Temadag om patientsikkerhed på bosteder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Temadag om patientsikkerhed på bosteder"

Transkript

1 Temadag om patientsikkerhed på bosteder 21. november, Horsens 2018 Styrelsen for Patientsikkerhed

2 Styrelsen for Patientsikkerhed Tilsyn og Rådgivning: TRNord: Region Nord og Midt TRSyd: Region Syd TRØst: Region H og Sjælland Ca. 300 medarbejdere fordelt på 4 adresser STPS

3 Styrelsen for Patientsikkerhed Mission og vision Vi arbejder for, at det er trygt at være patient Vi ønsker et sikkert og lærende sundhedsvæsen

4 Tilsyn med bosteder Kort om risikobaseret tilsyn og udvælgelse af behandlingssteder Hvad er sundhedsfaglige opgaver på et bosted? Instrukser på bosteder Medicinhåndtering, herunder FMK Journalføring Patientens retsstilling Hygiejne Spørgsmål?

5 Risikobaseret tilsyn Styrelsen for Patientsikkerhed går tilsyn på alle områder i sundhedsvæsenet, hvor der er ansat autoriseret sundhedspersonale, og/eller hvor der udføres sundhedsfaglige opgaver. Hvert år udvælges bestemte områder/behandlingssteder. I 2017, 2018 og 2019 er bosteder udvalgt. Hvert bosted udvælges ved tilfældig stikprøve ud fra behandlingsstedsregisteret, hvor alle landets behandlingssteder skal registrere sig. I 2017 var det alle bosteder som kunne udvælges til tilsyn. I 2018 er det primært bosteder med beboere med psykiske lidelser. Temaet i 2019 er endnu ikke fastlagt.

6 Hvad har vi set på bostederne indtil nu? Engagerede medarbejdere med forskellige uddannelser og kompetencer Mange forskelligartede sundhedsfaglige opgaver Fokus på medicinhåndtering og udfordringer med FMK Udfordringer med instrukser på området Journalføring har fokus på det pædagogiske arbejde Beboernes hjem kontra hygiejniske principper Forberedelse og forståelse af tilsynet

7 100 Resultater af tilsyn Bosteder Hjemmepleje Plejecentre Akutpladser Fysioterapi Fodterapi Almen praksis Tandlæger Som. sgh. Psyk. sgh. Ingen problemer Mindre problemer Større problemer Kritiske problemer

8 Samlet vurdering bosteder 132 tilsyn

9 Hvad vil det sige at varetage sundhedsfaglige opgaver/behandling? Sundhedslovens kapitel 1, 5: Ved en sundhedsfaglig ydelse/sundhedsfaglig behandling forstås undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, fødselshjælp, genoptræning, sundhedsfaglig pleje samt forebyggelse og sundhedsfremme i forhold til den enkelte patient. Man har en forpligtelse til at observere, reagere og dokumentere på forandringer i patientens tilstand.

10 Sundhedsfaglige opgaver på bosteder Medicinhåndtering Kateterpleje Sondeernæring Øjendrypning Blodsukkermåling Sårpleje Sundhedsfremme og forebyggelse Terminalpleje M.m. Mere komplicerede opgaver varetages ofte af hjemmeplejen.

11 Sundhedsfaglige instrukser Sundhedsfaglige instrukser er et arbejdsredskab til styrkelse af patientsikkerheden og ledelsens forskrifter for, hvordan man som medarbejder skal forholde sig under givne omstændigheder. Hvad har vi set? Instrukserne er ofte meget overordnede. Der mangler lokale instrukser i forhold til det enkelte sted på en række områder.

12 Sundhedsfaglige instrukser Kompetencer samt ansvars- og opgavefordeling for alle personalegrupper, herunder vikarer, fx vedr. medicinhåndtering sundhedsfaglige opgaver (fx sårbehandling) specielle ydelser (fx sondeernæring) regler for delegation. Patienternes (beboernes) behov for behandling Ulykkestilfælde / bevidstløshed, herunder førstehjælp i forbindelse med tilkald af 112.

13 Sundhedsfaglige instrukser Smitsom sygdom: Fx roskildesyge og hvordan smittespredning kan undgås ved hjælp af håndhygiejne og brug af værnemidler. Kronisk sygdom: Specielle opgaver, f.eks. sondeernæring. Livsforlængende behandling, hvis/når det er relevant. Adrenalinbehandling. Hvornår skal der gives adrenalin? Hvem må give adrenalin?

14 Sundhedsfaglige instrukser Instrukser for sundhedsfaglig dokumentation Opgaver og ansvar i forhold til føring, opbevaring og adgang til den sundhedsfaglige dokumentation samt krav til indhold og systematik: Har alle adgang til journalen inkl. vikarer? Hvem må dokumentere i journalen? Hvor skal der journalføres i forhold til den sundhedsfaglige og pædagogiske del? Er der henvisninger til hjælpedokumenter?

15 Sundhedsfaglige instrukser Instrukser for medicinhåndtering: Fx opgaver for medicinansvarlig og de, der uddeler medicin. Præcisering af brug af håndkøbsmidler samt alternativ behandling. Formelle krav til instrukser: Ensartede instrukser i forhold til dato for udarbejdelse, hvem har ansvaret for udarbejdelse, ikrafttrædelse samt næste ajourføring.

16 Medicinhåndtering hvad har vi set? Medicinlisten mangler systematik og overskuelighed: Flere medicinlister medfører en risiko for at alle lister ikke er opdateret. Fast medicin og pn-medicin skal være adskilt på medicinlisten. Der mangler ordinerende læges navn, og ordination og afslutningsdato for hver enkelt præparat. Handelsnavn er ofte ikke korrekt. Døgndosis fremgår ikke af fast medicin og pn-medicin. Der er ikke overensstemmelse mellem medicinlisten og lægens ordination. Det fremgår ikke af medicinlisten om patienten (beboeren) får dosispakket medicin eller om patienten (beboeren) selv administrer medicinen.

17 Medicinhåndtering hvad har vi set? Medicinkurser Der er ingen krav om, hvem der udbyder kurset og varighed af kurset. Fælles medicinkort (FMK) FMK er et ordinationsredskab til læger Flere bosteders it-systemer kan ikke tilgå FMK. Det er ikke et krav, at man kan tilgå FMK. Det er ikke et krav, at læger skal skrive håndkøbslægemidler, naturprodukter m.v. ind i FMK. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt FMK er ajourført, skal man spørge lægen.

18 Medicinhåndtering hvad har vi set? Udlevering af medicin Der skal være navn og cpr-nummer på alle æsker samt etui. Medicinen skal sammenholdes med medicinlisten i forhold til antal tabletter inden udlevering. Der skal være anbruds- samt udløbsdato på udleverede cremer, insulinpenne m.m., og holdbarhedsdatoen på medicinen må ikke være overskredet. Der må ikke udleveres medicin fra fællesbeholdning (f.eks. smertestillende medicin).

19 Medicinhåndtering hvad har vi set? Hvis pn-medicin er ophældt i poser/doseringsæsker, skal der angives: navn cpr-nummer præparat styrke ophælds- og udløbsdato. Manglende udlevering af medicin fra æsker skal registreres i journalen efter kontakt med læge og kan rapporteres som UTH.

20 Sundhedsfaglig journalføring Ved en patientjournal forstås optegnelser, som oplyser om patientens tilstand, den planlagte og udførte behandling, hvilken information der er givet, og hvad patienten på den baggrund har tilkendegivet.(journalføringsbekendtgørelsen) Journalføringen: Skal være systematisk og entydig, og samlet i en journal. Fungere som det nødvendige interne kommunikationsmiddel mellem det personale, der deltager i behandlingen af patienten, og skaber kontinuitet. Ledelsen har det overordnede ansvar for patientjournalen.

21

22 Hovedregel: Informeret samtykke - Sundhedsloven Ingen behandling må indledes eller fortsættes uden patientens informerede samtykke ( 15) Er patienten habil? mindreårige <15 år ( 17) varigt mangel på evne til afgivelse af samtykke ( 18) øjeblikkeligt behandlingsbehov ( 19)

23 Informeret samtykke: årige Kan selv samtykke til alle former for behandling. Forældremyndighedens indehaver skal også have information og inddrages i den mindreåriges stillingtagen. Hvis sundhedspersonen efter en individuel vurdering skønner, at patienten ikke selv er i stand til at forstå konsekvenserne af sin stillingtagen, kan forældremyndighedens indehaver give informeret samtykke.

24 Samtykke fra varigt og midlertidigt inhabile Varigt inhabile kan ikke give samtykke. De nærmeste pårørende (eller værge/fremtidsfuldmægtig) kan give informeret samtykke til behandlingen. Hvis ingen kan repræsentere patienten, kan en anden sundhedsperson med indsigt på området give tilslutning. Den anden sundhedsperson må ikke tidligere have deltaget i eller være tiltænkt at deltage i behandling af patienten. Er det ikke muligt at indhente faglig tilslutning fra en anden sundhedsperson, kan Styrelsen for Patientsikkerhed give tilslutning til behandlingen. Pårørende kan ikke give samtykke til behandling på en midlertidigt inhabil patients vegne, hvis der ikke er et øjeblikkeligt behandlingsbehov.

25 Informationen Patienten har ret til at få information om sin helbredstilstand og om behandlingsmulighederne, herunder om risiko for komplikationer og bivirkninger. Patienten har ret til at frabede sig information. Informationen skal gives på en hensynsfuld måde og være tilpasset modtageren. Informationen skal omfatte - forebyggelses-, behandlings- og plejemuligheder - konsekvenserne af, at ingen behandling iværksættes Informationen skal være mere omfattende, når behandlingen medfører nærliggende risiko for alvorlige komplikationer og bivirkninger.

26 Samtykke til videregivelse Hovedregel: sundhedspersoner har tavshedspligt Videregivelse af helbredsoplysninger i forbindelse med behandling af patienten kræver som udgangspunkt samtykke. Samtykket skal gives i forbindelse med det aktuelle behov for videregivelse. Samtykket kan være mundtligt eller skriftligt. Samtykket skal gives til den sundhedsperson, der videregiver oplysninger, eller til den sundhedsperson, der modtager oplysninger.

27 Hygiejne Styrelsen har ved tilsyn på bosteder fokus på håndhygiejnen: Kulturen omkring hygiejne og det ansvar man har, når man udfører sundhedsfaglige opgaver Forebyggelse af smittespredning. Instruks på området skal beskrive de nationalt infektionshygiejniske retningslinjer (NIR): Hvornår skal man vaske/spritte? Hvad er rene og urene opgaver? Smykker, neglelak og lange ærmer. Værnemidler.

28 Spørgsmål

Tilsyn på bosteder 2018

Tilsyn på bosteder 2018 Tilsyn på bosteder 2018 5. og 6. november 2018 Oversygeplejerske Rikke Wendelbo Selde Oversygeplejerske Susanne Holst Bendix Styrelsen for Patientsikkerhed Styrelsen for Patientsikkerhed Tilsyn og Rådgivning

Læs mere

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Plejecentre. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017

Plejecentre. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Maj 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Plejecentre - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Udgivet af: Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejehjemmet Søndervang Adresse: Nyelandsvej 87, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Lene Wichmann Telefon: 61 18 92 74 E-post: lewi01@frederiksberg.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2017 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 27. april

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund Tilsynsrapport 2016 Bofællesskabet Valhalla Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Lotte Kragelund Telefon: 49 28 12 05 E-post: lok43@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 26. april

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Herludalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Eva Karlson

Tilsynsrapport Boligerne på Herludalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Eva Karlson Tilsynsrapport 2016 Boligerne på Herludalsvej Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Eva Karlson Telefon: 72 32 75 80 E-post: erka@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed, 2016. Publikationen

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Favrskov Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Favrskov Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Tilsynsrapport Lundbyescentret. Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Marianne Savkov. Telefon:

Tilsynsrapport Lundbyescentret. Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Marianne Savkov. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Lundbyescentret Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg Kommune: Aalborg Leder: Marianne Savkov Telefon: 99 31 64 70 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet: 27. november

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund Tilsynsrapport 2017 Bofællesskabet Valhalla Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Lotte Kragelund Telefon: 49 28 12 05 E-post: lok43@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal Tilsynsrapport 2016 Botilbuddet Dronninggårdsallé 24-26 Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte Kommune: Rudersdal Leder: Konstitueret daglig leder Allan Steen Vilhelmsen Telefon: 46 11 37 30 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2018 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 19.

Læs mere

Plejecenter Knud Lavard Centret

Plejecenter Knud Lavard Centret Jr. nr.: 5-2211-1175/1 P-nr.: 1011938090 SST-id: PHJSYN-00002156 Tilsynsførende: Lizet Jorck Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 16. april 2012

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser Sagsnummer 3-17-186/3 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 3 Besøgsdato 16-10-2008 Navn og adresse på plejehjem Kommune 480 Region Antal beboere 26 Sundhedsfaglig konsulent Karen Prahl

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed, 2016. Publikationen

Læs mere

Tilsynsrapport Ældre Sæby Ældrecenter Øst. Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby. Kommune: Frederikshavn. Leder: Birthe Ploug Filtenborg

Tilsynsrapport Ældre Sæby Ældrecenter Øst. Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby. Kommune: Frederikshavn. Leder: Birthe Ploug Filtenborg Tilsynsrapport 2016 Ældre Sæby Ældrecenter Øst Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby Kommune: Frederikshavn Leder: Birthe Ploug Filtenborg Telefon: 98 45 65 50 E-post: sikkerpost@frederikshavn.dk Dato for

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 5-17-101/5 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Claus Iversen Besøgsdato 18-03-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 329 Region Antal beboere 109 Knud Lavard

Læs mere

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune Jr. nr.: 5-2211-809/1 P-nr.: 1003257099 SST-id: PHJSYN-00002524 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Sonja Aasted Elisabeth Tornberg Hansen Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport Vinkeldamsvej Adresse: Vinkeldamsvej 12 19, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Afdelingsleder Lisbeth Ahlberg

Tilsynsrapport Vinkeldamsvej Adresse: Vinkeldamsvej 12 19, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Afdelingsleder Lisbeth Ahlberg Tilsynsrapport 2018 Vinkeldamsvej 12 19 Adresse: Vinkeldamsvej 12 19, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Afdelingsleder Lisbeth Ahlberg Telefon: 49 28 19 12 E-post: lah06@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild GLADSAXE KOMMUNE Social- og Handicapafdelingen NOTAT Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild Oversigten indeholder hovedpunkterne

Læs mere

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-680/1 P-nr.: 1007809278 SST-id: PHJSYN-00002384 Tilsynsførende: Kirsten Thornval Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården Jr. nr.: 5-2211-940/1 P-nr.: 1003263992 SST-id: PHJSYN-00003899 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport Gedsted Ældrecenter. Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted. Kommune: Vesthimmerlands. Leder: Anette Jacobsen. Telefon:

Tilsynsrapport Gedsted Ældrecenter. Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted. Kommune: Vesthimmerlands. Leder: Anette Jacobsen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Gedsted Ældrecenter Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted Kommune: Vesthimmerlands Leder: Anette Jacobsen Telefon: 99 66 97 30 E-post: sikkerpost@vesthimmerland.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE P-nr.: 1003057823 SST-id: PHJSYN-00002550 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Birthe Margrethe Pedersen Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitutionen Øst Besøgsdato: 12. april

Læs mere

Jr. nr.: 5-2211-4449/1 P-nr.: 1003422724 SST-id: PHJSYN-00004449 Tilsynsførende: Ellen Breddam Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syd Besøgsdato: 09. december 2013 Plejehjem:

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus Jr.nr.: 5-2211-121/1 P-nr.: 1017009210 SST-id: PHJSYN-00003608 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 5-2211-1852/1 P-nr.: 1003057914 SST-id: PHJSYN-00003044 Tilsynsførende: Ulla Birgit Paludan Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 20.

Læs mere

grethe.jorgensen@fredericia.dk

grethe.jorgensen@fredericia.dk Jr. nr.: 5-2211-1116/1 P-nr.: 1003429171 SST-id: PHJSYN-00003016 Tilsynsførende: Ulla Smith Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Embedslægerne Syddanmark Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Tilsynsrapport Vestergaarden. Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Gitte Damsgaard Hansen. Telefon:

Tilsynsrapport Vestergaarden. Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Gitte Damsgaard Hansen. Telefon: Tilsynsrapport 2016 Vestergaarden Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg Kommune: Aalborg Leder: Gitte Damsgaard Hansen Telefon: 99 31 69 20 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet: 10. juni

Læs mere

sikkerpost@frederikshavn.dk

sikkerpost@frederikshavn.dk Jr. nr.: 5-2211-2023/1 P-nr.: 1013556683 SST-id: PHJSYN-00004261 Tilsynsførende: Henrik Bøggild Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport

Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Hannah Hjorth Telefon: 23 27 78 71 E-post: b54e@suf.kk.dk c630@suf.kk.dk

Læs mere

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 10-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 49 Hedebo,,Degnestræde

Læs mere

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune.

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune. Jr. nr.: 5-2211-132/1 P-nr.: 1003057641 SST-id: PHJSYN-00003447 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Tilsynsrapport Friplejehjemmet Nordstjernen. Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Leder: Forstander Bente Bay Kristensen

Tilsynsrapport Friplejehjemmet Nordstjernen. Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Leder: Forstander Bente Bay Kristensen Tilsynsrapport 2016 Friplejehjemmet Nordstjernen Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg Kommune: Viborg Leder: Forstander Bente Bay Kristensen Telefon: 96 51 46 40 Høringsmail: bba@plejehjemmetnordstjernen.dk

Læs mere

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00002227 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 22. november 2012 Plejehjem:

Læs mere

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb.

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Tjekliste for Risikobaseret tilsyn-akut Tilbud. Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Forkortelser: MVV: Medarbejdernet-Værktøjer-vejledninger.

Læs mere

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune.

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune. J-nr: 5-2911-320/1 P-nr.: 1003376580 SST-id: PHJSYN-00004595 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven Jr. nr.: 5-2211-911/1 P-nr.: 1004680016 SST-id: PHJSYN-00002464 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Tilsynsrapport Kronborgsund. Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel

Tilsynsrapport Kronborgsund. Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel Tilsynsrapport 2015 Kronborgsund Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel Telefon: 41 86 81 92 E-post: ckg07@helsingor.dk Dato for tilsynet: 16.

Læs mere

Dokumentation og risikobaseret tilsyn hvad er sammenhængen og hvad er meningen?

Dokumentation og risikobaseret tilsyn hvad er sammenhængen og hvad er meningen? Dokumentation og risikobaseret tilsyn hvad er sammenhængen og hvad er meningen? 13. september 2017 Oversygeplejerske Sarah Leth Madsen Enhedschef, overlæge Charlotte Hjort Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Tilsynsrapport Svanelundsbakken. Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Jette Nissen. Telefon:

Tilsynsrapport Svanelundsbakken. Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Jette Nissen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Svanelundsbakken Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring Kommune: Hjørring Leder: Jette Nissen Telefon: 72 33 69 50 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 22. oktober

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund Jr. nr.: 5-2211-1146/1 P-nr.: 1009230951 SST-id: PHJSYN-00002735 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Jørgen Svendsen. Telefon:

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Jørgen Svendsen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Helhedstilbudet Gefion Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød Kommune: Rudersdal Leder: Jørgen Svendsen Telefon: 72 68 34 44 E-post: josv@rudersdal.dk Dato for tilsynet: 19. marts 2015

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Gentofte Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Gentofte Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune 2015 Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015 Styrelsen for Patientsikkerhed,

Læs mere

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune 2015 Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed,

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport 2015. Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2015 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 13. april

Læs mere

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-14/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 07-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 95 Strandcentret,,Frydenhøj

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Mariagerfjord Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN. Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe. Kommune: Esbjerg. Leder: Mona Buhl. Telefon:

Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN. Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe. Kommune: Esbjerg. Leder: Mona Buhl. Telefon: Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe Kommune: Esbjerg Leder: Mona Buhl Telefon: 76 16 31 00 E-post: jest@esbjergkommune.dk Dato for tilsynet: 23. november 2015 SST-id:

Læs mere

Tilsynsrapport Rørbæk Ældrecenter. Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro. Kommune: Rebild. Leder: Tanja Danmark. Telefon:

Tilsynsrapport Rørbæk Ældrecenter. Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro. Kommune: Rebild. Leder: Tanja Danmark. Telefon: Tilsynsrapport 2016 Rørbæk Ældrecenter Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro Kommune: Rebild Leder: Tanja Danmark Telefon: 99 88 84 70 E-post: su@rebild.dk Dato for tilsynet: 08. marts 2016 SST-id: PHJSYN-00006719

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Albertslund Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Albertslund Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Seniorcenter Kildegården. Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg. Kommune: Gladsaxe. Leder: Daglig leder Inger Frænchel

Tilsynsrapport 2014. Seniorcenter Kildegården. Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg. Kommune: Gladsaxe. Leder: Daglig leder Inger Frænchel Tilsynsrapport 2014 Seniorcenter Kildegården Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg Kommune: Gladsaxe Leder: Daglig leder Inger Frænchel Telefon: 39 57 40 50 E-post: sofifr@gladsaxe.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne Anna Anchersvej. Adresse: Anna Anchersvej 23 43, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør

Tilsynsrapport Boligerne Anna Anchersvej. Adresse: Anna Anchersvej 23 43, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør Tilsynsrapport 2018 Boligerne Anna Anchersvej Adresse: Anna Anchersvej 23 43, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Afdelingsleder Lisbeth Ahlberg Telefon: 49 28 44 28 E-post: lah06@helsingor.dk Dato

Læs mere

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet Tilsynsrapport 2016 OMSORGSCENTRET KÆRBO Endelig rapport Adresse: Ishøj Boulevard 2, 2635 Ishøj Kommune: Ishøj Leder: Områdeleder Susanne Jørgensen Telefon: 43 57 96 00 E-post: SUS@ISHOJ.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Odsherred Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Odsherred Kommune Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Tilsynsrapport Sundhedscenter Ceres - demens. Adresse: Nørretorv 1-3St, 8700 Horsens. Kommune: Horsens

Tilsynsrapport Sundhedscenter Ceres - demens. Adresse: Nørretorv 1-3St, 8700 Horsens. Kommune: Horsens Tilsynsrapport 2015 Sundhedscenter Ceres - demens Adresse: Nørretorv 1-3St, 8700 Horsens Kommune: Horsens Leder: Assisterende områdeleder Birgit Møller Telefon: 76 29 28 34 E-post: myndighed@horsens.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Bispebjerghjemmet. Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Forstander Carsten Ilsøe

Tilsynsrapport 2014. Bispebjerghjemmet. Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Forstander Carsten Ilsøe Tilsynsrapport 2014 Bispebjerghjemmet Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV Kommune: København Leder: Forstander Carsten Ilsøe Telefon: 35 30 28 90 E-post: carsten.ilsøe@suf.kk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Bocenter Tranbjerg, Hus 2

Tilsynsrapport Bocenter Tranbjerg, Hus 2 Reaktivt tilsyn, 2018 Trankærgårdsvej 108-120 8310 Tranbjerg J CVR- eller P-nummer: 1003352252 Dato for tilsynet: 05-04-2018 Tilsynet blev foretaget af: Tilsyn og Rådgivning Nord Sagsnr.: 5-9011-1207/3

Læs mere

Tilsynsrapport Nybrogård

Tilsynsrapport Nybrogård Reaktivt tilsyn, 2018 Nybrovej 321B 2800 Kongens Lyngby CVR- eller P-nummer: 1003258988 Dato for tilsynet: 14-08-2018 Tilsynet blev foretaget af: Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst

Læs mere

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: P-nr.: 1005037432 SST-id: PHJSYN-00002355 Tilsynsførende: Helle Lerche Nordlund Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 10. august 2011

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Herlufdalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Herlufdalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2017 Boligerne på Herlufdalsvej Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 72 32 75 80 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 1.

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerhed har nu truffet endelig afgørelse i sagen med sagsnr /2.

Styrelsen for Patientsikkerhed har nu truffet endelig afgørelse i sagen med sagsnr /2. DRAGØR KOMMUNE Kirkevej 7 2791 Dragør Att. Ledelsen af hjemmesygeplejen Afgørelse om påbud til Dragør Kommunes Hjemmesygepleje Styrelsen for Patientsikkerhed har nu truffet endelig afgørelse i sagen med

Læs mere

Tilsynsrapport Herlevgård Center. Endelig rapport. Adresse: Herlevgårdsvej 3, 2730 Herlev. Kommune: Herlev. Leder: Lene Thrane-Møller

Tilsynsrapport Herlevgård Center. Endelig rapport. Adresse: Herlevgårdsvej 3, 2730 Herlev. Kommune: Herlev. Leder: Lene Thrane-Møller Tilsynsrapport 2015 Herlevgård Center Endelig rapport Adresse: Herlevgårdsvej 3, 2730 Herlev Kommune: Herlev Leder: Lene Thrane-Møller Telefon: 44 52 61 80 E-post: lene.thrane.moller@herlev.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig

Tilsynsrapport 2016 Endelig Tilsynsrapport 2016 Endelig Ølby Center plejeboliger Adresse: Ølbycenter 64, 4600 Køge Kommune: Køge Leder: Teamleder Ghita Galle Telefon: 56 67 65 53 E-post: ghita.galle@koege.dk Dato for tilsynet: 24.

Læs mere

Tilsynsrapport Område Marselisborg - Lokalcenter Marselis (Solvang) Plejeboligerne Husumvej. Adresse: Husumvej 1, 8000 Århus C.

Tilsynsrapport Område Marselisborg - Lokalcenter Marselis (Solvang) Plejeboligerne Husumvej. Adresse: Husumvej 1, 8000 Århus C. Tilsynsrapport 2015 Område Marselisborg - Lokalcenter Marselis (Solvang) Plejeboligerne Husumvej. Adresse: Husumvej 1, 8000 Århus C Kommune: Århus Leder: Vakant. Telefon: 87 33 68 80 E-post: post@mso.aarhus.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2018 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig

Læs mere

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 1-17-140/7 P-nr.: 1003377423 SST-id: PHJSYN-00001085 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport Lynggården. Adresse: Østergade 30, 9850 Hirtshals. Kommune: Hjørring. Leder: Irene Holm Mikkelsen. Telefon:

Tilsynsrapport Lynggården. Adresse: Østergade 30, 9850 Hirtshals. Kommune: Hjørring. Leder: Irene Holm Mikkelsen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Lynggården Adresse: Østergade 30, 9850 Hirtshals Kommune: Hjørring Leder: Irene Holm Mikkelsen Telefon: 72 33 51 41 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 12. november 2015

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Glostrup Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Glostrup Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Norddjurs Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Norddjurs Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Deborah Centret Adresse: Bryggergade 1, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Centerleder Helle Røssel Telefon: 82 32 51 00 E-post: br09@suf.kk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde. Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping. Kommune: Rebild. Leder: Hanne Bjerring Eriksen

Tilsynsrapport Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde. Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping. Kommune: Rebild. Leder: Hanne Bjerring Eriksen Tilsynsrapport 2016 Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping Kommune: Rebild Leder: Hanne Bjerring Eriksen Telefon: 9988 8660 E-post: sikkerpost@rebild.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecentret Svendebjerghave. Endelig rapport. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen

Tilsynsrapport Plejecentret Svendebjerghave. Endelig rapport. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen Tilsynsrapport 2016 Plejecentret Svendebjerghave Endelig rapport Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre Kommune: Hvidovre Leder: Kim Knudsen Telefon: 36 49 42 11 E-post: kku@hvidovre.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Greve Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Greve Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Tilsyn med fodterapeutklinikker, Klinik for Fodterapi, Lene Frederiksen Guul Nielsen Østergade 24 B

Tilsyn med fodterapeutklinikker, Klinik for Fodterapi, Lene Frederiksen Guul Nielsen Østergade 24 B Tilsyn med fodterapeutklinikker, 2017 Fodterapeutklinik Østergade 24 B 6700 Esbjerg CVR- eller P-nummer:? Dato for tilsynet: 20-03-2017 Tilsynet blev foretaget af: Oversygeplejerske Hanne Juhl Pedersen

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Bispebjerghjemmet Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV Kommune: København Leder: Forstander Helle Ravn Telefon: 35 30 28 90 / 27 11 06 02 E-post: Q947@SUF.kk.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Fynsgadecentret. Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Judith Høgh. Telefon:

Tilsynsrapport Fynsgadecentret. Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Judith Høgh. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Fynsgadecentret Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring Kommune: Hjørring Leder: Judith Høgh Telefon: 72 33 53 30 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 17. juli 2015 SST-id:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Plejeområdet Lützensvej. Adresse: Lützensvej 1, 4220 Korsør. Kommune: Slagelse. Leder: Lene Henriksen, Centerleder

Tilsynsrapport 2015. Plejeområdet Lützensvej. Adresse: Lützensvej 1, 4220 Korsør. Kommune: Slagelse. Leder: Lene Henriksen, Centerleder Tilsynsrapport 2015 Plejeområdet Lützensvej Adresse: Lützensvej 1, 4220 Korsør Kommune: Slagelse Leder: Lene Henriksen, Centerleder Telefon:58 57 39 70 E-post: lehen@slagelse.dk Dato for tilsynet: 09.

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Flintholm Adresse: Elga Olgas vej 5, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Forstander Charlotte Kern Telefon: 38 21 56 50 E-post: flintholm@frederiksberg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1 D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Centerleder Ole Wendelbo Therkildsen

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1 D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Centerleder Ole Wendelbo Therkildsen Tilsynsrapport 2016 Helhedstilbudet Gefion Adresse: Karpevænget 1 D, 3460 Birkerød Kommune: Rudersdal Leder: Centerleder Ole Wendelbo Therkildsen Telefon: 72 68 34 44 E-post: olet@rudersdal.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport FODTERAPEUT LILLIAN R RASMUSSEN. Tilsyn med fodterapeutklinikker, Baunehøjvej Stege.

Tilsynsrapport FODTERAPEUT LILLIAN R RASMUSSEN. Tilsyn med fodterapeutklinikker, Baunehøjvej Stege. FODTERAPEUT LILLIAN R RASMUSSEN Tilsyn med fodterapeutklinikker, 2017 Fodterapeutklinik Baunehøjvej 3 4780 Stege CVR- eller P-nummer: 18429489 Dato for tilsynet: 02-05-2017 Tilsynet blev foretaget af:

Læs mere

Hjemmepleje og hjemmesygepleje

Hjemmepleje og hjemmesygepleje Hjemmepleje og hjemmesygepleje Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Maj 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Hjemmepleje og hjemmesygepleje - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn

Læs mere

Instruks for sundhedsfaglig dokumentation

Instruks for sundhedsfaglig dokumentation Instruks for sundhedsfaglig dokumentation Ansvarlig: Tilbudsleder Målgruppe: Alle medarbejdere, der udfører sundhedsfaglige opgaver og behandling Udarbejdet af: Styregruppe på CDH Godkendt af: CDH s tilbudsleder

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 PLEJEHJEMMET ROSENGÅRDEN. Adresse: Østerbrogade 16, 7600 Struer. Kommune: Struer. Leder: Konstitueret funktionsleder Karen Høyer

Tilsynsrapport 2015 PLEJEHJEMMET ROSENGÅRDEN. Adresse: Østerbrogade 16, 7600 Struer. Kommune: Struer. Leder: Konstitueret funktionsleder Karen Høyer Tilsynsrapport 2015 PLEJEHJEMMET ROSENGÅRDEN Adresse: Østerbrogade 16, 7600 Struer Kommune: Struer Leder: Konstitueret funktionsleder Karen Høyer Telefon: 07 86 17 11 E-post: struer@struer.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Solgården Plejehjemsboliger. Adresse: Luneborgvej 16, 9382 Tylstrup. Kommune: Aalborg. Leder: Anne Marie Rosenkilde

Tilsynsrapport Solgården Plejehjemsboliger. Adresse: Luneborgvej 16, 9382 Tylstrup. Kommune: Aalborg. Leder: Anne Marie Rosenkilde Tilsynsrapport 2015 Solgården Plejehjemsboliger Adresse: Luneborgvej 16, 9382 Tylstrup Kommune: Aalborg Leder: Anne Marie Rosenkilde Telefon: 96 39 10 30 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2015 Endelig rapport Tilsynsrapport 2015 Endelig rapport KONG FREDERIK I'S HJEM Adresse: Kirstinedalsvej 11, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Forstander Annie Andersen Telefon: 36 14 01 19 E-post: anan05@ok-fonden.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport OK-Huset Lotte Adresse: Borgmester Fischers Vej 2A, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg Leder: Centerchef Charlotte Andreasen Telefon: 33 21 20 29 E-post: lotte@ok-fonden.dk

Læs mere

Afgørelse om påbud til Hjemmeplejen, Christians Torv 124, Solrød Kommune

Afgørelse om påbud til Hjemmeplejen, Christians Torv 124, Solrød Kommune Hjemmeplejen Christians Torv 124 Solrød Kommune Att. Ledelsen 14. november 2017 Afgørelse om påbud til Hjemmeplejen, Christians Torv 124, Solrød Kommune Styrelsen for Patientsikkerhed har nu truffet endelig

Læs mere