Intro til Client Management

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Intro til Client Management"

Transkript

1 Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S Baldersbuen Hedehusene Tlf.: CVR nr.:

2 1 Digitalisering og Disruption Total Cost of Ownership (TCO) Hardware Styresystem Basis-applikationer og adgang til data og internet Rollebaserede tilpasning Context Awareness tilpasning Selvbetjening Off Boarding Opgraderinger Udfasning og Recycling

3 Den digitale arbejdsplads etableres igennem en proces, der fastlægger den Governance, der skal være gældende hos virksomhed. Returnering Byggefabrik Derefter konverteres i en bygge-proces denne Governance til et basalt image design, der gøres klar til udrulning til hver Pc. Når designet er godkendt, installeres hver Pc i vores byggefabrik i henhold til denne standard. I dette dokument omtales de vigtigste dele af designet. Opgradering GOVERNANCE Drift Levering 1 Digitalisering og Disruption Dagens unge og mobile medarbejdere har en helt anden forventning til deres hverdag end tidligere generationer. Trenden går imod at: 1. Al enheder skal være online og spille sammen (Konvergens) 2. Digital selvbetjening er foretrækkes 3. Teknologien skal understøtte en bedre brugeroplevelse 4. Medarbejdere er mobile hele tiden 5. PC tablet smartphone: Det er flere sider af samme sag 6. Det skal bare være nemt 7. Ejerskab har mindre betydning brugsmuligheden er afgørende. (Dele-økonomi) Neisa s løsninger vil, så langt det er muligt, understøtte og udnytter disse trends. 2 Total Cost of Ownership (TCO) Faldende hardware- og softwareomkostninger påvirker TCO, men hvordan stationære Pc'er administreres, er stadig den afgørende faktor for at reducere TCO generelt. IT-ledere, der ønsker at sænke Pc TCO, kan stort set gøre det ved at flytte til et højere administrationsniveau og ved at reducere antallet af applikationer installeret lokalt. Følgende forhold tages ofte med i en TCO-beregning: Indkøb af hardware, software og øvrig IT-infrastruktur IT drift- og administrationsomkostninger Slutbruger support omkostninger Valg af administrationsniveau, OS versioner og applikationer Omkostninger til IT-sikkerhed Ifølge flere undersøgelser (bl.a. Gartner) udgør hardware ca % af den samlede omkostning for den digitale arbejdsplads. Andre omkostninger inkluderer: Nedetid Langsomme PC ere Forkerte indstillinger 3.

4 Sikkerhedsproblemer Forældet software Kontakt til IT-partnere m.m. IT-bruger support 3 Hardware En vigtig beslutning er valg af de fysiske enheder (Hardware). Med mindre der specifikt ønskes noget andet, leverer Neisa enheder fra enten Lenovo eller HP (bærbare / stationære Pc er). For smarte mobile enheder (tablets / mobiltelefoner) laves særskilt aftale. Disse enheder har nogle konfigurationsmuligheder, som skal overvejes, og som kan aktiveres, herunder nogle basale sikkerhedsforanstaltninger som: Boot Protection for at forhindre, at hackere tager kontrol over og modificerer selve boot-sekvensen BitLocker som kan kryptere maskinens harddisk og forhindre uautoriserede brugere at tilgå denne (f.eks. hvis maskinen tabes eller hackes) I samarbejde med kunden vælger vi hvordan Pc en skal konfigureres (processor, RAM osv.) samt hvilke egenskaber, som skal indbygges (f.eks. SIM-kort-slot til at skabe netadgang 24x7). Ud fra dette udvælges relevante Pc-modeller, og Neisa fremsender tilbud på et samlet lejekoncept. 4 Styresystem Neisa s løsning bygger på Windows 10 Pro eller efter aftale med kunden på Windows 10 Enterprise. Under Governance analysen fastlægges: Styresystemet installeres og holdes opdateret gennem standard værktøj til dette såsom Windows Deployment Tool, Windows Intune samt RES One Suite. Microsoft Intune søger for at installere alle sikkerhedsopdateringer og andre vigtige opdateringer til Windows 10 automatisk. Lokale administrative rettigheder til Pc en samt andre begrænsninger på hvad lokaladministratoren kan lave Muligheder for eller begrænsninger i tilgang til USB-drev og netværksdrev samt foldere Krav til antivirus- og malware-beskyttelse Disse krav og politikker indbygges i Pc en, og er opsat inden maskinen afleveres. 4.

5 5 Basis-applikationer og adgang til data og internet Basis-applikationer er programmer som altid skal være tilgængelige på en Pc, uanset hvem der bruger den og hvor maskinen befinder sig. Listen aftales med kunden, men kunne omfatte en Office Pakke (Microsoft Office 365), en klient til fjern opkobling samt og en PDF-klient. Samtidigt aftales hvilke drev og mapper, som samtlige brugere skal have adgang til. Disse applikationer og rettigheder installeres på Pc en som en del af byggeprocessen. Tildeling af applikationer og data-adgange vil blive dokumenteret, og licensforbruget vil blive monitoreret med henblik på rapportering (Compliance). 6 Rollebaserede tilpasning Ud fra en viden om hvem brugeren er, kan der tilføjes en rollebaseret tilpasning af applikationsudbud og adgang til drev og mapper. Disse applikationer og adgange tilføjes og fjernes igen ud fra hvilken rolle den enkelte bruger skal udfylde. Neisa s løsning vil foretage disse ændringer dynamisk, når en ny bruger logger sig på. På denne måde fjernes behovet for hver mand sin egen Pc. Pc er kan lige så nemt tilknyttes funktioner og organisatoriske enheder. Ændringer i applikationer og data-adgange som følge af rolleændringer, vil blive dokumenteret og licensforbruget vil blive monitoreret med henblik på rapportering (Compliance). 7 Context Awareness tilpasning Selv om brugeren er den samme, så kan behovet for tilpasning også afhænge af hvor og i hvilke omgivelser brugeren befinder sig (Context Awareness). Der kan være forskelle på adgang til data og applikationer, når brugeren er on-site, og når brugeren er off-site. Meget ofte skal også printerindstillinger tilpasses, når brugeren flytter sig rundt. Ud fra en viden om hvor brugeren er, kan der tilføjes en Context -baseret tilpasning af applikationsudbud og adgang til drev og mapper samt printerindstillinger. 5.

6 Disse applikationer og adgange tilføjes og fjernes igen ud fra en kombination af rolle og hvor brugeren befinder sig. Neisa s løsning vil foretage disse ændringer dynamisk, når en mobil bruger bevæger sig fra sted til sted. Ændringer i applikationer og dataadgange, som følge af Context -ændringer, vil blive dokumenteret, og licensforbruget vil blive monitoreret med henblik på rapportering (Compliance). På denne måde understøttes de 7 trends nævnt i starten af dette dokument. 8 Selvbetjening En del brugere har behov for yderligere applikationer og data-adgange ud over hvad, der er tildelt rollen som standard. Her kommer muligheden for selvbetjening gennem Self Service Store ind. Gennem Self Service Store kan en bruger anmode om at få tildelt yderligere applikationer og data-adgange. Denne proces opbygges i samarbejde med kunden og omfatter elementer som: Automatisk test af nye/ukendte applikationer Whitelisting af godkendte applikationer Ledelsesgodkendelse (hvis dette er påkrævet) Automatisk opgradering af administrative rettigheder under installation (hvis nødvendigt) og automatisk nedgradering efter installation Automatisk opgradering af administrative rettigheder under applikationsafvikling (hvis nødvendigt) og automatisk nedgradering efter afsluttet applikationsafvikling Ændringer i applikationer og dataadgange som følge af selvbetjening vil blive dokumenteret og licensforbruget vil blive monitoreret med henblik på rapportering (Compliance). 9 Off Boarding Når en medarbejder forlader virksomheden, så er det normalt ikke noget problem at få tilbageleveret PC, telefon, adgangskort og andre fysiske genstande. Udfordringen er de ikke-fysiske forhold som adgangskoder og andre rettigheder. Da Neisa s tilgang bygger på, at det er systemerne som tildeler og holder rede på de rettigheder, den enkelte bruger har, så er det også systemerne, som bedst kan holde styr på, at disse rettigheder fjernes. Ændringer i tildeling af applikationer og data-adgange som følge af Off Boarding vil blive dokumenteret og licensforbruget vil blive monitoreret med henblik på rapportering samt mulighed for at anvende frie licenser til andre brugere. 6.

7 10 Opgraderinger Hvis Pc ens hardware efter levering udbygges med f.eks. mere RAM eller større harddisk, vil Neisa s systemer holde styr på dette og kunne rapportere dette (Asset Management). Neisa vil løbende holde maskinerne opdateret med sikkerhedspatches, vigtige opdateringer, nødvendig driver-opdateringer osv. Opgraderinger vil blive monitoreret, og det vil derfor til en hver tid kunne dokumenteres hvilke opgraderinger, der er installeret på en given maskine. 11 Udfasning og Recycling Ved End-of-Life tager Neisa hånd om den enkelte Pc på en sikker måde, herunder sletning af data og programmer. Denne proces dokumenteres med en skriftlig rapport. Ud over dette kan Neisa sørge for re-installation af Pc en med basisstyresystem ud fra maskinens medfølgende licens. 7.

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering?

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? START Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? Er det ultravigtigt at beskytte dine data? Har du brug for at

Læs mere

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018)

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018) Safe Work Space service beskrivelse Microsoft Windows version. Version 1.0.2 (Maj 2018) 1. Introduktion Dette dokument giver en detaljeret beskrivelse af de services som er indeholdt i Safe Work Space

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Civilstyrelsen. Lex Dania editor Eunomia. Installationsvejledning. Version: 2.0 2015-02-02

Civilstyrelsen. Lex Dania editor Eunomia. Installationsvejledning. Version: 2.0 2015-02-02 Installationsvejledning Version: 2.0 2015-02-02 Indhold 1 INDLEDNING... 3 1.1 HVAD ER LEX DANIA EDITOR EUNOMIA?... 3 1.2 FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE... 3 1.2.1 Hardware... 3 1.2.2 Software... 3 1.3 DISTRIBUTION

Læs mere

Civilstyrelsen. Lex Dania editor 2010. Installationsvejledning. Version: 1.0 2012-03-09

Civilstyrelsen. Lex Dania editor 2010. Installationsvejledning. Version: 1.0 2012-03-09 Installationsvejledning Version: 1.0 2012-03-09 Indhold 1 INDLEDNING... 3 1.1 HVAD ER LEX DANIA EDITOR 2010?... 3 1.2 FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE... 3 1.2.1 Hardware... 3 1.2.2 Software... 3 1.3 DISTRIBUTION

Læs mere

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Version 1.0 23-02-2015 INDHOLD 1. VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2. INDLEDNING... 3 2.1 STANDARD PC... 3 2.2 KONTORSTØTTE OG PRINT... 3 2.3 KOMMUNIKATION... 4 3. IT-ARBEJDSPLADS...

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL PC

IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-vejledninger Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi IT regler Selvbetjening Fjernskrivebord Studiekort Bibliotek Videoovervågning Kontakt

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Med Sikker Drift Standard varetager Inventio.IT

Læs mere

Kom godt i gang KMD VALG. Digital Valgliste Installationsvejledning Version 2.4.0

Kom godt i gang KMD VALG. Digital Valgliste Installationsvejledning Version 2.4.0 KMD VALG. Digital Valgliste Installationsvejledning Version 2.4.0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord... 2 1 Programmer og krav... 3 1.1 Installér og konfigurer udstyr... 3 1.2 Lukket netværk...

Læs mere

Bliv klogere på din computer. René Schou

Bliv klogere på din computer. René Schou Bliv klogere på din computer René Schou Dagsorden 1. IT afdelingens Top 5 ifht. support 2. Windows 10 bedre eller ringere? 3. Sikkerhed, passwords og backup 2 Dagsorden 1. IT afdelingens Top 5 ifht. support

Læs mere

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander Mobil IT Sikkerhed / Mette Nikander C-cure Etableret i 1993 Specialiseret i IT Sikkerhed Samarbejder med både danske og internationale leverandører Internationalt netværk af sikkerhedsspecialister Fungerende

Læs mere

OS2faktor. Overordnet løsningsbeskrivelse. Version: Date: Author: BSG

OS2faktor. Overordnet løsningsbeskrivelse. Version: Date: Author: BSG OS2faktor Overordnet løsningsbeskrivelse Version: 1.0.0 Date: 28.09.2018 Author: BSG Indhold 1 Indledning... 3 2 Beskrivelse af OS2faktor... 3 3 Løsningskomponenter... 4 4 Drift af OS2faktor løsningen...

Læs mere

Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT

Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT Velkommen VI BYGGER DANMARK MED IT Som specialister i itinfrastruktur vil vi være med til at forme et endnu bedre Danmark. Sammen med vores kunder vil vi udvikle løsninger, som næste generation kan være

Læs mere

Vejledning til Windows 7 P-net bærbar/docking station

Vejledning til Windows 7 P-net bærbar/docking station Vejledning til Windows 7 P-net bærbar/docking station LÆSES INDEN DU GÅR I GANG!! Inden du afleverer din gamle bærbare pc eller får udleveret ny maskine, skal du være opmærksom på flg.: Da alle data fra

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL PC

IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-VEJLEDNINGER TIL PC Indhold Din konto Dit brugernavn og adgangskode Trådløst internet Sådan logger du på det trådløse netværk Mail Sådan læser du din mail på web, mobil og Outlook Videresend din mail

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Sikker Drift Standard Sikker Drift Light

Læs mere

05-05-2014. Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads

05-05-2014. Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads 05-05-2014 Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Version 0.9 05-05-2014 Vejledning til Tilbudsgiver Bilaget skal ikke ændres af Tilbudsgiver. Tabel 1 Vejledning til Tilbudsgiver Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Side

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Release note

EasyIQ ConnectAnywhere Release note EasyIQ ConnectAnywhere Release note Version 2.4 Der er over det sidste år lavet en lang række forbedringer, tiltag og fejlrettelser. Ændringer til forudsætningerne: o Klienten skal ved førstegangs login

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1 Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 (pt. = Office 2016) på deres private pc og/eller Mac. Office 365 må installeres på 5 enheder. Programpakken

Læs mere

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904 App-administration til ios VMware Workspace ONE UEM 1904 Du kan finde den nyeste tekniske dokumentation på VMwares website på: https://docs.vmware.com/da/ VMwares website indeholder også de seneste opdateringer.

Læs mere

Her ser i hvorledes man nemt kan installere en række nyttige programmer, uden at få andet end selv programmet installeret. på WWW.NINITE.

Her ser i hvorledes man nemt kan installere en række nyttige programmer, uden at få andet end selv programmet installeret. på WWW.NINITE. Når man nu har en frisk ny Windows installation, så gælder det om at tilpasse den så den er brugbar men også at få de hjælpe of vedligeholdes programmer som gør maskinen kan sikres mod diverse malware

Læs mere

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Virksomhedsfaktorer og deres indvirkning på it MANØVREDYG- TIGHED EFFEKTIVITET PRODUKTIVITET Hurtighed, smidighed og fleksibilitet Reduktion af

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Som en del af Vallensbæk Kommunes BYOD (Bring Your Own Device) løsning, tilbydes elever nu muligheden for at installere den fulde officepakke helt gratis,

Læs mere

Succes med intranet til Office 365

Succes med intranet til Office 365 Succes med intranet til Office 365 Agenda 8.30 9.00 Morgenmad og registrering 9.00 9.10 Præsentation af Webtop 9.10 9.45 Hvad er Office 365? 9.45 10.15 Hvad skal et moderne intranet kunne? 10.15 10.30

Læs mere

12 Gode grunde til at opgradere til Windows 812 Great Reasons to Upgrade to Windows 8

12 Gode grunde til at opgradere til Windows 812 Great Reasons to Upgrade to Windows 8 ReviverSoft Blog Tips and Tricks to Make You Love Your Computer Again http://www.reviversoft.com/da/blog 12 Gode grunde til at opgradere til Windows 812 Great Reasons to Upgrade to Windows 8 Klar til at

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

-Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.)

-Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.) -Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.) Før al dente kan installeres på klinikken skal det nødvendige udstyr være konfigureret og på plads. Der skal være adgang til server og samtlige klient-maskiner,

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Agenda MOTIVATION Hvorfor mobility og ERP? TEKNIK Sikkerhed Infrastruktur LØSNINGER Standard løsninger fra

Læs mere

Velkommen til OPEN Storage

Velkommen til OPEN Storage Velkommen til OPEN Storage Version: 1.3 Seneste opdatering: 03-10-2018 Udarbejdet af: Harald Hammershøi INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning side 2 Introduktion til OPENs Storage tilbud... 3 Forskellen

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 17.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 4 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0 Installationsvejledning Version: 2.0 2014-01-24 Indhold 1 INDLEDNING... 3 1.1 HVAD ER LEX DANIA KLIENT?... 3 1.2 FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE... 3 1.2.1 Hardware... 3 1.2.2 Software... 3 1.2.3 VPN adgang...

Læs mere

Morten Rønborg PERSONLIGHED UDDANNELSE TEKNOLOGIER ERFARING. IT-Konsulent. Desktop Engineer

Morten Rønborg PERSONLIGHED UDDANNELSE TEKNOLOGIER ERFARING. IT-Konsulent. Desktop Engineer PERSONLIGHED Jeg er ambitiøs og har en høj arbejdsmoral, sætter pris på udfordringer og løser mine opgaver med stort engagement. Igennem de forskellige opgaver jeg har varetaget er jeg blevet god til at

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015 Indholdsfortegnelse Hvordan tilslutter jeg min notebook til en projektor på skolen?... 2 Hvordan tilslutter jeg min notebook til højtalerne i klassen?... 2 Hvordan tilslutter jeg en af skolens printere?...

Læs mere

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det?

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Et SkyDrive Pro bibliotek kan anses som en brugers personlige drev i organisationens SharePoint Online (SPO) løsning. Når dokumenter gemmes på SkyDrive Pro er

Læs mere

Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI)

Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Inden det er muligt at bruge SEI indberetningsklienten gennem den ny Citrix løsning. Skal Citrix

Læs mere

Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net

Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net 18. november 2011 Vejledning Windows 7 - eklient Opkobling via ADSL eller anden kabelforbindelse til P-net. Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net Cisco AnyConnect

Læs mere

NemRolle. KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik. Beskrivelse af funktioner og anvendelse

NemRolle. KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik. Beskrivelse af funktioner og anvendelse NemRolle KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik Beskrivelse af funktioner og anvendelse NemRolle KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik NemRolle er en samlet, komplet løsning til administration

Læs mere

Login på RDS-løsningen via web-adgang... 4. Login-tiden, Første gang tager det måske 1 ½ - 2 min. Andet gang ½ - 1 ½ min... 5

Login på RDS-løsningen via web-adgang... 4. Login-tiden, Første gang tager det måske 1 ½ - 2 min. Andet gang ½ - 1 ½ min... 5 Ver. 1.8 RDS Side: 1 af 19 Indhold: Inden du kan benytte RDS-løsningen, skal din PC være opdateret (Tønder Kommune tager ingen ansvar for opdateringerne fra Microsoft og installation af dem)... 2 Login

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 20

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 20 WinSvin Via netværk Indholdsfortegnelse WinSvin via Netværk.... 3 Installation på server. Program og data deles herfra... 3 Installation på arbejdsstation. Program og data ligger på server.... 11 Installation

Læs mere

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Redigeret Marts 2009 DANSK RIDE FORBUND Stævnesystem 2 Installationsvejledning Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Minimumskrav 3 2. Download

Læs mere

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1 Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 (pt. = Office 2016) på deres private pc og/eller Mac. Office 365 må installeres på 5 enheder. Programpakken

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

edgemo SOFT2go Kristian F. Thomsen

edgemo SOFT2go Kristian F. Thomsen edgemo SOFT2go Kristian F. Thomsen Hvad er edgemo SOFT2go? Software pakke service koncept SOFT2go tilbyder: Adgang til download af standard applikations pakker Pakketering af virksomhedsspecifikke applikationer

Læs mere

Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende.

Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende. Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende. IT Center Syd byder dig velkommen til Gråsten Landbrugsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev/studerende,

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

PID2000 Archive Service

PID2000 Archive Service PROLON CONTROL SYSTEMS Herstedvesterstræde 56 DK-2620 Albertslund Danmark Tlf.: (+45) 43620625 Fax: (+45) 43623125 PID2000 Archive Service Bruger vejledning Juni 2002 Denne manual beskriver brugen af softwaren

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017)

FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) FleeDa (DBK Fleetmap Database) Installationsvejledning til installation af VPN og FleeDa klient på egen PC (Juli 2017) Page 1 of 12 Indhold 1 Adgang til FleeDa... 3 1.1 HW og SW forudsætninger... 3 1.2

Læs mere

Nu er det nemt for nutidens nomader at være online overalt

Nu er det nemt for nutidens nomader at være online overalt 13 Nu er det nemt for nutidens nomader at være online overalt Giv medarbejderne i din virksomhed nem adgang til internettet i hele verden TDC Universal Internet gør det nu meget nemmere for dine medarbejdere

Læs mere

Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende.

Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende. Vejledning til brug af skolens IT for nye elever/studerende. IT Center Syd byder dig velkommen til Gråsten Landbrugsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev/studerende,

Læs mere

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User Hosted CRM 2011 Outlook client connector setup guide Date: 2011-06-29 Version: 1 Author: anb Target Level: Customer Target Audience: End User Language: da-dk Page 1 of 16 LEGAL INFORMATION Copyright 2011

Læs mere

Hvad er Secure endpoints?

Hvad er Secure endpoints? 2017 Hvad er Secure endpoints? 23-04-2017 NewTech IT Norgesvej 17 Haderslev 6100 Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk Indholdsfortegnelse Hvad er Endpoints... 2 Hvad er Endpoint beskyttelse?...

Læs mere

Håndbog Til CPR services. Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper

Håndbog Til CPR services. Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper Håndbog Til CPR services Bilag 10 Opsætning af CPR klienten til understøttelse af forskellige installationstyper CPR-kontoret Datavej 20, Postboks 269, 3460 Birkerød E-post: cpr@cpr.dk. Telefax 45 82 51

Læs mere

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Installationsvejledning VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Denne installationsvejledning beskriver, hvordan Check Point s VPN-klient SecureClient (version NGX R60) installeres. Med SecureClient

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Gennemgang af medietyper

Gennemgang af medietyper Gennemgang af medietyper CD-medie Medielæser: CD-rom læser, der kan håndtere Cd er i visitkort format. Enhedsdriver: OpenSign er baseret på VA To faktorer (kombination af hardware og kodeord noget man

Læs mere

Login-tiden, Første gang tager det måske 1 ½ - 2 min. Andet gang ½ - 1 ½ min...9

Login-tiden, Første gang tager det måske 1 ½ - 2 min. Andet gang ½ - 1 ½ min...9 Ver. 1.8 RDS Side: 1 af 27 Indhold: Inden du kan benytte RDS-løsningen, skal din PC være opdateret...2 Login på RDS-løsningen...3 Login-tiden, Første gang tager det måske 1 ½ - 2 min. Andet gang ½ - 1

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2003 Opdateret 15. november 2011 Indhold 1 Indledning... 2 2 Opsætning af Outlook 2003... Error! Bookmark not

Læs mere

Application Note: AN-Z05

Application Note: AN-Z05 Application Note: AN-Z05 Opsætning af zense PC-boks og LAN router for kommunikation via internettet. Indledning Dette dokument beskriver et eksempel på opsætning af PC-boksen, model PLM-2110ULT, til brug

Læs mere

Windows Small Business Server (SBS) 2008

Windows Small Business Server (SBS) 2008 Produktgruppe: Server Licensmodel: Microsoft Server Styresystemer Serverlicens Windows Small Business Server (SBS) 2008 Enhedsbaseret klientadgangslicens () Brugerbaseret klientadgangslicens () VEJEN TIL

Læs mere

Løsninger til Client Management og Mobile Printing

Løsninger til Client Management og Mobile Printing Løsninger til Client Management og Mobile Printing Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION 140 981 002 930 Vers. 1.01 05-01-2017 INDHOLD 1 Introduktion... 4 2 Udpak DistriWin Service installationen... 4 3 Installer DistriWin Service...

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Konfigurationsguide. Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler. Side 1 af 17

Konfigurationsguide. Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler. Side 1 af 17 Konfigurationsguide Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler Side 1 af 17 Versionshistorik Dato Version Forfatter Handling 2014-07-09 1.0 HHH Sammenknytning af konfigurationsguides fra

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg produktionshøjskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere

Workshop 1: Rammeaftaler på computere og software

Workshop 1: Rammeaftaler på computere og software 7. marts 2014 1 Workshop 1: Rammeaftaler på computere og software Jørgen-Ib Hansen, chefkonsulent, SKI 7. marts 2014 2 Rammeaftaler 02.02 (maj 2014) SKI Infodage 2014 7. marts 2014 3 Udfordringer ved de

Læs mere

Vejledning til brug af Citrix platform hos DIN Forsyning

Vejledning til brug af Citrix platform hos DIN Forsyning Vejledning til brug af Citrix platform hos DIN Forsyning 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Sådan logger du på Citrix... 4 Sådan tilføjer du ikoner på dit skrivebord... 9 Sådan låser du din Citrix...

Læs mere

Ernst Kuburovic 3 STEP IT

Ernst Kuburovic 3 STEP IT Ernst Kuburovic 3 STEP IT Agenda Hvem er 3 Step IT? Lifecycle Management konceptet AssetNG som et værktøj Finansierng vs. Kontantkøb Bæredygtighed Q&A? Vores mission er at skabe den mest optimale IT livscyclus

Læs mere

White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N

White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N White paper White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober 2018 Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen hrp@ims.dk IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N Tlf.: +45 31 74 00 09 Salg: salg@ims.dk Support: support@ims.dk

Læs mere

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User Hosted CRM 2011 Outlook client connector setup guide Date: 2011-09-08 Version: 1 Author: anb Target Level: Customer Target Audience: End User Language: da-dk Page 1 of 19 LEGAL INFORMATION Copyright 2011

Læs mere

How to Win 7 Pro til Win10 installation

How to Win 7 Pro til Win10 installation Dette er en beskrivelse af, hvorledes man kan geninstallere en Windows 10, hvis man har fået ødelagt sin harddisk, og har måttet installere en ny harddisk i sin PC, uden at skulle investere i en ny licenskode

Læs mere

Informationssikkerhedspolitik

Informationssikkerhedspolitik Folder om Informationssikkerhedspolitik ansatte og byrådsmedlemmer 25-11-2013 Indledning Faxe Kommune har en overordnet Informationssikkerhedspolitik. Denne folder er et uddrag, der kort fortæller hvad

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

XP til Windows 7. ved Anders Keis Hansen ankh@atea.dk BALLERUP * ESBJERG * ODENSE * ÅRHUS * AALBORG * RØDEKRO * TLF. +45 7025 2550

XP til Windows 7. ved Anders Keis Hansen ankh@atea.dk BALLERUP * ESBJERG * ODENSE * ÅRHUS * AALBORG * RØDEKRO * TLF. +45 7025 2550 XP til Windows 7 ved Anders Keis Hansen ankh@atea.dk Agenda Hardware analyse værktøjer Software Analyse værktøjer Netværk og infrastruktur Sikkerhed Vejen til Windows 7 Hardware Compatibility Virtualization

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

Brugermanual. Energy10 Mobile til Windows. Sådan kommer du i gang. Version 1.1 februar 2014

Brugermanual. Energy10 Mobile til Windows. Sådan kommer du i gang. Version 1.1 februar 2014 Brugermanual Energy10 Mobile til Windows Sådan kommer du i gang Version 1.1 februar 2014 Energy Systems A/S - Silkeborgvej 53-8000 Århus C - CVR-nr.: 30925815 - Tlf.: 70229310 Mail: support@energysystems.dk

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

OS2faktor. Brugervejledning. Version: Date: Author: BSG

OS2faktor. Brugervejledning. Version: Date: Author: BSG OS2faktor Brugervejledning Version: 1.0.0 Date: 27.01.2019 Author: BSG Indhold 1 Indledning... 3 2 Forskellige OS2faktor klienter... 5 3 Hvor får man en klient?... 6 4 Hvordan registreres min OS2faktor

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes arbejdsstationer

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. 21. september 2016 Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes

Læs mere

Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students

Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students Sådan installerer du Office 365 Pro Plus for Students Nedenfor finder du først svar på en række gængse spørgsmål og derefter en detaljeret installationsvejledning. Ofte stillede spørgsmål i forhold til

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er udarbejdet således, at brugeren nemt kan få installeret Dyreregistrering. Dyreregistrering kan installeres på Windows 2000, Windows XP eller Windows

Læs mere