Forslag til Tillæg nr. 8 til Næstved Kommunes spildevandsplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til Tillæg nr. 8 til Næstved Kommunes spildevandsplan"

Transkript

1 Forlag til Tillæg nr. 8 til Nætved Kommune pildevandplan Lokal pildevandrenning i Holløe, Førlev, Nyrup og Skafterup amt ændring af overløb fra Veter Egeborg Vedtaget Nætved Byråd??.??.

2 Indholdfortegnele 1. Formål og gældende planer 2. Lovgrundlag 3. Statu og plan 4. Miljømæige forhold 5. Berørte lodejere 6. Økonomi 7. Tid- og inveteringplan 5. Vurdering efter lov om Plan og Program Bilag Bilag 1 Bilag 2 Bilag 3 Statu og plan for alle ejendomme Adreer og matr.nr. for alle ejendomme amt kloakoplande Ejendomme, der evt. kal afgive areal eller få pålagt ervitutter ved gennemførele af projekter i overentemmele med tillægget Bilag 4 Lite over tillæg til Spildevandplan for Nætved Kommune Vedtager Nætved Byråd den??.???

3 1 Formål og gældende planer Formål Formålet med dette tillæg er at kabe det planmæige grundlag for, at NK-Spildevand A/S kan rene pildevandet fra 4 mindre byamfund lokalt i tedet for at pumpe det til reneanlæg, amt ændre udløbpunktet for overløb fra pildevand fra Veter Egeborg i forbindele med pumpning af pildevand fra Veter Egeborg til Nætved reneanlæg. Konkret drejer det ig om at pildevandet fra ca. 10 ejendomme i Førlev kan nedive lokalt i tedet for at blive pumpet til Fuglebjerg reneanlæg, at pildevandet fra ca. 20 ejendomme i Skafterup kan nedive lokalt i tedet for at blive pumpet til Mentrup reneanlæg, at pildevandet fra ca. 35 ejendomme i Nyrup kan nedive lokalt i tedet for at blive pumpet til Mentrup reneanlæg, at pildevandet fra ca. 30 ejendomme i Holløe kan rene og udlede lokalt til Suåen i tedet for at blive pumpet til Vallenved Reneanlæg, amt at pildevandet fra ca. 35 ejendomme i Veter Egeborg kan pumpe til Nætved Reneanlæg via Lov i tedet for via Sventrup og lø. Gældende planer Nætved Kommune Kommuneplan 2017 kapitel 3 indeholder adminitrationgrundlaget for vandløb, øer, kytvande, vandindvinding og -foryning, grundvand amt pildevand. De bindende retninglinjer for vandmiljøet fremgår af taten vandområdeplan. Den gældende pildevandplan for Nætved Kommune Spildevandplan for Nætved Kommune med tillæg bekriver de planlagte tiltag for at forbedre pildevandrenningen i det åbne land. Tillæg til pildevandplanen fremgår af bilag 4. 2 Lovgrundlag Det lovmæige grundlag for udarbejdele af tillægget til pildevandplanen er Miljøbekytteleloven LBK nr. 241 af 3. mart 32. Det fremgår af loven formålparagraf, at loven kal medvirke til at værne om landet natur og miljø, å amfundudviklingen kan ke på et bæredygtigt grundlag i repekt for menneket livvilkår og bevarelen af dyre- og plantelivet. Jævnfør loven kal Byrådet udarbejde en plan for bortkaffele af pildevand. I bekendtgørele nr af 12. december 2017, Bekendtgørele om pildevandtilladeler m.v. efter miljøbekytteleloven kapitel 3 og 4, er det i 5 præcieret, at Byrådet kal ajourføre planen for bortkaffele af pildevand i kommunen. Forlaget kal offentliggøre med en høringperiode på 8 uger, hvorefter Byrådet kan vedtage tillægget. I Lov om miljøvurdering af planer og programmer, nr af 25. oktober 2018, er der fatlagt kriterier, om kal anvende ved vurdering af om en plan eller et program indvirkning på miljøet er væentlig. Proceduren er yderligere uddybet i vejledningen til loven. Nætved Kommune er myndighed, hvorfor kommunen er anvarlig for gennemførelen af creeningen. EU vandrammedirektiv er implementeret i dank lovgivning via Miljømålloven fra Miljømålloven bekriver den arbejd- og planlægningproce, om kal gennemføre for at nå målet. Det overordnede mål med EU vandrammedirektiv er, at alle vandområder i Europa generelt har opnået god økologik tiltand i år Målet om god økologik tiltand betyder, at vandløbene, øerne og den kytnære del af havet kal rumme gode livbetingeler

4 for dyr og planter. Mennekelige påvirkninger må kun føre til mindre afvigeler i forhold til, hvad man kunne finde ved uberørte forhold. pfyldele af krav om reneklaer i det åbne land er en baiforudætning for opfyldelen af målene i vandrammedirektivet. Vandrammedirektivet er udmøntet i den tatlige vandområdeplan for anden planperiode ( ) med tilhørende bekendtgøreler og indatprogrammer offentliggjort den 27. juni Statu og plan Spildevandplanen tatu for alle ejendomme, der er omfattet at tillægget fremgår af bilag 1. Her kan e tatu for hvilket år ejendommene kal kloakere og kloakoplandene. Førlev, Skafterup, Nyrup og Holløe Jfr. Nætved Kommune pildevandplan kal ejendommene i: Førlev kloakere og pildevandet pumpe til Fuglebjerg reneanlæg Skafterup kloakere og pildevandet pumpe til Mentrup reneanlæg Nyrup kloakere og pildevandet pumpe til Mentrup reneanlæg Holløe kloakere og pildevandet pumpe til Vallenved reneanlæg. I forbindele med detailprojekteringen af kloakeringerne i de fire byområder har NK- Spildevand A/S erfaret, at pildevandmængderne fra ejendommene er å lille, at der om følge af lav vandhatighed vil optå driftmæige problemer bl.a. med edimentering af materialer i trykledningerne og dannele af vovlbrinte, med lugtgener til følge. NK-Spildevand A/S har på denne baggrund forelået Nætved Kommune, at kloakeringerne gennemføre og pildevandet i tedet rene lokalt. Herudover har Nætved Kommune kontateret, at der er enkelte ejendomme i de 4 byamfund, der mangler i planen og enkelte der kal udtage f.ek. ubebyggede arealer. Ejendommene fremgår af bilag 1 og 2. Førlev Jfr. pildevandplanen kal pildevandet fra Førlev pumpe til Fuglebjerg reneanlæg, i tedet for denne løning ønker NK-Spildevand A/S, at nedive pildevandet fra Førlev i et forhøjet nedivninganlæg dimenioneret til 40 PE. Nætved Kommunen vurderer, at løningen er henigtmæig i forhold til vandmiljøet, fordi tofbelatningen til Møllebækken, der er recipienten for Fuglebjerg reneanlæg, reducere i forhold til den planlagte belatning. Møllebækken tiltand er i dag moderat økologik. Jfr. Vandområdeplanen kal den opfylde tiltanden god økologik med udgangen af Herudover vurderer Nætved Kommune, at løningen vil medføre et langt mindre materialeforbrug og C2 forurening i anlægfaen, og en meget væentlig C2 reduktion i driftfaen, fordi pildevandet ikke kal pumpe til Vallenved reneanlæg. Renningen i nedivninganlægget ker uden brug af trøm. Anlægget etablere på matr.nr. 2f Førlev By, Førlev. I Førlev udgår 3 ejendomme af kloakopland, fordi der ikke aflede pildevand fra ejendommene.

5 Skafterup Jfr. pildevandplanen kal pildevandet fra Skafterup pumpe til Mentrup reneanlæg, i tedet for denne løning ønker NK-Spildevand A/S at nedive pildevandet i et 60 PE forhøjet nedivninganlæg. Nætved Kommunen vurderer, at løningen er henigtmæig i forhold til vandmiljøet, fordi tofbelatningen til Møllerenden 1A, der er recipienten for Mentrup reneanlæg, reducere i forhold til den planlagte belatning. Møllerenden tiltand er i dag ringe økologik. Jfr. Vandområdeplanen kal den opfylde tiltanden god økologik med udgangen af Herudover vurderer Nætved Kommune, at løningen vil medføre et langt mindre materialeforbrug og C2 forurening i anlægfaen, og en meget væentlig C2 reduktion i driftfaen, fordi pildevandet ikke kal pumpe til Mentrup reneanlæg. Anlægget placering kende endnu ikke. I Skafterup er der ingen ændringer i forhold til ejendomme i kloakoplandet. Nyrup Jfr. pildevandplanen kal pildevandet fra Nyrup pumpe til Mentrup reneanlæg, i tedet for denne løning ønker NK-Spildevand A/S at nedive pildevandet i et 125 PE forhøjet nedivninganlæg. Nætved Kommunen vurderer, at løningen er henigtmæig i forhold til vandmiljøet, fordi tofbelatningen til Møllerenden 1A, der er recipienten for Mentrup Reneanlæg, reducere i forhold til den planlagte belatning. Møllerenden tiltand er i dag ringe økologik. Jfr. Vandområdeplanen kal den opfylde tiltanden god økologik med udgangen af Herudover vurderer Nætved Kommune, at løningen vil medføre et langt mindre materialeforbrug og C2 forurening i anlægfaen, og en meget væentlig C2 reduktion i driftfaen, fordi pildevandet ikke kal pumpe til Mentrup reneanlæg. Anlægget placering kende endnu ikke. I Nyrup udgår to ejendom af kloakopland, fordi den har nedivninganlæg og en medtage, fordi den indgår naturligt i oplandet. Holløe Jfr. pildevandplanen kal pildevandet fra Holløe pumpe til Vallenved reneanlæg, i tedet for denne løning ønker NK-Spildevand A/S at etablere et 100 PE -minireneanlæg med udløb til tilløb til Suåen i koordinaterne x: / y:

6 Den ønkede løning betyder, at udløbpunktet i Suåen og de amlede vandmængder til recipienten fra Holløe ikke ændre i forhold til de faktike forhold i dag, hvor pildevandet rene i bundfældningtanke på de enkelte ejendomme og lede til amme udløbpunktet via dræn. Nætved Kommune vurderer, at løningen vil være henigtmæig i forhold til opfyldele af Vandområdeplanen målætninger, fordi tofbelatningen flytte fra de mindre vandløb Søbrorende/Harreted Å, der er recipienter for Vallenved reneanlæg til Nedre Suå, der er et tort robut vandløb. Vandområdeplanen miljømål for Harreted Å er god økologik med udgangen af Statu i dag er moderat økologik. Vandløbet opfylder ålede ikke målætningen i dag. Vandområdeplanen renekravet for ejendommene ( og ) opfylde ved at NK-Spildevand A/S etablerer et minireneanlæg, der opfylder renekravet. Anlægget bliver fremtidikret ved, at det forberede for foforfjernele. Herud over vurderer Nætved Kommune, at løningen vil medføre et langt mindre materialeforbrug og C2 forurening i anlægfaen, og en meget væentlig C2 reduktion i driftfaen, fordi pildevandet ikke kal pumpe til Nætved reneanlæg. Anlægget etablere på matr.nr. 14b Holløe By, Gunderlev. I Holløe udgår en tom grund af kloakopland og 3 ejendomme optage i kloakopland, fordi de indgår naturligt i oplandet Ændringer af overløb fra Veter Egeborg I tillæg nr. 6 til Spildevandplanen blev ca. 15 ejendomme lang Veter Egeborgvej mod Sventrup taget ud af kloakopland. Det betyder, at de teknike forudætninger/begrundeler for at lede pildevandet fra Veter Egeborg via Sventrup til Nætved reneanlæg er bortfaldet. NK Spildevand A/S ønker i tedet at pumpe pildevandet til pumpetationen i Lov og videre til Nætved reneanlæg, da det giver en væentlig reduktion i den aftand, pildevandet kal pumpe. Konekvenen vil være, at overløb af pildevand fra Veter Egeborg flytte fra ekiterende overløb i Sventrup til ekiterende overløb i Lov (x: / y: ). Ved den ønkede linjeføring vil, der kulle anlægge 1,5 til 2 km kortere ny kloakledning, de driftmæige problemer med bl.a. edimentering af materialer i trykledningerne og dannele af vovlbrinte bliver reduceret ved en lavere opholdtid i trykledningen, om følge af en kortere trykledning, og energiforbruget til pumpning af pildevandet og dermed C2 belatningen bliver langt mindre. I Veter Egeborg udgår 4 ejendomme af kloakopland, de 2 af ejendommene har nedivninganlæg og de reterende 2 ejendomme har ingen pildevandproduktion. 2 ejendomme inddrage i kloakopland, fordi de indgår naturligt i oplandet. Recipientvurdering Hvi pildevandet pumpe via Sventrup til Nætved, vil der ke overløb til Nylandkanalen og hvi pildevandet pumpe via Lov, vil der ke overløb til Lov Hovedgrøft/Kyllebækken.

7 Lov Hovedgrøft er 3 vandløb fra Landevejen og nedtrøm til udløb i Kyllebækken, vandløbet er ikke målat iht. vandområdeplanen. ptrøm Landevejen er vandløbet på det mete af trækningen rørlagt. Kyllebækken er både 3 vandløb og målat. Målætningen er god økologik. Målætningen er ikke opfyldt, og tiltanden er for nuværende opgjort til moderat økologik. I dag udlede pildevandet fra Veter Egeborg via bundfældningtank enten direkte til Dybø Fjord eller via Kyllebækken til fjorden. Ved pildevandkloakering og afkæring af pildevandet til Nætved via Lov, vil tilførlen af pildevand til Lov pumpetation øge i gennemnit med ca. 10 % over et år. verløbmængden er ligelede etimeret til at blive øget med 10 % i Lov. verløb ker i dag til Lov Hovedgrøft og videre til den målatte Kyllebækken. Beregninger af den årlige belatning (kg/år) af CD, N og P vier, at den årlige belatning med die toffer til Kyllebækken vil blive reduceret efter pildevandkloakering af Veter Egeborg På den baggrund vurdere det, at den forøgede overløbmængde til Kyllebækken ikke vil være til hinder for målopfyldele i vandløbet, jf. 8, tk. 3 i bekendtgørele om indatprogrammer for vandområdeditrikter. Ved at flytte overløb fra Nylandkanalen til Lov Hovedgrøft vil der endvidere beregningmæigt ke en reduktion i tofbelatningen til Dybø Fjord på 3 kg CD pr. år. Dybø Fjord er lut-recipient for begge vandløboplande. 4. Miljømæige forhold Idet den tatlige vandområdeplan renekrav er lagt til grund for tillægget, vurderer Nætved Kommune, at vandområderne vil kunne opfylde dere målætning. 5. Berørte lodejere I Spildevandplanen for Nætved Kommune afnit 1.11 fremgår det, at en række ejendomme kan blive berørt af ekpropriation erhvervele af rettigheder, ervitutpålæg og/eller arealaftåele i forbindele med gennemførele af planen. I bilag 3 i dette tillæg er oplitet de ejendomme, om vil/kan blive berørt af ekpropriation erhvervele af rettigheder, ervitutpålæg og/eller arealaftåele i forbindele med gennemførele af tillægget. 6. Økonomi De økonomike konekvener ved ændringerne indarbejde i NK-Spildevand A/S flerårige anlægbudget. 7. Tid- og inveteringplan Tid og inveteringplanen for kloakeringerne ændre ikke. Tidrækkefølgen for kloakeringer fremgår af bilag 1 8. Vurdering efter lov om Plan og program Tillægget til pildevandplan er omfattet af Bekendtgørele af lov om miljøvurdering af planer og programmer nr af 25. oktober Loven formål er at ikre et højt miljøbekytteleniveau og at bidrage til integration af miljøhenyn under udarbejdelen og vedtagelen af planer og programmer med henblik på at

8 fremme en bæredygtig udvikling ved at ikre, at der gennemføre en miljøvurdering af planer og programmer, om kan få væentlig indvirkning på miljøet. På baggrund af miljøcreeningen, der behandle politik amtidig med førtebehandlingen af dette tillæg vurdere følgende: a) Plantillægget kal ikke miljøvurdere, da den ikke giver anledning til væentlige miljøpåvirkninger. b) Planen hovedformål opfylde. c) Forholdene i vandmiljøet forvente ikke at blive påvirket i en ådan grad, at vandområdeplanen krav ikke vil kunne efterkomme, da vandområdeplanen renekrav fatholde. d) Nætved kommune vurderer, at konekvenerne ved tillægget betemmeler ikke kan påvirke et Natura 2000-område væentligt, bekadige eller ødelægge yngle- eller rateområder i det naturlige udbredeleområde for bilag IV-dyrearter eller ødelægge levetederne for bilag IV-plantearter.

9 Bilag 1 - Statu og plan for alle ejendomme navn Hu Pot Statu Statu Plan Plan år Rene - nr nr år krav Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Birkemoevej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Diegårdvej 2020 pildevandkloakere C 4262 pildevandkloakere Diegårdvej 2020 pildevandkloakere A 4262 pildevandkloakere Fløehøjvej Kloakere 2020 pildevandkloakere A 4262 Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej 33A 4250 Kloakere Udgår Ingen Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere Udgår Ingen Førlevvej Kloakere Udgår Ingen Førlevvej Kloakere eparat kloakere Førlevvej Kloakere eparat kloakere Gadevang Spildevandkloakere Udgår Ingen P Gadevang Spildevandkloakere Udgår Ingen P Gadevang Spildevandkloakere Udgår Ingen P Gadevang 15A 4700 Spildevandkloakere Udgår Ingen P Gadevang Forbedret renning Spildevandkloakere P Gadevang Spildevandkloakere 4700 Forbedret renning 25 P Holløe Kærvej Kloakere eparat kloakere Holløe Kærvej Kloakere eparat kloakere Holløe Kærvej Kloakere eparat kloakere Holløe Kærvej Kloakere eparat kloakere Holløe Mølle Kloakere eparat kloakere Holløe Mølle Kloakere eparat kloakere

10 Holløe Mølle Kloakere eparat kloakere Holløe Mølle 4A 4700 Kloakere Ingen Udgår Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev Kloakere eparat kloakere Kye verdrev 12A 4700 Kloakere eparat kloakere Kye verdrev 12B 4700 Ingen Ingen eparat kloakere Ladbyvej Kloakere eparat kloakere Ladbyvej Ingen Ingen eparat kloakere Ladbyvej Kloakere eparat kloakere Landevejen Spildevandkloakere Udgår Ingen P Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021

11 Nyrupvej pildevandkloakere 2021 Udgår Ingen Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere pildevandkloakere A 4262 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Kloakere 2022 pildevandkloakere Skovridergårdve j pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Skovridergårdve j pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Skovridergårdve j pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Skovvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen

12 Skovvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Skovvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Skovvej pildevandkloakere 2021 eparat kloakere 2021 Ingen Skælkør Landevej pildevandkloakere 2020 eparat kloakere 2021 Skælkør 4262 Landevej 28A Ingen Ingen eparat kloakere 2021 Skælkør Landevej pildevandkloakere 2020 eparat kloakere 2021 Skælkør Landevej pildevandkloakere 2020 eparat kloakere 2021 Skælkør Landevej pildevandkloakere 2020 eparat kloakere 2021 Skælkør Landevej pildevandkloakere 2020 eparat kloakere 2021 Vordingborg Spildevandkloakere Ingen Ingen Landevej P Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej 6A 4700 Ingen Ingen eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Øllerupvej Kloakere eparat kloakere Ørebjergvej pildevandkloakere 2021 Udgår Ingen

13 Bilag 2 - Adreer og matr.nr. for alle ejendomme amt kloakoplande navn Hu nr Pot nr Matr nr Ejerlav Kloak opland Birkemoevej Nyrup by, Fyrendal VQE Birkemoevej t Nyrup by, Fyrendal VQE Birkemoevej u Nyrup by, Fyrendal VQE Birkemoevej t Nyrup by, Fyrendal VQE Birkemoevej t Nyrup by, Fyrendal VQE Birkemoevej a Nyrup by, Fyrendal VQE Diegårdvej 1A f Skafterup by, Fyrendal VQF Diegårdvej 1C f Skafterup by, Fyrendal VQF Fløehøjvej 2A a Skafterup by, Fyrendal VQF Førlevvej Førlev By, Førlev VAT Førlevvej 33A Førlev By, Førlev Førlevvej Førlev By, Førlev VAT Førlevvej b Førlev By, Førlev VAT Førlevvej a Førlev By, Førlev VAT Førlevvej a Førlev By, Førlev VAT Førlevvej b Førlev By, Førlev VAT Førlevvej Førlev By, Førlev VAT Førlevvej a Førlev By, Førlev VAT Førlevvej b Førlev By, Førlev VAT Førlevvej Førlev By, Førlev Førlevvej a Førlev By, Førlev Førlevvej a Førlev By, Førlev VAT Førlevvej a Førlev By, Førlev VAT Gadevang c V. Egeborg by, V.Egeborg Gadevang e V. Egeborg by, V.Egeborg Gadevang V. Egeborg by, V.Egeborg Gadevang 15A V. Egeborg by, V.Egeborg Gadevang a V. Egeborg by, V.Egeborg ØSA1 Gadevang b V. Egeborg by, V.Egeborg ØSA1 Holløe Kærvej b Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Kærvej b Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Kærvej a Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Kærvej c Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Mølle c Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Mølle b Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Mølle b Holløe By, Gunderlev VTA Holløe Mølle 4A g Holløe By, Gunderlev Kye verdrev b Holløe By, Gunderlev VTA Kye verdrev a Holløe By, Gunderlev VTA Kye verdrev a Holløe By, Gunderlev VTA Kye verdrev b Holløe By, Gunderlev VTA Kye verdrev h Holløe By, Gunderlev VTA

14 Kye verdrev a Holløe By, Gunderlev VTA Kye verdrev a Holløe By, Gunderlev VTB Kye verdrev d Holløe By, Gunderlev VTB Kye verdrev c Holløe By, Gunderlev VTB Kye verdrev b Holløe By, Gunderlev VTB Kye verdrev 12A b Holløe By, Gunderlev VTB Kye verdrev 12B d Holløe By, Gunderlev VTB Ladbyvej a Holløe By, Gunderlev VTA Ladbyvej b Holløe By, Gunderlev VTA Ladbyvej i Holløe By, Gunderlev VTA Landevejen h V. Egeborg by, V.Egeborg Nyrupvej Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej Nyrup by, Fyrendal VQC Nyrupvej a Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej Nyrup by, Fyrendal VQC Nyrupvej b Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej c Nyrup by, Fyrendal VQC Nyrupvej d Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej a Nyrup by, Fyrendal VQC Nyrupvej Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej a Nyrup by, Fyrendal VQC Nyrupvej d Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej a Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej c Nyrup by, Fyrendal VQB Nyrupvej av Fyrendal Hdg. VQA Nyrupvej c Nyrup by, Fyrendal VQA Nyrupvej e Fyrendal Hdg. VQA Nyrupvej b Fyrendal Hdg b Skafterup by, Fyrendal VQF a Skafterup by, Fyrendal VQF 5A a Skafterup by, Fyrendal VQF g Skafterup by, Fyrendal VQF Skafterup by, Fyrendal VQF b Skafterup by, Fyrendal VQF a Skafterup by, Fyrendal VQF Skafterup by, Fyrendal VQF g Skafterup by, Fyrendal VQF Skafterup by, Fyrendal VQF d Skafterup by, Fyrendal VQF c Skafterup by, Fyrendal VQF b Skafterup by, Fyrendal VQF b Skafterup by, Fyrendal VQF a Skafterup by, Fyrendal VQF b Skafterup by, Fyrendal VQF e Skafterup by, Fyrendal VQF a Skafterup by, Fyrendal VQF

15 c Skafterup by, Fyrendal VQF l Skafterup by, Fyrendal VQF b Skafterup by, Fyrendal VQF Skovridergårdvej a Nyrup by, Fyrendal VQC Skovridergårdvej c Nyrup by, Fyrendal VQE Skovridergårdvej a Nyrup by, Fyrendal VQC Skovvej o Nyrup by, Fyrendal VQE Skovvej q Nyrup by, Fyrendal VQE Skovvej r Nyrup by, Fyrendal VQE Skovvej a Nyrup by, Fyrendal VQE Skælkør Landevej d Nyrup by, Fyrendal VQD Skælkør Landevej 28A u Nyrup by, Fyrendal VQD Skælkør Landevej q Nyrup by, Fyrendal VQD Skælkør Landevej p Nyrup by, Fyrendal VQD Skælkør Landevej i Nyrup by, Fyrendal VQC Skælkør Landevej h Nyrup by, Fyrendal VQC Vordingborg Landevej b V. Egeborg by, V.Egeborg ØSA1 Øllerupvej l Holløe By, Gunderlev VTA Øllerupvej b Holløe By, Gunderlev VTA Øllerupvej h Holløe By, Gunderlev VTB Øllerupvej b Holløe By, Gunderlev VTB Øllerupvej a Holløe By, Gunderlev VTB Øllerupvej 6A g Holløe By, Gunderlev VTA Øllerupvej f Holløe By, Gunderlev VTB Øllerupvej d Holløe By, Gunderlev VTA Øllerupvej d Holløe By, Gunderlev VTA Øllerupvej f Holløe By, Gunderlev VTA Ørebjergvej at Fyrendal Hgd., Fyrendal

16 Bilag 3 Ejendomme, der evt. kal afgive areal eller få pålagt ervitutter ved gennemførele af projekter i overentemmele med tillægget mråde Matr. nr. Ejerlav V. Egeborg 9a Lov by, Hammer V. Egeborg 9 Lov by, Hammer V. Egeborg 9x Lov by, Hammer V. Egeborg 9y Lov by, Hammer V. Egeborg 9z Lov by, Hammer V. Egeborg 10a Lov by, Hammer V. Egeborg 10d Lov by, Hammer V. Egeborg 10e Lov by, Hammer V. Egeborg 19f V.Egeborg by, V. Egeborg V. Egeborg 24l V.Egeborg by, V. Egeborg V. Egeborg 29b V.Egeborg by, V. Egeborg Holløe 14b Holløe By, Gunderlev Førlev 2f Førlev By, Førlev

17 Bilag 4 - Lite over tillæg til Spildevandplan for Nætved Kommune Tillæg 1 plandet til Prætø Fjord Tillæg 2 Jentrup, Marvede og Saltø Tillæg 3 Ændringer i forhold til plan om pildevandrenning på enkeltejendomme Tillæg 4 Reviion af planen på baggrund af renekravene i den tatlige vandplan Hvide områder Tillæg 5 Tillæg 6 Afkærende ledning fra Kalbyrivej til Rådmandhaven & Ydernæ til denevej Reviion af trukturplanen for pildevandrenning i det åbne land Tillæg 7 Kloakering i Ring Kloakering af erhvervområde i Fuglebjerg Vådområdeprojekter Bjørnebæk og Syv Høje pamling på enkeltejendomme

18 Nætved Kommune Rådmandhaven Nætved

Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej

Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej Tillæg nr. 5 til Næstved Kommunes spildevandsplan 2012-2022 Afskærende ledninger fra Kalbyrisvej til Rådmandshaven & Ydernæs til Odensevej Vedtaget af Næstved Byråd????? Indholdsfortegnelse 1. Baggrund

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Tillæg til Kommuneplan Ølstykke. Stationsby. Stenløse- Ølstykke. s s. Veksø. Smørumnedre. Vedtaget 30.

KOMMUNEPLANTILLÆG. Tillæg til Kommuneplan Ølstykke. Stationsby. Stenløse- Ølstykke. s s. Veksø. Smørumnedre. Vedtaget 30. KOMMUNEPLANTILLÆG 1Ganløe - Toppevad - Genbrugplad mv. Tillæg til Kommuneplan 2017 Øltykke Stationby Smørumnedre Stenløe- Øltykke Vekø Vedtaget 30. januar 2019 Kommuneplantillæg 1 til Kommuneplan 2017

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN

GULDBORGSUND KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN GULDBORGSUND KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN 2014-2020 Forslag til tillæg til spildevandsplan 2014-2020 For Guldborgsund Kommune Teknik- og økonomiudvalget: 25. oktober 2017 Økonomiudvalget:

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN

GULDBORGSUND KOMMUNE TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN GULDBORGSUND KOMMUNE TILLÆG 3 TIL SPILDEVANDSPLAN 2014-2020 Tillæg 3 til spildevandsplan 2014-2020 For Guldborgsund Kommune Teknik- og økonomiudvalget: Behandlet den 25. oktober 2017 Økonomiudvalget: Behandlet

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen

Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet - status...5

Læs mere

SPILDEVANDSPLAN. Tillæg 6 til Spildevandsplan Alminde FRA 22. OKTOBER 2016 TIL 19. DECEMBER 2016 FORSLAG I HØRING

SPILDEVANDSPLAN. Tillæg 6 til Spildevandsplan Alminde FRA 22. OKTOBER 2016 TIL 19. DECEMBER 2016 FORSLAG I HØRING SPILDEVANDSPLAN Tillæg 6 til Spildevandsplan 2012- Alminde FORSLAG I HØRING FRA 22. OKTOBER TIL 19. DECEMBER Indholdsfortegnelse 1 Indledning...3 1.1 Eksisterende plangrundlag...3 1.2 Tillæg 6 i forhold

Læs mere

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Natur og Miljø Februar 2018 sag nr. 17-27344 Tillæg 3 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune for boligområde øst for Gambøtvej og syd for Søndervej, Thurø. 1 Indholdsfortegnelse A. Indledning...

Læs mere

Miljøscreening af. Tillæg nr. 8 til Næstved Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af. Tillæg nr. 8 til Næstved Kommunes spildevandsplan Miljøscreening af Tillæg nr. 8 til Næstved Kommunes spildevandsplan 2012-2022 Lokal spildevandsrensning i Holløse, Førslev, Nyrup og Skafterup samt ændring af overløb fra Vester Egesborg Afgørelse om at

Læs mere

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Spildevandskloakering af nyt boligområde omfattet af Lokalplan 1111. 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1 3. Plangrundlag...1

Læs mere

Forslag i høring: 21. juni august Tillæg til Kommuneplan 2017 KOMMUNEPLANTILLÆG. Ølstykke. Stationsby. Stenløse- Ølstykke. s s.

Forslag i høring: 21. juni august Tillæg til Kommuneplan 2017 KOMMUNEPLANTILLÆG. Ølstykke. Stationsby. Stenløse- Ølstykke. s s. KOMMUNEPLANTILLÆG 1Ganløe - Toppevad - Genbrugplad mv. Tillæg til Kommuneplan 2017 Øltykke Stationby Smørumnedre Stenløe- Øltykke Vekø Forlag i høring: 21. juni - 02. augut 2018 Kommuneplantillæg 1 til

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på følgende vilkår. Baggrunden for tilladelsen og vilkårene kan i øvrigt ses af vedlagte miljøtekniske redegørelse.

Vilkår Tilladelsen meddeles på følgende vilkår. Baggrunden for tilladelsen og vilkårene kan i øvrigt ses af vedlagte miljøtekniske redegørelse. Eberg Kommune Att. Peter Nebeling Torvegade 7 6700 Eberg Email: pne@ebergkommune.dk Torvegade 7, 6700 Eberg Dato 12. november 2015 Sagbehandler Johanne Lomborg E-mail olom@ebergkommune.dk Sagid 15/21618

Læs mere

Forslag i høring: Støjvolde langs Tværvej Tillæg til Kommuneplan oktober oktober 2018 KOMMUNEPLANTILLÆG. Ølstykke.

Forslag i høring: Støjvolde langs Tværvej Tillæg til Kommuneplan oktober oktober 2018 KOMMUNEPLANTILLÆG. Ølstykke. 02 KOMMUNEPLANTILLÆG Støjvolde lang Tværvej Tillæg til Kommuneplan 2017-2029 Øltykke Stationby Smørumnedre Stenløe- Øltykke Vekø Forlag i høring: 03 oktober 2018-31 oktober 2018 Tillæg 02 til Kommuneplan

Læs mere

Miljø og Teknik 21. november 2011 Rev sag nr UDKAST. Tillæg 6 til Spildevandsplan

Miljø og Teknik 21. november 2011 Rev sag nr UDKAST. Tillæg 6 til Spildevandsplan Miljø og Teknik 21. november 2011 Rev. 22.03.2012. sag nr. 11-35811 UDKAST Tillæg 6 til Spildevandsplan 2008 2012 Svendborg Kommune For oplandet til Hundstrup Å øvre løb, delområder nord og syd, samt 15

Læs mere

Lille Linde Spildevandslaug

Lille Linde Spildevandslaug Tillæg 4 til Spildevandsplan 2012 2020: Lille Linde Spildevandslaug Tillæg til spildevandsplan Side 1 af 6 Indledning/ Baggrund... 3 Status... 3 Berørte ejendomme... 3 Plan... 4 Betydning for grundejere...

Læs mere

Lille Linde Spildevandslaug

Lille Linde Spildevandslaug Forslag til Tillæg 4 til Spildevandsplan 2012 2020: Lille Linde Spildevandslaug Høringsudkast Side 1 af 6 Tillæg til spildevandsplan Indledning/ Baggrund... 3 Status... 3 Berørte ejendomme... 3 Plan...

Læs mere

SPILDEVANDSPLAN. Tillæg 7 til Spildevandsplan Nicolinelund Opland FORSLAG I HØRING FRA XX. XXX 2018 TIL XX.

SPILDEVANDSPLAN. Tillæg 7 til Spildevandsplan Nicolinelund Opland FORSLAG I HØRING FRA XX. XXX 2018 TIL XX. SPILDEVANDSPLAN Tillæg 7 til Spildevandsplan 2012-2020 Nicolinelund 3.1-3.2. Opland 940.15 FORSLAG I HØRING FRA XX. XXX 2018 TIL XX. XXX 2018 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...3 1.1 Eksisterende plangrundlag...3

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen

Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet - status...4

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan Lejre Kommune Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan 2016-2023 Kloakering af Trællerupvej 4a - 8 Nyt spildevandskloakeret opland, oplandsnummer TR02 F O R S L A G 1 1 Baggrund Tillægget

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - endelig Tillæg nr. 25 til spildevandsplan 2012-2015 Plan for indsats overfor overløbsbygværk udpeget i Statens Vandområdeplan TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Spildevandsplan 2005 Tillæg nr. 13 Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Oktober 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold...

Læs mere

Miljø, Plan og Teknik 2019

Miljø, Plan og Teknik 2019 Miljø, Plan og Teknik 2019 Kalundborg Sorø Næstved Spildevandsplan 2015-2018 Hyllested - kloakering Tillæg 7 Hyllested Tillæg 7 til digital spildevandsplan 2015-2018 Indhold Forord... 3 Baggrund... 3 Miljøvurdering...

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44

Tillæg til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44 Tillæg til Spildevandsplan 2012-2020 for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44 Dato: 18-05-2016 Sags nr. 820-2015-56456 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan...

Læs mere

Miljøscreening af Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan

Miljøscreening af Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan Miljøscreening af Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan 2012-2022 Kloakering i Ring Kloakering af erhvervsområde i Fuglebjerg Vådområdeprojekter Bjørnebæk og Syv Høje Opsamling på enkeltejendomme

Læs mere

Vanskelige vilkår for generationsskifte med nye regler - Afskaffelse af formueskattekursen samt svækkelse af sikkerheden trods bindende svar

Vanskelige vilkår for generationsskifte med nye regler - Afskaffelse af formueskattekursen samt svækkelse af sikkerheden trods bindende svar - 1 Vankelige vilkår for generationkifte med nye regler - Afkaffele af formuekattekuren amt vækkele af ikkerheden trod bindende var Af advokat (L) Bodil Chritianen og advokat (H), cand. merc. (R) Tommy

Læs mere

Nøddelund. Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af landsbyen Nøddelund

Nøddelund. Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af landsbyen Nøddelund Nøddelund Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2009 2013 Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund

Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund Dato: 3-8-2015 Sags nr. 820-2015-39261 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg

Læs mere

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for 1 Indledning...2 2 Planlægningsgrundlag...2 2.1 Lovgrundlag...2 2.2 Miljøvurdering...2 3 Forhold til anden planlægning...2 3.1 Kommuneplanen for Horsens Kommune...2 3.2 Vandplanerne...2 4 Status...2 5

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Dato: 28. februar 2014 Sags nr. 820-2013-25330 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune Tillæg nr. 10 til spildevandsplan 2001 2008 for Odder Kommune Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og indledning 2. Lovgrundlag 3. Miljøvurdering 4 Areal og ejerforhold 5. Ændring af kloakopland og kloakeringsprincip

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - VEDTAGET Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg - Vedtaget nr.

Læs mere

Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø

Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø Dato: 18. juni 2015 Sags nr. 820-2014-58070 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

FORSLAG TIL SPILDEVANDSPLAN BILAG 4: MILJØVURDERING

FORSLAG TIL SPILDEVANDSPLAN BILAG 4: MILJØVURDERING FORSLAG TIL SPILDEVANDSPLAN 2014-2020 BILAG 4: MILJØVURDERING GULDBORGSUND KOMMUNE CENTER FOR MILJØ & PLAN 03-09-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Baggrund... 3 2 Scenarier... 3 3 Miljømål... 4 4. Foranstaltninger

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje 1 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget 3 1.2 Omfang af tillægget 3 1.3 Lovgrundlag 4 2 Fremtidig

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Boliger ved Susåen i Vetterslev

Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Boliger ved Susåen i Vetterslev Spildevandsplan 2005 Tillæg nr. 12 Boliger ved Susåen i Vetterslev Februar 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold... 3 3.1 Lednings-

Læs mere

Tillæg nr 8 til Spildevandsplan for Strandvejen 37-49, Hvalpsund

Tillæg nr 8 til Spildevandsplan for Strandvejen 37-49, Hvalpsund Tillæg nr 8 til Spildevandsplan for 2012-2020 Strandvejen 37-49, Hvalpsund Dato: 31. august 2015 Sags nr. 820-2014-40229 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan...

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for Forslag

Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for Forslag Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for 2011-2021 Forslag Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget 3 1.2 Omfang af tillægget

Læs mere

Tillæg 11 til Spildevandsplan

Tillæg 11 til Spildevandsplan Tillæg 11 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Udvidelse af eksisterende regnvandsbassin, samt opdeling af kloakopland HS32 i to kloakoplande 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1

Læs mere

Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød)

Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød) Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød) Sagsnr. 710-2016-43901 Udgivelsesdato 13. februar 2017 Udarbejdet Shakawan

Læs mere

Forslag. Tillæg nr. 15. Spildevandsplan 2005

Forslag. Tillæg nr. 15. Spildevandsplan 2005 Spildevandsplan 2005 Forslaget er offentliggjort den 23. maj 2012 Forslaget er i høring i perioden fra d. 23. maj 18. juli 2012. Forslaget kan ses på kommunens hjemmeside samt udleveres ved henvendelse

Læs mere

MAJ 2019 Administrationsgrundlag for spildevandsområdet

MAJ 2019 Administrationsgrundlag for spildevandsområdet MAJ 2019 Administrationsgrundlag for spildevandsområdet ADMINISTRATIONSGRUNDLAG 2019 Principper og retningslinjer for Næstved Kommunes håndhævelse inden for spildevandsområdet INDLEDNING 3 LOVGIVNINGSMÆSSIG

Læs mere

Tillæg nr. 32 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 32 til Spildevandsplan Tillæg nr. 32 til Spildevandsplan 2008-2015 Udvidelse af kloakopland ved JYSK A/S centrallager i Uldum Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Lovgrundlag...3 3. Plangrundlag...3 4. Areal og ejerforhold...3

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. tilslutning af Audebo Miljøcenter til offentlig kloak

Tillæg nr. 1 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. tilslutning af Audebo Miljøcenter til offentlig kloak Tillæg nr. 1 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. tilslutning af Audebo Miljøcenter til offentlig kloak Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af

Læs mere

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan for Ny trykledning mellem Illeris og Foulum

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan for Ny trykledning mellem Illeris og Foulum Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan for 2012-2020 Ny trykledning mellem Illeris og Foulum Dato: 31-08-2015 Sags nr. 820-2014-63831 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan...

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan 2010-2020 Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft Udarbejdet den 18. oktober 2017. Vedtaget i Byrådet den 13. marts 2018.

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2008-2015 Separering af kloaksystem i Korning Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Spildevandsforhold i Korning... 3 5. Arealer

Læs mere

1. Planens indhold, hovedformål og forbindelser med andre relevante planer

1. Planens indhold, hovedformål og forbindelser med andre relevante planer - 1. Planens indhold, hovedformål og forbindelser med andre relevante planer Planen skal skabe grundlaget for at Skive Vand A/S kan udføre alle kloakeringsopgaver. Det drejer sig om separering af flere

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Frederikshavn Kommunes Spildevandsplan 2012-2016 Frederikshavn Kommune

Tillæg nr. 4 til Frederikshavn Kommunes Spildevandsplan 2012-2016 Frederikshavn Kommune Tillæg nr. 4 til Frederikshavn Kommunes Spildevandsplan 2012-2016 Frederikshavn Kommune Regnvandsbassin/sø ved Guldmajsvej i Skagen Forslag august 2015 Tillæg nr. 4 til Frederikshavn Kommunes Spildevandsplan

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup Favrskov Kommune Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup Sagsnr. 710-2015-21085 Udgivelsesdato 2. februar 2016 Udarbejdet Shakawan Amin og Erik Pedersen Kontrolleret Peter

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Strandvejen 12-14, Hvalpsund

Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Strandvejen 12-14, Hvalpsund Tillæg nr. 21 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Strandvejen 12-14, Hvalpsund Dato: 6-5-2018 Sags nr. 820-2018-4562 Indhold 1. Indledning...3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg

Læs mere

Miljøvurdering af Tillæg 2 til spildevandsplan Rødovre Kommune

Miljøvurdering af Tillæg 2 til spildevandsplan Rødovre Kommune Miljøvurdering af Tillæg 2 til spildevandsplan 2013-2020 Rødovre Kommune Juli 2017 INDHOLD 1 Indledning...1 2 Indhold af Tillæg 2 til Spildevandsplan 2013-2020...1 3 Screening og scoping...1 4 Miljøvurderingens

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord,

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord, Tønder Kommune Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord, august 2015 Udarbejdet til: Tønder Kommune Kongevej

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Lejre Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 3 til Lejre Kommunes spildevandsplan Tillæg nr. 3 til s spildevandsplan 2016-2023 Udvidelse af Herslev Bryghus Nyt kloakopland HE03 F O R S L A G 1 1 Baggrund Dette forslag til tillæg til Spildevandsplan 2016-2023 omhandler etablering af

Læs mere

Tillæg nr. 7 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af BP01

Tillæg nr. 7 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af BP01 Tillæg nr. 7 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. Ændring af BP01 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. STATUS... 3 3. PLAN... 3 4. KLOAKERING... 3 5. RECIPIENTER... 3 6. Miljøpåvirkning... 3 7. GRUNDEJERE

Læs mere

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02) Forslag til tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2011-2014 for Brønderslev Kommune. Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B-14.01 og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Ændring af spildevandsplanens opland A18.4A, Ølsvej, Hobro Vest.

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Ændring af spildevandsplanens opland A18.4A, Ølsvej, Hobro Vest. OCMO ApS Mariagerfjord Vand a s Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.00.05-P15-5-13 Ref.: Jens Kalør

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan

Forslag til Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan Forslag til Tillæg nr. 7 til Næstved Kommunes spildevandsplan 2012-2022 Kloakering i Ring Kloakering af erhvervsområde i Fuglebjerg Vådområdeprojekter Bjørnebæk og Syv Høje Opsamling på enkeltejendomme

Læs mere

Natur og Miljø Januar Tillæg 5 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Natur og Miljø Januar Tillæg 5 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Natur og Miljø Januar 2019 Tillæg 5 til Spildevandsplan 2013-2024 Svendborg Kommune Spildevandsplanlægning for delområderne: 1. Idrætsvej, 5883 Oure, matrikel 48g, Oure By, Oure 2. Gammel Nybyvej 76a,

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 17. juni 2016 Sagsid 16/7150 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Forsinkelsesbassin på matrikel 1o Oksvang, Esbjerg Jorder. - Forsinkelsesbassin på

Læs mere

Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 14 til spildevandsplan for Skanderborg Kommune

Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 14 til spildevandsplan for Skanderborg Kommune Screening for miljøvurdering af tillæg nr. 14 til spildevandsplan 2009-2018 for Skanderborg Kommune Udført af Tue Skov og Marcus Tranbjerg Dato: 20-03-2014 Indhold 1 Indledning og baggrund 3 2 Planens

Læs mere

Sorø Kommune. Sorø Kommune. Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Vedtaget 9. oktober Kloakering i det åbne land

Sorø Kommune. Sorø Kommune. Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Vedtaget 9. oktober Kloakering i det åbne land Sorø Kommune Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2010 2015 Vedtaget 9. oktober 2013 Sorø Kommune Kloakering i det åbne land Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold...

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012. Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012. Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde Favrskov Kommune Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012 Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde 324 Nyt kloakopland for nyt boligområde ved Nørregade i Hinnerup, Lokalplanområde

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside_Tillæg nr 16 til Spildevandsplan 2012-2015 Tillæg nr. 16 til spildevandsplan 2012-2015 Ophævelse af planopland U17, sommerhusområdet ved Lynger Strand på Endelave

Læs mere

Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret

Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. STATUS... 3 3. PLAN... 3 4. KLOAKERING...

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside vedtaget W EB U D G AV E Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af ny dagligvarebutik i Nim TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg nr. 12 Spildevandsplan

Læs mere

Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 Marts 2014 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE

Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 Marts 2014 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE TILLÆG NR. 6 TIL SPILDEVANDSPLAN 2011-2021 AFSKÆRING AF SPILDEVAND FRA ØLSTED MED TILSLUTNING

Læs mere

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland SVE08 i Svenstrup Dokumentnr. 710-2015-128138 Udgivelsesdato 13. maj 2015 Udarbejdet Shakawan Amin og Erik Pedersen Kontrolleret

Læs mere

Bilag 16 Licensbetingelser mv.

Bilag 16 Licensbetingelser mv. Bilag 16 Licenbetingeler mv. Vejledning: Som led i Leverancen kal Leverandøren løbende bitå Kunden med licentyring. I nærværende bilag kal Leverandøren løbende indætte licenerne til det Programmel med

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan ØDUM RØVED. Ødum øst. Ødum syd. Røved øst

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan ØDUM RØVED. Ødum øst. Ødum syd. Røved øst Favrskov Kommune Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2009-2012 ØDUM RØVED Ødum øst Røved øst Ødum syd Dokumentnr. 710-2012-7454 Version 1 Udgivelsesdato 12. januar 2012 Udarbejdet Anette Paulin Hansen Kontrolleret

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan PLAN, BYG OG MILJØ Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2017-2027 Erhvervsområde ved Omfartsvejen, Gørlev Forslaget er fremlagt fra 25. april 20. juni 2018 Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Læs mere

Torsted. Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Kloakering af ejendomme omkring Torsted

Torsted. Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Kloakering af ejendomme omkring Torsted Torsted Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2010-2020 Kloakering af ejendomme omkring Torsted Udarbejdet den 25. oktober 2013 T i l l æ g n r. 7 t i l s p i l d e v a n d s p l a

Læs mere

Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum

Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 12/2011 Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum Miljø og Teknik Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BAGGRUND

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 34 til Spildevandsplan Separatkloakering af Gedved Syd Kloakopland G08, G09 og G10

Spildevandsplan Tillæg nr. 34 til Spildevandsplan Separatkloakering af Gedved Syd Kloakopland G08, G09 og G10 1 - Forside_vedtaget Spildevandsplan 2012-2015 til Spildevandsplan 2012-2015 Separatkloakering af Gedved Syd Kloakopland G08, G09 og G10 TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg Gedved_endeligt nr. 34 Indhold

Læs mere

Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg

Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2009 2013 Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sag

Læs mere

Viborg Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg

Viborg Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sag 223 11-24 Projektleder: Peter Poulsen Kvalitetssikring:

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN50 samt ændring af kloakopland HIN47 for planlagt boligområde ved Haarvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-2801 Udgivelsesdato 5. januar

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN50 samt ændring af kloakopland HIN47 for planlagt boligområde ved Haarvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-2801 Udgivelsesdato

Læs mere

Miljø og Teknik 21. november 2011 sag nr UDKAST. Tillæg 6 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Miljø og Teknik 21. november 2011 sag nr UDKAST. Tillæg 6 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Miljø og Teknik 21. november 2011 sag nr. 11-35811 UDKAST Tillæg 6 til Spildevandsplan 2008 2012 Svendborg Kommune For oplandet til, delområder nord og syd, samt 15 ejendomme ved Gravvængevej og 28 ejendomme

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Udvidelse af oplandet til Genner Renseanlæg med Sønderballe Strand i Haderslev Kommune

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Udvidelse af oplandet til Genner Renseanlæg med Sønderballe Strand i Haderslev Kommune Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2014-2017 Udvidelse af oplandet til Genner Renseanlæg med Sønderballe Strand i Haderslev Kommune Juli 2017 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Baggrund og sammenfatning...

Læs mere

Tillæg 13 til Spildevandsplan

Tillæg 13 til Spildevandsplan Tillæg 13 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Jernbanegade i Løsning omfattet af lokalplan 1123

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde Favrskov Kommune Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde i Søften Sagsnr. 710-2017-8671 Udgivelsesdato 27. juni 2018 Udarbejdet Shakawan Amin og Erik Pedersen

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2017-2027 Juni 2017 Lolland Spildevandsplan 2017-2027 Vedtaget d. 22. juni 2017 Foto på forsiden: Erik Graham Lindstrøm & Lolland Kommune Indholdsfortegnelse Det åbne land 4 6.1 Administrative

Læs mere

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre.

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre. Indholdsfortegnelse Tillæg nr. 4 3 Lovgrundlag 5 Plangrundlag 6 Fordebat 8 Spildevandsanlæg 9 Miljømæssige konsekvenser 11 Økonomi 13 Tidsplan 14 Berørte ejendomme 15 Miljøvurdering 17 Bilag 18 Kort -

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - FORSLAG FORSLAG: Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole Horsens Kommune Rådhustorvet 4 8700 Horsens

Læs mere

Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes. Spildevandsplan. Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande

Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes. Spildevandsplan. Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande Tillæg nr. 2013/8 til FaaborgMidtfyn Kommunes Spildevandsplan Forlængelse af spildevandsplanen og ændring af kloakoplande April 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 2 2. BESKRIVELSE... 2 2.1 Forlængelse

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune

Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 2/2010 Randers Regnskovs udvidelse på Snepladsen Miljø og Teknik Indholdsfortegnelse Forord og baggrund side 2 Afløbsforhold side 2

Læs mere

Notat. Tillæg til Spildevandsplan Omhandlende: Teknik & Miljø Industrimiljø & Affald. - Erhvervsområdet Andrup Vest.

Notat. Tillæg til Spildevandsplan Omhandlende: Teknik & Miljø Industrimiljø & Affald. - Erhvervsområdet Andrup Vest. Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 11. september 2018 Sagsid 18/22236 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Erhvervsområdet Andrup Vest. Telefon 76 16 16 16 www.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vurdering efter lov om miljøvurdering af planer og programmer

Vurdering efter lov om miljøvurdering af planer og programmer MILJØSCREENING FORSLAG TIL TILLÆG NR. 1 TIL SPILDEVANDSPLAN 2016-2019 OMKLASSIFICERING AF SØRENDEN Vurdering efter lov om miljøvurdering af planer og programmer Tillæg nr. 1 til Samsø Kommunes Spildevandsplan

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej.

Spildevandsplan Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej. Spildevandsplan 2012-2015 Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2012-2015 for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej. TEKNIK OG MILJØ 1 INDLEDNING... 3 2 BAGGRUND... 3 3 PLANLÆGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-15099 Udgivelsesdato 30. marts 2016

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Favrskov Kommune Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-15099 Udgivelsesdato 6. december 2016 Udarbejdet

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan E R H V E R V O G M I L J Ø Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2014-2022 Varmeværk på Energivej i Auning jf. Lokalplan 079-707 8. maj 2018 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune

Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 11/2011 Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK09.01 i Hvidsten Miljø og Teknik INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BAGGRUND 0 1.1 Generelt

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan UDKAST Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i

Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan UDKAST Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2014-2017 UDKAST 2018-03-23 Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i Aabenraa Marts 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Randers Kommune Tillæg til Spildevandsplanen nr. 7 FRI

Randers Kommune Tillæg til Spildevandsplanen nr. 7 FRI RANDERS KOMMUNE TILLÆG TIL SPILDEVANDSPLANEN 2009 2012 NR. 7 SEPARERING AF KLOAKOPLAND I ENSLEV. DELOPLANDD N4.3 Rekvirent Randers Kommune Rådhuset Laksetorvet Randers 8915 1586 Rådgiver Orbicon Leif Hansen

Læs mere

Vedtagelse af forslag til tillæg 1 til spildevandsplan for Næstved Kommune ( ).

Vedtagelse af forslag til tillæg 1 til spildevandsplan for Næstved Kommune ( ). Vedtagelse af forslag til tillæg 1 til spildevandsplan for Næstved Kommune (2012-2022). RESUME Forslag til tillæg 1 til spildevandsplan (2012-2022) har været i høring. Forslaget betyder, at Tappernøje

Læs mere

Tillæg 9 til Spildevandsplan

Tillæg 9 til Spildevandsplan Tillæg 9 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Separering af kloaksystem og ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Blæsbjergvej i Hedensted

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 14 til. Spildevandsplan Tillægget omfatter:

Forslag til tillæg nr. 14 til. Spildevandsplan Tillægget omfatter: Forslag til tillæg nr. 14 til Spildevandsplan 2009-2018 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 87 94 70 00 www.skanderborg.dk Teknik og Miljø Natur og Miljø Revideret september 2014 Tillægget

Læs mere

Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum

Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 14/2011 Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum Miljø og Teknik INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BAGGRUND

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Det justerede betalingsprincip Skjern Papirfabrik A/S

Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Det justerede betalingsprincip Skjern Papirfabrik A/S Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2010-2020 Det justerede betalingsprincip Skjern Papirfabrik A/S Udarbejdet den 13. januar 2014 T i l l æ g n r. 8 t i l s p i l d e v a n d s

Læs mere