Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl"

Transkript

1 Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret tilstede: Aqua Quick, Rødovre, Tudserne (repræsenteret ved Rødovre, med skriftlig stemmeanvisning) Derudover Hajen og UV-København, som dog efter eget udsagn manglede gyldig stemmetilladelse fra klubben. Valg af dirigent Henriette Ørsted Nielsen blev valg som dirigent Formandens beretning blev fremlagt. Regnskab blev fremlagt Indkomne forslag og deres behandling, Se bilag Valg af bestyrelsesmedlemmer, Se nedenfor Næste årsmøde bliver d. 6 juni 2004 i København Andet. Valg af bestyrelsesmedlemmer : Formand : Søren Neubert var ikke på valg Kasserer : Henriette Ørsted Nielsen var ikke på valg Turneringskoordinator : Per Kenneth opstillede og blev valgt Dommerrepræsentant : Thomas Mørk blev valgt som dommerrepræsentant Udvalgsmedlem : Flemming Schiødt blev valgt ind som udvalgsmedlem, med interesse for breddesporten, specielt med fokus på Jylland. Udvalgsmedlem (PR) : Rebekka Musaeus blev genvalgt Udvalgsmedlem (Landsholdsrepræsentant Herre) : Henrik B. Nielsen Udvalgsmedlem (Landsholdsrepræsentant Damer) : Plads ledig. Kan besættes i løbet af sæsonen. Landsholdsrepræsentanterne skal virke som bindeled mellem DSF s bestyrelse, uv-rugby udvalget og uv-rugby landsholdene. Landsholdsrepræsentanterner skal arbejde for elitesiden af uv-rugby. For dens fremme, vilkår og krav i forbindelse med eliteudøvelse af sporten.

2 Indkomne forslag : Forslag 1. Regel for placering af slutspil for elitedivisionen Ændringsforslag version 2 Vedtaget Formål. At afklare og forenkle proceduren med placering af slutspil for elitedivisionen. DM-slutspil har i 2002 og 2003 været afholdt vest for storebælt, hvorfor øst for storebælt er blevet tildelt lige år, så 2004 bliver afholdt øst for storebælt. Forslag Lige år : Øst for storebælt Ulige år : Vest for storebælt Ulige år skal såfremt det er muligt skifte mellem fyn og jylland. Oprindelige tekst som skal ændres. 1.4 I slutspillet møder de 5 hold hinanden en gang. Slutspillet finder sted den første hele weeken i Maj, dog vigende for VM og EM. Sted for afholdelse af slutspillet fastlægges på følgende måde. Ændringsforslag 1. -trukket 1.4 I slutspillet møder de 5 hold hinanden en gang. Slutspillet finder sted den første hele weekend i Maj, dog vigende for VM og EM. Lige år bør slutspil afholdes Øst for storebælt. Ulige år bør slutspil afholdes Vest for storebælt. Ulige år skal såfremt det er muligt gå på skift mellem Fyn og Jylland. Ændringsforslag 2. (mindst omfattende forslag af de 2) Vedtaget I slutspillet møder de 5 hold hinanden en gang. Slutspillet finder sted den første hele weekend i Maj, dog vigende for VM og EM. Lige år bør slutspil afholdes Øst for storebælt. Ulige år bør slutspil afholdes Vest for storebælt.

3 Forslag 2 (Specificering af punkt 6.2) - Vedtaget Turneringsplanlægning Oprindelige tekst 6.2 Turneringsplanen for elitedivision skal planlægges og sendes til godkendelse hos turneringsledelsen senest 2. uge af August. Turneringsledelsen kan foretage ændringer i turneringsplanen hvis der er flertal herfor i turneringsledelsen. Turneringsledelsen returnere Turneringsplanen til turneringskoordinatoren som udsender turneringsplanen senest første uge af september. Planen skal sendes til de fire ledere af 1. division, samt kontaktpersonerne fra kredsene. Tilføjelse til punkt Turneringsplanen for afvikling af elitedivision samt arrangør for slutspillet skal planlægges og sendes til godkendelse hos turneringsledelsen senest 2. uge af August. Turneringsledelsen kan foretage ændringer i turneringsplanen hvis der er flertal herfor i turneringsledelsen. Turneringsledelsen returnerer den godkendte turneringsplan til turneringskoordinatoren inden d. 1 september. Turneringskoordinatoren udsender den godkendte turneringsplan til de fire ledere af 1. division, samt kontaktpersonerne fra kredsene, senest første uge af september.

4 Forslag 3 (Tilpasning af punkt 10.1 C) - Vedtaget Formål : tilpasning af tidsfrister så de passer sammen, i et samlet forløb. Frist ændres til 1. August, da udsendelse til af turneringsplanen for elitedivisionen ifølge punkt 6.2 skal sendes til turneringsledelsen senest 2 uge af August, hvorfor en udnævnelse af ny turneringsledelse ikke bør finde sted efter denne dato. Oprindelige tekst. c) Protester afgøres af Turneringsledelsen. Turneringsledelsen består af en repræsentant fra hvert af de hold, som spillede i den forgående sæsons DM slutspil, samt turneringskoordinatoren fra UV-rugby udvalget, som dog ikke har stemmeret. Turneringsledelsen sammensættes for et år ad gangen. Hvert hold udpeger senest den 1. september en repræsentant og giver formanden for UV-rugbyudvalget besked herom. Ændringsforslag c) Protester afgøres af Turneringsledelsen. Turneringsledelsen består af en repræsentant fra hvert af de hold, som spillede i den forgående sæsons DM slutspil, samt turneringskoordinatoren fra UV-rugby udvalget, som dog ikke har stemmeret. Turneringsledelsen sammensættes for et år ad gangen. Hvert hold udpeger senest den 1. August en repræsentant og giver formanden for UV-rugby udvalget besked herom.

5 Forslag 4 (Ændring af antal låste spillere i Kreds 4 (punkt 9.1)) - Vedtaget Formål : Tilpasning af antal låste 1 holds spillere i kreds 4. Oprindelige tekst. 9.1 Hvis en klub har 2 hold med i turneringen låses de 6 bedste spillere på førsteholdet (i kreds 4, dog 8 spillere). D.v.s. at disse spillere kun må spille på førsteholdet. Hvis en klub har 3 hold med i turneringen låses yderligere 6 spillere på andetholdet. D.v.s. at disse 6 spillere kun må spille på førsteholdet og andetholdet. Det er klubben selv, der vælger de bedste spillere, men turneringsledelsen kan omstøde valget. Ændringsforslag 9.1 Hvis en klub har 2 hold med i turneringen låses de 6 bedste spillere på førsteholdet. D.v.s. at disse spillere kun må spille på førsteholdet. Hvis en klub har 3 hold med i turneringen låses yderligere 6 spillere på andetholdet. D.v.s. at disse 6 spillere kun må spille på førsteholdet og andetholdet. Det er klubben selv, der vælger de bedste spillere, men turneringsledelsen kan omstøde valget. (i kreds 4, dog 8 spillere). Udgår.

6 Forslag 5 (Straffeudmåling for brug af ulovligespiller.) - Vedtaget Formål : Opdatering og lettelse af straffeudmåling Oprindelige tekst Sanktioner mod brug af ikke spilleberettiget spiller idømmes af Turneringsledelsen. Sanktioner er fra tabt kamp til diskvalifikation af holdet. I tilfælde af diskvalifikation vil holdet miste deres depositum. Er der ikke betalt depositum i en række der spilles i, kan turneringsledelsen idømme en bøde på et tilsvarende beløb. Ændringsforslag 14.3 Sanktioner mod brug af ikke spilleberettiget spiller idømmes af Turneringsledelsen. Sanktioner er fra tabt kamp til diskvalifikation af holdet. I tilfælde af diskvalifikation vil holdet miste deres depositum. Er der ikke betalt depositum i en række der spilles i, kan turneringsledelsen idømme en bøde på et tilsvarende beløb. Hvis kendelsen er tabt kamp, tildeles modstanderen, til det hold der har brugt en ulovlig spiller, sejren for kampen med cifrene 5-0. Hvis begge hold har benyttet ulovlige spillere får ingen af holdene point og kampen registreres 0-0.

7 Forslag 6 - Vedtaget 1.3 Uanset antallet af hold i Elitedivisionen, går de 5 bedst placerede hold videre til DM slutspillet. Til slutspillet om DM medtager holdene halvdelen af points fra samtlige kampe i hovedturneringen, hold med halve point rundes op til nærmeste hele. Begrundelse: for at bruge slutspillet, som andre idrætsgrene, de afgørende kampe om DM Erstatere tidligere: Uanset antallet af hold i Elitedivisionen, går de 5 bedst placerede hold går videre til DM slutspillet. Til slutspillet om DM medtager holdene points fra samtlige kampe i hovedturneringen. Forslag 7 - trukket 1.2 grundspillet deles op i en vest / øst deling, spilles mellem holdene fra sidste år i eliteserien og toppen af underliggende 1.divisioner. Kreds 4 for øst, og kreds 1,2,3 for vest. Uge 42 og 45 bliver for grundspillet, holdene møder hinanden 1 gang, uge 49,3,8,11,15 bliver for mellemrunden holderne møder hinanden 2 gange i mellemrunden Begrundelse: for at bringe holdene under eliteserien tættere på spilniveauet i serien, rent spillemæssig Dette forslag vil tage tidligere vedtaget 1.2, 1.2.1, 1.2.2, 6.1.1, 6.1.2, ud af retningslinier for uvrugby i Dk Forslag 8 - Trukket Dommerne ved eliteseriekampe må ikke komme fra hold som spiller på dagen. Begrundelse: der har været meget kritik af dommerne i året, oog det skyldes til dels at flere dommere er blandt spillere i eliteserie kampe, flere hold har ikke erfarne dommere i vandet da holdet skal spille lige efter. Dette forslag vil tage tidligere vedtaget , ud af retningslinier for uvrugby i Dk, angående dommere a,b,c,d,e,f,g markeringer. Forslag 9 Ikke et forslag til vedtægtsændring men blev ændret til en målsætning for udvalget. Der laves en turnering for kredshold (cup) på landsplan, uden deltagelse af eliteserieholdspillere Andet : Der blev henstillet til at eliteklubberne udpeger mindst 5 personer inden sæsonstart, som forventes at dømme for klubben i den kommende sæson, så man målrettet kan sørge for at højne og ensrette deres dommerniveau. Turneringskoordinator og Dommerrepræsentant vil følge op på dette.

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre)

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) Dagsorden: Valg af dirigent Henrik B. Nielsen Formandens

Læs mere

Regler for UV-Rugby juni 2005

Regler for UV-Rugby juni 2005 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby Elite og Underliggende Divisioner Juni 2005. Indhold. 1. Afvikling af kampe for Elite divisionen. 2. Afvikling af kampe udenfor elite - divisionen.

Læs mere

Beslutningsreferat fra årsmøde i UV-rugby udvalget. Søndag den 19 Juni 2003 kl

Beslutningsreferat fra årsmøde i UV-rugby udvalget. Søndag den 19 Juni 2003 kl Beslutningsreferat fra årsmøde i UV-rugby udvalget Søndag den 19 Juni 2003 kl. 11.00 Mødet blev afholdt i Tudsernes klubhus Klubber tilstede: PI, Tudserne, Rødovre, Flipper, Amager, Allerød Referent :

Læs mere

Beslutningsreferat fra Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Lørdag den 1. juni 2002 kl. 13.00

Beslutningsreferat fra Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Lørdag den 1. juni 2002 kl. 13.00 Beslutningsreferat fra Årsmøde i UV-rugbyudvalget Lørdag den 1. juni 2002 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Tudsernes klubhus, Adamsgade 2, 5000 Odense C Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Jørn Christoffersen

Læs mere

Regler for UV-Rugby juni 2004

Regler for UV-Rugby juni 2004 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby Elite og Underliggende Divisioner Juni 2004. Indhold. 1. Afvikling af kampe for Elite divisionen. 2. Afvikling af kampe udenfor elite - divisionen.

Læs mere

Regler for UV-Rugby August 2008

Regler for UV-Rugby August 2008 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner August 2008. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Udgår 4. Op/nedrykninger

Læs mere

Regler for UV-Rugby 25 April 2010

Regler for UV-Rugby 25 April 2010 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner 25 April 2010. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Årsmøde undervandsrugby

Læs mere

Regler for undervandsrugby 2015/2016. Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner

Regler for undervandsrugby 2015/2016. Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner Sidste ændringer vedtaget ved årsmødet d. 16. maj 2015 Indhold 0 Regelsæt... 2 1 Afvikling af kampe i Danmarksturneringen

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat af årsmødet i uv-rugby udvalget d. 16. maj 2015 afholdt i Bellahøj Svømmestadion Fremmødte: Tommie Jeppesen TJ - (Flipper, ikke stemmeret) Sofie Wedel Nielsen SN - (uv-kbh, stemmeret) Mikkel Stevns

Læs mere

Danmarksturneringen 2008/2009 Invitation til cup nr. 3

Danmarksturneringen 2008/2009 Invitation til cup nr. 3 Danmarksturneringen 2008/2009 Invitation til cup nr. 3 Den 23. November på Vesterbro Dette stævne er det tredie af seks enkeltstående cups, som samtidig danner grundlag for kvalifikation til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Regler for undervandsrugby 2018/2019. Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner

Regler for undervandsrugby 2018/2019. Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner Retningslinjer for afvikling af undervandsrugby i Danmarksturneringen og underliggende divisioner Sidste ændringer vedtaget ved årsmødet d. 19. maj 2018 Indhold 0 Regelsæt... 2 1 Afvikling af kampe i Danmarksturneringen

Læs mere

Regler for undervandsrugby 2014/2015. Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner

Regler for undervandsrugby 2014/2015. Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner Sidste ændringer vedtaget ved årsmødet d. 12. April 2014 Indhold 0 Regelsæt... 2 1 Afvikling af kampe i Danmarksturneringen

Læs mere

UV-Rugby årsmøde Søndag d. 26/ i Rødovre Sportsdykkerklub lokaler. Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre. Kl

UV-Rugby årsmøde Søndag d. 26/ i Rødovre Sportsdykkerklub lokaler. Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre. Kl UV-Rugby årsmøde 2009 Søndag d. 26/4-2009 i Rødovre Sportsdykkerklub lokaler Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Kl. 12.00 Klubber : Rødovre, Flipper, Jernlungerne, Amager, Polyfemos, Tudserne, PI, Søhesten,

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

Formanden for udvalget byder velkommen og åbner mødet. Dagsorden er som følger:

Formanden for udvalget byder velkommen og åbner mødet. Dagsorden er som følger: Årsmøde Undervandsrugby 2014 Deltagere: Mikkel Rasmussen ( stemmeberettiget ) Henrik Kaas Jonas Hoff Tobias Hansen (stemmeberettiget ) Christian Ahlmann-Ohlsen Kristian Schäfer Formanden for udvalget byder

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen 2019

Forslag fra bestyrelsen 2019 Forslag Nr. Forslag tekst B-01 - Forslag til nye turneringsbetingelser. Startorden og resultatindtastning i puljespillet Sidste afsnit ændres fra: Hvis indberetningen ikke er foretaget senest første hverdag

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT 1 NAVN. Sammenslutningens navn: SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT. Hjemsted:Sønderborg. Signatur: SFS. Postadresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100,

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 Spilleregler Der spilles efter de internationale regler, hvis andet ikke er angivet: International Rules for the Sport of Wheelchair Rugby

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere.

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere. 27. maj 2013 Referat af UNGDOMSMØDET 2013 Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00 Sted Hotel Scandic, Odense Deltagere Fra klubberne: Amager Gentofte Gladsaxe Herlev Hvidovre KSF Rungsted Rødovre Odense Esbjerg

Læs mere

Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania 1. Navn, stiftelse og hjemsted 1.1. Foreningens navn er: Københavns Døves Idrætsforening "Døvania". Døvanias farver er primært hvid/rød, dog kan der

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 6-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015 Såfremt du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994 Vedtægter Fredericia Billard Klub Stiftet 17. maj 1994 1 KLUBNAVN Klubbens navn er Fredericia Billard Klub. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme billardsporten. 3 MEDLEM AF ORGANISATIONER Fredericia

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940)

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) Love for Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) 1 Klubbens navn er Silkeborg Fodbolddommerklub. Den har til formål at virke for dygtiggørelse af medlemmerne samt varetage disses interesser. Disse

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiften den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Ændringsforslag er markeret med fed rød Marts 2011 Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for : Firmaidræt Odense Gokart 1 Tilhørsforhold a. Aktiviteten sortere direkte under Firmaidræt Odense. b. Firmaidræt Odenses vedtægter skal overholdes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE Navn og formål 1 Klubbens navn er Dansk Folkebådsklub, forkortet DFK. Klubben er ikke knyttet til et geografisk hjemsted, men afholder årlige generalforsamlinger, hvor bestyrelsen skønner, der gives mulighed

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Skolerne i Oure

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943 LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB Stiftet den, 21. september 1943 Love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub Efterfølgende love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub er vedtaget på ordinær

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Ledøje Pétanque Club

Vedtægter for Ledøje Pétanque Club Vedtægter for Ledøje Pétanque Club 1 Klubbens navn er Ledøje Pétanque Club (LPC). 2 LPC er hjemmehørende i Egedal Kommune med officiel adresse hos den til enhver tid valgte Le Président. LPC skal være

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiftet den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC-T.E.C. Klub Danmark 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemmer 4. Eksklusion 5. Generalforsamling 6. Ekstraordinær generalforsamling 7. Beslutninger

Læs mere

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering

5. Reglement for DSU s holdturneringer Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 5. Reglement for DSU s holdturneringer 5.1. Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering 1 Turneringens struktur Turneringen består af 58 klubhold med 8 spillere på hvert. Holdene er opdelt hierarkisk

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere