starter 2 / 5

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter Til fødselsdagsselskabet, beach party, picnic, familiedagen eller på legepladsen til enhver tid. Fra 6 til 90 år. Indeholder

Læs mere

Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior.

Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior. Hammel d. 18. februar 2012 Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior. Her er forslag til et træningsprogram for de mindre øvede spillere fra 10 års alderen og op i senior rækkerne.

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Kjellerup Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Danske politimesterskaber i mountainbike

Danske politimesterskaber i mountainbike Danske politimesterskaber i mountainbike Af Jørgen Guldborg, Cykeludvalget Fotos af Ruth Glerup Fantastisk flot mesterskabsstævne på en solrig forårsdag i maj Efter et godt hovedbestyrelsesmøde i flotte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix.

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix. Til spørgsmålet om fremtidens drømmejob svarer Daniel det er allerede aftalt, at jeg efter endt læretid til september fortsætter hos Rudolf Zeilinger, således at jeg efter yderligere 3 år kan gå op til

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Sommen Runt vi tager lige en bakke mere! af Kenneth Bache

Sommen Runt vi tager lige en bakke mere! af Kenneth Bache Hvad er Sommen Runt Det er et svensk motionscykelløb uden tidstagning, som går rundt om søen Sommen. I år var der 430 på den 125 km rute, og 160 på den korte rute. Se eventuelt mere på http://www.sommenrunt.se/

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede 22.-25. marts 2012: Flotte havørreder fra Møn Det er ved at være en tradition, at vi tager på en forårstur for at fiske efter havørred i fremmed vand. I år var valget faldet på Møn, der i mange artikler

Læs mere

Øvelser til større børn

Øvelser til større børn som bedrer bevægelse, styrke, balance og stabilitet i fødderne. KONTAKT OG MERE VIDEN Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Fysio- og Ergoterapi Tlf. 97 66 42 10 SÅDAN GØR DU ØVELSE

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Esbjerg fb. Kia Elite Cup 2016. Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP

Esbjerg fb. Kia Elite Cup 2016. Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP Esbjerg fb Kia Elite Cup 2016 Følg os på FACEBOOK EfB KIA ELITE CUP Turneringsreglement Stævnet afvikles efter internationale regler U12 født i 2004 spiller 8 vs 8 (2 x 30 min) boldstr. 4 U13 født i 2003

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål)

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) 1. Løbe med bold (drible) 2. Retningsskift med bold 3. Rulle med bolden under fodsålen. 4. Korte rytmer med bold 5. Trække bold baglæns med fodsål 6. Sparke

Læs mere

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber Efb for life... EfB for life... Vores forventninger til dig er store Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber 13 teamregler for spillere i EfB EfB er en stor fodboldklub med omkring 700

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Kay Werners Mindeløb

Kay Werners Mindeløb Aarhus Cyklebane Præsenterer Kay Werners Mindeløb Tirsdag d. 2. august 2016 kl. 18.00 Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Forsalg: www.ticketmaster.dk 20,- I døren: 40,- Velkommen til Kay Werners Mindeløb

Læs mere

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01 Januar/Februar 2008 Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden 3 på stribe Her ser I så vores 3 Seniorvæbner tøser, med hænderne fulde. Ud over dem var også Roberto og Mikkel med til at lave det største

Læs mere

50-100 km køres først tidligst igen i år 2016

50-100 km køres først tidligst igen i år 2016 50-100 km køres først tidligst igen i år 2016 Grundet for få tilmeldinger køres 50 og 100 kilometer kludmesterskabet i enkeltstart ikke i år. BGI - Bike Camp i uge 42 I uge 42 afholdes der igen BGI Bike

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn

Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn Tre havsvømmere brugte en søndag formiddag på at svømme en tur rundt om Hou Røn. Sådan en tur på ca. 6 km er ikke for noget at regne. De gør det for sjov og for

Læs mere

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN 2011 VELKOMMEN TIL OLDBOYS FODBOLD 2011 Så er vi klar til Oldboys B 11 mands turneringen 2011. Oldboys B-rækken: B-rækken består af 3 puljer a 6 hold. I hver pulje

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre Af Niels O. Hansen Årets individuelle DM i keglebillard gav den anden titel til Ole Nymark fra Vejby hos herrerne, mens Marianne Mortensen tog den tredje titel

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Sidste nyt fra gældsfronten

Sidste nyt fra gældsfronten Sidste nyt fra gældsfronten Primo April 2014 De bedste skifteretter for gældssanering 2007-13 De værste skifteretter for gældssanering 2007-13 Ret Antal søgt Antal fået Procent Ret Antal søgt Antal fået

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere