Brugsanvisning. GLBT UKV Båndsteger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugsanvisning. GLBT UKV Båndsteger"

Transkript

1 Brugsanvisning GLBT UKV Båndsteger Version 4.3 MAJ 2015

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indledning Generelt Fabrikant Maskinskilt Oversigt og anvendelse Generel beskrivelse Båndstegerens formål og tilsigtet anvendelse Advarsel om forudseeligt misbrug Tekniske specifikationer og forbrug Betjening Kvik-guide Stegning Programmering Programmering af stegetider Programmering af driftstemperatur Programmering af forstærkning (GAIN): Justering Transport og installation Transport Montage og installation Generelt Opstilling Tilslutning Indstilling/justering Oplæring Vedligeholdelse, fejlfinding og reparation Rengøring og orden Daglig vedligehold og rengøring af GLBT-UKV Ugentlig rengøring og vedligeholdelse Fejlfinding Reparation Specifikationer for reservedele Skrotning Bilag Skilte, symboler, piktogrammer og forkortelser EF-overensstemmelseserklæring El-diagram... 30

3 Indledning Original brugsanvisning Denne brugsanvisning er FKI Fast Food Teknik A/S originale brugsanvisning til GLBT UKV Båndsteger, i det følgende kaldet båndstegeren. Formål Formålet med denne brugsanvisning er at sikre korrekt installation, brug, håndtering og vedligeholdelse af båndstegeren. Tilgængelighed Brugsanvisningen skal opbevares på et for personalet kendt sted, hvor den er let tilgængelig for operatører og vedligeholdelsespersonale. Kendskab Det er arbejdsgiverens (båndstegerens ejer) forpligtelse at sikre, at alle, der skal betjene, servicere, vedligeholde eller reparere båndstegeren, har læst brugsanvisningen; som minimum de dele af den, der er relevante for deres arbejde. Derudover har alle, der skal betjene, servicere, vedligeholde eller reparere båndstegeren, pligt til selv at søge informationer i brugsanvisningen. 1. Generelt 1.1. Fabrikant Båndstegeren er fremstillet af Firmanavn: Adresse: FKI Fast Food Teknik A/S Byghøjvej 5, Verninge 5690 Tommerup Båndstegerens betegnelse Båndstegerens fulde betegnelse er GLBT UKV Maskinskilt Maskinskiltet er placeret bagpå i venstre side.

4 2. Oversigt og anvendelse 2.1. Generel beskrivelse GLBT-UKV båndstegeren er konstrueret til stegning af hamburgere, uden tilslutning til ekstern udsugning. Maskinen er forsynet med et luftrensningssystem (patenteret) som leder stegeosen gennem et filter, således at der ikke efterlades væsentlige lugtgener i lokalet hvor båndstegeren er opstillet Båndstegerens formål og tilsigtet anvendelse Båndstegeren er beregnet til kontinuerlig stegning af frosne maskinfremstillede hamburgere (med ensartet tykkelse). Båndstegeren har programmérbar variabel hastighed, så en optimal stegning opnås, også ved varierende størrelser på produktet. Kapaciteten er 1-3 hamburgere hvert sekund, afhængig af produktets dimensioner Advarsel om forudseeligt misbrug Båndstegeren egner sig ikke til stegning af optøede produkter. Båndstegeren skal før ibrugtagning indstilles/justeres med mål og værdier som passer til produktet som ønskes stegt i båndstegeren Tekniske specifikationer og forbrug Fysiske dimensioner Højde x bredde x dybde: 700 x 450 x 750 mm Vægt: 96 kg Elektricitet Tilslutningsspænding: 3 x 400 V AC (3P+0+J) Tilslutningsfrekvens: 50/60 Hz Optagen strøm: 11,3 A Optagen effekt: 5,7 kw Støj Luftbåren støj udsendt af båndstegeren: Målt lydtrykniveau db(a): < 50

5 3. Betjening 3.1. Kvik-guide Tænd maskinen på hovedafbryderen. Hoved afbryderen er placeret på højre side af maskinen, bag sidepladen. (se fig. 2). Når maskinen er tændt vises en streg i øvre display Streg der viser at der er strøm på maskinen Fig. 1 Fig. 2 Tryk [On] på tastaturet for aktivering af maskinen, den starter nu med at varme op til driftstemperatur. Der startes altid op i program 1, dette vises ved at lysdioden ved program 1 er tændt. For at skifte fra program 1 til eks. program 3, trykkes på [3] og hastigheden på båndene er nu ændret til den forudindstillede hastighed på program 3. Når temperaturerne i begge display viser min. 250 C er maskinen klar til at stege. Øvre display Program 1-3 (stegetid) Nedre display Øvre display : Under drift vises temperatur på øvre stegesystem. Ved at trykke program 1-3 vises indstillingen for program 1-3 Nedre display : Viser temperatur for nedre stegesystem. ON : Starter maskinen. OFF : Slukker maskinen. +/: Bruges ved indstilling af temperatur eller stegetider. Reset : Bruges ved programmering af stegetider, temperaturer Heat : Tænd / sluk af varme på teflonbåndene. 1-3 : Stegetider. C : Rengøringsprogram som sætter båndhastighed til maks.

6 NB! Før maskinen tages i brug første gang skal afstanden mellem panderne og stegetiderne indstilles/justeres, så de passer præcis til den type frossen burger som ønskes tilberedt i maskinen. Se afsnit Dette bør foretages i samarbejde med en person som har indgående kendskab til maskinen, da det kræver anvendelse af værktøj Stegning Når korrekt temperatur er nået på begge pander (se display), åbnes den øverste vippelåge og en frossen hamburger stikkes ind mellem stegebåndene. Hamburgeren skal stikkes ca. 2/3 ind, således at båndene har fat i hamburgeren. Skal man stege flere hamburgere samtidig kan man med fordel placere den første i den ene side, hvorefter hamburger nr. 2 kan placeres i modsat side lidt forskudt og stikkes ind når den første er et stykke inde. Pas på ikke at skubbe til den burger som allerede er i maskinen, da den så vi få mindre stegetid Programmering Fabriksindstillinger: Temperaturen på begge teflonbånd er indstillet til 250 C. Stegetider: Program Værdi Stegetid ca min 20 sek min 20 sek min 20 sek. C 255 (max) 40 sek. bruges ved rengøring. Stege-/ gennemløbstider angives i programmeringen som en talværdi mellem 10 og 255, hvor 10 er det langsomste og 255 er det hurtigste. For hver gang værdien ændres med 1 svarer det til 5-10 sekunder kortere eller længere tid Programmering af stegetider 1. Tryk [OFF] der skal nu vises en streg i øvre display. 2. Tryk [2] og hold i mere end 10 sek. øvre display skal nu vise -2-, (nedre display viser temperatur på nedre teflonbånd) 3. Tryk på (1-3) for det program som tiden ønskes ændret på, øvre display viser nu indstillingen for programmet.

7 4. Tiden ændres ved tryk på [+] eller [-]. 5. Programmet vil vende tilbage til menu efter 5 sekunder. Vent til dette sker og ændringen er gemt. 6. For at forlade menu trykkes [RESET], maskinen vil nu slukke. 7. Tryk [ON] for at starte maskinen Programmering af driftstemperatur 1. Tryk [3] og hold i mere end 10 sek. øvre display skal nu vise -3-, (nedre display viser temperatur på nedre teflonbånd) 2. Tryk på [1] for ændring af temperatur på nedre teflonbånd. Ændring af temperaturen sker ved tryk på [+] eller [ ]. 3. Programmet vil automatisk gemme seneste indtastning og vende tilbage til menu efter 5 sekunder. 4. Tryk på [2] for ændring af temperatur på øvre teflonbånd. Ændring af temperaturen tryk på [+] eller [-]. 5. Programmet vil automatisk gemme seneste indtastning og vende tilbage til menu efter 5 sekunder 6. For at forlade menu trykkes [RESET], maskinen vil nu slukke. 7. Tryk [ON] for at starte maskinen Programmering af forstærkning (GAIN): Styring af over og under varme sker vha. 2 Solid State udgange fra den elektroniske styring. Selve varmestyringen sker som en proportional styring, dvs. udgangseffekt beregnes på basis af forskellen mellem den aktuelle temperatur og ønsket temperatur. SSR-relæet vil begynde at pendle on/off når temperaturen er 3 fra indstillet temperatur. Hastigheden på denne pendling styres af Gain-værdien. Dermed opnås en hurtig opvarmning til drift temperatur uden et voldsomt oversving, og samtidig en hurtig regulering omkring den ønskede temperatur. Gain-værdien (forstærkningsfaktor) kan indstilles i service-mode (Tast 1). Område Tryk [OFF] der skal nu vises en streg i øvre display. 2. Tryk [1] og hold i mere end 10 sek. øvre display skal nu vise -1-, (nedre display viser temperatur på nedre teflonbånd) 3. Tryk på 1 for ændre GAIN-værdi (forstærkningsfaktor) Fabriksindstilling = Faktoren ændres ved tryk på [+] eller [-].

8 5. Programmet vil vende tilbage til menu efter 5 sekunder. Vent til dette sker og ændringen er gemt. 6. For at forlade menu trykkes [RESET], maskinen vil nu slukke. 7. Tryk [ON] for at starte maskinen Justering Justering af afstand mellem stegeflader (bånd) foretages i maskinens venstre side, når venstre sideplade er demonteret. Afstand for Afstand bag Indstilling af afstand skal altid tilpasses den aktuelle burger. Afstanden bør være lidt større fortil for at kompensere for det svind der opstår under stegningen. Korrekt afstand er afgørende for om hamburgeren steges ensartet på begge sider, og tilpasses ved at justere på afstandsskruen. Større afstand ved tykkere hamburgere og mindre afstand ved tyndere. Kontrollér altid indstillingen ved efterfølgende prøvestegning af det produkt som skal anvendes.

9 4. Transport og installation 4.1. Transport Transport af båndstegeren bør kun ske når den er fastgjort til en EUR ½-palle eller lignende Montage og installation Generelt Underlaget hvor båndstegeren skal opstilles, skal så vidt muligt være plant, men båndstegeren er forsynet med justérbare ben, som kan justere højden på båndstegeren med +/- 10 mm Opstilling Båndstegeren opstilles, så der er plads på begge sider af båndstegeren, så rengøring og vedligeholdelse kan foregå ubesværet. Evt. kan båndstegeren opstilles på et dertil egnet bord/stativ med hjul, så det er muligt at flytte båndstegeren Tilslutning Båndstegeren tilsluttes forsyningsadskiller med 3 x 400V AC J, og skal altid tilsluttes i henhold til de gældende regler på opstillingsstedet Indstilling/justering Båndstegeren skal før den tages i brug indstilles så stegetider og afstand mellem pander passer præcis til den/de typer af hamburgere som skal tilberedes i maskinen. Se afsnit Oplæring Det er vigtigt at alle brugere af båndstegeren får en grundig oplæring i brug og vedligeholdelse. Specielt er det meget vigtigt at rengøringsanvisningerne følges nøje, så en problemfri drift kan opnås.

10 6. Vedligeholdelse, fejlfinding og reparation 6.1. Rengøring og orden Løbende rengøring GLBT-UKV kræver en løbende rengøring af teflonbånd. Dette gøres med renseværktøj. Pak den medfølgende gummiklods ind i 3-lags køkkenrulle. Monter gummiklodsen på fjederklemmen så den ligger an mod stoppet i klemmen og holder papiret fast. Bemærk at der er forskel på afstanden ind til klodsen fra den ene side til den anden. Sæt renseværktøjet ind i mellem båndene når de kører. Her er det vigtigt at renseværktøjet placeres rigtigt, se foto. Værktøjet skal sidde med den største afstand i højre side, og herefter presses den forsigtigt ind mellem båndene. De 2 midterste tapper låser renseværktøjet, når det presses på plads. Tryk på knap C for at øge båndhastigheden. Efter ca. 2 minutter bør begge bånd være tørret af og efter 3 min. skiftes automatisk tilbage til driftsprogram (1-3). RENSEVÆRKTØJ MÅ KUN SIDDE I MAX. 5 MINUTTER

11 6.2. Daglig vedligehold og rengøring af GLBT-UKV Alle dele som bør rengøres dagligt er mærket med rødt. Inden rengøring skal man slukke for varmelegemerne, lade maskinen køle ned til ca. 100 C og herefter slukke på den sorte hovedafbryder (fig. 3) 1 2 Afmonter indfødningslågen fig.1 (1) glaslågen (2) og frontafdækningen(3) Disse dele vaskes i varmt vand tilsat sæbe, gerne i opvaskemaskine. Rengør båndene med rengøringsværktøjet. 3 Fig. 1 Fig. 2 Tag risten i stegekammeret ud og rengør stegekammeret indvendig. Risten vaskes med varmt vand og sæbe evt. i opvaskemaskine. Fig Tag fedtskuffen (5) ud og tøm den for stegefedt. Vaskes med varmt sæbevand, gerne i opvaskemaskine. Afmonter sidedækslet (højre forreste). Frigør det fra magneten nederst i venstre hjørne (4), løft det fri af styret i front mod toppen. Vaskes efter behov.

12 Afmonter låge for stegekammer (fig.4) tag skuffe for fedtfilter ud, begge er mærket med rødt. Disse dele skal vaskes med vand og sæbe, gerne i opvaskemaskine hver dag. Fedtfilteret gennemskylles godt med rindende varmt vand. Fig. 4 Fig. 5 Øvre og nedre båndstrammer løsnes med håndtaget som sidder på indersiden af maskinen. Træk grebene i pilens retning og gør dem fast i de spor som vist. (fig.6) Fig. 6 Fig. 7 Teflonbånd Træk øvre og nedre teflonbånd ud. (fig.7) Teflonbånd vaskes med skuresvamp. Det er vigtigt at fjerne alle fastbrændte partikler. Drivrulle Afmonter holder for drivrulle (fig.8) Fig. 8 Gør drivrullerne fri. (fig.9) De sidder på en aksel og kan let trækkes af med håndkraft. Drivrullerne vaskes med skuresvamp, det er meget vigtigt at vaske alt fedt og evt. fastbrændt materiale af. Med rene ruller og rene teflonbånd opretholder man den rette friktion. Fig. 9

13 Brug handsker når der arbejdes med varme dele. Efter endt rengøring af drivruller og teflonbånd, er det vigtigt at alle rester af rengøringsmiddel bliver skyllet grundigt af med rent vand. Rester er rengøringsmiddel i forbindelse med fedtstof kan medføre nedsat friktion mellem teflonbånd og drivrulle med stop af bånd til følge.

14 6.3. Ugentlig rengøring og vedligeholdelse Enkelte dele i GLBT-UKV kræver rengøring én gang ugentligt, dette gøres i forlængelse af den anbefalede daglige rengøring og her gøres følgende. Afmonter højre bageste sidedæksel (fig.10) ved at skrue fingerskruerne af (bagpå maskinen) løft dækslet op af styret foroven. Dækslet kan vaskes med vand og sæbe om nødvendigt. Fig. 10 Låge for kondenskammer trækkes op (fig.11) Fig. 11 Træk filterskufferne ud. Tag filtrene ud, (fig.12 et blåt og et hvidt). Vask filtrene i opvaskemaskine eller hvis nødvendigt, skift dem ud med nye filtre. Husk at det blå filter skal sidde øverst. Fig. 12

15 Tag kondensbeholderen ud, (fig.13) tøm den for vand og vask med varmt vand og sæbe. Fig. 13 Fig Emhætte og kondensator o Løft topdækslet op (7 fig.14) o tag fedtfilteret ud (fig.15) o løsn alle snaplåse o tag emhætte og kondensator ud ved at løfte op i fronten og trække den ind mod sig Nu kan emhætte, kondensator og bagkasse skilles ad og rengøres. Emhætte og bagkasse vaskes med varmt vand og sæbe eller i opvaskemaskine, vær opmærksom på at få fjernet alle fedtrester. Kondensatoren skylles igennem med varmt vand og vaskes med sæbe Monter de rengjorte elementer igen Fig. 15 Fig. 17 Emhætte Kondensator Bagkasse Det aktive kul fig. 16 udskiftes efter behov. (Se udskiftning af kul) Fig. 16

16 Udskiftning af kul (GLBT-UKV) Fjern forreste og bageste sideskjold i højre side. Fjern skruerne ved dæksel for nedre filterkasse. Træk kulkassen ud. Tøm kassen for kul. Vask kulkassen. Vask af inde ved ventilatoren Skift evt. det hvide og blå filter Fyld nyt kul i kassen Monter kulkassen, og dæksel for nedre filterkasse og sideskjoldene.

17 Fejlfinding Fejlsøgningsskema GLBT-UKV Problem Hamburgeren bliver stegt for meget / båndene står stille. Maskinen vil ikke starte. Mulig løsning Kontrollér at drivrullerne kører, gør de det, skal drivaksler og teflonbånd rengøres, også indvendig side af båndene. (problemet er manglende friktion mellem drivrulle og bånd) Tænd hovedafbryder (pos. 14 på eldiagrammet) Kontrollér om der er spænding på alle faser 400V/240V ved klemrække. (0 klemme 24) (L1 klemme 1) (L2 klemme 4) (L3 klemme 8) Tryk ON på display. Kontrollér klemme (230V) powersupply (Pos. 6)* Kontrollér klemme (24V DC) powersupply (Pos. 6) Print Kontrollér klemme (24V DC Relæ Pos. 7) Kontrollér klemme (24V DC motor Pos. 4) Kontrollér klemme (24 DC Print - Motor) Kontrollér klemme (240V centrifugal suger Pos. 11) Kontrollér klemme (240V kondensator Pos. 5) Kontrollér klemme (240V køleventilatorer Pos. 10) Drivaksler kører ikke. Maskinen vil ikke varme Temperaturen stiger fortsat ikke. Kontrollér om kædehjul og kæde er monteret korrekt Kontrollér om motor får spænding, klemme (24V) Kuglelejer er OK (også nåleleje, for at gøre dette skal trækakslen demonteres, dette gøres ved at demontere kæde + kædehjul i venstre side at maskinen) Check at kæde ikke sidder fast Mål spænding på varmelegemer Kontrollér klemme (24V DC TOP solid state relæ Pos. 12) Kontrollér klemme (24V DC BUND solid state relæ Pos. 12) Kontrollér om der er strøm til varmelegemerne. Hvis der er dette og temperaturen er indstillet korrekt, er det et varmelegeme, der er defekt. Hvis der ikke er strøm til varmelegemet og temperaturen er indstillet korrekt, kan følgende være defekt: solidstate relæ (Pos. 12)

18 Hovedafbryder (Pos. 2) Power supply (Pos. 6) Print (Pos. 18) Solidstate relæ tjekkes ved at måle om den modtager 24V fra power supply en, hvis den gør det, skal der være gennemgang på 240V klemmer. Husk at varmelegeme skal være tilsluttet, da SSR ellers vil vise fejl. Hovedafbryder tjekkes ved at måle gennemgangsstrøm. Maskinen varmer for meget Maskinen oser Hamburgeren bliver Ikke gennemstegt. Hamburgeren bliver fortsat ikke gennemstegt, og den nederste stegeplade åbner sig med jævne mellemrum. Hamburgeren bliver kun stegt i den ene side. Display på printet viser 1 Display på printet viser 2 Det er ikke muligt at montere teflonbånd. Det er fortsat ikke muligt at montere teflonbånd. Kontrollér om programmet er korrekt. Check om solid state relæ slår fra. Slår det ikke fra, kan det skyldes et defekt varmelegeme. Kontrollér om føler er defekt. Kontrollér om sugeren kører og ikke er tilstoppet. (Skift altid kondensator hvis sugemotor er defekt) Kontrollér at Temperaturen er indstillet korrekt på begge display. Afstanden mellem panderne er korrekt indstillet (skal passe til tykkelsen på bøffen) Under stegning vil temperaturen svinge mellem ca. 220 C og 260 C. Svinger temperaturen mere: Kontrollér da, at følerne er placeret korrekt i stegepladerne. Den nederste aksel går ikke frit i lejerne: Skift lejer, eller ret lejehuset op, dette skal gøres fra venstre side af maskinen. Kontrollér vinklen mellem stegepladerne. Dette kan justeres i venstre side af maskinen vha. pinolskuerne der trykker på akslen for nedre stegepande. Afstanden mellem øvre og nedre stegeplade skal være ens i begge sider. NB. Dette skal gøres når maskinen er varm Defekt føler! Afbrudt føler! Det er ofte nemmest at montere båndene når maskinen er varm, da har stegepladerne rettet sig op. Kontrollér at der er tilstrækkelig mellemrum mellem stegepladerne. Dette kan justeres i venstre side af maskinen, ved at skrue på skruerne over lejeholderne. *(Pos. X) er henvisning til positionsnummer på el-diagrammet

19 6.4. Reparation Reparation af båndstegeren bør kun udføres af autoriseret personale Specifikationer for reservedele

20 Pos. Varenummer Antal Benævnelse Fødelåge komplet Centrifugal ventilator Kabelforskruning PG Klemrække 4-polet 2,5 mm² Klemrække 3-polet 2,5 mm² Kædehjul 05B1 Z Afbryder, dreje 25A

21 Pos. Varenummer Antal Benævnelse Ledningssæt GLBT Solid State Relæ 25A Kondensator for ventilator Skærmskive Ø Strømforsyning 230V 24V Kontaktor 24V DIN skinne TS Klemrække 12 polet Gasfjeder GLBT Gitter for ventilator Køleventilator 120x120 mm Fingerskrue M Indsugning for kondensator Bagkasse for kondensator Emhætte komplet Kondensator komplet Gevindstang for stegesystem Vinkel for fjeder Bøs teflon for ophæng Glidestyr højre Glidestyr venstre Afstandsrør Ø8/10x7 mm Skrue INSEX US M8x30 mm Kugleleje for ophæng Kædehjul Z Kædestrammer excl. rulle Rulle for kædestrammer Kædestrammer Tastatur GLBT

22 Pos. Varenummer Antal Benævnelse 36a Print komplet med display 36b Transformer 230V-12V Dækplade front Fjeder for stegesystem Pinolskrue M5x25 mm Gearmotor GLBT variabel Ben, gummi Ø30x11 M Fedtskuffe GLBT-UKV Rist for stegekammer GLBT Låge, logo GLBT komplet Dækplade for stegekammer Båndløsner Fedtfilter for emhætte Rist for stegekammer

23 Filtersystem Pos. Varenummer Antal Benævnelse Filterkasse komplet Dækplade for filterkasse, nedre Kulkasse Vandopsamler Filterramme komplet 5a Filtermåtte, grov GLBT-UKV (blå) 5b Filtermåtte, fin GLBT-UKV (hvid) Dækplade for filterkasse, øvre

24 Nedre stegesystem Pos. Varenummer Antal Benævnelse Pande GLBT nedre Spændeplade for varmelegeme, nedre Aksel for drivrulle Kædehjul Z Drivrulle komplet

25 Pos. Varenummer Antal Benævnelse Kugleleje 608 2RS Arm for båndstrammer Teflonbånd GLBT Nedre Strammerør komplet Holder for drivaksel komplet Pinolskrue M4x10 mm Skive, messing Ø10,5/20x2 mm Skrue, INSEX US M5x20 mm Skrue, INSEX US M5x25mm Skrue, INSEX US M8x30 mm Afstandsrør Ø8/10x7 mm Fjeder for stegesystem Glideleje Ø8/12 mm med krave Varmelegeme nedre 2,6 kw 240V

26 Øvre stegesystem

27 Pos. Varenummer Antal Benævnelse Teflonbånd øvre Fjeder for stegesystem Pande øvre Spændeplade for varmelegeme, øvre Dækplade for øvre stegesystem Aksel for drivrulle Kædehjul Z Drivrulle komplet Arm for båndstrammer Strammerulle komplet Holder for drivaksel Skive, messing Ø10,5/20x2 mm Pinolskrue M4x10 mm Skrue, INSEX US M5x25 mm Skrue, INSEX US M5x20 mm Glideleje Ø8/12 mm med krave Varmelegeme øvre 2,6 kw 240V

28 6.5. Skrotning Båndstegeren er mærket med ovenstående genbrugssymbol. (EU direktiv 2002/96/EC) og skal i Danmark bortskaffes i henhold til Elskrotbekendtgørelsen. Det betyder at når produktet er udtjent, skal du bortskaffe det efter kommunens bestemmelser, f.eks. i dertil opstillet container på kommunens genbrugsplads. 7. Bilag 7.1. Skilte, symboler, piktogrammer og forkortelser Båndstegeren er mærket med følgende symboler og piktogrammer: Genbrugssymbol i h.t. EU direktiv (se afsnit 6) Varm overflade brug handsker

29 7.2. EF-overensstemmelseserklæring Fabrikant: EF-overensstemmelseserklæring 2006/42/EF bilag II A Navn Adresse Postnr. og by FKI Fast Food Teknik A/S Byghøjvej 5, Verninge 5690 Tommerup Erklærer hermed at maskine type: Båndsteger GLBT UKV Er fremstillet i overensstemmelse med følgende EF direktiver: /42/EF Maskindirektivet under anvendelse af følgende harmoniserede standarder: - EN Elektrisk Materiel på Maskiner Søren Poulsen Direktør Verninge Underskriver Stilling Sted Dato

30 7.4. El-diagram

31 Pos. Varenummer Antal Benævnelse Netkabel 5 x 1,5 mm² Drejeafbryder 25A Klemrække 12-polet Gearmotor, variabel Kondensator for centrifugalventilator Strømforsyning 75W 240/24V Kontaktor 24V DC 5,5W Klemrække 3-polet Klemrække 2-polet Køleventilator 120x Centrifugalventilator Solid State Relæ Klemrække 3-polet Varmelegeme nedre 2,6 kw 240V Varmelegeme øvre 2,6 kw 240V Transformer 230/12V 3VA PT100 føler Print GLBT Tastatur GLBT Display for print GLBT Mini-fit kabel

32 Byghøjvej 5, Verninge DK-5690 Tommerup Danmark Tlf

Brugsanvisning. UT 280/400 280V/400V - UT280/400ECO - UT280/400EV Unitoaster

Brugsanvisning. UT 280/400 280V/400V - UT280/400ECO - UT280/400EV Unitoaster Brugsanvisning UT 280/400 280V/400V - UT280/400ECO - UT280/400EV Unitoaster Version 2.0 JAN 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1. Fabrikant... 3 2.2.

Læs mere

Brugsanvisning. TL-5209 Keramisk Toaster

Brugsanvisning. TL-5209 Keramisk Toaster Brugsanvisning TL-5209 Keramisk Toaster Version 1.0 APR 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...4

Læs mere

Brugsanvisning. Varmeplade TL 2550 og TL 3550

Brugsanvisning. Varmeplade TL 2550 og TL 3550 Brugsanvisning Varmeplade TL 2550 og TL 3550 JUNI 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...4

Læs mere

Brugsanvisning. Varmelampe GL 2110 og 2120

Brugsanvisning. Varmelampe GL 2110 og 2120 Brugsanvisning Varmelampe GL 2110 og 2120 JUNI 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...3 1. Indledning...4 2. Generelt...4 2.1. Fabrikant... 4 2.2. Maskinskilt... 4 3. Oversigt og anvendelse...5

Læs mere

Brugsanvisning. Varmeskuffe VSK 7 og VSK 10

Brugsanvisning. Varmeskuffe VSK 7 og VSK 10 Brugsanvisning Varmeskuffe VSK 7 og VSK 10 MAJ 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...4

Læs mere

Brugsanvisning Stegeplade

Brugsanvisning Stegeplade Brugsanvisning Stegeplade GL 9640, GL 9660 Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Generelt... 3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse...

Læs mere

Brugsanvisning. Dampkoger CL-serie

Brugsanvisning. Dampkoger CL-serie Brugsanvisning Dampkoger CL-serie MAJ 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...4 3.1. Generel

Læs mere

Brugsanvisning. TL-serie Combi Toaster

Brugsanvisning. TL-serie Combi Toaster Brugsanvisning TL-serie Combi Toaster Version 1.0 APR 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...

Læs mere

Brugsanvisning. Rullegrill GL-R serie

Brugsanvisning. Rullegrill GL-R serie Brugsanvisning Rullegrill GL-R serie Version 2.0 OKT 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...3 1. Indledning...4 2. Generelt...4 2.1. Fabrikant... 4 2.2. Maskinskilt... 5 3. Oversigt og anvendelse...6

Læs mere

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister Brugsanvisning GL-serie Pølserister Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Generelt... 3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse... 3 3.3.

Læs mere

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister Brugsanvisning GL-serie Pølserister Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Indledning...3 3. Generelt...3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse... 3 3.3. Maskinskilt...

Læs mere

Brugsanvisning. GL 2002 Turbosteger

Brugsanvisning. GL 2002 Turbosteger Brugsanvisning GL 2002 Turbosteger Version 2.0 JAN 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 4 3. Oversigt og anvendelse...

Læs mere

Brugsanvisning. Kogeudstyr Pølsekogere/vandbad (Bain- Marie) CL-serie

Brugsanvisning. Kogeudstyr Pølsekogere/vandbad (Bain- Marie) CL-serie Brugsanvisning Kogeudstyr Pølsekogere/vandbad (Bain- Marie) CL-serie MAJ 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 1. Indledning... 4 2. Generelt... 4 2.1. Fabrikant... 4 2.2. Maskinskilt... 4

Læs mere

Brugsanvisning. TL 1301 Vaffeljern

Brugsanvisning. TL 1301 Vaffeljern Brugsanvisning TL 1301 Vaffeljern Version 2.1 MAJ 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinens betegnelse... 3 2.3. Maskinskilt...

Læs mere

Brugsanvisning. Olierens MAGNESOL XL Skibsmodel

Brugsanvisning. Olierens MAGNESOL XL Skibsmodel Brugsanvisning Olierens MAGNESOL XL Skibsmodel Version 2.0 JUNI 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...3 1. Indledning...4 2. Generelt...4 2.1. Fabrikant... 4 3. Oversigt og anvendelse...4 3.1.

Læs mere

Brugsanvisning. Olierens MAGNESOL XL FKE 16 Serie, 20 Serie og 3629TG

Brugsanvisning. Olierens MAGNESOL XL FKE 16 Serie, 20 Serie og 3629TG Brugsanvisning Olierens MAGNESOL XL FKE 16 Serie, 20 Serie og 3629TG Version 2.0 November 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 3. Oversigt

Læs mere

Betjeningsvejledning for friture FKA

Betjeningsvejledning for friture FKA Betjeningsvejledning for friture FKA Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse 2 2. Indledning 4 3. Generelt 4 3.1. Fabrikant 4 3.2. Maskinens betegnelse 5 3.3. Maskinskilt 5 4. Oversigt og anvendelse

Læs mere

Betjeningsvejledning for friture model :

Betjeningsvejledning for friture model : Betjeningsvejledning for friture model : FKE169EG FKE1615EG FKE169DG FKE1615DG FKE1621DG FKE2515 G (15kW) FKE2521G (21kW) Fig. 1 Tilslutning : Apparatet skal tilsluttes for 400V+jord+0,(eller 3X230V,Norge)

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Varmekanon S45 Diesel

Varmekanon S45 Diesel Brugsanvisning Varenr.: 9044863 Varmekanon S45 Diesel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Varmekanon Varenummer: 9044863 Beskrivelse: Transportabel direkte

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER november 2010 1 KIMADAN A/S 700 EL KIMADAN A/S 700 EL 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 EL - PUMPER, 10, 15, 20, 25 HK - 5 30 kw - 6 Fremstillingsår

Læs mere

Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel

Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel Version 6.0 OKT 2016 1 2 Indhold Indledning... 4 1 Generelt... 4 1.1 Fabrikant... 4 1.2 Maskinens betegnelse... 4 1.3 Maskinskilt... 4 2 Oversigt og anvendelse...

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 DK 9460 Brovst Danmark Tel. +45 9823 6266 Fax. +45 9823 6144 Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner EU overensstemmelseserklæring KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 Dk-9460 Brovst

Læs mere

Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel

Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel Version 6.0 OKT 2016 1 Indhold 1 Generelt... 3 1.1 Fabrikant... 3 1.2 Maskinens betegnelse... 3 1.3 Maskinskilt... 4 2 Oversigt og anvendelse... 4 2.1

Læs mere

Brugermanual for styreskab Master Chain 4.0

Brugermanual for styreskab Master Chain 4.0 Fodermaskine 1: Manuel Brugermanual for styreskab 88.340 - DK INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION Se side Styringens funktioner. 3 Styreskab, display og tastatur. 4-5 Hovedmenu oversigt. 6-7 Servicemenu oversigt.

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsanvisning. Turbomatic kontaktgrill GL 9000 serie

Brugsanvisning. Turbomatic kontaktgrill GL 9000 serie Brugsanvisning Turbomatic kontaktgrill GL 9000 serie Version 2.2 SEP 2015 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 1. Indledning... 4 2. Generelt... 4 2.1. Fabrikant... 4 2.2. Maskinskilt... 4 3.

Læs mere

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Varmekanon, Galaxy 25 AP Varenr.: 90 21 220 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel

Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel Betjeningsvejledning for Friomat friture Gulvmodel Version 8.0 FEB 2019 1 2 Indhold Indledning... 4 1 Generelt... 4 1.1 Fabrikant... 4 1.2 Maskinens betegnelse... 4 1.3 Maskinskilt... 5 2 Oversigt og anvendelse...

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TA/TE Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen... 2 Kontroller at alle delene er i kassen... 3 Brug af centralstøvsugeren...4

Læs mere

Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40

Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40 Olie- eller petroleumsdrevet varmtluftgenerator GK20 - GK28 - GK40 BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING 1. GENERELLE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER 2. BESKRIVELSE 3. TEKNISKE DATA 4. MONTERINGSVEJLEDNING

Læs mere

Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel

Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel Betjeningsvejledning for Friomat friture Bordmodel Version 8.0 FEB 2019 1 Indhold 1 Generelt... 3 1.1 Fabrikant... 3 1.2 Maskinens betegnelse... 3 1.3 Maskinskilt... 4 2 Oversigt og anvendelse... 4 2.1

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

Tvangsblander Manual. EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A. Egegårdsvej 2-4, DK 2610 Rødovre

Tvangsblander Manual. EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A. Egegårdsvej 2-4, DK 2610 Rødovre EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A Fabrikant Tvangsblander Manual SoRoTo Maskiner Aps Ved Damhussøen 2720 Vanløse Danmark erklærer hermed, at SoRoTo Tvangsblander Typer: 40L/30,

Læs mere

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 Alle rettigheder til denne manual forbeholdes. Hel eller delvis kopiering, uden tilladelse, er ikke tilladt..generelt. 1. Dette afsnit er gældende

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse Manual KA/KAI HC DK 1. Sikkerhedsregler 2. Beskrivelse 3. Tekniske data Indholdsfortegnelse 4. Opstilling 5. Anvendelse 6. Vedligeholdelse 7. Fejlfinding 1. Sikkerhedsregler LÆS DENNE BRUGSANVIS- NING

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

Original brugermanual for Jasopels Farm Cat

Original brugermanual for Jasopels Farm Cat Original brugermanual for Jasopels Farm Cat 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 14 35 00 Adresse: Fabriksvej 19 DK-7441 Bording Maskine: Farm

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG SNEGLERENDESYSTEM TYPE U10 U15 U20

INSTRUKTIONSBOG SNEGLERENDESYSTEM TYPE U10 U15 U20 REV. 2 /08.11.11 SMH/jj 70128DK INSTRUKTIONSBOG SNEGLERENDESYSTEM TYPE U10 U15 U20 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 2.0.0 FIGURFORTEGNELSE... 3 3.0.0 ADVARSEL... 3 4.0.0 MONTAGE...

Læs mere

SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL RC-40

SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL RC-40 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDELSES ANVISNING SLIBEMASKINE FOR PERSON- OG VAREVOGNS BREMSEBAKKER MODEL Serie nummer: Leverings dato: El tilslutning: V. BRØNDUM A/S Sadolinsvej 18 8600 Silkeborg Telefon 8682 4366

Læs mere

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L 11. R L X Z Z X Y V W 12a. 12b Y V W 13. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.15 Februar 2010 Side 1 af 23 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Dansk manual til HV-500 HomeVac

Dansk manual til HV-500 HomeVac Dansk manual til HV-500 HomeVac 1 Funktionsoversigt På billedet nedenfor, henviser de forskellige numre til funktionsbeskrivelsen på side 5.. Figur 1: HV500 HomeVac 2 1. Manuel svejsning - Bruges til manuel

Læs mere

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1. Produktinformation... 2 2. Indhold... 2 3. Anvendelse... 2 4. Funktion... 2 5. Garanti... 2 6. Specifikationer og dimensioner... 3 7. Installation... 4 8.

Læs mere

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD PLACER DENNE SEDDEL TYDELIGT VED PUSLEBORDET VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD Barnet må ALDRIG efterlades alene på puslebordet. HÅNDBETJENINGEN skal altid efterlades uden

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC.

Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC. Bundsuger til private svømmebassiner. Model: Junior, Senior og RC. Pool Valet Junior. Pool Valet Senior. Pool Valet RC med fjernbetjening. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

ALASKA slim. Brugervejledning

ALASKA slim. Brugervejledning ALASKA slim Brugervejledning Kort introduktion Dette produkt er lavet af førsteklasses materiale. Brug af antirust-materiale og speciel spraymaling til at forbedre kvaliteten. Brug af metalfiltrene Dette

Læs mere

EBM Emhætte Brugsvejledning

EBM Emhætte Brugsvejledning EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER 3158-3123 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 1 2 3 6 1 2 3 6 3158 5 4 3123 5 4 262 262 250 80 20 250 Min (90) 600 (60) 535 Max (90) 980 (60) 915 400 20 80 25 400 500 412

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtige sikkerhedsregler...3. Grundlæggende instruktioner...4. Sikkerhedsforanstaltninger 5-7. Udpakning af dit bidet...

Indholdsfortegnelse. Vigtige sikkerhedsregler...3. Grundlæggende instruktioner...4. Sikkerhedsforanstaltninger 5-7. Udpakning af dit bidet... Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler....3 Grundlæggende instruktioner...4 Sikkerhedsforanstaltninger 5-7 Udpakning af dit bidet...8-9 Betjening via hoveddelen...10 Fjernbetjeningens opbygning...11

Læs mere

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr. BRUGSANVISNING STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning 4 4. Montering

Læs mere

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller.

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. Brugsanvisning EMHÆTTE Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. AH SF 1 IX/HA Montering 2 Montering 3 Montering 4 Installation

Læs mere

Emhætte Brugsanvisning

Emhætte Brugsanvisning Emhætte Brugsanvisning INDHOLD 1.Introduktion 2.Beskrivelse 3..Montering 4..Bemærkninger vedr. montering 5..Sikkerhedsregler 6 Brug 7 Vedligeholdelse 8..Garantibevis 1 INTRODUKTION 1. Tak, fordi du valgte

Læs mere

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31 Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400 Version: 2014-01-31 Tak fordi du valgte et nyt vinskab fra Amphora. Bemærk at brugsanvisningen gælder for flere Amphora vinskabe. Illustrationer

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner.

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner. Tams Elektronik LD-G-3 / LD-W-3 (1) Lokomotivdekoder LD-G-3 / LD-W-3 i Märklin-Motorola format Denne oversættelse omfatter monterings- og anvendelsesvejledningerne til LD-G-3 / LD-W-3 dekoderen. Den originale

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2.

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model /

Læs mere

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 DK INDHOLD BESKRIELSE AF APPARATET Side 39 FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39 FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 BRUG AF APPARATET Side 40 VEDLIGEHOLDELSE AF KØLESKABET Side 41 VEJLEDNING, HVIS

Læs mere

BRUGSANVISNING. LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 Versionsnr. BRUGSANVISNING LCD 8940 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel LCD 8940 HI-POWER 1 Versionsdato: 11-02-2015 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning

Læs mere

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning CAVALO 60CV Emhætte Bruger- og monteringsvejledning DA - Bruger- og monteringsvejledning Overhold venligst alle instruktioner i denne vejledning. Fabrikanten frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle

Læs mere

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Y Z X W V 11. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE 501-19 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 0-9 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 BETJENINGSVEJLEDNING Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 Den rette afskaffelse af dette produkt (elektrisk og elektronisk affald) (Anvendes i den Europæiske Union og andre Europæiske lande med separat genbrugsanordninger)

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

JASOPELS SAVSMULDSVARMER

JASOPELS SAVSMULDSVARMER BRUGERMANUAL JASOPELS SAVSMULDSVARMER VARENR. 32500058 Vores kvalitet Dit valg 2 www.jasopels.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Forord... 3 Overensstemmelseserklæring... 5 Symbolforklaring... 6 Maskine introduktion...

Læs mere

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 3.X Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.:

Læs mere

Calyma Ventilationsanlæg BYDÆKKER - TYPE25-1795mm NM 24A-SR CKE-01 ver. 1.01B

Calyma Ventilationsanlæg BYDÆKKER - TYPE25-1795mm NM 24A-SR CKE-01 ver. 1.01B Calyma Ventilationsanlæg BYDÆKKER - TYPE25-1795mm NM 24A-SR CKE-01 ver. 1.01B Vejledning i transport, montering og service Calyma Industri - Espenhøjvej 10 A, True - 8381 Tilst Tlf. 8624 0433-2070 7890

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Brugsvejledning PV250 P PV350 P

Brugsvejledning PV250 P PV350 P Brugsvejledning PV250 P PV350 P 1 DRIFT, VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PV250 P PV350 P LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING FØR MONTERING OG FØLG ALLE ANVISNINGER, SPECIELT DEM DER OMHANDLER SIKKERHED. DENNE MANUAL

Læs mere

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual Dansk Mink Papir Teknisk brugermanual Styring til FIX tørrekasse Beskrivelse Enheden styrer en AC blæser-motor via en relæudgang. Betjening foregår via et tastatur og et display, og brugeren kan vælge

Læs mere

ALPHA Gulvslibemaskine

ALPHA Gulvslibemaskine LPH Gulvslibemaskine Brugsanvisning OBR INTERDIMNT ps Roustvej 90-6800 Varde, DK Telefon + 45 76 94 08 22 Fax +4576940722 e-mail: cobra@cobra-interdiamant.com www.cobra-interdiamant.com VR nr.: 25 30 80

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere