Park-, Vej- og Miljøcenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Park-, Vej- og Miljøcenter"

Transkript

1 Park-, Vej- og Miljøcenter HOFOR A/S Ørestads Boulevard København S Att. Nicla Rohde Christensen Sagsbehandler: Lennie Rotvit Tlf lenro@ishoj.dk Dato: 1. august 2017 Journalnummer: P Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og godkendelse efter vandløbslovens 47 til etablering af udløbsbygværk på matr. nr. 6mb, Vallensbæk By, Vallensbæk. Afgørelse Ishøj Kommunes Park-, Vej- og Miljøcenter som myndighed for Vallensbæk Kommune på området natur og vandløb, giver hermed tilladelse i medfør af vandløbslovens 47 og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 1 til etablering af udløbsbygværk ud til Bækrenden på matr. nr. 6mb, Vallensbæk By, Vallensbæk. Dispensationen fra Naturbeskyttelsesloven Bækrenden er et offentligt kommunalt vandløb, der fører vand fra den nordlige del af Vallensbæk Kommune og en mindre del af Brøndby Kommune til Store Vejle Å. Vandløbet er 3 beskyttet og det kræver en dispensation fra naturbeskyttelsesloven at ændre tilstanden i vandløbet eller dele af vandløbet. Dispensationen fra Naturbeskyttelseslovens 3 meddeles med hjemmel i 65 stk Godkendelse efter vandløbsloven Ishøj Kommune meddeler godkendelse til etablering af udløbsbygværk i henhold til vandløbsloven Ishøj Kommune har som myndighed lagt vægt på, at projektet ikke skønnes til at have væsentlig indflydelse på vandløbets afstrømningsmæssige eller miljømæssige forhold, og der kan derfor i henhold til 17 og 9 4 i Bekendtgørelse om vandløbsregulering og -restaurering m.v. fravælges at høre yderligere parter i sagen end de direkte involverede. 1 LBK nr. 934 af 27. juni , Der må ikke foretages ændring i tilstanden af naturlige søer, hvis areal er på over 100 m2, eller af vandløb eller dele af vandløb, der af miljø- og fødevareministeren efter indstilling fra kommunalbestyrelsen er udpeget som beskyttede. 2 LBK nr. 934 af 27. juni , Stk. 3. Kommunalbestyrelsen kan i særlige tilfælde gøre undtagelse fra bestemmelserne i 3, stk. 1-3, og 18, stk.1. 3 LBK nr. 127 af 26. januar , Broer, overkørsler eller lignende må ikke anlægges eller ændres uden vandløbsmyndighedens godkendelse. 4 BEK nr. 834 af 27. juni , Vandløbsmyndigheden kan i sager efter 5 og 9 fravige bestemmelserne i 14-16, når sagen angår en foranstaltning, der ikke skønnes at have væsentlig indflydelse på vandløbets afstrømningsmæssige eller miljømæssige forhold. 9, Broer, overkørsler eller lignende må ikke anlægges eller ændres uden vandløbsmyndighedens godkendelse. Ishøj Rådhus Ishøj Store Torv Ishøj Telefon Fax Ishojkommune@ishoj.dk Åbningstid: Man./tirs./ons./tors. kl , torsdag også kl , fredag kl Park-, Vej- og Miljøcenter, Baldersbækvej 6, 2635 Ishøj Tlf parkogvej@ishoj.dk

2 Dispensation og godkendelse er givet på følgende vilkår: At arbejdet bliver udført som beskrevet i ansøgningen. Af hensyn til dyrelivet må udgravning og anlægsarbejde kun ske i vinterhalvåret fra 1. september til 1. april. Det opgravede materiale må ikke lægges ved vandløbet, så der kan ske erosion. Bygværket må ikke give anledning til erosion, ændret forløb og afstrømsmæssige forhold i vandløbet. Projektet Ishøj Kommune har den 14. og 16. juni 2017 modtaget ansøgning fra HOFOR omhandlende henholdsvis dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og godkendelse efter vandløbslovens 47 til etablering af udløbsbygværk i forbindelse med LAR projektet Skovmosen II på matrikel nr. 6mb, Vallensbæk By, Vallensbæk. Vallensbæk Kommune er ejer af grunden. Ansøger oplyser, at der på nuværende tidspunkt er placeret et udløb mod Bækrenden, som leder regnvand fra LAR området Skovmosen (se kortoversigt). I forbindelse med udvidelsen af Skovmosen I med Skovmosen II øges opstuvningsvolumenet fra de nuværende ca m3 til ca m3 svarende til en øgning af nyttevolumenet på ca. 70 procent. På den baggrund søges der om at få lov til at etablere et nyt udledningspunkt i form af et udløbsbygværk, der skal kunne håndtere det øgede opstuvningsvolume, således, at den eksisterende udledningsmængde til Bækrenden overholdes. Udløbsbygværket vil blive etableret ca. 10 meter længere mod syd for det nuværende udløb, fortsat på matr. 6mb, Vallensbæk By, Vallensbæk (se foto). Det nye udløb vil bestå af en v-formet betonkonstruktion, der sikrer, at den eksisterende udledningsmængde til Bækrenden overholdes, samt sikrer en brugervenlig drift af udløbsværket (se figur 1 og 2). Der vil i bunden under udløbsbygværket og ud mod Bækrenden blive lagt kampesten for at undgå erosion af bunden, og sikre at vandløbet ikke ændrer bredde og forløb. Kortoversigt. Luftfoto viser området for projekt skovmosen I og det kommende område for Skovmosen II. Sort cirkel illustrerer den omtrentlige placering af udløbsbygværket.

3 Foto. Bækrendens brink, omkring det sted der ønskes etableret et udløbsbygværk. Foto taget fra broen over Bækrenden. Brinken domineret af skvalderkål. Figur 1: Principskitse af ansøgt udløbsbygværk.

4 Figur 2: Principskitse af ansøgt udløbsbygværk med dagligt vandspejl. Vurdering I forbindelse med udvidelsen af LAR-området i Skovmosen, ønskes der etableret et udløbsbygværk i beton, som skal placeres ud til Bækrenden. Projektet er af samfundsmæssig interesse, og Ishøj Kommune ser positivt på muligheden for at udvide et allerede eksisterende LAR område, uden der vil ske øget afstrømning til Bækrenden. Til trods for at Bækrendens brink på en mindre strækning vil blive modificeret, vurderes bygværket ikke at påvirke vandløbet som levested og som spredningskorridor for vilde dyr og planter. Projektet skønnes endvidere ikke til at have væsentlig indflydelse på vandløbets afstrømningsmæssige eller miljømæssige forhold, da udformningen på bygværket sikrer, at udledningen til Bækrenden forbliver den samme. Ishøj Kommune som myndighed vurderer på den baggrund, at der kan dispenseres fra naturbeskyttelsesloven og godkendes i henhold til vandløbsloven. De nærmere forhold vedrørende selve udledningen til Bækrenden behandles særskilt i udledningstilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28. EF-habitatdirektivet Før der kan træffes afgørelse skal kommunen ifølge bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter (habitatbekendtgørelsen) 5 foretage en vurdering af, om det ansøgte kan: påvirke et Natura 2000-område væsentligt, beskadige yngle- eller rasteområder for dyrearter, der er optaget på EFhabitatdirektivets bilag IV eller beskadige plante og dyrearter, der er optaget på EF-habitatdirektivets bilag IV. Natura 2000 Der findes ingen nærliggende Natura2000 områder. Nærmeste Natura2000 område er nr.124 Vasby Mose og Sengeløse Mose, der ligger ca. 8 km nordvest for projektområdet. Det vurderes, at projektet ikke vil medføre forringelse eller forstyrrelse af de særligt beskyttede naturforhold i det internationale naturbeskyttelsesområde 6. 5 BEK nr. 926 af 27. juni 2016:

5 Habitatdirektivets bilag IV arter Ishøj Kommune er ikke bekendt med, at der er bilag IV arter i Bækrenden. Vandområdeplaner Bækrenden er ikke med i vandplanerne og er derfor ikke et målsat vandløb. Partshøring Udkast til afgørelse blev sendt i partshøring fra 11. juli til 30. juli 2017 og gav ikke anledning til yderligere bemærkninger. Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet jf. vandløbslovens kapitel 16 og Naturbeskyttelseslovens kapitel 12. Hvem kan klage? Afgørelsen efter vandløbsloven kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af: Ansøger Enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald En berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker. Afgørelsen efter naturbeskyttelsesloven kan påklages af: Ansøger Ejeren af den ejendom, som afgørelsen vedrører Offentlige myndigheder En berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø Landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser Hvordan klager jeg? Du klager via Klageportalen, som du finder på og Klagen sendes herefter gennem Klageportalen til Ishøj Kommune. Klagen skal være indgivet senest den 30. august Klagen er indgivet, når den er tilgængelig for Ishøj Kommune i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr. 900 for private. Virksomheder og organisationer skal betale et gebyr på kr. Du betaler gebyret med betalingskort på Klageportalen. Du kan læse mere om klagens behandling på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside Kan jeg blive fritaget for brug af Klageportalen? Hvis du ønsker, at blive fritaget for, at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning om fritagelse for brug af Klageportalen til Ishøj Kommune, som har truffet afgørelsen. Ishøj Kommune videresender herefter anmodningen til Miljø- og Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Må tilladelse/godkendelse udnyttes, hvis jeg klager? En rettidig klage har opsættende virkning, medmindre Miljø- og Fødevareklagenævnet bestemmer andet. Det betyder, at tilladelse eller godkendelse ikke må udnyttes, førend klagefristen er udløbet, eller, hvis der er klaget over afgørelsen, før Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse foreligger.

6 Hvis sagen ønskes indbragt for domstolene, skal det ske inden 6 måneder efter modtagelsen af den endelige afgørelse, jf Såfremt dispensationen efter naturbeskyttelseslovens 3 påklages, er tilladelsen efter vandløbsloven dog ikke gyldig før en evt. stadfæstelse i klagenævnet. Tilladelsen må derfor ikke udnyttes før klagefristen er udløbet og eventuel klage er behandlet. Med venlig hilsen Lennie Rotvit Naturforvalter Afgørelsen er sendt til: HOFOR A/S, att. Nicla Rohde Christensen, nirc@hofor.dk Kopi af afgørelsen er sendt til: Center for Erhverv og Teknik, Vallensbæk Kommune, cet@vallensbaek.dk Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomite i Vallensbæk/Ishøj, dnvallensbaek-ishoej-sager@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Friluftsrådet Storkøbenhavn Vest, att. Kredsformand Niels Egebjerg, storkoebenhavnvest@friluftsraadet.dk Dansk Ornitologisk Forening, natur@dof.dk Dansk Ornitologisk Forening Vallensbæk v/rené Rantzau, vallensbaek@dof.dk Kroppedal Museum, kontakt@kroppedal.dk Miljøstyrelsen, mst@mst.dk 7 LBK nr. 934 af 27. juni 2017, 88. Søgsmål til prøvelse af afgørelser efter loven eller de regler, der udstedes efter loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt den pågældende. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes fristen dog altid fra bekendtgørelsen.

Park-, Vej- og Miljøcenter

Park-, Vej- og Miljøcenter Park-, Vej- og Miljøcenter Peter Linnemann Toftevænget 19 2635 Ishøj Mail: peterl@icarealot.com Sagsbehandler: Nicolai Christensen Telefon: 43 57 77 55 Email: nrc@ishoj.dk Journalnummer: 06.02.11-p25-1-16

Læs mere

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ Mathias Breitenstein Hviidsvej 3 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 11-06-2018 / 01.05.08-P25-10-18

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Denne tilladelse er udarbejdet i et samarbejde mellem Vejen og Billund Kommuner. Vejen og Billund Kommune ønsker at udskifte den eksisterende

Læs mere

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å.

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. Egedal Kommune Center for Teknik og Miljø Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Dato 15. november 2017 J.nr. 15/5678 Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. PROJEKTBESKRIVELSE...

Læs mere

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard 17. januar 2019 Sagsnr. S2018-7371 Dok.nr. D2018-34977 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti)

Læs mere

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen

Dispensation og tilladelse til Placering af skulptur i Gudenåen Randers Kommune Att. Helga Hjerrild Helga.hjerrild@randers.dk Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1657 soren.karmark.obel@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav. Dorthe Roust Nissen Syvsigvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342102 keme@haderslev.dk 1. december 2016 Sagsident: 16/28486

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6325 m Dato: 6. juni 2019 Du har den 20. maj 2019 søgt om tilladelse til etablering af en bro/spang over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6.325 m mellem

Læs mere

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Plan, Byg og Ejendomme Torvegade 7 8450 Hammel ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Odderkystens fællesråd. Sendt til Sags Id

Odderkystens fællesråd. Sendt til Sags Id Odderkystens fællesråd Sendt til nubugge@gmail.com Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Dispensation til opsætning af træbænke i beskyttet natur Odder Kommune meddeler dispensation fra Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme Stenløse. Krydsningstilladelse Den

Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme Stenløse. Krydsningstilladelse Den Egedal Fjernvarme A/S Dam Holme 14-16 3660 Stenløse Krydsningstilladelse Den 16-05-2018 Egedal Kommune giver hermed tilladelse til krydsning af Stenløse Å mellem station 5.050 5.100 i forbindelse med nedgravning

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum XXXXXXXXXXXXXX Ejstrup Møllevej 15 8990 Fårup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 10-10-2018 / 06.02.03-G01-1-18

Læs mere

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé 27 3400 Hillerød Høring af forslag til reguleringstilladelse af 3 rørlagte vandløb beliggende ved Overdrevsvejen og Hestehavevej i Hillerød Høring

Læs mere

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge Tilladelse til regulering af vandløb Matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1 8260 Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Side 1 af 6 Godkendelse efter

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: 10-07-2017 Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til etablering af enfamiliehus på Lærke Alle 3, 7260 Sønder

Læs mere

Rørlægning af Gammelmosestreget mellem København-Ringstedbanen og Køge Bugt motorvejen (banen og motorvejen) til etablering af overkørsel.

Rørlægning af Gammelmosestreget mellem København-Ringstedbanen og Køge Bugt motorvejen (banen og motorvejen) til etablering af overkørsel. TEKNIK OG MILJØ Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Telefon +4556182000 www.solrod.dk Banedanmark Den nye bane København-Ringsted Ringager 4B 2605 Brøndby Att.: Roar Juul Borgen Tilladelse til etablering

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

John Dahl Knudsen Rørsangervej Odder

John Dahl Knudsen Rørsangervej Odder John Dahl Knudsen Rørsangervej 4 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Lovliggørende dispensation til byggeri indenfor åbeskyttelseslinjen Der meddeles hermed efterfølgende dispensation fra

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro over Alling Å

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro over Alling Å DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 01-11-2018

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Afgørelse Odder Kommune meddeler hermed tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro og sti langs Odder Å ved Nørregade 59.

Afgørelse Odder Kommune meddeler hermed tilladelse efter vandløbsloven til etablering af bro og sti langs Odder Å ved Nørregade 59. JC Ejendomme Aps Strandvejen 133 8300 Odder Sendt pr. mail: mail@jctegnogbyg.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse efter vandløbsloven. Etablering af bro og sti langs Odder Å Afgørelse Odder

Læs mere

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni Plan- og Miljøafdelingen 6. august 2018 SagsID.: 06.02.03-K08-4-18 Medarbejder: myde Tilladelse efter Vandløbslovens 17 og 47 til forlængelse af overkørsel ved matriklerne 2u og 11d, Østerild By, Østerild

Læs mere

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen.

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen. Plan- og Miljøafdelingen 5. juli 2019 SagsID.: 06.02.16-K08-2-19 Medarbejder: myde Tilladelse til bro over privat strækning af Visby Å Thisted Kommune har den 28. maj 2019 modtaget en ansøgning om byggetilladelse

Læs mere

PERITSHAVE ApS Dyssen Aarhus. Sendt på til: Helene Simoni Thorup; og Kresten Krab Thorup;

PERITSHAVE ApS Dyssen Aarhus. Sendt på  til: Helene Simoni Thorup; og Kresten Krab Thorup; PERITSHAVE ApS Dyssen 1 8200 Aarhus Sendt på e-mail til: Helene Simoni Thorup; helene@simoni.dk og Kresten Krab Thorup; krab@humio.com Tilladelse til etablering af rørbro/markoverkørsel i Møgeleng Bæk

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune.

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune. Jan Sten Jensen Vesterhavsvej 90 9492 Blokhus Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af rørunderføringen under Hvidstensvej i Spentrup Hastrup Bæk matr. nr. 2b Spentrup by, Spentrup

Tilladelse til forlængelse af rørunderføringen under Hvidstensvej i Spentrup Hastrup Bæk matr. nr. 2b Spentrup by, Spentrup Att. Thomas Stampe Langballe Randers Kommune Sekretariat og Veje Laksetorvet E.2.42 8900 Randers Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1611 amw@randers.dk

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato:

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: 10-08-2017 Der er søgt om tilladelse til skovrejsning på Fiskerivej 20, 7200 Grindsted, matr. nr. 3ø, Omvrå Søndermark, Filskov. Det ansøgte

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: 09-01-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af garage på 65 m 2 på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme,

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt via E-mail: ib.oegaard@smilepost.dk Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til opførelse af dobbeltcarport Odder Kommune

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Du har er søgt om tilladelse til at opføre en integreret garage på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme, matr. nr. 6a, Kirkeby

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til tilbygning af halvtag til maskinhus Du har søgt om fornyet tilladelse til, at anlægge tilbygning af halvtag til maskinhus på matr. nr. 4a, Klink By,

Læs mere

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Dispensation fra skovbyggelinje til lagerhal Dato: 20-11-2018 Konsulent har på vegne af ejer søgt om byggetilladelse til tilbygning af lagerhal på Industrivangen 1, 7200 Grindsted, matr. nr. 2 BB, FILSKOV

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63 Nils Ladegaard Birkemosevej 63 6000 Kolding Sendt elektronisk til: nl@birkemosevej63.dk 16. februar 2018 - Sagsnr. 2017/20733 Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til

Læs mere

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller 1 - Krydsningstilladelse 1 Østrup Vindmøller Hører til journalnummer: 06.02.16-P19-2-15 Jysk Vindenergi Aps Strømmen 6 9400 Nøresundby Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk Hjørring Kommune Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 til afgræsning på hede og overdrev

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 til afgræsning på hede og overdrev Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 til afgræsning på hede og overdrev Dato: 13/09/2017 Du har søgt om tilladelse til afgræsning på matr. nr. 9ao, Donslund By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster Laust Peder Knudsen Åvedvej 1 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-420-17 13-09-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose Notat Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose behandler en ansøgning om regulering af Lilleå ved etablering af et vandingssted på matr. nr. 5hø, Hinnerup By, Grundfør. Høringsmaterialet

Læs mere

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk Sag: 2012/25180 004 Id: 004344 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 16. juni 2017 Personlig

Læs mere

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Jens Orlemann Sejlstrupvej 140 9480 Løkken orlemann@live.dk Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk Hjørring den 20-12-2018

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til projektet: Ændring af brinkerne på privat vandløb.

Godkendelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til projektet: Ændring af brinkerne på privat vandløb. Rasmus Lavrsen Bjergvejen 31 5792 Broby E-mail: sussiogbuhl@gmail.com Bosætning og Erhverv Mellemgade 15, 5600 Faaborg www.faaborgmidtfyn.dk fmk@faaborgmidtfyn.dk Tlf. 72 530 530 Godkendelse efter vandløbsloven

Læs mere

Godkendelse efter Vandløbsloven til etablering af cykelbro over Måløv Å i Måløv Bypark

Godkendelse efter Vandløbsloven til etablering af cykelbro over Måløv Å i Måløv Bypark Malene Skagge Arvid Vej & Park Center for By, Erhverv og Miljø Ballerup Kommune BY, ERHVERV OG MILJØ Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 25. maj 2016 Tlf. dir.: 4175

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Tilbygningen og overdækningen skal etableres som anvist i ansøgningen. Tilbygningen og overdækningen må ikke udbygges uden en dispensation.

Tilbygningen og overdækningen skal etableres som anvist i ansøgningen. Tilbygningen og overdækningen må ikke udbygges uden en dispensation. Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til udbygning af eksisterende bygning på Holdgårdsvej 142, 7260 Sønder Omme Du har søgt om dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 til udbygning af eksisterende

Læs mere

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore.

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore. Teknik, Erhverv og Kultur 158. januar 2018 Sagsnummer 480-2014-132983 Dokument nr. 480-2017-289275 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. Vandløbsgodkendelse Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på

Læs mere

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1).

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Knud Jørgen Svenson Elmebakken 16 7800 Skive Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å med elmast ved Vridsted bro i forbindelse med pudekamp

Læs mere

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017.

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Eniig Att.: Jacob Folke Nielsen Tietgensvej 4 8600 Silkeborg Sendes til: Jafni@eniig.dk Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Kølsen Møllebæk

Læs mere

Klagefristen på dispensationen er på 4 uger og regnes fra den dag, hvor du har modtaget

Klagefristen på dispensationen er på 4 uger og regnes fra den dag, hvor du har modtaget Til ejer Anagervej 3 4190 Munke Bjergby Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinje til udvidelse af udhus Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at udvide udhuset med en overdækning

Læs mere

Ringsted Kommune. Vej og Park Att.: Nikolai Høck Isaksen Sendt på mail:

Ringsted Kommune. Vej og Park Att.: Nikolai Høck Isaksen Sendt på mail: Ringsted Kommune Vej og Park Att.: Nikolai Høck Isaksen Sendt på mail: nis@ringsted.dk Dato: 20. august 2019 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til opførelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø E-mail: tpra@bane.dk Også sendt til rådgiver for Banedanmark Ole Viggo Andersen Niras A/S Sortemosevej 19 3450 Allerød E-mail: ova@niras.dk Center for Byg

Læs mere

Landzonetilladelse til sø

Landzonetilladelse til sø Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Sendt pr. mail: bodal@outlook.dk Landzonetilladelse til sø Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablering af en ca. 600 m2 stor sø

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Nedklassificering af vandløbet Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 27-03-2017

Læs mere

Hjørring Kommune. Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Hjørring den

Hjørring Kommune. Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Hjørring den Hjørring Kommune Spejderne Vendelbo Division Mosbjerg V. Kasper Nielsen Kaspern.el@gmail.com Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk Hjørring

Læs mere

Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport

Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport Arkitektfirmaet Kloden ApS har på vegne af ejer søgt om tilladelse til at etablere

Læs mere

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune.

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune. AAGE V. JENSEN NATURFOND Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 1686 08-05-019 / 06.0.16-P19--19 Hanne.Wind-Larsen@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet.

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet. Skive Kommune, Park og Vej Gyrovej 5 Att. Jette Sørensen 23. oktober 2017 Tilladelse til fjernelse af bro over Felding Bæk Skive Kommune godkender hermed fjernelse af bro over Felding Bæk i station 858-862

Læs mere

Sweco Danmark A/S på vegne af Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park

Sweco Danmark A/S på vegne af Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Sweco Danmark A/S på vegne af Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Tilladelse til regulering af 3 rørlagte vandløb beliggende ved Overdrevsvejen og Hestehavevej i Hillerød Hillerød Kommunes afgørelse I

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Søren Henriksen Skjoldsgade 94 2 L 6700 Esbjerg Sendt til e-mail: henriksen.4196@gmail.com Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 vardekommune@varde.dk Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen 25 1270 København K By og Miljø Høring af reguleringstilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 Regulering af Pøle A st. 2520-2531

Læs mere

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet / G Endelig tilladelse efter vandløbsloven for rørlægning af grøft

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet / G Endelig tilladelse efter vandløbsloven for rørlægning af grøft Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet 8900 Randers Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 25-04-2019

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur i Hf. Fortbo

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur i Hf. Fortbo Teknik- og Miljøforvaltningen Niels Thiesson Wollesen Finsensvej 6A, 3. tv 2000 Frederiksberg 6. juni 2017 edoc: 2017-0206860 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup.

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup. Ejeren af Trollesig 20 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Godkendelsen gives med hjemmel i Vandløbsloven 16 og 17 samt Bekendtgørelse nr. 834 af 27/6/2016 om vandløbsregulering og -restaurering m.v.

Godkendelsen gives med hjemmel i Vandløbsloven 16 og 17 samt Bekendtgørelse nr. 834 af 27/6/2016 om vandløbsregulering og -restaurering m.v. Teknik- og Miljøafdeling Berørte parter Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Annika Lykke Dalskov Tlf. 63 33 71 55 E-mail: ald@nyborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder

Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen - Tidsholmvej 6, Tønder TØNDER GOLF KLUB Tidsholmvej 6 6270 Tønder Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-28-17 25-04-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra sø- og

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Bjarne Mølby Lundvej 183 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 Christina Thormann CHSC@varde.dk Direkte tlf.: 7994 7480 Sag.nr.: 17/2552 Dok.nr.: 82584/17 Dispensation

Læs mere

Tilladelse til at etablere en overkørsel over Borg-Åspe-Brede Vandløbet.

Tilladelse til at etablere en overkørsel over Borg-Åspe-Brede Vandløbet. Bredebro Andelsvandværk v/ Karsten Høj Woller Søndervang 3 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.16-P19-6-17 KS:KK 9. juni 2017 Tilladelse til at etablere

Læs mere

Langeland Kommune søgt om dispensation til at et gadekær på Strynø:

Langeland Kommune søgt om dispensation til at et gadekær på Strynø: Langeland Kommune Att.: Astrid Ejlersen post@langelandkommune.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge natur@svendborg.dk www.svendborg.dk Dispensation til

Læs mere

Dispensation til vandløbsrestaurering i Gånsagerbæk/Stubenbæk

Dispensation til vandløbsrestaurering i Gånsagerbæk/Stubenbæk Tønder kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929280 Mail: lisc@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-37-18 Ks:LVN 21. marts 2019 Dispensation til vandløbsrestaurering i Gånsagerbæk/Stubenbæk

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Du har søgt om tilladelse til, at etablerer en 65m 2 stor integreret garage på matr. 6a Kirkeby By, Sdr. Omme. Matriklen

Læs mere

JORTON A/S Korsvej Kolding / G

JORTON A/S Korsvej Kolding / G JORTON A/S Korsvej 13 6000 Kolding Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte Morten.Fischer.Jorgensen@randers.dk www.randers.dk 01-07-2019

Læs mere

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni Høring af udkast til reguleringstilladelse af rørlagt privat vandløb ved Uvelse Nord Høring Hillerød Kommune ønsker at fremme projektet om regulering af et rørlagt privat vandløb, og sender hermed projektansøgning

Læs mere

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri.

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri. Henrik Pedersen Svinballevej 1 8350 Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt pr. e-mail til: hp@hegomatek.dk Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 18 Der meddeles hermed dispensation

Læs mere

Der meddeles endvidere tilladelse efter 65 i lovbek. nr. 934 af 27/06/2017 om lov om naturbeskyttelse (Naturbeskyttelsesloven).

Der meddeles endvidere tilladelse efter 65 i lovbek. nr. 934 af 27/06/2017 om lov om naturbeskyttelse (Naturbeskyttelsesloven). Vandpleje Fyn Att: Søren Knabe Teknik, Erhverv og Kultur 18. januar 2018 Sagsnummer 480-2017-35613 Dokument nr. 480-2018-21001 Vandløbsgodkendelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til udlægning

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej Brev til lodsejere, organisationer og myndigheder Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-04-2017 / 06.02.02-P16-6-16

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinjen

Dispensation fra skovbyggelinjen Jens Christian Rødsgaard Chemnitz Holbergsgade 11,3. tv 1057 København K 9. januar 2018 _ Dispensation fra skovbyggelinjen Du har 6. december 2017 søgt dispensation fra skovbyggelinjen til etablering af

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Naturstyrelsen Østsjælland Fægyden 1 3500 Værløse Att: Karina Bank Arikan Dispensation til naturpleje af et mindre moseareal på matr.nr. 39 Borup Sø, Værløse, beliggende

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven BOS A/S Mallevej 3 9681 Ranum Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947480 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation fra skovbyggelinjen omkring skovarealet beliggende

Læs mere

Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af platform ved sø 709, matr. 24de Ballerup, Ballerup By.

Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af platform ved sø 709, matr. 24de Ballerup, Ballerup By. Borupgård Gymnasium Lautruphøj 9 2750 Ballerup Sendt den 4. maj 2017 til rådgiver Christian Engelhard Olsen på adressen christian.engelhard.olsen@gfadm.dk MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven IVERSEN BYGGERI OG RÅDGIVNING ApS Poppelvangen 20 6715 Esbjerg N (mail@iversenbyg.dk) Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven NORDLY INVEST ApS Nr Billumvej 34 6852 Billum (KL@nordlyhuse.dk) Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 17-04-2018 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje - Amagervej 3, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje - Amagervej 3, Løgumkloster Danni Petersen Østergade 28 C,st th 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-36-18 05-04-2018 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Afgørelse Kommunen meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, jf. planlovens 35, stk. 1.

Afgørelse Kommunen meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, jf. planlovens 35, stk. 1. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87.8 7. 87.8 7 SEGES Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. Agro Food Park 15, Aarhus N E-mail: SEZA@seges.dk byggeriogmiljoe@viborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand Natur og Miljø Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk 13-10-2017 Sagsnr. 06.00.00-P19-1-17.. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften

Læs mere

Tilladelse og dispensation

Tilladelse og dispensation Leif Sørensen Parnasvej 7 4180 Sorø Sendt pr. mail: leifzzz@gmail.com Landzonetilladelse til ændret anvendelse af sommerhus til helårsbolig og dispensation fra søbeskyttelseslinjen til udestue/mellembygning

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune Att: Projektleder Lars Jespersen Nyvej 22 4573 Højby Den 9. september 2015 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning

Læs mere

Tilladelse til retablering af understøttelse ved overkørsel, Sjørring Sø Kanal

Tilladelse til retablering af understøttelse ved overkørsel, Sjørring Sø Kanal Plan- og Miljøafdelingen 9. februar 2017 BrevID.: 2465538 Medarbejder: kbd Tilladelse til retablering af understøttelse ved overkørsel, Sjørring Sø Kanal Thisted Kommune modtog d. 7. februar 2017 udfyldt

Læs mere