Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup."

Transkript

1 Referat af informationsmøde for leverandører ifm. udbud af arbejdsbeklædning. 12. marts 2018, kl. 13:00 hos Fødevarestyrelsen, Glostrup. Deltagere: - Repræsentanter for Ordregiver: o Kadir Atsiz (Fødevarestyrelsen) o Dennis Robertson (Naturstyrelsen) o Louise Aulin Pallis (Landbrugsstyrelsen) o Jeppe Jensen (Landbrugsstyrelsen) - Leverandører: o Bacher Work Wear A/S o Mascot International A/S o Hoffmann Firmatøj A/S o Orloff Firmatøj A/S o Kansas Ordregiver indledte med generel information vedrørende: - Hvem er de ordregivende myndigheder - Lidt om udbudsformen i det konkrete udbud begrænset udbud med mulighed for forhandling - Information om udfyldelse af ESPD Spørgsmål fra leverandørerne: Hvilken status har de oplistede krav i bilag 1-2 kravspecifikation - produktbeskrivelse? Bortset fra krav vedrørende sikkerhedsbeklædning, som er mindstekrav, så er der tale om Ordregivers ønsker, som der ikke konkurreres/evalueres på. Mindstekrav vedrørende sikkerhedsbeklædning er angivet under Personlig værnemiddel. Hvordan evalueres kvalitetskriteriet, når bilag 1-2 overvejende indeholder ønsker, hvor der ikke foretages en evaluering? Kvalitet, som vægter med 60 % (pris vægter med 40 %), vurderes på baggrund af to delkriterier:

2 o Kravopfyldelse, som vægter med 60 % inden for kvalitetskriteriet. Her evalueres der på baggrund af tilbudsgivers opfyldelse af de i bilag 1-1 kravspecifikation generelle krav opstillede krav, undtaget de krav som er angivet som mindstekrav. o Vareprøver, som vægter med 40 % inden for kvalitetskriteriet. Her foregår evaluering på baggrund af et brugerpanels bedømmelse af de fremsendte vareprøver. Hvem skal prøve vareprøverne? - Svar fra ordregiver: Der er udpeget interne medarbejdere fra de forskellige styrelser blandt dem, der fremover skal benytte arbejdstøjet i det daglige. Der blev stillet spørgsmålstegn ved værdien af, at tilbudsgiverne skal konkurrere på, hvor mange gange den enkelte beklædningsgenstand kan vaskes, jf. krav 2.12 i bilag 1-1. Tøjets holdbarhed ved vask afhænger således af mange parametre (industrivask, privat vask, om det tørres i en tørretumbler osv.), og derfor kan det være meget svært for tilbudsgiver at forpligte sig til, hvor mange gange den enkelte beklædningsgenstand kan vaskes. Hvis tøjet kan klare minimum 50 vask, vil der i evalueringen blive givet maksimal karakter ift. tilbudsgivers opfyldelse af dette krav. Der var på mødet enighed mellem ordregiver og leverandørerne om, at et generelt krav om, at tøjet skal kunne holde til minimum 50 vaske vil kunne opfyldes i langt de fleste tilfælde. Ordregiver skal i øvrigt præcisere, at krav 2.12 om angivelse af, hvor mange vaske samtlige varer mindst kan holde til, kun gælder for de genstande, der fremgår af fanen Arbejdsbeklædning i tilbudslisten, og dermed ikke for fodtøj og handsker. Indgår der i evalueringen af kvalitet også en vurdering af service? Ja, der vurderes bl.a. på samarbejde, webshop, bestilling, opstart og implementering. Bliver det tillagt vægt i evalueringen, hvis tilbudsgiver kan levere hurtigere end 30 dage, som er mindstekrav? Nej, det vægter ikke noget.

3 Der blev spurgt ind til, hvordan prisen for påføring af logoer på tøjet skal indgå i de tilbudte priser om prisen er ens, uanset om der skal et eller flere logoer på tøjet. Tilbudsprisen for det enkelte stykke tøj skal være inklusiv påføring af 1 logo på brystet. Hvis Ordregiver konkret ønsker mere end 1 logo påført tøjet, ligger prisen for dette udover tilbudsprisen, og Ordregiver skal da betale ekstra herfor. - Leverandørerne foreslog, at Ordregiver kunne bede om en standardpris for påføring af logoer. Der blev stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor der i tilbudslisten bedes om både en listepris, rabat og tilbudspris og ikke bare en tilbudspris. Det er i mange tilfælde ikke muligt at angive en retvisende listepris, og denne vil derfor blive fiktiv. Vi har en interesse i efterfølgende at kunne se hvilke rabatter vi har fået listepris og rabat har dog ingen betydning ift. evalueringen af tilbuddet her er det alene evalueringsprisen (som en sum af tilbudsprisen og det estimerede køb på aftalen), som er afgørende. - Ændring til udbudsmaterialet: Listepris og rabat fjernes fra tilbudslisten. Skal tilbudsprisen for alle tilbudte størrelser være den samme? Tilbudsgiverne oplyste at størrelserne small 2 XL er standardstørrelser for de fleste af produkterne. Størrelser udover dette er ikke standardstørrelser, og kan have en højere pris. Tilbudsprisen skal være den samme for alle tilbudte størrelser i en varelinje. Det er op til tilbudsgiver at angive, hvilke størrelser der kan leveres inden for den tilbudte pris. Hvis Ordregiver konkret ønsker at købe en anden størrelse, end hvad der fremgår af tilbudslisten, vil prisen skulle aftales med Leverandøren i det enkelte tilfælde. - Leverandørerne forslog, at det i udbudsmaterialet kunne præciseres, at tilbudsprisen skal gælde for standardstørrelserne small 2 XL, og at prisen for størrelser herudover må aftales konkret. Som udbudsmaterialet er udformet nu, kan tilbudsgiver spekulere i kun at tilbyde enkelte størrelser inden for tilbudsprisen, hvilket vil resultere i, at Ordregiver i mange tilfælde vil skulle købe ud over de tilbudte priser, hvormed Leverandøren kan tage ekstra betaling. - Ændring til udbudsmaterialet: Det præciseres, at tilbudsprisen som minimum skal dække standardstørrelserne small 2 XL. Leverandørerne havde bemærkninger til kravet om angivelse af miljø- og sundhedsmærker i tilbuddet. Svanemærket og Blomsten benyttes ikke så meget ifm. arbejdstøj, og Ordregiver skal ikke forvente, at der kan tilbydes tøj med disse mærker. Øko-tex-mærket benyttes i højere grad ifm. arbejdstøj.

4 Der er et politisk ønske om, at vi så vidt muligt køber miljø- og sundhedsmærkede produkter. Skal tilbudspriserne være inklusiv fragt? Det er ikke specificeret i tilbudslisten, om tilbudspriserne er med eller uden fragt. Den dokumenterede fragt mellem Leverandørens adresse i Danmark og Køber kan refunderes efterfølgende af den enkelte styrelse, hvilket fremgår af rammeaftalen. - Ændring til udbudsbetingelserne: Det præciseres, at tilbudsprisen skal være eksklusiv fragt, og at Leverandørens dokumenterede fragt mellem Leverandørens adresse i Danmark og Køber kan refunderes efterfølgende af den enkelte styrelse. Der blev spurgt ind til krav vedr. farve. Farver er ikke et mindstekrav tilbudsgiver skal angive hvilke farver de kan levere på de forskellige varelinjer. Leverandørerne fremsatte ønske om, at alle produkter, der skal leveres i en grøn farve, får sin egen varelinje i tilbudslisten, da den grønne farve ikke findes i de samme kollektioner som eksempelvis blå, sort og grå. Det er derfor ikke muligt at opfylde alle kravene i 1 varenummer. Leverandørerne foreslog at der kunne være en selvstændig fane for Naturstyrelsen. Spørgsmål vedrørende tilbudsgivernes indsendelse af vareprøver ifm. Ordregivers evaluering af tøjets funktionalitet. Vareprøverne skal ikke sendes i alle ønskede farver, blot i de ønskede størrelser. Det får ingen betydning for evalueringen, at vareprøverne ikke har den farve, som brugerpanelet skal bruge tøjet i til daglig. Farver vil derfor ikke blive evalueret af brugerpanelet. Vareprøverne returneres til tilbudsgiverne efter afprøvning af brugerpanelet. Eksempel med vinterkedeldragt HI-VIS (6.4). En tilbudsgiver nævnte, at vinterkeddeldragt, vare nr. 6.4, var beskrevet som HI VIS, men at der samtidigt var anført ønske om levering i sort, grå, blå og grøn., og at HI VIS ikke kan tilbydes i disse farver. Varenr. 6.4 i produktbeskrivelser tilrettes.

5 Bemærkninger til bodsbestemmelsen i kontrakten. Der blev argumenteret for, at den er for hård over for Leverandøren. Det blev foreslået at udelade den af kontrakten. Der er generelt en meget høj leveringssikkerhed inden for branchen, men der kan være enkelte sæsonvarer og lign., som der ikke opretholdes et lager på, og derfor kan komme i restordre. Her kan bodsbestemmelsen blive hård. Den halve procent om dagen udregnes kun på baggrund af værdien af den konkrete levering, hvorfor boden bliver begrænset, hvis der generelt er tale om en høj leveringssikkerhed. Det er op til de enkelte styrelser i aftalen, i hvilken grad de vil håndhæve bodsbestemmelserne. - Forslag fra leverandørerne om, at leverandøren, i stedet for bod, skal tilbyde et alternativt produkt af samme eller bedre kvalitet. - Ændring til udbudsmaterialet: Bodsbestemmelsen fastholdes, men bestemmelsen om at boden altid som minimum skal udgøre 1000 kr., udgår. Ændringer i udbudsmaterialet, som følge af dette møde, vil fremgå af Landbrugsstyrelsens hjemmeside i form af spørgsmål/svar eller rettelsesblade.

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, januar 2018

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, januar 2018 Bilag 2 - Kravspecifikation De i kravspecifikationen angivne forhold er at betragte som mindstekrav (MK), hvorfor samtlige krav skal kunne opfyldes af tilbudsgiver. De varelinjespecifikke MK er fremgår

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Dir. mail: mkj@norddjurs.dk Opdateret d. 13. november 2017 Sagsbehandler: Maja Kamp Jensen Udbudsbekendtgørelses

Læs mere

Levering af arbejdsbeklædning til Driftsafdelingen i Randers Kommune Maj 2018

Levering af arbejdsbeklædning til Driftsafdelingen i Randers Kommune Maj 2018 26.06.2018 # Spørgsmål Svar 1 Omhandler præsentationen udelukkende bestillingssystemet? Ja, når I har indleveret tilbud og tilbudsfristen er udløbet vil I blive bedt om at præsentere jeres webløsning,

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser

2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald. Udbudsbetingelser 2-kammer beholdere til sorteret husholdningsaffald Udbudsbetingelser Dato: 11-03-2016 Udarbejdet af: OFD/PJH/LTH Version: 1 Kontrol: PJH Godkendt af: PJH side 2 af 8 Odense Renovation A/S Snapindvej 21

Læs mere

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN 2018 Udbud med forhandling af Rammeaftale på Kurerforsendelser Side 1 af 5 1. INDLEDNING Tilbudsgiver skal i forbindelse

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-8221 (Kirsten Thorup) 18. november 2014

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-8221 (Kirsten Thorup) 18. november 2014 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2014-8221 (Kirsten Thorup) 18. november 2014 K E N D E L S E AV Form A/S (advokat Torkil Høg, København) mod Skive Kommune (advokat Henrik Holtse, København) Klagenævnet har

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Bilag 2a Mindstekrav delaftale I (arbejdsbeklædning)

Bilag 2a Mindstekrav delaftale I (arbejdsbeklædning) Bilag 2a Mindstekrav delaftale I (arbejdsbeklædning) 1. Generelle krav: Alle krav skal være opfyldt i hele aftaleperioden. Ved manglende opfyldelse af krav, er Silkeborg Kommune berettiget til at ophæve

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning

Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning Spørgsmål og svar vedr. EU-udbud på grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til Jysk Fællesindkøb Dir. mail: mkj@norddjurs.dk Opdateret d. 3. november 2017 Sagsbehandler: Maja Kamp Jensen Udbudsbekendtgørelses

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik. Velkommen Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker www.regionmidtjylland.dk Dagens program Indledning og præsentation Delaftale 1-6 Sideordnet tilbud De udbudte produkter (tilbudsliste)

Læs mere

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej

Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Udbud af arbejdsbeklædning til Nordsjællands Park og Vej Info Version 6 URL http://com.mercell.com/permalink/45237487.aspx Udbudstype Udbud Udbudsprocedure Offentligt udbud Dato for offentliggørelse 03-09-2014

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner 16. juni 2017 Nr Spørgsmål Svar 1 Bilag 2 tilbudslisten Fanen kaffe: - I kolonne L udregnes

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

1. Generelt Nr. Kategori MK / K

1. Generelt Nr. Kategori MK / K Bilag 1-1 Generelle kravspecifikation Nærværende kravspecifikation er opbygget med beskrivelser af behov, som er kategoriseret som værende henholdsvis: Mindstekrav (M) rav () Behov formuleret som mindstekrav

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger Udbudsbetingelser - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 96608 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe Lind

Læs mere

Udbudsbilag B. Forhandlingsprocedure. Sagsnummer:

Udbudsbilag B. Forhandlingsprocedure. Sagsnummer: Udbudsbilag B Forhandlingsprocedure Sagsnummer: 1-23-4-72-1-16 Indhold 1 Indledning... 1 2 Strukturen i forhandlingsforløbet... 1 2.1 Indledende gennemgang af tilbuddene... 2 2.2 Forhandlingsmøde... 2

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S )

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S ) Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S 232-483473) Udbudsbetingelser, Udkast til rammeaftale, ESPD samt generelt til Tilbudsskemaer og

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Referat. Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser

Referat. Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser Referat Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser Sted: Skive Kommune Rådhuspladsen 2 7800 Skive Tid: Onsdag d. 1. juni kl. 10:15 Laila G. Jensen startede med en præsentation

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011 K E N D E L S E Skandinavisk Parykcenter ApS (advokat David Frølich, København) mod 1. Hillerød

Læs mere

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse:

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse: Til: Tilbudsgiverne ved udbud af Jyllingehallernes Sportscafé 16. Maj 2017 Udbudsbetingelser vedrørende udbud af Sportscafé hos Jyllingehallerne Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse nr. 2018/S

Udbudsbekendtgørelse nr. 2018/S Udbudsbekendtgørelse nr. 2018/S 041-089177 Side 1/25 Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER... 4 2. KORT BESKRIVELSE AF PROJEKTET... 5 3. DE RETLIGE RAMMER... 5 4. UDBUDSMATERIALET... 6 4.1 Udbudsmateriale...

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af beklædning til ældreområdet

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af beklædning til ældreområdet 14-11-2014 Steen Lund Albrechtsen Direkte: 7257 7111 Mail: sla@jammerbugt.dk Sagsnr.: 88.12.00-Ø00-1-14 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af beklædning til ældreområdet Spørgsmål 34: (03.12.2014)

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling

50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling 50.96 Bleer Tilbudsliste Delaftale 1, Bleer med bevilling Vejledning Tilbudsgiver skal udfylde celler markeret med gul baggrund. Priser angives i DKK ekskl. moms. Udfyldte priser skal indeholde SKI s fastsatte

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud /S

Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud /S Spørgsmål og svar til Headsets til KomUdbud - 2016/S 090-159782 Dato for offentliggørelse: 26-05-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 1. Udbud - punkt 9. Tildelingskriterium og underkriterier - Kvalitetsvurdering

Læs mere

4 Bliver tilbudsfristen rykket? Ja. Tilbudsfristen rykkes til 7. december 2015, kl.11.00.

4 Bliver tilbudsfristen rykket? Ja. Tilbudsfristen rykkes til 7. december 2015, kl.11.00. Spørgsmål og svar 19.10.2015 Nr. Spørgsmål Svar 1 Er det muligt at få en dwg fil der indeholder alle lokalerne der skal indrettes, fremfor den nuværende der kun indeholder halvdelen af de lokaler der skal

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00982 (Erik P. Bentzen, Grith Skovgaard Ølykke) 23. juni 2017

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00982 (Erik P. Bentzen, Grith Skovgaard Ølykke) 23. juni 2017 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/00982 (Erik P. Bentzen, Grith Skovgaard Ølykke) 23. juni 2017 K E N D E L S E MultiLine A/S (advokat Thomas Thorup Larsen, København) mod Furesø Kommune (advokat Sune Troels

Læs mere

UDBUD AF FØDEVARER TIL MINDRE INSTITUTIONER. Nicoline Mark Hofman, udbudskonsulent

UDBUD AF FØDEVARER TIL MINDRE INSTITUTIONER. Nicoline Mark Hofman, udbudskonsulent UDBUD AF FØDEVARER TIL MINDRE INSTITUTIONER Nicoline Mark Hofman, udbudskonsulent BAGGRUNDEN FOR UDBUDDET - Et resultat af SKI-aftalen - Mange små institutioner, som ikke kunne være med på aftalen - Valg

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01752 (Charlotte Hove Lasthein) 30. november 2017

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01752 (Charlotte Hove Lasthein) 30. november 2017 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 17/01752 (Charlotte Hove Lasthein) 30. november 2017 Udbuddet er efterfølgende annulleret af Københavns Kommune og klagen er herefter tilbagekaldt, således at delafgørelsen

Læs mere

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, oktober 2017

Jysk Fællesindkøb, Udbud på levering af grov arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, oktober 2017 Bilag 2 - Kravspecifikation De i kravspecifikationen angivne forhold er at betragte som mindstekrav (MK), hvorfor samtlige krav skal kunne opfyldes af tilbudsgiver. De varelinjespecifikke MK er fremgår

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelse. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelse. Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Udbudsbetingelse Aftale om indkøb af mobilt tromlesortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 udbudsbetingelse Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang... 3 2.1 Udbuddets

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4029 (Katja Høegh, Stephan Falsner) 30. juni 2015

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4029 (Katja Høegh, Stephan Falsner) 30. juni 2015 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2015-4029 (Katja Høegh, Stephan Falsner) 30. juni 2015 K E N D E L S E ScanPipe A/S (selv) mod Nordvand A/S (advokat Thomas Grønkjær, Hellerup) Ved udbudsbekendtgørelse nr.

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010 K E N D E L S E Hounisens Laboratorieudstyr A/S (advokat Niels Lomborg, Århus) mod Region

Læs mere

Annoncering Generelle udbudsbetingelser. Kapitel 1. i forbindelse med udbud af. Arbejdsbeklædning til Aalborg Universitet

Annoncering Generelle udbudsbetingelser. Kapitel 1. i forbindelse med udbud af. Arbejdsbeklædning til Aalborg Universitet Annoncering Generelle udbudsbetingelser Kapitel 1 i forbindelse med udbud af Arbejdsbeklædning til Aalborg Universitet Side 1 af 11 Forord Aalborg Universitet Konkurrence udsætter herved arbejdsbeklædning.

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024823 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen, Allan Åge Christensen)

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024823 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen, Allan Åge Christensen) Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0024823 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen, Allan Åge Christensen) 3. oktober 2011 K E N D E L S E ØGT ApS Økologisk Grønne Torv (selv) mod Ishøj Kommune (advokat

Læs mere

Udbudsbetingelser. EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune. Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware)

Udbudsbetingelser. EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune. Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware) Udbudsbetingelser EU-udbud af rammeaftale vedrørende tablets og hybrider til Norddjurs Kommune Danmark-Grenaa: Databehandlingsmaskiner (hardware) 2014/S 053-087973 1 af 9 1 Indledning Nærværende udbud

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelsesblad 6 1 Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelse 1 Som følge af ændret tilbudsfrist er følgende ændret: Udbudsbetingelser: Pkt. 4. Udbuddet forventes gennemført i henhold til følgende

Læs mere

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Informationsmøde, Fredericia Informationsmøde, Fredericia, onsdag d. 23. august 2017 1. Indledning velkomst og introduktion 1.1 Selve mødet Kort præsentation af

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Version: 0.11.2014 Dette faneblad er en instruktion til, hvordan skal udfyldes. består af følgende faneblade: Instruktion

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017 Opdateret: 10. april 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017 Offentligt udbud af Rammeaftale vedrørende indkøb af computere og skærme til Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1. Vi gennemgår med stor interesse udbudsmaterialet,

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1 De anførte mål/størrelser må afvige med +/- 10% Der er tale

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline

INDKØBSJURA 2014. Advokat hotline INDKØBSJURA 2014 Advokat hotline Spørgsmål 1 Ønsker rammekontraktbegreb belyst ud fra specifikke spørgsmål: En kontrakt, hvor sortimentet er fastlagt, alle priser er fastlagt, og kredsen af udbydere er

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Revideret version 6. august 2014 Jysk Fællesindkøb - Udbud af beskæftigelsesmaterialer - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet 1. De anførte mål/størrelser

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Urologiske produkter og fæcalsæt Offentligt udbud nr. 2013/S 207-358237 Region Midtjylland & Region Nordjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg Udbudsbetingelse Aftale om levering og udskiftning af gasmotoranlæg på Helsingør Renseanlæg 15. Marts 2019 udbudsbetingelse Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang... 3 2.1 Udbuddets genstand...

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

EVALUERINGSNOTAT. Offentligt udbud. EU-udbud nr. 2017/S Indkøb af. 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK.

EVALUERINGSNOTAT. Offentligt udbud. EU-udbud nr. 2017/S Indkøb af. 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK. EVALUERINGSNOTAT Offentligt udbud EU-udbud nr. 2017/S 025-043721 Indkøb af 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK til Region Hovedstaden, option Sagsnummer: 1-23-4-101-2-16 Dato: 19.

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

IT-LØSNING FOR DAGTILBUD DAGINSTITIONSOMRÅDET

IT-LØSNING FOR DAGTILBUD DAGINSTITIONSOMRÅDET IT-LØSNING FOR DAGTILBUD DAGINSTITIONSOMRÅDET PROGRAM Velkomst Den udbudte ydelse Gennemgang af udbudsmaterialet Opmærksomhedspunkter Afrunding og spørgsmål 2 DEN UDBUDTE YDELSE Udbuddet vedrører en kontrakt

Læs mere