KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson"

Transkript

1 KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar blev 12. maj 2004 hyldet fra de mange tusinde fremmødte på Rådhuspladsen i København. Københavns overborgmester Jens Kramer Mikkelsen modtog kronprins Frederik og frk. Mary til en reception på Rådhuset. Et kongeligt bryllup består af et stort og omfattende program der kræver planlægning ned til mindste detalje. Mange dage med aktivitet og fest for det kongelig brudepar, mange officielle middage og receptioner. Begivenhederne kræver meget stor sikkerhed, der styres med masser af politi, der tjekker områderne med bombehunde, samt flere tusinde pressefolk fra hele verden der utålmodigt sloges og nærmest stod på nakken af hinanden, for at få de bedste pladser i de forskellige presse-pools. Bryllupsfestlighederne blev indledt onsdag den 5. maj 2004 med forsvarets helt store parade på Langeliniekajen i København. En flot militærparade til ære for det kongelige brudepar, hvor hele den danske hær var repræsenteret til vands, til lands og i luften. Fredag aften den 7. maj 2004 var Kronprinsparret på den igen, de overværede den royale rockkoncert i parken, Rock n Royal. Kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson havde de bedste pladser, på første række, foran scenen, til et brag af et show med danske og internationale musiknavne. Overskuddet fra koncerten gik ubeskåret til Red Barnet som kronprins Frederik er protektor for. Lørdag aften, den 8. maj, bød den australske generalguvernør, Michael Jeffery, til middag på Store Kro, midt i Slotsgade, i Fredensborg. Til middagen var hele Mary Donaldsons nærmeste familie og hele den danske kongefamilie samlet, blandt gæsterne var Marys to søstre og bror. Den australske mesterkok, Luke Mangan var fløjet til Danmark for at udøve sine gastronomiske evner. Der blev på kroen serveret forskellige australske fiskespecialiteter og vine fra samtlige australske delstater.

2 Københavns overborgmester Jens Kramer Mikkelsen modtog onsdag den 12. maj, kronprins Frederik og Mary Elizabeth Donaldson til en reception på Københavns Rådhus. Dronning Margrethe, prins Henrik, Marys Far, John Donaldson og stedmor, Susan Donaldson var også budt med til receptionen, i festsalen, på Rådhuset. Søndag 9. maj gjaldt så afviklingen af en landskamp mellem Danmark og Australien i kongelig match race i Københavns havn. Kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson dystede mod hinanden i hver sin båd. Kronprinsen dannede makkerpar med sejler Jesper Bank fra Danmark og Mary var i båd med John Bertrand fra Australien. De mødtes over tre sejladser i anledningen af det forestående bryllup. Det blev med sejr til den australske båd, John Bertrands besætning, med Mary Donaldson ombord. Torsdag 6, mandag 10. og tirsdag 11. maj var der modtagelse af deputationer på Amalienborg hvor myndigheder, organisationer, foreninger, korps, selskaber med flere, der ønskede at overbringe det kommende brudepar gratulationer eller gaver personligt, kunne ved aftalte forhold, fremmøde med en eller flere repræsentanter. Deputationerne blev modtaget i audiens på Amalienborg i Kong Christian VIII s Palæ. Torsdag den 13. og fredag den 14. maj blev der så fremlagt gratulationslister til folket i Det Gule Palæ i Amaliegade i anledning af brylluppet. Tirsdag aften, den 11. maj, fejrede det officielle Danmark, det kommende brudepar på Christiansborg. Godt trehundrede og halvtreds indbudte gæster spiste festmiddag sammen med de kongelige i Riddersalen på Christiansborg. Alle de danske ministre med ledsagere var samlet i Riddersalen, der blev budt på en fire retters menu. Københavns Rådhus onsdag den 12. maj Kongefamilien kom samlet ud på Rådhusets balkon og modtog folkets hyldest fra Rådhuspladsen. Københavns Rådhus var i dagens anledning smukt pyntet med Dannebrog.

3 Københavns kommunalbestyrelse, med Københavns overborgmester Jens Kramer Mikkelsen i spidsen, modtog onsdag den 12. maj klokken tolv middag kronprins Frederik og Mary til en reception på Københavns Rådhus. Mange mennesker havde taget opstilling på Rådhuspladsen for at få et glimt af det nye kongelige brudepar. Det var i Rådhusets smukke festsal, med balkon ud mod Rådhuspladsen, modtagelsen og receptionen fandt sted. Det vældige rum var dækket med borde pyntet med blomster og byens sølvtøj. Menuen til receptionen og modtagelsen bestod af mange forskellige små retter der havde både dansk og australsk islæt. Mary Donaldson fik også smagt de berømte rådhuspandekager. Jens Kramer Mikkelsen bød kronprinsparret velkommen. Marys far, professor John Donaldson og Marys stedmor, Susan Donaldson, forlod Københavns Rådhus i en af kronebilerne, krone 229. Mange af børnene fra Københavns institutioner var i dagens anledning udklædt som små prinser og prinsesser, de stod klar på Rådhuspladsen til at modtage kronprins Frederik og Mary Donaldson ude på Rådhusets balkon. Udover de kongelige gæster var Borgerrepræsentations medlemmer, de syv forvaltningers direktioner og kommunens samarbejdspartnere med flere, alle med ledsagere, budt med til receptionen. Kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson kom ud på Rådhusets balkon og modtog folkets hyldest. Torsdag formiddag, dagen før vielsen i Domkirken, besøgte kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson Christiansborg, de fik i Landstingssalen overrakt Folketingets gave.

4 Torsdag formiddag, dagen før århundredets bryllupsdag, blev det kongelige brudepar officielt modtaget ved en reception på Christiansborg. I Folketinget, i Landstingssalen på Christiansborg modtog Folketingets formand Christian Mejdahl (V) kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson. Han overrakte brudeparret Folketingets gave. Alle de folkevalgte, et hundrede og nioghalvfjerds medlemmer i Folketinget, var med ved receptionen. Om aftenen gjaldt det så afviklingen af den store festforestilling for de kongelige og indbudte gæster i Det Kongelige Teater. I teatret var der mange kronede hoveder fra hele Europa, embedsmænd og mange andre prominente personer fra hele Danmark. Regentparret var officielt vært for godt elleve hundrede gæster i Det Kongelige Teater. Det Kongelige Teater havde selv sammensat aftenens program, som samtidig var teatrets gave til brudeparret. Mary måtte sande, at de store hatte flyver. Hun oplevede ved Christiansborg at hatten blæste af hovedet. Det tog Mary med et smil. Prinsesse Alexandra blev ved ankomsten til receptionen i Folketinget på Christiansborg modtaget af Folketingets formand på trappen. De fjorten amter i Danmark præsenterede sig med musik, med hver sin bygarde der optrådte i København, ved bryllupsfestlighederne fredag den 14. maj. Landsgardeforeningen LGF havde organiseret det hele med de mange musikkorps deltagelse så hele landet, alle amter, var repræsenteret. Fra Ringkøbing Amt, fra Vestjylland, deltog Ringkøbing Garden ved festlighederne og repræsenterede dermed amtet fra Midt- og Vestjylland. Onsdag den 12. maj deltog yderligere fem bygarder fra Sjælland på Rådhuspladsen i København, ved receptionen og modtagelsen af kronprins Frederik og frk. Mary Donaldson på Københavns Rådhus. Den Tasmanske garde Derwent Valley Concert Band gæstede, i anledningen af brylluppet, Danmark og deltog sammen med de danske korps begge dage. Grev Ingolf er i dag protektor for Landsgarderforeningen. Regentparret og kronprinsparret rejser sammen, ombord på Kongeskibet Dannebrog til Grønland på officielt besøg fra den 19. til den 30. juni Fredag 23. juli klokken ankommer Dannebrog officielt til Åbenrå i forbindelse med Regentparrets ophold på Graasten Slot. Kronprinsparret vil sidst i juli måned foretage en del af deres bryllupsrejse, deres andet sommertogt, ombord på Kongeskibet Dannebrog, besøge fire danske byer, henholdsvis i Jylland og på Fyn, fra mandag den 26. til torsdag den 29. juli. Mange, mange, tusinde fremmødte vil i den anledning helt sikkert møde op og lykønske, det kongelige brudepar på kajen, når Kongeskibet Dannebrog lægger til. Sommertogtet med de nygiftede ombord, der starter mandag den 26. juli, stævner Dannebrog først ind i havnen til Århus, dagen efter, tirsdag den 27. juli, besøges Aalborg, onsdag 28. juli gælder så Odense på Fyn, og sidst at afslutte togtet med Kongeskibet torsdag den 29. juli i Sønderborg.

5 Der var i anledning af det kongelige bryllup pyntet op med blomster overalt i København. Det Kongelige Teater havde pyntet op over indgangen. Kronprins Frederik og Mary Donaldson traf hinanden for fire år siden, ved OL i Sydney. Regentparret besøger august 2004 OL i Athen. Der er et unikt Flora Danica stel under udvikling, der er en Folkegave til det kongelige brudepar. Det originale Flora Danica stel er blevet suppleret med nye dele, som bærer kronprinseparrets monogram, monogrammet er for nylig tegnet af dronningen. Bryllupsgaven er udviklet i samarbejde med Royal Copenhagen/Den Kongelige Porcelænsfabrik der har eksisteret siden 1775, med de tre blå bølger, der er fabrikkens varemærke og kendt verden rundt. Bølgerne symboliserer Øresund, Lille Bælt og Store Bælt. Udviklingen af det unikke service er i fuld gang men blev ikke færdigt til dagen på grund af det meget store kunsthåndværksmæssige håndarbejde. Folkegavens Flora Danica stel blev dog onsdag den 12. maj præsenteret for brudeparret i Tivoli, i København. Folkegavens musikalske indslag, sangeren og sangskriveren Erann DD havde komponeret og indspillet en velkomst til den kommende kronprinsesse, Mary Donaldson. En gave i kærlighedens navn, When You Hold Me. Erann DD og hans pladeselskab Sony Musik A/S har givet afkald på overskuddet fra salget af singlen til velgørende formål. Salget af gaven til Kronprinseparret og til folket startede mandag den 19. april Overskuddet herfra går ubeskåret igen til Red Barnet. Sidst der blev indsamlet en folkegave var i 1995, bryllupsgave til prins Joachim og prinsesse Alexandra, penge til istandsættelse af Schackenborg Slot i Sønderjylland. Prins Joachim og prinsesse Alexandra blev 18. november 1995 viet i Frederiksborg Slotskirke, hvor kronprins Frederik var forlover for sin bror. Danmarks Nationalbank har i anledning af brylluppet slået to nye Erindringsmønter, præget med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Mønterne udkom fire dag før brylluppet, mandag den 10. maj, en 20 krone præget i 1.2 millioner eksemplarer og en 200 krone, der er 38 millimeter i diameter, præget i finsølv i eksemplarer. Bryllupsportrættet var udformet af billedhugger, Karin Lorentzen, der er bosiddende i København. Karin er en Struer pige, datter af Emilie og Jens Erik Rasmussen fra Struer. To dage før brylluppet vekslede dronningen et par ord med sin kommende svigerdatter, på Københavns Rådhus.

Prins Henriks dødsfald og bisættelse

Prins Henriks dødsfald og bisættelse Prins Henriks dødsfald og bisættelse 1934-2018 Prins Henriks sidste rejse torsdag den 15. februar 2018 klokken 10.00. Prins Henriks båre blev kørt i rustvogn fra Fredensborg Slot, efterfulgt af den nærmeste

Læs mere

Kongelig tvillingedåb

Kongelig tvillingedåb Kongelig tvillingedåb Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Fotos også lånt af servicefotograf Katrine, CPH. De kongelige tvillinger fik deres navne i Holmens Kirke. Prinsen født på Rigshospitalet den

Læs mere

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Tekst og fotos af Per Brunsgård Tim. Dagens fødselar, dronning Margrethe, trådte først ud på palæets balkon, efterfulgt resten af den kongelige familie

Læs mere

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag 16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag Trods kulden blev dronningen alligevel eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i åben karet fra Amalienborg Slotsplads op til Rådhuspladsen, hvor alle

Læs mere

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige KONGELIGT BRYLLUP i Sverige Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar, samt kronprinsesse Victorias og prins Daniels forældre samlet, foran slottet, på bryllupsdagen. Dagene op til brylluppet

Læs mere

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken.

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken. 63 år 30. april 2009 Kong Carl XVI Gustaf Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Den svenske konge, Carl Gustaf, født 30. april 1946 fyldte 30. april 2009, 63 år. Fødselaren blev fejret på det kongelige

Læs mere

Regentparrets besøg på Mors

Regentparrets besøg på Mors Regentparrets besøg på Mors Torsdag den 4. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Præcis klokken 10.00 ankom regentparret foran Det Gamle Rådhus i Nykøbing, hvor hele modtagelseskomiteen

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige KONGELIGT BRYLLUP i Sverige Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Efter vielsen i Storkyrkan, i Stockholm, drog kronprinsesseparret ud på en flere kilometer lang karettur gennem hovedstaden i Sverige.

Læs mere

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronning Margrethe tog med Kongeskibet på sommerferie i Sønderjylland. Tirsdag formiddag, klokken 10.00, stævnede Kongeskibet Dannebrog ind til slotskajen

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen

Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen Hans Kongelige Højhed Kronprinsens 50-års fødselsdag Maj 2018 Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen Praktisk information Pressedækning af H.K.H. Kronprinsens

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Regentparret på Odden d. 22. marts 2008

Regentparret på Odden d. 22. marts 2008 Regentparret på Odden d. 22. marts 2008 Det var en bidende kold dag med stiv kuling og varsel om sne ( som dog ikke kom). Regentparret havde meldt sin ankomst for at deltage i markeringen for 200-års dagen

Læs mere

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s 3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s Smukke Norge Husk forældre - valgmøde den 3. marts i Fritids og ungdomsklubben. Se programmet på vores hjemmeside. Har du lyst til at arbejde i Lavuks bestyrelse,

Læs mere

Gallup til BT om de kongelige

Gallup til BT om de kongelige TNS Dato: 9. juli 2014 Projekt: 61288 Feltperiode: Den 7. 9. juli 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Prinsgemalens separate program

Prinsgemalens separate program Prinsgemalens separate program Prins Henrik tog det første spadestik i sansehaven ved den kommunale institution Labyrinten. Institutionens beboere fejrede behørigt, da prinsen plantede det første træ i

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Nytårskur 2009-2010. Tekst og fotos af Per Brunsgård Tim.

Nytårskur 2009-2010. Tekst og fotos af Per Brunsgård Tim. Nytårskur 2009-2010 Regentparret, dronning Margrethe og prinsgemal Henrik, ankom lidt før klokken syv til Christian VII's Palæ, for at ønske regeringen, landets øverste embedsmænd og Hoffets ledelse godt

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum Danmarks-Samfundets Århus Kreds 100-års jubilæum 1908-2008 Danmarks-Samfundets Århus kreds Inviterer Foreninger, organisationer, virksomheder, myndigheder m.fl. i Århus og omegn til Valdemarsfest lørdag

Læs mere

Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk SIDEN SIDST FK

Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk SIDEN SIDST FK www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 4 KALENDER FOR : december

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

Kongen kommer Kongen kommer!

Kongen kommer Kongen kommer! Kongen kommer Kongen kommer! Det danske monarki er et af verdens ældste, og lige så længe der har været monarker, har disse rejst rundt i deres rige. I middelalderen rejste kongen altid rundt i riget for

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Mandag den 6. oktober 2014 Foran skolen på Skt. Peders Kirkeplads i Næstved blev kronprinsesse Mary modtaget af undervisningsminister Christine Antorini og

Læs mere

Autoklubskoda.dk. Nyhedsbrev nr. 4 2011. Danmarks ældste skodaklub

Autoklubskoda.dk. Nyhedsbrev nr. 4 2011. Danmarks ældste skodaklub Autoklubskoda.dk Nyhedsbrev nr. 4 2011 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, SMC-Biler, Tangmosevej 110, 4600 Køge

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Denne fredag morgen var smuk og solrig uden en sky på himmelen. Skydebrødrene begyndte at indfinde sig på Store Torv i Rønne ved springvandet,

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

FARVEVALG. Det udemokratiske

FARVEVALG. Det udemokratiske Tekst: Anne Kathrine Spangsberg Foto: Kirsten Bille Det udemokratiske TO ARKITEKTER OG EN MALERMESTER STÅR FAST SAMMEN SOM»FARVETEAMET«, DER UDVÆLGER FARVERNE TIL CHRISTIANSBORGS LOKALER OG GANGE. DE DELER

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår)

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) 1. Kongeskibet DANNEBROG Kongeskibet DANNEBROG 2014 Periode Sejladstype Formål Antal sejldage Omkostninger Kongelige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Autoklubskoda.dk. Nyhedsbrev nr. 4 2011. Danmarks ældste skodaklub

Autoklubskoda.dk. Nyhedsbrev nr. 4 2011. Danmarks ældste skodaklub Autoklubskoda.dk Nyhedsbrev nr. 4 2011 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, SMC-Biler, Tangmosevej 110, 4600 Køge

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011

Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011 Højesteretspræsident Børge Dahls tale ved middagen i anledning af Højesterets 350 årsdag den 14. februar 2011 Deres Majestæt, Deres Kongelige Højheder, Justitsminister, Folketingsmedlemmer, Repræsentanter

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010 1. september 2010 Der bliver omdelt over en kvart million foldere. Der hænger plakater over alt i landet. Margrethe Vestager optræder med videoer på landets største nyhedssites. Og pressen fortæller lystigt

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

11-årig har sovet i telt i et år

11-årig har sovet i telt i et år 11-årig har sovet i telt i et år I dag har Frede Vinther Rasmussen sovet telt hver nat i et år. Du er her:forside > 11-årig har sovet i telt i et år TEKST: Peter Skov Jørgensen FOTO: Da 11-årige Frede

Læs mere

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014. Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget,

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014. Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014 Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje (Matthæus 7.21) 1 Frelsens Hær,

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015 Designmanual JUNI 2015 Designmanual Brug af designmanual Designmanualen er udarbejdet, for at bibeholde Prinses Julianas retningslinjer for design på trykte- og digitale medier. Designmanualen er udarbejdet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 7.1. Dengang Fyn kom på skærmen -en fortælling om TV2/Fyns første år v/ Ebbe Larsen, TV2/Fyns første direktør. I januar 1989 begyndte TV2/Fyn

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

Læs højt for klassen, mens eleverne har teksten foran sig. Lad dem evt. selv læse ord eller sætninger, hvor de kan.

Læs højt for klassen, mens eleverne har teksten foran sig. Lad dem evt. selv læse ord eller sætninger, hvor de kan. Til læreren Sådan kan I arbejde Læsning af teksten Læs højt for klassen, mens eleverne har teksten foran sig. Lad dem evt. selv læse ord eller sætninger, hvor de kan. På de følgende sider finder du oplæg

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013 POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013 Esmee og Jacob blev viet i Templet den 24. august 1 Frelsens Hær, Templet korps Frederiksberg Alle 9 1621 København V Telefon 33 24 68 33 e.mail: Templet@fhmail.dk

Læs mere

MED KONGESKIBET. Årgang: 18 Juni 1/2012. DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K

MED KONGESKIBET. Årgang: 18 Juni 1/2012. DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K MED KONGESKIBET Årgang: 18 Juni 1/2012 DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K DANNEBROGSFORENINGEN Adresse: * Jagtkaptajnen * Det Gule Palæ 18 * 1256 København K. Formand:

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Kartoffelprisen. - en konkurrence for feinsmeckere. Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kartoffelprisen - en konkurrence for feinsmeckere Minutplan for H.K.H. Prins Joachims besøg Kartoffelprisen 2015 foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Kl. 15.45 - Prinsen skal ankomme

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Den gamle bryggergård midt i byens hjerte har i mere end 50 år været omdrejningspunktet for alle de gode juletraditioner i Jammerbugtens hyggeligste handelsby.

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere