Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program."

Transkript

1

2 Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale. Her vil vi også få oprettet Facebook gruppen: Haveselskabet Herning Kreds. Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen, også ikke-medlemmer af Haveselskabet. - Er du vild med haver og har tid og lyst til at være med til at planlægge, arrangere og præge udviklingen i Havekredsen? Så er der altid plads til nye bestyrelsesmedlemmer.

3 Forår/Påskeinspiration Torsdag den 4. april 2019 kl Vi glæder os til at få besøg af Lise Andersen, som ejer Eeg blomster i Bording, hun er en meget spændende og dygtig blomsterdekoratør. Lise har været midtjysk mester og nr. 2 ved DM. Lise har stået for dekorationer til mange internationale hestestævner. B.la. World Cup Arena i MCH Messecenter 2018 Vi glæder os rigtig meget til at Lise kan give os inspiration til, hvordan vi pynter op til forår/påske. Nogle af de spændende dekorationer vil blive udloddet i vores amerikanske lotteri. Lodderne vil blive solgt ved indgangen. Medbring en stol. Pris 60/90 inkl. Kaffe og brød. Sted: HaveOasen Vejlevej Herning - Alle er velkommen.

4 Bustur Søndag den 5. maj 2019 kl Vi kører til herregården Sanderumgaard, som afholder sit traditionsrige forårsmarked. Over 80 udstillere kommer fra nær og fjern. Der er hovedvægt på planter, træer, løg og diverse haveprodukter. Her vil vi indtage vores frokost inden vi kører til næste stop. Vi besøger en idyllisk spændende have på 1950 kvadratmeter, hos Leon og Hanne Braüner i Stouby. Siden 1986 er den skabt fra at være et stykke bar landbrugsjord til en have med højbede, dybde, buede liner, græsarealer og med planter i et bredt udvalg af blandt andet sjældne træer, rododendron, alpine planter. Haven har også en stor havedam med Koikarper. Haven har mange hyggekroge, hvor man i fred og ro kan nyde haven. Her vil vi slutte af med kaffe og kage. Tilmelding er bindende senest den 26. april til Annelise på tlf eller mail: liseottesen@gmail.com. Pris: 300/325 - Prisen er inkl. Brød/kaffe i bussen, frokost, eftermiddagskaffe med brød. Drikkevare kan købes i bussen. Betaling på konto: Husk at opgive dit navn. Opsamlingsstedet er Markedspladsen Møllegade 1 E Herning kl , retur til Markedspladsen ca. kl Alle er velkommen.

5 Havevandring Torsdag den 23. Maj 2019 kl Tove og Niels Østerskov Bjødstrupvej 31 i Hammerum 7400 Herning, har inviteret os til at besøge deres vidunderlig japanske have. Interessen for den japanske havekunst, stammer i deres tilfælde fra I 1991 overtog de Niels fødehjem, som var et mindre landbrug. Efter en inspirationstur til Japan i foråret 1992 gik de i gang med at omdanne et landbrug til en spændende japansk have som åbnede den 15. maj I årerne der er gået er der kommet mange og store ændringer i haven bla. huset som blev ombygget i japansk stil. Vi får en rundtur i den dejlige have, hvor Niels vil svare på de spørgsmål i skulle have. Herning Havekreds har kaffe med, medbring selv kage. Pris 20/30 Alle er velkommen.

6 Plantemarked Lørdag den 25. maj 2019 fra kl til kl Herning Havekreds afholder det årlige plantemarked på Markedspladsen Møllegade 1 E 7400 Herning. Vi håber igen i år på mange besøgende og plantesælgere. Kom og gør en god handel, find lige de ting og planter til haven hos de mange plantesælgere. Få en god snak og gode ideer til nye planter i haven. Kontaktperson: Annelise Ottesen Mail: liseottesen@gmail.com Tlf Stadeplads: kr Alle er velkommen. CPH Garden Kom med den juni til Ballerup. Showhaver, udstillingshaver, udvalgte udstillere, arbejdende værksteder, foredrag, events og aktiviteter. På haveselskabets hjemmeside kan man finde alt om den store event, hvor Kronprinsesse Mary har takket ja til åbningen. Der er forskellige muligheder for at komme med på en bustur her fra området.

7 Havevandring i Gjessø Tirsdag den 18. juni 2019 kl Vi besøger to spændende haver i Gjessø ved Silkeborg. Jette Ploug Rustrupvej 37 er den første have vi skal besøg. Haven er beliggende på en 1400 m2 kuperet sø grund. En have man kan nyde og hygge sig med. Haven er, gennem de sidste 25 år, dannet/bestemt af store gamle træer og naturlige niveau spring, og er stadig under forandring. Det betyder stensætning og især skyggetålende stauder som Hosta, Bregner. Den sidste er hos Helle Stubben Simonsen Skovbakken 3. Haven er beliggende på en m2 grund, der mod nord støder op til Silkeborgskovene. Haven er opdelt i rum og består primært af stauder og roser. Der er struktur i form af hække, der opdeler haven i rum, men også en form for anarki, hvor selvsåede blomster ofte får lov at stå det sted de selv har valgt. Der er mange opholdssteder i haven bl.a. et orangeri til både planter og mennesker. Her er også der mulighed for i kan nyde jeres medbragte kaffe og kage. Husk en stol. Pris 20/30. Er man interesseret i kørelejlighed, kontakt venligst formanden på Senest den 15. juni. Alle er velkommen.

8 Åben have Lørdag den 3. og søndag den 4. august 2019, åbner Betty og Finn Mulbjerg Ravnsbjergvej 40, 7400 Herning deres skønne have op fra kl Betty og Finn elsker blomster, om foråret er der løgblomster, dernæst bliver der plantet flere hundrede sommerblomster ud, som de selv driver frem. Men der er også mange stauder, ca. 120 forskellige liljer, ca. 70 forskellige geoginer, roser og krukker med skønne fuchsiaer. I baghaven er der drivhus, kanariefuglene synger, duerne kurrer og bierne summer i bistaderne så der er altid liv. Der er mulighed for plantekøb, især liljer har fanget deres hjerter. Pris kr. 20. Alle er velkommen.

9 Havevandring Torsdag den 15. august 2019 kl Vi glæder os til at besøge en ret ny have, hvor der ikke har været havevandring før, hos Pia Lundager Albækvej 18 Timring, 7480 Vildbjerg. Haven blev total ryddet i foråret 2008, efter Pia og hendes mand overtog ejendommen. Det eneste der blev tilbage, var 3 store træer og lidt hæk. Herefter påbegyndte etableringen af haven i foråret Så det er en ung have som er løbende anlagt i de sidste 9 år. Haven er ca m2 og består af flere terrasser, hyggekroge, drivhus, bålplads, legeområder, frugthave, og mange blomsterbede. Af bede er der bl.a. flere surbundsbede, hosta, græsser, hortensia plus et stort staudebed. På terrasserne er der rigtig mange krukker med mange forskellige planter. Der er mulighed for at nyde sin medbragte kaffe og kage, husk en stol. Pris 20/30 Alle er velkommen.

10 Svampetur Lørdag den 21. september 2019 kl Ursula og Helmut Blanke vil guide os på årets svampetur omkring Arnborg. Fortælle os om hvordan man kan kende forskel på de spiselige og de giftige svampe. De spiselige vil blive tilberedt, og sammen med et glas hvidvin skal vi nyde dagens høst. Tag kniv og en kurv med. Sted: Hjemstavnshuset Arnborg Gl. Skarrildvej ved kirken Pris inkl. Et glas hvidvin Kr. 50/80 - Alle er velkommen. Tilmelding senest den 16. september. Kontaktperson: Annelise Ottesen Tlf Mail: liseottesen@gmail.com.

11 Juleinspiration Mandag den 11. november 2019 kl I år vil vi byde Kirsten Grummesgaard som ejer blomster butikken Morgen-Fruen Gl. landevej 165 Herning, velkommen som blomsterdekoratør. Kirsten har arbejdet i blomster branchen i ca. 14 år, de sidste 7 år som selvstændig. Kirsten elsker alt i branchen, men julen er helt speciel dejlig fordi alt er tilladt, kun fantasien sætter grænser. Man kan glæde sig til at få en masse inspiration og julerier med hjem. Stort amerikansk lotter med mange fine gevinster, bl.a. de spændende dekorationer som Kirsten har lavet. Lodder sælges ved indgangen. Sted Haveoasen Vejlevej Herning. Pris Inkl. Kaffe/kage kr. 60/90 Tag en stol med Alle er velkommen. Generalforsamling Torsdag den 23. januar 2020 kl Der arbejdes på at finde et foredrag/aktivitet inden Generalforsamlingen. Sted: HaveOasen Vejlevej 13 Lind - Gratis kaffe og kage. Alle er velkommen.

12 Bestyrelsen Formand Annelise Ottesen Mail: Tlf.: Næstformand/sekretær Anne Marie Thomsen Mail: Tlf.: Kassere Helle Bak Lauridsen Mail: Tlf.: Bestyrelsesmedlem Mogens Albertsen Mail: Tlf.: Bestyrelsesmedlem Tove Thalund Mail: Tlf.: Bestyrelsesmedlem Henrik Kristensen Mail: Tlf.:

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Program for Varde Havekreds 2016

Program for Varde Havekreds 2016 Velkommen til sæson 2016 I Varde Havekreds. Velkommen til den nye sæson i Varde Havekreds. Vi håber at I finder årets program interessant og møder talstærkt frem. I bestyrelsen glæder vi os til at møde

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar Haveselskabet 75 år Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2019 35. årgang Onsdag den 20. februar Generalforsamling/foredrag - alpine planter Husk tilmelding senest den 17. februar Lørdag

Læs mere

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2015 31. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 3. februar Tirsdag den 21. april Lørdag den 9. maj Fredag den 5. juni Torsdag den

Læs mere

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017 Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017-1 - Formandsord Et nyt år ligger foran os. Det kan jo bruges på mange måder, måske på nye tiltag i haven. Vinter har vi

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 Tirsdag den 17. februar 2015 HAVEINSPIRATION og ORDINÆR GENERALFORSAMLING Børge Christensen, Ålsø ved Grenaa holder lysbilled-foredrag om anlæg af haver og

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2019 Mandag den 28. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Temaaften om Hosta v/

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 19.00: Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2017 33. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 31. januar Lørdag den 25. februar Søndag den 23. april Lørdag den 13. maj Onsdag

Læs mere

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Faaborg Midtfyn Kreds Program 2016 Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Inge Leen 65 99 29 29 (aften) Troels Rasmussen Sundstrup 65 99 10 81 Birgit Andersen 62 66 16 58 Dorte Bäcklund Isaksen 30 54 01 50

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2018 34. årgang Årets aktiviteter kort: Torsdag den 1. februar Lørdag den 10. marts Lørdag den 12. maj Tirsdag den 5. juni Tirsdag den

Læs mere

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Påskens dekorationer v. Preben Madsen, Vejle Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 Margrethegården Skyttevej 200, Ribe Blomsterdekoratør Preben Madsen fra Vejle kommer for

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Side 2 Program 2013 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 KARENS BLOMSTER MEGET MERE END BLOMSTER! Vestergade 11 6840 Oksbøl Tlf 75571085 Mail: 5210@interflora.dk HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 12 Velkommen til sæson 2015 i Varde Havekreds Velkommen til

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2017 Lørdag den 28. januar kl. 9.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling og reception Der markeres mærkedage: Brejning-Hover Havekreds 70

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds HAVESELSKABET Program 2017 Vinderup - Haderup kreds Vinderup - Haderup kreds Formand: Lillian Jepsen grudjepsen@gmail.com 61747928 Kasserer: Hanne Krohn Hvidberg hanneogkaj@hotmail.com 24988021 Sekretær:

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268 1586 Kasserer:

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com Faaborg Midtfyn Kreds Program 2014 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 30 54 01 50 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Ulla Johansen tlf. 62

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016

Haderslev Havekreds. Program 2016 Haderslev Havekreds Program 2016 Program 2016 Haderslev og Christiansfeld Havekredse Den frodige og blomsterrige skovbund, ved Bent Nielsen Esbjerg. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 i KFUM s klubhus

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Og velkommen til alle vores nye læsere, som er strømmet til. Hele 530 er nu tilmeldt nyhedsbrevet. Den næste måned byder på mange spændende aktiviteter i og udenfor

Læs mere

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 Side 2 Program 2016 / Esbjerg Havekreds Torsdag 28. januar kl. 19.00. Foredrag om Orkideer og Generalforsamling Billedforedrag om Jord orkideer Peter Møller

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse.

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse. Faaborg Midtfyn Kreds Program 2015 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Næstformand Troels Rasmussen tlf. 65 99 10 81 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Dorte

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Onsdag den 31. januar 2007 kl. 19.00: Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

2. halvår 2014 1. halvår 2015

2. halvår 2014 1. halvår 2015 PROGRAM 2. halvår 2014 1. halvår 2015 FOA FREDERIKSHAVN Fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter. Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse.

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. 26. januar Haderslev Den blomsterrige skovhave, ved Bent Nielsen Esbjerg. 18. februar Christiansfeld Generalforsamling og haveorkideer

Læs mere

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019 Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår 2018-2. halvår 2019 FOA Frederikshavn 2. halvår 2015 1. halvår 2016 Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Sille og Sigurd fødselsdag

Sille og Sigurd fødselsdag Sille og Sigurd fødselsdag Kære Puslinge-/Tumlingeleder! Lørdag d. 23. september 2017 mødes vi på Sletten. Kl. 10:00 til 15:00 Arrangementet er for puslinge, tumlinge, ledere, søskende og forældre og andre

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Kursus oversigt Forår 2017

Kursus oversigt Forår 2017 Kobber look Vi elsker det rustne jern men kobber looket et altså også lidt sejt. Det er meget nemt at forvandle kedelige æg mv. til smukke og dekorative udsmykninger, ved hjælp af helt almindelig farve

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012 Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29(aften) Næstformand Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 64 73 35 69 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Sekretær

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk.

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstforma nd: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. HAVESELSKABET Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 lisjakob2@gmail.com Lilian

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge 18+19 27.04.2018-13.05.2018 Fredag 27.04.2018 Hele dagen Oplev spektakulært nordlys på havbådene i Slettestrand Oplev smukt lys på havbådene i slettestrand Kl. 10-13..

Læs mere

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag.

2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag. 2018 Livets Café Aktivitetsoversigt & Foredrag www.laering-for-livet.dk Skab nyt netværk Blandt ligestilledelivets Cafe Program for 2018 Hvis ikke andet er nævnt i programmet, mødes vi i Frivillighedshuset

Læs mere

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk Marielyst

Læs mere

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR 2019-1. HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist eller folkepensionist. Det er svært at gå fra et aktivt arbejdsliv,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.frederikshavnhavekreds.dk Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

FOA Frederikshavn. Seniorklubben. 2. halvår halvår FOA Frederikshavn 2. halvår halvår 2018

FOA Frederikshavn. Seniorklubben. 2. halvår halvår FOA Frederikshavn 2. halvår halvår 2018 FOA Frederikshavn Seniorklubben 2. halvår 2015 1. halvår 2016 FOA Frederikshavn 2. halvår 2017-1. halvår 2018 Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere