RU møde den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense."

Transkript

1 RU møde den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup Referent: Jens Færgemann Dato: 6. november Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra forrige møde Godkendt. 3. Orientering fra formanden Beretningen fra formanden for rallyudvalget til DASU s repræsentantskab blev inden mødet sendt til de øvrige medlemmer af udvalget og godkendt. Johannes Fraas har afleveret budgetforslag til DASU s bestyrelse. I budgettet er udgiften til rallysikkerhed estimeret til kr Rallyudvalget har sendt en ansøgning til DASU s udviklingsudvalg om et projekt omkring udvikling af løbstypen 4x4 cross country se også punkt 7. Johannes Fraas har været til NEZ-møde og FIA regionsmøde. NEZ-møde: Der er ikke ret stor interesse for NEZ-mesterskaberne i rally. Derfor slettes Nations Cup. For 2WD og 4WD laves to løb i Sverige og Letland, hvor arrangørerne skal forpligte sig til at give udenlandske kørere gode rabatter eksempelvis fri start og rabat på overnatning. De nationale forbund skal hjælpe med logistik etc., så det bliver nemmere at deltage.

2 Der fortsættes med et NEZ juniormesterskab for kørere under 25 år i R2-biler. Det bliver med løb i Estland og Letland og finale ifm. Rally Denmark. FIA European Rally Trophy 2016 er foreslået udskrevet som en række løb, hvor kørerne kvalificerer sig til finalen, og hvor nummer 1, 2 og 3 i klasserne inviteres. I den forbindelse søger Danmark om at komme med i Benelux-gruppen (i stedet for de klassiske NEZ-lande). Rally Denmark er kandidat til et af løbene i serien. Kørerne kan selv vælge, i hvilken zone de vil samle point/kvalificere sig. Johannes Fraas blev på mødet valgt som formand for NEZ s rallykommission. En post han beholder også efter han er fratrådt som formand for det danske rallyudvalg. FIA regionsmøde: Der kommer nye FIA-sikkerhedsstandarder fra 2017, som indeholder skærpede krav. Det skal dog nævnes, at FIA opererer med mange standarder, som vi frit kan bruge nationalt eller lade være med at bruge. ADR-boks indføres. En ADR-boks er som et flys sorte boks. Den indsamler data efter uheld, og disse data bruger FIA som baggrund for de sikkerhedsstandarder, de fastlægger. Fra 2015 tillades ASN-homologering (national homologering) af biler uden for EU. Det er de enkelte nationale forbunds (ASN ers) ansvar, at sikkerheden er tilstrækkelig. I England er arrangører efter en række uheld blevet præsenteret for en lang liste med krav, der skal opfyldes, for at de kan få lov at køre. Dette gør det endnu mere aktuelt med de planer om sikkerhedsdelegerede og sikkerhedsplaner, som rallyudvalget arbejder med. FIA har et flying safety team, som de enkelte forbund kan rekvirere til foredrag, besøg ved løb etc. Det er noget, vi bør overveje.

3 De enkelte forbund kan udpege en nationalt sikkerhedsansvarlig, der som sådan får al den relevante information fra FIA. Det skal vi arbejde på i Danmark. 4. Teknik - Håndtering af teknik i RU Udvalget blev enig med de to tilstedeværende 301T ere, Steen Christensen og Bent Sommer Andersen, om at udarbejde en slags kommissorie for de teknisk delegerede. Heri skal fremgå, hvad de teknisk delegerede skal lave, når ikke de er sendt ud til løb. Mads Boutrup definerer og delegerer opgaverne sammen med de tre teknisk delegerede Steen Christensen, Bent Sommer Andersen og Peer Houg. - Planlægning af seminar for OF363 og OF364 samt rallysynsseminar Seminarerne planlægges og afholdes af udvalgets teknikere. Rallysynsseminar afholdes den 16. januar Teknikseminar for OF363/OF364 samt 301T ere afholdes den 27. februar Kursus for nye OF364 afholdes samme dag og samme sted. - Støjmålerteam Der er usikkerhed om, hvor mange støjmålere der findes. TMU afholder støjmålerkursus i foråret, og RU opfordrer klubberne til at finde personer, der kan uddannes som støjmålere. Udvalget beder Peer Houg forsøge at skabe et korps af støjmålere til rally. RU udpeger i 2016 en række løb, cirka ti, hvorved der skal foretages støjmåling. Klubberne bag disse løb kan stille med egen støjmåler eller få en stillet til rådighed mod betaling. 5. Hæderstegn og priser Årets Dommer: RU indstiller Carsten Pedersen. Gert Nielsen Prisen (Breddeprisen): RU indstiller Hans Wester.

4 6. Kommissorie Udvalget diskuterede oplægget til det kommende kommissorie med Hans Jørgensen. RU ønsker, at udvalgets ansvar for sikkerhed og kompetencer i denne forbindelse fremgår af kommissoriet. Johannes Fraas udarbejder sammen med Hans Jørgensen det endelige oplæg til kommissorie, som skal godkendes af DASU s bestyrelse. 7. Cross Country RU har ansøgt DASU s udviklingsudvalg (UU) om støtte til udvikling af 4x4 cross country. Hans Jørgensen er del af UU, og udviklingsudvalget er positivt overfor ansøgningen. Efter mødets afholdelse modtog RU fra UU godkendelse af projektet. Der afholdes møde mellem RU og UU inden længe. 8. FIA-stewards FIA opererer med internationale officialgrader. Det er lidt uklart, om systemet allerede er i kraft, eller om det er på vej. Disse officials kan/skal anvendes ved FIA-mesterskabsløb/internationale løb. De enkelte ASN er kan så vidt vides selv bede FIA om at udstede disse officialgrader, og RU diskuterede behovet for at få udnævnt en række af disse officials. RU forsøger at få klarhed over, hvad ordningen indebærer, og om det er muligt at få udstedt FIA-officialgrader til medlemmerne af 301-gruppen. 9. Kalender Ansøgningsfristen er udløbet, og RU udarbejder den foreløbige kalender, der skal udgives senest den 15. november. Som noget nyt valgte RU i år at offentliggøre ansøgningerne til løbskalenderen, efterhånden som de kom ind. Samtidigt blev der foretaget en koordinering klubberne imellem på de dialogmøder, som udvalget holdt øst og vest for Storebælt. Dermed er det lykkedes klubberne at undgå de fleste sammenfald i ansøgningerne til løbskalenderen.

5 10. Status på trackingsystem RU udarbejder indstilling til udviklingsudvalget om indføring af det tidligere omtalte, tjekkiske system til tracking fra og med Oplæg fra Tim Svanholt vedr. R2-biler Tim Svanholt har sendt et oplæg til RU, hvor han foreslår, at R2 gøres til hovedklassen i DM-sammenhæng. Nogle af grundene er, at det er biler, som danskerne/publikum kender og ser i dagligdagen. Det er økonomisk overkommeligt at købe bilerne, og så kan unge kørere i denne type biler deltage og udvikle sig i samme bil fra nationalt niveau til internationalt topniveau i samme bil. Udvalget synes, at idéen er god og sympatisk, men den er svær at føre ud i livet med de værktøjer, rallyudvalget har at arbejde med. De hurtigste biler løber med omtalen, uanset hvilke mesterskaber der køres om blandt de langsommere biler. 12. Mesterskabsregler - Herunder mesterskab for KRB? KRB: RU søger bestyrelsen om et DASU mesterskab i KRB i Mesterskabet udskrives i en klasse. Herudover søger udvalget bestyrelsen om at udskrive de samme mesterskaber som i Historisk: Periode J2 indføres i 2016 og skrives ind i mesterskabsbestemmelserne. Klubrally: I klubrally fjernes begrebet standardbil, og fra og med 2016 findes kun gadebiler og rallybiler. Dermed bliver det muligt for nye kørere i sporten at fortsætte med den samme klasse 1-bil efter de to første år. Som reglerne har været hidtil, har man kun måttet deltage i klasse 1 for gadebiler i to år. 13. National homologering i KRB Ældre biler der ikke har en FIA-homologering tillades i KRB fra Der skal så laves en GHG og en KRB-tillægshomologering på disse biler. Teknikerne udarbejder oplæg til drøftelse på teknikmødet.

6 14. Danske kørere i udenlandske biler svar fra Skat DASU s sekretariat har undersøgt, om det er muligt for danskere at deltage i motorløb i Danmark i biler indregistreret i udlandet. Dette må man ikke, med mindre bilens ejer hele tiden er med i bilen (som kører eller andenkører). Ønsker man som dansker at deltage i motorløb i Danmark i en bil, man lejer i udlandet, skal denne bil afregistreres i det land, den er registreret i. Herefter skal bilen registreres i Danmark dette sker ved et færdselssyn. For at kunne få prøvemærker til motorsportsbrug på bilen, skal den også rallysynes. 15. Henvendelse fra Thorben Nielsen pba. afkørsel ved minirally i Horsens Thorben Nielsen har henvendt sig til RU, efter han kørte af under HAMK s minirally den 17. oktober. Thorben Nielsen skriver bl.a., at han undrer sig over, at prøven ikke bliver stoppet med det samme, samt at der går et stykke tid, fra lægen siger, at der skal ringes efter en ambulance, og til dette sker. I henvendelsen påpeger Thorben Nielsen også et par andre ting, han mener udvalget bør se på, bl.a. placeringen af det SOS-/OK-kort, som skal befinde sig i bilen. Udvalget undersøger sagen for at finde ud af, hvad der kan læres af situationen. Reglerne for anvendelse af SOS - og OK -skilte indskærpes her: Er en bil kørt af, og vises der ikke OK -skilt, skal de efterfølgende biler stoppe. 16. Reglementer De sportslige reglementer for rallysporten i 2016 bliver let genkendelige, for udvalget har kun få ændringer og kun til reglementet for minirally. RU foreslår, at i minirally overlades præmisserne for tildeling af maks.tiden til løbslederen. Samme regel er i dag gældende for rallysprint. Udvalget foreslår også at fjerne reglen om rødt flag og i stedet ændre reglerne for gult flag i minirally. Ved gult flag skal køreren omgående reducere hastigheden og

7 køre til mål. Berørte mandskaber vil få tildelt maks.tid for prøven. 17. Safetycars i DM og minirally I minirally/mrs-turneringen er 0-bilen en almindelig bil, mens det i DM er en rallybil. Den funktion bilen har, er meget nemmere at udføre i en almindelig bil, da det er nemmere at få kontakt til og tale med officials, publikum etc. fra en almindelig bil end fra en rallybil, hvori man sidder inde i et sikkerhedsbur med hjelm, FHR og andet sikkerhedsudstyr på. Niels Erik Jørgensen anbefaler, at reglerne ændres fra og med DM6 i år, så det ikke længere er et krav, at 0-bilen ved DM skal være en rallybil. RU beslutter, at ved DM6 gives dispensation til at 0-bilen kan være en standardbil, og i 2016 ændres reglerne, så alle 0-bilerne ved rallies skal være standardbiler. 18. RU-møde i forbindelse med repræsentantskabsmødet? Første rallyudvalgsmøde efter repræsentantskabsmødet afholdes umiddelbart i forlængelse af repræsentantskabsmødet den 21. november på Fyn. 19. Indstilling Årets Klub Bestyrelsen har bedt sportsudvalgene om at indstille deres kandidat til Årets Klub på baggrund af en top ti-liste, som bestyrelsen har udarbejdet. RU indstiller på den baggrund Dansk Offroad Sport som Årets Klub. 20. Møde med gruppen bag Modified National Rally Cars Niels Erik Jørgensen aftaler møde med gruppen, hvor han, Mads Boutrup og Søren Duun deltager.

8

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense.

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. RU møde 3-2015 den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil samt Hans-Jørn Søgård Andersen fra DASU s bestyrelse (punkt 4, 5, 6 og

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel

01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel 01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) samt Hans-Jørn Søgård Andersen

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister RU-møde 2-2018 den 29. maj 2018 på Comwell Middelfart. Deltagere: Hans Erik Madsen, Søren Duun, Alan Brøndum, Allan Dumstrei og Torben Petersen. Homologeringsteknikerne Steen Cristensen og Henrik Malle

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl. 15.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

STANDARD SIKKERHEDSPLAN

STANDARD SIKKERHEDSPLAN INDLEDNING Denne vejledning har til formål at angive mulige løsninger på enhver løbsleders største udfordring: at sikre tilskuere, lodsejere, officials og deltagere på bedst mulig måde under afviklingen

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER

GENERELLE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR RALLYSPORT I DANMARK Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International Sporting Code, FIA s engelske version Rallysportens

Læs mere

Generelle bestemmelser for rallysporten

Generelle bestemmelser for rallysporten Generelle bestemmelser for rallysporten DASU 15-11-2017 Generelle bestemmelser for rallysporten Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International

Læs mere

8. januar 2016 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

8. januar 2016 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 8. januar 2016 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

DM-deltagermøde. Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse

DM-deltagermøde. Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse DM-deltagermøde Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse Dagsorden Startgebyrer DM-rally og Master 2013 Klasseinddeling

Læs mere

Generelle bestemmelser for rallysporten

Generelle bestemmelser for rallysporten Generelle bestemmelser for rallysporten DASU 15-11-2017 Generelle bestemmelser for rallysporten Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International

Læs mere

Referat. Rallyinfo- /dialogmøde 5/

Referat. Rallyinfo- /dialogmøde 5/ Referat Rallyinfo- /dialogmøde 5/10 2013 Velkomst ved RU-formand Johannes Fraas: Tidligere var disse møder meget grenopdelte, og de enkelte grene af sporten blev behandlet hver for sig. I år bliver det

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8 6. januar 2016 Kapitel 1 Mesterskabsbestemmelser 2016 Indholdsfortegnelse Generelle regler for mesterskaber 2 Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5 DASU-mesterskab 4WD 7 DASU-mesterskab i Minirally 8 DASU-mesterskab

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen Bestyrelsen Brøndby, den 15. maj 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 02/2014 mandag den 5. maj 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 30. oktober 2015 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016 ~ 1 ~ Danish Masters til Mesterskabsbestemmelser 2016 1. Om Danish Masters Danish Masters et åbent nationalt mesterskab for historiske Standard-, GT- og formelvogne efter DASU Reglement 9 og FIA Appendix

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally

18. Sikkerhedsudrustning rally 16. januar 2018 18. Sikkerhedsudrustning rally KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest (rallysynsattest, hvis

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 29.01.2019 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab,

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13)

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) 8. december 2017 18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 Regler for Hill Climb, manøvre- og specialprøver Indhold 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 3.55 Konkurrenceformen...

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2019... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 5. Støjgrænser...

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1994 April 2015 Kernespørgsmålet Vi starter med det spørgsmål,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally

18. Sikkerhedsudrustning rally 9. marts 2018 18. Sikkerhedsudrustning rally KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest (rallysynsattest, hvis

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 - NYT 19.11.2018 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab,

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 5. januar 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det.

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det. 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Vejle Idrætshøjskole,

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 21. december 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY...

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY... Indholdsfortegnelse 1. MESTERSKABSBESTEMMELSER 2019... 3 1. MESTERSKABSREGLER... 3 2. MESTERSKABSPOINT... 3 3. AFGØRELSE AF MESTERSKABER... 5 5. STØJGRÆNSER... 5 6. PROTEST... 6 DANMARKSMESTERSKABET I

Læs mere

Sikkerhedsudrustning rally 2014 (Tidligere tillæg 13)

Sikkerhedsudrustning rally 2014 (Tidligere tillæg 13) 17. januar 2014 Kapitel 18 Sikkerhedsudrustning rally 2014 (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2 Indhold 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2 296-2. OFFICIALS... 2 296-3. STÆVNER... 3 296-4. INSTRUMENTER... 3 296-5. ANSVARSOMRÅDE FOR KLUBBEN... 4

Læs mere

Indhold. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2

Indhold. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2 Indhold 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2 296-2. OFFICIALS... 2 296-3. STÆVNER... 2 296-4. INSTRUMENTER... 3 296-5. ANSVARSOMRÅDE FOR KLUBBEN... 4 296-5.1.

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 30. November 2010 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. 6. august 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Steen Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. december 2012 kl. 19.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissebjerg Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad 344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad Kursusansvarlig Niels Jørn Larsen Uddannelse Kursus startdato 09-03-2019 09:00 Kursus slutdato 09-03-2019 17:00 Detaljer Kursus OF 344 Løbsleder

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn Forretningsorden for Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. Kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø.

Læs mere

RALLYUDVALGSMØDE april 2010 kl i Korsør Kart Klub.

RALLYUDVALGSMØDE april 2010 kl i Korsør Kart Klub. Brøndby, d. 3. maj 2010 RALLYUDVALGSMØDE 02-2010 - 11. april 2010 kl. 10-16 i Korsør Kart Klub. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC). Erik Larsen (EL) Carina Vindahl Møller (CVM), Palle

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat af: 02-2013 RU møde d. 28. april kl. 9 i Fangel. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent:

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste mødet. (Fortroligt/Web)

Læs mere

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER DANSK DANSK AUTOMOBIL AUTOMOBIL SPORTS SPORTS UNION UNION REGLEMENT TEKNISKE REGLEMENT FOR STREETRACE DRAGRACING REGLEMENT FOR STREETRACE. ALMINDELIGE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE

Læs mere

Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport. År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm.

Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport. År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm. Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm. For generalforsamling pegede bestyrelsen på Brian Clausen

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2018 15. august 2018 kl. 17.00 på Comwell Korsør Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag.

Der vil også være salg af øl, sodavand og pølser i serviceparken også når den flyttes til Lem lørdag formiddag og til Ulfborg lørdag eftermiddag. serviceinfo #13 1. Catering ved Peugeot Rally I forbindelse med den kommende afdeling i Mekonomen Rally Championship Peugeot Rally den 31. august og 1. september i Vestjylland har vi ny samarbejdspartner

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13)

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) 13. februar 2017 18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere