Kære medlemmer af Bornholms Travselskab, Velkommen til årets ordinære generalforsamling for forenings året 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlemmer af Bornholms Travselskab, Velkommen til årets ordinære generalforsamling for forenings året 2018."

Transkript

1 Kære medlemmer af Bornholms Travselskab, Velkommen til årets ordinære generalforsamling for forenings året Bornholms image har på mange områder, inden for de senere år, taget en flot og positiv drejning. Bornholms travsport er, og skal fortsat være, en del af øens flotte image. Såvel på som udenfor øen er der respekt for den måde, vi driver travsport på. Med på årsbasis ca tilskuere på Bornholms Brand Park ses det tydeligt, at vi har noget at tilbyde øens faste indbyggere og de mange turister, der gæster øen. Desuden har vi adskillige tusinde, der følger os på TV og andre elektroniske medier. Ja, vi er med til at vise Bornholm frem. Det bornholmske erhvervsliv ser en værdi i at arbejde sammen med den bornholmske travsport, hvilket bl.a. ses via et bidrag på kr. til vores økonomi. Vi skal på alle måder være bevidste om vores betydning for Bornholm, som skal fastholdes og videreudvikles til glæde og gavn for de mange aktive, hesteejere, opdrættere, trænere og ikke mindst for vores mange gæster. Bornholms Brand Park skal være den indbydende ramme for udøvere af travsport, og den oplevelse vores besøgende skal have. Derfor er det vigtigt, at vores faciliteter vedvarende vedligeholdes og forbedres. Dette gælder bl.a. bygninger, hele terrænet, opvisnings- og træningsbane. Derfor har selskabet i 2018 lagt mange ressourcer i dette. Herunder føler bestyrelsen, at der, blandt de aktive sportsudøvere, er stor tilfredshed med, at der blev taget beslutning om ansættelse af en fuldtids medarbejder til pasning af bane og andre faciliteter. Et fundament for udøvelse af travsporten er de pengepræmier, der tilfalder hesteejerne i løbene. De 109 forskellige aktive kuske og ryttere og 199 heste, der startede på banen i 2018 modtog kr. i præmier mod kr. i 2017, en stigning på kr. eller 11,7%.

2 Samtidig faldt indskuddene for deltagelse i løbene med kr. altså en besparelse for hesteejerne. Så alt i alt en positiv trend på præmiesiden, noget som vi i bestyrelsen kæmper for at bevare. Vi bruger kræfter og gode argumenter over for Dansk Hestevæddeløb og Dansk Travsports Centralforbund, når der skal fordeles præmiekroner, så Bornholm også bliver tilgodeset. Desværre kan vi ikke love præmiestigninger for 2019, hvilket kan være lidt svært at forklare og forstå i en tid, hvor man i Travdanmark taler om øgede præmiebudgetter. Men med den stigning vi havde sidste år, så er det ikke helt ringe, hvis vi kan fastholde niveauet. For mig er det vigtigt, at fordelingen af præmiekronerne sker i åbenhed og med gennemsigtighed, så alle aktører i sporten kan se hvilke kriterier, der ligger til grund for fastsættelse af præmieniveauet på de forskellige baner i Danmark. Gennemsigtighed giver mulighed for den enkelte bane til at foretage tiltag, der kan løfte det økonomiske niveau, samt at gøre indsigelser hvis man er tilsidesat. Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange hensyn, der skal tages, når hele Travdanmark skal hænge sammen. På landsplan er en af de helt store udfordringer nu, på kort sigt og i fremtiden, at fylde op med det antal heste, der skal gøre løbene attraktive for de aktive, for spillerne og for tilskuere. Heldigvis ikke en problematik, der for alvor har slået igennem på Bornholm. I hele landet skal der være et økonomisk fundament for hesteejere, amatører og ikke mindst for de professionelle travtrænere. Ligeledes skal travopdrætterne tilgodeses, så fødekæden af travheste bevares og udbygges. Jeg synes, det er positivt, at man fra centralt hold, for sæsonen 2019, har gjort nogle tiltag for at skubbe til en positiv udvikling i sporten. Her tænker jeg bl.a. på indførslen af lunchtrav, flere penge til opdrætterne, større fokus på 3 års løb, større præmier og lidt færre løb 1814 løb, hvilket er et fald på 82 løb på landsplan. På Bornholm går vi fra 27 løbsdage i 2018 til 26 løbsdage i Tiltagene skal efterfølgende evalueres, og forhåbentlig kan det hele, eller noget af det, være med til at øge den optimisme, der findes i travsporten. Vi må så efterfølgende håbe,

3 at det hen ad vejen, også kan dryppe på os på Bornholm, så vi kan højne sporten på øen med et grundlag for endnu flere og bedre heste til vores løb. Jeg føler, at man fra centralt hold lytter til os på Bornholm, og jeg tror på vores fremtid, men vi skal i alle detaljer have vores argumenter i orden, når vi manifesterer os. Vi genererede et spil på kr i 2018 mod kr i 2017, hvor banespillet i begge år var ca. kr. 3,7 mio. Det er ganske pæne tal, men det er også en omsætning, som bør kunne øges med en bedre markedsføring af travsporten og dets mange oplevelsesmuligheder. Vi bidrager således til økonomien i den samlede travsport, når vi så skal have penge den anden vej, så kalder man det tilskud. Der er 2 hovedgrupper af tilskud, som vi nyder godt af, nemlig præmietilskud og driftstilskud. Driftstilskuddet er så igen delt op i 2 undergrupper ordinært driftstilskud og udviklingspulje. Udviklingspuljen får vi del i, hvis vi kan opfylde nogle specifikke krav. Puljen for os er på kr. i 2019, som vi kan få fra Dansk Hestevæddeløb, hvis vi indgår en aftale med TV2-Bornholm om at sende live et antal gange fra Bornholms Brand Park, hvis vi kan fremvise en positiv kundetilfredshedsundersøgelse, hvis der sker en vækst i antal fødte travføl på Bornholm, samt at Bornholms Travselskab er en positiv og aktiv aktør i Fast Tracks spil univers. På alle punkter er vi optimistiske om at kunne opfylde de stillede krav. Kundetilfredshedsundersøgelsen er i støbeskeen. Vi samarbejder med Fast Track omkring løbsafvikling, TV og spillerinformation, og vi bidrager økonomisk til spil universet. Vi har indgået en aftale med TV2 Bornholm om at sende live på 11 lørdage fra Bornholms Brand Park. Endelig håber og tror vi på at, der stadig vil være mange, der vil engagere sig i travopdræt på øen.

4 I tråd med dette er det enestående, at vi i Bornholms Travselskab har æresmedlem Carl Edv. Mogensen, som vedvarende støtter det bornholmske opdræt og hesteejere med storløbet Calles Cup. I 2019 køres der om kr. med kr. til vinderen i dette ene løb. Det er med stor taknemmelighed over for Carl Edv. Mogensen, at vi kan afvikle denne storløbsdag den 16. juli 2019, hvor der også vil være forhøjede præmier i andre løb. Travsport i større sammenhæng. I disse år arbejdes der på et øget samarbejde for heste væddeløbssporten mellem de nordiske lande. Som følge af dette samarbejde vil vi i de kommende år se mange nye tiltag indenfor bl.a. mere sikre travbaner, ensretning af lovgivning omkring afvikling af travsport og fælles sæsonplanlægning for hele Norden. Samarbejdet skal ses som et forsøg på at videreudvikle og bevare travsporten på et højt niveau, hvor der kan opnås synergier mellem landene. Gennem vores medlemskab i Dansk Travsports Centralforbund søger vi at bidrage med vores ideer til en positiv udvikling i hele Danmark. Det er klart, at vi forsøger at få mest muligt igennem til gavn for Bornholms Travsport, men vi ser også travsporten i et bredere perspektiv, så travsporten i Danmark hænger sammen til gavn for alle. Bestyrelsen i Bornholms Travselskab har den holdning, at alle medlemmer i den øverste myndighed for dansk travsport Dansk Travsports Centralforbund burde have samme stemmevægt ved generalforsamlingen og ikke som nu, hvor f.eks. mindre travbaner har færre stemmer end de store travbaner. Vi mener, at det bør være meninger og argumenter, som skal præge udviklingen og ikke en historisk bestemt stemmepolitik. Vi forsøgte ved generalforsamlingen i juni 2018 i DTC, at få gennemført en højere grad af ligestilling mellem DTC s medlemmer, men der var ikke stor forståelse for vores holdning. Vi fik dog lovning på, at man vil modernisere vedtægterne frem til generalforsamlingen i juni Lokalt i Bornholms Travselskab er vi nu 70 medlemmer, og her er det glædeligt, at vi, siden sidste generalforsamling, har fået 9 nye medlemmer, men vi skal gerne være flere.

5 Jo større og stærkere travselskabet er, jo stærkere står vi i alle vores forhandlingssituationer både over for mod- og medspillere. Derfor håber jeg også, at der vil være tilslutning til vores forslag om modernisering af vores vedtægter, så man ikke skal ansøge om at blive medlem af denne forening. Det skal være naturligt at melde sig ind i Bornholms Travselskab, hvis man vil travsporten nu og i fremtiden. Træning i statsskoven Efter mange års næsten fri mulighed for træning af travheste i statsskoven har Naturstyrelsen nu kraftigt indskrænket denne mulighed. Som konsekvens af Naturstyrelsen Bornholms direktiv er der nu blevet anlagt en træningsbane i Almindingen ikke langt fra vores opvisningsbane. En forudsætning fra Naturstyrelsens side for at benytte den nye træningsbane, som er placeret i statsskoven var, at der blev etableret en aftale omkring dette. Der er således indgået en partnerskabsaftale mellem Naturstyrelsen Bornholm og Bornholms Travselskab, der beskriver rammer for træning, vedligeholdelse og evaluering af forhold omkring træningsfaciliteterne. Det er forståeligt, at det har givet anledning til frustrationer over indskrænkning af træningsmulighederne, men samtidig er det vores indtryk, at de nye træningsmuligheder løser en del af problemerne på en god måde for hesteejerne. Travselskabet har brugt mange ressourcer i etablering og vedligeholdelse af den nye træningsbane, hvorfor det er rart, at der bliver udtrykt tilfredshed med den anlagte træningsmulighed. Baneomlægning En forudsætning for udvikling af vores travsport på Bornholm er en forbedring af vores bane. Det har været et af bestyrelsens store fokusområder i det forgangne år, at vi i vores 60 års jubilæumssæson i 2020 kan have en væsentlig bedre bane til højnelse af det sportslige niveau.

6 Hvor højt vores ambitionsniveau skal være, ser jeg frem til en debat om på denne generalforsamling. Bestyrelsen har i 2018, med bistand fra ingeniør og landinspektør, undersøgt, hvad der kan være praktisk og økonomisk muligt. Vi lagde ud med vores højeste ønsker, som var: - et bedre banelegeme - et nødspor ved inderkreds - afvanding - øget banebredde - større sving, så banen bliver udvidet modsat opløbssiden - ingen niveauforskel på banen - en bedre opvarmningsbane Dette projekt ville kræve ændringer af lysmaster og terrænet omkring banen. Udgifter til hele dette projekt vil, efter et løst skøn fra eksperternes side, beløbe sig til omkring 20 mio. kr. Det er klart, at vi så må indstille os på noget, som kan være økonomisk realistisk, så derfor ser jeg frem til vores debat netop om hvilket ambitionsniveau, som vi skal sigte imod. Stemningen Vores kerneprodukt på Bornholms Brand Park er travløbene med fart, sport og spænding, men det at få en helhed ud af en travdag i Almindingen er mere og andet end blot travløbene det er stemningen. Jeg synes ofte, når jeg spørger folk om, hvad det bedste, ved at komme til travløb på Bornholm er, så får jeg svaret, at det er stemningen. Det, at gå til travløb, skal være en total-oplevelse i fysiske rammer der er i orden, hvor man oplever god service i en afslappet atmosfære. Et specielt tema for en travdag kan være med til, at gøre dagen endnu mere tillokkende, og så skal selvfølgelig kerneproduktet travløbene foregå på et højt sportsligt niveau.

7 Travbanens restaurant er en vigtig medspiller i afviklingen af en succesrig travdag. Det gælder på ordinære løbsdage og ikke mindst på dage, hvor der er specielle events på programmet. Her glæder det mig, at fra 2019 sæsonen at kunne byde velkommen til Gilbert Espersen og Torben Munch som nye restauratører. For mig er der ingen tvivl om, at Gilberts og Torbens forskellige kompetencer kommer til at gå op i en højere enhed til glæde for banen og det gæstende publikum. Med til at skabe den gode stemning på travbanen er alle de mange ildsjæle, både dem der er på, og dem der ikke er på lønningslisten, der yder en kæmpeindsats før, under og efter en travdag, for at få det hele til at fungere. Blandt dem, der giver en hånd med, sker der naturligvis en vis udskiftning, men utrolig mange møder man år efter år mange kendte ansigter, det giver tryghed og stabilitet. Der skal fra bestyrelsen lyde en stor tak til jer alle. Jeg vil også her takke vores driftsleder Charlotte Berg for, med stor flid, engagement og dygtighed at bane vejen for en positiv udvikling for travsporten på Bornholm. Bestyrelsen, og ikke mindst jeg som formand, vil ligeledes sige tak til driftslederen for et godt og konstruktivt samarbejde. Frivillige og ansatte i og omkring Bornholms Travselskab vil fremadrettet få stadig større betydning, så vi vedvarende kan skabe rammer for travsport på et højt niveau. I fremtiden bliver det meget op til vores egne økonomiske og kreative evner at vise vores eksistensberettigelse som et attraktivt oplevelsescenter til gavn for Bornholms gode image. Jeg vil her sige tak til hele bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde i en god og rar atmosfære. Der bliver, på en flot måde, lagt mange timers arbejde i kampen for en stadig udvikling af travsporten på Bornholm. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle samarbejdspartnere. Travselskabet føler sig som en del af et godt netværk på øen, og er taknemlige over, at de bornholmske medier formidler travsporten på Bornholm som en vigtig del af det lokale miljø. Jeg vil gerne sige tak til alle som er i og omkring Bornholms Travselskab for et godt og positivt 2018 og ønske alle et godt forår og en god travsæson 2019.

Bornholms Travselskab Strategi 2016

Bornholms Travselskab Strategi 2016 Bornholms Travselskab Strategi 2016 Bornholms Travselskabs Bestyrelse, v. Bestyrelsesformand Thorkild Jensen August 2012 1 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Intern situation i hovedtræk... 4 2.1

Læs mere

BORNHOLMS TRAVSELSKAB

BORNHOLMS TRAVSELSKAB Årsberetning 2014 Velkommen til generalforsamlingen. BORNHOLMS TRAVSELSKAB Inden generalforsamlingen fortsætter - skal vi mindes 1 medlem som ikke er i blandt os længere. Finn Mahler afgik pludseligt ved

Læs mere

BORNHOLMS TRAVSELSKABS Årsberetning 2017

BORNHOLMS TRAVSELSKABS Årsberetning 2017 BORNHOLMS TRAVSELSKABS Årsberetning 2017 Et flot syn mange gav en hjælpende hånd så der kunne køres trav. Velkommen til generalforsamlingen og især til 3 nye medlemmer Ditte Johnsen, Henrik Jensen, Frederik

Læs mere

Velkommen til Sportsdag Lørdag 26. juli 2014 Kl

Velkommen til Sportsdag Lørdag 26. juli 2014 Kl Velkommen til Sportsdag Lørdag 26. juli 2014 Kl. 11.00 Nordmarksvej 1, 7190 Billund - tlf. 75 33 13 11 www.billundtrav.dk DAGENS CIRKATIDER Kl. 10.45 Kl. 11.00 Kl. 11.20 Kl. 11.40 Kl. 12.00 Kl. 12.20 Kl.

Læs mere

Lørdag 1. aug. 2015 Kl. 10.45

Lørdag 1. aug. 2015 Kl. 10.45 Gratis entré Velkommen til Sportsdag Lørdag 1. aug. 2015 Kl. 10.45 Nordmarksvej 1, 7190 Billund - tlf. 75 33 13 11 www.billundtrav.dk Kl. 10.45 Kl. 11.00 Kl. 11.10 Kl. 11.35 Kl. 11.55 Kl. 12.15 Kl. 12.35

Læs mere

Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april Beretning v/ Egon Jensen, formand.

Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april Beretning v/ Egon Jensen, formand. Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april 2018. Beretning v/ Egon Jensen, formand. Velkommen til den ordinære generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017.

Læs mere

Lørdag 1. aug Kl

Lørdag 1. aug Kl Gratis entré Velkommen til Sportsdag Lørdag 1. aug. 2015 Kl. 10.45 Nordmarksvej 1, 7190 Billund - tlf. 75 33 13 11 www.billundtrav.dk Kl. 10.45 Kl. 11.00 Kl. 11.10 Kl. 11.35 Kl. 11.55 Kl. 12.15 Kl. 12.35

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE D D R Æ T S M I L J Ø I T O E G G N F O R U GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DANMARKS IDRÆTS-FORBUND INGEN SELVFØLGE AT UNGE DYRKER SPORT Det første store dyk

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN KØBENHAVNS VESTEGNS FAIRPLAY OGSÅ UDENFOR BANEN PARTNERSKAB MELLEM: Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndby Kommune Brøndby Support Alpha Brøndby Vestegnens politi Partnerskab for Fairplay - også udenfor banen

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Politik for frivilligt socialt arbejde Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Forord I Solrød Kommune er vi privilegerede. Vi har et alsidigt og stærkt frivilligt socialt engagement.

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Søndag 22. marts 2015 Kl

Søndag 22. marts 2015 Kl Gratis entré Velkommen til Sportsdag Søndag 22. marts 2015 Kl. 10.30 Nordmarksvej 1, 7190 Billund - tlf. 75 33 13 11 www.billundtrav.dk DAGENS CIRKATIDER Kl. 10.45 Kl. 11.00 Kl. 11.20 Kl. 11.40 Kl. 12.00

Læs mere

Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold:

Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold: Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold: Det politiske system Pengestrømme i sporten Sportens strukturer DTC og Dansk Hestevæddeløb Banerne Øvrige interessenter Overordnet struktur KULTURMINISTERIET

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi Frederiksbergs Frivillighedsstrategi 2 Forord 3 Kære borger, frivillig, medarbejder og samarbejdspartner Frederiksberg er hovedstadens sunde, pulserende og grønne hjerte. Det skyldes ikke mindst byens

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi April 2013 Frederiksbergs Frivillighedsstrategi Kære borger, frivillig, medarbejder og samarbejdspartner. Frederiksberg er hovedstadens sunde, pulserende og grønne hjerte. Det skyldes ikke mindst byens

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

UDKAST: Frederiksbergs Frivillighedsstrategi

UDKAST: Frederiksbergs Frivillighedsstrategi Februar 2013 UDKAST: Frederiksbergs Frivillighedsstrategi Baggrund En attraktiv og aktiv by med aktive medborgere Frederiksberg Kommune og byen Frederiksberg har i udgangspunktet en stærk tradition for

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl

Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl 1 Borgmester Lars Krarups tale ved åbningen af Landsskuet på Landsskuepladsen torsdag 4. juli 2013 kl. 12.00 Kære arrangører og udstillere mine damer og herre! Velkommen til Herning og til tre forhåbentlig

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

Dansk Galop (Foreningen til den ædle Hesteavls Fremme) afholder ordinær generalforsamling på Klampenborg Galopbane (i Hesteejerpavillonen).

Dansk Galop (Foreningen til den ædle Hesteavls Fremme) afholder ordinær generalforsamling på Klampenborg Galopbane (i Hesteejerpavillonen). Generalforsamling Dansk Galop (Foreningen til den ædle Hesteavls Fremme) afholder ordinær generalforsamling på Klampenborg Galopbane (i Hesteejerpavillonen). lørdag den 22. april 2017, kl. 10.30. D A G

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Strategirammen for Frivillighed i Faxe Kommune 2019

Strategirammen for Frivillighed i Faxe Kommune 2019 Strategirammen for Frivillighed i Faxe Kommune 2019 1 Frivillighed er frihed til at vælge og villighed til at tilbyde Faxe Kommune har et stort fokus på frivillighed. Frivillighed skal forstås bogstaveligt:

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde. Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune

Puls, sjæl og samarbejde. Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune Puls Sjæl Samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

HFF. Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond. Hestevæddeløbssporten i Danmark

HFF. Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond. Hestevæddeløbssporten i Danmark HFF Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond Hestevæddeløbssporten i Danmark Udviklingen i hestevæddeløbssporten i Danmark 2006-2010 udviklingen i hestevæddeløbssporten i Danmark 2006-2010 HFF samlede

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde!

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Tale vedr. frivilligcharter, den 29. oktober 2013 Dialogmøde i Hanstholm Kære alle! Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Jeg er meget glad for, at så mange har tilmeldt

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Sundhed og omsorg 2012

Sundhed og omsorg 2012 Evaluering af Sundhed og omsorg 2012 Denne rapport er udarbejdet i samarbejde mellem: HR og Kvalitet Udviklingsafdelingen Innovationscentret i Sundhed og Omsorg Indledning/formål Sundhed og Omsorg iværksatte

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Søndag 1. marts 2015 Kl. 10.30

Søndag 1. marts 2015 Kl. 10.30 Gratis entré Velkommen til Sportsdag Søndag 1. marts 2015 Kl. 10.30 Nordmarksvej 1, 7190 Billund - tlf. 75 33 13 11 www.billundtrav.dk DAGENS CIRKATIDER Kl. 10.45 Kl. 11.00 Kl. 11.20 Kl. 11.40 Kl. 12.00

Læs mere

Vores fælles styrke giver os indflydelse til at påvirke myndigheder og virksomheder, så vi kan bekæmpe kemi i dagligdagsprodukter,

Vores fælles styrke giver os indflydelse til at påvirke myndigheder og virksomheder, så vi kan bekæmpe kemi i dagligdagsprodukter, Strategi 2014-2016 Det er sin sag at være forbruger i dag. Der er flere varer på hylderne, og med flere varer følger flere valg. Skal man vælge den lave pris eller den høje kvalitet og udelukker det ene

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?hånden. Denne folder skal være med til at skabe DBU Sjællands arbejde består blandt andet i at støtte den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne,

Læs mere

Velkommen til Sportsdag

Velkommen til Sportsdag É R T N IS E GRAT Velkommen til Sportsdag Prins Haralds Alle 51 B, 5250 Odense SV - tlf. 66 17 17 22 www.fvb-odense.dk Kl. 12.50 Prøveløb Kl. 13.00 1. løb Kl. 13.10 Ponyløb Kl. 13.25 2. løb Kl. 13.45 3.

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET ERHVERVSINFO NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE Maj 2017 01 02 03 NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET SKUB I VÆKSTEN PÅ ERHVERVSOMRÅDET LANDSDÆKKENDE

Læs mere

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011 DMU Mission, Vision og Strategi 2011 2015 Opdateret 1. januar 2011 1 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten

Læs mere

Ny organisering i Ungdommens Røde Kors

Ny organisering i Ungdommens Røde Kors Ny organisering i Ungdommens Røde Kors Vores nuværende struktur stammer tilbage fra 2009. I forbindelse med strategiprocessen i 2015 blev det tydeligt, at vi i Ungdommens Røde Kors havde svært ved at byde

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Skive Byråd Torvegade 10 7800 Skive. Skive Kommunes reference: 779-2009-157613

Skive Byråd Torvegade 10 7800 Skive. Skive Kommunes reference: 779-2009-157613 Skive Byråd Torvegade 10 7800 Skive 15-03- 2011 Skive Kommunes reference: 779-2009-157613 TILSYNET Skive Kommune har ved brev af 11. november 2009 anmodet Statsforvaltningen Midtjylland, som i medfør af

Læs mere

Til rette vedkommende.

Til rette vedkommende. Fra: Christian Sendt: 13. april 2019 10:21 Til: Erhverv Postkasse Emne: Ansøgning om tildeling af midler fra Markedsføringspuljen ( Dragør Madmarked ) Til rette vedkommende. I forbindelse med at vi for

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE

FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE FRITIDS- OG IDRÆTSUDVALGET UDKAST TIL FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK FOR KOLDING KOMMUNE 2019-21 VISION AKTIVE FÆLLESSKABER GENNEM HELE LIVET GØRE BORGERNE TIL MEDSKABERE Fritidspolitikken skal udvikles med

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune

Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Folkeoplysningspolitik i Favrskov Kommune Målsætning for folkeoplysningspolitikken Favrskov Kommunes målsætning for folkeoplysningspolitikken er, at foreninger udbyder et varieret og mangfoldigt fritidstilbud

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Kære alle, Det er første år jeg står som formand for Sønderborg Handel og skal aflægge beretning, og en erkendelse som formand er, at mange har en mening og

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering - Copenhagen Games 2018 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner til afvikling

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Team Don Anpartsprojekt på hesten Don, lillebror til Barok Prospekt for Team Don Team Friis giver dig nu mulighed for at komme med i et spændende anpartsprojekt. Udgangspunktet

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Under sidste års valgkamp var der stor interesse for udviklingen i Fanø s turisme.

Under sidste års valgkamp var der stor interesse for udviklingen i Fanø s turisme. 1 Nytårskur FET 2014 den 22. januar kl. 17-19.00 Kære Alle. Velkommen til nytårskuren, velkommen til et nyt år. På øen kan vi ligeledes byde velkommen til et nyt byråd. Nye udvalgsformænd og ikke mindst

Læs mere

Temadag om tværfagligt samarbejde i Børn og Unge

Temadag om tværfagligt samarbejde i Børn og Unge Temadag om tværfagligt samarbejde i Børn og Unge 13. august 2008 Program 10.00 10.15 Velkommen ved direktør Kjeld Kristensen Myter, vi har om hinanden, fire mindre oplæg ved repræsentanter for børnefamilierådgivningen,

Læs mere

Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden!

Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden! idéer for livet Frivilligt, socialt arbejde - i arbejdstiden! 38 Idéer for livet Ambassadører ved IFL jubilæumsarrangement i sept. 2008. Evaluering af Skandia Idéer for livet Ambassadører 2008 Denne rapport

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold Fodbold Nr. 1 - marts 2014 Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold Så er vinteren endelig ved at gå på hæld, og selv om det er for tidligt at aflyse den for i år med den hårde

Læs mere

Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme

Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme 1 Frivillighed er frihed til at vælge og villighed til at tilbyde Faxe Kommune vil fokusere meget mere på frivillighed. Frivillighed skal forstås bogstaveligt:

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

HERNING SPEEDWAY KLUB. Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg

HERNING SPEEDWAY KLUB. Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg HERNING SPEEDWAY KLUB Ansøgning til Herning & Viborg Kommunes Kultur- & Fritidsudvalg INDHOLD Lidt klub historie Ansøgningsbaggrund Målsætning Worst case Opgradering af anlæg Budget / overslag Opsummering

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere